Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoffer
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Nem a beállításokról beszéltem! Hanem arról, hogy egy csomót itt feltöltött videon akik a legjobb időre mennek(neveket nem mondok), úgy mennek végig egy két pályán, hogy a kanyarokat simán levágják, ahol bugos a pálya és nem adja be hogy corner cutting, büntetés érte vagy bármi!
Ha valaki legalább arra veszi a fáradtságot, hogy jó setupokat csinál és próbálja a határait, akkor ott ahol rájött, hogy lehet egy kicsit csalni, az ne tisztességes használni, vagy használja de ne jöjjön azzal, hogy így úgy milyen jó időt ment és még fel is teszi ide! Az életben Hamilton sem megy ki este a pályára és suttyomban keresi a bugokat, és bírók pedig pont akkor elfordulnak..
Nem is beszélve, arról, hogy aki még nem ment az életben ilyen autóval az nem is tudja azt, hogy van egy-két olyan levágás ezek közül, amit a játékban meg lehet csinálni de az életben szarrá törne a kocsi...
Egy szó mint száz, tisztelem azokat akik ezen melóznak, hogy jó időket mennek és másokkal megosztják, de legyen legalább tiszta a körük! -
polonic
félisten
válasz
DigitXT
üzenetére
Majd még lehet, hogy próbálkozom ezzel a beállítással.
Egyelőre tanuljak meg normálisan kontrollerrel játszani.
Egyébként nekem az alapbeállításon is sikerült már megfogni a csúszó autót.Tedd fel professional szintre az AI-t.
Az ideális ív nekem is csak a fékezés miatt van bekapcsolva. Egyszerűen, ha nincs bekapcsolva, akkor mindig elrontom. Vagy hamar vagy későn fékezek. Bamba vagyok én ahhoz, hogy tudjam, hol kell fékezni.
Nem veszem észre azokat a kis táblákat vagy bármi más kis 'jeleket', amiből tudni lehetne, hogy onnantól lehet fékezni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Philips LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest