Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erix31
csendes tag
Nekem van egy érdekes felfedezésem, és nem tudom rá a választ. Carrier módban, közepes nehézségi szinten, 20%-os versenytávok, billentyűzettel, hobby szinten. A játék dobozos, hivatalos, online módban megy. A szombati hivatalos időmérőn lassú felvezető kört teszek, majd egy gyorsat és utánna ismét egy lassú levezetőt. A helyezésem ott van ahol van. Beállok a garázsba, megnézem a gumim százalékos állapotát, mondjuk 94%-os. Másnap, versenynap megnézem és nem annyi, kevesebb, mondjuk 89%. Hol a bibi? Ki megy az autómmal amíg én alszom? Akkor nem érdemes spórolni a gumikkal, mert a játék hozzátesz, nem hiszi el? Vagy csak én maradtam ki valamiből?
-
shikaree001
tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
értem én mindezt csak egyet nem értek ha pl wiliamssal meg akármivel megyek 300 fölött mentem, most meg tegnap akár hogy csináltam csak az 1 körben tuddtam 300ig elmenni a ferrarival. kár hogy letöröltem a videót. megmutatnám akárhogy vettem a kanyart akármennyi kerset tartottam meg 290 volt a vége 7 ben a motornál még a zöld sem világitott
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
shikaree001
üzenetére
Hát választani kell. Magas szárny, stabilabb kanyarvétel, alacsonyabb végsebesség vagy alacsonyabb szárny, jobban balanszozott instabilabb kanyar, nagyobb végsebesség.

-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Erre még csak annyit: "Az élet olyan mint az ásás. Mindig van egy-két gyökér, hogy akadályozzon! Rá kell b@szni nagyot ásóval, oszt haladni tovább!"

-
hermanyi
addikt
válasz
shikaree001
üzenetére
Vagy KERS kevés vagy az előtte lévő síkanszerűséget nem veszed jól és sok sebességet veszítesz .
De mindjárt meglesem GP ben ferkával ,hogy nekem meddig pörög ki -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Még jó hogy a játékban a rendes (Rolly Dy) nevemet használom. Itt is ez lett volna, de valami miatt nem engedte így lett utána 07. Ebből is látszik, hogy csak innen a fórumról vette a nevemet és nem játszott velem együtt. Idióta!!! Ekkora lúzert!!!

-
shikaree001
tag
Sziasztok. Visszanéztem a tegnapi Istanbuli versenyt. Felfedeztem egy érdekességet, lehet hogy csak számomra az, de már tegnap verseny alatt sem értettem. Ferrariban ülök, istanbul hosszú egyenes 1körben 300km/óra, 2-ik körtől egyszerűen 290 km/óra felé nem tudtam vinni az autót. ???? valaki magyarázatot tud erre vagy talán a ferrari is bug-os?
-
hermanyi
addikt
Betegek vagytok

-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Holnap ha lesz időm du leülni, meglesz a 14-es idő!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74
üzenetére
A TOP5-ből 4-en vagyunk magyarok, és innen PH!-ról.
Gyuri hol vagy?
1:14.805-el a csóka nagyon felbaszta a lécet, megnézem a ghost-ját, a srác annyira fűről fordul mindenhol amennyire már nem lehet
de odapörkölt rendesen..Neked is grat, legjobb szektoridőket össze tudnád pakolni 14 végében lennél Te is

Én most elkezdtem Abu Dhabi-t, de egy vicc komolyan.. első kanyart engedi úgy venni hogy teljesen a bukótérbe vágódsz ki kijárati íven, illetve utolsó két kanyart is meg lehet csinálni egy ívben, nem veszi el ha kimész a pályáról... Jöhetne már a patch, mert ez már tényleg kezd arról szólni hogy ki talál meg több "vak foltot" a pályán.
AMD_ok: jól mondod testvérem

-
Steady74
addikt
válasz
shikaree001
üzenetére
-
AMD_ok
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
hát ez nagyon szép
Csak az az egy apró probléma van vele, hogy 2010-ben Motion setupjaival (pici finomítással az én szájízemre) majdnem olyan köröket autóztam, mint ő , fél - egy másodperccel voltam rosszabb. Ha nagyon sokat tudnék és akarnék gyakorolni,lehet hogy ez is leküzdhető lenne,de nincs rá időm (no meg van más game is a világon)
, igaz -e, Motion_Blur testvér? -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azt sajnálom,hogy kitiltott az oldaláról. szerettem volna vitázni vele még erről ...de ez van. hogy én a top 10TT honnan szedi? bárcsak ott lennék,de annyira azért nem tudok csítelni
LooL (de azon vagyok ,hogy odakerüljek) talán egy esős pályán esetleg 
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Ezt nem lehet megunni

-
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
mára befejeztem én is köszönöm mindenkinek aki volt
Igen te is ott figyelsz a sorban

Szerk:
polonic köszönöm az infot -
--Lorant--
aktív tag
Én is elfáradtam nagyon kellett nyomni,főleg Ausztráliában hát az valami brutálisan nehézre sikeredett állandóan elfékeztem magam
grat mindenkinek és jó éjt! -
shikaree001
tag
Elnézést mindenkitől, elfáradtam mai napra kifújtam. Jó éjt mindenkinek
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
shikaree001
üzenetére
végre bekerültem Gyuri név sorába igaz a nevemet sem jól írta,de sebaj ennek örülök!
2010as verzióból kifelejtett azért én is haragudtam mint most Rolly
(az a baj ezzel az egésszel,hogy
Gyurival egyetlen egy futamot sem tudtam játszani,mert vagy bannoltatott vagy kilépett. nem is értem mi alapján vagyok csíter. ja a TT hát ott sem vagyok valami jó!max tőle jobb! -
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Billentyűzethez illetve joyhoz nincs véletlen valami használható setup? Tudom, hogy ezektől a "kontrollerektől" nem számíthatok sokra, de azért érdekelne...
MÁS: A láthatatlan fallal találkozott már más is? Ezzel lehet valamit kezdeni?
http://www.youtube.com/watch?v=1ALx1YeE1EE(L:/) -
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
+40-ek ütnek

-
Feribacsi555
senior tag
Hi!
Beállítottam az új egyéni rekordomat!
Miszerint a windows live huszonkilencedjére engedett be. Ez már nem semmi

-
GuruZone
őstag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Én is kimaradtam a felsoriból, ami érthető, mert keveset tájm triálozok, de ez a csávó mindig tud rátenni egy lapáttal. És mi "abortusz-csökevények" tanuljunk meg már végre vezetni!!!!

-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Este szerintem leszek, vendégek vannak/lesznek nálunk, utána viszont a szokott időben várható vagyok.
-
shikaree001
tag
Sok a beszéd. Gyertek inkább jááááááááááááááááááááátttttttttttttttttssssszani
-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
K,Gyuri F1GH aszem
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
persze, hogy szokott... de azt hiszem akkor is lenyomnád, ha csak 1-4 fokozatot használnál

-
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Igen szokott valamelyik nap összefutottam vele Sepang -ban (szeretem pálya egyike)

Amúgy ügyesen védekezik de nem túl gyors 3 mps hátrányt 1,5 kör alatt letudtam de sajnos féktávon lezárta az ívet és megkorcoltam hiába satuztam ,a lényeg én megforogtam öt visszatoltam az ideális ívre mert kanyarlevágásért szerintem büntit kapott volna és mikor a célegyenesnél utolértem ismét akkor félreált és kilépett
-
Motion_Blur
félisten
Látom újra megvan a téma

-
Patrick
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Tuti szokott.

-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Fel vagyok háborodva, hogy engem kihagytak a felsorolásból!

Ekkora egy faszkalapot barátaim még nem hordott a hátán a föld.
Szokott ez a gyerek az F'1 2011-el nyomulni?Mert akkor elkerülöm. -
Patrick
addikt
Már e kezdetektől ez van ám.
Én még az F1 megjelenése előtt beregeltem stb. Mondom végre egy oldal, ami ezzel foglalkozik és magyar. Aztán meglett a game. Akkor már más hogy kellett regelni, mert csak olyanokat akartak, akiknek eredeti. Aztán jöttek a csiterezések stb. Egyszer toltam velük. Egy két körig még vezettem is, de hát akkor még billentyűzettel toltam és először. 
Aztán csak csúszott és csúszott lejjebb, főleg ez az Arcade vs Sim kötözködés...Az a baj, hogy Gyuri azt hiszi magáról, hogy ő a legjobb és ő tojta a magyar Rubik kockát...
-
hermanyi
addikt
válasz
Patrick
üzenetére
nem létezik csuszka vagy tudsz vezetni és van jó setupod és ismered a pályákat (rengeteg gyakorlás) vagy nem tudsz vezetni nincs jó setupod csak egy két pályát ismersz amit szeretsz.
2010 ben valenciában nagyon gyors voltam az átlaghoz képest imádtam a pályát nagyon jó setupom volt köszönet érte Rollynak és Steadynek ,és itt a 2011 ben pedig egyszerűen szenvedek vele nem érzem az autó tapadását 3 kör alatt elhasználok egy szett lágy gumit pedig már vagy 2 hete küzdök a nekem fekvő jó beállítással szinte minden nap. De haladok és javulok kezdek ráérezni és ez kell a jó csuszkához
-
hermanyi
addikt
válasz
Patrick
üzenetére
Csuszka az egy olyan rejtett menü a játékban ami a tapadást növeli hiába all asist of os volt a szerver

Nekem Rollynak Steadynek Motionnak meg polonicnak és még tudja tök kiknek volt ilyenünk (Aki gyorsabb volt K-Gy nél) annak mindenkinek volt ilyen Csuszkája
Szerk:
werszomjas Köszönöm a segítséget -
werszomjas
addikt
válasz
shikaree001
üzenetére
Egy csúszka, amivel növelni lehet a tapadást

Meg még ki tudja mit, már nem tudom hányas verziónál jár és mit tud, majd az illetékesek megmondják

-
hermanyi
addikt
válasz
karilla88
üzenetére
Engem már 2X raktak ki

1X azért mert indultam a B ligában 3 futamból 3 at behúztam pedig abból 1X csak annyit tettem ,hogy autóztam a 2. helyen kb 10 mps hátrányban és nem fogyott ki az üzemanyag és így nyertem
De nem az volt az indok hanem ,hogy itt a PH-n ezt le mertem írni és,hogy Csuszkám van nekem is
shikaree001:
Köszönjük a megtisztelő szavakat -
Steady74
addikt
-
varmi2
nagyúr
üdv!
Nem tudjátok, hogy mikor tér vissza az F1 Game Hungary weboldal? A múlt hét közepére ígérték, de nekem még most sem jön be. És mi a helyzet az F1 2011es magyarítással?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát akkor meg balról autózlak körbe

Sikerült extrém rövidet fékeznem az új gumikon, és köszönet persze hermanyi kollégának

-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az egyenes felénél már előttem volt itt nincs szó belső külső ívről mint írtam simán körbe autózott

És szerintem rövidebbet is fékeztem mint SteadySzerk meglestem újra igen oda adtam de ez nem sokat osztott max 5 kanyarral arrébb ment volna el .
Vagy védem a belső ívet és kivezetem a kavicsba
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Fraps
-
hermanyi
addikt
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Ha momod van akkor a potméter vagy mi az na azt pucold ki a pedálban
Köszönöm és várom a videót
Nekem csak EZ VAN Karriert örökítettem meg igaz csak a végét ,hogy mivel jár ha túl van húzatva a gépjármű minden váltást lilánál csináltam Üzemanyagot akartam tesztelni
Köszöntem szépen vidít elnézve simán körbe autóztál

Ami viszont nem látszik ,hogy hol buktam több mint 1 mp t hogy utolértél a célegyenes előtt megcsíptem a kavicságyat 3 kerékkel mert elváltottam magam
-
Steady74
addikt
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
shikaree001
üzenetére
Áh. Balfék vagyok. Már a profilerben meg mindenben szórakoztam csak a legnyílvánvalóbbat hagytam ki, a játékban a beállítást. Emléxem, hogy anno vmiért a billentyűzetet ismerte fel én meg visszaváltottam vmi customra és ott valszeg rosszul volt beállítva, egy pedálra volt állítva a gáz és a fék is. Mostmár megy.
Viszont észrevettem mintha akkor is adna egy nagyon pici gázt, mikor nincs a lábam a gázpedálon. -
shikaree001
tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
állitsd át játékban a fékedet egy gombra. szerintem be van ragadva a fékpedálod
-
Feribacsi555
senior tag
Hali!
Megvan a hiba, de orvosolni még nem tudtam. Mellékelem a videót, amivel világosabb.
Leírás:
Ha lelépek a gázról, akkor beállnak a kerek. Ellentétbe, ha kis sebességgel megyek és kirakom üresbe és nyomom a gázt, akkor a kocsi gurul, ha nem nyomom beállnak a kerekek.Itt a videó. Tessék megnézni

Vki tud rá megoldást? Köszi!
-
MC HOBO
aktív tag
Bocsi mindenkitől, de itthonoról egyszerűen képtelen vagyok az oldalt szerkeszteni,
úgyhogy a korrekciókkal és az újdonságokkal csak szerdán, a melóhelyemről tudok szolgálni... 
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi
üzenetére
Visszanéztem a Melburne-i videót, a két lekörözés katasztrofális volt... ahogy mondtam elsőre legalább 4-5 mp-et buktam, mert a célegyenes végén nem hagyott elmenni, a jobb-bal kombinációban először belülről próbáltam lekörözni, nekem jött, utána a másik oldalról, ott is leszorított, majd a füvön tudtam csak elmenni mellette. Utána mikor Veled harcoltam, a hátsó gyors részen úgy tudtam elmenni mellette, hogy a sikánt levágtam, mert leszorított, utána meg a füvön menten el mellette.
nem hiszem el, hogy ha kiírja, hogy lekörözés van, ott van az a kib@szott kék zászló, akkor nem néz hátra, hogy ki-hol jön. Ha valakit az 5. körben leköröznek, akkor legalább vegye a fáradtságot, hogy eltakarodik az ideális ívről. a célegyenesben meg ne nyomja már padlóig a gázt, hanem tegye az autót jobb vagy bal oldalra, és hagyja a gyorsabbat elmenni.mondom ezt úgy, hogy korábban rolly és bence is lekörözött, és nagyon nem esett nehezemre lehúzódni, lelassítani, akár a fűre is lemenni, hogy ne akadályozzam őket a versenyzésben. Miatta buktam el a melburnei első helyet, simán meglett volna, ha nem kell versenyezni vele....
-
Steady74
addikt
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Figy, Te vagy Ferikeba vagy ki a t@köm a játékban?
-
fess
őstag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
profiler-ben be lehet pipálni,hogy a gáz/fék egy tengelyen legyen e,neked lehet be van. pontosan nem tudom hol van ez a menü,valahol a force feedback alatt kell 1 négyzetbe pipát rakni
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
shikaree001
üzenetére
Ment a PÜ
-
shikaree001
tag
NÁLAM MOMORA EZEK A BEÁLLÍTÁSOK A JÁTÉKON BELÜL
-
shikaree001
tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
HOGY VANNAK A BEÁLLITÁSAID NEKEM IS MOMOM VAN
-
Feribacsi555
senior tag
Hali!
Problémám akadt a játékkal. Mióta feltettem a logitech profilert azóta vmi nagyon nemjó.
Mellékelem a videót, amivel bemutatom a hibát. Az egyenes végén látható!
Leveszem a gázról a lábam és beáll a kerék.Mindent kipróbáltam az advanced wheel setupban és a force feedbackben is, de semmi. Nézzétek meg a videót, hogy világosabb legyen.
Tud valaki dobni vmi 5letet?
Köszi.UI.: Kormány: Logitech Momo
Amúgy ti mivel veszitek fel a futamot? Mert nekem a fraps 30 másodpercet vesz fel csak. -_- -_-
-
karilla88
tag
válasz
suttogotibi
üzenetére
én ma nem leszek mert egy kicsit partyzgatunk a szomszédokkal (Jéger sör kombó)

de a többiek biztos lesznek -
shikaree001
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
HÁT A TIEDHEZ MÉG MESSZE VAN

Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Battlefield 6
- CASIO órák kedvelők topicja!
- OnePlus Pad 3
- Hisense LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, igaz -e, Motion_Blur testvér?

úgyhogy a korrekciókkal és az újdonságokkal csak szerdán, a melóhelyemről tudok szolgálni...