- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- E-book olvasók
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Krisztianby #126291 üzenetére
Nem, ez szerintem nagyon is jól van így.
Egyrészt ha visszik az accod sem tudják törölni (csak ha a mail is megvan hozzá, vagy egy bizonyos szaktudás, ebbe most nem mennék bele), másrészt kapnak egy indoklást, hogy miért távozol az oldalról. -
Krisztianby
tag
Sziasztok, szerintetek mi lehet azon tendencia mögött, hogy vannak weblapok amik csak alternatív lehetőséget biztosítanak regisztrációs profil törlésére? Magyarán annyi a dolguk lenne , hogy kiraknak egy delete gombot, és a PHP „archívba” teszi a profilomat adatbázisban, majd ha letelik az adatmegtartási kötelezettség, törölnek mindent.
Szokásom, hogy évi szinten néha átnézem a regisztrációimat, és amiket nem használok már aktívan, azokat törlöm. Viszont mikor már hatodik weblapon lehet csak úgy törölni profilt, hogy @support címre kell írni, egyre idegesebb hangvétellel teszem azt meg.
Ez csak szerintem inkorrektség?
Hülyét kapok, gőzt kiengedtem.
-
homerhamm
addikt
-
-
-
Ok, akkor azért betartva az ide vonatkozó előírásokat, mint pl. azt, hogy privát üzeneteket nem osztunk meg, megpróbálok ezen elvek mentén, további infókat is megosztani.
Az illető nem friss, újonc versenyző, több éve regisztrált, és eddig, jóval száz feletti pozitív értékeléssel bírt.
Nem FGM–148 Javelint, meg FIM–92 Stingerhez hasonló jóságokat árult, hanem kifejezetten keresett, kurens dolgokat, mint jelen esetben processzorokat, és videókártyát.
A hirdetések szövege is teljesen átlagos, semmi extra, vagy kirívó dolog nem volt benne, ezért is vettem fel vele a kapcsolatot.
Az tény, hogy a privát üzenetváltásaink kezdetben elég nyögvenyelősek voltak részéről, többször kellett ismételten rákérdeznem ugyanarra a dologra, de azzal védekezett, hogy nagyon elfoglalt, úton van, nem ér rá írkálni, stb.
Egy ponton, pont ezért átváltottunk telefonra, és úgy folytattuk, ahol már több érdemi infót tudtam kiszedni belőle.
Elmondta, hogy céges számlát tud adni, és ez a cég, ahol dolgozik, kiemelt partnere, egy nem éppen szarral gurigázó, nemzetközi multinak, akik Magyarországon is jelen vannak, és a garit is, majd velük kellene intéznem, ha úgy adódna, az általa adott számla alapján.
Én a személyes átvételt preferáltam, és a számla kiállításhoz, ezért is adtam meg a személyes adataimat.
Eddig két adás-vétel hiúsult meg, az elsőnél még korrekten, időben szólt, hogy ne induljak, mert közbe jött valami.
A második, az most hétfőn délután lett volna esedékes, ő hívott volna fel, hogy akkor most induljak.
Hétfőn nem jött semmilyen hívás tőle, és tegnap meg már azt láttam, amiért ide is írtam.
Ami 1000 %-ig biztos, hogy nem én tettem bejelentést a HA felé, hanem feltételezem, hogy egy olyan valaki, aki szintén végigjárhatta vele azt az utat, amit én is, csak ő hamarabb került esetleg idegállapotba.
Ami még szintén biztos, az illetőnek az összes hirdetése eltűnt a HA-ról, viszont jelenleg nincs tiltva, mert ma reggel is még feljelentkezett a HA-ra. -
-
Nem is értem konkrét tények ismerete nélkül honnan jönnek ezek a feltételezések.
De sose tudjuk meg az igazat amíg a kérdező nem mond többet, pl. hogy mit lát a userre kattintva, van-e aktív, élő hirdetése, mit akart megvenni, stb.
Egy ilyen felfüggesztés gyakran problémás hirdetésnél van.
Ha gáz lenne a hirdetés, azonnal törölnék, pl. ha fegyvert árulna.
Problémás meg simán lehet az is ha rózsaszín kispárnát cserélne félig szívott cigire, mert dohánytermék hirdetése, keresése tilos... -
KROK640
nagyúr
Persze, ezek ha folyamatosan használódnak, akkor tutira kimaxolódnak előbb vagy utóbb, rengeteg ilyen storyt ismerünk.
Mondjuk úgy 2 éve, hozott egy haver egy C2D-t, amiben még csak 4GB RAM volt (Win7) de a 250-es SSD teljesítette már a szolgálatot. Lap döglés volt, mondtam neki, hogy itt az ideje egy teljesen új gépnek. -
-
Mindenki azt hiszi, hogy nagy cucc, közben tök logikus az egész és egy pont után már ráérez az ember. Egy IC-t leforrasztani és kiolvasni elég alap dolog, de már erre sincs ember, ami nem megy scriptkiddie üzemmódban az bonyolult és fújj-fújj... De legalább ontopic, mert hülyét kapok, hogy hirdetik a szervizt, de nem vállalják el. Ezért nekem kell ezt is kitalálni, meg összecsipegetni az információkat.
-
-
-
-
-
Üdv!
Elég régi PH-s tag vagyok már, de ebben a topikban még nem jártam, de most eljött az ideje.
Részletekbe nem bocsátkoznék, meg nyilvánosan nem is lehet, szóval egyelőre csak annyi a kérdésem, ha egy konkrét hirdetés kapcsán, a hirdetés feladójával már napok óta, számos privát üzenet váltottunk, elég érdekes szitu alakult ki, de mára a hirdetése szőrén-szálán eltűnt, de ha a privát üzenetekből megnyitom a hirdetést, akkor ezt látom:Kérdésem, hogy van e ilyen opció a hirdetések kezelése között, mert nekem nem rémlik ilyen. Ugye lehet jegelni, törölni, archiválni, de ez a felfüggesztés opció nekem új.
Szóval, arra is kíváncsi lennék, ezt a hirdetésfeladó is megtudja e lépni önszántából, vagy ez a felfüggesztés opció, csak hivatalosan, a Hardverapró részéről történhet meg, mert esetleg már másoknak is voltak kételyei ?
Köszi a válaszokat. -
Alkudozik. Benézem, odaadom bagóért a cuccot. Éppen nem bukok rajta.
És utána megkérdezi, hogy mi baja
Azt tudta, hogy hibás, de még ezek után mondjam meg, hogyan kell megjavítani? -
-
koby11h
őstag
"Leptop telepitést válalok továbi kerdesekert privátba"
"Irodai Számító gép"
"Eladó egy szuper leptop kihaszmnálatlanság véget.Info róla a képek kózt"
(C2D, 4GB - szuper)
Itt némi humorral
"Intel atom reaktoros laptop elado
Leado asus Eee laptop e³ 80gb hdd 1 gb ram harap a kicsike" -
Ugyanezt előadták. VCDS megmondta, hogy valami hőmérséklet szenzor a párologtatónál köszönt el. Pár ezer forint és 1 óra szentségelés, mert az A oszlop burkolatát is le kellett bontani, hogy ki tudjam cserélni a gázpedál mellett. Nem hülyéskedek, tényleg ennyire kretén a megoldás.
Ugyanez ECU programozásban. Most leforrasztottam az EPROM-ot, mert nem hiszem el, hogy nem tudják programozni. Már csak az adaptert kell legyártanom, de hétvégére az is meg lesz és égetek egy sajátot.
-
opr
nagyúr
válasz
Alusky #126257 üzenetére
Ha elég erős lenne a klíma, hogy megbirkózzon ezzel a 40 fokkal úgy is, hogy csak az egyik oldalt nyomja, akkor nem lenne ezzel gond. De az van, hogy a sofőr megfagy, miközben az utas izzad, mint egy disznó. Ha 20 percig járatnám indulás előtt, biztos jó lenne, csak az meg azért kicsit luxus. Városban nem gáz, megyünk lehúzott ablakkal és kész. Viszont nemsokára menni kell vele hosszabb utakra, többen, ott azért lesz gond ha ez így marad. Pláne, hogy baromi egészségtelen, ha a sofőrre veretjük a jéghideg klímát folyamatosan.
Nem, sajnos ezt meg kell csináltatni, és ez valszeg pénzügyileg fájni fog. Addig is keresek alternatív megoldásokat meg házi szerelős videókat, hátha valami bejön.
-
Alusky
senior tag
Nekem az egyikben ha elzártam és bevilágítottam lámpával is látható volt záródik, akkor is fújta, mert nem illeszkedett már rendesen és volt mögötte egy centi rés.
Biztos, hogy egykörös klíma, így csak ezek a fizikai légterelők lehetnek elcsesződve semmi más.
Vagy csak zárd le azt az oldalt és használod a többin a hideg levegőt, mindenki boldog, hideg is van, pénz marad zsebben és nem kell cringe zsibbadásokat sem átélned a következő 10 szerelőnél. -
-
opr
nagyúr
Vegul szetkaptuk mi amennyire tudtuk, de minden jol van, minden mozog, ahogy kell, szoval tudja a tokom, ebbol szerviz lesz.
Amiket a forumokon meg tipuscsoportokban irtak, hogy tipushiba meg gyakori, az mind faszan mukodik... Marmint amit lehet latni a nelkul, hogy csapos emelore raknad a kocsit.
-
-
opr
nagyúr
válasz
Astroboy #126249 üzenetére
Igen, mi is ezekre tippelünk, de elvileg hiába nincs zóna, a jobb oldalinak van egy külön aktuátor, ami keveri a levegőt, csak ugyan azt a jelet kapja, mint a másik. Mi is azt reméljük, hogy csak lecsúszott egy cső. Ha nem lesz más opció, szerintem nekiesünk mi, aztán lesz valami.
Köszi a tippeket! -
quailstorm
félisten
válasz
koby11h #126239 üzenetére
Integrált telepítő nagy segítség, de most nem tudok jót Win 7-hez, nem vagyok képben. A Mantis.es telepítők jók voltak de azt nem frissítették az utolsó pár évben.
Szerencsére itt a telepítési nyelv mindegy, mert utólag is tudod telepíteni pár kattintással ami szükséges.archive.org-on van fenn pár, akár 2024-ig frissített is
-
-
Astroboy
őstag
Szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy egy 2006-os Micrában nincs zónákra osztva a klíma.
Ebből kiindulva mindkét oldal közös nyomócsövön kapja a hideget.
Ezt továbbgondolva, a levegő áramlását 3 dolog gátolhatja:
- lezárt-eltört lamellák/rostélyok az utastérben - banális tudom, de azért ellenőrizd,
- le/szétcsúszott csövek az anyós lábtérnél, ahonnan a levegő indul és osztásra kerül,
- valami bekerült a csatornába, és gátolja a levegő útját - ez a legnehezebb eset, de mielőtt szétkapnátok a műszerfalat szerezzetek egy endoszkópos kamerát, és az utastérből támadjatok... -
-
Pikari
veterán
A chatgpt generáió csodalényei
Annyi sincs már ezekben, hogy "bocsi, nem tudom, hogy mi baja ennyiből, de szétcsavarozzuk és megnézzük, hátha tehetünk valamit".
És a röhej, hogy a hiba ennyiből az esetek komoly részében ki is derülne, sőt, talán javítani is tudná.
Mint ahogy vudielen mondaná, 80% of success is showing up.
-
Pikari
veterán
válasz
szebe #126242 üzenetére
<Elsőtiszt> Itt az ABC 123 járat elsőtisztje beszél, kérem kapcsolja a műszaki bázist, mert csökken a bal hajtómű tolóereje!
<Műszaki osztály> Csak bele kell tölteni az üzemanyagot a tankba.
<Elsőtiszt> Hát de az előbb tankoltunk fel!
<Műszaki osztály> Nem baj, mégegyszer tölteni kell!
<Elsőtiszt> De hát a tenger fölött repülünk 8000 méter magasan!
<Műszaki osztály> Nem baj, majd októberben... -
opr
nagyúr
válasz
szebe #126242 üzenetére
Itt nem ez lesz a gond. Lehet azt is kell, de hogy nem csak azt kell, az 100%. Mert legutóbb pont emiatt volt töltve. Szart se ért sajnos. Persze erősen valószínű, hogy kicsit valahol szivárog, mert a bal oldalt se hűt úgy, mint két hónapja mikor töltve volt, de a jobb oldal az nem változott, gyakorlatilag külső levegőt nyom.
-
opr
nagyúr
válasz
Pikari #126231 üzenetére
Ne is mondd... odamegyünk, mondjuk mi van, rávágja, hogy "fel kell tölteni!" Mi meg mondjuk, hogy nem, bazmeg, nem kell, nemrég volt, fújja is a hideget, de csak a bal oldalon. Azonnal látod, ahogy homályosodik a tekintete, nem is érti mi van. Jobb esetben közli, hogy szerinte akkor is csak tölteni kell, de ha nem is, azért biztos nem árt, töltsünk rá... Rosszabbik esetben vagy azt mondja, hogy ők ilyennel nem foglalkoznak, csak klímával (mert ez mi bazmeg?!), vagy közli, hogy szeptember/október, de látod rajta, hogy fél tőle, fingja nincs, nem mer hozzányúlni.
-
-
koby11h
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #126238 üzenetére
Windows 7, millió apró update, fél tucat újraindítás, csak a nézegetése, hogy "mi a f@sz tart már ennyi ideig" több, mint amit én rászánok.
És előtte ezt is lementeni, kipucolni, újrapasztázni... 2 éve be sem volt kapcsolva.
Már "Köszideinkábbnem!" kategória. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
koby11h #126235 üzenetére
Újratelepítés még szó-szó, mert ha "műhelyben" tolod, akkor nem kell nyakadon ülő Aladárral nézni, ahogy nőlik a bitkolbász, 2-2 kattintásonként mehetsz vissza értelmeset csinálni, de műszerfalat lebontani és újraépíteni nem lehet úgy, hogy 2-2 csavar közt lenyomsz egy olajcserét amíg a műanyag elemek lemásznak maguktól...
-
-
Astroboy
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #126234 üzenetére
Nálad az igazság, egy műszerfal szétkapósditól a legtöbb szerelő agyérgörcsöt kap, annyira idő és energiaigényes feladat, hogy egész egyszerűen nem éri meg.
Pontosabban nem is a szétszedés a szopó, hanem a tisztességes és pontos, úgymond "nyöszörgésbiztos" összeszerelés. Ezeket az elemeket minden gyártó passzentosan egymásra építi, szóval ha szétkapásnál nincs észnél az ember és nem ismeri a megfelelő fogásokat, 20 csavar fog kimaradni, fülek törnek mindenhol és sose lesz olyan mint új korában.Nekem "csak" a régi Suzukim műszerfalával voltak gondjaim, háttérvilágítást akartam benne cserélni, de már akkor 20+ éve olyan árakat mondtak, hogy nekiálltam inkább én.
Sikerült, de nyöszörgött-pattogott összerakást követően.
Pár évre rá asszony Swiftjében kellett ventikapcsolót cserélni, a megszerzett tapasztalattal fele annyi idő alatt kész lettem, csavar se maradt ki, és nem is nyöszörgött.
Tanul az ember na... -
koby11h
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #126234 üzenetére
Pontosan, kis pénzért nagy meló nem divat már. Nálam sem.
FX-8320, 8 GB, 500 HDD újratelepítése Win7-el - kösz nem! Tudok 3-4 óra alatt értelmesebb dolgot is csinálni, mint magamat szopatni...
-
-
opr
nagyúr
Debreceni népek: tud valaki egy jó autó klíma szerelőt, akinél nem áll meg a tudomány, ha nem csak tölteni kell?
Fater kis 2006-os micrája olyat csinál, hogy a bal oldali két szellőzőn hideget fúj, a jobb oldalon meg meleget. Szóval a klíma hűt, csak jobb oldalon nem keveri oda. Elvileg valami 20-30khuf-os kis aktuátor szeret ezekben megdögleni, de senki nem hajlandó ránézni szeptember előtt, akiről mi tudunk.
-
-
Egy nagyobb autónál még több energiát lehetne megtermelni. A teteje lehet vagy 4 nm amivel 800W pek simán elérhető, a kicsi kocsinál ennek a felével számoltam kb.
A csatacirkálóm hasonló méretű. Plugin és az átlag fogyasztása 2 liter alatti, mert ahogy kell minden megállásnál megy a töltőre. Városban el lehet vele császkálni, a 100 paci még ezt is elviszi, ha nem akar száguldozni az ember még országútra is elég. Egy érdi emlekedős mókában viszont már érezni, hogy bevérzik a szeme.
TaaT: Belenéztem és szokás szerint szakmailag-műszakilag nem hozzá értő. Amit felhoz példának az pont a butaság kategória. Nem körbe kell rakni, baromság, mert a függőleges alig fog termelni. Elég, ha a most divatos nagy üvegtető helyére kerül a napelem, az nem fog többe kerülni, mint egy skyroof vagy hasonló cseréje, ha jön a jég vagy a Kamaz hátulról. Nameg azt elvárni, hogym indent megtermeljen erős butaság, ez inkább arra lenne jó, hogy nyáron pl. a klíma fogyasztását teljesen ellensúlyozza és még kicsit támogassa a jobb fogyasztást. Sokkal egyszerűbb és műszakilag működőbb, mint ahogy a benzineseknél 1%-os fogyasztáscsökkenésért küzdenek kérdéses eredményekkel.
-
-
homerhamm
addikt
-
TaaT
nagyúr
-
opr
nagyúr
válasz
frescho #126221 üzenetére
Kb ölni tudnék valami ilyesmiért, plugin hybrid formában, lehetőleg valami 4.7-4.8 méter körüli szedán formában.
Azért, mert a hétköznapi futásigényt simán kiszolgálná ingyen (nem kocsival járunk melóba), szóval pont a sokat zabáló, káros, rövid, dugózós városi etapokat megoldaná. Azt az évi pár 1000+km-es túrát meg lehetne abszolválni benyával és kész, arra úgy sincs jobb.
-
Egyszer kiszámoltam, hogy egy kis autó tetejét ha napelemmel fednék be és mindig csillaggarázsban állna, akkor évi kb. 1500-1600km távot lehetne megtenni a termelt energiával. Városi autócskánál ez több, mint az átlagos futás 10 százaléka. Kicsit másként számolva: nyári napokon 25 km-ert kitermelne.
-
-
Éppen egy galambbal sakkozok
@tatabike : Nyugodtan tilts le, attól még nem fog változni a valóság
"Karbon-lábnyomról volt szó, nem arról, hogy anyagilag megéri-e. Hogy jön ez ide?"
Tehát először az a bajod, hogy alacsony az energiasűrűsége, majd az, hogy rávilágít valaki, hogy nem csak az a szempont -
tatabike
őstag
Hagyjuk, ha direkt nem érted. Karbon-lábnyomról volt szó, nem arról, hogy anyagilag megéri-e. Hogy jön ez ide?
Én itt befejeztem, csak kiforgatod a szavaimat, és szándékosan máshogy értelmezed.
Légy szíves, hanyagolj. Köszi. (Már csak ezért előfizetek prémiumra, hogy ne lássam a kommentjeid. )
-
válasz
tatabike #126210 üzenetére
Kell nézni, de nekem gyanús, hogy jobban jössz ki vele
"Megsúgom, például egy tetves szélerőműnek, amiket mindenfelé telepítenek, akkora karbon-lábnyoma van, hogy akkor sem hozná be, ha 50 éven keresztül éjjel-nappal működne...
"
Nyilván azért telepítik. Ami nem éri meg, az nem szokás ekkora méretbenIlletve, a telepítés után milyen járulékos költsége van egy gáz- vagy szenes erőműhöz képest, amibe folyamatosan kell tolni (és bányászni) a matériát?
"Mint említettem, ezekkel nem oldjuk meg a problémát, hanem áttoljuk máshova. Ennyi."
Nem, mert ezeknek van olyan útja, amin nem kell felhasználni hozzá fosszilist, vagy elégetni bármit."Vagy nukleáris megoldásokból, de az ugye kis tételben nem játszik..."
Az is tud robbanni"A napelemes rendszereknek három olyan része van, ami igényli a rendszeres gondozást. Ez a napelem, az inverter és az elektromos szerelvények. "
Aha, és milyen jellegű karbantartást? Rendszeres felülvizsgálat, nem pedig olajcsere, mint a turbinákban. Napelemet néha mosni kell. -
tatabike
őstag
-
tatabike
őstag
És a napelemet hol, miből, hogyan gyártják, ki viszi oda, ki szereli fel, ki építi ki hozzá az infrát?
Csak egyszer le kell tenni, aha...Ne viccelj már... A napelemhez nem kell nézni a környezetszennyezést? Nem úgy rémlik, hogy a Mikulás hozza... Vittem szemetes konténert ilyen helyekre, csak a hulladék volt vagy másfél köbméter táblánként, de csak le kell tenni...
Megsúgom, például egy tetves szélerőműnek, amiket mindenfelé telepítenek, akkora karbon-lábnyoma van, hogy akkor sem hozná be, ha 50 éven keresztül éjjel-nappal működne...
Mint említettem, ezekkel nem oldjuk meg a problémát, hanem áttoljuk máshova. Ennyi.
"Szerintem meg a robbanóanyagokból
" Vagy nukleáris megoldásokból, de az ugye kis tételben nem játszik...
-
válasz
tatabike #126206 üzenetére
"Hogyne, főleg amikor minden autógyár tankokat akar gyártani, mert B. Irén csak úgy érzi magát biztonságban, ha a gyerekét egy 2.8 tonnás Escalade-dal viszi óvodába.....ja, hibrid, akkor minden oké.
"
Az nem a villanyhajtás baja.Senki nem mondta, hogy tudatosság nélkül lehet környezetbarátnak lenni. Viszont azt sem, hogy attól még, hogy valaki más baromságot csinál, lehet mindenkinek
"Az üzemanyag előállításával az a gond, hogy figyelni kell(ene) arra, hogy adott egységnyi kinyerhető energiához mekkora befektetett energia szükséges. "
Ja ha csak ezt nézed, csak nézd hozzá a környezetszennyezést is. Ha az áram napelemről jön, akkor azt egyszer kell lerakni, onnantól csak termel kb." Az előállításához szükséges befektetett erőforrásokhoz képest még mindig a benzinből és a gázolajból lehet a legtöbb energiát visszanyerni,"
Szerintem meg a robbanóanyagokból -
tatabike
őstag
Az üzemanyag előállításával az a gond, hogy figyelni kell(ene) arra, hogy adott egységnyi kinyerhető energiához mekkora befektetett energia szükséges. És ez a különböző alternatív megoldásoknál sajnos egy olyan tényező tud lenni, ami eleve értelmetlenné teszi azok használatát. Az előállításához szükséges befektetett erőforrásokhoz képest még mindig a benzinből és a gázolajból lehet a legtöbb energiát visszanyerni, ez nem duma, hanem szimpla tény, utána lehet nézni.
-
tatabike
őstag
De Te is tudod, hogy ezek csak papíron néznek ki jól... A valóság ennél sokkal bonyolultabb, és még mindig csak parasztvakítás, hogy ezek azért vannak, hogy majd megmentik a bolygót... Hogyne, főleg amikor minden autógyár tankokat akar gyártani, mert B. Irén csak úgy érzi magát biztonságban, ha a gyerekét egy 2.8 tonnás Escalade-dal viszi óvodába.....ja, hibrid, akkor minden oké.
A normális méretű autókba meg tegyünk 0.9 literes turbómotorokat, amiket 5 évente ki kell dobni. De a 2 literes szívódízel, ami elketyeg 30+ évig, az probléma. Persze, mert nincs belőle bevétel. Olaj és pénz alapon működő társadalom vagyunk, és ezen pont azok nem akarnak változtatni, akiknek hatalmában áll. Csak keltik az emberekben a bűntudatot, és majd ha megettük az utolsó csirkét, meg elpöfögtük az utolsó hordó olajat, akkor majd ők megmondták.... -
-
opr
nagyúr
válasz
Alusky #126196 üzenetére
Baszki, annyira tipikus téma volt, hogy azt hittem, a BMW topikot nézem.
Köszi a választ!Amúgy annyira nem fontos dolog, csak basz, hogy az indulási procedúra az konkrétan az, hogy start gomb, start-stop gomb. De azt nem akarom, hogy a funkció teljesen megszűnjön, nagy ritkán van neki értelme, csak a logikán akarok egyet fordítani, hogy alapból off, gombnyomásra on legyen, mert úgy az idegesítő faszság helyett lenne hirtelen egy hasznos funkcióm.
-
BiP
nagyúr
Arra a felvetésre írtam, hogy az elektromos ugyanannyit szennyez, mint a belső égésű.
De ha CSAK annyi előnye lenne, hogy át tudjuk helyezni a szennyezést a városokból, már jobb.
De persze más előnye is van, meg a különbség függ az energiamixtől.
Pl.napelemről töltve az elektromos autót igencsak csökkenthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest