- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Számtalanszor előfordul a valóságban is hogy 4 kerékkel átlépik a fehér vonalat a versenyzők. Van ahol ez a pálya sajátossága, mert pl. a kerékvetők kb. másfél autó szélesek (Interlagos), van ahol pedig úgy érhető el a legjobb köridő és kibírja az autó (Monza, Ascari sikán).
Persze van a játékban több olyan kanyar is amit én is inkább bugnak érzek, de többségében nincs gond a vágásokkal pl. Brazíliában a pálya középső részén ha csak megcsíped a füvet, rögtön elveszi.
A játék megad bizonyos határokat, és én úgy gondolom ha valaki komolyan megy az időkre, annak ki kell autózni ezeket a határokat hogy a legjobb lehessen.
-
DigitXT
félisten
Én a setupokról beszéltem, a levágás meg sem fordult a fejemben:
elvileg maga a setup is bugos, mivel irreálisan növeli a tapadást.Ettől függetlenül én továbbra is megkülönböztetném azt, aki valami
külső eszköz segítségével "megbolondítja" a programot (cheat), és
úgy ér el jó időt, ill. azt, aki csak használja a program lehetőségeit,
a programot nem módosítva semmilyen formában. ~1 videót láttam
a topikba linkeltek közül: nem néztem, hogy mennyit vágnak.Az az igazság, hogy ez csak egy játék, kár is idekeverni Hamiltont:
amúgy neki is volt pár "érdekes" megmozdulása az évek során - lol.Szerintem is mindenki úgy nyomja, ahogy akarja - max. ha valakinek
ez nem tetszik, akkor nem kell ellene játszani. Ez olyan dolog, hogy
valaki írta, hogy max. 6-os rugókkal megy, az még "reális"... (Tőlem.
Azért megkérdezném, hogy mihez képest érzi reálisnak.) Viszont
a lehetőség adott: egymás ellen azok versenyezzenek, akik az adott
feltételekben meg tudnak egyezni, és azt be is tartják... Anno a TDU
bajnokságban volt olyan, hogy jött egy friss versenyző, levágott a fák
közt, jó időt ment, csakhogy kiderült a dolog, uis időbüntetést kellett
volna kapnia a vágásért, csak ezt cheattel kikapcsolta... Azért érzed
a különbséget nem? Vagy egy másik, aki végigdöcögött bénán, majd
a végén egy hosszú egyenesben 0 mp alatt 400-ra gyorsult, behozott
10 mp-et, és elsőként virított a tabellán... Egyértelmű volt, el lett tiltva
a további futamoktól. Ezek sokkal inkább mondhatók csalónak szvsz. -
forise
tag
Szerintem ezen nem érdemes vitázni, mindenkinek valahol igaza van, nézőpont kérdése.
Ha valakinek ez jön be, hogy mindenhol a leggyorsabb legyen és ezt büntetés nélkül meg tudja csinálni, legyen. Ez nem csak ennek a játéknak a hibája, más régebbi játékokban is, név nélkül, születtek olyan eredmények ,hogy a valóságban csak repülővel lehetett volna elérni. Valamikor volt egy íratlan szabály, hogy csak azokat az időket lehetett felrakni a listára, ahol csak max két kerékkel volt érintve a kerékvető. Nekem bőven elég, hogy a játékban meg tudom futni azokat az időket amit a valóságban az f1-es élmenők, ráadásul az első két versenyt megnyertem a Williams-szel legend szinten nem kis előnnyel, csak automata váltót használva. Köszönet az itt feltett setupokért, igaz némelyiket a saját "stílusomhoz" igazítva minimális átállítással. Nyomja mindenki ahogy tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest