Új hozzászólás Aktív témák
-
pepusos
senior tag
-
werszomjas
addikt
A bajnokság javában fut, itt találsz róla minden infót:
-
-
MC HOBO
aktív tag
Bocsánat Mindenkitől!
Az Istanbuli szavazás végeredménye:
ISTANBUL - Újra?
Legyen új futam: 17 szavazat: 53.1%
Legyen új futam és felezett pontok annak, aki nem indul: 14 szavazat: 43.8%
Ne legyen új futam: 1 szavazat: 3.1%A szavazás alapján tehát újra megtartjuk a futamot és azok a pontok kerülnek fel a tabellára.
A futam időpontja: 2012. február 19. (vasárnap)
-
--Lorant--
aktív tag
Nekem nem volt ennyire sz@r Ez egy nagy Tévedés barátom. ...... Most ha használom ha nem lekapcsolódik egy bizonyos időn belül. Na ilyen nem volt Soha még! Igen ,ha használtam,de akkor sem ,hogy levállik,hanem exe. hiba,de az más! ugy hogy ebben egyáltalán nem értek egyet senkivel!
-
pepusos
senior tag
Jaja, időmérőn engem is feltartottak, ketten is. Lehet épp utánam jöttél.
Erre majd figyelni kellene kövire... És grat mindenkinek, jó volt, csak az eleje volt necces, amikor kb. hárman próbáltak kilökni sóderbe. Nyilván gyorsabbak, de ott volt még 39. kör, mégis elején akar nyerni mindenki. Na mindegy, van egy 8. helyem...
Peace
-
pepusos
senior tag
Ezt is megértük! Aki még nem tette, jó lenne ha vetne egy pillantást a liga szabályzatra, csak hogy ne később kelljen magyarázkodni. Nem lenne jó pl. ha azokkal kellene küzdeni rajtnál akiket időmérő connection lost után az elejére sorol a jószerencse, és az sem ártana ha megvárná mindenki a lobbyban, hogy 20:00-kor a server bereadyzzen.
-
MC HOBO
aktív tag
Bajnokság igény szerint indul, 2 LIGA lesz, A (Assist off) és B (Assist on). Ezáltal elértük, hogy mindkét Ligában legyenek erősebb és kevésbé erős versenyzők és kizártuk a segítségesek "előnyét" is. Ha mindenki egyetért a jövő hét folyamán meg lehet tartani a csapatválasztó versenyeket.
-
MC HOBO
aktív tag
OK!
Nem a játékból vettelek fel, hanem a linkelt oldalon... Ez nem látszik rögtön, sajnos... De hidd el, felvettelek...
-
MC HOBO
aktív tag
Felvettelek...
Ezen az oldalon tudod megváltoztatni (1x ingyenes)
Szerk.: Bakker, mostmár döntsd el, hogy melyik a jó neved, mert már az előző kettőt felvettem....
-
Steady74
addikt
Nagyjabol a kovetkeo varhato; 20%os tav idomero nelkul, veletlenszeru rajtsorrenddel. osszes segisteg alkalmazhato gumi szimulacio bekapcsolva benya szim kikapcsolva tores cosmetic(letorik a szarnyad akkor meg tudsz menni) auto erosorrend mind egyforma utkozes teljes erteku.
-
MC HOBO
aktív tag
giigz: Neked már írtam egyszer, hogy mit kell tenned!!!
Regisztrálj és jelentkezz!!!
-
MC HOBO
aktív tag
Szerintem lassan megnézhetnéd ezt az oldalt, mert kb minden kérdésedre és javaslatodra találsz választ, vagy megoldást.
(#4559) Steady74: Sajnos nem tudok előbb elmenni sem (én zárok) és mindenképpen muszáj hazamennem, mert páromat is én viszem haza Érdről...
Ergo, ha nem változik az időpont, akkor én nem tudok menni, sry!
(#4563) Motion_Blur: Azt nem tudtam... OK!
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Ha jól be tudod gyakorolni a pályákat és keveset hibázol, akkor már jó vagy, a köridő szinte mindegy.
Egy átlag multi futam úgy kezdődik hogy az első kanyarban elszáll a társaság kb. fele, ezért jobb is a végéről indulni vagy óvatos lenni és előre menekülni. Sokan azt hiszik hogy roncsderbin vannak, és azért ha a futam elején kiforgatnak és 10mp hátrányból indulsz a mezőny ellen, az nem kellemes. De általában sokat hibáznak érdemes megvárni, mert ha simán kifékezed őket, 10-ből 9 rád húzza vagyok kövi féktávnál 200m-ról fék nélkül beléd száll. Nem akarok nemzeteket kiemelni és általánosítani, de a németekre különösen figyelj.
Magyarokkal nekem még nem volt problémám
-
-
fess
őstag
c:/users/fhnév/documents/my games
de ha rendszert raksz újra akkor a gfwl miatt ezeket is mentsd le
:\Program Files (x86)\Common Files\microsoft shared\Windows Live\ -az egész könyvtárat másold el
c:\Program Files (x86)\Common Files\Windows Live\.cache\ -az egész könyvtárat másold el
c:\Users\***felhasználóneved***\AppData\Local\Microsoft\ -ebből a könyvtárból a ”GFWLive” és az “XLive” mappa kell
c:\Users\***felhasználóneved***\Documents\ – ebből kell nekünk a “GFWLIVESetupLog.txt” és a “GFWLIVESetupLogVerbose.txt” file-ok és kell még innen a játékmentésed…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- Cyberpunk 2077
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest