- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
m_mogyi
csendes tag
-
hermanyi
addikt
válasz
MC HOBO #8538 üzenetére
nem sokan dicsérik
hétvégén toltam a 11 et online és nagyon komolyakat csatáztunk
A 12 öt kipróbáltam és kontrolerel jobb időket mentem mint G27 el ez szerintem sokat elárul ,hogy hogyan van megírva a játék . Van az aszfalton 2m széles sáv ahol van viszonylagos tapadás és szerény véleményem szerint az sem az ideális íven vande ha lemész róla akkor esélytelen a kanyarodás ,és ami még borzasztóbb ebben a dologban ,hogy vágnod kell a tapadás miatt a kanyarokat .A másik fele a rengeteg hiba ami a mentéseket és hasonló dolgokat érinti ,hogy szartak rá,hogy normálisan megírt játék legyen . Egyetlenegy dolog van benne ami szerintem jól sikerült az pedig a pilótafülke nézet és még talán az autók hangja .
Szóval én nem vettem meg és nem is fogom megvenni maradok a jó kis 11 nél és azzal megegyetek . -
-
gaben82
tag
válasz
MC HOBO #8047 üzenetére
Sziasztok
Szeretnék én is hozzátok csatlakozni ha szerveztek valami ligát.
Nekem is jobb lenne a heti egy, mert úgy néz ki 2 műszakban fogok dolgozni
és akkor minden második szerdát ki kellene hagynom, így nem látom sok értelmét.
Meg amúgy is Vixennel, meg Rolly D-vel ... szeretek versenyezni.Szombat, Vasárnap az jó lenne.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
MC HOBO #7639 üzenetére
Mit gondolsz,ha nekem is jól esett volna írtam volna?
Egyik nap Az volt ki írva ,hogy akik újonnan érkezőknek ami marad autó azzal indulhatnak. Na már most nekem ez eszembe sem jutott volna,hogy ki szabad túrni a másikat,azzal,hogy mert túl jelentkezés van(akkor nem is kellene jelentkezni,hanem csak úgy becsöppenni attól,hogy valaki fel van íratkozva,nem számít). Főleg úgy,hogy előtte pár nappal szólok,hogy jövök. Valaki rá kontráz,hogy reméljük is. Erre megyek és azzal fogadnak,hogy sorry,de el fogyott a hely! Persze,hogy el kezdek duzzogni...........
-
Sanya595
senior tag
válasz
MC HOBO #7631 üzenetére
Nehogy már Te mond meg,hogy hova irok...
Nem látogatom az oldalt mert nem vagyok ligatag..Aki 15 futamon részt vesz az nem késhet le???
Na ne viccelj már..
Ha 16-an férnek be akkor annyi és kész...ezt kénne megértened.
Azért léptem vissza,hogy más elöl ne foglaljam el a helyet...Szerinted???
Én nem azért játszom,hogy itt keljen veszekedni,hanem azért,hogy a meló után kitudjak kicsit kapcsolodni.
Érdekes modon Én még Pm-ben is megköszöntem a munkátokat..jahh erre nem emlékszel,mert most megsértödtél azon,hogy valaki leirta a véleményét..Én itt be is fejeztem,mert ennyit nem ér az egész.
-
Sanya595
senior tag
válasz
MC HOBO #7628 üzenetére
Kedves MC HOBO!
A véleményét mindenki leirhatja.
Másfél évig volt F1 CH ligám honlappal együtt,bérelt 100/100-as nettel,szóval van egy kis fogalmam arról amitt irtam.
Arról már nem is beszélve,hogy nem a Ti munkátokat kritizáltam.
De szerinted ez nem gáz ami itt folyik?
Az meg,hogy Én visszalépem....már ne is haragudj,de az elsö futam után jelleztem itt is és le is irtakoztam az oldalatokon.
Kár,hogy igy kell hozzá állnod ahoz amitt irtam,szóval kicsit vegyél vissza,mert nem Te vagy a forum "királya".
A véleményét meg mindenki leirhatja,még akkor is ha ez rosszul esik neked.
Én pl ha tegnap megyek és nem férek be a ligába ahova jellentkeztem,akkor másnap már más ligában lennénk..erröl ez a véleményem.
Szerencsére nem vagyok benne,csak egy kivülálló véleményem van amitt leirtam.
Mégegyszer bocs,hogy lemertem irni a PH forumára a véleményem...
Mondjuk mi lenne akkor ha valaki 18-ból 15 futamon indul,harcban van a VB cimért és mondjuk hely hiányában a 16-dik versenyen nem tud indulni???Szóval hagyjuk. -
Sanya595
senior tag
válasz
MC HOBO #7622 üzenetére
Én nem akarok beleszólni,mert Én a Live miatt léptem vissza a ligától,de szerintem alapjaiban szarul van megszervezve az egész.
Ha 16 ember fér be,akkor annyi a liga és kész!
A többieknek új liga kell és nem az,hogy most több idöm van és mindenhol indulok meg minden.
Csináltattok 4-5 ligát és jó ha 1 megy normálisan.
Ezzel nem a munkátokat nézzem le,mert sok melótok és fáradozásotokba került,de ez igy akkor is káosz.
Itt már nem arról szól az egész,hogy ráérö idönkben szorakozunk és jókatt játszunk,hanem arról,hogy ha nem férsz be,nem játszol...ez a szomoru,mert a Live idejében ez nem volt.
Akkor még este valaki beirt,hogy futam és játszotunk jókat.
Egyettértek a szervezéssel és hogy jó a liga meg minden,de ez igy ahogy most van..gáz.
Bocs mindenkitöl ha valakit megbántottam,de ez a véleményem.
További jó futamokat kivánok mindenkinek. -
--Lorant--
aktív tag
válasz
MC HOBO #7619 üzenetére
Még annyi, ha így át rendeztétek a ligát akkor meg is van értve,....nem tudtam.Meg azt se ,hogy minden nap változik valami. Persze,mindent megértek,a kutyásat is.De a véleményt nyilváníthatok talán. Így van....vannak ennél fontosabb dolgok is az életbe,játékok miatt nem kell bocsánatot kérni...csak egy játék....sajnálom,hogy versenyt kell futni az idővel is,hogy be juss a szerverre,ha már 1x odaértél..............nem fogom magamat minősíttetni másokkal azzal ,ha elkezdek kiakadni egy kis játékocskán. De én indítottam volna még1 szervert,,,még szerencse,hogy csak én nem jutottam be. De ha ti jól éreztétek magatokat akkor annak nagyon örülök
csak így tovább
-
-
werszomjas
addikt
válasz
MC HOBO #7116 üzenetére
És mi lenne ha az időpontot tolnánk el?
Délutánra mondjuk? (Késő estét nem mondom, mert sokan ugye nem tudnak fent maradni)
De lehet délután nincs még akkora tömeg a LIVE-on.
Bár részemről mind1, remélem mókafutamokat azért majd futunk
Holnap pl: 21:00 - Korea - 50% - All Assist Off
Aki szeretne jönni majd szóljon és behívom
Illetve lesz egy rendhagyó karácsonyi futam:
willplay 3 laps Christmas Championship
2011. december 26. (HÉTFŐ) este 21:00
Verseny beállítások:
- 3 körös championship az összes pályával sorban egymás után
- Rajtsorrend: fordított online rang (második versenytől az előző verseny végeredménye a mérvadó)
- Kvalifikáció nélkül
- minden szimuláció ON, kivéve: Collision: OFF (nem érintik az autók egymást, tehát át lehet menni a másik autóján) (ez még nem biztos, lehet hogy ON lesz)
- minden assist OFFAki szeretne erre is lehet jönni, jó buli lesz, ilyet még úgysem csinált senki, néhány óra alatt VB-ot avatunk
-
werszomjas
addikt
válasz
MC HOBO #7064 üzenetére
Megosztanám a kormány setup-om, majd tedd fel az oldalra:
Logitech Driving Force GT (DFGT)
Logitech Profiler:
Overall Effects Strenght: 70%
Spring Effects Strenght: 70%
Damper Effects Strenght: 60%
(Akinek túl gyenge vagy túl erős ezekkel lehet változtatni)Enable Centering Spring in FB Games = Nincs pipa
Centering 100%Report Combined Pedals = Nincs pipa
Degrees Of Rotation: 250°Allow Game To Adjust Settings = Pipa
Játékban:
Steering Deadzone: 0
Steering Saturation: 15-20 (Pálya függő)
Steering Linearity: 3
Throttle Deadzone: 0
Throttle Saturation: 0
Brake Deadzone: 2
Brake Saturation: 0Force Feedback : mindegyik 10%
-
willike71
tag
válasz
MC HOBO #6535 üzenetére
A próbafutam teljesen felesleges lesz szerintem, meg fogunk egyezni itt a fórumon is az autókat illetően.
A kérdésem inkább arra irányult, hogyan lesz azoknál, akik ugye már futnak az 50%-osban és jelentkeztek a 75-re is. Mivel egy időpontban lesz majd, a helyzet egy picit szerencsétlen, mert ha mindkettő később indulna, el lehetne osztozni, ki hová is szeretne igazán menni, meg lehetne ebben egyezni, de mivel az 50-es már fut, az új arcok oda már nem tudnak jelentkezni ugye, tehát nekik marad a 75-ös. Ezért kérdeztem, hogy mi lesz, ha nem férnek be, mi lesz, ha 16 fölötti létszám lesz jelen egy-egy napon. -
willike71
tag
válasz
MC HOBO #6502 üzenetére
Ja és az autóválasztás:
Mint tudod nálunk is kialakultak a csapatok, a versenyzők választottak maguknak autókat. Én az autót illetően nem vagyok válogatós, bármelyikbe beleülök, lényeg a jó muri. Egyetlen kívánságom lenne, csak, hogy megszokott társammal Alpinbalázzsal tudjak egy csapatban nyomulni. Most HRT-ben megyünk, de ami engem illet bármi jó. -
willike71
tag
válasz
MC HOBO #6501 üzenetére
Köszönjük!Az időpontot illetően a csapatunk január 8.-ai (vasárnap) kezdést tűzött ki eredetileg, mert az ünnepi herce-hurcák miatt sok kimaradás lenne.
Anno az időpontot pedig 20:30-ra szavaztuk meg. Ugyan a hetenkénti egy futam volt a terv, de ami engem illet én alkalmazkodnék ebben a nálatok kialakult szokáshoz, és mennénk szerdán is, ha megszavazásra kerül.Megfelelő lenne ez így?
-
válasz
MC HOBO #6295 üzenetére
Úgy érzem, hogy én a PH!-hoz illően viselkedtem, de nem fogom hagyni, hogy pocskondiázzanak, pláne nem, ha mindezt jogtalanul teszik.
Elnézést kérek mindenkitől, hogy offoltam a topicot, és köszönöm hogy kiálltak mellettem.
Részemről a témát lezártam. Kérlek, hogy törölj a Ligából, mert én játszani jöttem volna, de elment az egésztől a kedvem
.
A Többiekkel szívesen gurulok bármikor, de egy bizonyos "úriemberrel" a történtek után nem vagyok hajlandó.
Jó néhányan ismernek régebbről, a Gridből és tudják, hogy nem vagyok az a direkt kilökős, mások szórakozását elrontó típus. Igyekszem mindig a fair play szabályai szerint gurulni, nem is nagyon volt még problémája senkinek velem. Ha mégis történt valami baleset mindig sikerült megbeszélni és nem volt harag belőle, mert normális stílusban történt a társalgás. Úgy érzem, hogy én most is így indítottam a beszélgetést, az más kérdés, hogy süket fülekre talált.Köszönöm a megértést.
-
Trihorn
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED monitor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Milyen TV-t vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest