- Hétvégére virradóan kiöntött a medréből a hardverfolyó
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hétvégére virradóan kiöntött a medréből a hardverfolyó
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-05 18:59 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
-
gulupeti
őstag
-
S e t h
nagyúr
-
myckey
veterán
[link]
Olvassal bele, most nem masolgatom be
Egyebkent a jutalmazasi rendszer osszessegeben nem akkora buli, marmint sokszor pont leszarom, hogy ad valamit kuldiert vagy felfedezesert vagy akarmiert.
Ez nem az a game, de nem banom igazabol. Ezt sem.Jah, egyebkent ha ugy jo, kapcsold ki, persze !
-
gulupeti
őstag
-
ripla
addikt
Sima barna színű, semmi extra nem volt rajta kinézetre. Csak annyi, hogy nem lehetett megsebezni, nem volt életerő csíkja.
-
rottenbull
őstag
-
myckey
veterán
Kizart, attol mar elorebb vagyok
Raadasul a Mquestet nyalazom elegge. De elhiszem, csak a sisak hianyzik...
Gondoltam is, mert grafikai hibanak, erdekes lett volna. -
VágniValó
addikt
-
BoneDragon
veterán
-
VágniValó
addikt
Bethesda csapat meeting, 2026 színezett:

-
myckey
veterán
beneztem Game, frissites miatt...
Mikor este hasznaltam a lampast, az egyik utcan Her...
valamifele szellemszeru alakok jelentek meg,(ketto) osszefuggo pontokbol alltak, szines pontok sokasaga, ami embert rajzolt ki. Nem korvonalasan, hanem telitve. Tisztan kivehetoen.Ez mi a banat ?
Grafikai hiba ?
-
ripla
addikt
A múltkor mutattam, hogy felmentem az egyik legmagasabb pontjára a játéknak, na ott annak a hegycsúcsnak a közelében találtam egy medvét. Próbáltam sebezni de semmire nem reagált, még életerő csíkja sem volt, ellenben elég keményeket ütött. Erről tudtok valamit?
-
myckey
veterán

Ennek Redditen kulonosen orultek
-
gulupeti
őstag
-
myckey
veterán
-
VágniValó
addikt
-
myckey
veterán
-
TESCO-Zsömle
titán
-
VágniValó
addikt
-
VTom
Topikgazda
-
gulupeti
őstag
Megtaláltam én is ezt a Golden Beer nevű tárgyat, már ha egyről beszélünk. A társak küldetései után járó fizetséget, fát, követ, akármit is megduplázza. Először azt hittem, hogy nem működik, mert azt írta, hogy ez a tárgy nem használható, járt le küldetésem, arra is csak annyit kaptam, mint amikor indítottam, de mint kiderült, ez egy passzív bónusz, nálad van a tárgy és ennyi, működik.
Új feladat indításánál már látszik az X2 szorzó és annál is, amelyik úgy lett indítva, hogy automatikusan ismételje meg.

A
Kár, hogy nem csináltam ezt meg már jóval hamarabb.Demeniss nyugati részén lévő Hayscent Farm "A secret request" küldetés Mazzul nevű bossa dobja ezt, ha valakinek szüksége van rá, chapter 8 után érhető el. 
-
bombibmw
veterán
Esetleg van még valaki rajtam kívül a topicban, akinek a füst és a vízesés is ilyen rácsos ocsmány valami?
Van valami esetleg, amit ki kéne kapcsolni?Amúgy engem eléggé beszívott a game.
Vannak olyan dolgok, ami miatt néha felbaxom magam, de alapvetően tetszik nagyon.
Nekem a sztorival sincs gondom. -
VágniValó
addikt
Bort vittem, elfogadta.
-
myckey
veterán
Rendesen viszi az idot...
3-4 ora hess. Kicsi Abyss, meg fejtoro es ugrabugra, kicsi Fo Quest es Side Q, meg Frakcio...plusz a lovaglas meg szajtatas. Raadasul agyaltam is egy sort, de kitalaltam. Jo erzes volt !
Mindenre is emlekeztet a game, de most leginkabb a SW Jedi ugrott be, ott volt eleg eros a platformer meg puzzle elem. Meg maga a gamestyle .
Jo ez az akcio / kaland irany, mert a dialogusok nem tul szerteagazoak egyelore, igy hatalmas dolgokat nem kell kihamozni
Nem feltetlen baltaval faragott, csak volt mar ettol bonyolultabb RPG hez is szerencsem, igy ez a Crimson, egyelore az emesztheto kategoria. De ez pozitiv!El lehet menni ha mas kell, ott a Baldurs Gate 3.
A tortenetben akad egy-ket erdekes dolog, a narrativa ugyahogy, teli van jo sok "tudomannyal " es tartalommal a vilag. Csak a lepkebol meg bizbaz kis rovarbol egy raklap. Meg van toltve olvasmannyal, az tuti.
Eleg sokat vagyok FPS nezetben is, sot ! Tiszta SKYRIM feeling, de TPS meg Gothic !
Mindketto kedvenc, szoval ez is jol all egyelore. Remelem kesobb sem veszit a varazsabol, mondjuk nem fogom onismetlonek, vagy osszecsapottnak es gagyinak velni.Mindenesetre EN most kevesbe kalandozok, inkabb probalok tortenetorientaltan, meg feladatkozpontulag haladni. Mindig egy adott elgondolas szerint.
Most azt mondom, hogy ez a Map es szabdsagerzet, nem feltetlen rossz !
Marmint kivancsi leszek, esetleg at fogok e bukni, a lo masik oldalara.Egyebkent tetszik nagyon a lovaglas. AC OW jatekokban, a lovakkal, mozgassal nem voltam kibekulve. Itt jobban elvezem, es ez sokat dob.
DE, azert az animalas itt ott lehetne jobb is
Nem mindig fluid, akad darabosabb erzet is, viszont baszott nagy a lehetosegk tarhaza, az interakcio. El tudom nezni, meg.
Mondjuk ezt az Abyss dolgot, meg a Jedi erot es kepessegeket emeszteni kell. DE kva jo a siklozas a levegoben, meg a mindenfele power, amit vegre megszereztem.
*
Azert is plusz pont, hogy a kornyezetem besegit leolni a banditakat ! Haverkodtam valami akarkikkel, aztan jottek leolni a kokler trogereket.Az iranyitast es a harcot meg kell tanulni, neha a kameraval is kuzdok, de ez csak ido kerdese. Jo ez a szerteagazo, sokretu fight, es hozza a kepessegfa !
Egyelore hatarozottan nem banom, hogy megvettem
-
TESCO-Zsömle
titán
-
VágniValó
addikt
Tudom, de maga a tény hogy egy üveg szaros bor kell neki. Bruttó 3 méteress troll, Demeniss várban találkoztunk majd utána tök másik városkában volt, de egész úton nem vett volna magának egy üveg qrva bort miközben saját üzlete van
-
VoltanIgor
aktív tag
-
rottenbull
őstag
-
VágniValó
addikt
Na ez
Az első 'Hallod hozzá má egy üveg bort gecó' type of mission.
-
myckey
veterán
Oo b+
Pedig jo lett volna tudni, mely skill vagy attribute ugrik meg tole , ha key itemnek hasznositjuk .
De lehet valamelyik gozgepbe vagy vonatba kell bedobni, vagy a lora aggatni.
Aztan lesz tole Nitro, el is fustol a pata
Elkepzelhetetlen sebesseg !
-
TESCO-Zsömle
titán
-
myckey
veterán
Valaki talalt mar szent kezigranatot ?
-
TESCO-Zsömle
titán
-
myckey
veterán
Azt Ne mond, hogy nem megfelelo a kolcsonhatas ! Abszolute rahatassal vagy az akarkikre, meg a vilagra is, teljes szimbiozis !
Azt meg Nem varhatod el, hogy majd foglalkoznak veled...azert mert valami csoves bandavezir vagy, meg mindenfele maskaraban teszed veszed magad...Keresd azokat a kolomperokat, de izibe !
Monty Python and the Holy Grail
„Üdvözlöm asszonyom! Artúr vagyok, a britek királya! Kié az a vár?
-Kinek a királya?
-A britekké.
-Kik azok a britek?
-Mi vagyunk! Mindannyian. És én vagyok a királyotok..."![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bombibmw
veterán
-
S e t h
nagyúr
-
ripla
addikt
-
gulupeti
őstag
-
VágniValó
addikt
-
VTom
Topikgazda
-
myckey
veterán
Nincs mit ! Hasznald egeszseggel

De gyuru meg mas "kacat"/ item is tolja egyik v. masik tulajdonsagot. Mondjuk ezekkel tuti talalkoztal mar.
Meg ugye van meg mas is, amivel taposcsirket lehet faragni a karakterbol

Egyebkent az itemekre kulon figyelmet forditok, de masra is ( eheto dolgok, felszedhetoek, kepessegek, abyss... )
Ez a jatek hajlamos nem az ember szajaba ragni, mit es hogy.
Ez mondjuk tetszik. Irtam mar odebb is.Gulupeti
En meg halat sem fogtam, nem h. legendas ... elszorakozom mindig a controller iranyitasaval, gombaval.
-
bombibmw
veterán
-
melega
őstag
Kipörgettem a sztorit. Nagyszerű élmény volt.
Most csinálom az elmaradt mellékküldiket, bossfightokat.
Szerintem ez a játék akkorát üt mint anno a Witcher.
Az az én játékom. -
gulupeti
őstag
Legendás bottal, legendás hal. Tényleg vannak ilyen halak, vki írta korábban, eddig ilyen nyolcvan pár centistől nagyobbat nem sikerült fogni. Mondjuk ezt lehet visszaengedem, megsajnáltam, kár volna megenni.

-
S e t h
nagyúr
-
gulupeti
őstag
Csak a nő magyarázott, amelyik a csomagtartóra volt felrakva.

#1736ripla
Oldalt/hátul kell, hogy állj a lónál + a lámpa gombot (kontrolleren LB-t, billentyűzeten az R-t) nyomva kell tartani hozzá, hogy előjöjjön ez a menü, de néha kicsit nyűgösen működik ez is, nem egyszer volt már, hogy nem akart aktív lenni a gomb.
-
ripla
addikt
-
VágniValó
addikt
Ilyenkor mindkét jómadár kánonban mondja a saját 2-3 sorát!?
Lehet egyszer kipróbálom, szintén a távolság miatt Pailune-ban már csak 2 bounty az "adósságom"Más, tudom nagy trend és vicces a "still in Hernand", de ha eljutottok Demeniss-be szerintem onnan nem fogtok kijönni kb soha. Első képen nyilván nincs szinte senki hajnal 4-kor, de 6-kor már indul az élet, ez csak egy tér, de csak ámulok és bámulok az egész városon. This game fucks hard!

Ez csak egy tér a palota előtt, többet nem mutatok, de lesznek parkettába csapódó álkapcsok. -
gulupeti
őstag
Két bounty egyszerre, gondoltam ez így milyen vagány, máskor is sikerült már, viszont most 2,6 km-t kellett volna hozzá lovagolni, erre mentem kb 50 métert, a vízeséshez túl közel próbáltam átkelni a folyón, a ló ledobott a vállamon lévővel együtt, lezuhantam a vízesés aljára, így mindkettő elveszett.

Amúgy azt is észrevettem, ha hátulra van már fel van pakolva egy személy, és úgy akarok felszállni a vállamon egy emberrel, akkor a ló meg sem akar állni, inkább menekül, gondolom sokallja a súlyt, bizonyára ez sem véletlen a fejlesztők részéről, többször tapasztaltam már.

-
gulupeti
őstag
Bountyk esetében talán néha kicsit sok a lovaglás, mert azokat csak úgy lehet teljesíteni, de ezen kívül már rengeteg Abyss Nexust felfedeztem, így nincs a távolságokkal gondom, ahol pedig először jár az ember, azt úgyis felfedezi gyalog vagy lóháton.
Az Abyss Nexusok elhelyezése szerintem ötletesen lett megoldva, túlnyomórészt kisebb-nagyobb dombokon, hegyeken vannak, így onnan a tripla ugrással, majd pedig repüléssel ilyen 5-600 m körüli távok gyorsan megvannak, ekkor én lóra sem szállok.
Görcsöt egyedül az irányítástól kapok még néha, pont az említett tripla ugrás kapcsán, ha az ember meg akar mászni egy meredek falat gyorsan és van egy szirt ahol meg tudsz állni feltölteni a staminát, majd pedig újra triplát ugranál, néha mintha nem tudná eldönteni a program, hogy ugorjon a karakter vagy kapaszkodjon, de eddigre már lenyomtad a force palmot, amivel pont eltaszítod magad a faltól és lehet kezdeni újra.. már megszoktam, hogy ilyen, de ez szerintem lehetne jobb.
Mini game-eket annyit játszottam, amennyit a küldetések miatt muszáj volt.
-
myckey
veterán
En alt raforditom amit kell...erzem a kihivast. Majd HA valami nem adja ki ( barmi game )..
fordulok a kozonseg segitsegehez
Egy ido utan, termeszetesen ne copassa magat az ember, ha mar kezd atfordulni a dolog.
Azt lattam, hogy sokszor kell, nagy tavokat megtenni ( idegesiti is az embereket a kuldetesek, feladatok felepitese ) ...
Ez miatt nem kaptal meg "gorcsot" ? Mondjuk ugy osszessegeben ! Barmilyen quest, mellekes fo vagy mini game. Akarmi dolog.
A rendszertelenseg, osszecsapottsag, logikatlansag, irrealitasa miatt.Vagy abszolute elegedett vagy a hatasokkal, utazassal meg ami ezzel jar ?!
EN meg nem kerultem ilyen helyzetbe, Egyelore elso tartomanyban teszekveszek

-
gulupeti
őstag
Csinálom őket, de van még belőlük, többször is néztem Youtubeot, hazudnék ha azt mondanám, hogy nem, néha nem is pont azért mert nem tudtam kirakni valamelyiket, hanem szimplán nem adta ki az eszem, hogy egy adott feladvány megoldásához melyik képességemet kell, hogy használjam. pl. tologatós hatalmas kő tömb puzzle Pailune nyugati részén, eszembe nem jutott magamtól, hogy ezekbe is bele lehet szúrni a kardot, hogy mozgatni tudjam őket.
Aki meg tud oldani olyan puzzleöket, amelyhez mondjuk 3 helyszínen kell megnézi festményeket a sziklákon és hamarabb látta a festményt, mint magát a feladványt és így is emlékszik rá, annak innen is gratulálok.
Én sajnos nem vagyok ennyire jó. -
myckey
veterán
-
VágniValó
addikt
Banyek nekem ez megvan, meg van valami sör is ami sokszorozza a loot-ot amit sikeres küldetésért kapsz, azt se próbáltam. Van egy malacperselyem, ami állítólag növeli a pénzt amíg nem vagy a játékban, én nem láttam hogy több pénzem lenne, szóval ha kaptam is az csak copper volt de nem ezüst.
-
gulupeti
őstag
-
myckey
veterán
-
gulupeti
őstag
A max. állóképességet ez a tárgy növelte. Leírásban benne van, hogy melyik küldetés után kapod meg.
Ami a max életerőt növelte azt sajnos egyelőre nem találom és a nevére sem emlékszem.
-
myckey
veterán
De lehet mast is gyujteni, vagy felrakni a hosre, esetleg fozni.
Gulupeti
Jah, ez eloferdul, de itt a Crimsonban, sztm tobb dolog is akad, mert kevesbe magyaraz vagy ragja a szadba a game.
Plane, ha esetleg hanyagolsz feladatokat, kuldetest , amik ravezetnenek mechanikakra, vagy nem olvasol utana.En eleg alaposan szoktam jatszani, nem tartok tole. DE, igy lassabban is haladok
-
VTom
Topikgazda
-
gulupeti
őstag
Nekem ez megvolt szerintem 150 óra+ is míg megtaláltam az inventoryban, hogy kaptam olyan tárgyakat, amelyeket ha használok, nő az állóképességem vagy az életerőm.
Haver anno végigtolta AvP2-t Predatorral úgy, hogy csak a végigjátszás után tudta meg tőlünk, hogy lehet zoomolni.
Nem olyan fontos dolgok ezek.
-
myckey
veterán
100 hours in... Just realized you have to USE key items...
Erdekesek a valaszok is ra...Akadnak 100, meg tobb 100 oras jatekidok is, kevesbe felvilagosultan , bizonyos dolgokat tekintve.
* hogy a francba lehet par het alatt, igy kitomni a jatekorat

** mire jonnek a frissitesek, kezdhetik ujra, mert mas lesz a game a vegere
-
melega
őstag
Na végere értem a játéknak egy élmény volt.
Egy újabb mérföldkő. Imádtam nálam év akció-kalandjátéka.
Kíváncs vagyok ezek után a GTA 6 és a Blood of Dawnwaljers hogyan fog sikerülni ezeket várom.
-
gulupeti
őstag
Én 210 óra környékén járok, még adja.
160 óra környékén volt egy kis megtorpanás, amikor kimaradt 4-5 nap játék és újra odaültem elé, akkor valahogy nem találtam a helyem, gyorsan ki is léptem belőle, de mostanra elmúlt. Ma pl. leginkább csak az elmaradt barlangokat fedeztem fel, valamint néhány puzzlet oldottam meg.Hernand, Pailune, Demeniss főküldetései készen vannak, mellékküldetésekből még van néhány, pár bounty is, a tábort már visszaköltöztethetném Pailuneba, de azt még nem indítottam el, Delesyiat is már bejártam, de ott van még tennivaló, Crimson Desertnek pedig csak a déli részét érintettem eddig.
Wells katonai lópáncél, lehet benne rohamozni a lóval, a sima lópáncélban nem, legalábbis ami nekem megvan ezen kívül, abban nem lehet.
-
myckey
veterán
Dehogy is !

Amiket a 1703 ban szedtem ossze, vagy utana...kesobb utkoznek ki !
Mikor jobban elmerul benne a gamer, kiismeri a mechanikakat. Oda az ujdonsag varazsa, felszall a rozsaszin felho, blabla.
A tipikus OW betegsegek sem egybol fekszik meg a jatekosok gyomrat. De irtam mar ezt is.
teszem azt, En 20 ora korul jarok...
DE ez semmi ebben a vilagban kb !
Kesobb lehet agyfaxt kapok a kuldetesek felepitesetol, vagy a fejtoroktol, platform puzzle elemektol, side q vagy minijatekoktol , vagy akarmi.Azt latom, hogy Raktak minoseget a terkepbe, audiovizualisan is remek ! Van egy varazsa a jataknak, ami behuz, a legkor ( szerettem a Gothic & Skyrim gameket ).
Ezek sztm nem fognak valtozni idovel sem. ( bar ezt a SteamPunk-Scifi-Fantasy-Medieval meg akarmi legkort, emeszteni kell
)
Raadasul Nalam a harc, piros pont ! Osszetett, ki kell tanulni. A verekedos programokat is preferalom, ahol bele kell szokni a combo structure ba. ( magyarul )Illetve szemelyemet nem riasztja el, az oldschool ui, inventory, menu vagy iranyitas, sem.
Meltattam, hogy ez nem hardcore RPG, aRPG....hat majd meglatom, mennyire lesz kesobb maradi, fapados a narrativa, dialogus rendszer, fejlodes, jutalmazas, sztori, farmolas skillek es egyebek.
Mindenesetre kedvelem, hogy Akcio Kaland type.Egyebkent valahol igaz lesz amit irsz. En nem sajnalom ra a penzt es idot, mert most tetszik. Kesobb pedig ez megmarad, ha romlik is.
-
BoneDragon
veterán
Ezek a problémák nem 80 óra után jönnek elő, hanem már bőven 20 óra körül.
Ha meg valami nem tetszik, főleg nem ölök bele ennyi időt.
Ezek elég komoly óra számok, annak tudatában milyen rövid játékok jelennek meg mostanában.
Ha a vége szar, akkor is ott van előtte 60 óra ami fun volt és megérte.
Ha ár/érték/idő arányt nézzük, akkor eddig GOTY. -
myckey
veterán
Azt hogy itt, meg mashol is, konkretan mennyi idot raktak bele...fene tudja.
Lattam 80 orat is, meg itt is lattam olyat, aki mar nem keveset...etc.De nem " ajultak " el tole. Finoman szolva.
Idovel valtozhat a velemeny, ahogy egyre tobbet tapasztal belole az ember, mashol is lattam mar ilyet.
Az eleje meg buli, meg uj meg erdekes stb...aztan atfordul negativba, mert esetleg elojonnek dolgok, amik tipik OW vagy mas betegsegek.VTom
Nem, az ha valaki beleun, az mas, mint amikor a minoseget nem talalja, meg egyeb. Azokban a pontokban pl. ami ecseteltem.En mondjuk biztos nem most fogok beleunni, mert nem jatszok vele rengeteget. Csak finoman adagolom.
De itt is tartok tole, hogy Lehet, nem is jutok a vegere !
Viszont ! Ebben a jatekban az a jo ( is ) , hogy nem akarok a vegere jutni, mert igazabol nem izgat a karakterem historiaja, a narrativa.
Mas mozgat engem.
Sztm beallitottsag kerdese is, hogy mit lat az ember, hogy kezeli. Szamomra van annyi pozitiv dolog, hogy megerje vele jatszani.
Igazabol ami elegge idegesito, az a kifagyas. Ez volt mar.
A jatek egyebkent nem rag a szankba mindent, de a Main Story mondjuk jo kis bevezeto a mechanikakba. Haladgatok is vele.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
VágniValó
addikt
-
VTom
Topikgazda
-
Kolbi_30
őstag
-
VágniValó
addikt
Pailune régióban már csak 2 bounty maradt és 1 comission küldi, odáig jutottam hogy Demeniss-ben már nem támadnak rám a katonák és elkezdtem felfedezni... nos, kultúrsokk. De ilyen játék nincs b+ komolyan mondom.
Kondkrétan állam leesett ahogy a várfalon belül sétálgattam és fedeztem fel a kérdőjel mögé rejtett vendorokat. Azt hittétek a Hernand vára nagy? Csak várjátok ki urak...és akkor még a steampunk régió hátra van és még csak utána jön a címadó 'Crimson Desert' régió..ez kész.
Annyira egyedi, emberi kéz által craftolt ez a régió és maga a város is, tényleg hihetetlen az egész számomra. Ezek végig cruncholtak 7 évet vagy mi a gyíkom? A cég teljes létszáma 1300-1400 fő, és nem ez nem a fejlesztők száma, hanem a cégé tehát HR, windows adminok, helpdesk, könyvelők amit akarsz benne vannak. A kontent mennyiségétől lemálik a bőröm.
Írtam korábban, de leírom másodjára is, ha egy nyugati kiadó csinál egy open-world játékot ahol az egész map annyi, mint itt Hernand vagy Demeniss az ájdzsíenn és a többi ördög ügyvédje nem győzné őket nyilvánosan torokra venni, még akkor is ha van beépített store meg pay to win kardok és armorok...ez a valóság. A PA meg full store hirdetés mentes single playert dobott elénk. Semmi sem tökéletes, ez sem, de ilyen pro-k mellett (el se kezdem sorolni), akik a sztori miatt vernyákolnak azok nem tudják milyen kávéházban vannak. Ez a játék! Long live Pearl Abbys! <3
-
VTom
Topikgazda
Senki nem könyvelte szarnak, aki ennyit beletett, csak előfordult, hogy megunta.
Ez általában azonknak a véleméyne, akiknek több idejök van játszani, esetleg szabit vettek ki a megjelnés utánra, és hirtelen toltak bele sok-sok órát. Úgy gyorsan ki lehet égni bármelyik open worldben. -
BoneDragon
veterán
-
myckey
veterán
Azt nem tudom, nem az oran mulik sztm, vagyis ...Itt is van Kollega, nem is egy ! Rkatak bele jo sok jatekorat, tobb tucat ha jol remlik.
Aztan a vegere, vagyis akarmeddig is jutottak...Keserubb lett a szajiz, a velemeny nem pozitiv. Az osszkep.Mas forumokon is latok olyat, hogy tobb tucat ora utan, atfordult negativba.
De embere valogatja. Van persze amit vagy elfogad a gamer, vagy keres mast. Alapveto mechanikakat, jatekot nem lehet azert kritizalni, mert az, ami. A minoseg az mar mas.
En egyelore keveset lattam, In-Game. Sajat jatekido. Sok dolog tetszik, amiket irtam, es erdekel is.
De lesz par OW sarkalatos pont, amire nagyon kivancsi vagyok. Minosegileg !
Az, hogy a sztori ugyahogy...azt el tudom engedni, mashogy allok hozza. Iranyitast es UI, menut is megszokom...VTom
Jo hogy irod. Itt parszor kekhalalt dobott be, AMD meg Win crash. is -is. Meg sokat bibelodom meg egyik masik eljarassal is, mert nem kerek. Upscale, FramG. AMD Softw alol dolgok...Klassz a grafika, es realis kepet mutat. Szepek a reszletek is, a fenyek ! Illetve el es mozog a vilag.
-
VTom
Topikgazda
Engem emellett még a grafika is teljesen rabul ejtett, főleg most az utolsó patch után, ahol megnövelték a távoli éplület textúrák részletességét.
RenoDX modot használok, minden nap elcsodálkozom, hogy mennyie részletes, valósághű az egész. -
VTom
Topikgazda
Szerintem senki nem jár ide sírni, de azt azért el kell fogadni, hogy nem mindenkinek ugyanaz a véleménye az adott játékról, nincs ezzel semmi baj.
-
BoneDragon
veterán
Szerintem ha már valaki beleol ebbe a játékba 30+ órát akkor már sikeresnek/jónak mondható.
Eleinte nekem sem adta, el is kezdtem helyette végig vinni a final fantasy 16-t, aztán pár pach után vissza tértem és magába szippantott.
Azért az elmúlt években nem igen akadt játék amibe ennyi órát öltem. Hirtelen most nem is jut eszembe egy sem ami single player volt. -
myckey
veterán
Irtam parszor, hogy Egyelore

Meglatom, mi lesz vele kesobb, remelem nem fordul at szajhuzasba, de az arat nem sajnalom, mert rakok bele jatekorat, "parat"...Erdekesnek talalom a gamet es a felepiteset !
Idovel a reszletek jobban ki fognak bukni, es esetleg a baltaval faragott, kevesbe kidolgzott, vagy silanyabb dolgok, mechanikak...lehet majd zavarnak.
Meg nem tartok ott.Onmagaert, a terkep kidolgzottsagaert, az audiovizualis legkorert, mar megeri belepni. Remekul is szol a jatek, es igazan fulbemaszoak a nagyzenekaros motivumok. Chill !
Latok azert tobb negativumot is,
kivancsian varom, hogy mikor talalom bosszantonak& bugyutanak...
mondjuk a harcot, a tortenetvezetest, karaktereket, kuldetesek felepiteset, logikai feladtvanyokat vagy maszkalos reszeket, minijatekokat, fejlodesi rendszert, animaciot etc...Azert akad par jo game, amihez lehet ezt merni, kulonbozo aspektusaiban !
RDR, T Witcher, ZELDA, Yakuza, Horizon, AC OWs...Nem megfelelo rola #vilaglegjobbjatek stilusban beszelni sztm, de a lehuzos vegletet sem ertem meg, vagy osztom.
*
Mindenesetre a Prime Minister is gratulalt a csapatnak !
-
VágniValó
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gaming notebook topik
- Napelem
- LEGO klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Építő/felújító topik
- Régi iskola, új diadal: tarol a Heroes of Might and Magic: Olden Era a Steamen
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Formula-1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Dell OptiPlex 9020 MT LGA1150 félkonfiguráció
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az "Others" részt végig se olvastam így kávé mellé, de csak ott annyi elem van amit mások 1 évig csinálnak. Ezeket a srácokat kiszokták engedni az irodából?

Nem mindig fluid, akad darabosabb erzet is, viszont baszott nagy a lehetosegk tarhaza, az interakcio. El tudom nezni, meg.

Ez csak egy tér a palota előtt, többet nem mutatok, de lesznek parkettába csapódó álkapcsok.