Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Sanya595 #7630 üzenetére
Kösz a segítséget,erre utaltam én is,csak nem tudom ennyire kifinomultan ,érthetően meg fogalmazni....Hobo.(elég bajom volt nekem azzal,hogy nem tudtam 2 futamra jönni,de ezt írtam fórumon is,lehet nem láttátok.írtam azt is,hogy most jönni fogok mert úgy néz ki össze áll a pc-m) ,de most ,hogy vissza olvasom itt az elhangzottakat..K.O. résen kell lenned azért amit az elején lejátszottuk Melbornbe? Köszi,de az volt mondva,hogy ez így marad. Erre most jött az új rendszer ,hogy feküdj oda időbe,mert ha nem lemaradsz és nem küzdhetsz a pontversenybe. Van a másik verzió is,mi van ha épp bejutok és a pontversenyben aki az élen áll és azzal vívod a nagy csatákat az nem?? Hol van akkor az a rész,hogy verseny? Úgy kellett volna hagyni a nevezési sorrendet ahogy az volt,nem is lenne most ez a káosz,annyi becsület van mindenkibe,ha feladja az egészet akkor az közli és mehet a helyére más! De ha ez ilyen alap elven fog müködni mint ahogy ezt írjátok,akkor sajnálom ezt a galibát amit most okoztam.De én így nem jövök,mert minek? úgyis lesznek gyorsabbak akik előbb bejutnak szerverre.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Sanya595 #7630 üzenetére
Igen, leírhatja mindenki a véleményét... Engem nem nagyon érdekel, hogy neked volt ligád, meg honlapod, ez a te dolgod. De akkor sem tűröm, hogy fikázd a munkánkat csak azért, mert neked éppen nem tetszik valami. Főleg úgy, hogy hogy kb. te voltál az első, aki visszamondta... Innentől nem nagyon érdekel a véleményed a ligáról, amiben benne sem vagy...
"szerintem alapjaiban szarul van megszervezve az egész" - tényleg nem minket fikázol...
"ez igy akkor is káosz" - az a káosz, hogy szarik rá mindenki...
"Itt már nem arról szól az egész,hogy ráérö idönkben szorakozunk és jókatt játszunk,hanem arról,hogy ha nem férsz be,nem játszol...ez a szomoru" - ez nem a mi szervezésünk hibája...
Szerintem is gáz, hogy több hetes munkánkat így semmibe veszitek és egyszercsak kitaláljátok, hogy "Jaj, hát mégsem jövök ligázni..."
A baj az, hogy pont ti álltok így hozzá ehhez az egészhez, pedig pontosan miattatok kezdtünk bele és miattatok jutottunk idáig... Nem én állok hozzá rosszul, pajtás, hanem ti, akiknek csak a nagy pofájuk volt, aztán most meg sunyítotok, meg reklamáltok.
Nem én vagyok a fórum királya, ez tény, de hogy te sem, az is biztos.... Úgyhogy nekem ne mondd, hogy vegyek vissza, mert akinek itt vissza kéne venni, AZ PONT TE VAGY!!!!... Még arra sem vagy képes, hogy a mi fórumunkon megjelenj, csak itt tudsz magyarázni, hogy így szar, meg úgy szar.. Szerinted ez nem gáz?
Ha pedig valaki 15 futamon ott tud lenni és harcban van a győzelemért, az nagyon jól tudja, hogy nem az utolsó pillanatban kell megjelenni a lobby-ban, hanem előbb, mert csak 16-an férnek be!!! (ami még mindig nem a mi szervezésünk hibája)
Úgyhogy részemről a téma lezárva, ha szeretnél még erről "beszélni", megteheted itt:
http://gocompete.hu/forum -
MC HOBO
aktív tag
válasz
Sanya595 #7623 üzenetére
Kedves Sanya595!
Nehogy már, még neked álljon feljebb, amikor pont miattad és a hozzád hasonlóak miatt tartunk itt, mert ti nem vagytok képesek még az oldalra sem feljönni, hogy lássátok, ami ki van írva. Ti is csak reklamálni tudtok, mert éppen nem tetszik valami. Az nem számít, hogy a LIVE hibája miatt létrehoztunk annyi Hamachi hálózatot, amin nem 2, de 5 liga is elfuthatna, de ti sz*rtok az egészbe és a végén még meg is mondjátok a tutit...
Már ne is haragudj, de én a helyedben mélységesen hallgatnék, ha eleve inaktív vagy! Amióta feliratkoztál a Ligába, 1x játszottál, aztán jössz itt a kritikával?
Mi nem volt a Live idejében? Akkor befértek többen is, mint 16?És akkoriban hányan fejezték be a futamokat? 4-en vagy 5-en...
Szerinted minek lett "4-5" liga csinálva? Mert jöttetek itt nagy mellénnyel, hogy énis-énis, aztán amikor ott kellett volna lenni, akkor csak a nagy sunyítás volt. Mind a 3 PC-s liga működne, ha mindenki rendszeresen látogatná a sajátját... Ennyi...
Arról meg végképp nem mi tehetünk, hogy egyesek csak az utolsó pillanatban esnek be és csodálkoznak, hogy nincs hely... Ki volt írva az oldalon, eléggé félreérthetetlenül és feltűnően. Még be sem kellett lépni, hogy lásd... Akkor, miről is beszélünk????
Mi is van itt szarul szervezve?
(#7627) werszomjas: THX!
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Sanya595 #7623 üzenetére
Tudod ezzel csak az a baj, hogy szervezhetünk mi akár 100 ligát is, mindenki nagy hévvel bejelentkezik rá, aztán meg megint az lesz, hogy lemegy egy verseny és szó nélkül eltűnik és még nekünk kéne utána futkosni, hogy ugyan vajon jön-e. Most is. 10 új ember iratkozott fel a ligára, így lettünk 22-en, ebből 17 tag jelent meg.
Az a baj, hogy mi akárhogy erőlködünk Hoboval, akármit csinálunk, szervezünk, a végén soha nem tetszik semmi és mindig valaki/valakik megsértődik/megsértődnek!
Persze kapjuk az ötleteket. 100 fajta verziót hallottunk már. Ebből próbáljunk meg össze gyúrni 1-et? A vége mi lesz? Sértődés, lelépés. Mert annyira különbözők vagyunk, hogy akárhogy megfeszülnénk és minden napunkból feláldoznánk 28 órát, akkor is lennének olyanok, akiknek nem tetszik és balhé lesz már megint belőle.Persze dolgozunk a megoldáson, felmerült, hogy csinálunk 2 ligát 12-12 fővel, de abból megint mi lesz? 2 verseny után megjelenik 4-4 fő.
És amúgy nem kellett volna felmenni a fórumra. Még az oldalunkra sem kellett volna bejelentkezni! Hiszen a fényújságot ami az oldal tetején pirosan futkos, kb fél perc elolvasni és még bejelentkezni sem kell...
-
Pepi79
tag
válasz
Sanya595 #5440 üzenetére
Ott a pont. Annyi PH-s sosincs egyszerre fent, hogy megteljen két szero is és esetleg külön lehetne assist on és off-os is. Aki meg nem kormánnyal megy, vagy kormánnyal sem olyan pro (mint pl. én
) eléggé hátrányban lenne segítségek nélkül. Én vagyok annyira mazo alkat, hogy nem tudok rendesen menni, de akkor is segítségek nélkül megyek.
De az már valóban gáz, ha segítségekkel jobb időt lehet menni, mint nélküle. Onnantól a bevállalásnak és a küzdésnek semmi értelme. -
hermanyi
addikt
válasz
Sanya595 #5440 üzenetére
Szoktam PHs megnyilvánulásokon részt venni és ez a társaság más .
Itt nincs az ,hogy kitol a korlátnak direkt persze itt is előfordul,hogy hibázik féktávon megtol keresztbe forgat de nem direkt csinálja.(Velem is megesik)
Én a Csicskázást oda is írtam ,hogy aki direkt csinálja arra értem .
És hidd el asist offal is vannak nagyon jó és érdekes futamok .
Azt is aláírom mindenki úgy játszik ahogy akar vagy ahogy tud ,és azt is ,hogy vannak a Németek meg még egy két nemzet fiai akik egy bizonyos része élvezi ,hogy tönkreteszi más játékát csakhogy 1-2 hellyel előrébb legyen .
Érdekes mod Karilláékkal meghívásos szerveren tök jókat szoktunk menni és ott minden engedélyezve vanHogy legyen egy kis ON is Melburne setup
Szerk:
Hobo ne viccelj már Ringen ugyanott vagy ahol én én is buktam mint atom egy két pályán
te vagy a szervező és fő résztvevő a ligában -
Motion_Blur
félisten
válasz
Sanya595 #5412 üzenetére
Én is, bárcsak ne tettem volna...
Elejében 1:18-19-es idők assist-al, 1:20.6-al nem férek be az első tucatba... 8-as kanyarban 6. fokozat RPM limiterrel fogom meg az autót különben úgy elszállna mint a szar..
Ezen a pályán lehet 1-2mp az assist előnye vagy fake idők? Igazából mind1, mindkét esetben gratula a CM-nek
Sanya595: grat az időidhez!
én kipróbáltam Interlagosban TC-vel, teljesen máshogy kell rá beállítani az autót, mivel ugye túlkormányzásról szó se lehet, belőttem a verdát és az első 2 kanyar után láttam mögöttem a fehér pöttyöt, ki is léptem rögtön..
-
Sanya595
senior tag
válasz
Sanya595 #5187 üzenetére
Lejárt a szerk idö...
TT kifagy,carrier kifagy...
Vagy felteszen az 1-es patch-el és játszok úgy vagy megy a kukába és megvárom a 2012-t.(#5188) Feribacsi555
Nem,nekem semi hiba nem volt.
Egyszer volt save hibám,de azt megoldottam az átirással...
Azzon kivül soha nem fagyott és más hiba sem volt....
Most,hogy felraktam ma ezt a szart,már semi nem megy.
Carrier fagy...TT fagy...lobbyba belép,de utána kifagy az is... -
pepusos
senior tag
válasz
Sanya595 #4725 üzenetére
Én kormánnyal megyek, de TC nélkül az első kanyarban megforgok. Mit csinálok rosszul? Vagy olvassam el én is a fentebb linkelt, ama ominózus oldalon közzétett HowTo-t, és abból majd megtudom?
(#4727) Steady74: akkor kérdezek!
Mi a helyes technika TC nélkül kanyar bejáratnál és kijáratnál?
Segítő közreműködésed előre is megköszönve maradok tisztelettel!
-
karilla88
tag
válasz
Sanya595 #2929 üzenetére
köszönöm a válaszokat már meg is találtam a keresett fájl-t
nekem carrierben volt már kers hibám de csak pár körig és ugyanúgy csináltam mindent mint előtte aztán hip-hop megjavult és a verseny végéig működött
szerintem randomra generálja a játék a hibákat
az achievementek-ről tud vki valamit bővebben vagy magyar linket? -
-
pcguru1
őstag
válasz
Sanya595 #1747 üzenetére
Kezdem ezt a játékot komolyan leutálni,egyszerüen karrier modban nincs safety car se 20%-nál sehogy,nem tudom akkor minek irták hogy biztonsági autó is lesz.Grand prix nél sikerült egyszer olyan balesetett okoznom(direkt)hogy a biztonsági autó bent volt a pályán,de mivel megpördültem semmit nem láttam belöle.A sok kis apró hibáról már nem is beszélve,pedig olyan biztatóak voltak a videók
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged