Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya595
senior tag
válasz
scampolo84 #5186 üzenetére
Most végzett és rakom a 2-es patch-et...
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
scampolo84 #5180 üzenetére
Szerintem elég lenne megpróbálni átírni azt a 2 fájlt, amit mindig javasolni szoktunk. Igaz kormány setup elveszik meg online rang, viszont utána jó lesz.
-
Sanya595
senior tag
válasz
scampolo84 #5177 üzenetére
Nálam ugyan ez a helyzet..
Én törlöm,majd újra fel és egybböl a 2-es patch..
Ha úgysem lesz jó,akkor ennyi... -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
scampolo84 #2782 üzenetére
Figyelj! Ne piszkáld ezeket az embereket! Ez itt egy csapat és ők ezt szeretik, élvezik és nagyon is királyak benne. Náluk jobb versenyző társakat el se tudsz képzelni. A TT nem azt jelenti, hogy magasról tojnak a GP szimulációjára, hanem azt, hogy betanulják a pályát tökéletesre és Multiban meg lealáznak szimulációkkal. Max csak egyel többet kell visszaváltani pár kanyarnál, de bátrabban mennek a pályán. Személy szerint én nem vagyok oda a TT-ért, de nagyon is hasznos lehet. Én a GP szimulációt szeretem és ahhoz szoktatom a reflexeimet. Az esőt egyenesen imádom csak sajna kevésszer esik.
Szóval, ha érdemben nem tudsz hozzá szólni, akkor légy szíves és ne tedd, mert értelme nincsen. Köszi!
-
ftomi74
tag
válasz
scampolo84 #2780 üzenetére
Amint látod itt baráti hangulatban megy a beszélgetés a forumon, nem tudom (és nem is érdekel) miért játszod az eszed és sértegetsz olyanokat akik félkézzel is leköröznek egy GP-n.
Ha a játék nem érdekel privátban tudok olyan fórumot ajánlani ahol napi szinten megy az "ereszd el a hajam". -
Steady74
addikt
válasz
scampolo84 #2782 üzenetére
Figyelj kicsihuszár! Szerinted ez az opció miért került bele a játékba? Nyilván mert igény van rá. Nézz rá hány helyezés van az ausztál versenyen! Kb. 10 000+.
Az, hogy Te képtelen vagy ezzel együtt élni, legyen a saját szuverén dolgod, de ne oszd itt az észt kérlek, inkább menj és növeszd ki a kezdetleges e-péniszedet, és igyál lefekvés előtt kakaót... Nooblord. -
Trihorn
tag
válasz
scampolo84 #2763 üzenetére
Ha számodra értelmetlen a TT, akkor mi a fütykösért foglalkozol vele egyáltalán?
-
ftomi74
tag
válasz
Hű, de okos vagy. Lehetek a barátod?
-
fagy53
nagyúr
válasz
Valóban a 2011-el távolabb kerültünk a valóságtól, amihez az előzővel sem voltunk nagyon közel, de a történet nem erről szól. A fejlesztők a vezethetőséget tartották szem előtt a játék fizikájánál és nem a szigorúan vett szimulációt. Sokak által emészthető játékot csináltak, de senki ne gondolja, hogy beülve egy mekibe úgy fogja érezni magát mint ebben a játékban.
Attól, hogy ez így van még lehet vele szórakozni és megmutatja a képességeink közötti különbséget, rávilágít arra is, hogy a gyakorlás meghozza gyümölcsét nem nem puszta frázis. Ezek a köridők nagyon sok "munkaóra" gyümölcsei és ezt értékeli az emberfia amikor megemeli nem létező kalapját ezeket látván.... -
Motion_Blur
félisten
válasz
Azt gondolod hogy akik "űridőt" mennek TT-ben azok nem tudnak jól menni szimulációkkal versenyen?
11/11-el meg mindenki tisztában van, aki egy kicsit komolyabban játszik..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
scampolo84 #1888 üzenetére
Monzában tapasztalatom szerintem semmit nem számít pl
Toltunk most két versenyt Interlagosban ugyanolyan feltételek mellett, sim on, equal
Első futamon McLarennel Q: 1:05.1 R: 1:05.8
Második futam Ferrarival Q: 1:05.9 R: 1:07.4Az első és az utolsó szektorban (az egyenesekben) kaptam 1-1,5mp-et a Ferrarival a McLarenhez képest, nem volt végsebessége az autónak... és EQUAL-on mentünk!!!
áááááhhh ilyen nincs, ekkora egy rakás fost!!
-
Steady74
addikt
válasz
scampolo84 #1618 üzenetére
Szép... ha jól olvasom reggeli álmosságban a sorokat, akkor a rugók 11/11, swaybar (ez nem tudom mi) megint 11/11, első szárny 11, hátsó 7, és tapad az autó mint az állat
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest