Hirdetés
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Pánik a memóriapiacon
- SSD kibeszélő
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
-
MC HOBO
aktív tag
-
MC HOBO
aktív tag
Tudom, hogy nem kéne vele foglalkozni, mégis mindenkinek ajánlom figyelmébe Közös barátunk "szakavatott" cikkét és a kommenteket!!!

[ Módosította: Kalandor ]
-
snoopy
aktív tag
Senkinek nem volt ghost car lementési gondja? Sehonnét nem tölti le nekem.
-
polonic
félisten
Egy kicsit szabadságoltam magam.
De már itt vagyok. Esténként ráérek. Játszhatunk. Monaco nálam is katasztrófa, érdekes lesz. Faltól falig megyek. Pár szárnyat el fogok használni.
makkai
Egy évad van. Aztán újat kezd az ember. Bármelyik csapatot lehet választani.
Majd meglátjuk, hogy mi lesz az évad végén. De végülis felőlem is mehetne. Ezt akkor majd mebeszéljük. -
Steady74
addikt
Egyszerű... a korábban már vagy ezerszer belinkelt oldalon megnézed mit futott Motion vagy Vixen, akkor látod az időd. Ha hozzájuk képest 3-5 mp-en belül vagy, akkor az jó.
Vagy megnézed a leader boardot, és ott elemzed ki a helyezésed annak függvényében hány embernek van ideje. Az első 10%-ban lenni jó eredmény.
-
Gaben1
tag
üdv
Spa-ban TT ben mentem 1:41 190 et az nem tudom mennyire állja meg a helyét...? -
nepszter1
addikt
Nem enged csatlakozni egy játékhoz se ilyen piros kis kockát mutat mindekinél és utána ready-t nyomok és bedob az időmérőbe spectatorba
ötletek? -
nepszter1
addikt
válasz
Motaba78
üzenetére
c:/users/fhnév/documents/my games
de ha rendszert raksz újra akkor a gfwl miatt ezeket is mentsd le
:\Program Files (x86)\Common Files\microsoft shared\Windows Live\ -az egész könyvtárat másold el
c:\Program Files (x86)\Common Files\Windows Live\.cache\ -az egész könyvtárat másold el
c:\Users\***felhasználóneved***\AppData\Local\Microsoft\ -ebből a könyvtárból a ”GFWLive” és az “XLive” mappa kell
c:\Users\***felhasználóneved***\Documents\ – ebből kell nekünk a “GFWLIVESetupLog.txt” és a “GFWLIVESetupLogVerbose.txt” file-ok és kell még innen a játékmentésed… -
Đusty
addikt
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Nekem csak billem van és nem segít, csak ha az autosave mappát visszaállítom, úgy meg bukik minden, vagy ez "http://www.youtube.com/watch?v=8dzcoshh-f8&feature=player_embedded" de ekkor is az utolsó állapotnak annyi és az irányítást kell újraállítani.
-
Motaba78
addikt
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
"sokadszorra: billel indítsd a játékot."
odáig el sem jut, hogy startot toljak, megjelenik az f1 felirat és kancsó nincs tovább, nem hogy választani tudjak.
-
Motaba78
addikt
fantasztikus ez a játék, tegnap este toltam online pár kanyart, most meg indítanám és fekete képernyő f1.exe leállt hibaüzivel, most akkor mi van ?

-
rocket
nagyúr
-
Gaben1
tag
Üdv !
Tud valaki spa,ra setup ot? -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Szóval ha töltés közben hiba lép fel, akkor az előző mentés úgymond eltűnik? Mert én erre is gyanakszom.
Így van. Tehát amikor lefagy megsérül a mentés. Utána, ha nincs kimásolt mentésed és indítod billel már ugrott az addigi állásod. Ha van visszamásolod és indítod billel. Ennyi remélem.

-
snoopy
aktív tag
Kell ennek valami port, hogy le tudja szedni a ghost car-t? Vagy csak egyszerűen az is szar és nem mindig hajlandó megtenni? Multiba nincs kapcsolódási gondom. Betalálja a szobákat.
-
fess
őstag
valaki 1 20%-os silverstone verseny? live:fessHUN
-
Gaben1
tag
xxXxxKROExxXxx nevű gyerekkel nagyon vigyázzatok egy bunkó barom aki mást nem csinál csak mindenkit kilököd Én sajnálom hogy magyar a gyerek......szégyen
-
nepszter1
addikt
mellburnbe mentem 1.20.490et gamepadal de 1.19xx idő is benne van szerintem
-
Karajev7
tag
ki se jott a jatek de a csalas mar meg volt. szanalmas..

-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Teljesen igazad van

-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére

Karajev: Az 1:20-at nem tudom, az 1:25-nél meg minden segítség bekapcsolva.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
én sem tudom, hogy Gaben1 melyik f1-et nézte az idén. ennyire izgalmas és szoros meccsekkel telitüzdelt futamok sosem voltak még. igaz, ez a szabályoknak tudható be főleg.
sumi fő idejében persze más volt. cafatokra rágruk a körmünket éveken keresztül, hogy nyer-e...

hagyjuk.mi volt idén a legnagyobb különbség mp-ben az 1. és 2. helyeztt között?
régen azért kicsit több volt...igaz, nincs már hakkinen sem, aki kiment sírni fák közé. és damon hill is előkerült, ugyi...

-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát ne tudom. Természetesen ez az írás elvakult, minden objektivitást mellőz, süt belőle a Vettel-gyűlölet. Annyi viszont nem kérdés, hogy mint a Schumacher-Ferrari páros idejében az autó mindenképp segítette vastagon a világbajnokot, de ehhez mindkettő kell. Én spec. szeretem Vettel stílusát, nincs különösebb bajom vele, de néha - ami igaz, az igaz - neki is megremeg a keze. Bár ezt mindenkitől láttuk már. Nem baj, mert a világbajnok az világbajnok és kész, ezt már senki el nem veheti tőle.
-
Gaben1
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én azért szinpatizálok ezzel az írással,mert valóban tönkretette az ez évi futamokat unalmassá téve az összes időmérőt,és futamok nagy részét pl monaco óta én nem is nézek időmérőt mert felesleges,gondolom ezzel nem csak én vagyok így
a másik hogy ebben az RBR ben Karun Chandhok is simán ott lenne a dobogón, ez nem Vettel győzelme hanem a kocsi fölénye
Webber-nek pedig szimplán meg lett mondva hogy nem előzheti meg Vettelt lásd pl Silverstone -
Karajev7
tag
ehhez az f1 hez van magyaritás? esteleg egy linket tud vlki adni az uj patchrol?
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nagyon komoly

Elgondolkozhatna, hogy Mark is ugyanabban az autóban ül mint az új WB győztes .És Sebastian sokkal több pontot szerzet és ennyi pontocskát nem lehet kivételezgetésből összeszedni .
Az tény ,hogy ezt a WB címet Adrian Newey- nek köszönheti mert Sebastian nem a legjobb pilóta szerintem a mezőnyben ,de a Redbulal legyőzhetetlen teljesítményt nyújtottak és ezt el kel ismerni . -
szab.tam
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
most akartam megnézni az rtl-en, felvételről. thx.

igaz, én voltam a hülye, miért jöttem előtte a topic-ra.....
-
Motion_Blur
félisten
Gyuri bácsi ismét alkotott: [link]
-
TRH77
csendes tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Billel próbálok :S
-
hermanyi
addikt
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Én a kormánnyal be sem tudok lépni a játékba mert hiába állítom be és mentem el amikor újra elindítom a játékot alapból a billentyűzettel hajlandó csak indulni a kormányt újra be kell állítanom
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére

"Hozzáteszem, ha nem billel megyek tovább az elején, akkor a jó visszamásolt mentést sem tudja betölteni."Szóval ha töltés közben hiba lép fel, akkor az előző mentés úgymond eltűnik? Mert én erre is gyanakszom.
-
slayer006
addikt
-
pcguru1
őstag
Magyaritás mikorra várható?
-
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
És a FF (nem FireFox
) meg egyéb beállításokat is megtartja attól függetlenül, hogy átvált keyboardra? -
Rolly Dy07
senior tag
Igen mindig amikor újraindítod a játékot. De ez csak annyit takar, hogy ha custom-ra beállítasz mindent, csak arra kell átnyomnod bejelentkezés után és kész. Ha érted....
Unbaised-nek is: Annyit szoktam még én is megcsinálni, mielőtt kilépek a játékból, hogy nyomok 1 manuális mentést a myF1-ben. És időnként winben kimásolom a mentéseket. Hozzáteszem, ha nem billel megyek tovább az elején, akkor a jó visszamásolt mentést sem tudja betölteni.
-
Gaben1
tag
Üdv !
szeretnék én is futni online versenyt de nem a quick race ben hanem ellenetek magyarok ellen egy hátrányom van hogy billel megyek és használom a segítségeket pl automata váltó,auto box,és kipörgésgátló
kérdésem hogy lehet úgy is csatlakozni rendes versenybe hogy nekem be van kapcsolva pár ilyen segítség vagy ez egységesen mindenkinek egyforma? -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
karilla88
üzenetére
értem, ez is egy megoldás, de akkor egy újabb kérdés, minek van automata mentés, ha nem működik...
és most ez természetesen nem ellened irányul
de az utóbbi időben komolyan elgondolkodtam azon, hogy küldjek egy jó hosszú panaszlevelet a hülye codemastersnek.mert pl. a quick setup-ok között is annyi a különbség, hogy más a szárny állás, semmi mást nem állít(camber-t nem néztem, bevallom), vicc ez is a többi mellett.
-
karilla88
tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Unba nekem kivan kapcsolva az automata mentés én manuálisan mentem a q után meg a verseny után és kormányon indítom a játékot és eddig (lekopogom kop-kop )nem volt semmi gondom
-
semetka
őstag
Kellene egy kis segítség újból.
Véletlen letöröltem az F1 teljes könyvtárár,most nem birom újrarakni a játékot mert kiír valami szöveget amikor uninstalálni akarom.
Mégpedig ezt:
http://kepfeltoltes.hu/view/111008/V_g_lap01_www.kepfeltoltes.hu_.jpgEsetleg tud valaki ezel a dologgal valamiylen információt hogy mit lehet ennek csinálni?
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Ugyanez a gondom nekem is már, hihetetlen...
Úgy tettem, hogy billel indítottam a játékot, de most nézem, hogy a legútóbbi carrier versenyemet nem mentette el, pedig utána még nyomtam 2 single versenyt csak úgy.
Akkor most fel merül bennem a kérdés, hogy mi a ferde **** van ezzel a játékkal, és miért nem volt képes menteni? (van egy tippem, előrementem törökországból, spanyolba, de a pályán már nem mentem. Ez volt a gond? Mert azóta sz**at

-
karilla88
tag
sziasztok
köszönöm a mai futkosást mind azoknak akikkel találkoztam a live-n jó kis futamokat toltunk
üdv kari -
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
És minden egyes játéknál állítsam be a kormányt?

-
semetka
őstag
Hello!
Mondjátok már meg nekem hogy ebben a gameplayben hogy van beállítva több dolog?
Úgy értem hogy a cockpit nézetben hogy mutatja bal középpen a képernyőn hogy mennyivel megy meg mennyi Kerse van még neki,nekem iylet nem mutat+alul a neveket hogy ki vezet?
http://www.youtube.com/watch?v=XEgWiLANFOU&feature=related
valahol ezeket be lehet állítani? -
rocket
nagyúr
Meg annyit akartam irni, csak lejart a szerkesztesi ido, hogy amit irnak CM foruman fixnek az valojaban semmi mas, mint az elozo mentes visszatoltese (hab a tortan, hogy elveszik a controller beallitas), de mivel ugye ugyanugy elojon a hiba a kovetkezo futamnal, igy nem er semmit se.
Magyarul ez csak annyit csinal, mintha lenne egy backup mentesed az elozo versenyrol es azt visszamasolnad. (leszamitva, hogy ebben meg ugye a controller beallitasnak lonek.) -
rocket
nagyúr
Ne faradj az ujra installallasal, sajnos nem segit, szo szerint egyhelyben toporgas ez.
Illetve egy lehetoseg lenne elorol kezdeni a karrier modot, de ugye semmi nem garantalja nem jon elo ujra a problema.Ez szinte biztosan a jatek hibaja, Codemasters (vagyis Codelamers
) foruman irnak rola eleg sokan.#2478: Ez nem fagyasos problema, a profil serul meg, es nem tudja betolteni, igy leall .exe hibaval.
Ez meg nem is lenne akkora gond annak aki szokott backupot csinalni, de ugyanugy , ugyanott elojon a hiba, hiaba rakja vissza az ember az elozo mentest.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- HOPPÁ! HIFIMAN Arya Unveiled - Over-ear planar fejhallgató - ÚJ! BONTATLAN!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Eladó ZOTAC Gaming GeForce RTX 5070 Ti SOLID OC
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mindenkitől elnézést kérek, ha kell inkább töröljétek a posztomat!