Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya595
senior tag
válasz
Rototti #5444 üzenetére
Elsöre is megértettem amitt irt..
De akkor is gáz,mert nem a TC múlik,hogy valaki kitól a füre vagy nem....
Csak páran sokkal jobban felháborodnak ezen,mint az kellene...
Betöltöttem már pár nagyon jó versenyzö Ghost-ját és csak nézzek nagyott,hogy a manual váltoval 100-150 méterrel késöbb fékez,mint Én.
Szóval mindkét oldalnál megvan ez a jó-rossz dolog.(#5445) hermanyi
"Érdekes mod Karilláékkal meghívásos szerveren tök jókat szoktunk menni és ott minden engedélyezve van"
Ez itt a lényeg,erröl beszélek...
-
-
Steady74
addikt
válasz
Rototti #5019 üzenetére
Szia Rototti!
Egyetértek veled. Amikor kicsúszok, esek kelek a pályán, vagy csak tök egyedül megyek, azt nem osztom meg, mert rajtam (és remélem Pepi-n
kívül) senkit sem érdekel. Ha meccs van, az jöhet.
Amúgy szerintem sincs mit szégyellni ezen, jelenleg itt állnak tudásban, és gyakorlás mutatja majd meg a fejlődséüket igazából.
Amúgy egyre kevesebbet frap-ozok, zavar, hogy leesik 40 fps alá a sebesség, és teljesen másképp viselkedik az autó, apró, pici lagg van az irányításban, ami miatt nem lehet pontosan vezetni.
Hermanyi: köszönöm szépen, zúzda a javából, Slayer volt az elkövető. Dave Lombardo, a dobos, minden idők legjobb dobosa, olyanok a lábai (ha figyelitek a kétlábdobos részeket), mint a géppuska
-
Trihorn
tag
válasz
Rototti #2950 üzenetére
Bug ide vagy oda, ez elég gyengusz köröcske lett...
Szerintem nem is a jó idő volt a céljuk..
Amúgy ha tippelnem kéne, szerintem kb. 10/7-es rugókkal ment az illető de látszik, hogy nem a jó köridő érdekli..
Ha valaki versenyszerűen megy, akkor az ott kezdődik, hogy rendesen használja a kerékvetőket és a kanyarbejáratoknál amennyire tudja kívülről kezdi meg az íveket, mindig megpróbál jó tempót átvinni a következő szakaszra.
Egy versenypilótánál ez alap dolog, beállításoktól szinte független.
Szerintem csak felmentek az alkotók hülyéskedni Koreába és futottak pár kört..
Amúgy arra meg, hogy kitapossuk az autó belét, itt vagyunk Mi!
Vagyis már csak Ti, mert Én szüneteltetni fogom az F1-et egy jó ideig..
Elkezdődött a tél, úgyhogy a pénzkeresére kell koncentrálnom, sőt kell egy leányzót is találnom, mert nem akarok télen egyedül lenni.
Valamikor kora tavasszal majd visszatérek!
Szombaton már elcsomagoltam a kormányt is, szép hosszú téli álmot fog aludni..
A fórumra azért néha feljövök!u.i.: Remélem TT-ben megőrzitek az első helyeket, nagyon büszke vagyok rátok!!
VixenishDrop25
-
Steady74
addikt
én megvettem, 7 rugó megér annyit, hogy hetente hús vér emberekkel küzdjek, de bosszant, hogy ennyi hiányosság van...
tegnap este kicsúsztam a török pályán a célegyenes végén. Hát mondom, ha ez így alakult, megnézem a szekeret, hogy is néz ki... hát nem kellett volna. Az első futómű elemei nem csatlakoznak a kerékagyhoz, egyszerűen végük van a gumi szélénél, és annyira csillogott a felni, hogy láttam a kavicsokat tükröződni.
Másik: a gammát egy RevoDrive-ra telepítettem, hogy gyors legyen mint az állat. Ehhez képest, mire bejutok TTben a garázsba, elhúz vagy 10-15 tipp ablakot... 920 megával olvas az a szar, kérdem én, mit tart fél percig betölteni???? -
ftomi74
tag
Találtam kettőt is.
Az egyszerűbb az az hogy amikor elmented a kormány beállitást, mentesz kilépsz a játékból.
Elinditod a profilerből a játékot, és ne entert nyomj amikor megjelenik a képernyőn a "Press start/enter", hanem a váltón a 3. piros gombbal startold a játékot. De most látom nem G27-ed van. A lényeg ha van olyan gombod a kormányon ami elindtja az enter helyett akkor gondolom ugyanúgy működni fog.
Ja és ez arra is jó hogy így nem áll vissza bill irányításra minden indításnál.A másik, csináltam egy új usert windosban, ott feltettem újra a profilert és onnan indítottam a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged