Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- TCL LCD és LED TV-k
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Scott Speed
üzenetére

én kb. ugyanezt csináltam tegnap az xp topikban, amikor nem akart indulni az xp valami hibás file miatt, és ott vergődtem a hibajavítás konzolon. de mivel senki nem volt éjszaka online ott, így magammal beszéltem meg a topicban. szép társalgás volt egyedül. de segítettem magamnak, és meg is köszöntem nekem...

-
polonic
félisten
válasz
Scott Speed
üzenetére
-
jozsi252
veterán
válasz
Scott Speed
üzenetére
"gondolom leírom mert a következő kérdésed azlesz hogy hol van a programdata, nos a válasz a program files alatt csak rejtett file."
én megmondtam : DHa van total commandered akkor azon belül, beállítások - általános beállítások - képernyő - látszik a rejtett file
-
polonic
félisten
válasz
Scott Speed
üzenetére
Engedélyezd a rejtett fájlok és mappák mutatását.
-
jozsi252
veterán
válasz
Scott Speed
üzenetére
Nemkell azé sírvafakadni : D
C-->Programdata-->Codemasters-->FormulaOne2011-->Datacache-->
gépnév-->replay.pbfgondolom leírom mert a következő kérdésed azlesz hogy hol van a programdata, nos a válasz a program files alatt csak rejtett file.

-
jozsi252
veterán
válasz
Scott Speed
üzenetére
jobb klikk tulajdonságok írásvédett pipa alkalmaz ok és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- MacBook Pro M1 16" 16GB/ 512 GB SSD
- HASZNÁLT Gamer Pc (videókártya nélkül)
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Eladó 2db Pixel 7
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest