Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Autós kamerák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piotrus
tag
http://platinumshop.hu/product/2272
-
polonic
félisten
Legalább addig bírnátok ki, hogy nem írjátok be, hogy tulajdonképpen warezoltok, amíg meg nem jelenik a játék. . .
-
BeLucZ
addikt
Hát én még ilyen platform éhes játékot nem láttam, q9550 4,25 ghz meg 1 ghz ddr2 gskill ram és minden csutkára maxon 1920x1200 8x msaa gtx580 kihasználtsága 50-70%, legjobb esetben 85%, mondjuk igy is szépen viszi, csak durva hogy milyen rendszer kell alá...
-
Petyyyyy
addikt
Üdv srácok!
Meséljetek hogy aprít az új gém? Tényleg olyan "súlyos" konfig kell neki, mint amit megadtak hivatalosan?
-
anulu
félisten
igazán kiadhattak volna egy playable demo-t, na mindegy, így is megnéztem. teljesen meglepő módon 8800GTX-en gyönyörűen ment, még füst mellett sem akadt be. csak brutál sokat tölt. i7-860 + 8GB RAM és "hagy időt felkészülni lélekben" a pályára való kigördülésre. jó 30-40 secig darálja a hdd-t.
az irányítás furcsa volt, kicsit olyan érzésem volt, mintha 10 centivel az aszfalt felett menne a kocsi. már csak azt kéne eldöntenem, h PC (merthogy jól fut, fülhallgató van, így asszonyt se zavarom, olcsóbb) vagy PS3 (50" plazma, fotel...) legyen. valamelyikre fix, h pénteken megveszem.
-
JONAS77
aktív tag
Jó ez a játék, mindíg lesz rajta javítanivaló, egy-két videót megnéztem és beigazolódik, hogy nem reális a sebesség. Spában DRS+KERS használatával könnyedén ellehet érni 330-as tempót!
Nekem a motor hang sem az igazi
Miért nem írják a fizikát physx-re, kipróbálnám!
-
Csabee.
nagyúr
Még egy nap...
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur #682 üzenetére
Jó kis videók vannak a csatornáján.
-
PiE137
senior tag
Kipróbáltam a játékot g25-el. Fél óra kinlódás volt, mire belőttem az érzékenységet. Szinte ki akarta tépni a kezemből a kormányt.
A kocsi fizikáját teljesen átirták, kicsit furcsa az elején. A féktávok valóban rövidebbek, nagyon kicsi az átmenet a határon befordulok v a gyepre kerülök között. :-D
Nekem kézi váltás mellett még nehéz éreznem a drs meg a kers ritmusát, teljesen összezavart, mintha 20 új dologra kellene figyelni. :-D
A szaturáció, holtjáték stb. mind nullán van alapba, és úgy kezelhető a kocsi. Ezt nem értem, h variálták át.
A grafika nekem nem tetszik. Az új catalystokkal a 10 szebb volt... -
Motion_Blur
félisten
KERS + DRS teszt: [link]
+ érdemes megnézni, a srác rakott fel pár TT videót, amiből már látszik hogy megint irreálisan tapad az autó ebben a módban
-
Motion_Blur
félisten
Ezt tényleg jó olvasni
Keresgéltem youtube-on friss gameplay-eket de csak billentyűzetes balf*szkodást találtam, egy olyan sincs ahol normálisan mennek és kormánnyal
-
SityiSXT
őstag
Toltam pár kört Spában, elsősorban a KERS-re és a DRS-re koncentrálva. A tapasztalataim nagyon pozitívak: a DRS aktiválásakor tényleg jobban húz a kocsi, viszont kanyarban nagyon kell vigyázni, mert kitör a kocsi feneke - erre egy jó példa a Blanchimont, DRS-sel megpördültem többször is. A KERS hasonlóan jól teszi a dolgát, nagyon sokat lendít a kocsin. Apróság, de talán fontos lehet, hogy TT-ben messzebbről indít minket a játék, ráadásul nem a rajtvonalnál kapjuk meg az irányítást, hanem pár másodperccel előtte. Ha koszolódik a gumi, azt a tapadáson is megérezni, bár relatíve hamar lejön.
-
7
addikt
Töröltem a wareztémát, illetve a felelősnek kiosztottam egy figyelmeztetést. Igyekezzetek figyelni rá a jövőben!
-
polonic
félisten
-
scampolo84
aktív tag
Igen, ez igaz. Nekem nem xbox-os van, hanem egy Saitek ps1000 dual analog joy. Egyetlen hátránya, hogy nincs FFB... 6k volt még tavaly tecsóban, én azzal játszok azóta minden autós játékot. Dirt2, Burnout Paradise, F12010, NFS shift, Grid, mind felismerte, használható szépen. Sajna kormányra nem fussa
-
Motion_Blur
félisten
Csütörtök reggel nyitásra megyek MM-ba, nagyon meglepődnék ha lenne nekik...
-
jozsi252
veterán
Amúgy MM-be 7k lesz, h-h galaxisba rendelitek?
Bár énis ott szoktam rendelni a dolgaimat de 1k az 1k, útközbe egy kaja belefér azé az 1k-ért
-
jozsi252
veterán
Ebbe a 2011-be szerintetek az autó beállításait jobban lehet állítgatni, mint pl rfactorba lehet vagy ugyanannyira mint a 2010-be?
-
Joke21
aktív tag
Lenne két kérdésem hátha tudjátok a választ.
Az elején ki lehet választani a karrier módban, hogy melyik csapathoz szeretnék szerződni:
Williams, Force India, HRT, Lotus meg Virgin. Van jelentősége a játszható évek tekintetében, mint a 2010-ben volt, mert itt nem írja, hogy hány éves a karrier, ha az adott csapatot választom.
A másik pedig, hogy a HRT-t választottam, lehetséges az, hogy nekik nincs KERS-ük?
-
Unbaised-Ben
senior tag
Na kíváncsi leszek én erre, főleg, hogy a 2010-et már megutáltam
-
SityiSXT
őstag
A menü egyébként olyan, mint a DiRT3-ban, csak háromszögek nélkül - azaz letisztult, standard játékmenüt kaptunk, a háttérben a paddock-kal. Nincs mászkálás, mint az előző részben. Mondjuk ez még változhat, mert karriert még nem kezdtem, és csak a főmenüt, a multi lobbyt és a Proving Grounds menüjét láttam eddig.
-
SityiSXT
őstag
Amíg a főnökeim nem néztek ide, gyorsan megnéztem: nincs chat.
Szívesen leírom a tapasztalataimat, plusz képeket is rakok fel, csak most a héten biztosan nem lesz időm sokat játszani, mert itt a családom látogatóba (Izlandon lakok, így ez emiatt nagy dolog nekem). De megteszem, ami tőlem telik.
A Codemasterstől spéci Steam kódokat kaptunk, így nekünk ma reggel unlockolt a játék.
Amúgy ez lett a játék introja: [link]
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #631 üzenetére
Á, tudod, már a véremben van
Komolyra fordítva: f@sz kivan azzal, ha gratulálni akarok mindenkinek, vagy csak egy baromra felhívni a figyelmet, akkor mind a 10 másik embernek külön kell írni live-ba... ezzel csinálhatnának valamit.
A Magic Griplevel Editor v2.0 már tesztelés alatt
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #627 üzenetére
És egy dolog még jó lenne. Éles eszű Pepi (
) komámnak jutott eszébe, hogy jó lenne valami egyszerűbb, gyorsabb belső cheat felület, amit mindenki láthat, alá GRID
-
SityiSXT
őstag
Kis adalék a multihoz: Most már be lehet csatlakozni zajló versenybe is - ha mondjuk az időmérőn csatlakozol be, akkor csak néző vagy, de a futamon már indulhatsz (persze mért kör híján a rajtrács végéről).
-
SityiSXT
őstag
Üdv!
Hála a Codemastersnek, mi az F1GH-n kaptunk Steam kódokat a játékhoz, és ma reggel mentem pár kört vele. Eddigi tapasztalataim:
A kocsi irányíthatósága sokat javult, már nem csinál olyan buta és hirtelen dolgokat, mint a '10-ben. Én realisztikusabbnak érzem az irányítást, de még szoknom kell (plusz a kormányomat is be kéne lőni hozzá rendesen). TT-ben engedékenyebb lett a játék, már nem büntet olyan szigorúan. A menü is megváltozott: olyasmi lett, mint a DiRT3-é, csak szolidabb - azaz most nincs "mászkálás". Illetve van egy új "gyakorlómód": adott pályán adott időjárási körülmények között adott autóval/pilótával kell megfutni a megadott köridőket (bronz-, ezüst-, és aranyfokozat van). Mivel jönnöm kellett dolgozni, ezért egyelőre ennyi az összbenyomásom a játékról...
Első benchmark eredmények:saját otthoni gépem
i3-530 @ 4 GHz, 4 GB RAM, GTX 460 non-OC, Win7 64 bit
DirectX11
1920x1080, Ultra beállítások, 2x MSAAmin. fps: 38
avg. fps: 51melósgép
AMD Athlon X2 5600+ 2,84 GHz, 4 GB RAM, GTS250, Win7 64 bit
DirectX9
1920x1080, Ultra beállítások, 2x MSAAmin. fps: 19
avg. fps: 24A töltési idők most is eléggé hosszúak DX9 alatt...
-
polonic
félisten
Itt a launc trailer, hd-ban. Ez az, ami a formula1.com-on fent van.
Most már azok is meg tudják nézni, akiknek gondja volt az formula1.com-on lévővel.(#615) giigz
Alapelvek, amiket regisztrációkor minden tag elfogadott. . .
-
polonic
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest