Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gunners89
csendes tag
Sziasztok! Páromnak szeretnék egy használt androidos okos telefont vásárolni maximum 80.000 ig. Milyet lenne érdemes venni? (Jelenleg egy Redmi note 13-asa van) köszönöm a segítségeteket
-
-
szaszlaci
addikt
válasz
vence #194691 üzenetére
Bevallom, kb. semmit nem tudtam erről a (magyar) allegróról, így utánanéztem, és úgy látom, alapvetően megbízható forrás. Kivéve a panaszkezelés, ami nem túl olajozott...
Ott a G34 mindenestül 44e Ft, ami igazán jó ár, kb. semmi szóbajöhetőt nem láttam kevesebbért. Plusz ott van kék színű, ami képen szebb, mint az itthon kapható zöld.Ehhez képest a G55 70e, ami számomra nem sok pluszt ad. Kicsit kevésbé gyenge kamera + opti stab, 60 % felárat nem ér meg.
Rendben van ez a hirdetés/eladó, meg szabad vásárolni? Egyéb tudnivaló? A garancia 14 nap után gondolom saját költségen való küldözgetést jelent Lengyelországba.
-
vence
aktív tag
válasz
szaszlaci #194689 üzenetére
Mint már írták ezen az áron nagyon korrekt telefon, főleg
8 GB RAM-mal!
Nyugaton a 4 GB-osokból adtak el rengeteget főleg az ára és az eSIM miatt. Nem nagyon olvastam panaszokról, arra sem.Az MM-esektől egy hasonló árú eSIM-es ajánlatot kellett volna kérni és kb. nem tudtak volna mit mondani ...
Az eSIM nagyon jön/trendi, ha hosszabb távra szeretnél telót, már nem igazán szabad kihagyni.
A vegan/műbőr hátlapot pedig mindenki szereti, elméletileg ebből is van. Könnyen tisztítható és nem gyűjti az ujjlenyomatokat.A moto G55 lenne a kettő között, de itthon most nincs jó áron ...
(elfogadott helyről).
Marad >> EU, vagy allegro 70eFt körül/ alatt.Ez már Full-HD kijelzős és a G75 dizájnja,
+ jobb kamera spec. >> ultraszéles és AF makro kombi.
Szerintem megéri a kis felárat ... de ez a te döntésed. -
szaszlaci
addikt
Sziasztok!
Néztem a Moto G34 8/128-at, kézbe véve abszolút korrekt. Alap dolgokra keresek, Mediamarktban most 52 ezer. Nem érdekel, hogy 720p. Meg is akartam venni, de kifogyott, viszont másikban elvileg még van belőle. Van valami kifogás ellene?
Az ottani eladók nem lelkesedtek érte, inkább a Redmi 13 8/256-ot ajánlották. Ott 60 ezer, máshol kicsit olcsóbb, kézbe véve annyira nem rossz. De nem vagyok tőle elájulva, sem műszaki, sem egyéb téren. Tipikus nem nagyon gagyi kínainak tűnik ámblokk az egész.
A Moto G75 netről 90 valahány ezer, ami sok. Esetleg várjak pár hónapot, hátha lecsúszik mondjuk 70 környékére? Vagy esélytelen? Kézbe nem vettem azt a készüléket, de láttam, hogy 200 gramm... Hiába lenne elég nálam a teljesítménye talán tíz évig, ha az akkuja annyit nem fog bírni. Vagy a műbör hátlap élettartamával kapcsolatban is vannak kétségeim.
Egyéb javaslat? Alapvetően ilyen 50+ ezer, jó ujjlenyomat olvasó, NFC, 8 GB, márka legyen, és nem Redmi 14C ultra gagyi megjelenés. Lehetőleg meg lehessen nézni valahol, és ne kétséges webshopokból kelljen rendelni.
-
axioma
veterán
válasz
Cblacksmithc #194685 üzenetére
hat nyilvan bennem van a hiba, de ezt nemigen ertem...
-
kp78
addikt
Xiaomi telefonok közül melyiknek a kamerája elfogadható fotózásra (is)?
Sajnos ez a márka teljesen ismeretlen számomra, de ismerősnek most is ilyen van, és a következő telefonnak is megfelelne neki.
Fontos a minél jobb fotós/videós képesség, a többi normál használat lenne (telefonálás, közösségi médiák)
Új kellene, és árban kb. 150e Ft lenne a plafon (+/- 10-15e beleférhet).Köszönöm előre is, ha kapok vmi tanácsot!
-
axioma
veterán
Lanyom keres tonkrement Realme GT Neo 2 (12/256) helyett valami hasonlot, esetleg a belteri fenykepezes lehetne kicsit jobb (egyeb fotos dolgok irrelevansak). Egyetemista es ajandekra ellenkezik, igy 150e korul meg kene allnia, ha nagyon megeri akkor kipotolhatom max. 200-ig. Nagyon megeros hasznalt az eredeti range-ben erdekes lehet.
Elso kutakodasra felmerultek: nothing phone (2a), moto edge 50 fusion, redmi note 14 pro+ (mas note14-et nem lattam arulni), 1+ nord 4 (elozoje oneplus volt)
Jobb otlet vagy a fenti listabol kihuzando is erdekel (ram-bol nem menne a 12 ala, ezt most fogadjuk el feltetelkent, ha nem is feltetlen indokolt). Mi lenne szerintetek a jo irany? -
envagyok
veterán
Sziasztok
Egy Note20 5G-ről szeretnék feljebb lépni.
Játékra, extra dolgokra nem használnám, csak fotózás, zenehallgatás, videók készítése, netezés, fb, messenger, stb.
Ami súlyozott lenne, az a márka,pl samsung, a jó minőségű fotózás, az oled kijelző, lehetőleg fejhallgató jack, jó minőségű dac, vízállóság, az ui akadásmentes pörgése
Használt is jó, de azért jó lenne persze újnak jobban örülnék, de álmodik a nyomor.
Keret kb 100-150k, de ha kicsivel több, kibírom.Mit tudtok ajánlani?
-
Kbali
nagyúr
válasz
Luck Dragon #194680 üzenetére
De most akkor a kérdés arra irányul, hogy kaphatsz-e Honor-t céges telefonként flottában? Miért nem a flottakezelődet kérdezed meg? Céges policy is érdekes lehet, mert üzemeltetési, biztonsági szempontból az a jó, ha minél egységesebb a készülékállomány.
Az is érdekes lehet, hogy egyáltalán a szolgáltató céges árlistáján szerepel-e az adott típus vagy beszerezhető máshonnan is teliáron.
Persze mindez nem játszik, ha mondjuk mobilfejlesztő vagy és nem csak szimulátoron akarsz tesztelni, hanem fizikai készüléken is. -
-
Lmh
őstag
Akkor is idegesítö ha nincs káva ha nem tudom eléggé kihúzni az ujjamat a képernyő szélére pl egy szöveg kijelölésénél vagy nem tudok eléggé a szélére koppintani, pl ha a sor/mondat legelejére akarom tenni a kurzort...vaa
Vagy pl játéknál is zavart hogy nem tudtam az egységet eléggé a képernyő szélén lerakni.... sorolhatnám.IGAZSÁGOTPIACI RÉSZESEDÉST A VASTAG KÁVÁKNAK! -
Honda567
tag
Sziasztok
Nothing 2A , Xiaomi Note 13Pro melyiknek jobb a kamerája?
Huawei P20pro-t váltanék le hasonló kamera kellene, vagy használt telefonba melyiknek jó a kamera használtba 60ezerig szánok rá. -
User05
tag
válasz
Luck Dragon #194672 üzenetére
Hát ha a saját cégünket nézzük, akkor általában A34 volt eddig a céges, mostanában már A55-öket kaptunk. Valamiért nagyon sok cég samsungos, nyilván benne van a biztonság is a dologban.. Nem mintha a koreai nem hallgatna le ugyanúgy..🥹
Lmh: Jaj ne is mond, énis megőrülök jelenleg is, hogy alig van káva, és a tok miatt gyakorlatilag 0, tehát folyamat megy a random tapicskolás, olyan funkciókat fedezek így fel hogy csak pislogok
-
Flottában Honor mennyire preferált cégek körében ?
-
Lmh
őstag
Érdekes, nekem kimondottan pozitív ha van egy kis kávája a telónak, mert idegrohamot kapok hogy folyton véletlenül elnyomom a telefont ha ráfogok a kezemmel....
A másik, hogy valamiért nekem tetszik is az ilyen fajta kinézet (pl a pixel 8a/9a)
A curved displayes telókat kimondottan rondának tartom.Praktikum és ízlések...
-
-
-
-
thomeef
őstag
-
User05
tag
válasz
scabi78 #194655 üzenetére
Használtan 50k-ért telefont venni ami még 2 évig bírja is az durva. Vegyetek egy a52s-t, thomeef is árul egyet ha jól láttam..
Azzal sem lesz piskóta 2 év de talán elrobog addig 😅
Van egy Xiaomi 11T is eladó, arra lecsapnék mondjuk úgy azonnal. Bármit veszel egy akkucsere mindenképp ajánlatos lesz. -
-
scabi78
senior tag
Sziasztok, a feleségemnek szeretnénk lecserélni a huawei p20-as telefonját.
Fontos, hogy dual legyen. (Xiaomiban vagy Samsungban gondolkodunk. Az iphone 11-12-es széria is szóba jöhet, de félek, hogy nem kedvelné az ios rendszert.)
(azért lehet ismerős a kérdésem, mert tavaly is feltettem itt, de nem jött össze a vásárlás)
kösziÁrkategória. használtan 40-50k
- Használt vagy új? használt
- Hol vennéd meg? hardverparó
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, 2 év
- Mire használnád? általános felhasználás, FB, Netflix, Max, messenger...
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, android legyen
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? az 5,8-as méretű most tökéletes neki, egy picit lehet nagyobb, de a 6,5 már nagy -
vence
aktív tag
A moto árakat nézegetve, úgy tűnik, hogy az eMAG kiszállt
(vagy éppen kiszervezi ... ) a mobil-tel értékesítésből.Ha ez nem csak átmeneti állapot, akkor ez nagyon nem jó, mert sok jó akciójuk volt, sokan vettük ott telókat jó akciós árakon.
Más típusoknál is tapasztaltok hasonlókat ??
Az "off topicban" folytathatnánk a téma megbeszélését.
-
KD6-3.7
őstag
Nem tudok pontosítani.
Egy hulladék Redmi telefonja van, Redmi 7 vagy valami ilyesmi.
100ezer a limit, ne lőjjék le 2 év utan, ne menjen tönkre fél év utan. Ennyi. Youtube-on néz videókat meg olvas a neten kb. Google News aztán ennyi. Képeket amiket kap a gyerekeitől lássa szépen nagyban.
Ennyi.Eddig is már többet segitettetek, mint gondoltam. Ebből már ki tudok indulni.
-
vence
aktív tag
válasz
KD6-3.7 #194642 üzenetére
Kicsit pontosíthatnád az igényt, esetleges elképzelést!
Pl. a topiknyitó összefoglalóban lévő kérdéssor legalább egy részének megválaszolásával.De előzetesen is itt egy lista, ha már ajánlottak.
Ha lehet IPS, akkor
- a Moto G55 5G-vel úszhatod meg a legolcsóbban.
Nagyon kiegyensúlyozott és kiforrott készülék, tulajdonképpen egy sikeres előd javított változata.
- a G75 ről már írtak ...Ha kell az AMOLED, akkor a már említett
- Edge 50 Fusion jöhetne szóba, vagy egy olcsóbb
- moto G85 5G.Itt vannak a speckók:
Compare Motorola
Moto G55 vs. Motorola Moto G75 vs. Motorola Edge 50 Fusion - GSMArena.comHa sikerül választani, tudok mondani beszerzési forrásokat is, az
akciókat pedig mindig érdemes figyelni, ha nem annyira sürgős a vétel. -
cs.zs.
veterán
-
thomeef
őstag
válasz
KD6-3.7 #194647 üzenetére
Azért Samsungot meg Xiaomit írtam, mert kiemelten ezeket kérted
-Motorola Edge 50 Fusion
-CMF Phone 1
-Nothing Phone (2a)
-Honor 400 Lite (elég friss, 110k ugyan, de 6 éves android támogatással)
-Ha 100 körül be tudod szerezni akkor Samsung A55Ezekre nézz még rá esetleg, kiváló választás mind. De én a Xiaomi Redmi Note 13 Pro-t venném, 100-105 körül már értelmesebb boltból is meg tudod venni. Reklámok mint lentebb írták 1 gombnyomással letilthatók.
-
cs.zs.
veterán
válasz
KD6-3.7 #194647 üzenetére
Motorolából is annyi van, mint égen a csillag,
itt a fórumon Vence fórumtárs ássa magát legmélyebbre a Moto-kínálat bugyraiba.
Nekem a G75 5G nagyon szimpatikus,
1000 nit fényerejű 120Hz IPS kijelzője van, IP68 vízálló, van SD-bővítés, van OIS főkamera, és Android 14-ről induló 5 főverzió és ezzel párhuzamosan 6 év biztonsági support.
Az IPS kijelzőkön nincs AOD, és az IP68 miatt nincs 3,5mm Jack, de ez nem vesz el sokat az érdemeiből.
A 8/256GB kivitel a jobb boltokban 105-110.000 Ft.
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
KD6-3.7 #194642 üzenetére
Szia,
mindenképp azt javaslom, hogy minimum 8GB ram legyen benne.
A16 5G 8/256GB: 80-105.000 Ft,
IP54 por- és cseppálló, nincs 3,5mm jack, 1100nit fényerejű 90Hz Amoled, van AllwaysOn kijelző, van SD-bővítés, nincs OIS (stabilizált főkamera) , 6 év teljeskörű support.
A25 5G 8/256GB: 87-109.000 Ft,
Nem vízálló, nincs IP minősítése, van 3,5mm jack, 1400nit fényerejű 120Hz Amoled, van AOD, van SD, van OIS, 2024-es Android 14-ről 4+1 év support.
A26 5G 8/256GB: 100-135.000 Ft,
IP67 vízálló, nincs 3,5mm Jack, 1100nit 120Hz Amoled,
nincs AOD, nincs SD-bővítés, van OIS, és 2025-ös Android 15-ről induló 6 év support.
Kinek-mi a fontos, szerintem az A25 5G a legkiegyensúlyozottabb, annyi hogy nem vízálló.
Bár a 120.000 Ft-os ár felette van az általad szabott "100, vagy inkább alatta" keretnek, kifejezetten jó telefon a 12/256GB-os Nothing Phone 2a.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
thomeef #194643 üzenetére
A Xiaomi tele van reklámokkal, nem? Stabil a rendszere?
Olyan telefon kell ami miatt nem fog minden héten keresni, hogy ez meg az bejött, lefagyott, nem működik.
Most valami regebbi Redmi van az is már 5-6 éves, de azzal még nem volt gond viszont az akksija már kuka ezért lesz a csere. -
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Faternak kéne új teló, 100ezer vagy az alatt. Samsungból melyiket érdemes vagy esetleg Xiaomi?
Szimpatikus a 7 éves frissítés a Samunál, mert apám 7-10 évente cserél telefont. -
Nana!
Tessék abbafejezni! -
Na én viszont lépek úgy néz ki hogy a húsvét a feltámadás napja ...
Kitartást a többieknek...
Ha valakit OnePlus 13R tapasztalat érdekel az inkább privátban keressen meg. -
vence
aktív tag
... és itt van az értékelés folytatása, a teszt végkövetkeztetése,
mert egyébként nem kicsit félrevezető !!"Sajnos bőven kijár a nyakleves a rettentő gyenge ultraszéles kamera, az idén már ennyi pénzért kissé hervasztó Snapdragon 6 Gen 1 és a csak saját töltőfejjel elérhető gyorstöltés miatt, pedig egyébként az látszik, hogy a kínai gyártónál jól érzik, hogy melyek lehetnek a közeljövő legfontosabb értékesítési érvei: hosszú üzemidő, ellenálló kivitel és AI. És ezekben — szó szerint — erősítettek, de kicsit nagy volt az önbizalom a tesztkészülék ellenállósága kapcsán, ha mi második esésre meg tudtuk törni a kijelzőt, akkor talán érdemes lenne egy kicsit polírozni a marketingen, mert csalódás lehet annak a vége, ha az ügyfél abban a tudatban óvatlankodik, hogy úgysem lehet baja a terméknek.
Így viszont a Magic7 Lite sajnos kifejezetten életképtelen a pont ennyibe kerülő Honor 200 mellett, ami szétveri sebességben és kamerák kapcsán is, de alternatíva a Vivo V40, a Poco X6, a Motorola Edge 50 Neo és egy sereg másik telefon 150-170 ezer között, amelyekről mind el lehet mondani, hogy erősebbek és kamerában jellemzően jobbak, a Honor az ellenálló kivitellel kampányolhatott volna ellenük, de ebben nálunk sajnos elbukott.
Bog "
[link] -
acronka
tag
Sziasztok! Mely most is kapható androidos telóknak a leghosszabb a képernyőideje? Nem strapa telefont keresek! köszi!
-
Tamás1966
aktív tag
válasz
biega #194625 üzenetére
Szia.
Nekem X7 pro van Január vége óta, nem tapasztalom az álltalad leírt hibákat. Van, hogy másfél órát beszélek a fiammal kihangosítva, és semmi recsegés, semmi megszakadás.
De ha kihangosítás nélkül beszélek, akkor sem.
Szoktam halgatni zenét, szerintem a hangzással sincs semmi baj. Max hangerö nemis nagyon kell.
De való igaz, ahogy a Viktor mondja, van X7 pro topic, ott vannak nagyobb tudásúak, fordulj hozzájuk bizalommal. -
-
-
-
zoltanz
nagyúr
Két készülék közűl melyik lesz időtállóbb, értèktartóbb?
iPhone Mini 12
+Amoled kijelző
+Ellenőrizhető az alkatrészek gyáriak-eiPhone Se 2022 (3. Gen)
+ Újabb chip tovább kap támogatást (ami egyben a böngészőket is érinti mind Safari motoros)
Köszi! -
biega
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg a Nothing Phone 3a és a Poco X7 Pro között vacilálok, de nem tudok dönteni.
A nagyobb teljesítmény miatt az X7 Pro jobban tetszene, de a családban/ barátoknál van 3 Xiaomi, mindháromnak vacak a hangminősége (időnként recseg hívás közben, szakadozik, ha beszélünk), illetve a proximity szenzor nem jól működik, és a beszélgetés közben feloldja a képernyő zárat, ami elég zavaró tud lenni. Kinőtte már a Poco ezeket a hibákat, vagy maradjak inkább a Nothing 3a-nál?
Ahogy olvasom, a sok bloatware törölhető, és a reklám letiltható az X7 Pro-ban.
A beszélgetés közbeni jó hangminőség viszont nagyon fontos lenne, szóval.... -
csongi007
csendes tag
Sziasztok! Igyekeztem utánaolvasni, de meg vagyok akadva.
- Árkategória? 100E alatt
- Használt vagy új? új
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? 4-5 év
- Mire használnád? Netezés főleg, navigáció, youtube videók, minimális fotóképesség
- Ragaszkodsz valamelyik operációs rendszerhez? Android bármelyik nem user-enemy alfaja (szabadon értelmezhető)
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Jelenleg egy Poco X3 Pro-m van (6.67"), annál nagyobb ne legyen
- Egyéb igények? Használható selfie kamera és Vezeték nélküli töltés előny. 5G nem fontos számomra.
Igazából a jelenlegi telefonom (Poco X3 Pro 128/6) képességeivel elégedett vagyok, csak mind az aksija mind a tölthetősége gatya. Olyan telefont keresek, ami megbízhatóan bírja évekig (gyártói support + alkatrész elévülés/tartósság).
Az alábbiakat láttam ajánlva eddig fórumon vagy teszteken, ezekből (vagy másból) számomra melyiket javasoljátok? Yettel-es vagyok amúgy, azonnal venném, szóval ha láttok aktuálisan valami kihagyhatatlant az árkategóriában, szívesen veszem.
Nothing Phone 2a
Note 12 vagy 13 pro
CMF Phone 1
Vivo V40 SE 4G
Galaxy A15v5GKöszönöm előre is!
-
thomeef
őstag
válasz
User05 #194621 üzenetére
V50 szinte semmiben nem fejlődött és majdnem 1:1-ben V40, cserébe +70k. Ami jó lett volna ha jön EU-ba az a V40 pro, az már komolyabb előrelépés lett volna. Feleségnek V40-e van, kb 1,5 hónapja használja. Eddig engem nagyon meggyőzött, nem csak a telefon kiváló, de a márka is nagyon szimpatikus lett. A kamerája szerintem 200k alatti kategóriában kiemelkedő, egy "A" kategóriás Samsungal nem egy csónakban evez az fix. Fogásra, kinézetre és felhasználói élményben is sokkal jobb nálam az A56-nál (céges telefon A56, sajnos volt vele dolgom
)
-
User05
tag
válasz
cs.zs. #194620 üzenetére
Jaa ne érts félre én nem jelentettem ki, hogy jobb, csak üzemidőre. Ez a szuper üzemidő csak a remek optimalizáltság, jó rendszer és takarékos processzor miatt van. Az A56-nak meg pl mocsok sok a támogatottsága, így szerintem egálban vannak ha mindent egybe veszünk. Azt sajnálom, hogy a dxomark nem tette a listába a V40-et, így nem tudom, hogy hogy viszonyul a kamerája más telefonokhoz. (A youtube-os tesztvideókat meg hiába nézegetem telefonon, sok különbség nincs a képek/videók között.. Meg náluk is általában az hangzik el mindenütt, hogy remek a főkamera, hát köszi 😅)
Az új V50-re amúgy nagyon kíváncsi leszek amikor nálunk is elérhető lesz. -
cs.zs.
veterán
válasz
User05 #194616 üzenetére
Én simán elfogadom, hogy a Vivo V40 5G 8/256GB egy jobb telefon, mint az A56 5G 8/256GB.
A Yettelnél kapható mindkettő. Azonos feltételek mellett, azonos feltöltőkártyás csomagban az Android 15-ről induló, és 6 év supportot ígérő Samsung A56 13.000 Ft-tal OLCSÓBB (160.600 Ft), mint az Android 14-ről induló, és 3+1 év supportot ígérő Vivo V40 5G (173.600 Ft).
[kép] [kép]
Így, hogy egy EU-ban kisebb nevű telefon drágább, mint a nagyobb nevű konkurense, nem csak elfogadom hogy jobb lett, hanem el is várható hogy jobb legyen. -
-
zsirimiri
csendes tag
Sziasztok! Euro-gsm-ről vélemények/tapasztalatok?
-
User05
tag
válasz
cs.zs. #194615 üzenetére
Megosztottam a képet, a streamingre (harmadikra) gondoltam.
Az az egy ami picit javult neki, bár a Vivo-val kb semmi sem veszi fel a versenyt ebben a kategóriában.. összerakták rendesen 😅 Úgy vagyok vele, hogy ha kijön az A55 utódja, akkor legyen picit jobb mindenben, és ne legyen ez, hogy valami rosszabb lesz az elődjénél 1 év múlva.. fura -
User05
tag
Egyébként tudja valaki, hogy hogy tudták így "szétcseszni" az A56 akkuidejét? A55-nél durván másfél órával kevesebbet bír, és ahogy látom semmiben sem fejlődött, csak videónézésben majdnem 1 órát. Jobban kajál az új exynos vagy rosszul optimalizálták? Lehet elfért volna benne egy 5200-5500mAh-es akku. Bár ahogy sejtem a samu kb még 1-2 év múlva fog túltenni az 5000-en.
Micsoda akkuidők a középkategóriában..
-
-
-
miles.co
csendes tag
válasz
cs.zs. #194602 üzenetére
Köszönöm a válaszod, én is az S-re hajlok, pont az általad említett okokból is, de érdekelnek az építőjellegű hozzászólasok.
Lehet telefonoknál nem igaz, de Merciből és Audiból is más az A széria, mint az S..
Ha rajtam múlik, meglesz.
A balesetek nálam mindig akkor történnek, ha kiadom a kezemből...illetve, ahogy írtam, általában az akkumulátor szokott elöregedni. -
Tomikapc
aktív tag
Sziasztok! Poco F3 telefonomat cserélném újabb telefonra. Játszani nem szoktam, nagyrészt Facebook, messenger, netezés, spotify, teams alkalmazásokat használom. Méretben maradnék a 6-7 coll között. Kamera nem igazán fontos, nagyon ritkán fotózom. Akkuban viszont szeretem ha szinte egész napos használatot is kibír egy telefon 5-6 óra képernyőidővel. 5G nem fontos, ezen a telefonon is le van tiltva, esimre sincs szükségem. Vezeték nélküli töltés sem fontos nekem, viszont a 90- 120Hz kijelző igen.
Megfogta a szemem egy külföldről rendelős ajánlat a Poco F7 Pro és Ultrával kapcsolatban. Bár tudom, hogy a garancia ilyenkor kérdéses, de a Pro változat 12+256os verzióban vonzó ajánlatnak tűnik 180 ezer forintért, körülbelül ez a lélektani határ nekem telefon vásárláskor.
Szerintetek ez megéri vagy van ebben a kategóriában jobb döntés a fenti kritériumok alapján?
Köszönöm. -
mexel
veterán
válasz
yanna #194603 üzenetére
Éppen így szoktam ezzel lenni a magyar telefonnál. Nekem pl nincs számla a mostaniról de van fizetési bizonylatom hogy németországi telefon. Ez több a semminél.
Már letettem arról hogy itthon kb 4 évnél fiatalabb telefont vegyek
Németeknél sem olcsóbb de eddig soha nem volt gond, és ott a legkisebb karcot sem tagadják le általában. -
cs.zs.
veterán
válasz
miles.co #194601 üzenetére
Szia,
az S23+ egy 2x olyan drágán, anno 400.000 Ft-körül indító telefon volt.
IP68 az A56 IP67 vízállóságával szemben,
van benne vezetékmentes töltéslehetőség is max 15 wattig, az A-szériában meg nincs.
Fotózásban az S23+ talán egy kicsivel jobb,
eként hasonló áron én inkább az S-t javasolnám.
Bármelyiket is választod, meglesz addig, mire a frissítései befejeződnek?
-
miles.co
csendes tag
Sziasztok.
Véleményetekre lennék kívácsi:S23Plus vs. A56
Árban kb ugyanannyiért tudnék hozzájutni "újonnan", méretben, tudásban amire nekem kell megfelel, nagyjából ugyanazt hozzák papíron. (Hobbi videózás, fotózás alapszinten, semmi sociálmédia, semmi játék)
Valami miatt jobban húznék a Snapdragon felé, de a 2 év "korkülönbség" +frissítések sem elhanyagolhatóak, illetve talán a picivel nagyobb akksi is jól jön.
Samsungom vonalon voltam/vagyok, csak régebbiek voltak eddig is (A50,A51,A80,S10), így mindkettő előrelépés lenne.
Általában addig használom a telefonokat, amíg az akksi kevesebb mint 1 napot bír, vagy persze ameddig meg nem nyekken benne valami.
Köszi előre mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Commandos: Origins teszt
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Formula-1
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AM 5 lapok
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest