- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #3377 üzenetére
Gratulálok, Uram, nagyon jól sikerült kör!
Szíves engedelmeddel, a setupot és a videot is befrissítem a GYŰJTEMÉNY-be!
Vagy a setup ugyanaz???
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
polonic #3391 üzenetére
de bármit nyomok nem indul el... És olyat sem találtam, hogy külön be lehetne állítani, hogy milyen gombok vezéreljék a második játékos autóját. (mert akkor beállítanék valamit a startra...) Igazából a menüt sem tudom irányítani gamepaddal... Ez az én hibám? (Csak a játék megy gamepaddal, pl a garázsban is billt kell használnom.)
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni,van egy Momo kormányom,eddig minden tökéletesen működött vele,de tegnap gondolt egyet és elfelejtett minden beállítást (melyik gomb mit csinál,és a többi beállítást is).Gondoltam újra beállítom hát mit mondjak részben sem sikerült,amint állítok valamit és kilépek a beállítások menüjéből hiba üzenet érkezik miszerint nem megfelelőek a beállítások két lehetőség van vagy szerkesztem vagy vissza az eredeti beállításra,ugyanezt eljátssza akkor is ha csak belépek a kormány beállítások menübe nem csinálok semmit csak visszalépek tehát nem állítok semmit!És jön ugyanez a hiba üzenet!Ezt csinálja a Momo alapprofilba és akkor is amikor a Custom lehetőséget választom!Megbékélnék a Momo alapprofillal viszont,a verseny közbeni gumi és keverék változtatás ami eddig a billentyűzet 1-es gombján volt teljesen eltünt,így azt nem is tudom változtatni!
Momo drivert már cseréltem a saját programjában már csináltam profilt,de semmi így sem működik.Egyszer már emiatt újra raktam a játékot utána egy darabig jó és most megint vége.A játék eredeti!
Valakinek van ötlete hogy mi lehet a megoldás??? -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3387 üzenetére
Na igen, ott még markánsabb a különbség.
-
Rolly Dy07
senior tag
Volt 1-2 esős versenyem online, hát és sajnos igen nagy hátrányba keveredtem TC nélkül, miután elég víz lett a pályán. Azt kell mondjam én csak úgy fogok gurulni online, ha TC, ABS off. Sorry.
-
Trihorn
tag
válasz
Ez igen, ezt aztán nehéz lesz űberelni.!
Gratulálok, nagyon erős kör lett! -
werszomjas
addikt
en sem tudom a 20%-os futamokon egyetlen korre se feltenni mix3. ra, sajna meg neha standardal se tok vegigmenni utolso korre le kell vennem mix1 re. minden segitseg off, viszont igy elvezem a jatekot, amikor neha gyorsitasnal meguszik az auto segge meg kanyar elott allora fekezem az elsoket
igaz se a gumi se a benya nem szokott eleg lenni
uzemanyag sim nelkul kell a multit tolni.
kormanthoz : ha keves a gomb, DFGT - t vegyetek, sztem ar. ertek aranyban best buy, mindenre van gomb es a kormany is fasza
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Az osztott képernyőt lehet használni egy gépen joyyal meg billentyűzettel...?
-
Sanya595
senior tag
válasz
Feribacsi555 #3360 üzenetére
14-ért Én mindenképp momo-t vennék és mondom ezt ugy,hogy nekem logi formula force ex van,amitt linkeltél is.
Kb 3-4 éve vettem,pár kört tettem már bele,de még mindig kitünö viszont Én akkor vettem 8-ért gari nélkül. -
polonic
félisten
-
hermanyi
addikt
válasz
Ez szinte tökéletes kör egy felváltást tartottam korainak a körben
Gratulálok hozzá
-
Steady74
addikt
válasz
baszódj meg Te is
hihetetlen vagy)
-
Motion_Blur
félisten
Asszem ma megfutottam eddigi talán legerősebb TT körömet a játékban:
Circuit: New Delhi - Buddh International Circuit
Laptime: 1:14.965 WR
Setup:
Wings:10-11
Brakes: 44-56 High-Large
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1
Springs: 11-11
Gears: 1:145 2:182 3:209 4:235 5:271 6:300 7:336
Camber: -3.5 -1.5
Toe: 0.10 0.35Onboard:
Megjegyzés: nekem ennyi volt a pályában, többet meg se próbálom
-
giigz
veterán
"Apróbb" hibák vannak a játékban, nevetséges.
Ilyet miért kell kiadni? Annak idején bughalmazként volt beállítva a GTA IV... Nah ehhez képest...
Ha ezt tudom előre, biztos hogy nem adok ennyi pénzt érte.
-
snoopy
aktív tag
Nem kötekedek, de nekem nincs ilyen gondom 20%-os távon standardban (legalábbis eddig nem volt), még néhány rich is belefér. Igaz, nem is megyek olyan időt mint pl te és manualon nyomom én is pedig.
-
-
Steady74
addikt
Ezt a kib@szott tetves sz@r rohadék hulladék módon összerakott pénzért vesztegetett nyavalyás programot b@ssza meg telibe az aki ilyen szinten kitesztelve adta ki.
Gondoltam TTzek egyet. Már ha nyomom a kormányon a start gombot, exe hibával elszáll. Bill-el belépbe ok, de nincs meg se a TT-s beállításom (3 napja TTztem, azóta online is voltam), illetve az összes kormány beállításom elment, de még ha vissza is állítok mindent, totál másképp reagál az autó, ez tuti.
-
snoopy
aktív tag
na de annak meg megint mi értelme lenne, ha végig lehetne menni rich-ben. teljesen értelmét veszíti ez a cucc a játékban akkor. rosberget pl emiatt 2x fogták vissza a verseny végefele idén, hogy betudja fejezni a futamot. valami hangya fasznyi realitás itt van legalább, ha már a köridők tekintetében nincs.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3369 üzenetére
Persze, ez világos, hogy racionális mértékben túltöltik az autókat, de nehogy már itt a játékban amiatt nem legyen elég a benya, mert kihasználom a motor teljes fordulatszám tartományát.Ezen vagyok kész teljesen...
Másik a kijelzés, ja, kicsit röhej.. írja ki, hogy hány körre, vagy méterre vagy kuskityafasznyira elég a cucc a tankban. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #3367 üzenetére
Szerintem is igazából is túltöltik a gépet, mert ha az utolsó méterig kell nyomni maxon, akkor se fogyjon ki. A végén meg ha van elég előnyük, nem a benzin miatt spórolnak, hanem a motort és a váltót kímélik a következő versenyre. Ez meg online nem szükséges.
Meg a másik dolog, hogy miért nem lehetett valamivel jobban kijelezni mennyi van még a benyából?
Mert azt írja optimális, de utsó fél körre meg dadog és még mindig azt írja. Nem értem.
-
fess
őstag
válasz
Feribacsi555 #3360 üzenetére
Én meg vagyok vele elégedve,szerintem ha nem fogsz a jövőben komolyabban foglalkozni szimulátorokkal akkor megéri. Persze ez is pénztárcafüggő. A tápkábel eléggé úgy van megcsinálva,hogy hamar eltörjön,de pár réteg szigetelő szalag kellően merevít rajta annyit,hogy ez a veszély is elháruljon.Egy agyonhasznált momo-nál szerintem jobb ha ez megkímélt.
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #3366 üzenetére
Nekem az első 2-3 kanyar a gáz, utána már érzem a tapadást. Manuális váltó valóban jelent előnyt féktávon, de ezek szerint nagyon kell figyelni mikor váltok fel. Ami azért nonszensz, mert egy 18 ezret forgó versenyautó motorjától elvárom, hogy minimum 18 ezernél váltsak
Amúgy meg azt sem értem miért nem lehet beállítani, hogy hány körrel, vagy hány %-kal több üzemanyaggal szeretnék indulni.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3364 üzenetére
Hát ez csak amolyan elméleti okfejtés, kiindulva abból, hogy az automata váltóval gyakorlatilag végig standard álláson a benya sose fogy ki. Kigyorsításnál a TC elvileg csúszáshatáron tarja a gumi fordulatát, fékezéskor sem fog a kerék blokkolni, szóval, elvileg a gumi kímélésében is jelenthet előnyt, onnantól meg tovább tud mondjuk lágy gumin kint lenni.
Igen, buktam már el én is multiban első helyet a hideg gumik miatt Kóreában, és Valenciában is, tényleg nagyon kiszámíthatatlan az autó, a segítségek itt is jól jöhetnek.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #3359 üzenetére
Érdekes amiket írsz mert 2010-ben szerintem minden szempontból hátrány volt a segítségek használata. 2011-ben lehet előny akár a nyers tempót nézve is?
Mondjuk nekem nincs ebben személyes tapasztalatom mert legalább 5-6 éve segítségek nélkül nyomom minden játékban. 2011-ben engem az lepett meg hogy kerékcsere után a hideg gumin mennyire kiszámíthatatlan az autó. Nagyon hirtelen dobja el magát és lehetetlen megfogni. Multin ezzel párszor "be is égtem" amíg meg nem szoktam. A kopott gumi már sokkal kezelhetőbb mert ott csak az orrát tolja és minden kanyarban 1-el jobban vissza kell váltani
-
AMD_ok
őstag
válasz
Steady74 #3359 üzenetére
Ezt én is észrevettem, polonic-al megyünk coop-ot, és nálam már volt defekt, benzinkifogyás (all assist off, kivéve esőben a TC), nála automata váltó van segítségnek. Mivel online nem tolom, ezért nekem tulképp ugye mindegy ki mivel megy, de az én meglátásom is az, hogy senkit sem kell kizárni a játékból, ha jobb vagy, ha rosszabb nála assist nélkül. Nekem így kihívás, jobban szeretem, ha teljesen én kontrollálom az autót, bár meg kell mondjam, nekem annyira ez a fajta irányítás nem jön be, mint a 2010-esben volt (valahogy nem érezni annyira az autó "súlyát"), de ez már legyen az én bajom
-
Steady74
addikt
Sok példát hoztam már, de volt tegnap is egy: Spa, esős verseny, 2 kör SC mögött végig lean keverékkel. Esőben eleve hamar váltok. Egy kört volt rich-en a keverék+az első hosszú egyenesben, utána vissza közepesre, és az utolsó körben megint pirosan villogott a tank...
Polonic: mi hír van a második patch-ről?? Annyira belendült a CM az elején, most meg lapítanak.
-
makkai
aktív tag
válasz
Steady74 #3359 üzenetére
Nekem hál Istennek az F430-al nincsennek gomb problémáim.
Még a kormány hátulján lévő gombokra is be tudtam állítani a balra jobbra nézést.
Szerintem az autómata váltó miatt nem fogy ki a benya , mert mindíg időbe vált, nem pörgeti tovább a motort.
Én csak az autómata váltót használom és 4-5- teljes körre elég mix3-on az üzemanyag 20%-os verseny mellett. -
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3358 üzenetére
Ez kemény
Gyerekek: az tény, hogy nem lehet egy napon említeni a bekapcsolt segítségekkel való versenyzést a segítség nélkülivel. Egyrészt megvan a válasz arra, hogy nekem miért fogy ki a benya állandóan, Karinak meg nem (automata váltó, kipörgés gátló használata), illetve a gumikopás szabályozása is sokkal jobb. Valamint a segítségekkel versenyzők kopott gumival is tudnak egész kellemes féktávokat venni, illetve kigyorsításkor sem kopik a gumi alattuk annyira. Összességében ezekkel az előnyökkel rendelkeznek. Viszont úgy gondolom nem kell kizárni őket a közös játékból,mert nem csak Karinak, pl a kontrollereseknek is szükségük van az asszisztokra, a bill-esekről meg nem is beszéltem. Persze lehet, hogy lesz majd a jövőben olyan szeró, ahol all assist off lesz, de az másik tészta. Így is élvezet Kari ellen versenyezni, kicsit jobban kell figyeljek a gumikra.. ennyi.
Viszont szerintem viszont a billentyűzetet, botváltót is hadrendbe lehet fogni annak érdekében, hogy kezetek ügyében legyen minden. Nálam a G27 második konzolján vannak a kiegészítő gombok, szal én is leveszem a kezem, ha keveréket állítok, vagy gumit választok.
-
fess
őstag
válasz
Feribacsi555 #3353 üzenetére
nekem ilyen van,én 10-ért vettem egy anyukától,a gyerek nem tudott vele játszani
-
hermanyi
addikt
válasz
Feribacsi555 #3353 üzenetére
Ilyenem volt Ezt cseréltem G25 re én anno másfél éve 5000 ért adtam el még garanciálisan
Nem rossz kormány de 14 et nem érMC HOBO :
Ezért is írtam ,hogy attól függ hol a bill
De a sötétre van megoldás -
MC HOBO
aktív tag
válasz
hermanyi #3349 üzenetére
Nem akarok ezen pörögni, de az attól is függ, hogy valaki hogyan tudja megoldani a billentyűzet és a kormány elhelyezését. Nekem pl, teljesen előre kell hajolnom, mert a billentyűzetemet egy szinttel feljebb kell tennem, ha a kormány fel van szerelve. Mindemellett sötétben szoktam játszani, így elég nehéz megtalálni egy adott gombot a klaviatúrán, rádőlve a kormányra, fél kézzel irányítva és fél szemmel a gombot keresve.
Értékes másodpercek mennek el rá, ha nem az egész futam...
-
Feribacsi555
senior tag
Jah én is valahogy így érzem, de valahogy még mindig nem találtam megfelelő kormányt. Találtam egy egész jót, de az eladó 14 ér hirdeti. Csak azért érdekelne, mert helyben lenne, nem kéne postázni. 14-et kér érte 10-et kínáltam, de egy fillért sem enged belőle, szóval ez az üzlet elbukott
-
hermanyi
addikt
válasz
Feribacsi555 #3350 üzenetére
Igen nincs rajta tul sok gomb a kézi váltónál már van de ugyanannyi mintha a bill hez nyúlnék persze ha nem az asztal alatt van a bill
A 900 fokot ilyen autós játékban ( F1 ,Rally )nem tudod kihasználni de ha játszol Busz vagy kamion szimulátorral akkor viszont jól tud jönni
Ha nem akarsz túl sokat költeni és egy jó kormányt akarsz akkor DFGT.
Ha viszont nem gáz az anyagi akkor G25 G27 vagy esetleg egy Porsche 911 GT2 Wheel Ami a lakás dísze is tud lenni -
fess
őstag
válasz
Feribacsi555 #3350 üzenetére
szerintem ebben a játékban nem fogod 900°-on használni,az szerintem valami kamion vagy buszszimulátorhoz jó
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
hermanyi #3349 üzenetére
Pedig a g25-nek megkérték az árát és még gombot sem tettek rá?
De mondjuk neked van külön panelod, ahol van egy rakat gomb és könnyebb szabályozni, mint billen. Bár fene tudja
2 napja görcsölök a kormány vásárláson, de még mindig nem találtam jót. Amúgy melyik a jobb szerintetek? A megszokott kormány ami kb 90 fokba fordítható mindenfelé vagy pl az olyan, mint asszem a g25, hogy úgy viselkedik mint a normál életbe a kormány, gondolok én a kormányzásra, amikor 900 fokba lehet tekerni. Asszem annyit írtak rá.
-
hermanyi
addikt
válasz
MC HOBO #3348 üzenetére
Nekem nem MOMO-m van hanem G25 de magán a kormányon itt is csak 2 gomb van+a pillangófülek és gumiért üzemanyagért hátra kukucskáért nekem is el kell engednem a kormányt .
Úgyhogy ennyiből nem értek egyet ,hogy kevés a gomb ami kell azt ki lehet tenni bilre ha a játék engedi . -
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #3336 üzenetére
"Nem hiszem, hogy sokkal nagyobb játékélmény segítségek nélkül menni, de minden esetre nagyobb kihívás."
Ez tény és idegesítőbb is mikor a kigyorsításoknál állva hagynak,mert ki vannak kapcsolva a segítségek .
Én is úgy megyek egy jó ideje ,hogy minden asist of mondjuk ez meg is látszik az időimen Főleg a nem kedvelt pályák mint pl Valencia Német és India ,igaz ezek közül Valenciát ismerem is és 2010 ben szerettem is de 2011 ben nagyon nem fekszik megeszem a gumikat pillanatok alatt és utána műkorcsolyaKöszönöm az elismerést Karilla tényleg mint a talajvíz aszály idején
-
karilla88
tag
Danikám és azt elmondanád hogy melyik gombra tegyem a váltót?
mert ha beállítom a helyére akkor melyik gombokkal változtassak a mixen és melyik gombbal kérjek gumit?
szaros kormányomon 4 gomb van összesen meg a 2 váltógomb
és a maradék 4 gombbal nem tudom megoldani amióta a kers és a drs bejött
az meg kicsit mókás lenne mindig lenyúlkálni a billentyűzethez
a kipörgésgátlóval kapcsolatban igazad van, tényleg meg kéne már tanulnom nélküle játszani de csak multizok és ott nincs idő gyakorolni és játszani szeretnék nem szenvedni
és ha én szerót csinálok akkor ott áll. minden engedve van és mindenki belátása szerint használ segítségetakinek ez nem tetszik az szól mint múltkor Rolly aztán kikapcsolom a segítségeket és akkor játszunk úgy csak akkor egy csomóan mindjárt nincsenek versenybe és ügyebár nem az a cél
ja és inkább korrekt módon játszunk minthogy kiforgassuk egymást vagy kiütögessük a féktávon -
Steady74
addikt
Húú, de sokan. Ha nem töröltem le, lehet felteszek egy múltheti Silvertone-i versenyt, Az első három kanyarban, kb 8X jöttek nekem, 2X forgattak ki... De ugyanazzal a német gyökérrel mentem végig úgy a Nürburgring célegyenesben, hogy teljes hosszban totál balra kellett kormányozzak, mert az a k@csög meg neki akart szorítani a falnak. Aztán elgurult a gyógyszerem és beleszálltam ezerrel a sikán előtt. Megköszönte, hogy bunkó voltam, de lesz@rom
-
Steady74
addikt
Jövőre jön a GRID2 elvileg, annak lesz vagy 2-3 év kifutása szerintem, de tuti nem lesz olyan mint az előző, hogy a virágbolti is jó multizni... mondjuk meg is látszott a közösségen, tele volt tajp@rasztokkal, nehéz volt jó szerókat találni, ahol nem volt csíter, vagy szándékos törő...
-
MC HOBO
aktív tag
Nem tudom, volt-e már (ha igen, sorry), de nem tud valaki jó kormány-setupot Thrusmaster RGT FFBack clutch-hoz?
Jó lesz priviben is, előre is köszi!
-
D@ni88
addikt
Kipörgésgátló? Automata váltó? és mindezt kormánnyal?
Ha már kormányod van akkor használhatnád normálisan -
Steady74
addikt
válasz
MC HOBO #3335 üzenetére
Nem tudom Kari mennyit megy egyéb játék módokban, ha csak multizik, mint én, akkor elég nehéz begyakorolni minden pályát, ez tény.
Nem hiszem, hogy sokkal nagyobb játékélmény segítségek nélkül menni, de minden esetre nagyobb kihívás.
Mondjuk nekem is a f@sz kivan, mikor egy hangyaf@sznyi gázadásra kipörög az autó..., de hát ez van, óvatosabbnak kell lenni.
Engem még az hátráltat amúgy, hogy olyan hangerővel tudom csak játszani a játékot, hogy alig hallom - ez a család miatt van. Viszont ennek hála semmit nem hallok a gumihangokból, csak érzésre tudom terelni a szekeret, illetve a kormányon érzem, ha csúszik a hátulja. Amikor viszont fülessel tudok játszani, mert az asszony vállalja az éjszakai ügyeletet, akkor érezhetően és láthatóan gyorsabb vagyok.
-
karilla88
tag
válasz
Steady74 #3333 üzenetére
kipörgés gátló az muszáj mert vmiért nagyon érzékeny a gázpedálom és kigyorsításnál rendszerint megpördülök
na és automata váltó a gombok kevéssége miatt (mondjuk még nem is próbáltam manuálissal menni) egyszóval én ilyen amatőrben nyomulok
deazoknak akik full segítség nélkül tolják
-
karilla88
tag
Tessék az esti :Nürburgring
az első kőrben kaptam hideget-meleget,
de a végét érdemes megnézni, felhívnám a figyelmet az időkre -
Sanya595
senior tag
válasz
Feribacsi555 #3328 üzenetére
Peddig ez az árkategoria.
Feljebb már a g25-g27 vagy a dfgt az mind 10-en akárhány és 20 felett van. -
Sanya595
senior tag
válasz
Feribacsi555 #3325 üzenetére
Csemegézz belöle,mert van jópár...
Motion_Blur
Pontosan..
Minden momo-nál van ez a pedál hiba,legalábbis 5-6 ismerösömnek volt és mindnél jellentkezett.. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Feribacsi555 #3325 üzenetére
Ha 2 éve porosodik és nincs széthajtva akkor megéri.
Csak készülj fel arra hogy egy idő után mindegyiknél megadja magát a pedál rész, és otthon házilag kell megszerelni. Nem bonyolult, de ha már egyszer megcsináltad kb. fél évente újra meg kell.
-
Sanya595
senior tag
válasz
Feribacsi555 #3323 üzenetére
10k-ért láttam már több Momo-t is...
-
Feribacsi555
senior tag
Hali!
Profi versenyzők ajánlanátok vmi jó kormányt max 10k nagysában?
Köszi szépen! Asszem ezzel feladtam a leckét -
hermanyi
addikt
Köszönöm a mai játékot Karilláéknek Lorit is és mindenkit beleértve Isztambul megint jó lett volna csak lekörözésnél rossz helyre álltak félre és ez miatt megforogtam pedig meg lett volna Karilla is
-
Pityke78
őstag
Köszi skacok a lehetőséget, nagy élmény volt.
Próbáltam mindenkire vigyázni!De hogy a f.szba mentek ilyen időket?
-
Sanya595
senior tag
-
Sanya595
senior tag
-
hermanyi
addikt
válasz
Hurkafej #3303 üzenetére
Parancsolj ami van magyarosítás De ez valami nagyon béta alfa gamma használhatatlan (köszönjük K Gyurinak)
De szerintem ez nem az a játék amihez kelleneUI :
isten ments ,hogy tőlük legyen a játékom inkább duplát fizetek -
Hurkafej
aktív tag
Valaki rendelte a játékot f1game.hu-ról? Mert a beigért magyarositás elvileg kész, de csak azok kapják meg akik tőlük rendelték meg a játékot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Tesla topik
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- NEXT LEVEL RACING NLR-A020 - LITE Free Standing Monitor Stand
- 5700X / B550 / 16 GB DDR4 / 250 GB SSD / 4 TB HDD / RM650X
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest