Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Motion_Blur #8518 üzenetére
Nemlehet hogy azmiatt mert demo mèg csak? Illetve egy béta vàltozatú demo. Project Cars-ot próbáltad már amúgy?
-
jozsi252
veterán
válasz
werszomjas #8510 üzenetére
Én pár hete váltottam DFGT-ről G27-re, és aztkell mondani hogy megérte. Minőségibb érzése is van az embernek, illetve nemcsak érzés hanem valójában is így van. Más fogazása van mint a DFGT-nek mert pl DFGT-nél volt egy kis hangja mintha lötyögne, amikor lépett a fogaskerekről a másikra, itt meg olyan nincs.
Illetve sokkal halkabb is a G27 a DFGT-hez viszonyítva, illetve a pedálok is sokkal jobbak. Egyszóval megéri váltani. Újat vettem énis, és azóta is imádom
-
jozsi252
veterán
F1-be van lehetőség szerintetek valahogy a steering lockot állítani?
-
jozsi252
veterán
válasz
werszomjas #8468 üzenetére
Köszi mindenkinek
Amúgy lehet hogy rájöttem miért van az hogy a végpont fele tekerve mintha nemlenne FFB bekapcsolva, olyan könnyű tekerni a kormányt. Állítottam a szárnyállásokon és akkor majdnem koppig erős volt az FFB. Lehet összefüggésbe a szárnyállás azzal hogy a végpont fele az FFB felpuhul?
G27-em van.
logi driverbe: Overal 100% többi 25% középre pipa be 0% - kormány most épp 220fok
Illetve játékban 1. - 2. 20% uccsó 10% bár az uccsó nemtudom mit csinál ffb beállításnál mert 100%-on se vettem észre semmi különbséget.
-
jozsi252
veterán
Olvastam egy cikket logouton, és kicsit gondolkodóba estem
"Ugye 3 x 360° = 1080°, az kopptól koppig 3 teljes fordulatot jelent, pont mint egy valódi kocsiban. Ha megnézünk pár belső kamerás felvételt versenyautókból, akkor láthatjuk, hogy - még a Forma 1-ben is!! - jócskán többet tekeredik az a volán 270°-nál és pedig nem véletlenül. Jelenleg az egyik legdirektebb kormányzással rendelkező "utcai" autó a Ferrari 458 Italia, aminek a kormánya összesen 720°-ot képes elfordulni, míg az F1-es autókban is ez a szám minimum 400°."
Ez valójában így van hogy ugye futamok alatt látszik hogy 400 fokig minimum tekerik a kormányt. Viszont ugye énis meg sokan 200 fok környékén játszunk, tehát balra jobbra 100-100fok, ami ugye fele annyit mint a rendes 400 fok.
Kérdem én, hogy pl f1 2011-be ha 400 fokot állítanánk be, akkor lenne ugyanolyan kormány elforgás itt 2011-be mint valójában van? Tehát arra akarok célozni hogy a 200 fok nem kevés itt F1 2011-be?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Miért van az hogy amikor gyengére van állítva a játékba az FFB ( 10-20% - logi driverben overall effect 100% ) akkor ha tekerem a kormányt és éles kanyar jön akkor a kormány felpuhul. Mi miatt van ez a jelenség? Amikor feltolom az FFB-t pl 40% ra akkor semmi ilyen nincsen.
Ja és G27 van
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Tudnátok segíteni abba hogy G27-hez milyen kormánybeállítást használjak majd? Tudom hogy ez igazából személyre szabott, de szeretnék kapni 1 támpontot hogy ti milyen kormánybeállítással játszotok.
Köszönöm
-
jozsi252
veterán
Merre szoktatok horgászni?
-
jozsi252
veterán
válasz
Scott Speed #2045 üzenetére
"gondolom leírom mert a következő kérdésed azlesz hogy hol van a programdata, nos a válasz a program files alatt csak rejtett file."
én megmondtam : D
Ha van total commandered akkor azon belül, beállítások - általános beállítások - képernyő - látszik a rejtett file
-
jozsi252
veterán
válasz
Scott Speed #2040 üzenetére
Nemkell azé sírvafakadni : D
C-->Programdata-->Codemasters-->FormulaOne2011-->Datacache-->
gépnév-->replay.pbfgondolom leírom mert a következő kérdésed azlesz hogy hol van a programdata, nos a válasz a program files alatt csak rejtett file.
-
jozsi252
veterán
válasz
Scott Speed #2038 üzenetére
jobb klikk tulajdonságok írásvédett pipa alkalmaz ok és ennyi.
-
jozsi252
veterán
Futam közben DFGT-n bal oldalt amik van 4 irányú gomb arra beraktam a gyors menüt, viszont csak az üzemanyagkeveréket tudom állítani illetve a gumit, gondolom 2011-ben a szárnyat már így nemlehet állítani menet közben!?
Valamint a másik kérdés lenne hogy itt verseny közben milyen gumiszabályok vannak? tehát ittis mindenképp 1 szer kikell állni kereket cserélni?
Harmadik kérdésem pedig azlenne hogy gumiválasztásnál option prime ezek magyarul mit jelentenek? mert tudom nyilván az int az intermediet a wet meg esősre van de az option meg prime mint gumikeverék hova sorolhat? mert látom hogy itt nincs hogy lágy szuperlágy
-
jozsi252
veterán
Lenne 1-2 kérdésem, mivel mostmár kezdem jól belőni a dfgt-m a gamehez
1; Logitech profiler-ben első részben hány fokra érdemes állítani a kormányt?
2; Centering Spring ti használjátok? vagy nincs is bepipálva illetve 0% on is van, vagy ez a középrehúzás hogy legyen?
3; A legnagyobb gond amivel nem boldogulok az a ffb effektek beállítása, mert van amikor túlkormányzott, és most ezzel szívok a legtöbbet hogy azt a 3 dolgot nemtudom belőni : S
ezzel kapcsolatban segítenétek hogy nektek milyen beállítások vannak?
köszönöm előre is.
-
jozsi252
veterán
Eredeti a játékod?
-
jozsi252
veterán
válasz
haldir1997 #1787 üzenetére
Persze hogyne lehetne, veszel hozzá gfwl-os kódot és máris játszhatsz akárkivel
Nemfontos boxed verziót venni.
-
jozsi252
veterán
válasz
werszomjas #1790 üzenetére
Köszi a segítséget.
-
jozsi252
veterán
Írnál egyet a cm-nek hátha tudnának valami megoldást? hogy miért sz.rozik a játék neked?
-
jozsi252
veterán
válasz
Motion_Blur #1703 üzenetére
Mondjuk eztis érdekesnek tartanám egy egy futam alatt, mert igazából itt derülne ki hogy ki milyen jó versenyző. De nyilván azért lehet az autókbeállításait finomítani hogy aki jó versenyző és rászán órákat akár napokat egy jó setup elkészítéséhez az mégjobb legyen a pályán, bár szerintem aki olyan jó versenyző annak nemszámítana hogy azonos setup-al kell menni. De így azért izgalmasabb lenne.
-
jozsi252
veterán
"c:/users/fhnév/documents/my games
de ha rendszert raksz újra akkor a gfwl miatt ezeket is mentsd le
:\Program Files (x86)\Common Files\microsoft shared\Windows Live\ -az egész könyvtárat másold el
c:\Program Files (x86)\Common Files\Windows Live\.cache\ -az egész könyvtárat másold el
c:\Users\***felhasználóneved***\AppData\Local\Microsoft\ -ebből a könyvtárból a ”GFWLive” és az “XLive” mappa kell
c:\Users\***felhasználóneved***\Documents\ – ebből kell nekünk a “GFWLIVESetupLog.txt” és a “GFWLIVESetupLogVerbose.txt” file-ok és kell még innen a játékmentésed…'by (#1469) fess
-
jozsi252
veterán
válasz
polonic #1494 üzenetére
Gondolom ezt a cm spórolásnak szánja? mivel egy lobby-hoz negyed annyi energia kell mint pl 1 teljes dedicated szeró futtatásához? Illetve ugye l4d2-be meg dirt 3 ba is így van meg még sok játékba sztem, de mind azmiatt mert nem emészt fel akkora szerverparkot ha csak 1 lobby megy?
-
jozsi252
veterán
Itt ugyanúgy nincsenek dedicated szerverek csak lobbykat lehet mint pl dirt 3-ban?
-
jozsi252
veterán
THX
Gigának az a baj nem találtam semmi ilyenre való értelmes progit.
-
jozsi252
veterán
válasz
Bjørgersson #1335 üzenetére
Ez olyasmi hogy kijelzi gamen belül a proci fekit, %-os használtságot meg memória foglaltságot meg ilyesmi?
Amúgy gigabyte 560ti-hoz szerintetek jólenne ez a msi afterburner vagy csak msi-hez jó?
-
jozsi252
veterán
válasz
Csabee. #1326 üzenetére
Na ezt nemtudom megmondani, de ha virágboltit veszel akkor ott adott a serial, csak amikor hozzáakarod adni a gfwl accodhoz akkor kell átírni azt amit a telepítésnél adtál meg, mert ugye alapból azt írja bele
Gondolkoztam rajta hogy eredeti lemezt kellene kölcsönkérni és a vett gfwl-es kulcsot beírnánk akkor elfogadnáe?? ezt nemtudom sajnos mert nem próbáltam.
De hátha már valaki csinálta aztán tud mondani valamit, erről, várok énis a vásárlással amíg megpróbálja valaki így a telepítést.
(#1328) norbi0604
Ezeket a játékon belül tudod állítani, még a futam elött. És az autóbeállításait tudod finomítani vele, pl váltóáttét mikor váltson stb stb ilyeneket tudsz vele állítani, egy jó setuppal másodpercek nyerhetők adott pályán. Szárnyállásokat tudod állítani illetve még jópár dolgot mint pl balance.
-
jozsi252
veterán
válasz
werszomjas #1272 üzenetére
Néztem énis annyiért annál a srácnál, illetve kivel érdemes üzletelni topicba vannak jó pontjai. Illetve a rangja sem újonc, írj neki pü-t és kézségesen segít mindenbe én már megtettem. up neki
-
jozsi252
veterán
válasz
Rolly Dy07 #1268 üzenetére
Igen tudom hogy annyit, de 300-400 fok nemtúlsok kicsit?
-
jozsi252
veterán
Alcohol 120%-al csinálja képfájlt, és jelöld be a megfelelő beállításokat és akkor nemfog lemezt kérni. Pontosan nemtudom hogy mit kell de ha jól emlékszem akkor kifogja írni hogy mit szimuláljon securom stb.. csak sok idő lesz mire lefogja menteni de megéri, f1 2010-el sikerült nekem.
-
jozsi252
veterán
De jólenne ha kfiejtenéd hogy mit jelent nálad az hogy van GFWL vagy nincs. Ha arra érted hogy a játék GFWL-os akkor a válasz igen.
Más:
Egyszerűen kiakaszt ez hogy nemtudom a kormányt beállítani..
DFGT-m van, és ha a Environmenteal-t kicsire állítom akkor olyan hogy amikor tekerem a kormányt akkor mondjuk 100fokig jó de utána meg nagyon könnyen tekeredik magától, ha magasra rakom akkor viszont nagyon rázkódik az egész.
valaki leírná hogy mi a helyes kormánybeállítás? tehát olyan választ várok hogy pl egyenletesen lehet tekerni a kormányt ugyanolyan erősséggel, tehát mit kellene éreznem ha pl beveszek egy hajtűkanyart.
-
jozsi252
veterán
Van valakinek 560 ti meg i5 2500 párosa? ha igen akkor high-on hány fps van?
i5 ösöm alapon megy, az 560ti is alapon megy az meg 900mhz.
-
jozsi252
veterán
Amúgy MM-be 7k lesz, h-h galaxisba rendelitek?
Bár énis ott szoktam rendelni a dolgaimat de 1k az 1k, útközbe egy kaja belefér azé az 1k-ért
-
jozsi252
veterán
Ebbe a 2011-be szerintetek az autó beállításait jobban lehet állítgatni, mint pl rfactorba lehet vagy ugyanannyira mint a 2010-be?
-
jozsi252
veterán
Pedig reménykedtem hogy lehet regelni
mondom nemkell a lemezzel szenvednem na mindegy
(#437) kmarci25
Minimális gépigény:
CPU: Intel Core 2 Duo @ 2.4Ghz or AMD Athlon X2 5400+
RAM: 2GB Ram
VGA: GeForce 7800/Radeon X1800 or higher
DX: DirectX 9.0cAjánlott gépigény:
CPU: Intel Core i5 or AMD Phenom II x4
RAM: 4GB Ram
VGA: GeForce GTX460 or ATI Radeon HD 5850
DX: DirectX 11Procid meg a VGA-d nem a legerősebb de gondolom ezt teis tudod, a konfigod valahol a 2 gépigény között van, talán közelebb a minimálishoz, de úgygondolom hogy kompromisszumokkal elfog futni a game, értem ez alatt hogyha megis tartod a felbontásod amit írtál akkor a többi dolgot vedd le, mint élsimítás meg ilyenek.
-
jozsi252
veterán
Hogyha megveszem a dobozost akkor szerintetek tudom steamen aktiválni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest