- 3D nyomtatás
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Micro Four Thirds
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Modding és elektronikai kérdések
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az sosem volt az, de legalább az tényleg évekig jó lesz még. Az AMD több generációnyi lemaradásban van RT-ben, meg minden AI alapú technológiában, de egy ilyen rdna3 már ott is elaggottnak számít. Teljesen alkalmatlan ilyen RT heavy játékokra. Semmi csoda nincs abban, hogy ps5 prón jobban és szebben fut, egy 4070Ti ezekhez képest űrkorszak.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát nagyon nem
-
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Repülés közben találtam egy random erődöt, Hernandi katonákkal. Volt egy crest, kirámoltam és megláttam ezt, mondom 'óó nézd már PÉNZ!' felvettem, ráb@sztam

SZERK.: Hagyd! Megoldódott, kiléptem-->vissza, és eltűnt mivel quest item. Hát na, nem kéne Brother Kleptus-ként viselkednem, ma is tanultam valamit.
-
-
Segíccsetek má léci!
Kalandozásom során inventory-ba akartam rakni ezt a valamit. Kliff felvette a hátára és sehogy nem tudom levenni, nincs rajta az armor karikán ahol pl páncélt váltasz vagy ruhát, se a fegyveren se, és az inventory-t teljesen átnéztem hátha összecsoportosította valami más tárggyal de nem.HELP!!! Leakarom venni ezt a gyászt
-
ripla
addikt
-
VTom
Topikgazda
válasz
S e t h
üzenetére
Stílusban én is a RDR2-höz tudom hasonlítani, csak abban jobb a sztori, ebben jobb az OW interakció. Azt is olvastam, hogy ebben a sztori igazából csak egy hosszú tutorial..
Nekem gyerekkorom játékai jutnak eszembe néha, tegnap pl. egy házból szerettem volna kivenni egy kockát daruval, fél órát b@szakodtam vele, mire sikerült leszakítani a darut..
Kicsit pingvineztem ott magamban, aztán elsomfordáltam.Nagyon régen játszottam olyan játékkal, amj ennyire nem adta a számba a hogyanokat, és ez (nekem) nagyon sokat ad az élményhez.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
WATERDACA
üzenetére
Nem tudom, én tegnap lovagoltam vmi random küldihez, egy pillanat alatt lett köröttem 10-20 piros pötty puskákkal és ementálit csináltak belőlem. Próbáltam harcolni, de hiába vertem rá egyik tagra 10-12 heavy kombót, le se xarta, el kellett menekülnöm azon agyalva, hogy akkor azt a 2 küldit, amik arra vannak, azokat mikor és hogy fogom majd megcsinálni...
-
Viper26
nagyúr
Azért remélem, hogy ez a re-blockade opcionális lesz.
-
pzstm
titán
https://x.com/taisontv/status/2042517871490740314?s=46&t=_Dl0DSU0W7tiyPYnlKjlhQ
-
pzstm
titán
válasz
WATERDACA
üzenetére
Zeldában leginkább az, hogy mikor ment a hiszti az első "puzzle" feladaton meg hogy keveset mond a játék és magadtól kell rájönni doogokra....nos ez valamelyest tényleg így van de egyetlen Zeldával sos ejátszanak azok az emberek mert 2-3 óra után max lerakják és falhozvágják
-
S e t h
nagyúr
válasz
WATERDACA
üzenetére
A rdr2 tökéletesen átadta nekem a vadnyugati hangulatot, gyermekkorom rajongásig szeretett filmjeinek szereplőjévé váltam.
A kcd2 még előttem van, az meg a tökéletes középkor szimulátor.A crimson desertről egy régi-régi facebook játék jut mindig eszembe ahol növényeket kellett termeszteni és a termést begyűjteni.
-
S e t h
nagyúr
Azért a Black myth Wukong nem volt gyenge, ez sem az annak aki szereti az MMO -kat.
Én pár napja gondolkodtam el az elmúlt időszak ow játékain amiket kedveltem, AC Shadow, Ghost of Yotei, Death Stranding, Cyberpunk 2077.
A Crimson Desertet egyik mellé sem raknám, aztán rájöttem, én hasonló élményre számítottam, mint a fentiek esetében, de egyszerűen ez a játék műfajilag is más, éppen ezért összevetni sem tudom őket. -
-
Viper26
nagyúr
Szerintem ez már inkább egy "life simulator", annyi minden van benne.
-
melega
őstag
Srácok 3 délutánt elvett a karakterfejlesztés.
Most lassan a 6. epizód végén tartok.
Hiába írták riporterek hogy az ac meg witcher szerelemgyermeke aki szereti imádni fogja. Aki nem szereti a jóval nehezebb területfoglalást meg a dark soulsos bossfightokat nem fogja
Az utolsó dél kóreai játek amit megvettem.
-
VTom
Topikgazda
Utálom ezt a játékot! Este végre kitanultam a grapplinget, úgyhogy most minden bandita csapatot puszra kézzel rendezek le.
Erre ma reggel láttam egy videot, hogy van pl. hátraszaltós rúgás is. Most tanulhatom azt is!Egyébként imádom, 50 óránál járok, chapter 7, de mindig van valami felfefeznivaló. Tegnap végre egyedül voltam itthon, bele is vertem 6 órát.
-
VTom
Topikgazda
válasz
VoltanIgor
üzenetére
Jelenteni kell minden ilyet. Ez biztos bug, és javítani fogják.
-
válasz
Viper26
üzenetére
"Additionally, certain outfits that can only be sold or donated will be updated so that they can also be worn."
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, tegnap a nagy Black Bear háború után, csomó mindent eladtam mert "damaged gear can't be repaired"
Meddig van egy vendornál a visszavásárlás/repurchase opció?
-
VoltanIgor
aktív tag
Az alábbinak elkezdtem utánanézni, mert csöppet zavar. RR-al, minden szarral bekapcsolva, 2x frame gen, és 80 fps-re korlátozva játszom, számomra tökéletes, sima élmény így, latency sem észrevehető, tökéletes. Viszont, a menüben hiába ír továbbra is 80 fps-t, elkezd pörögni a kártya, mint állat, és forrósodik - nekem nem vészesen, de sokan írják a neten, hogy tud gond lenni.
Namost, ez akkor nem baj, ha csak 10 sec-re ránézel a térképre, viszont ha az inventoryban és főleg a szar skill tree-ben turkálsz néha percekig (ami nagyon szép ugyan, de rohadt logikátlan és átláthatatlan), akkor már problémás, mert süvölt és forrósodik. Azt a tippet adták, hogy ha akár egy pillanatra bemész a settings menübe az megoldja - és tényleg
Onnantól leesik a kártya aktivitása, és normalizálódik minden. Ha visszamész a játékba, és később újra journalt-inventoryt-skilleket akarsz nézni, akkor ugyanez történik, megint be kell menni a settings menübe.Hasonló kategória, hogy csomó grafikai beállítást minden újraindításkor be kell állítani, mert visszaugrik default-ra.
Ezek apróságok, de egyrészt idegesítőek, másrészt ezeket talán nem lenne bonyolult javítani, remélem sor kerül rá.
-
Viper26
nagyúr
-
Ez a Walter Lanford is mekkora undorító volt. Leviszem negyedre a hp-ját, hozzá se tud szagolni a dolgokhoz. Erre jön egy scriptelt brutális lövéssorozat tőle, instant hátraesés, kivédhetetlen konkrétan. Mesterségesen nehezítették ezeket, mert 1.5 perc alatt kinyírná mindenki.
Ez is mekkora csíra volt.
-
gyugyo79
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Nekem Beloth is lement "elsőre" (2-3 próba) mert
, szóval még a random fagyás sem volt igazán vészes de szerintem kb ugyan az a szint.flame strike-al leszedtem úgy, hogy végig oszlop mögött voltam
A General is meglett elsőre de arra már teljesen max -olt cuccban és hp/stam/spirit -el mentem + végtelen nagy kaja volt nálam. Bár így is eddig az volt a legkeményebb akit láttam a játékban azért 1-re meglett de rengeteg kaja fogyott az tuti (Aztán néztem videót és láttam azt amit linkeltem ami teljesen más mint amit átéltem
). -
válasz
gyugyo79
üzenetére
Archon of Antumbra még jóval Beloth előtt megvolt, véletlen beestem hozzá szó szerint 😂 Hát nem tudom, nekem az elsőre lement, egyáltalán nem volt olyan nehéz mint Beloth, legalábbis nekem...Forgotten General arról még csak hallottam, de egyelőre nem szeretnék vele találkozni 😂
-
-
-
S e t h
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
válasz
tyielow
üzenetére
Valamelyik hús jó az árustól a városban, már nem tudom melyik, az rendesen tolja a kutya bizalmát, de naponta csak 1-2 alkalommal.
Neten keresős melyiket szereti a kutya, azt érdemes venni.Az első 500 silveres pénzes megszerzés nagyon könnyű, onnantól fogva nem kell nagyon spórolni.
Kandallóba van rejtve egy 500 pénzmagot érő aranyrúd a kezdő városban, arra kell csak ügyelni, hogy más ne legyen ott veled amikor lopod(éjszaka javallott) és legyen rajtad maszk, utána bankban eladod az aranyrudat és öröm.Lopni nemesektől az állatkertben lehet, elég messze van, de ha van maszkod, lovad már mehetsz is, csak aktiválj a környéken fast travel pontot és későbbi utazásokat megkönnyítendő.
-
tyielow
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja megvettem a gémet PSre. Heti kb. 6-8 órám van szüttyögni vele így úgy saccolom, hogy a következő 1 évre elleszek. Nem kezdek el áradozni róla, rátérnék a tárgyra, lenne pár kérdésem: kutyát/macskát szeretnék minél előbb petnek. 25-ig el tudtam simogatni az ebet. Honnan szerzek csontot és hogyan adom át neki giftként hogy fellőjem a loyaltyt? Illetve: mikortól lehet lopni és kizsebelni nemeseket? Épp ott tartok hogy kipucoltam a bandit towert. Továbbá: volt egy bazinagy "?" a mapon és felmásztam a sziklára ahol a bismuth dögökkel küzdöttem de úgy jött le h elég gyenge vagyok még oda. Az a piros szar ami a sziklából kilóg hogyan és mivel sebez? Aztán felmásztam a szikla tetejére venni egy nagy levegőt és rámhajol egy pitypang és kinyírt azt hittem besírok
Az intenvoryhoz van vmi trükk azon kívül h vegyem a vendoroktól a bag spacet? Nincs bankom, csak a ló? Egyik guideban azt írták h rush main storyval chapter 4-ig mert ott lesz meg a camp, aztán barangoljak... ez így tényleg javasolt?Többit később
-
Peace
nagyúr
TOP!!!

-
Skynet258
veterán
válasz
-)Verso(-
üzenetére
A HDR azért be tud akadni; eddig Peak 1000-el játszottam OLED monitoron, mondom megnézem a "hagyományos" HDR-rel is, hát kajak feltolta a gammát az égbe, undorító világos réteget kapott az egész. Mondom akkor kilépek, HDR Peak 1000... hát úgy sem volt jó. Kalibrálós részen engedte tolni valami 7000-ig (
), na mondom inkább akkor Win restart. Szerencsére utána jó lett, az is lehet a Win hülyült meg mert ugye a HDR kezelése annak is híresen szar - de még nem jártam így játékkal.
Amúgy 23 óránál járok, olyan ötödik óra körül kezdett el nagyon beszippantani (addigra már elég jól megszoktam az irányítást is szerintem). Marha jó játék, sok agyaltam megvegyem-e, úgyis annyi backlogom van mint a franc, de hát a FOMO ugye.
Nem bántam meg. -
Persze, de lopni egyszerűbb sokak szerint🤷
Amúgy van kb 100db aranyércem viszont arany almám nincs, és még a recept sincs meg azt hiszem, nem igazán ezekkel foglalkozom, viszont a tanyám tele van állatokkal, az valahogy jobban érdekelt, plusz csak kipróbálás szintjén akartam megnézni ezt a lopás metódust, mert 150 óra alatt egyetlen embert sem zsebeltem ki, ezért gondoltam, hogy megnézem ezt is, nem mintha pénz szűkében lennék
Én viszont béna vagyok ebben is, mert lebuktam és egyből 100 ezüst vérdíjat tűztek ki rám 😂Más: meglett Beloth, hát nem volt egy egyszerű mutatvány, de a tüzes képesség és parry kombó működött ellene, de így is kellett neki elég sok, rohadjon meg...
-
Landon
addikt
válasz
VoltanIgor
üzenetére
Köszönöm! Igen, csak murvás-kavicsos talajon, bizonyos fény viszony mellett és csak Ray Reconstruction és Lighting Quality = Max beállításokkal. Ha RR-t kikapcsolom akkor nem csinálja.
Lehet a "háromszög" megfogalmazás nem volt a legjobb. Talán valóban mák-szerűbb. Bár néha olyan mintha a talaj textúra egy kis darabkája "villannak be feketére".
-
Landon
addikt
Olyan jelenseggel esetleg talalkozott mar valamelyikotok, hogy Lighting Quality Max es Ray Reconstruction egyuttes hasznalata mellett bizonyos feny viszonyok mellett artifact-el a talaj / fu textura? Apro fekete villogo haromszog szerusegek a talajon, viszonylag nehezebben eszreveheto de ha egyszer meglatod akkor mindig fel fog tunni.
Koszonom!
-
Na kipróbáltam ezt az állatkerti lopást a nemesektől, hát szerintem ezt nerfelték, mert sajton és boron kívül ezeknél más nem volt, ebből pénz nem lesz, nemhogy sok, de semmi
Kb 50 nyúlnak öltözött figurát zsebeltem ki, de semmi érdemleges...vissza is töltöttem a mentést, mert előtte direkt mentették, hogy ha lebukok nem akarok még én fizetni, maradok a pálca játéknál, ott fél óra alatt össze lehet nyerni 10000 ezüstöt legálisan 🤷 -
-
-
VTom
Topikgazda

-
60 óra játék után jövök rá, hogy az alvásnak tényleg játékmechanikai szerepe van. Ezt se tolták a p*fámba.

Csak feltűnt, hogy alvás után fluidabb minden megint stb.
És rákerestem, tényleg van neki értelme.
-
Viper26
nagyúr
[Ezt] elkezdem össze szedni, úgyis Hernand-ban leszek vagy 50 órát még.
-
válasz
gulupeti
üzenetére
Nem vágom, mert ezeket kb 2x használtam, nem igazán látom szükségét, mert így is hullik mindenki, csak láttam, hogy ott vannak
Mi lenne akkor ha megfenném a kis kardom, és javítanám a páncélom, lehet úgy menne a sötét nagyúr is, erre nem is gondoltam csak most 😳 Amúgy alvás után nem regenerálódnak ezek, frankón eddig ezeket nem is néztem... -
145 órányi játék után tűnt fel, hogy a táborban a sátram mögött van egy üllő. Én meg mindig bejártam a városba éleztetni.
-
Peace
nagyúr
válasz
gyugyo79
üzenetére
Viszont talán a 10. fejezetben van egy szintfelmérő. Ha nincs meg a megfelelő HP+stamina+spirit szint, akkor nem engedi kinyitni a 3 ajtót és nem mehetsz tovább a boss-ra. Ez mondjuk jópofa, hogy legalább egy minimumot el kell érni eddigre.
Amúgy onnan tudom, hogy mennyire élveztem ezt a játékot és mennyire jó élmény volt, hogy mióta tegnap délben letettem azóta üresnek érződik az életem és csak céltalanul böngésztem a tv-n a tartalmakat.
-
gyugyo79
addikt
válasz
WATERDACA
üzenetére
A Boss -ok 99% -ra van egy "trükk" amivel pofon egyszerűen leverhető.
Én utólag megnéztem videókat és volt amikor fogtam a fejem, hogy hogy nem jutott eszembe meg volt amikor "nevettem" a streameren, hogy mit szenved vagy akár láttam egy másik megoldást is amivel egyszerű volt...
A fő küldi szálon szerintem 100% -a tök egyszerű ha rájössz arra, hogy hogy egyszerű leverni így tényleg azoknak is megcsinálható akik nem akarnak kb mellék küldizni felszerelés, vagy abyss farmolás miatt stb.
Míg a mellék küldik végén azért van 1-1 olyan amihez azért kell egy min. HP + gear is az mellet, hogy tudod mit kell csinálni hacsak nem találsz valami glitch-et. -
gyugyo79
addikt
Én 250 óránál "égtem ki" de inkább mondanám, hogy tudtam abba hagyni a játékot és már mással játszani amikor van időm.
Még mindig van hátra elég sok minden ami megcsinálható de leginkább challenges.
Érdekesség :
Steam Teljesítmény. Main Q-t -el végzett a játékosok 1.6% -a míg A Complete the camp relocation az 0.2% pedig még egy halom küldi és azok végén Boss az után nyílik meg ... -
válasz
VágniValó
üzenetére
Van olyan boss amúgy ebbe a játékba, ami nem ennyire undorító? Mindegyik spamol mint egy idióta, kombóhegyeket kell ellenük tolni és meg vannak oldva.
Tegnap pont a legendás farkas jött szembe, eszembe nem jutott volna, hogy még őt is el lehet vakítani amúgy. Gondoltam egy jó kis fizikai 1v1 lesz, hát ez se volt.

-
The festivities:

-
Elég baszó ez a szett is, csak kár, hogy Kliff nem tudja használni csak Oongka

-
Beszarok, még gőzmozdony és vonat állomás is van ebben a játékban 😳😂
-
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Mert te nem tudod használni, hanem a másik két játszható karakter valamelyike.
-
Viiktor1989
aktív tag
Hali !

Miért van bizonyos felszereléseknél (kard,csizma),hogy nem lehet felszerelni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revel Performa3 5.1 szett + Primare SPA23
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Új Dobozos Dell Latitude 3450 Laptop 14" -40% i7-1355U 16GB/256GB SSD NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- DDR5 Gamer PC - i5 14400f, RTX 3070 Ti, 1 TB SSD, Z 790-S Wifi
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- Huawei Watch GT 5 46mm okosóra
- Rendelésre! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 2TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu Celsius H730 - i5-4G I 16GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I W10 I Garancia!
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az egy tökéletes felsőkategóriás kártya, hosszú évekig elég lesz még kb. mindenre.

Kb 50 nyúlnak öltözött figurát zsebeltem ki, de semmi érdemleges...vissza is töltöttem a mentést, mert előtte direkt mentették, hogy ha lebukok nem akarok még én fizetni, maradok a pálca játéknál, ott fél óra alatt össze lehet nyerni 10000 ezüstöt legálisan 🤷