- HDD probléma (nem adatmentés)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
- 

makkai aktív tag 
- 

werszomjas addikt Ugyan, ne aggódjatok, sztem vagyunk itt néhányan akik nem profik, majd elcsatázunk egymás ellen  Időmérőn amúgy vicces a manual váltó, kers, drs kombó, beletelt kis időbe míg beállítottam a kormányon hogy egyáltalán melyik gomb mit csináljon, hogy esik kézre  Néha asse tudtam mit nyomok, de körbe találtam  Még jó hogy versenyen nincs folyamatos drs  
- 

Steady74 addikt Ne legyetek kishitűek, nem Ti lesztek a sereghajtók!!  DRS-t könnyű megszokni, igazából ha egyenesbe került az autó kanyar kijáratban, már lehet tolni. Viszont a gyors kanyarok előtt érdemes kikapcsolni, mert simán megforog az autó. KERS meg hát inkább a beosztás a kulcskérdés, ezt mindenkinek tanulnia kell. 
- 

makkai aktív tag Szerintem nekem is sok lesz most egyszerre a manuális váltó + DRS + KERS használatának elsajátítása. De szeretem a kihívásokat.  
 Legalább majd jó versenyek lesznek a mezőny végén is, csak majd arra kell figyelnünk, hogy az 5.-ik kör környékén szépen engedjük magunkat lekörözni! 
- 

MC HOBO aktív tag Elvileg ma nekem is megjön a game, úgyhogy hamarosan csatlakozom én is a mezőnyhöz, bár valszeg csak sereghajtóként...  
- 

makkai aktív tag válasz  Steady74

üzenetére Steady74

üzenetéreAkkor majd este kiderül, bár elöbb úgy is a kormányt kell beállítani, meg kitapasztalni a játékot, hogy egyáltalán végig tudjak menni egy kört. 
 Az f1 2010 -et egy pár órát próbáltam csak ki, ott azért már viszonylag kicsúszásmentesen, de hozzátok képest nagyon gyenge időket mentem.
 A segítségek fokozatos elhagyásával játszottam és odáig jutottam, hogy segítségek nélkül, üzemanyag és gumi szimulációval, de még autómata váltóval professionál szinten a Lotus-sal 10. hely környéki időket futottam.
 Ezzel a szintel már azért online a mezőny végére beférek közétek, és majd jól elversenyzek a 8 A.I. vezette autóval. 
- 

anulu félisten valahogy meg kéne holnapra oldanom egy szabadnapot... bár, ha 3 napig tolnám, akkor garantált az ínhüvely gyulladás :S 
- 

makkai aktív tag Most hozta meg a futár!  
 Este izzítom én is.
 Akkor már működik az online is?
- 

PiE137 senior tag Ami viszont sztem b...omság, és az ideiből se birták kivenni, h ha pölö megforgok időmérön, azonnal dangerous driving, és plusz 10 hely. 
 A tv-ben én még nem láttam olyat, h vkit azért büntetnének, mert elvesztette az uralmát a kocsija felett... :-S
- 

PiE137 senior tag 
- 

AMD_ok őstag 
- 

Trihorn tag válasz  werszomjas

üzenetére werszomjas

üzenetéreIgen, érdemes finomítani! 
 Logitech G27 -en kormányom van..
 Semmi csel nincs, sajnos az alkotók még könnyebre szabták az irányítást, mint amilyen eddig volt.. Gp-ben még aggasztóbb a helyzet.. Gp-ben még aggasztóbb a helyzet.. 
- 

werszomjas addikt Na ne máár, Melbourne-ben hogy az istenbe veszed 6osban első kanyart, meg a többit, mintha dróton húznák a kocsit végig  Amikor kiteszed a fű szélére meg se moccan. Ennyit jelent a részletes setup ? Én csak csak a gyors beállításokat szoktam használni, úgy látom érdemes finomítani  Milyen kormányod van? Vagy mi a csel?  
- 

szpal17 őstag Nagyon komoly lett a játék. Természetesen a 10-es rész finomított változata... 
 A kers és DSR még izgalmasabbá teszi az egészet, amit ráadásul remekül van megcsinálva. A boxutcában végre nem előz le mindenki, sőt jó stratégiával végre előzhetsz is...
 Verseny közben egyszer csak beszól a mérnők, hogy pár körig nélkülöznöm kell a Kerst mert elromlott, de nézik... beszartam a röhögéstől Néhány kör elteltével visszajött, addig meg védekezhettem anélkül. Néhány kör elteltével visszajött, addig meg védekezhettem anélkül.
 A safety cart egyelőre csak a boxutca végén láttam, nem volt rá még szükség.Komoly köröket mentek.  
- 

Trihorn tag 
- 

Trihorn tag 
- 

Steady74 addikt Igen, az irányítást szokni kell, kormány nagyon fura időnként, a grafika annyira nem tetszik, kb ennyi a mai összefoglalóm, ja és 3. vagyok monzában  
- 

ftomi74 tag Offline nekem időnként bekormányoz magától a játék. Online normálisan működik.... Bár a boxban furcsa hogy teljesen kikapcsol a kormányom. Q*va jó lesz ha csak online tudok játszani  
 Volt két futamom ahol nem ment a körszámláló és az időt sem mutatta, a következőn már működtek.
 A vezetés része érdekes, szokni kell de nehezebb nem lett szerintem.
- 

giigz veterán Nálam "High" beállítások mellett nagyon szépen fut a játék. Így ránézésre szebben is mint az előző kiadás...  
- 

AMD_ok őstag válasz  picur220

üzenetére picur220

üzenetéref1 2010-ben ez okozta a gondot (ugyanezt): C:\Programdata\Codemasters\FormulaOne\Datacache\-neved-\replay.pbf Ezt a file-t kell írásvédetté tenni, viszont így nem lesz visszajátszás. Remélem,ennél (f1 2011) azért már ezt megoldották,mert k. bosszantó volt  (rejtett file!) 
- 

polonic félisten Köszi! Volt szerencsém a tavalyit kipróbálni ps3-on. 
 Így akkor tudom, hogy mire számítsak az újjal kapcsolatban.Az irányításról majd írj! Nem kormánnyal játszol, hanem a saját kontrollerrel akkor? Pedig úgy volt, hogy holnap én is megveszem. De a gépem közbeszólt. Más alternatívát kell keresnem a pc helyett. 
- 

Unbaised-Ben senior tag 
- 

picur220 veterán Sziasztok! Megszereztem én is ezt a játékot, és annyi lenne a kérdésem, hogy azért szaggat be néha több tíz másodpercre, mert kevés hozzá a gépem (Athlon II X2 245, HD5750, 4GB RAM), vagy mert alapvetően bugos az egész?  Van, hogy tök simán megy (általában amikor elindulok, meg az első 1-2 körben semmi gond, akárhány pilóta van a pályán), meg van, hogy késik a hang/kép plusz a kép szaggat ezerrel. Most akkor mi lehet a gond, mit állítsak át? 1440x900-ban játszok, elég sok dolog ultran van, meg 4X AA-val tolom, mert a monitorom 1680x1050-es, max felbontáson viszont már alapvetően kevés az FPS. Van, hogy tök simán megy (általában amikor elindulok, meg az első 1-2 körben semmi gond, akárhány pilóta van a pályán), meg van, hogy késik a hang/kép plusz a kép szaggat ezerrel. Most akkor mi lehet a gond, mit állítsak át? 1440x900-ban játszok, elég sok dolog ultran van, meg 4X AA-val tolom, mert a monitorom 1680x1050-es, max felbontáson viszont már alapvetően kevés az FPS.Mellesleg visszaolvasgatva látok ilyeneket, hogy realisztikusabbnak érzem az irányítást, stb, csak annyi lenne a kérdésem az ilyeneket megfogalmazókhoz, hogy vezettek már F1-autót?  Nem akarok flamet kelteni, csak hülyén veszi ki magát, vagy csak annyi lenne a kérdésem, hogy mihez viszonyítva realisztikusabb, vagy honnan tudod, hogy amihez viszonyítod, az mennyire realisztikus? Nem akarok flamet kelteni, csak hülyén veszi ki magát, vagy csak annyi lenne a kérdésem, hogy mihez viszonyítva realisztikusabb, vagy honnan tudod, hogy amihez viszonyítod, az mennyire realisztikus?
- 

anulu félisten a grafika nekem nagyon tetszik, szerintem szép lett. a teljesítmény érdekes dolog. tegnap a PC-men (i7-860, 8GB RAM, 8800GTX) szerintem sokkal simább volt. PS3-on kb ugyanolyan, ugyanazokkal a betegségekkel, mint ami a 2010 volt. a sisak feletti kamerából versenyzek, többit nem tudom, h hogyan viselkedik. volt Melbourne-ben egy esős futamom, néha picit leesett a frame rate, de nem vészes. aztán lehet annak tudható be, h piszok álmos vagyok. 
 az irányíthatóság szerintem teljesen rendben van. reálisat kb vasárnap tudok majd mondani mindenesetre abszolút nem bántam meg a vásárlást  
- 

PiE137 senior tag válasz  Steady74

üzenetére Steady74

üzenetéreszeva, én g25-el nyomom, és kezdetben nekem is ezek voltak a problémáim. 
 control profilba én a custom-ot használom, és magam lövöm be az irányítást.
 az advanced setupba csak a sterrin linearity 10%, a többi 0%. ez az alap. én kezdek hozzászokni, egész irányítható a gyári beállításokkal.
 A force feedbacket sorrendben 10,30,20%-ra állítottam. Így nem tépi ki a kezemből a kormányt!
 Remélem tudtam segíteni!üdv. 
- 

giigz veterán Nagyon el lett találva a játék.  
- 

Steady74 addikt nem tudom jársz-e gyúrni báz, de én ezekkel a beállításokkal nem tudok egy kört se menni  annyira nehéz tekerni a kormányt, hogy az még... a féket meg nem értem. félig sem nyomom be a pedált már blokkolnak a kerekekk, és mindez TTben, mi lesz bekapcsolt szimekkel, el sem tudom képzelni. SPA Aou Rouge ha jól írom nyitott hátsó szárnnyal egyelőre teljesíthetetlen számomra megforgok állandóan 
- 

Trihorn tag Nekem az irányítás a következőképpen van beállítva: Steering deadzone: 0 
 Steering Saturation: 2
 Steering linearity: 30
 Throttle deadzone: 4
 Throttle saturation: 6
 Brake deadzone: 2
 Brake saturation: 10Force feedback: Environmenteal: 70 
 Steering: 20
 Weight: 20Ez még nem tökéletes de alapnak jó.. Ja és windows-ban a logitech profiler-ben: Overall: 60% Spring: 60% Damper: 60% Degree: 175' 
- 

polonic félisten Egy rövid videó a piros zászlóról. 
- 

Dj Sügi őstag Esetleg valaki megosztana egy logitech-es kormánybeállítást, hogy mégis azért nagyjából hogy kellene neki kinéznie!? 
 És a "logitech profiler" szoftverében lévő csúszkákra van valami általános beállítás, érdemes abból indítani a játékot vagy elég, ha csak a háttérben fut?
 Kösz előre is!
- 

bokrosolajos őstag Mind a kettő ugyanaz, csak az egyikhez van egy teljességgel használhatatlan kuplungpedál. mivel a váltója csak szekvenciális. Igazából egyiket sem javaslom, annál is inkább, mivel csak 270°-os a kormányszöge, ami F1-ezéshez még jó is lenne, de hiányzik belőle a rezgő funkció, így a kormánykeréken nem érzed az aszfalt / murva / sziklás felületeket, csak balra jobbra tekered és kész. Abban viszont halk, mivel szíjas Ha tartós, érezhető kormányt akarsz, akkor csípj meg egy Logitech DF GT kormányt 
- 

drevin_71 tag a Westend MM-ben kaptam meg ma ,előtte felhívtak h mától átvehető a game    
- 

s1ru2 aktív tag Én ezzel a darabbal azért vigyáznék  Haveromnál 3/3 megadta magát 1 héten belül és után heteket kellett várnia h gariban új érkezzen. Ez persze nem biztos h mindenkinél így vanInkább Driving Force GT felé kacsintgatnék, de abból elég kevés van jelenleg az országban raktáron tudomásom szerint. Haveromnál 3/3 megadta magát 1 héten belül és után heteket kellett várnia h gariban új érkezzen. Ez persze nem biztos h mindenkinél így vanInkább Driving Force GT felé kacsintgatnék, de abból elég kevés van jelenleg az országban raktáron tudomásom szerint.Személyes megjegyzés: Momo-hoz képest meg nagyongyengus amit a valóságban tud... 
- 

Motion_Blur félisten Akkor most meg lehet osztani az első tapasztalatokat, benyomásokat egy legálisan megvásárolt játékról vagy nem? Vagy csak screent és videót nem lehet felrakni? 
- 

D.Orion veterán Két példányt néztem ki. 
 THRUSTMASTER Ferrari GT Experience Racing Wheel
 THRUSTMASTER RGT FFB CLUTCHMár csak a pénztárcámmal kell megbeszélnem.  
- 

ftomi74 tag Na én is megvettem 576-ban, nem volt előrendelésem. 
- 

anulu félisten ollé!    
- 

Serpiko addikt Holnap már én is F1 fogok játszani eldöntöttem. ez lesz az első F1 gémem és remélem nem az utolsó.    
- 

werszomjas addikt No első benyomások  Fasza a game, megéri az árát. De: A box full automata, teli gázzal (300al) be lehet hajtani lelassít irányba tesz még a boxba is beáll fékezni sem kell, ez eléggé zavar igaz még csak sima versenyen próbáltam, de az az érzésem, karrierben is ilyen, ezen nem lehet változtatni (pl 2010-ben túl lehetett csúszni a box-ban, ami plusz időt jelentett) ? Ja és az irányítás beállításokban sincs olyan opció hogy Pit Limiter  Verseny alatt végre van jelentősége a motor erő szabályzásnak, ha feltekered, jobban megy, de többet is fogyaszt, verseny végére akár el is fogyhat az anyag  ha letekered lassabb, de lehet üzemanyagot spórolni, szóval érdemes verseny közben állítgatni. ha letekered lassabb, de lehet üzemanyagot spórolni, szóval érdemes verseny közben állítgatni.Az AI-k is értelmesebbnek tűnnek.  
- 

válasz  Rolly Dy07

üzenetére Rolly Dy07

üzenetéreNekem ugyanezt mondták a Pólus Centerben lévő MM-ben. Telefonon hívom őket, hogy van-e. Válasz: nincs, holnap jelenik meg.... 
- 

giigz veterán Király lett a játék.      
- 

válasz  turancsics

üzenetére turancsics

üzenetéreSzerintem ott nincs jelentősége ezeknek, mivel a bill. nem analóg eszköz. De lehet, hogy nincs igazam  
- 

turancsics csendes tag Hello Tudnátok mondani egy jó beállítást az irányításra? Én csak szenvedek ezekkel a deadzone és saturato -al. Nem tudom rendesen belőni. Jah hát és igen mindezt billre kellene. Előre is köszi. 
- 

Steady74 addikt szétb@sz az ideg, 2 métert nem tudtam menni egyik pályán sem, mert állandóan vagy tökig gáz vagy tökig fék, vagy telibe jobbra vagy balra mozdul el a kormány leszedtem a game profilert, visszatettem, de semmi nem változott 
Új hozzászólás Aktív témák

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Elemlámpa, zseblámpa
- Google Pixel topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Affinity Designer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gp-ben még aggasztóbb a helyzet..
 Gp-ben még aggasztóbb a helyzet.. 

Tudod amit küldtél..
 Tudod amit küldtél..