Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shikaree001
tag
ma este lesz valami?
Bajnokságot melyik nap kezdjük? -
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas #6097 üzenetére
Válasz: igen.
-
werszomjas
addikt
válasz
bendeguz76 #6096 üzenetére
kerdes: a bajnoksag pontszamitasa a rendes valos rsz szerint lesz igaz?
-
Xirtam
veterán
Én kimaradtam az összes listából!
-
hermanyi
addikt
-
MC HOBO
aktív tag
Eddig a következő pilóták küldtek csapat-igényt:
fess, csgeri80, djrobaa, Jim74, --Lorant--, pepusos, hermanyi, karilla88, makkai, bendeguz76, giigz, shikaree001, werszomjas, gaben82, ftomi74, HPC, Vityapapa, karajev7, Trihorn, Blank84, Motion_Blur
Ezeket az igényeket a mai napon a sorrend alapján kiokoskodom és publikálom.
Többiek???
(remélem, senkit nem hagytam ki, ha mégis, kérem jelezze és előre is BOCSI!!)
-
karilla88
tag
válasz
ftomi74 #6078 üzenetére
köszi a videót
nem semmi ilyen nézettel játszania 29. körben az első szektort ezredre megcsináltad
aztán meg bificcent a legjobb időm(csak azért mert a nagyágyúk már nem voltak rendesen versenyben
)
hogy a fenébe tudsz ilyen hosszúságú videót a youtube-ra feltölteni?
nekem 10 percnél nem enged többet -
MC HOBO
aktív tag
Kérem, mindenki ellenőrizze a Liga-besorolását, mert többen is jeleztétek, hogy nem stimmel az idő, amit beírtam. Sajnos, elég sok helyről kellett összevadászni az eredményeket, így simán előfordulhat, hogy nem vettem valamit észre!
Mindenkitől előre is (és utólag is) BOCSÁNATOT KÉREK, ha valamit elcsesztem, esküszöm, nem szándékosan...!!! Senkit nem szeretnék rosszabb helyre sorolni, mint amit megérdemel!!!
-
ftomi74
tag
Tegnapi Melbourne: [link]
-
GuruZone
őstag
nem tudom, én pont fordított véleményen vagyok!
Életem legjobb versenyét köröztem le az előbb!
Hungaroring 30% (21 kör), tiszta idő, tyre/fuel sim ON
Pole pozíciós időm: 1:14:857
Végül a felajánlott 2 kiállásos taktika
(5 kör lágy, 8 kör kemény, 8 kör kemény)
helyett
3-szor cseréltem kereket!
4 kör lágy (kopott vót), 6 kör lágy, 6 kör lágy, 5 kör keményÚgy suhantam végig lágyon az 1:15.600-1:16.000-okat, hogy végül 10mp-cel nyertem! (a végén a srác eldobott valamiért 5 mp-cet)
jó, az tényleg vicc, hogy 21 kört nem lehet megoldani egy kerékcserével. Mi lenne 77 körön??
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6071 üzenetére
Egyrészt valahol el kell kezdeni, másrészt mindig máshogy szárad, nem lehet előre kiszámítani, most pl kellett a slick az utolsó körökre, de jól látni a száradó ívet, meg érezni is hogy csúszkál az inter.
Amúgy most pepusosnak volt olyan lemaradós lagja, úgy elcsaptam a gyors balosban a 3. szektor elején, hogy szárnyat kellett vételeznem -
Motion_Blur
félisten
válasz
ftomi74 #6068 üzenetére
Ha abban a pillanatban nem lépek akkor ott total crash és nem csak nekem annyira szar helyen voltam szvsz. Meg egyébként se mentem még felszáradó pályán, fogalmam se volt a gumistratégiámról meg hogy menet közben hogy kérek + pit stopot ha kell a száraz gumi stb...
Neked és azoknak akik végigmentek GRAT!!
-
Đusty
addikt
Hát szerintem a patch előtt nagyságrendekkel jobb volt a játék, most a gumi hamar és egyik pillanatról a másikra fogy el még mi előtt figyelmeztetne, a hibákat meg úgysem javították, úgyhogy valóban egy trágyadomb az egész.
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6064 üzenetére
Kár volt kilépned egy pörgés miatt, nekem is volt 2, és a többiek sem fukarkodtak vele szerintem
-
ftomi74
tag
Brutál volt a verseny, ritkán hibázok ennyit, de szerencsémre nem én voltam az egyetlen, nagy hajtás volt a dobogós helyekért
Kár, hogy pár embernek baszakszik a játék
Töltök majd fel videót. -
giigz
veterán
Majd az F1 2012
-
Motion_Blur
félisten
válasz
MC HOBO #6059 üzenetére
Kezdelek megérteni, ha velem ennyi minden történne ezzel a játékkal kapcsolatban már én is megsemmisítettem volna egy rituálé keretében.
Ma már kétszer kibaszott engem is... eddig ez összesen 4-5 alkalommal történt meg 50-60 alkalomból.
(#6060) --Lorant--: azért próbáld meg esőben assist nélkül szerintem
főleg amikor rajt után a TC-sek tolnak le amíg be nem áll a tempó. vagy megúszod vagy nem, remélem még időben nyomtam ALT+F4-et és nem szálltál belém amikor kiforogtam
-
pepusos
senior tag
válasz
--Lorant-- #6060 üzenetére
Neked?? Asszem 2 kört kaptam szinte mindenkitől!
Ennyit rég forogtam, és rájöttem hogy szárny nélkül piros gumival nem lehet menni esőben!
Motion sorry, rajtnál rád toltak, nem tudtalak kikerülni sem
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur #6054 üzenetére
Kár h leb@szott! volt muri
-
hermanyi
addikt
válasz
MC HOBO #6059 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled egy rakat szemét amit a fejünkre sóztak .
Hál isten én azon kevesek táborába tartozom akik viszonylag keveset szívnak vele ( pach előtt cumiztam az exe és hasonlók miatt) , de nekem rendszert kellett újratennem cakli pakli a Pach után egyéb okból kifolyólag és mint írtam azóta alig van ilyen fagyásos problémám .
De ennek ellenére ha tudom ,hogy ezt várhatom a játéktól biztos nem veszem meg .
De azért illenék elindulnod ha nem is rendszeresen de részt venni a Ligában ha van szabad helyszerk:
Lori
segít az asziszt hidd el főleg ilyen esős szar versenyen , én is odavertem az autót 2X és ezért is zárattam ki magam mert minek erőltessem ha nem megy -
--Lorant--
aktív tag
Na most meg kérdezem,hogy mennyivel előnyösebb az assist
persze oké igen,de a hibafaktor benne volt, odab@sztam rendesen.... a végére pedig kiürítettem a tankot
kösz a játékot jól éreztem magam! de van még mit tanulni
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
hermanyi #6023 üzenetére
Ne hidd, hogy nem gondolkodtam el rajta... Ne hidd, hogy nem szeretnék indulni... Elvégre - valamilyen szinten - az én kezdeményezésemre jött létre ez a LIGA-dolog és a GoCompete! oldal... Talán én voltam a legjobban rajta ezen... De egyszerűen sz@rt sem ér ez a játék, nemhogy 8000 forintot.. Azért a XXI. században már nem túl szerencsés egy ekkora BUG-halmazzal kiszúrni a játékos-társadalom szemét. Én nem tudom, mit képzelnek magukról azok ott Birmingham-ben? Hogy ők bármit megtehetnek, mert ők a nagy Kódmasztersz???
Kíváncsi lennék, hogy pl. Te hogy reagálnád le, ha ennyi problémád lenne a játékkal, mint nekem. Minden töltésnél kifagy (nem csak az elején), tele van hibákkal, egy rakás sz@r az egész. Az utóbbi pár hétben többet ültem a gép előtt arra várva, hogy végre-valahára elinduljon a játék, mint amennyit játszani tudtam. Amúgy sem volt túl nagy sanszom a versenyben, így meg még az a kevés is elszállt, ami maradt. Ha olvasod a fórumot (persze, hogy olvasod), láthatod, hogy nem csak nekem vannak ilyen gondjaim. Egy futamot sem tudunk összehozni úgy, hogy valakinek ne fagyna ki, valakit ne dobna ki a LIVE... MI EZ A F@S???Tudom, ez csak egy játék... De véleményem szerint egy játék arra hivatott, hogy kikapcsolódást, élvezetet nyújtson, nem arra, hogy az ember a haját tépje, mert 10 Gigabájt 1-es meg 0 ott szopatja, ahol tudja. Engem ne szopasson, bakker... Öreg vagyok én már bohócnak, az a helyzet!
Szóval, lényeg a lényeg: befejeztem a játékot ezzel a rakás szerencsétlenséggel: kib@szom a kukába, talán gyújtósnak még jó lesz!
Szóval ennyi... részemről a téma lezárva, nem is szeretnék erről többet beszélni!
Megértéseteket előre is köszönöm!
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #6057 üzenetére
Csak a bajnokságban ezekből majd ne legyen sok...
-
giigz
veterán
Az újabb futamról meg lemaradtam... Kész
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #6054 üzenetére
Durva ez a játék!
-
Motion_Blur
félisten
"Connection fail" - mikor ha nem most
-
GuruZone
őstag
elindult már???
erről gondolom lecsúsztam!
Ha mégis újraindul írjatok!
-
giigz
veterán
A szokásos... Ma már harmadjára... Mintha beragadna az "Esc"
Nem tudom mi lesz így, de ma jó lett volna ez a futam, erre tessék...
-
shikaree001
tag
Nálam 8 óra van
-
fess
őstag
válasz
--Lorant-- #6030 üzenetére
huhhh,400km-ert lehet nem kocsikázok pár csukáért,de jó neked,hogy 1 sima napon fogsz 2-3 ilyet
akkor 8-ig vacsi 1 sörrel,ilyen távra már kell energia
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
hermanyi #6035 üzenetére
Ki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli
én meg vagyok elégedve,te pedig csak írígykegy
, az a Hír járta ma ,hogy a minap valaki egy 16,5kg-ost fogott,na az már igen,de lehet nálad az sem jönne be. itt nincsenek cetek
ez vajdaság .........
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Maradjunk az F1 nél ,inkább........Viccesek vagytok,azért én nem enném ki az akváriumot
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant-- #6030 üzenetére
mit akarsz ezekkel a bugylikkal a csalihalat is hazaviszed?
-
pepusos
senior tag
válasz
--Lorant-- #6033 üzenetére
Már úgy is tudjuk hol találunk vasárnaponként, úgyhogy kár a gőzért!
-
--Lorant--
aktív tag
Egyszer el látogathatsz
itt fogtam ma is
-
karilla88
tag
sziasztok
20:00kor csinálok egy 50% Melbourne-t a liga beállításokkal
akinek van kedve az csatlakozzon, teszteljünk egy kicsitmegkérek mindenkit hogy ne az első kanyarban döntsük el a versenyt itt nem a győzelem a fő szempont
(írja ezt aki lassú mint a trabi
)
-
Karajev7
tag
Ki az a Bence 30? Mit keres a forma1be? Derbyben a helye!!!
-
Sanya595
senior tag
válasz
hermanyi #6023 üzenetére
Arról nem is beszélve,ha pl nekem nem sikerül valamit kezdenem ezzel a f@ssal,akkor nemtudok indulni és máris van egy hely...
De nem értem,mert régebben ha csatlakoztam hozátok akár futam közben is,akkor spectr---mitudom Én milyen modban néztelek benneteket....most ez sem megy..
Kivág exe hibával.... -
werszomjas
addikt
válasz
MC HOBO #6014 üzenetére
Én kiléptem az ON ligából, tartalék pilóta leszek, szóval ha nincs meg a létszám, nyugodtan behívhattok majd.
Engem annyira nem is a pontok érdekelnek, hanem a versenyzés, majd látjuk úgyis mennyire lesz aktív a nép, meg lehet valakinek az időpont nem lesz jó, szoval akkor is szabadul fel hely.
-
giigz
veterán
Nahh
Melbourne jól indult, erre 2x boxáthajtás
Monza jól indult, erre 2x boxáthajtás -
MC HOBO
aktív tag
Úgy látom, nem jutunk dűlőre a Ligákat illetően, ezért úgy döntöttem, szigorítok a feltételeken és a szabályokon... Előre is elnézést kérek azoktól, akiket ez (negatívan) érint!
GoCompete!-PH! - LIGA - Részvételi feltételek és szabályok
Kérek minden DUPLÁN jelentkező játékost, hogy gondolja meg, melyik Liga szimpatikus neki és CSAK ABBA jelentkezzen, ahol rendszeresen szeretne indulni.
-
Timbu
tag
Sziasztok! Csak pár napot olvastam vissza, úgyhogy lehet, hogy volt már róla szó. Az hogy lehet, hogy ezen roppant tehetséges programozó csapat immáron második Forma 1-es játékának még a második patch-csében sem cserél az esőben az MI kereket? (Persze ha valaki azt hinné, hogy ezek után elkezdenek csúszkálni a pályán, az téved...) Az eső már több kör óta esik, kimennek a boxba, erre mit tesznek fel? Persze, hogy száraz pályára való gumit! Talán majd az F1 2020-ba bekerül ez a feature is...
-
Sanya595
senior tag
válasz
werszomjas #6008 üzenetére
Már megtörtént és ugyanaz...
5-6 napja küzdök ezzel.
Itt valaki linkelt futamott,ott szépen látszott,hogy csatlakoztam és 2-3 mp múlva Lost conn,mert exe hibával elszál a game.. -
giigz
veterán
Gyertek játszani!
-
giigz
veterán
Ma 14:30-tól egy gurulás? Lennék én a szeró, aki akar jönni, annak küldök meghívót.
Nürburgring, 20%, random rajtrács, törés stb. reális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest