Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hoffer

őstag

válasz DigitXT #2071 üzenetére

Nem a beállításokról beszéltem! Hanem arról, hogy egy csomót itt feltöltött videon akik a legjobb időre mennek(neveket nem mondok), úgy mennek végig egy két pályán, hogy a kanyarokat simán levágják, ahol bugos a pálya és nem adja be hogy corner cutting, büntetés érte vagy bármi!
    Ha valaki legalább arra veszi a fáradtságot, hogy jó setupokat csinál és próbálja a határait, akkor ott ahol rájött, hogy lehet egy kicsit csalni, az ne tisztességes használni, vagy használja de ne jöjjön azzal, hogy így úgy milyen jó időt ment és még fel is teszi ide! Az életben Hamilton sem megy ki este a pályára és suttyomban keresi a bugokat, és bírók pedig pont akkor elfordulnak..
    Nem is beszélve, arról, hogy aki még nem ment az életben ilyen autóval az nem is tudja azt, hogy van egy-két olyan levágás ezek közül, amit a játékban meg lehet csinálni de az életben szarrá törne a kocsi...
    Egy szó mint száz, tisztelem azokat akik ezen melóznak, hogy jó időket mennek és másokkal megosztják, de legyen legalább tiszta a körük!

• polonic

félisten

válasz DigitXT #2071 üzenetére

Majd még lehet, hogy próbálkozom ezzel a beállítással.
    Egyelőre tanuljak meg normálisan kontrollerrel játszani. :D
    Egyébként nekem az alapbeállításon is sikerült már megfogni a csúszó autót.

Tedd fel professional szintre az AI-t.

Az ideális ív nekem is csak a fékezés miatt van bekapcsolva. Egyszerűen, ha nincs bekapcsolva, akkor mindig elrontom. Vagy hamar vagy későn fékezek. Bamba vagyok én ahhoz, hogy tudjam, hol kell fékezni. :D Nem veszem észre azokat a kis táblákat vagy bármi más kis 'jeleket', amiből tudni lehetne, hogy onnantól lehet fékezni.

Új hozzászólás Aktív témák