Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricsiii1992
tag
Üdv!
Nagyon jó lett a játék, van drs, kers, és a színek se olyan fakóak, mint a 2010-esben. Kormánnyal szuperül lehet irányítani, bár néha azért sok a váltásokra a drs-re és a kers-re egyszerre figyelni, előzésnél

Abban tudnátok segíteni, hogyan tudnám visszanézni a versenyeimet?
Van már egy 2gb-os replay file-om, hogyan tudom ezt lejátszani?
A válaszokat előre is köszönöm. -
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Tudnék mostmár énis csatlakozni online játékhoz!
Mikor szoktatok játszani? -
jozsi252
veterán
válasz
polonic
üzenetére
Gondolom ezt a cm spórolásnak szánja? mivel egy lobby-hoz negyed annyi energia kell mint pl 1 teljes dedicated szeró futtatásához? Illetve ugye l4d2-be meg dirt 3 ba is így van meg még sok játékba sztem, de mind azmiatt mert nem emészt fel akkora szerverparkot ha csak 1 lobby megy?
-
mclaren-d
aktív tag
hello,Nem tudom mivan egyszerüen Momoval szinte játszhatatlan, nállatok? -.-
-
jozsi252
veterán
Itt ugyanúgy nincsenek dedicated szerverek csak lobbykat lehet mint pl dirt 3-ban?
-
szab.tam
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
minden egyes alkalommal előveszem, és felcsavarom a klaviatura tartó fölé, rendesen az asztallapra, hogy nem rázza szét ugye a tartót. és nincs elöl, így nincs útban. 2x3 perc szerelést nekem megér...
ja , egy + kis pc asztalra, ami napjközben virágtartó az ablak alatt. multifunkciós helytakarékosság. nálam sincs hegyekben... -
Csabee.
nagyúr
Na kis játékidő után... a 2010hez képest az x360as F510es rumblepadommal sokkal rosszabbul irányítható a játék...
. Nagyon gyenge vagyok, pedig még segítség is be van kapcsolva.. -
polonic
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én is bill-el játszom.
De jövő héten jön az xbox kontroller.Egyébként jól megy billentyűvel. Van tapasztalat, gp2, 3 és 4-es időkből. Ugyanazt a kiosztást használom, mint ott. Így könnyű volt megszokni a Codies féle F1 játékokat.
(#1454) szab.tam
Inkább hely kérdése a kormány. . .
Én nem vagyok mazsola és tudom, mi a jó.
-
giigz
veterán
Kitöröltem a mentést, és így már jó a játék. Kicsit sok a bug...
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nagy grat, látszik, h a csúszkás csapat megint az élen van :-)
Köszi a swtupot este megnézem az tuti -
Serpiko
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Akkor van mit fejlödnöm nekem 1:54.

-
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szép
, tetézve azzal, hogy tulajdonképpen első vagy mert a Force India az vicc! 
-
Serpiko
addikt
Spaban milyen köridőt szoktatok menni?
-
giigz
veterán
Köszi Srácok!

-
fess
őstag
c:/users/fhnév/documents/my games
de ha rendszert raksz újra akkor a gfwl miatt ezeket is mentsd le
:\Program Files (x86)\Common Files\microsoft shared\Windows Live\ -az egész könyvtárat másold el
c:\Program Files (x86)\Common Files\Windows Live\.cache\ -az egész könyvtárat másold el
c:\Users\***felhasználóneved***\AppData\Local\Microsoft\ -ebből a könyvtárból a ”GFWLive” és az “XLive” mappa kell
c:\Users\***felhasználóneved***\Documents\ – ebből kell nekünk a “GFWLIVESetupLog.txt” és a “GFWLIVESetupLogVerbose.txt” file-ok és kell még innen a játékmentésed… -
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kb. ennyi a különbség a két játék között!

4s, ennyivel még növekszik a távolság a valóstól... -
giigz
veterán
Senki sem tudja, hogy hol tudom megtalálni a mentéseket?

-
-
giigz
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nálam auto váltóval, full traction controllal, profi ai ellen, nevetségesen könnyű a játék, szinte minden versenyt nyerem.
Vagy felveszem legend-re, vagy a segítségből veszek majd le.
A mentést hogyan lehet lementeni, és visszaállítani?
-
Đusty
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
Valóban nem pénz kérdés mert a pár napos momomat úgy adtam el mint a huzat, ugyanis sokkal lassabb voltam vele mint billel. Egyszerűen arra állt rá az agyam, kezem. 94 óta azzal tolom még az első f1GP nevezetű programmal kezdtem. Grafikában sehol nem járt de játszhatóság szempontjából.... hát lenne mit tanulnia a CM-nek a microprose-tól.
A kormány meg mindig csak útban van :-) -
werszomjas
addikt
Billesek
20ezer körül már DFGT-t lehet kapni, sztem ha komolyan gondoljátok érdemes beruházni egyre, nagyon megéri, ég és föld a játék élmény, de egy momo is megteszi.
forise> nahát, van defekt is? én még eddig nem találkoztam vele, azt hittem kivették

-
forise
tag
Nálam is ugyan ez, a hang elszállt 3 körrel a vége előtt (a valagamat szétültem 55. kör) gondoltam befejezem, mert az első helyen voltam. Nagy nehezen hang nélkül befutottam, erre sötét képernyő majd kezdtem már örülni, mert mutatta a pontjaim és csapat elért pontjait,
majd gondolom jött volna videó bejátszás (mert ezt már nem fogom megtudni) és csak tölt-tölt.... crtl+alt+del. Neki kezdtem újra, első helyről, 11 körig első helyen, erre mit ad defekt.
Nem baj van időm a 2012-esig.
-
Bjørgersson
félisten
És akik billentyűvel játszanak, nekik hogy megy a game? Én örülök ha beérek a célbe anélkül, hogy lezúznám a kocsit.
Vagy ti hekkeltetek valamit az irányítással? 
-
Dr. Romano
veterán
Mik a vélemények a 2010-hez képest. A törésmodell mennyire változott és legfőképp az AI frontján mi a változás?
-
Na, nálam is elkezdődött az a hiba, hogy verseny közben reccsen egyet a hang és fekete képernyő. Csak a kijelzések látszanak.
Ilyenkor mindig szétb*sz az ideg, hogy pénzt ad valamiért az ember és nem működik rendesen
-
D.Orion
veterán
válasz
szab.tam
üzenetére
Jövőhéten már ideér a Momo-m.
Kezdetnek az lesz, azt ha nagyon megtetszik a játék, akkor beruházok egy DFGT-re.
Momo-t meg eladom itt valamelyik billentyűzetesnek. 
Ui.: Billentyűsök vegyetek fel!
Nyomjuk egymás ellen, mert a kormányosok ellen úgy sincs sok esélyünk. Kivéve ha full assist van, de oda meg nem jönnek kormánnyal már játszani. Mondjuk én toltam már nem egy full sim beállítású versenyt is billel és a gyári setup-okkal is a középmezőnyben végeztem mindig. Igaz egy 20%-os verseny végére már nagyon fájnak az ujjaim, amit gépészkedni kell. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nick.: pHeetR
-
szab.tam
nagyúr
mazsolák. nem tudjátok, mi a jó.

ez nem pénzkérdés, mert vannak olcsó kormányok is. nem kell g25-27-tel, fantec-kel kezdeni.
azaz másképp: a legócskább kormánnyal is jobb, mint billentyűvel.
-
giigz
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én is.

-
D.Orion
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én is.

Rolly Dy07: Lehetséges.
-
Đusty
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
én
-
Bjørgersson
félisten
Ki játszik még innen billentyűzettel?

-
infectedmann
őstag
Eddig nagyon tetszik a játék, élvezetesebb az egész hangulata, mint az előző résznek.
Egyetlen gondom van a játékkal. Nekem a Professional AI szint már nagyon nehéz az Intermediate meg már nagyon könnyű. Nincs a kettő között egy átmenet. Még próbálgatom milyen beállítás lenne számomra ideális.
-
D.Orion
veterán
Hol van lehetőség arra, hogy egy egy pályára előre beállított setup-al menjek? Hogy ne verseny előtt kelljen azt állítgatni(multi esetében).

levi1392: Dettó, még a képlopó programmal is fekete képet dob ki.

-
szab.tam
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
megtaláltam a linket. a 2010-hez szerintem innen szedtem le a kameramodot. csak a cockpit-es modot szedtem, próbáltam, a tv-set nem...
próbáljátok ki a 2011-ben, aztán várjuk a beszámolót. csapatok mappáiban külön felül kell írni. javaslom, hogy az eredeti kameraállás(oka)t mentsétek el felülírás előtt...
-
szab.tam
nagyúr
nem.

AMD_ok nézze meg, hgoy jó-e. én most nem tudom. és ha működik, majd ő feltolja valahová, ahonnan leszedi, akinek kell. nem fogom 1-esével küldözgetni mail-ben, próba nélkül...
-
Csabee.
nagyúr
Egyébként ebben az új F1-ben nagyon jók a színek. Sokkal élénkebbek minta 2010-be. Ez nagyon tetszik.
-
Steady74
addikt
Köszi szépen. Ftomi 1 mp-cel van előttem:-)
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Sepang
Nem is értem, hogy hogyan tudott olyan köröket menni. Én amatőr vagyok meg még billel nyomom, de akkor is... Full assist volt a szerveren.. 1:35-ös köröket mentem végig(leszámítva a box kivezetőt és a rajtot). Gondolom neki egyedi beállításai voltak, mert én ahhoz e nyúlok,míg nincs kormányom minek... -
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Köszi szépen előre is.
1:17 közepe van meg Monzában, 3-4 hibával, ami gondolom 2-5 tized lehet, kb. nekem ennyi van még benne.
-
D.Orion
veterán
Megint az utolsó két körben bukom a pole-t.
Nem bírom a streszt ennyi körön keresztül, 4-5 körig még kivédekezem a dolgot, de a végére mindig hibázok. Mondjuk azt is tudom díjazni mikor valaki egész verseny alatt 1:41-es köröket megy, majd az utolsó 5 körre 1:33-makat szór... Az addig mégis mit csinált? 
-
Csabee.
nagyúr
válasz
devilinsid3
üzenetére
Lanon is megy a játék??
-
devilinsid3
addikt
Szevasztok bocs, ha hülye kérdést teszek fel, de haverommal szeretnék játszani LAN-ban és az a kérdésem, hogy ott lehet-e coop-ot játszani?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hú, tényleg, most látom nem írja ki... Melburne.. Monzát most nyomom hamarosan.
Monza setupod elkérhetem?
Köszi!
Jól megy már a Live Neked? Csak azé' mert nálam qrvára nem, TT közben is ledob a szerverről...
-
giigz
veterán
Arra nincs valami, hogy 20%-os versenynél is legyen biztonsági autó?

Mondjuk először a játék működjön, ugyanis hibaüzenettel kilép, még a főmenü előtt. Valakinek valami ötlet?

-
dergander
addikt
a biztonsági autó csak 100% versenytávnál jön csak elő,akarámit csinálok brutál tömeggaramból akkor se jön be 100% versenytáv alatt viszont 100% karriernél befut,hát ez jó,nekem pl no para mert én 100%ba tolom de nektek

-
AMD_ok
őstag
válasz
szab.tam
üzenetére
Igen, bármelyiket bemásolva simán mennek, csak én nem találom azt, ami nekem jó volt a 2010-ben
(real cockpit cam-nál pl rendesen fordítja a fejét, ahogy kell, stb).Nekem egy olyan kellene, ami az original cockpit kameránál egy kicsit feljebb helyezi a nézetet, mert alig lehet kilátni a versenyautó orrától, egyébként megfelelne. Tudsz olyat?
Vasinger!: ezek olyan módozatok, amelyeknél más nézet módot tudsz kiválasztani, pl "benéz" a kanyarba, ahogy fordítod a kormányt, oldalsó nézet, orr nézet (de olyan,aminél látod az első terelőszárnyat), stb. Racedepartment-ről le tudsz szedni egy csomó félét, csak regelni kell.Én sajnos amit szeretek,azt nem találom (bár most lett egy ötletem)
-
norbi0604
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogy a multi úgy se lehetséges online, hogy van egy eredeti game, havernak meg nem erdeti, akkor semmiféleképpen nem fog működni? Tehát csak origi példányokkal lehet online multizni?
-
AMD_ok
őstag
Jelentem, a kamera modok működnek itt is, amit a 2010-hez csináltak, ha nem lett volna még.
Lehet próbálgatni nyugodtan
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Abban tudnátok segíteni, hogyan tudnám visszanézni a versenyeimet?

Kéne megint játszani, de mikor talán most? 

(igaz a végén már fészkelődtem rendesen 

Momo-t meg eladom itt valamelyik billentyűzetesnek.