- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #8476 üzenetére
"- nem elfáradni akarok egy verseny alatt, hanem élvezni azt, és igen, lehet érezni az autót így is, az idők ezt igazolták"
Ezt alátámasztóm .
Én sem használtam sokkal keményebben , bár volt rá példa ,hogy felhúztam mindent 100% ra Motion módjáraés nekiestem egy 100% os asist off-nak . Nem kell mondjam a 15. körnél már saját anyámat szidtam,hogy hogy lehettem ekkora barom . És 2 napig dolgozni sem bírtam rendesen
pedig nekem csak G25 volt
-
ps.clint
csendes tag
válasz
Steady74 #8449 üzenetére
Ó, nekem ezzel hál istennek nincs bajom, SSD mellett csücsül 2 nagyobb hdd is, "párszáz gigát" tudok tárolgatni ha mazsolázni akarok.
Hurkafej: Akkor szerintem mindenképp. Mikor átkonvertálod (pl windows movie maker nagyon egyszerű kis progi), úgy is egy csomót veszít a minőségén, és legfőképp a méretén. SZVSZ, 30fps alatt meg inkább a kockák szaporodjanak, mint hogy szépek legyenek a fák, meg a tapsikoló mókusok a pálya szélén. -
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Steady74 #8374 üzenetére
Őszinte leszek, amíg találok kihívást segítségekkel együtt is, addig nem veszem le azt a 2-3-at, amit használok. A szimulációk amúgy meg be vannak kapcsolva, szóval a jövőben már max. csak a segítségeket tudom kikapcsolgatni. Viszont nekem így is élvezetes, ami meg bosszant benne, azt nem tudom a segítségek kiiktatásával megoldani.
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #8374 üzenetére
Egyetértek
Én a 2010 et kezdtem közepes TC vel és neked és Motion és tsa -knak köszönhetően ALL assist Off és minden sim ON-ra tértem át . Igaz az első 1-1.5 hónap kicsit érdekes volt de utána a TC-s időket simán megfutottam szinte kisujbol kirázva és a 2011-et nem is játszottam segítségekkel . -
Mr.Mercury
aktív tag
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Steady74 #8289 üzenetére
Mondjuk a hibákat tényleg úgy tűnik, hogy részben lexarják. Mert, hogy a savegame problémát nem tudták megcsinálni, az vicc. Az, hogy én, aki karriert nyom, legalább egy évadban 2x újra kell kezdjek egy-egy egész futamot azért, mert elszáll a mentés, az több, mint bosszantó. Ha ez nem változik majd a mostaniban, akkor tényleg belátom, hogy reménytelen a CM. Most még bízok bennük, hátha évről-évre tudnak fejlődni.
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Steady74 #8287 üzenetére
Szerintem várjuk meg míg tényleg megjelenik, aztán már jogosabban bírálhatjuk. Én mindenhol ahol szóba kerül azt írom, hogy tényleg nem tökéletes, de szerintem semminél sokkal jobb. Valamint, ha náluk maradnak a jogok továbbra is, akkor még évről évre javíthatnak rajta.
-
válasz
Steady74 #8220 üzenetére
A kérdésem arra vonatkozott hogy tizedmásodpercekben mérve mekkora különbség lehet TC-vel ill. anélkül egy adott játékos esetében.
Ugyanis all assist off megyek ligában, érdekelne h hozna-e vmit ha bekapcsolnám a TC-t.
Stabilitásban és eredményekben sokat segítene, de rontana a játékélményen, de ezt lehet beáldoznám, nem vagyok vérprofi. -
kovi831
aktív tag
válasz
Steady74 #8162 üzenetére
Régóta F1 "rajongó" vagyok.Örülök, hogy végre van olyan F1-es játék ami játszható is.
Régen a Gp4-el nyomtam, de ennél nem volt netes rész, meg már az idő is eljárt felette...stb.Szerk. no meg mire a következő rész kijön, az még tele lesz hibákkal...
Meg mi a garancia arra ha 5 év múlva is csatlakozni akarok, akkor lesz szerver? -
AMD_ok
őstag
válasz
Steady74 #7792 üzenetére
Nekem megvan 1 hónapja kb, (amikor kijött megvettem), és biztosíthatlak róla,hogy nem "csak" könnyed szórakozás az
. Rendesen oda kell figyelni,van is mit javítani még rajta, mivelhogy beta (most jött ki az első patch), de ha jönnek az értelmes modok (van köztük F1 is már,amit hegesztenek), akkor nagyon, de nagyon odakeni majd a CM féle F1-et.
Mondom ezt úgy,hogy tudhatod, megvan az F1 2010 és az F1 2011 nekem is,toltam eleget (Polonic kollégával pl ebben egy teljes bajnokságot is Coopban pl) -
JONAS77
aktív tag
válasz
Steady74 #7789 üzenetére
Nem akarom reklámozni az rF2-t, de az lessz az igazi szimulátor! Sajnos, hogy a codemasters már kétszer eljátszotta a lapokat. Nem hiszem el mitől jobb, vagy mit tud jobban az rFactor fejlesztő és tervező csapata a codemastersnél!
Ebben az évben terveznek még folytatást? Még nincs semmi hír a 2012-es évadról? -
szab.tam
nagyúr
válasz
Steady74 #7745 üzenetére
aha. ezt így nekem még senki nem mondta...
nem tudtam, hogy piszkálták az ide vonatkozó fizikát....
azt hittem, hogy nálam van valami hiba.pedig muszáj lesz a 2011-et belőnöm. a 2010-hez képest szerintem jobb a cpu otimalizáció, és ugye csak az megy 3 monitoros módban a softth-tal. egyelőre....
thx.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Steady74 #7738 üzenetére
hopp. drs jó 5 let. megnézem!
tudni illik, egyelőre a 11-en csak edzésköröket megyek, (azaz mennék), és csak a kers-t definiáltama kormány egyik gombjára. a drs-t mégcsak nem is néztem, eszembe sem jutott...
a kanyarban való jobb tapadáshoza kers-nek zárva kell lennie?
és az hogy lesz elnevezve a setup-ban? (csak hogy egyértelmű legyen...)
open vs. closed?
(másik gépen van, most nem tudom megnézni, viszont onnan esetleg nem tudok majd kérdezni...) -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Steady74 #7698 üzenetére
Hát nem felejtem el azokat az időket elemben a F1el minden évben jön az új,rosszabbnál rosszabb feltételek mellett ,na meg a lényeg! ott mindég találtam HUN tesókat összeverődve egy szerverre MINDEN ÁLDOTT NAP! Este 8-9körül oda ültem és hajnali 4-5 ig nyomtuk ,ki a tésztát főzte ki a kávét, a chat is müködött kifogástalanul. szórakozás szempontjából nálam az viszi a pálmát egyenlőre! (mondjuk ha betoltak volna még +100 autót +pályát akár fizettem is volna érte,és még mindég azt tolnám.............
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Steady74 #7694 üzenetére
2évig nem költöttem játékra.Vajon ,hogy bírta el a szerverük?! Még eredeti sem kellett hozzá Volt egy jó Game. F1 nyomába se érhet . (M1-ről meg csak annyit szeretnék hozzászólni ..remélem nem dobnak reklámot futam közbe! Mert nálam ez nem jött be,még inkább nem veszem a rágógumijukat
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #7685 üzenetére
LOL
Nem a legjobb arány , sajnos vagy inkább hál isten nap közben nem nagyon van időm játszani .
Amikor pedig időm is van és kedvem is az általában estefele és akkor Ferencékkel szoktunk gurulni és megproba egymásra figyelni , igaz tegnap Csabát majdnem sikerült betolnom a rázókő alá Kuala Lumpurba-n mert nagyon meglepett a féktávjával amit vett -
HPC
tag
válasz
Steady74 #7673 üzenetére
Az elmúlt 3 esős versenyemnél ebbe az inter/wet-be keveredtem bele.
Kanadában az egyik verseny heavy rainnel indult majd light rain lett utána el is áll illetve 5 perc hiányzott még hozzá amikor kijöttem a boxba interért de aki mögöttem jött wettel ledolgozta 3 kör alatt a 10mp-s előnyömet.
Monzában meg pont ezt próbáltam ki h light rainre felraktam a wetet. 2 kör múlva ki is kellett jönnöm. Én úgy vettem észre h az eső sokkal bonyolultabb lett 2010 óta.
Azt figyeltem meg h mindig másképp változik az időjárás nincs olyan séma mint az előző játéknál. Itt Spaban pl iszonyat hirtelen szakadt le az ég. -
ftomi74
tag
válasz
Steady74 #7673 üzenetére
Nem-nem, az ideiben számít hogy inter vagy wet kell, ha nincs elég víz elkopik/túlmelegszik 2-3 kör alatt a wet. Én is intereztem pár kört, csak én egyből azt tudtam feltenni az 1. cserénél.
Versenytől függ hogy mennyit mix3-azok, Spaban nem sokat lehet 1-1,5 kör után lement optimalra a benya -
ftomi74
tag
válasz
Steady74 #7665 üzenetére
Köszz, HPC-nek rosszabbul jött ki a kerékcsere és az eső miatt 1-el többet volt a boxban, a másik srác aki mögötte volt sokat hibázott.
Viszont volt egy olyan katasztrófális versenyem tegnap, hogy még most is pirulok, kicsúszás, büntetés, és végül összetörtem a kocsit a box falán... -
Nunder
őstag
válasz
Steady74 #7653 üzenetére
Hivatalosan csak Vista driver van hozzá, egyéb hackelt dolgot nem találtam. Gondolom, hogy a kormány valamelyik összetevőjével nem lehet gond, mert működik F1 2010, netKar Pro, Dirt, TDU2 alatt is, én a driverre gyanakszom. De akkor hogyhogy másik programnál nem ütközik ki? Mondjuk a 2010 is egyszer eljátszotta ezt, de reinstall mentések vissza és azóta is jó.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Steady74 #7644 üzenetére
Igazad van,jobb is ha nem ártod bele magad annyira. mert jelentkezz és ha rád adná valaki ezt az inget amit nekem adtak akkor ,meg lesném a reakciódat. Ne haragudj szebben nem tudom írni
Hoboval és Ferivel semmi gondom nincsen meg senkivel sem. ,úgy ismersz,hogy félbe hagyom a ligákat amibe jelentkezem?....pár liga azért van a hátam mögött. Így van ,ebbe az egybe nagyot hibáztam,hogy nem néztem fel állandóan,van-e változás. (gondoltam a hamachi teszt meg volt minden megy úgy ahogy azelőtt csak Live nélkül) Stabilnak gondoltam a szabályokat. Részemről a Téma lezárva ....... (persze úgy a legnehezebb,ha mindenki rád száll)+még
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #7591 üzenetére
Mi itt voltunk egyszer, elég jó pálya, nem rosszak az autók sem.
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #7547 üzenetére
egyetértek nálam még ha sok minden fut a háttérben és belassulok 70 körülre már észrevehetően zavaró,szerintem 80 vagy a felett a sima a játék online .
más amit észrevettem amióta játszunk hamachin azóta FPS számom is nőt átlag 110-130 körül van de amint Live-n keresztül ez leesik 90-110 közé és a felbontás ugyanúgy ful hd ultra beállításokkal igaz élsimi csak 4X es
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #6899 üzenetére
Nekem is csak steering linearity 30% többi nulla és van szélárnyékom, tudom hogy az oldalon szerepel 2%-os brake deadzone, de patch óta úgy néz ki nem kell féltétlenül.
mod: én nem vagyok ellene hogy legyen szabadkártya a futamokon, csak vigyázzunk egymásra, főleg az elején
-
fess
őstag
válasz
Steady74 #6823 üzenetére
az itteni setup,talán annyi különbséggel,hogy a szárnyak 6-9 állásban vannak,a camber hátul 1,2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ingatlanos topic!
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest