Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
werszomjas #8514 üzenetére
Ha tudtok valamit a demoról pc-re linkeljétek. thx
-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas #8510 üzenetére
Ha nem kell a sok gomb és nem kötelező az új és nem zavar a hang akkor G25 szerintem.
Én 25 röl váltottam 27 re . Amit nyertem pár gomb kevesebb zaj . Nekem jobban tetszett a 25
De hozzá kel tenni nekem nem volt +35 ráfizetés csak 5 -
jozsi252
veterán
válasz
Én pár hete váltottam DFGT-ről G27-re, és aztkell mondani hogy megérte. Minőségibb érzése is van az embernek, illetve nemcsak érzés hanem valójában is így van. Más fogazása van mint a DFGT-nek mert pl DFGT-nél volt egy kis hangja mintha lötyögne, amikor lépett a fogaskerekről a másikra, itt meg olyan nincs.
Illetve sokkal halkabb is a G27 a DFGT-hez viszonyítva, illetve a pedálok is sokkal jobbak. Egyszóval megéri váltani. Újat vettem énis, és azóta is imádom
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Teljesen más kategória, ha van rá $$$ akkor cseréld le. Az, hogy megéri-e a váltás ezt majd Te fogod tudni eldönteni miután megvetted. Technikailag jobb cucc.
-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas #8501 üzenetére
Nem publik , könyörögtem is vagy 2 hétig érte
de csak 2 év gari járt hozzá
-
jozsi252
veterán
válasz
werszomjas #8468 üzenetére
Köszi mindenkinek
Amúgy lehet hogy rájöttem miért van az hogy a végpont fele tekerve mintha nemlenne FFB bekapcsolva, olyan könnyű tekerni a kormányt. Állítottam a szárnyállásokon és akkor majdnem koppig erős volt az FFB. Lehet összefüggésbe a szárnyállás azzal hogy a végpont fele az FFB felpuhul?
G27-em van.
logi driverbe: Overal 100% többi 25% középre pipa be 0% - kormány most épp 220fok
Illetve játékban 1. - 2. 20% uccsó 10% bár az uccsó nemtudom mit csinál ffb beállításnál mert 100%-on se vettem észre semmi különbséget.
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #8468 üzenetére
210°.
-
ps.clint
csendes tag
válasz
werszomjas #8463 üzenetére
Rajta vagyok a témán. Egész nap nézelődök, de sajnos hó vége van, kb 1 hét múlva tudom megvenni csak.
-
HaZsolt
őstag
válasz
werszomjas #8205 üzenetére
Így érthető, köszöntem
-
makkai
aktív tag
válasz
werszomjas #8119 üzenetére
Ha Beku is tud jönni, akkor meg a host nem kérdés!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas #8115 üzenetére
Hajrá!
Nálam van két üres szoba a Hamachin, ha gondoljátok, de mehetünk LIVE-on is...
Én sajnos nem vagyok jó nettel ellátva, így nem szívesen hostolnék. A Hamachi is elég lesz szvsz...
Akkor melyik pálya legyen? És akkor lehetne, hogy ne essen az eső? Az már mindegy, hogy süt a nap, vagy felhős, vagy borús, csak ne essen, ha lehet!
Mert:
-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas #8101 üzenetére
Nekem pálya mindegy csak ne Hungaró és ne az éjszakai legyen
Silverstont szeretem 8 óra talán megpróbálom megoldani szerintem jó lesz -
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #8067 üzenetére
Sztem a race 07 már nem kapható, így a race on jöhet szóba (2K körül van).
100% futamban benne lennék, de 2 hétig nem lesz gépen, szal részemről negatív.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas #8044 üzenetére
"Nem is tudtam hogy elhagytad a gocompetet, a legutobbi shika ügy miatt
"
Nem szeretném ezzel offolni a topikot, de volt más oka is...
-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas #8044 üzenetére
Szerintem péntek vagy szombat este lenne megfelelő az időpont .
Steady videót néztem róla és üzletben nem láttam de torrenten igen
nem tudom az megfelel e közös guruláshoz
De te is jöhetnél 100 as F1 re mondjuk Rolly is jöhetne meg Vix is és akkor ti jól ellenétek elöl én meg elkergetőznék Hoboval hátul -
HaZsolt
őstag
válasz
werszomjas #8030 üzenetére
Rákérdeztem nála és mondta hogy nincs már neki, aztán maradt a B terv...
-
munky
őstag
válasz
werszomjas #8014 üzenetére
Jobb multiban bízom, a Live nem hiányzik majd szerintem senkinek. Ez nem csak erre a címre vonatkozik. A Microsoft az elmúlt évek ígérgetései ellenére nem foglalkozott érdemben a rendszer PC-s változatával és ebben a formában semmi szükség nincs rá. Pláne olyan szolgáltatások mellett mint a Steam.
Amúgy olvastam egy Steve Hood interjút és arról beszélt, hogy a fizikán dolgoznak. Nagy vonalakban a '10 és a '11 fizikája között próbálnak egyfajta köztes állapotot belőni. Ez annyira nem hangzik jól. Szerintem a '11 ilyen tekintetben előrelépés volt. Elválik mi sül ki belőle... Konkrétumokba nem nagyon ment bele. Multiplayer, Steam támogatás mértéke és hasonló dolgok nem nagyon kerültek szóba.
Törésmodellről annyit, hogy a technológia a rendelkezésükre áll, de mégsem használják ki valamiért. Szerintem annyira nem lényeges dolog ez egyébként. Persze lehetne jobb, nem azt mondom, csak egy ilyen stílusú játékban nem a roncs derbi a cél. Mondjuk a szárnyak törhetnének, vagy a diffúzor sérülhetne, de ezeknek is csak akkor van igazán értelme a szememben, ha a kocsi menetteljesítményét érdemben befolyásolnák.
Összességében kissé szkeptikus vagyok az előző két rész miatt. Így tuti nem első napos vétel lesz. Főként a felhasználói visszajelzésekre fogok figyelni. Az úgynevezett "szaksajtó" az utóbbi időben számomra hiteltelenné vált. Az első két rész botrányosan magas értékeléseket kapott szerintem. Bőven akadtak a játékmenetet erősen befolyásoló hibák amik ilyen szinten nem megbocsájthatóak. Remélem a legjobbakat...
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Én arra tenném a pénzem, hogy megint lesznek bosszantó hibák, mint az előző 2-ben. Szerintem nem is akarnak egy közel hibátlan játékot összehozni, hogy következőt is megvegyék. Pedig olyan jól össze lehetne szedni, hogy mit várnak el a játékosok, valamint, hogy mire lenne még igény.
-
mokus1
addikt
válasz
Csak legyen jó a mentés, ekkora bugot mégegyszer nem véthetnek
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas #7979 üzenetére
Hát na
-
HPC
tag
válasz
werszomjas #7972 üzenetére
Az új ligát kifejtenéd egy kicsit bővebben? Főleg az érdekelne h még mindig hamachin akartok e játszani. Anno azért hagytam fel a gocompete ligával mert a live már stabil egy jó ideje (ha nincs a barátok száma 70 felett és csak a hosttol fogadod el az invitetot akkor tuti) + volt vele pár problémám is. Szívesen játszanék újra magyarokkal.
-
Dr. Student
senior tag
válasz
werszomjas #7970 üzenetére
köszönöm írtam is neki, remélem sikerül csatlakozni az online f1 közösséghez...
-
dangerzone
addikt
válasz
werszomjas #7928 üzenetére
F1 2001-el játszottam még annak idején.
A 11-essel is játszottam úgy összesen 3 órát.
Arra értettem, hogy most végre kormánnyal tudom játszani őket, mert nyilakkal, hosszú távon borzalmas.Saitek r660 gt, ha minden igaz.
-
dangerzone
addikt
válasz
werszomjas #7926 üzenetére
Ez jó, ez tetszik.
Holnap jön a kormányom, aztán végre élvezhetem a játékot! -
AMD_ok
őstag
válasz
werszomjas #7887 üzenetére
Dehogynem vennék,pont ez a lényeg. Legyen valami újdonság is benne persze,de azért, amiért pénzt adok, hadd játsszak már normálisan, akár offline egyedül, akár online azért 2012-ben....És ha jók a tapasztalataim, tetszik, élvezem, meg fogom venni a következőt is, mert az biztos még jobb, szebb, és okosabb (fejlettebb) is lesz, mármint ezt reméltem ugye az F1 2010 után (mert az több év távlatából egész jó volt). Most ezzel totál kiábrándultam belőle, meg hát átnyergeltem rfactorra is elég rendesen, de ha mindenben jó lenne, most is tolnám néha, de a 2012-t tuti kb max fél évvel a megjelenés után veszem majd meg, egy 75 % os leárazásban a steamen...
(annyit talán megér majd)
-
sz_abika
addikt
válasz
werszomjas #7848 üzenetére
Tegnap mentem fel először livera és igazából meglepően tiszta futamos bagázsba csöppentem
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas #7848 üzenetére
Akkor AI vagy majd vki tud tán vmit
-
HPC
tag
válasz
werszomjas #7846 üzenetére
Racedepartment. Van liga is fun liga (2011-es autóteljesítménnyel és mindig a pontvezető kapja a legrosszabb kocsit) és esti klub versenyek (bárki csinálhat).
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas #7846 üzenetére
Esetleg LIVE-on is körülnézhetnél
-
Dr. Student
senior tag
válasz
werszomjas #7831 üzenetére
Köszi szépen, akkor ettől nem tartok...
-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas #7816 üzenetére
én azért hébe hóba megyek Live ra is
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
werszomjas #7803 üzenetére
Mert várjuk a GRID2-őt
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
werszomjas #7636 üzenetére
Nem látom,hol lehetne. a piros mozgócsíkot sem látom.per-pillanat. hol birom meg nézni kik indulnak? ftomi74 üzenetére gondolva,meg nézném kikkel is kellene együtt gurulni. minden számít,a régiekkel minden stimm volt kezdtünk össze szokni.de az újakkal kapcsolatba nem szeretem a lögdelőzést. újra indul minden? vagy nem értek most már semmit........
-
moronso
csendes tag
válasz
werszomjas #7636 üzenetére
Azt szeretném kérdezni,hogy új live-os jelszavam létrehozása után,már nem a mercedes gp-vel száguldoztam,hanem a force indiával.mármint a ligában,és,hogy autót mikor,és hol tudok választani?Amúgy a mercit sem én választottam.
-
Sanya595
senior tag
válasz
werszomjas #7566 üzenetére
Hát Én konkrétan a Live miatt léptem vissza az indulástól.
Igy lehet,hogy vissza rakom a gamét és elindulok,mert igazából nincs senki nagyon elhúzva a pontversenyben.
Én Assist On ligába megyek,mert billel tolom. -
pepusos
senior tag
válasz
werszomjas #7561 üzenetére
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas #7559 üzenetére
75%-os hoz is van. csak az 50-et kell kicserélni 75 re.
Azért lett 1-2 mert egy hálózatba 15-en férnek be!
Ezért először az 1-es hálózatot kell feltölteni, aki meg nem fért bele abba az megy a 2-esbe.GoCompete 1-2 meg a közös játékokhoz lett létrehozva. Ha nem férsz bele a GoCompete 1 be, akkor csatlakozz a GoCompete 2-höz, de nem kell mind a kettőhöz csatlakozni!
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas #7557 üzenetére
Igen!
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas #7442 üzenetére
Jól lemaradtam, én csak az itteni fórumot figyeltem.
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas #7380 üzenetére
Második
-
Đusty
addikt
válasz
werszomjas #7269 üzenetére
Tény, hogy igazságosabb de sokkal kevésbé izgalmas sőt úgy nem is igazán hisz visszaninősül szinte időmérőnek. 17 futam alatt azért kiegyenlítődnek az "igazságtalanságok" összességében van idő taktikázni ha 1-1 pályán belül nem is. Monaco pl. tényleg brutális ilyen szempontból.
-
gaben82
tag
válasz
werszomjas #7263 üzenetére
Nekem jó a 20h, ja és ki legyen a szeró?
de akár megcsinálhatom én is.árnyékharc vagy mi legyen?
-
ЯΞD
senior tag
válasz
werszomjas #7249 üzenetére
én ahogy korábban is jeleztem (illetve chaten is) jövök. nekem csak vonal kellene
-
gaben82
tag
válasz
Hello
én mennék de csak ha van hely, senki elől nem akarom elvenni a lehetőséget!Köszi
-
giigz
veterán
válasz
Próbálom úgy intézni, hogy én is induljak!
-
HPC
tag
válasz
werszomjas #7119 üzenetére
Ez a 3 körös bajnokság érdekesnek hangzik ilyet még nem csináltam úgy h beneveznék.
-
ЯΞD
senior tag
válasz
ok rendben.
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Szia! Én a Koreaira jönnék. igaz még erősen gyakorló vagyok főleg all assist off-ba de mindenképpen ott lennék.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas #7068 üzenetére
Kiraktam, thx
-
Motion_Blur
félisten
válasz
werszomjas #7056 üzenetére
Catalunya
Vixen, Lóri, HOBO, HPC: köszi
-
Motion_Blur
félisten
válasz
werszomjas #7002 üzenetére
Last man standing-et tolni?
én mennék, de csak holnaptól leszek otthon
-
ftomi74
tag
válasz
werszomjas #6897 üzenetére
Kiomondottan örülök, ha minél többen vagyunk.
Viszont a Live rettenet ma...
-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas #6897 üzenetére
Kedves csapattársam
Engem nem zavar ezekkel a feltételekkel szóval felőlem jöhetnek .
De autóválasztás előtt mindenféle kép tájékozódjanak nehogy lenyúlják a foglalt gépjárműveket -
moronso
csendes tag
válasz
werszomjas #6802 üzenetére
üdv mindenkinek,megtudnád mondani hol jelentkezhetek játékra?
-
adrian23
csendes tag
válasz
werszomjas #6702 üzenetére
én is ebben bízom!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
werszomjas #6653 üzenetére
Szingapúr biztos népszerű lesz
mennék de nem leszek otthon...
MajaG: örülök ha segíteni tudtam
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas #6545 üzenetére
Nah, akkor beszéljétek meg, mert nagyon nem mindegy!
(#6546) Motion_Blur: Köszönjük!!!!
-
Trihorn
tag
válasz
werszomjas #6522 üzenetére
Jó lenne egy csapatban lenni és azt nagyon megköszönném ha át tudnád adni a mekit!
-
HPC
tag
válasz
werszomjas #6522 üzenetére
Azt hittem h a PH-s ligára utalsz de így már minden világos.
Nagylelkű ajánlat tőled de ha a Meki a kedvenced nem akarjuk elvenni. Ha nem a kedvenced és nem ragaszkodsz hozzá annyira akkor köszönjük szépen. -
HPC
tag
válasz
werszomjas #6507 üzenetére
Werszomjas te nem az én csapattársam vagy McLarennél
Csak azért kérdem mert direkt azért akarunk a Ferrarihoz (ami elvileg üres) menni Vixennel h együtt tudjunk lenni de így lehetünk a Mekinél is ketten. Számomra követhetetlen már az egész.
-
willike71
tag
válasz
werszomjas #6507 üzenetére
Alpinbalázzsal mi maradnánk a HRT-ben.
-
willike71
tag
válasz
werszomjas #6452 üzenetére
Azért nagyon tuti ez a csiga nem???
Gondoltam ez hozzám illő lesz, mert mostanság nagyon lassú vagyok, hiába a Momo-val a patch_2 óta valahogy nem lehet azt a szintet hozni... Vagy elfáradt, vagy én öregedtem, vagy mittomén...
De a csiga az JÓ! -
willike71
tag
válasz
werszomjas #6452 üzenetére
Már írtam neki itt is privátot, meg az oldalán is.
-
willike71
tag
válasz
werszomjas #6450 üzenetére
Üdv!
Attó tartok, hogy többen vagyunk, mint 6, nem fogunk beférni...
Talán még egy assist off ligát indíthatnánk, ami meg hosszabb távú lenne, mert nálunk amúgy is 75% volta a terv...
MC HOBO mit szólsz hozzá? -
csgeri80
csendes tag
válasz
werszomjas #6409 üzenetére
Van egy 1 éves logitech momom, ebbe beleraktamminimum 130.000km-t
kaptam kolcson egy honapja egy logitech DFGT-t, ekkor egyszercsak 6-8 tizeddel gyorsabbak korbe tudtam menni,pl braziliaban,hungaroringen. Igy gondolom, hogy ez nagyban fugg a kormany állapotától is, hogy milyen állapotban van. Most szereltem fel a G27-et, midjárt beállotom valahogy és megyek egyet mondjuk brazilba
. DFGT-vel assistok nelkul TT-ben 1.06.2 körüli idot mentem, mindjart kiprobalom mi valtozott..
-
válasz
werszomjas #6338 üzenetére
Csak a jó setup kellene hozzá
Tegnap már nem volt időm esős beállítást vadászni, mert későn értem haza. Erre az időmérőn zuhogott....
-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas #6324 üzenetére
ha bevállal-os akkor jöhet billel és joyal is
Jim
szarni kell a fejükre had hisztizzenek az ilyenek te megtetted a legtöbbet amit tehettél elnézést kértél pedig szerintem nem te hibáztál hanem ö mert túlzottan sietett -
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #6319 üzenetére
Egy vinyónál tök mindegy, mert fizikailag ugyanaz a fej fog olvasni/írni. A több partíciótól sajnos nem lesz több fizikai elem a HDD-ben. Ha esetleg 15 000 rpm-es vinyód van, akkor viszont tök mindegy
-
GuruZone
őstag
válasz
werszomjas #6241 üzenetére
látod papa, engem ha nem a Codemasters, akkor az Atheros állít meg.
-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas #6220 üzenetére
Ha jól tudom HOBO Vixent akarja megfűzni a jó net miatt
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas #6140 üzenetére
Hát igen... Szombat délután mindenkinek szabadidő, de vasárnap este azért már van más dolog is... Nah mind1, ez már ilyen lesz, ezt kell szeretni!
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas #6135 üzenetére
Nem szombat? És nem délután?
Szombat délután általában mindenki ráér?
Besegítek egy kicsit HOBO kollégának!
Írjátok meg holnap a futamig (PÜ-ben), hogy kinek mikor lenne jó! Az alábbi formátumban várom, utána összesítem!
1. hétköznap: milyen napokon, hány órától?
2. hétvégén: szombat v vasárnap, mikortól?
-
pepusos
senior tag
válasz
werszomjas #6122 üzenetére
"Gondolom nem ugyan azon pálya, akkor van aki csak minden 2. pályán tud majd menni ha esetleg nem jó neki az időpont?"
Szerintem így gondolta HOBO, igen.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas #6097 üzenetére
Válasz: igen.
-
Sanya595
senior tag
válasz
werszomjas #6008 üzenetére
Már megtörtént és ugyanaz...
5-6 napja küzdök ezzel.
Itt valaki linkelt futamott,ott szépen látszott,hogy csatlakoztam és 2-3 mp múlva Lost conn,mert exe hibával elszál a game.. -
pepusos
senior tag
válasz
werszomjas #5999 üzenetére
A 19 fő nekem annak tűnik, de majd HOBO megmondja
-
pepusos
senior tag
válasz
werszomjas #5997 üzenetére
On-ban 19 fő jelenleg...
-
pepusos
senior tag
válasz
werszomjas #5990 üzenetére
Neked is döntened kellene lassan hogy on vagy off
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas #5985 üzenetére
Azt javaslom, hogy az időpontokat a Ligákon belül egyeztessék a tagok, mert félek, ha én írom ki az időpontokat, az nem feltétlenül a legjobb megoldás lesz.
Többen jelezték, hogy mindkét ligában szeretnének indulni. Ezzel csak annyi probléma van, hogy mindkettőben csak 16 hely van, így az lenne a helyes megoldás, ha csak 1-et jelölnénk meg állandó ligának, a másikba (jelentkezés nélkül) beugróként lehetne menni, ha nincs tele a rajtrács...
Én úgy gondolom, hogy hetente 2 futamot lehet megrendezni megfelelő résztvevővel. Egyet hétköznap és egyet hétvégén, hogy mindenkinek legyen lehetősége. Nyilván, az "időmilliomosoknak" mindkét időpont jó lehet, így nagyobb esélyük lesz több pontot szerezni. Sajnos ezzel nem tudok mit kezdeni, kb. lehetetlen olyan időpontot kijelölni, ami mindig, mindenkinek jó lesz...
Nekem pl. a hétköznap este 9 mindig jó, a hétvégi futamokat viszont nem tudom majd rendszeresen látogatni...
-
djrobaa
aktív tag
válasz
werszomjas #5985 üzenetére
Igen ez engem is érdekelne.
-
ftomi74
tag
válasz
werszomjas #5909 üzenetére
Új gyerek
-
Trihorn
tag
válasz
werszomjas #5909 üzenetére
Mikor és melyik lesz a követkeő futam?
Egy linket kaphatnék az oldalhoz? -
Trihorn
tag
válasz
werszomjas #5904 üzenetére
Willike71 hívott meg a futamra, nem is tudtam, hogy van ilyen.
Elképesztő, hogy mit kűzdöttünk bady5000-el.
Persze, jönni fogok ha éppen ráérek. -
--Lorant--
aktív tag
válasz
werszomjas #5771 üzenetére
Szerintem jutni fog egy ülés a Mekinél,mert én az assistos futamokon fogok gurulni Motion pedig az assist nélküliben. ugy hogy megnyugodhatsz ...szerintem
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas #5771 üzenetére
Szerintem ma is 9-kor legyen, ugyanazokkal a feltételekkel.
(#5772) Jim74: Én azt mondom, hogy ha senki másnak nem kell (aki futott próbát), akkor hajrá...
-
Vityapapa
tag
válasz
werszomjas #5755 üzenetére
Én így használom a DFGT-t
overall effects: 105%
spring: 25%
damper:25%
Enable center bepipálva és 0%
degress rotation: 220játékban
FFB:
ON
10%
50%
10%Steering:
0
0
0
0
0
2
10 -
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas #5687 üzenetére
Tudtommal több próba futi lesz
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas #5288 üzenetére
Bocsi, de egy kedves fórumtárs is ezt preferálja és engem nagyon zavar, ha egy topikon belül ketten ugyanazt használják...
Kértem tőle privátban, hogy válasszon másikat, de nem reagált, így gonodolom nem szeretne változtatni.
Sajnos, még 702 nap kell, hogy egyéni Avatart igényelhessek...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas #5281 üzenetére
Igen, *-gal jelöltem az újakat...
-
Xirtam
veterán
válasz
werszomjas #5240 üzenetére
Nincs gond nálad. Eleve szarul van optimalizálva. . . Szarrá járatott 6850-el se tud többet ez a FOS
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas #5215 üzenetére
Ha nem bánod, ezt közzétettem...
-
fagy53
nagyúr
válasz
Szinte soha nem írjátok le, hogy a profilerben mi van beállítva, pedig enélkül semmit nem ér a közölt játék beállítás.
Próbáld ki ha van kedved:
Profiler - korm. ford=400°, FFB erő=25%, effektek 20-20%, középrehúzás=30%
Játékban - saturation=42%, linearity=18% az FFB rész maradjon legfeljebb a weight=20-30% -
csgeri80
csendes tag
válasz
Köszi szépen, kipróbálom ezt is ma este, de határozottan jobban boldogulok vele ,mint a momoval.Nem gondoltam, hogy ennyi kulonbseg lehet idoben kormanyok kozott.A momo pedig nem egy rossz kormany, gondolom itt inkabb arrol van szó, hogy sokkal ujabb fejlesztés és minden precízebb...
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #4884 üzenetére
általában korán, én 9 után
-
makkai
aktív tag
válasz
werszomjas #4723 üzenetére
Elég kelendők az ülései!
-
pepusos
senior tag
válasz
werszomjas #4568 üzenetére
Jaja... sok fog múlni azon is hogy a hét melyik napján, és hány órakor lesznek a futamok. Pl. ha a barátok közttel egybe esik, akkor tuti nem jövök!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
werszomjas #4477 üzenetére
Ha már az eső szóba jött, én kimondottan csipázom, ha minden segítség ki van kapcsolva.
Pont valamelyik nap indultam egy ilyen szerón és hát heavy rainben indult.
Ha már úgyis ki akartam próbálni a felvételt, csináltam futam közben egyet. -
giigz
veterán
válasz
werszomjas #4477 üzenetére
Támogatom, amiket leírtál!
Segítség az mehet, kinek hogy kényelmes. SC, törés az kell. Versenytáv számomra az 50% tökéletes lesz. Időjárásban az esőt nem szeretem, de a változó körülményeket igen! Időmérő szerintem nem lenne muszáj, de ezt döntések el ti. Ferrari-ban van még szabad hely? Ha van akkor nekem az kellene, ha nincs, akkor Mercedes.
Sajnos most nem tudok játszani, nemrég volt formázás a gépemen, a telepítő meg nincs is meg.
Mikor indulnának a versenyek?
-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas #4318 üzenetére
Tegnap délutáni online SPA behívtak egy 20% os versenyre (passz ,hogy miért)
Időmérőn nem indultam mert elkajáltam az időt és így utolsó helyről indulva EZ lett a végeSzerk:
Xirtam F1 után felveszlek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest