- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
makkai
aktív tag
-
werszomjas
addikt
Ugyan, ne aggódjatok, sztem vagyunk itt néhányan akik nem profik, majd elcsatázunk egymás ellen
Időmérőn amúgy vicces a manual váltó, kers, drs kombó, beletelt kis időbe míg beállítottam a kormányon hogy egyáltalán melyik gomb mit csináljon, hogy esik kézre
Néha asse tudtam mit nyomok, de körbe találtam
Még jó hogy versenyen nincs folyamatos drs
-
Steady74
addikt
Ne legyetek kishitűek, nem Ti lesztek a sereghajtók!!
DRS-t könnyű megszokni, igazából ha egyenesbe került az autó kanyar kijáratban, már lehet tolni. Viszont a gyors kanyarok előtt érdemes kikapcsolni, mert simán megforog az autó. KERS meg hát inkább a beosztás a kulcskérdés, ezt mindenkinek tanulnia kell.
-
makkai
aktív tag
Szerintem nekem is sok lesz most egyszerre a manuális váltó + DRS + KERS használatának elsajátítása. De szeretem a kihívásokat.
Legalább majd jó versenyek lesznek a mezőny végén is, csak majd arra kell figyelnünk, hogy az 5.-ik kör környékén szépen engedjük magunkat lekörözni! -
MC HOBO
aktív tag
Elvileg ma nekem is megjön a game, úgyhogy hamarosan csatlakozom én is a mezőnyhöz, bár valszeg csak sereghajtóként...
-
makkai
aktív tag
válasz
Steady74 #888 üzenetére
Akkor majd este kiderül, bár elöbb úgy is a kormányt kell beállítani, meg kitapasztalni a játékot, hogy egyáltalán végig tudjak menni egy kört.
Az f1 2010 -et egy pár órát próbáltam csak ki, ott azért már viszonylag kicsúszásmentesen, de hozzátok képest nagyon gyenge időket mentem.
A segítségek fokozatos elhagyásával játszottam és odáig jutottam, hogy segítségek nélkül, üzemanyag és gumi szimulációval, de még autómata váltóval professionál szinten a Lotus-sal 10. hely környéki időket futottam.
Ezzel a szintel már azért online a mezőny végére beférek közétek, és majd jól elversenyzek a 8 A.I. vezette autóval. -
anulu
félisten
valahogy meg kéne holnapra oldanom egy szabadnapot... bár, ha 3 napig tolnám, akkor garantált az ínhüvely gyulladás :S
-
makkai
aktív tag
Most hozta meg a futár!
Este izzítom én is.
Akkor már működik az online is? -
PiE137
senior tag
Ami viszont sztem b...omság, és az ideiből se birták kivenni, h ha pölö megforgok időmérön, azonnal dangerous driving, és plusz 10 hely.
A tv-ben én még nem láttam olyat, h vkit azért büntetnének, mert elvesztette az uralmát a kocsija felett... :-S -
PiE137
senior tag
-
AMD_ok
őstag
-
Trihorn
tag
válasz
werszomjas #880 üzenetére
Igen, érdemes finomítani!
Logitech G27 -en kormányom van..
Semmi csel nincs, sajnos az alkotók még könnyebre szabták az irányítást, mint amilyen eddig volt..Gp-ben még aggasztóbb a helyzet..
-
werszomjas
addikt
Na ne máár, Melbourne-ben hogy az istenbe veszed 6osban első kanyart, meg a többit, mintha dróton húznák a kocsit végig
Amikor kiteszed a fű szélére meg se moccan.
Ennyit jelent a részletes setup ?
Én csak csak a gyors beállításokat szoktam használni, úgy látom érdemes finomítani
Milyen kormányod van?
Vagy mi a csel?
-
szpal17
őstag
Nagyon komoly lett a játék. Természetesen a 10-es rész finomított változata...
A kers és DSR még izgalmasabbá teszi az egészet, amit ráadásul remekül van megcsinálva. A boxutcában végre nem előz le mindenki, sőt jó stratégiával végre előzhetsz is...
Verseny közben egyszer csak beszól a mérnők, hogy pár körig nélkülöznöm kell a Kerst mert elromlott, de nézik... beszartam a röhögéstőlNéhány kör elteltével visszajött, addig meg védekezhettem anélkül.
A safety cart egyelőre csak a boxutca végén láttam, nem volt rá még szükség.Komoly köröket mentek.
-
Trihorn
tag
-
Trihorn
tag
-
Steady74
addikt
Igen, az irányítást szokni kell, kormány nagyon fura időnként, a grafika annyira nem tetszik, kb ennyi a mai összefoglalóm, ja és 3. vagyok monzában
-
ftomi74
tag
Offline nekem időnként bekormányoz magától a játék. Online normálisan működik.... Bár a boxban furcsa hogy teljesen kikapcsol a kormányom. Q*va jó lesz ha csak online tudok játszani
Volt két futamom ahol nem ment a körszámláló és az időt sem mutatta, a következőn már működtek.
A vezetés része érdekes, szokni kell de nehezebb nem lett szerintem. -
giigz
veterán
Nálam "High" beállítások mellett nagyon szépen fut a játék. Így ránézésre szebben is mint az előző kiadás...
-
AMD_ok
őstag
válasz
picur220 #853 üzenetére
f1 2010-ben ez okozta a gondot (ugyanezt): C:\Programdata\Codemasters\FormulaOne\Datacache\-neved-\replay.pbf
Ezt a file-t kell írásvédetté tenni, viszont így nem lesz visszajátszás. Remélem,ennél (f1 2011) azért már ezt megoldották,mert k. bosszantó volt
(rejtett file!)
-
polonic
félisten
Köszi!
Volt szerencsém a tavalyit kipróbálni ps3-on.
Így akkor tudom, hogy mire számítsak az újjal kapcsolatban.Az irányításról majd írj! Nem kormánnyal játszol, hanem a saját kontrollerrel akkor?
Pedig úgy volt, hogy holnap én is megveszem. De a gépem közbeszólt. Más alternatívát kell keresnem a pc helyett.
-
Unbaised-Ben
senior tag
-
picur220
veterán
Sziasztok!
Megszereztem én is ezt a játékot, és annyi lenne a kérdésem, hogy azért szaggat be néha több tíz másodpercre, mert kevés hozzá a gépem (Athlon II X2 245, HD5750, 4GB RAM), vagy mert alapvetően bugos az egész?
Van, hogy tök simán megy (általában amikor elindulok, meg az első 1-2 körben semmi gond, akárhány pilóta van a pályán), meg van, hogy késik a hang/kép plusz a kép szaggat ezerrel. Most akkor mi lehet a gond, mit állítsak át? 1440x900-ban játszok, elég sok dolog ultran van, meg 4X AA-val tolom, mert a monitorom 1680x1050-es, max felbontáson viszont már alapvetően kevés az FPS.
Mellesleg visszaolvasgatva látok ilyeneket, hogy realisztikusabbnak érzem az irányítást, stb, csak annyi lenne a kérdésem az ilyeneket megfogalmazókhoz, hogy vezettek már F1-autót?
Nem akarok flamet kelteni, csak hülyén veszi ki magát, vagy csak annyi lenne a kérdésem, hogy mihez viszonyítva realisztikusabb, vagy honnan tudod, hogy amihez viszonyítod, az mennyire realisztikus?
-
anulu
félisten
a grafika nekem nagyon tetszik, szerintem szép lett. a teljesítmény érdekes dolog. tegnap a PC-men (i7-860, 8GB RAM, 8800GTX) szerintem sokkal simább volt. PS3-on kb ugyanolyan, ugyanazokkal a betegségekkel, mint ami a 2010 volt. a sisak feletti kamerából versenyzek, többit nem tudom, h hogyan viselkedik. volt Melbourne-ben egy esős futamom, néha picit leesett a frame rate, de nem vészes. aztán lehet annak tudható be, h piszok álmos vagyok.
az irányíthatóság szerintem teljesen rendben van. reálisat kb vasárnap tudok majd mondanimindenesetre abszolút nem bántam meg a vásárlást
-
PiE137
senior tag
válasz
Steady74 #846 üzenetére
szeva,
én g25-el nyomom, és kezdetben nekem is ezek voltak a problémáim.
control profilba én a custom-ot használom, és magam lövöm be az irányítást.
az advanced setupba csak a sterrin linearity 10%, a többi 0%. ez az alap. én kezdek hozzászokni, egész irányítható a gyári beállításokkal.
A force feedbacket sorrendben 10,30,20%-ra állítottam. Így nem tépi ki a kezemből a kormányt!
Remélem tudtam segíteni!üdv.
-
giigz
veterán
Nagyon el lett találva a játék.
-
Steady74
addikt
nem tudom jársz-e gyúrni báz, de én ezekkel a beállításokkal nem tudok egy kört se menni
annyira nehéz tekerni a kormányt, hogy az még... a féket meg nem értem. félig sem nyomom be a pedált már blokkolnak a kerekekk, és mindez TTben, mi lesz bekapcsolt szimekkel, el sem tudom képzelni.
SPA Aou Rouge ha jól írom nyitott hátsó szárnnyal egyelőre teljesíthetetlen számomra megforgok állandóan
-
Trihorn
tag
Nekem az irányítás a következőképpen van beállítva:
Steering deadzone: 0
Steering Saturation: 2
Steering linearity: 30
Throttle deadzone: 4
Throttle saturation: 6
Brake deadzone: 2
Brake saturation: 10Force feedback:
Environmenteal: 70
Steering: 20
Weight: 20Ez még nem tökéletes de alapnak jó..
Ja és windows-ban a logitech profiler-ben: Overall: 60% Spring: 60% Damper: 60% Degree: 175'
-
polonic
félisten
Egy rövid videó a piros zászlóról.
-
Dj Sügi
őstag
Esetleg valaki megosztana egy logitech-es kormánybeállítást, hogy mégis azért nagyjából hogy kellene neki kinéznie!?
És a "logitech profiler" szoftverében lévő csúszkákra van valami általános beállítás, érdemes abból indítani a játékot vagy elég, ha csak a háttérben fut?
Kösz előre is! -
bokrosolajos
őstag
Mind a kettő ugyanaz, csak az egyikhez van egy teljességgel használhatatlan kuplungpedál. mivel a váltója csak szekvenciális.
Igazából egyiket sem javaslom, annál is inkább, mivel csak 270°-os a kormányszöge, ami F1-ezéshez még jó is lenne, de hiányzik belőle a rezgő funkció, így a kormánykeréken nem érzed az aszfalt / murva / sziklás felületeket, csak balra jobbra tekered és kész. Abban viszont halk, mivel szíjas
Ha tartós, érezhető kormányt akarsz, akkor csípj meg egy Logitech DF GT kormányt
-
drevin_71
tag
a Westend MM-ben kaptam meg ma ,előtte felhívtak h mától átvehető a game
-
s1ru2
aktív tag
Én ezzel a darabbal azért vigyáznék
Haveromnál 3/3 megadta magát 1 héten belül és után heteket kellett várnia h gariban új érkezzen. Ez persze nem biztos h mindenkinél így vanInkább Driving Force GT felé kacsintgatnék, de abból elég kevés van jelenleg az országban raktáron tudomásom szerint.
Személyes megjegyzés: Momo-hoz képest meg nagyongyengus amit a valóságban tud...
-
Motion_Blur
félisten
Akkor most meg lehet osztani az első tapasztalatokat, benyomásokat egy legálisan megvásárolt játékról vagy nem?
Vagy csak screent és videót nem lehet felrakni?
-
D.Orion
veterán
Két példányt néztem ki.
THRUSTMASTER Ferrari GT Experience Racing Wheel
THRUSTMASTER RGT FFB CLUTCHMár csak a pénztárcámmal kell megbeszélnem.
-
ftomi74
tag
Na én is megvettem 576-ban, nem volt előrendelésem.
-
anulu
félisten
ollé!
-
Serpiko
addikt
Holnap már én is F1 fogok játszani eldöntöttem. ez lesz az első F1 gémem és remélem nem az utolsó.
-
werszomjas
addikt
No első benyomások
Fasza a game, megéri az árát.
De:
A box full automata, teli gázzal (300al) be lehet hajtani lelassít irányba tesz még a boxba is beáll fékezni sem kell, ez eléggé zavar igaz még csak sima versenyen próbáltam, de az az érzésem, karrierben is ilyen, ezen nem lehet változtatni (pl 2010-ben túl lehetett csúszni a box-ban, ami plusz időt jelentett) ?
Ja és az irányítás beállításokban sincs olyan opció hogy Pit Limiter
Verseny alatt végre van jelentősége a motor erő szabályzásnak, ha feltekered, jobban megy, de többet is fogyaszt, verseny végére akár el is fogyhat az anyag
ha letekered lassabb, de lehet üzemanyagot spórolni, szóval érdemes verseny közben állítgatni.
Az AI-k is értelmesebbnek tűnnek.
-
válasz
Rolly Dy07 #805 üzenetére
Nekem ugyanezt mondták a Pólus Centerben lévő MM-ben. Telefonon hívom őket, hogy van-e. Válasz: nincs, holnap jelenik meg....
-
giigz
veterán
Király lett a játék.
-
válasz
turancsics #803 üzenetére
Szerintem ott nincs jelentősége ezeknek, mivel a bill. nem analóg eszköz. De lehet, hogy nincs igazam
-
turancsics
csendes tag
Hello
Tudnátok mondani egy jó beállítást az irányításra?
Én csak szenvedek ezekkel a deadzone és saturato -al. Nem tudom rendesen belőni.
Jah hát és igen mindezt billre kellene.
Előre is köszi.
-
Steady74
addikt
szétb@sz az ideg, 2 métert nem tudtam menni egyik pályán sem, mert állandóan vagy tökig gáz vagy tökig fék, vagy telibe jobbra vagy balra mozdul el a kormány
leszedtem a game profilert, visszatettem, de semmi nem változott
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- DeepCool CC560 Black V2 garis
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest