Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
makaveli666
senior tag
válasz
zoo8800 #1196 üzenetére
Én is hasonlóképp gondoltam... Biztos ki lehet fogni, de kisebb rá az esély... Akkor szerintem marad a skoda fábia vagy opel corsa C. Még esetleg, ha van köztünk pesti emberke, aki ismer nagyon jó autószerelőt, aki vállalja, hogy eljönne velem autót nézni, akkor privátba elküldhetné a telefonszámát.
-
zoo8800
veterán
válasz
makaveli666 #1192 üzenetére
Golf IV-ből 1 milla körül kezdődnek azok, amiket szerintem érdemes megvenni. A lista alján a lelakottabb kocsik vannak, és szerintem érdemes a jobb állapotúak közt nézelődni.
De lehet, hogy találsz olcsóbban is -
kpal
nagyúr
-
spurika
senior tag
válasz
makaveli666 #1192 üzenetére
Természetesen.De gondolom benzinesre gondoltál.Mert dízel kicsit nehéz vólna de nem lehetetlen de az már ne mide tartozik.1.4 est fogyasztás végett ne vegyél,főleg ha légkondis.
-
makaveli666
senior tag
Úgy érzem, kérdésem nem ért segítő fülekhez
Akkor csak annyit szeretnék kérdezni, hogy szerintetek egy IV es Golfot ki lehet fogni 650-750e között? Persze ami jó -
Kickass
őstag
válasz
koxos:8] #1143 üzenetére
át kell nézetni le kell ellenőriztetni, egy mercinél/bmw-nél
bár csak nekem sántít az, h van 8 millád egy gépre és nem akarsz fenntartásra költeni? lehet újat fogok mondani de egy drága autót nem mindig megvenni nehéz, hanem fenntartani pláne hosszú távon, ráadásul egy 8 millás gépnek ugyanúgy esik az ára majdnem mint egy újnak, kivéve ha valami klasszikus
szerintem vegyél egy leellenőrzött 4-5millás clk-t a maradék lóvét meg tedd félre, meglepetés akkor nem érhet.....
-
spurika
senior tag
válasz
zoo8800 #1189 üzenetére
Tudom nekemis volt 524td. Azért össze lehet hasonlítani a mercivel ahol még németországban angolul tanították a szerelőiket hogy nehogy szégyent valjanak,Vagy estlegesen nehogy pancserek javítsák az E, és S modelleket.Ilyen promóciót a BMW nem tett meg az Usáért soha.Erre céloztam.
-
zoo8800
veterán
válasz
dízelracer #1187 üzenetére
Egy Prius fogyasztása kb. 2 literrel kevesebb, mint egy azonos teljesítményű benzines limóé.
-
zoo8800
veterán
válasz
runner 125 #1186 üzenetére
Arra célzok, hogy a hirdetés szerint 3 féle kocsi lehet a képen.
530d/xd van az adatlapon, és 525xi a leírásban
elég kusza ez a hirdetés.#1179
Micsoda? A BMW szerinted tojik az amerikai piacra? Vagy mikortól nem tojik rá?
Az E28-ból már létezett USA kivitel. -
dízelracer
őstag
válasz
varga911 #1178 üzenetére
Mennyire jellemző még odakint, hogy "benzinzabáló" batárokkal furikáznak az emberek? A kétezres évek derekán pár évig Clevelandben élt egy haver, azt mondta a nagy többség reltív kis 2 - 2,5 liter körüli kocsival mászkál és már csak elvétve látni 4-5literes motorral szerelt suv-okat. Ottani közlekedési morálhoz mondjuk simán elég lenne az emberek 99%-ának valami kis két liter alatti turbós moci is a kocsijába. Idővel úgy is ez lesz a trend az egyre szigorodó környezetvédelmi normák miatt. Na meg szerintem a hibrideket is ki lehetne váltani ezekkel. Nem értem miért van ráizgulva fél amerika a hibrid autókra.
-
spurika
senior tag
válasz
dízelracer #1183 üzenetére
az bizony
-
spurika
senior tag
válasz
varga911 #1178 üzenetére
Úgy hogy az USA-ba megkérdezettek 74% (100000) tehát 74000 kicsit vagy egyáltalán nem foglalkozik még mindíg a fogyasztással,ez tavalyi adat.(people word)A reálkeresetekről nemis beszélve mindíg is egy pazarló felvágó kapitalista nép volt azis marad.Csak ezt akartam ezzel elmondani hogy nem akart a BMW amúgysem Amerikai piacot hódítani.Éppen elég tehetős fun van európában is.
-
varga911
senior tag
válasz
spurika #1176 üzenetére
Bocs, de ez nem igaz, manapság nagyonis számít melyik kocsi mennyit fogyaszt, a benzin gallonja $3.70 körül van (Kaliforniában), ami kb. 740Ft.
Eddig több mint 1 millió Toyota Priust adtak el USA-ban, ez nem véletlen.
Más kérdés hogy drágább is a dízel mint a benzin, meg más összetételű mint az európai. Nagyobb pickupok, buszok, és ilyenekben használják.
Mercedes-Benz és VW árul dízel kocsikat is.A Roverhez 2000 óta semmi köze a BMW-nek, és már a BMW 2002-t is exportálta amerikai piacra (60-as évek vége), amikben mérföldes óra volt, nem tudom hogy jön ez ide.
-
-
spurika
senior tag
válasz
Typhoon47 #1175 üzenetére
Mert az amcsiknak nemszámít a fogyasztás,minek nekik dízel.Mikor 1 gallon kerül nálluk majd annyiba mint itt 1 liter.Rohadtúl nem érdekli őket hogy a 530,vagy 540 i 15-18 liter benzint eszik azért.A mérföldezés pedig azóta van mióta megvették a Rovert,Egyesült Királyság végett.
-
zoo8800
veterán
válasz
runner 125 #1171 üzenetére
"LEÍRÁS
525 xi 218 LE" -
varga911
senior tag
válasz
runner 125 #1171 üzenetére
Az 530d-vel valami nem stimmel, mérföldes műszeregysége van, de amerikában nem árulnak dízelt...
-
spurika
senior tag
válasz
dízelracer #1162 üzenetére
Tudom,csak szivtam a vérét.Próbáltam más irányba elterelni mert látszik rajta némi bizonytalanság.
-
mokus1
addikt
A két utolsó hozzászólónak.
Leírta fontos a presztízs. Peugeot? Annak semmije se. Dízel se az igazi presztízs szempontból. -
koxos:8]
senior tag
Na egyben válaszolok mindenkinek, nem egyesével.
Újabb kocsi kellene, mint a mostani, egy 96-os E220, 2,2-es dízel motorral.Amúgy ez volt első kocsim, még 3 éve vettem.
Baj az nincs vele, viszont hétvégi kocsinak vennék újabbat, ez pedig itt marad a családban, el lehet majd vele szaladgálni.
Unoka húgom, októbertől oviba jár majd, így néha Én hozom majd el, ezért kellene vmi biztonságos újabb kocsi.
A coupe-t azért néztem mert nekem elég lenne simán, többen nem nagyon mennénk vele.
Új kocsiknál meg elég nagy a bukta, 1-2 év alatt,így azok felejtősek.Nem mondanám, hogy van mit a tejbe aprítanom.
Most bejött 1-2 üzletem, területeket, és ipari területeket vásárolok, aztán továbbadom őket.
A biztos pénzem az nem olyan sok,ezért is kellene olyan autó amit nem lenne drága fenntartani, de azért meglehet vele jelenni.Keveset lenne használva, inkább csak hétvégén. -
makaveli666
senior tag
Sziasztok... Úgy néz ki, hogy kb 1 másfél hónapon belül (max 2 remélhetőleg) lesz elég zsém, kocsit venni átnézetni stb...
2 kiszemeltem van, a véleményeteket szeretném kérni.
1: opel corsa c (őt jobban szeretném)
2: skoda fábia
A keret úgy 900-1m, de ebbe már szeretném, hogy benne legyen átiratás, biztosítás, átnézetés... Szóval kb kocsira max 800, és akkor még marad a többire 200. Ha van valami jobb tippetek azt is szívesen meghallgatom
Előre is köszi mindenkinek -
lorcsi
veterán
válasz
spurika #1133 üzenetére
nem rossz de ahogy a képek alapján nézem a segge gömbölyded és emiatt kisebbnek is tűnik mint a dacia
talán a vitoknak és a transzportereknek van oylan vagy hasonló pakolhatóságuk, de azoknál meg necces a C jogsiBoxer001: opsz..ezt nem tudtam. viszont az tuti hogy a súlyadó vagy mi a fársz van most az ezekre jóval több.
olyan szabadidő autós dolog lenne ami simmelnegiigz: a logan meg olyan olcsós..vagy mittomén
de jobbat iylenben még nem láttam
egyenlőre felmérem a piacot
mert nem mostanában szeretnék vásárolni, de majd ha akarok tudjam mi a választék -
-
senior tag
válasz
tomcsi23 #1120 üzenetére
Igen, 1-2 hét max és 8 millió körül lesz majd a keret.
De ahogy nézem ezzel sem vagyok előrébb, mert hiába veszek ennyiért, ugyanúgy széthajtott kocsikat kapok csak.
5-6 körül vannak a clk mercik is, 50-60k km-el, de a fene se tudja, hogy valós km-e.
Ráadásul ezek ugye, megint szerviz igényesek, költeni meg nem nagyon akarok rájuk, mert az már bukta lesz.
A mostani kocsimmal sincs gond, csak annyi, hogy már régi.96-os de csak 73k van benne, ráadásul rokonom szerelő, így ő meg is csinálja nekem, sokszor még pénzt sem fogad el érte.
Azért lenne vmi ilyesmit venni, amivel nem lennék szopó ágon. -
hobizoli
nagyúr
Rick, csak neked kulon megkerestem a 1.2 16v motor gorbejet.
A 1.2 8v-nel nem gyengebb az 3000-nel, pont ugyannyit tud, ~100Nm-t -
spurika
senior tag
válasz
Mr.Grincs #1112 üzenetére
Nekem is fura C5 után a stilo,De ha sz.könyves veszel ami igazolt kilométerrel van rendszeresen karbantartott és nem női tulajtól,hidd el megveheted.Viszont ne a leggyengébb változatát a JTD nek.Pontosan annyit eszik nagyobb tempónál mint a nagyobb társaik.Tapasztalat céges autónk volt 1 120 lovas.300 ezerrel adta el a cég és még szinte hibátlan volt.Pedig amit kapott apám tőllünk.Javítási gomdok inkább idegesítőek voltak mint költségesek a 2. évtől havi rendszerességgel műszerfal világítás cseréi,elektromos ablak kapcsoló hibája és stb.'100 forintos tételek de idegesítő.Nállam kapott egy pirosat.
-
lorcsi
veterán
a dacia logan 7 szem-hez hasonó autót keresek...
jól könnyen nyitható hátsó ajtók, könnyű pakolhatóság és bicaj szállítás lenne a legfontosabb -
runner 125
nagyúr
-
senior tag
Na néztem a 3-as bömbit, eléggé felejtős ez is.Törve volt a kocsi, szerelő rokonom egyből levágta, hogy már törték a kocsit.
Most a Clk merciket nézem, és úgy néz ki, hogy +4 milliót hozzá tudnék még rakni a kerethez.
Így érdemes lenne már egy ilyen coupe-t vennem? -
senior tag
Na néztem a 3-as bömbit, eléggé felejtős ez is.Törve volt a kocsi, szerelő rokonom egyből levágta, hogy már törték a kocsit.
Most a Clk merciket nézem, és úgy néz ki, hogy +4 milliót hozzá tudnék még rakni a kerethez.
Így érdemes lenne már egy ilyen coupe-t vennem? -
Zewa
senior tag
válasz
Mr.Grincs #1112 üzenetére
C5 után Stilot? Biztos meggondoltad, nem volt még elég?
Mr.Csizmás: Nekem is hasonló perverzióm vannak. A best nállam a BMW E21.
De a Ford capri, Opel Manta, Ascona B, Kadett C, VW Golf I, Jetta, Passat II Variant, -ok közül szívesen elfogadnéék egyet,
Viszont! Ezekre az idős gépekre költeni kell, Nem keveset.
Egy 10-15évvel fiatalabb autót is tudsz venni azonos lovéból amivel jó eséllyel kevesebb baj lesz, jobban fog fogyasztani, biztonságosabb elsz stb... Viszont az érvzés ami elöntia szívedet amikroa régi "szarodba" beleülsz... -
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Fiat Stilot nézegetek mostanság. 1.6, vagy ,1. benga vagy 1,9 jtd-t nézegetem. Parázok a dízeltől. Van valakinek jó vagy rosz infója róla?MOD: Ezerrel nyomatják ezeket a koreai chevrolet reklámokat. Poénból megnéztem mik vannak. Az egyetlen használható autó a captiva és a cruze. Az utóbbi a 4 ajtós cruze külsőre is fain meg úgy belsőre is elmegy. Kb mint egy fapad insignia, de a kormány az ugyanaz a kettőnél még a dizájn is csak az egyik opel logós, a másik chevys. Nézzétek meg, nem hiába ecotech motor meg GM meg stb. Tán még vennék is, ha sok pézem lenne.
-
hobizoli
nagyúr
ha valtozo geos, akkor ha sokat jatsz varosban meg izijrajderben ovatosan a korom lerakodik a geometria lapatokhoz es megszorul egyik allasban, avgy alul fog menni es felul nem, vagy alul sehogy es felul jol
neha meg kell kinalni neki varoson kivul jarva, hogy kikormolja
-
hobizoli
nagyúr
válasz
dízelracer #1102 üzenetére
Ezt a faszlagyito szoveget...:
"...
Az itt kapott teljesítményt már a gyári motorvezérlő sem bírta volna kezelni
"Ebben zeronullasemmi gyari motorvezerlo volt gyarilag. A gyari motor karburatoros, osszes elektronika = vilagitas
-
Hali!
Szerintetek benzines autóhoz érdemes valami üzemanyag adalékot használni, vagy parasztvakítás az egész? Ha igen milyet? Én fehér vagy piros STP adalékra gondoltam, hogy kipróbálom valamelyiket. -
Typhoon47
senior tag
válasz
-
runner 125
nagyúr
válasz
Elég durva, pláne ahogy elemeli az elejét.
-
dízelracer
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Bontatlan új Amazon Echo Dot 5 Smart speaker Amazon Alexa fekete, kék vagy fehér színben
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Li-Ion 18650 cellák, Samsung, LG, stb. Akku pakkok készítése!
- Mapei Keracolor fugázó anyag eladó több színben is (bontott)
- Autós tükörre rögzíthető kamera rendszer - komplett - csere is
- Fotó állvány eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel