Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
válasz
spurika #1393 üzenetére
[előzmények törölve]
BMW001:nem tudom
golf 2-be épített 1,8 20VT mocis kettest keresztbe kasul előlről hátulról, alulról fölülről, emelkedőn leejtőn kőrbe autózóm 100 és 150 felett is, igaz csak a 150-es verzsőn.
a legtöbb gyári jellegű VR6-ot, G4 GTI-ket, tán tomcsi-t is, meg a 180-as TT-ket.számolásra 160-180 közt valahol, csak nem forog eleget, (tetszik a honda stlye 8k+
), meg kéne bele valami teszko tuning vezérmű tengely is
[ Módosította: 7 ]
-
MPowerPH
félisten
válasz
zoo8800 #1377 üzenetére
Mert az 1.4-essel 90-ről csak nyögvenyelősen tudsz kielőzni. És ha kedved tartja, élményautózni sem jó. Igen, benne van, minden benne van. Hiába mondod, ott az átlagom, direktbe Neked csináltam a képet. Ha nem hiszed, akkor gyere, és megmutatom, én állok elébe. Városba folyamatosan bemegyek, csak nem Bp.-re. Paks, Szekszárd, Pécs, Dunaföldvár, Solt.... Most mit csináljak, evvan. Biztos nyaraláson is, 4 személlyel, agyig pakolva a 950km úgy jött ki 1 tankkal, hogy titokban, éjszaka a parkolóban 5l-es kannából után töltöttem mindig, hogy meglegyen a 7.3-as átlagom.
E39 klubbon informálódj.
Pl. azt elhinnéd, hogy egy 300 lovas 535D 6.3l/100-al kimegy németbe, és visszajön? Én nem hittem el, aztán találkozón megmutatta a tulaj, hogy igen.
De tudod mit, nem is érdekel. Én tankolom az autót, így én tudom mennyit kajál.[moderálva]
[ Módosította: 7 ]
-
zoo8800
veterán
válasz
MPowerPH #1372 üzenetére
Az előbb töröltem, de akkor ismét linkelem, ez a 10,86l hogy jön ki a Te autódra? Magyarázd már meg légyszi... A '98 utániakra még magasabb az átlag.
Amit linkeltem, az (jelenleg) 101 autóra vonatkozó átlag, aminél 27%-kal kevesebbet eszik a Tied. Ezek közt persze vannak kézi váltósak is.
És a 8 literben benne van a rohanás is. Persze
Ugyan már, a 8 liter akkor jön ki, ha be se mész a városba, és normálisan mész hosszú távon országúton. Nem mondhatod azt, hogy eljár vele annyival, mert rohadtul féligazság.
Tempomatos 90 mellett egy 1.4-es 5 litert eszik, miért nem veszel olyat? -
MPowerPH
félisten
Tomcsi megmondta. A 8l -ben benne van a rohanás is. Rohanni sem lehet mindig. Van olyan hónap, amikor 9-10 körül van az átlagom. Na de akkor úgy megyek, ahogy egy kis diesel -el lehetetlen. A mostani időkben meg kell gondolni, mikor nyomod a gázt. Az említett nőszemélyt se egyfolytában nyélen használod. Azért néha kicsit kóstolgatod.
Az 5.9 -es fogyi meg csak kíváncsiságból készült. Többet nem fordulhat elő olyan, mert nem erre való, ez tény. De ha kell, akkor tudna ilyet is, legalább tisztában vagyok vele.
Mindenki mondja, hogy a BMW az zabálja a naftát. Én meg mondom, hogy ha a megfelelő modellben ülsz, akkor beéri nagyon kevéssel is. Annyi a különbség, hogy nekem már bizonyított. Van a BMW V8, nah, mindenki azt keveri ide. Az tényleg zabál, de felszaggatja az aszfaltot a kerék alatt.
-
mokus1
addikt
válasz
MPowerPH #1369 üzenetére
Én esküszöm nem értelek. Ha van egy ekkora teljesítményű autóm nem azt mondom hogy Fittipaldinak képzelem magam de azért akkor nem simogatom a pedált hanem néha néha élvezem. Mert ha így jársz a dízel kb 4-5 litert kap be többet biztos nem.
Ez most olyan mintha kibérelek egy luxuskurv@t és csak csokolgatom...
-
MPowerPH
félisten
válasz
zoo8800 #1331 üzenetére
Igen, szerinted. M52TU B28 @M54 -es blokk.
Itt az 5.9, látszik a megtett km is. Pécs-Paks, oda-vissza, 6-os úton, klíma nélkül, 90 tempomat.
Ez meg a mostani átlagom, majdnem 2 hónap, csak neked, csak most kiugrottam a garázsba lefotózni.
És a fedélzeti jól mér, fogyasztáskorrekciós tényezőt direktbe beállítottam, mert mikor megvettem mindig 7l -t írt, én meg nem értettem miért fogy a tankból a nafta.
És a 7.5-öt is valóságos. Ha kiszámolod, hogy 70l/950km, akkor megkapod a megoldást. Én se vagyok hülye, hogy ekkora távon kipótolom a többlet fogyit az utasok helyett.
A reális vegyes fogyit meg én tudom, mivel én használom már 6 éve. Az sem mind1, hogy 98.9 hó előtti vagy utáni az autó. Az előttiek szimpla Vanos -osak, euro 2, plusz 1,5l -t rá kell számolni. Ha automata, akkor +2,5l. E hónap utániak dual Vanos -osak, euro 3. Itt az automata megint +1l minimum.
Városban más a helyzet, nyáron a nagy melegben, mikor teljes erővel még 50 -nél is forog a viszkó, akkor bekapja a 13-at. Télen 10-11-el el lehet járni vele.
De én városban nem használom, leginkább Bp-n nem, csak ha mindenképpen be kell mennem.Xero: Tökéletes választás. 8l lazán elég lesz neki. Az is M54-es blokk, csak B25-ös.
dízelracer: Nem nem. Nézd csak meg az év motorjait ebben a kategóriában. Majdnem csak BMW, 10+ évre levetítve.
-
Dare2Live
félisten
válasz
spurika #1357 üzenetére
http://en.wikipedia.org/wiki/Common_rail
szerk:
ehh látom már hobbizoli linkelte....amúgy meg ja mindegy ki fejlesztette ki kérdés most milyen, mennyit bír...
-
spurika
senior tag
válasz
hobizoli #1356 üzenetére
Sokan az egész életüket élik le tévedésekbe burkolva.Amit te a fiattal kapcsolatban írsz az UNIJET amúgy.De végülis egyzzünk ki abban hogy a részecskeszűrővel illetve a többlépcsős befecskendezéssel a PSA tökéletesítette és nem a BOSCH.Szerintem de nemis számít a lényeg hogy rohadt jó.
-
spurika
senior tag
válasz
dízelracer #1352 üzenetére
Keresem a cikket és megértessz ha megtalálom.
-
zoo8800
veterán
válasz
spurika #1347 üzenetére
A PD és CR motorok szinte egyszerre jelentek meg, az 1990-es évek végén. És no fene, mindegyikben a Bosch volt a fő beszállító.
Nem koppintott itt senki senkiről, megvették a Bosch fejlesztést.Persze, olyan is van, hogy autógyárak közösen fejlesztenek motort, mint pl. az 1.6 és 2.0 TDCi és HDI.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
spurika #1343 üzenetére
Nem hat, mert mind a Fiat eredetu.
"Modern common rail systems, whilst working on the same principle, are governed by an engine control unit (ECU) which opens each injector electronically rather than mechanically. This was extensively prototyped in the 1990s with collaboration between Magneti Marelli, Centro Ricerche Fiat and Elasis. After research and development by the Fiat Group, the design was acquired by the German company Robert Bosch GmbH for completion of development and refinement for mass-production. In hindsight the sale appeared to be a tactical error for Fiat as the new technology proved to be highly profitable. The company had little choice but to sell, however, as it was in a poor financial state at the time and lacked the resources to complete development on its own.[3] In 1997 they extended its use for passenger cars. The first passenger car that used the common rail system was the 1997 model Alfa Romeo 156 2.4 JTD,[4] and later on that same year Mercedes-Benz C 220 CDI."
-
spurika
senior tag
-
SpeedR
őstag
válasz
dízelracer #1340 üzenetére
Neki M52B28TU E39, nekem M50B25TU E34...
-
spurika
senior tag
válasz
MPowerPH #1323 üzenetére
Nagyon jó a benzines is kedves BMW001 kolléga.De a legutolsó 320D mel 300000-et mentem le kötelező szervizeken kívűl nem sok bajom volt vele.80% német autópályás km de180 nal.nekemis volt benzinesem azért tudom a különbséget.Az 2 akár lehet 5-6 liter is.A fent említett alkatrészek közűl egyikre sem volt szükségem.mert BMW.
-
SpeedR
őstag
válasz
dízelracer #1330 üzenetére
Meglepő, de országúton, 80 körül gurulva, előzgetések nélkül simán kijön annyiból. Cserébe városban eléggé el tud borulni sajnos...
-
Xero
nagyúr
válasz
MPowerPH #1328 üzenetére
Milyen kasztni milyen motor pontosan (M50 ? M54 ?)?
(#1331) zoo8800: Én úgy vagyok ezzel, hogy a 206-osom is fixen megeszik városon kívül 7L körül, városban 8.5L körül. Ha haladósabbra kapcsolok, akkor mindenhol +1-1.5L. Ha nagyon kinyomom a szemét akkor akár 12-13L is simán elmegy, cserébe viszont nem gyors.
Ha 2-4L-el többet kérne az új, viszont ha kell akkor menne is, ráadásul nagyobb kulturáltabb járású is, akkor szerintem simán megérné. Természetesen ez csak az én igényem, ráadásul mindösszesen csak 10-15e éves távval. -
lorcsi
veterán
ha vonóhorgot tetetek az autóra miket kell utána megcsinálni?
myilen papírmunkákat?
újra kell műszakiztatni ? -
MPowerPH
félisten
"aki ezt megveszi szerintem 3 év alatt minimum 2 millát..de inkább 3at is rákölthet, mert a felsoroltak fele sincs benne kicserélve valójában"
Az megeshet, a vétel után pedig biztosan az árát még ráköltheted. Ellenben a piaci ára stimmel, ennyiért mennek most ezek a Mercik. A többség már rohad, még ha szemmel nem is látod, mert eltüntették. Állandó elektronikai és motor probléma jellemzi, és garantáltan lerobbansz vele az út szélén, vagy a házad előtt. Tapasztalat, a céges E220CDi és E320CDi után.
zoo8800: Az automata 10 alatt nem eszik, ez köztudott. De egy jóféle manuál igen. Normális tempóban 8,2l/100, előző nyaralás 7,5l/100 körül lett vele. Odafelé 70l -el 950km körül mentem. Met itthon tankoltam, és amikor odaértem, mentem a kúthoz.
Nekem most 7.9, 1 hónapos adat ez. -
lorcsi
veterán
ne már..csak én látom..?
érvényes nagy szerviz után?
-ez így hihető ?meg a felsorolás hogy mi lett kicserélve..ugyan már..
a motorban meg 500e+ km van..és tíz évnél is több...anyni hogy felpolírozták és kivaxolták...színte már csak ez tartja össze
aki ezt megveszi szerintem 3 év alatt minimum 2 millát..de inkább 3at is rákölthet, mert a felsoroltak fele sincs benne kicserélve valójában
-
MPowerPH
félisten
Mi a gondod ezzel?
spurika: BMW benzin sor 6 a legjobb a világon. És elég neki 8 is, nem kell túlreagálni a fogyasztását. A diesel meg hiába spórol meg 2l -t 100km -en, ha utána egy nagy szervize 3x annyiba kerül, mint a benzinesé. Részecskeszűrő, porlasztócsúcsok, turbo, mindegyik egy vagon pénz. Amit megspórolsz fogyasztáson, annak a többszörösét ráköltöd a szervizre.
-
makaveli666
senior tag
szerintetek ezt érdemes megnézni, vagy nagyon kamuszagú?
-
lorcsi
veterán
ez komoly hogy iylet feltesznek és enyniért?
van aki ezt megveszi?
tényleg szívesen elbeszélgetnék egy iylen vevővel..mi járhat a fejében
biztos szereti a kihívásokat -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Yushchenko #1317 üzenetére
Azért egy defektjavító nem árt ha nincs pótkereked. Az ilyesmi a legrosszabkkor szokott jönni.
Én is cseréltem már kereket az útszélen zuhogó esőben.
-
zoo8800
veterán
válasz
Yushchenko #1317 üzenetére
Pótkerék híján csak defekt javítóm van.
-
zoo8800
veterán
válasz
Yushchenko #1314 üzenetére
Van még pár hónap garancia a kocsin.
Ha meg valami kézzelfoghatóbbra lennél kíváncsi, akkor a turbo elég hasznos nekem -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Yushchenko #1314 üzenetére
Bontó?
Hasznos cucc? Autoklub kártya, meg egy porraloltó. Kb ennyi.
-
Yushchenko
őstag
Egyébként kíváncsi lennék, hogy kinek milyen "hasznos" cucc van a kocsiban? Nekem most a leghasznosabb cuccom egy asszisztencia biztosítás
BTW... fabia kalaptartó pöcköket honnan lehetne szerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone-t használók OFF topikja
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Eladó KitchenAid Artisan 4l-es konyhai robotgép mandulaszínben
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Új Samsung Sony LG LiitoKala 18650 21700 25R 30Q 35E 40T VTC6 M50 M58T 50E Li-Ion akkucellák
- Mapei Keracolor fugázó anyag eladó több színben is (bontott)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)