Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityke78
őstag
Este lesz derbi? Én is beszállnék tanulni.
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #3236 üzenetére
Gratulálok Uram!
-
polonic
félisten
Figyeljétek a boxból kijövetelt.
-
Steady74
addikt
-
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #3282 üzenetére
Meg lettem szolitva ha jol olvasom
Nem otthon vagyok igy fejbol irom a szamokat, a megnevezeseket most nem tudom.
Tehat a profilerben talan 35%-on van minden, kormany elfordulas 210 fok talan. A jatekban az advanced setting sorban: 0, 0, 25, 0, 2,5 . Az 5 az utolso ertekre igaz, lehet egy nullas ertek meg van a 2es elott. FFB beallitasok 10 10 es 0.
Este megnezem h ok-e amit irtam -
pepusos
senior tag
válasz
werszomjas #3278 üzenetére
Driverben hány fokra van állítva a DFGT?
-
szecska24
tag
Valaki aki innen vásárolt meg tudná mondani hogyan tette fel a játékot?
-
werszomjas
addikt
Ja és vigyázzatok ha sokan vagytok a box kiállással, ma Silverstonban sikeresen közvetlen a csapattársam után mentem a box-ba, természetesen buktam jó néhány másodpercet, várakozni kellett mögötte, miután őt kiengedték nekem még akkor szaladtak be a kerekekért
-
werszomjas
addikt
válasz
bence29 #3272 üzenetére
Nekem DFGT van és ezzel megyek:
a Feedback meg mindegyik 10%
De egyébként ez sztem ember függő, menjél ki egy Time Trial-ba és állítgasd be magadnak a kormányt, ahogy neked jó.
--Lorant--> ja azt én is láttam, úgy rémlik az pont bence volt, hirtelen nem is tudtam mivan, ott állt a kanyar közepén én is alig tudtam kikerülni még meg is koccoltalak hátulról, de akkor már nem sok első szárnyad volt
polonic > Úgy rémlik pont amiatt jött be, amit fentebb írt Lorant, bence csinált valamit
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
shikaree001 #3262 üzenetére
loverylamb. csodaf....sza gyerek lehet,de mindég volt van és lesz is ilyen gyerek . ez van! én is jókat csatáztam nem tudom ki kicsoda itt és ott de Brazilba játszottunk szakadó esőbe. erre a 3.vagy 4 körbe ott felejtette magát az uton ,az élről száguldottam bele ,Nem is szóltam semmit,kiléptem. a többiekkel vívott csatát sajnálom ,én sem vágok még sok mindent ,de ha nem játszok akkor azért legalább félre állok......
-
karilla88
tag
Itt a ma esti :Budapest
-
shikaree001
tag
válasz
bendeguz76 #3265 üzenetére
na igen leminősítettem magam. Sajnálom de nem értem meg hogy ha van 5-6 ember aki tud normálisan játszani akkor miért kell mellé egy aki elbassza a játékot. Ok megértem mindenki hibázik,de könyörgöm minden versenyen.
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #3264 üzenetére
Hát igen.. alap, hogy a Big Titted Nurses site rip-et nem játék közben töltjük le-vagy fel
Gyerekek csihadjatok, ez csak egy játék!! Tessék figyelni egymásra, ha ez megy, és úgy van kocc, sztem nincs baj, ha szándékos, akkor gáz. Utóbbit bendegúz kollégáról nem feltételezem, szimplán még nem szokott hozzá, hogy valódi emberek versenyét teheti tönkre figyelmetlenségével.
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
köszönöm ezt a hangnemet megtisztelsz vele magadat meg minősited
-
polonic
félisten
válasz
Csak 9-et kéne visszaolvasni.
Lehetne kulturáltabban is. -
shikaree001
tag
Ki a faszom ez a loverylamb. nem tudom hanyadik versenyen akadok ki rajta, folyamatosan dodgemet játszik. Tanulj már meg kulturáltan játszani
-
hermanyi
addikt
válasz
bendeguz76 #3254 üzenetére
Én az időmérőn vertelek telibe a célegyenes ráfordítónál ,kicsit lesodródtam és sajnos hiába húzódtál lefelé és vettem el a gázt de nem tudtalak elkerülni ,pedig nagyon jó idő lett volna
Guru:
Versenyen a rajtnál engem is eltrafáltak -
bendeguz76
aktív tag
én is köszönöm mindenkinek "loverlylamb" néven vagyok.nem tudom ki volt de valaki belémszállt hátulrol monzában átröpültem két kanyart erre megbüntebokszutcaáthajtásos.
-
hermanyi
addikt
Monza
Amúgy köszönöm a játékot mindenkinek .
Sajna a balesetem után már nem volt esélyem bele szólni hiába az enyém volt a versenyben megfutott 2. idő -
fess
őstag
válasz
Motion_Blur #3248 üzenetére
monza ha igaz
-
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur #3248 üzenetére
Talán Barcelona.
-
fess
őstag
ma este már kétszer szakadt meg a kapcsolat az időmérő és a verseny közötti töltésnél,úgyhogy mára nekem ennyi volt,talán holnap ha a live is úgy akarja.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #3243 üzenetére
Köszi-köszi! Ez aztán sose jutott volna eszembe....
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #3238 üzenetére
Elárulja nekem valaki, hogy mit jelent a SZVSZ?
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3240 üzenetére
Kár volt szólni Tominak... most már sose foglak tudni megelőzni
-
Djmarko
tag
Isten nyugosztalja Marcot
(((
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Feribacsi555 #3237 üzenetére
Szvsz SC inkább AI által okozott baleseteknél van, vagy ha úgy fekszel meg hogy elzárod az utat és érzékeli a gép hogy a mezőny egy része megáll.
-
Feribacsi555
senior tag
Amúgy az mitől függ, hogy bejön a safety car?
Én a legrosszabb helyen vágtam oda magam, nem is mehettem tovább, de mégsem jött be a safety car. Érdekes. Rules: realistic
Szóval ezzel sem lehetett gond. -
-
Đusty
addikt
válasz
Feribacsi555 #3233 üzenetére
Gyakorlás meg jó setup. A kipörgésgátlót is kapcsold be!
-
Feribacsi555
senior tag
Hali!
Tanácsot kérnék beállítással kapcsolatban.
Billentyűzetről tolom, segédletek be vannak kapcsolva, gondolok én abs-re meg auto váltóra.
Valamit nagyon rosszul csinálok, mert az egyik versenyen azt tapasztaltam, hogy jövök a hosszú egyenesbe majdnem végsebességgel, amikor jön ki a boxból egy autó kerékcsere után hideg gumikon. Én ráestem nagy sebességgel kemény keverékűvel 3 kör volt benne, 2 kanyar után már a térképen nem láttam. Nem hiszem el, hogy ekkora különbségnek kéne lennie köztem és közte főleg, hogy ő hideggel gumival ment és úgy otthagyott hogy csak pislogtam valahogy így:Vkinek vmi 5let?
-
AMD_ok
őstag
-
D@ni88
addikt
F1 2011hez is vannak modok mint a 2010hez?
Gumikopásra, élénkebb színeket adó graf modokra gondolok -
fess
őstag
válasz
Rolly Dy07 #3214 üzenetére
A fék holtjátékának mi köze a szélárnyékhoz? Ezt nem értem,vagy ez is valami bug?
-
shikaree001
tag
A játékban megváltozott a nevem shikaree84 re. Aki nem tudná eddig alphapainter voltam vagy mi
-
hermanyi
addikt
Én így használom
Steering deadzone: 0
Steering Saturation: 0
Steering linearity: 30
Throttle deadzone: 2
Throttle saturation: 6
Brake deadzone: 2
Brake saturation: 10Force feedback:
Environmenteal: 40
Steering: 20
Weight: 20 -
Steady74
addikt
Rolly: Küldtem üzenetet, benne a beállításokkal. Neked vélhetően a ffb értékeken emelni kell, nekem így könnyű és játszható a játék, és még érzem az autót.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3215 üzenetére
termeszetesen igen. mindjart bekapcsolom a gepet es megnezem.
-
mosquetoo
tag
válasz
Feribacsi555 #3217 üzenetére
Megvolt igen .
-
mosquetoo
tag
Sziasztok valaki tudna erre a problémára megoldást , tegnap tökéletesen ment a játék , ma ezt az üzenetet kapom ...
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #3162 üzenetére
Nagyon jó.
Na most már más szemszögéből is látom, hogy az én verdám nem megy sehova. Ennek még mindig nem tudom az okát. Túl nagy a 7. fokozat talán? Ha alacsonyabb szárnnyal megyek akkor meg kanyarban nem megy. Bár ezt még kipróbálom. Olyan érzésem van mintha fogná valami a kocsit. Leérne az alja?
-
ftomi74
tag
Nem tudom volt e már, de ha felteszitek 2%-ra a break deadzone-t akkor működik a szélárnyék / "dirty air" hatás.
-
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Kb egy hete nem játszottam, és most carrierben nyomtam a gumikat levette 1%-ra, hülye villanások vannak benne, játék közben meg hülye hangok és fények! Nem is tudok játszani mert az 1%-os gumival rögtön összetörik az autó!
Mitől lehet ez? Mi történt ezalatt az egy hét alatt amíg nem játszottam? -
GuruZone
őstag
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
karilla88 #3182 üzenetére
Neszivass
Pont ilyen kormányom van, de nem tudom használni, mert:
1.: Nem tom hol a tápja
2.: A pedál-kormány összekötő kábel csatlakozója tropa
3.: A legfontosabb. A piros borítás a kormányon eszméletlenül ragad és passz, hogy miért, nem jön le semmivel.Komolyan mondom eddig nem érdekelt az egész, de mostmár elgondolkodtat egy kormány vásárláson ez a játék
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest