Új hozzászólás Aktív témák
-
ЯΞD
senior tag
-
-
makkai
aktív tag
válasz
szab.tam #2360 üzenetére
Hát amikor rögtön játék indításkor fagyott, amikor az enter-nél a kormányon nyomtam a gombot, akkor a köv. indításkor az entert nyomtam, utánna egy darabig jó volt, de játék közbeni töltésekkor elég sűrűn kilépett a játék.
Mióta DX9-be átraktam 3 napja, azóta nem volt fagyásom sehol. Az utolsó WHQL-es driver van fenn. De akkor este kipróbálom a béta drivert, és vissza rakom DX11-re. -
Đusty
addikt
válasz
szab.tam #1454 üzenetére
Valóban nem pénz kérdés mert a pár napos momomat úgy adtam el mint a huzat, ugyanis sokkal lassabb voltam vele mint billel. Egyszerűen arra állt rá az agyam, kezem. 94 óta azzal tolom még az első f1GP nevezetű programmal kezdtem. Grafikában sehol nem járt de játszhatóság szempontjából.... hát lenne mit tanulnia a CM-nek a microprose-tól.
A kormány meg mindig csak útban van :-) -
D.Orion
veterán
válasz
szab.tam #1454 üzenetére
Jövőhéten már ideér a Momo-m.
Kezdetnek az lesz, azt ha nagyon megtetszik a játék, akkor beruházok egy DFGT-re.
Momo-t meg eladom itt valamelyik billentyűzetesnek.
Ui.: Billentyűsök vegyetek fel!
Nyomjuk egymás ellen, mert a kormányosok ellen úgy sincs sok esélyünk. Kivéve ha full assist van, de oda meg nem jönnek kormánnyal már játszani. Mondjuk én toltam már nem egy full sim beállítású versenyt is billel és a gyári setup-okkal is a középmezőnyben végeztem mindig. Igaz egy 20%-os verseny végére már nagyon fájnak az ujjaim, amit gépészkedni kell.
Nick.: pHeetR
-
AMD_ok
őstag
válasz
szab.tam #1407 üzenetére
Igen, bármelyiket bemásolva simán mennek, csak én nem találom azt, ami nekem jó volt a 2010-ben
(real cockpit cam-nál pl rendesen fordítja a fejét, ahogy kell, stb).
Nekem egy olyan kellene, ami az original cockpit kameránál egy kicsit feljebb helyezi a nézetet, mert alig lehet kilátni a versenyautó orrától, egyébként megfelelne. Tudsz olyat?
Vasinger!: ezek olyan módozatok, amelyeknél más nézet módot tudsz kiválasztani, pl "benéz" a kanyarba, ahogy fordítod a kormányt, oldalsó nézet, orr nézet (de olyan,aminél látod az első terelőszárnyat), stb. Racedepartment-ről le tudsz szedni egy csomó félét, csak regelni kell.Én sajnos amit szeretek,azt nem találom (bár most lett egy ötletem)
-
AMD_ok
őstag
válasz
szab.tam #1146 üzenetére
elindultam egy irányba a setuppal, de valószínűleg a rosszabbikba
, így egy kis segítséget kérek,hátha megszán valaki egy alap setuppal,aztán finomítok rajta a saját szájízem szerint (pályaismeret nem gond, csak a setuppal állok még kicsit hadilábon)
Fess: tavalyi megvan egy file-ban, de az nem nagyon jó ehhez a pályához, én úgy érzem (köszi a linket)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Le Mans Ultimate
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- NVIDIA: az AI-robbanás csak most kezdődik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T540p i5-4200M / 8GB ddr3/ 120gb sata ssd / töltő / akku nincs
- EPSON TM-T20III (012) Ethernet Blokknyomtató
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év garancia
- GIGABYTE GA-8I915ME LGA 775 P4 3.06GHz / AGP /PCI Expess
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest