Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Szerintem is, de inkább látszik 200 000-nek, mint 2 000-nek...

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
dangerzone
üzenetére
TC-vel a kigyorsításnál az automatika jobban visszafogja az autót, mintha TC nélkül nyomnád, viszont azt nagyon kell érezni, hogy hol a határ, mert secperc kipörögsz és akkor oda az előny...

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
...
Elbtam.
-
MC HOBO
aktív tag
-
MC HOBO
aktív tag
MIkor lesz szerver?

Szerk.: Már látom...

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Uram, részemről a megtiszteltetés, ha újra együtt gurulhatok Veled!!!

Üdv újra itt!!

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Hajrá!

Nálam van két üres szoba a Hamachin, ha gondoljátok, de mehetünk LIVE-on is...
Én sajnos nem vagyok jó nettel ellátva, így nem szívesen hostolnék. A Hamachi is elég lesz szvsz...

Akkor melyik pálya legyen? És akkor lehetne, hogy ne essen az eső? Az már mindegy, hogy süt a nap, vagy felhős, vagy borús, csak ne essen, ha lehet!

Mert:
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Ugyan már, miért zavarnál???

-
MC HOBO
aktív tag
Hétvégén van kedve gurulni valakinek? Asszony pajtás elutazik a hétvégére...
Egész nap ráérek!! 
-
MC HOBO
aktív tag
Eddig elég kevesen lennénk a ligához, nem tudom, van-e értelme bajnokságot kezdeni...

Azért néha egy-egy futamra összeszaladhatnánk, ha van kedvetek!!!

-
MC HOBO
aktív tag
Nah, térjünk vissza a témához...

Akkor van kedve valakinek heti egy 100%-os ligázáshoz? LIVE-on, vagy Hamachival, mindegy. (Hamachin a virágbolti is megy!) A Hamachi biztonságosabb, de macerásabb kicsit.(Teknogods needed!
) Ebben tudok segíteni.Legalább 6-8-an össze kéne verődni...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
"Nem is tudtam hogy elhagytad a gocompetet, a legutobbi shika ügy miatt
"Nem szeretném ezzel offolni a topikot, de volt más oka is...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
hermanyi
üzenetére
"Most csináljátok ha jók az értesüléseim" - abban én már nem vagyok benne...

A heti egy 100%-os érdekelne engem is...
Ha valaki még esetleg érdeklődik, keressen privátban, megbeszélhetnénk a részleteket.
Az eredményeket szívesen vezetem valahol (elvileg a régi oldalamon tudjuk vezetni a tabellát is, bár elég szerények a lehetőségek, szerintem megoldható lesz
) -
MC HOBO
aktív tag
Sziasztok,
rég jártam erre...

Szokott még valaki LIVE-on multizni???

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Igen!

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
OK, igazad van, de szerintem lépjünk túl ezen...

Én kérek elnézést!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Itt lehet jelentkezni...

Hamarosan lesz róla hír is az oldalon... -
MC HOBO
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Már megbocsáss, de nem mi kezdtünk duzzogni, hanem ti, hogy "majd esetleg keresek másik ligát ahol tiszteletbe tartsák az ígéreteket", megy hogy "szerintem alapjaiban szarul van megszervezve az egész"...
Alapjaiban nagyon is jól megvolt szervezve, csak sokan leszarták és azért jutottunk ide. Ez egyáltalán nem rajtunk múlt. Jó kis tanulópénz volt nekünk is a vasárnap, de szerintem nem ezt érdemeltük volna első blikkre, amit pl ti ketten ránkosztottatok. Nem akarok én senkit bántani, de basszus... nem is játszom ezt a kib***ott játékot, de mégis csinálom nektek a bajnokságot, Feribácsi az értékes iskolaidejében teszi ugyanezt, sőt!... És amikor a játékosok linksége miatt befullad egy liga és mi próbáljuk megmenteni, akkor még megforgatjátok a szívében a kést az embernek... Tudod, ez rohadt szarul tud esni... Nem sikerült, istenem, nagy dolog... Legközelebb nem fogunk ugyanebbe a hibába esni, azt garantálom! -
MC HOBO
aktív tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Igen, leírhatja mindenki a véleményét... Engem nem nagyon érdekel, hogy neked volt ligád, meg honlapod, ez a te dolgod. De akkor sem tűröm, hogy fikázd a munkánkat csak azért, mert neked éppen nem tetszik valami. Főleg úgy, hogy hogy kb. te voltál az első, aki visszamondta... Innentől nem nagyon érdekel a véleményed a ligáról, amiben benne sem vagy...
"szerintem alapjaiban szarul van megszervezve az egész" - tényleg nem minket fikázol...
"ez igy akkor is káosz" - az a káosz, hogy szarik rá mindenki...
"Itt már nem arról szól az egész,hogy ráérö idönkben szorakozunk és jókatt játszunk,hanem arról,hogy ha nem férsz be,nem játszol...ez a szomoru" - ez nem a mi szervezésünk hibája...
Szerintem is gáz, hogy több hetes munkánkat így semmibe veszitek és egyszercsak kitaláljátok, hogy "Jaj, hát mégsem jövök ligázni..."
A baj az, hogy pont ti álltok így hozzá ehhez az egészhez, pedig pontosan miattatok kezdtünk bele és miattatok jutottunk idáig... Nem én állok hozzá rosszul, pajtás, hanem ti, akiknek csak a nagy pofájuk volt, aztán most meg sunyítotok, meg reklamáltok.
Nem én vagyok a fórum királya, ez tény, de hogy te sem, az is biztos.... Úgyhogy nekem ne mondd, hogy vegyek vissza, mert akinek itt vissza kéne venni, AZ PONT TE VAGY!!!!... Még arra sem vagy képes, hogy a mi fórumunkon megjelenj, csak itt tudsz magyarázni, hogy így szar, meg úgy szar.. Szerinted ez nem gáz?

Ha pedig valaki 15 futamon ott tud lenni és harcban van a győzelemért, az nagyon jól tudja, hogy nem az utolsó pillanatban kell megjelenni a lobby-ban, hanem előbb, mert csak 16-an férnek be!!! (ami még mindig nem a mi szervezésünk hibája)
Úgyhogy részemről a téma lezárva, ha szeretnél még erről "beszélni", megteheted itt:
http://gocompete.hu/forum -
MC HOBO
aktív tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Kedves Sanya595!
Nehogy már, még neked álljon feljebb, amikor pont miattad és a hozzád hasonlóak miatt tartunk itt, mert ti nem vagytok képesek még az oldalra sem feljönni, hogy lássátok, ami ki van írva. Ti is csak reklamálni tudtok, mert éppen nem tetszik valami. Az nem számít, hogy a LIVE hibája miatt létrehoztunk annyi Hamachi hálózatot, amin nem 2, de 5 liga is elfuthatna, de ti sz*rtok az egészbe és a végén még meg is mondjátok a tutit...

Már ne is haragudj, de én a helyedben mélységesen hallgatnék, ha eleve inaktív vagy! Amióta feliratkoztál a Ligába, 1x játszottál, aztán jössz itt a kritikával?
Mi nem volt a Live idejében? Akkor befértek többen is, mint 16?
És akkoriban hányan fejezték be a futamokat? 4-en vagy 5-en... 
Szerinted minek lett "4-5" liga csinálva? Mert jöttetek itt nagy mellénnyel, hogy énis-énis, aztán amikor ott kellett volna lenni, akkor csak a nagy sunyítás volt. Mind a 3 PC-s liga működne, ha mindenki rendszeresen látogatná a sajátját... Ennyi...
Arról meg végképp nem mi tehetünk, hogy egyesek csak az utolsó pillanatban esnek be és csodálkoznak, hogy nincs hely... Ki volt írva az oldalon, eléggé félreérthetetlenül és feltűnően. Még be sem kellett lépni, hogy lásd... Akkor, miről is beszélünk????
Mi is van itt szarul szervezve?
(#7627) werszomjas: THX!

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Nem érted, hogy nem arról volt szó, hogy nem indulhatsz, hanem arról, hogy nem fértél be... Későn érkeztél... Ennyi, semmi több. A "felhajtás az elején" nem tudom, mi volt...

Nem érsz rá felnézni a fórumra? Most erről mi tehetünk?
Szerinted 3 embernek kellett volna új szervert indítani? A Liga egy szerveren tud csak futni. Akkor hogyan osztoztatok volna a pontokon? Aki a másik szerveren versenyez, az mi alapján kap pontot?Egyébként jobb lenne, ha ezeket a saját fórumunkon beszélnénk meg....

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Kedves Lóri,
nem értem a felháborodásod, egyáltalán nincs igazad. Az előny egyébként is csak az autóválasztás jogára vonatkozott, amúgy semmiféle előnyük nincs a régi tagoknak. Ha nem tudsz ott lenni időben, nem fogunk senkit kirúgni, hogy te beférj. Mégis mi alapján döntsük el, hogy ki nem jöhet? Az erősebb kutya b***ik, ezt te is tudhatnád, vagy szebben fogalmazva, ki korán kel, futamot lel...

Szerintem ne mérgelődj ezen, gyere ligázni, ha meg nem érsz oda, ne másokat hibáztass!

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74
üzenetére
Mi itt voltunk egyszer, elég jó pálya, nem rosszak az autók sem.

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én is sok sikert kívánok!

...és csatlakoznék a gokart csapathoz is...
...ha lehet. 
-
MC HOBO
aktív tag
Hello mindenki!

Ma este 8-kor az 50%-os bajnokságok a calaunya-i futammal folytatódnak!
Kérjük, mindenki csatlakozzon a számára megfelelő Hamachi-hálózathoz!
Részletek ITT!!!
GoCompete!

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
karilla88
üzenetére
Köszi Kari!!!

Én is szeretném még egyszer, tisztelettel megkérni a GoLiga résztvevőit, hogy a Liga hivatalos fórumán tárgyalják meg a problémákat, észrevételeket!
Köszönöm!

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
moronso
üzenetére
Általában napközben is, meg esténként is, de nem folyamatosan, mert melózok.
A lényeg, hogy a gocompete.hu-n legyünk fent egyszerre. (ahogy most is). Most tudsz jelentkezni a ligába...

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
settenkedő
üzenetére
Elvileg van olyan is, hogy "Részletek" vagy "A probléma részleteinek megjelenítése" v. ilyesmi, ahol még több info van a hibáról. Azon az ablakon kell lennie, ahol a "A Windows képes arra..." szöveget is látod... KÉP.
Itt elvileg látható, hogy mi volt a leállás oka...
(#7394) moronso: Ha egyszer online leszünk mindketten, beállítom, hogy be tudj lépni, vagy keresd Feribácsit!

-
MC HOBO
aktív tag
Minden fórumlakónak Nagyon Boldog Új Évet kívánok!

-
MC HOBO
aktív tag
Nah, látom, megint témánál vagyunk...
Egyszer már lefutottuk ezt az "újrafutamosdit", szavaztatok... Aztán jött a Live-crash és mindenki sírt itt, hogy így-meg úgy, ezért a Ligát felfüggesztettük, pont azért, hogy ne kelljen a futamokat ismételni...Akkor szavaztassuk meg, hogy mi legyen???

Én nagyon szívesen döntök valahogy, mert nem vagyok érdekelt, de ez biztosan nem fog mindenkinek tetszeni (ahogy lejjebb olvasható)... Ha viszont szavazásra bocsátunk valamit, akkor azt utána tartsuk is tiszteletben... szerintem... mert én sem szeretném, hogy savanyú szájízzel versenyezzenek az emberek a Ligában.
Egyébként, azt sem értem (tisztelet a kivételnek
), hogy hová is ez a nagy rohanás? Nem mindegy, hogy február közepéig, vagy február végéig fog tartani a bajnokság? 
----------------------------------------------------------------------------------
Szeretnénk megkérni benneteket, hogy a Ligával kapcsolatos hozzászólásokat mostantól itt legyetek szívesek posztolni!
Köszönettel: gocompete.hu

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
settenkedő
üzenetére
Szia!
Elvileg nincs más dolgod, mint fellépni a LIVE-ra.

Ajánlom figyelmedbe a gocompete.hu oldalt, ahol számos hasznos infot találsz a beállításokról...

-
MC HOBO
aktív tag
A gocompete oldal jelenleg frissítés alatt áll! Elképzelhető, hogy néhány poció nem elérhető.
Hamarosan új formában lesz elérhető a Setupok menüpont. 
Türelmeteket és megértéseteket köszönjük!

-
MC HOBO
aktív tag
A PS3 LIGA időpont szavazást lezártam...
A gocompete oldalon 10 regisztrált felhasználónál látom a "Konzol" megjelölést, ami elég kevésnek tűnik a 32 szavazathoz képest...

PS3 LIGA időpont:
este 7 (19:00): 14 - 43.8%
este 8 (20:00): 13 - 40.6%
este 9 (21:00): 5 - 15.6%Ez alapján elvileg az este 7 a nyerő.

-
MC HOBO
aktív tag
Kicsit elkésve, de
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!
-
MC HOBO
aktív tag
Tisztelt Liga-pilóták!
Az elmúlt néhány nap szomorú és aggasztó tapasztala azt diktálja, hogy szüneteltessük egy időre a liga-futamokat, mivel ennek így tényleg nem sok értelme van.
Megvárjuk, míg rendeződik a helyzet (ha rendeződik egyáltalán) és akkor idítjuk újra a bajnokságot, ha megbízható lesz a hálózati kapcsolat is.
Az utolsó két "futam" eredményeit töröljük és Istanbul-lal folytatjuk.Addig is mindenki tud karácsonyozni, szilveszterezni és persze gyakorolni... :-P
Tehát: A PH!-Liga remélhetőleg januárban folytatódik: Istanbul
Megértéseteket Köszönjük!

GoCompete!
-
MC HOBO
aktív tag
Megkérem a GoCompete! felhasználókat, hogy a Profilom szerkesztése menüpontban jelöljék be, hogy PC-s vagy Konzolos felhasználói a játéknak!
Köszönöm!

-
MC HOBO
aktív tag
Bocsánat Mindenkitől!
Az Istanbuli szavazás végeredménye:
ISTANBUL - Újra?
Legyen új futam: 17 szavazat: 53.1%
Legyen új futam és felezett pontok annak, aki nem indul: 14 szavazat: 43.8%
Ne legyen új futam: 1 szavazat: 3.1%A szavazás alapján tehát újra megtartjuk a futamot és azok a pontok kerülnek fel a tabellára.
A futam időpontja: 2012. február 19. (vasárnap)
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
settenkedő
üzenetére
-
MC HOBO
aktív tag
Tisztelt GoCompete felhasználók!
A weboldal kissé átalakul, ezért előfordulhat, hogy átmenetileg némely Setupok nem lesznek elérhetők az oldalon! Kérjük szíves türelmeteket!

Addig is jó böngészést Mindenkinek!
GoCompete!
Szerk.: Motion: Aztaaaaa.....
Gyilkos kör!!!

-
MC HOBO
aktív tag
Örömmel jelentem, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel januártól elindítjuk PS3-Ligánkat!
Kérem a jelentkezőket, figyelmesen olvassák el a jelentkezési feltételeket és a Liga szabályokat!
A PS3-as rész csak tájékoztató jellegű! Egyelőre heti egy alkalom van betervezve. A futamok időpontjáról még folynak a tárgyalások.

Go Compete!
-
MC HOBO
aktív tag
Kérem, hogy aki még nem adta le a szavazatát Istanbul-ügyben, az ma estig tegye meg!
Köszönöm!

-
MC HOBO
aktív tag
Sajnálom, hogy így alakultak a tegnapi futamok!
Tényleg nem csak a játékkal van baj, vagy ha éppen nem azzal, akkor a LIVE sz@pat...A Hamachi tényleg sokkal stabilabb, az biztos, de hogy nagyon macerás is, az tuti. Meg lehet oldani, de kell hozzá egy kis hack...
Ráadásul a 2010 a vírusirtók nagy részét nem tűrte, az AVG-t pl ki kellett kapcsolni, sőt, néha le is kellett szedni...
Viszont ha egyszer összejön, akkor megbízható a kapcsolat és max a játék szívathat meg... 
Valószínűleg szavazásra bocsátjuk az oldalon az Istanbul-dolgot.

Feribacsi555 Keress, PLS!

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74
üzenetére
Próbáld meg ezzel is: Istanbul TT Setup - by LegalBeku

-
MC HOBO
aktív tag
Rendes tőled, hogy aggódsz értünk! Egyelőre még bírjuk!

(#6809) --Lorant--: Én még azt tudnám elképzelni, hogy műszaki hiba volt, de nem közölték rádión...
Bár kicsi az esély, de meglehet.... A Car status-t nem nézted véletlenül? Mert lehet, hogy a fék hibája okozta a gondot... -
MC HOBO
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Én is lájkolok mindent...

Nagyon szívesen látunk mindenkit, de jó lenne minden pilótát megkérdezni erről, hogy nekik nincs-e ellenvetésük...
Másrészről lassan a harmadik liga is megtelik, így elgondolkodtam egy negyedik bajnokság kihirdetésén is. Nem is beszélve arról, hogy kilátásban van egy Konzolos-Liga is, de ez még nem biztos...

Szóval várom a versenyzők véleményét és ha ők is támogatják, kinézünk egy napot, mikor jelentkezhetnek az új pilóták.
-
MC HOBO
aktív tag
Üdv a Fórumon!

Ahogy giigz is említette, ezen az oldalon szinte mindent megtalálsz...!

-
MC HOBO
aktív tag
Thx, Beku!

-
MC HOBO
aktív tag
Tisztelt GoCompete! tagok,
kérjük, csekkoljátok a SETUP beküldés menüpontot, és jelezzétek, ha bármi probléma, vagy hiányosság lenne még! (több szem, többet lát!
)Segítségeteket Köszönjük!

Új hozzászólás Aktív témák

- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Próbáld felhúzni teljesen! 

) Ebben tudok segíteni.
"