Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoffer
őstag
Hol találhatóak most a legjobb setupok, kormány beállítások?
-
Hoffer
őstag
válasz
werszomjas
üzenetére
Én csak hátulról figyeltem a nagy küzdelmet!

A sok kezdő mind a kétszer első körben letörte az első szárnyat...
De hát ez van majd legközelebb!
-
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Kb egy hete nem játszottam, és most carrierben nyomtam a gumikat levette 1%-ra, hülye villanások vannak benne, játék közben meg hülye hangok és fények! Nem is tudok játszani mert az 1%-os gumival rögtön összetörik az autó!
Mitől lehet ez? Mi történt ezalatt az egy hét alatt amíg nem játszottam? -
Hoffer
őstag
Ki az az AlphaPainter6?? Azért ez már túl van minden határon, hogy minden kanyarban amikor meg akarom előzni akkor kilök... (ezért kaptam azt a kurv@ 20sec büntetést) nem is figyel egyáltalán... és ne jöjjön nekem az utolsó körbeni kanyarral mert vissza is engedtem magam elé a célegyenesben és még ígyis elfékezte....
-
Hoffer
őstag
Most volt szerencsém karrierben egy safety car-os menethez, első helyen voltam mikor beküldték(nem én tettem érte, hogy bejöjjön), és 3 kört mentünk mögötte, nagyon faszán megvan csinálva!!

-
Hoffer
őstag
Sajna énsem tudok ma este lenni!
-
Hoffer
őstag
Ezekszerint mivel ez Live-os játék, akármennyi gépre fel lehet tenni és játszani, csak egy időben nem lehet ugyan arról a felhasz névről?
-
Hoffer
őstag
Ma énis tudok jönni! Szóljatok, hogy mikor!!
-
Hoffer
őstag
Végülis tudja valaki, hogy miért van ez a leállás?
Mindenkinél jelentkezik?? -
Hoffer
őstag
Mocsok, sz@r ez az egész!! Sajnálom, hogy pénzt adtam érte egyáltalán! Nem igaz, hogy még a patch sem orvosolja a folyamatos leállást!! Ergo felesleges vele játszani....
-
Hoffer
őstag
végülis mi a megoldás a leállásokra indításnál? Mert nálam is előjött a probléma, vissza tudom tenni a régebbi save-t, de akkor minek játszok????

-
Hoffer
őstag
válasz
werszomjas
üzenetére
Nekem is jó 8-tól!!
-
-
Hoffer
őstag
válasz
MC HOBO
üzenetére
Jó volt, csak azért még az előzéskor jobban kéne figyelni egymásra, mert amikor el akartál menni rendesen odébb lettem lökve! Aztán meg jött a kavicságy és utánna már nem tudtalak titeket utolérni, csak néha jött egy fastest lap!

Meg ez a fránya manualis váltó sem jó most nálam, úgyhogy automatával megyek most!
Ma este is mehetnénk, de többen kéne menni nem csak 3-4-en!Jah, és én ilyenről miért nem tudok, hogy szokott lenni lan party? Hol? Mikor?
Lehet menni? -
Hoffer
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A TT-ben futott időket, hogy és hova tudod feltölteni? Hogy csoportosítja? Miszerint működik?
-
Hoffer
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mikor lesz játék? Énis beszállnék!
-
Hoffer
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Reméljük, hogy a patch-ek valamit segítenek majd mindezeken a hibákon és a setup bugokon!
Ma este végre énis ráérnék Veletek egy kicsit autózni!
Ha valaki mondana valami pontosat, hogy mikor és melyik módban azt megköszönném!
Fel is vehetnétek előre hoffer91 a nevem! -
Hoffer
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Nem a beállításokról beszéltem! Hanem arról, hogy egy csomót itt feltöltött videon akik a legjobb időre mennek(neveket nem mondok), úgy mennek végig egy két pályán, hogy a kanyarokat simán levágják, ahol bugos a pálya és nem adja be hogy corner cutting, büntetés érte vagy bármi!
Ha valaki legalább arra veszi a fáradtságot, hogy jó setupokat csinál és próbálja a határait, akkor ott ahol rájött, hogy lehet egy kicsit csalni, az ne tisztességes használni, vagy használja de ne jöjjön azzal, hogy így úgy milyen jó időt ment és még fel is teszi ide! Az életben Hamilton sem megy ki este a pályára és suttyomban keresi a bugokat, és bírók pedig pont akkor elfordulnak..
Nem is beszélve, arról, hogy aki még nem ment az életben ilyen autóval az nem is tudja azt, hogy van egy-két olyan levágás ezek közül, amit a játékban meg lehet csinálni de az életben szarrá törne a kocsi...
Egy szó mint száz, tisztelem azokat akik ezen melóznak, hogy jó időket mennek és másokkal megosztják, de legyen legalább tiszta a körük! -
Hoffer
őstag
én vevő lennék egy kis csooportos gurulásra!
hoffer91 a nevem! -
Hoffer
őstag
Valaki leírná a legoptimálisabb kormány beállításokat??
-
Hoffer
őstag
Ha valakinek vannak szupi összegyűjtött beállításai, mondjuk az első 5 pályára azt szívesen venném ha megosztaná velem!

-
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Tudnék mostmár énis csatlakozni online játékhoz!
Mikor szoktatok játszani? -
Hoffer
őstag
Nagyon frankó a játék, sokban hasonlít a tavalyihoz, a KERS és a DRS nagyon jól van megoldva! Szebb grafika, egyszóval nagyon király eddig!
Új hozzászólás Aktív témák

- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest