Hirdetés
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Senki sem töröl ennél jobban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
-
hermanyi
addikt
Akkor jól láttam

Amúgy ezen miért kell kiakadni ?
Minden nap találkozok amikor játszom olyanokkal akik vagy oldalról vagy hátulról vernek telibe csak el ne menj mellettük .Ma meg a játék 2X is kizárt ok nélkül

Ok budapesti futam a sikánt úgy vettem ,hogy bal és jobb első kerék közé vettem a kerékvetőt és ezért kaptam egy áthajtásos büntit majd megcsúsztam a köv kanyarban külső íven kimentem a fűre és kizárt .
Majd török pálya semmi figyelmeztetés 10. körben ilyen felirat a második helyen ,hogy vizsgálnak miközben előttem és mögöttem senki 5mp-n belül és kapok 20 mp büntit és a 11. körben kizárt a játék . -
hermanyi
addikt
Ott voltam vagyis kívülről néztem az esetet és letört első szárnya miatt cseszte el ,miután vissza engedted magad elé .
Amúgy szép gesztus volt
De ha kívülről jól érzékeltem mielőtt visszaengedted magad elé az egy incidens miatt volt ,hogy hátulról megkorcoltad
Az tény,hogy nem mindig nézi a tükröt -
Trihorn
tag
Amikor felraktam a patch-et egyből az első indításnál leállt .exe hibával, ha a kormánnyal akartam indítani(Press Enter feliratnál). Enter-el elindult de újra be kellett állítani.
A következő dolgokat vettem észre a patch után ma este:-TT-nél megszűnt a gumiválasztó bug.
-Sokkal folyamatosabb lett a spectator mód(nem szaggat, ugrál, repked az autó).
-Üzemanyag jobban kihasználható(végre nem fogy el Standard mix-nél sem és a szegény keverékkel is kevesebbet fogyaszt, viszont a RICH mód mintha még jobban enné, mint eddig).
-Láthatatlan falak nagyrésze eltűnt.
-Fejletteb kanyarlevágás-ellenőrzés(Maradt azért még bőven hiba)
-Jobb linearity beállítás a gáz és a fékpedálnak(nem adja olyan hamar rá a gázt és finomabban blokkol a kerék is fékezésnél)
-Gumiszimuláció javítása, korrekciója(nagyobb lett a kontraszt, finomabban lehet bánni a gumival, de akár el is lehet koptatni nagyon hamar).Nagyon apró mértékben változtaták csak a dolgokat, éppen, hogy csak észre lehet venni a különbséget. Nekem arra elég egyenlőre, hogy benzinszimulációs Gp-t tudjak gond nélkül játszani..

-
Motaba78
addikt
oké profik már vannak
, akkor én leszek a low kategória a játékban, majd skubizlak titeket mikor kört kapok 
nekem olyan 1/4 8 körüli időpont lenne jó most értem haza a melóból fürdés és kaja vár még rám a gurulások előtt.
gfwl-on megkereslek titeket vagy ti is kereshettek BrazenMeat05 néven. -
MC HOBO
aktív tag
"Jah, és én ilyenről miért nem tudok, hogy szokott lenni lan party? Hol? Mikor?
Lehet menni?"Pedig itt is hirdettem, igaz, még az F1 2010 kapcsán:
Itt, és itt, meg még itt is...
A PARTY-k Tordason szoktak lenni. Egyelőre nincs új időpont, de természetesen ahogy tudok valamit, itt jelezni fogom.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk, a részvétel ingyenes!!!

-
Steady74
addikt
Sziasztok,
HOBO: Szerintem kifejezetten élvezetes idegenek ellen menni, még akkor is, ha esetleg lökdösnek. Ehhez kell némi rutin is meg szerencse is, hogy elkerüld őket, de ez csak az első kanyarra igaz általában. Ott kell figyelni és inkább lemaradni, és onnantól általában sima a menet. Így magam részéről akkor ragaszkodom a zárt, meghívásos szeróhoz, ha tényleg, legalább 6an vagyunk.
Na, most már Motion kolléga is beazonosítva! Nem látom a bal kezét, biztosan a csúszkát babrálja

Hoffer: Sajnos ez benne van a pakliban, hogy hozzáérsz a másikhoz, sokszor nem lehet látni hol a másik, nézelődni előzés közben meg hát finoman szólva is lehetetlen. Ilyenkor a fair játék szabálya szerint, ha nagy volt a kocc, mert aki előzött elbaltázta, vissza szoktuk engedni a másikat. Van, hogy észre sem veszem a leszorítást, koccantás, úgyhogy ebből nagy ügyet nem kell csinálni, de érzésre illik visszaadni a helyet, ez tény. Használj pedig véleményem szerint manuális váltót, 10 métereket nyersz féktávon!
-
Motion_Blur
félisten
Számtalanszor előfordul a valóságban is hogy 4 kerékkel átlépik a fehér vonalat a versenyzők. Van ahol ez a pálya sajátossága, mert pl. a kerékvetők kb. másfél autó szélesek (Interlagos), van ahol pedig úgy érhető el a legjobb köridő és kibírja az autó (Monza, Ascari sikán).
Persze van a játékban több olyan kanyar is amit én is inkább bugnak érzek, de többségében nincs gond a vágásokkal pl. Brazíliában a pálya középső részén ha csak megcsíped a füvet, rögtön elveszi.
A játék megad bizonyos határokat, és én úgy gondolom ha valaki komolyan megy az időkre, annak ki kell autózni ezeket a határokat hogy a legjobb lehessen.
-
DigitXT
félisten
Én a setupokról beszéltem, a levágás meg sem fordult a fejemben:
elvileg maga a setup is bugos, mivel irreálisan növeli a tapadást.
Ettől függetlenül én továbbra is megkülönböztetném azt, aki valami
külső eszköz segítségével "megbolondítja" a programot (cheat), és
úgy ér el jó időt, ill. azt, aki csak használja a program lehetőségeit,
a programot nem módosítva semmilyen formában. ~1 videót láttam
a topikba linkeltek közül: nem néztem, hogy mennyit vágnak.
Az az igazság, hogy ez csak egy játék, kár is idekeverni Hamiltont:
amúgy neki is volt pár "érdekes" megmozdulása az évek során - lol.Szerintem is mindenki úgy nyomja, ahogy akarja - max. ha valakinek
ez nem tetszik, akkor nem kell ellene játszani. Ez olyan dolog, hogy
valaki írta, hogy max. 6-os rugókkal megy, az még "reális"... (Tőlem.
Azért megkérdezném, hogy mihez képest érzi reálisnak.
) Viszont
a lehetőség adott: egymás ellen azok versenyezzenek, akik az adott
feltételekben meg tudnak egyezni, és azt be is tartják... Anno a TDU
bajnokságban volt olyan, hogy jött egy friss versenyző, levágott a fák
közt, jó időt ment, csakhogy kiderült a dolog, uis időbüntetést kellett
volna kapnia a vágásért, csak ezt cheattel kikapcsolta... Azért érzed
a különbséget nem? Vagy egy másik, aki végigdöcögött bénán, majd
a végén egy hosszú egyenesben 0 mp alatt 400-ra gyorsult, behozott
10 mp-et, és elsőként virított a tabellán... Egyértelmű volt, el lett tiltva
a további futamoktól. Ezek sokkal inkább mondhatók csalónak szvsz. -
forise
tag
Szerintem ezen nem érdemes vitázni, mindenkinek valahol igaza van, nézőpont kérdése.
Ha valakinek ez jön be, hogy mindenhol a leggyorsabb legyen és ezt büntetés nélkül meg tudja csinálni, legyen. Ez nem csak ennek a játéknak a hibája, más régebbi játékokban is, név nélkül, születtek olyan eredmények ,hogy a valóságban csak repülővel lehetett volna elérni. Valamikor volt egy íratlan szabály, hogy csak azokat az időket lehetett felrakni a listára, ahol csak max két kerékkel volt érintve a kerékvető. Nekem bőven elég, hogy a játékban meg tudom futni azokat az időket amit a valóságban az f1-es élmenők, ráadásul az első két versenyt megnyertem a Williams-szel legend szinten nem kis előnnyel, csak automata váltót használva. Köszönet az itt feltett setupokért, igaz némelyiket a saját "stílusomhoz" igazítva minimális átállítással. Nyomja mindenki ahogy tudja.
Új hozzászólás Aktív témák

- Tőzsde és gazdaság
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- One mobilszolgáltatások
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ELKELT!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- Brother HL-L3210CW színes lézernyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A tavalyihoz pedig

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)