- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- E-book olvasók
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
Singapore nagyon fekszik a jatekban a McLarennek.
-
rocket
nagyúr
válasz
Vityapapa
üzenetére
Onnan lehet tudni jon a "fekete halal", hogy nem ment a jatek magatol, es manualisan se, tehat pl. verseny utan nem latni a autosave feliratot, vagy manualisan menubol mentve szinten nem jelenik meg az "autosave" felirat.
Masik verzio amikor jon a "fekete halal" amikor eltunik a keprol a palya es az auto, meg a hang, de pl. latszik a kilometerora, ilyenkor ESC-el (bar nem latszik) de elojon a menu, egyet kell felfele lepni, majd enter, megegyet felfele lepni es enter, itt ha visszatolt a menube akkor meguszta a user a mentes problemakat (igaz ki kell lepni es ujra inditani, mert hang nem lesz), ha megall a loading feliratnal akkor alt+f4 es meg kell csinalni amit leirtal.Szoval erdemes minden idomero, verseny stb. utan figyelni megjelenik-e a "autosave" felirat, mert ez a megoldas amit irtal az utolso mentesi ponttol indul ujra, igy akar tobb verseny menteseit is el lehet bukni, ha valaki nem figyelt.
Vicc azert, hogy honapok ota keptelenek kijavitani ezt a hibat, es allandoan csak a szivas van, nalam mar 6x elojott miota nagynehezen tuljutottam Suzukan, de mostmar tudom mit kell figyelni, es ha elojon a hiba lepek ki, es jon amit leirtal.
Nincs kihatassal a setupok elmentese erre a hibara mint azt irta valaki regebben, teljesen random jon.
-
rocket
nagyúr
válasz
Hadraniel
üzenetére
Mielott ide irtal volna nem artott volna elolvasni az alapelveket:
"amit tiltunk fórumunkban:
minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
■használatát elősegíti (információ megadásával, linkelésével, bárhogyan);
■használatára buzdít;
■illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában.
■így különösen tiltott témák például: szoftver regisztrációjához, működ(tet)éséhez szükséges kód vagy azt kijátszó szoftver, egyéb eljárás; készülék (műholdvevő, telefon, stb.) szoftverének jog- vagy licencellenes megváltoztatása, kijátszása, ehhez szükséges eszközök adás-vétele, telefon vagy egyéb eszköz szoftverének megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívóinak adás-vétele, bundle játék/szoftver értékesítése az azt tartalmazó újság nélkül;" -
rocket
nagyúr
Karrier modban, hogy lehet kiallasnal gumit valasztani?
SPA-ban kitalaltam egy jo taktikat, nem kerultem elso tizbe idomeron, a kemenyebb kevereken indultam a 9 koros versenyre, mert irta nagy az esely az esore, 5. korben elkezdett cseperegni, de nem mentem ki a PIT-be csak a 7. korben amikor mar nagyon esett az eso, erre felrakta a lagyabb kevereket intermediatet helyett, emiatt elbuktam a gyozelmet, sot DNF lett mert a lassitot a celegyenes elott nem tudtam bevenni

-
rocket
nagyúr
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Jatek kozben van valami funkcioja annak a gombnak?
-
rocket
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
Saitek P2500. readme listajaban nincs benne, de felismeri a jatek, betudok allitani mindent, csak nincs kulon START gomb a beallithato gombok kozott, es egyikre se reagal.
DIRT 3-ban a gaz gombbal tovabb tudtam lepni siman az elejen ahol START gombot kellett nyomni.Egyszeruen vicc mennyien panaszkodnak a CM foruman, es megis tojnak rajuk magasrol, mert megtehetik, tudjak ugyse lesz semmi problemajuk belole.
-
rocket
nagyúr
Valaki megtalalta mar melyik gomb a start gomb gamepaddal?
Menuben beallitassoknal kulon nincsen start gomb amit szemelyre lehetne szabni, pedig ugye elvileg ezzel lehetne a be nem toltodo profil problemajat megoldani, hogy a billentyuzet helyett, a gamepadon kene a start gombot megnyomni.
Annyira idegesito ez a hiba mar.
Amiket irnak mas megoldasokat nem ernek semmit, ugyanugy korrupt lesz a mentes a Suzukai verseny utan, hiaba allitom vissza az elozo mentest, es futom le a versenyt ujra.A masik allitolagos fix se mukodik, hogy ki kell huzni USB-bol a controllert, elinditani a jatekot, enterrel a billentyuzeten tovabb lepni profil betoltesre, elmenteni manualisan a jatekot, majd kilepes, controller csatlakoztatasa, inditas, es ilyenkor be kene toltson.
Hiaba huzom ki a controllert, nem tolti be a profilt igy se.Tele van ezzel a hibaval a CM forumra, es keptelenek fixet kiadni hozza, egyszeruen hihetetlen hol maradnak ilyenkor a csoportos perek, es az ugyvedek hova tuntek akik regebben kialltak az ilyen meretu nemtorodomsegek (hetek ota nincs fix a CM-tol) ellen.
Kezd elfogyni a tulrelmem, a CM szlogenne valt "kezd elorol a karrier modot" meg nem megoldas, semmi nem garantalja nem jon elo ujra, es nem mindenki kockafeju idomilliomos

-
rocket
nagyúr
-
rocket
nagyúr
Meg annyit akartam irni, csak lejart a szerkesztesi ido, hogy amit irnak CM foruman fixnek az valojaban semmi mas, mint az elozo mentes visszatoltese (hab a tortan, hogy elveszik a controller beallitas), de mivel ugye ugyanugy elojon a hiba a kovetkezo futamnal, igy nem er semmit se.
Magyarul ez csak annyit csinal, mintha lenne egy backup mentesed az elozo versenyrol es azt visszamasolnad. (leszamitva, hogy ebben meg ugye a controller beallitasnak lonek.) -
rocket
nagyúr
Ne faradj az ujra installallasal, sajnos nem segit, szo szerint egyhelyben toporgas ez.
Illetve egy lehetoseg lenne elorol kezdeni a karrier modot, de ugye semmi nem garantalja nem jon elo ujra a problema.Ez szinte biztosan a jatek hibaja, Codemasters (vagyis Codelamers
) foruman irnak rola eleg sokan.#2478: Ez nem fagyasos problema, a profil serul meg, es nem tudja betolteni, igy leall .exe hibaval.
Ez meg nem is lenne akkora gond annak aki szokott backupot csinalni, de ugyanugy , ugyanott elojon a hiba, hiaba rakja vissza az ember az elozo mentest.
-
rocket
nagyúr
válasz
romero28
üzenetére
Az a baj ezzel a megoldassal, hogy ez semmi mas mint az elozo verseny vegetol kezdodo mentes (plusz meg a controller konfigot is bukod), de ha elinditod a kovetkezo idomerot/futamot (ami nalam Suzuka) ugyanugy elofog jonni a profil be nem tolteses bug az idomero/verseny vegenel.
Megoldas annyi van jelenleg, hogy elorol kell kezdeni a karrier modot (amit biztosan nem fogok, es ugyanugy elojohet ez a hiba, lehet meg elobb is), vagy berakom a polcra amig jon patch hozza. (legszivesebben a Codemasters hatsojaba dugnam fel a jatekot)
Hihetetlen mi megy a PC jatekok kapcsan, olyan bugok vannak, hogy az ember a fejet a falba verne legszivesebben, es banja tamogatta a jatekfejlesztoket, foleg ugy, hogy tavalyi verzioban a CM ugyanezt eljatszotta.
PitStop bug ennel meg annyiban kenyelmesebb volt, hogy megvaltoztatta az ember a strategiat es akkor kisebb esellyel ragadt bent a pitstopban, de a 2011-es profil be nem toltos bugon sehogy nem lehet tovabb jutni csak ujra kezdessel, es arra sincs garancia nem jon elo ujra.#2321: Hol torolted ki a setupot?
#2334:Gondoltam mar tul keso van a talalos kerdesekhez

-
rocket
nagyúr
válasz
turancsics
üzenetére
Pedig nagyon sokan panaszkodnak erre a hibara, erthetetlen miert nem javitottak, ez mar tenyleg jatekelmenyt befolyasolo hiba, senki nem akarja elorol kezdeni a szezont. (nalam Suzukanal csinalja, es hiaba rakom vissza az elozo verseny utani mentest, ujra elojon Suzukanal.)
-
rocket
nagyúr
Nalam is elojott ez a hiba.
Tegnap megcsinaltam Singaporet es Suzukat karrier modban, erre ma jatszanak megint es kilepett profil betoltese kozben.
Singapore elotti backupom volt csak, szoval buktam 1 versenyt az amator Codemasters miatt.
Ma megcsinaltam ujra, backup, aztan jott Suzuka es idomero elso hely utan elmentettem (manualisan is ahogy irtak a CM foruman), ujra inditas utan megint kilepett a profil betoltese kozben.Hihetetlen nem tanultak a tavalyi hibakbol, es megint orbitalisan nagy hibak lehetnek a jatekban, beta tesztre megint 2 forintot koltottek.
-
rocket
nagyúr
Indiai palya nagyon jo, lenduletes

-
rocket
nagyúr
Valaki gyujti egy hozzaszolasba, vagy weboldalara a beallitasokat?
Ki szeretnek probalni parat, de idom nincs vacakolni ilyenekkel, es visszaolvasni sincs

-
rocket
nagyúr
DRS mekkora egy baromsag, ez az elozni keptelen pilotaknak lett kitalalva, mint pl. Massa

Új hozzászólás Aktív témák

- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Hogwarts Legacy teszt
- Hálózati / IP kamera
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- További aktív témák...
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) foruman