Hirdetés
-
102192 - 102101
102192 - 102101 102100 - 102001 102000 - 101901 101900 - 101801 101800 - 101701 101700 - 101601 101600 - 101501 101500 - 101401 101400 - 101301 101300 - 101201 101200 - 101101 101100 - 101001 101000 - 100901 100900 - 100801 100800 - 100701 100700 - 100601 100600 - 100501 100500 - 100401 100400 - 100301 100300 - 100201 100200 - 100101 100100 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-07 18:07 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
-
Multibit
nagyúr
-
Borisz76
nagyúr
-
blakey
titán
-
Borisz76
nagyúr
Csak egy gyors torrentes kérdés :
NC megy....BH nem elérhető.
Másnál is ? -
curmpli
tag
-
curmpli
tag
Nekem a logban évekkel ezelőttről van vagy 50 cím kitiltva mindenféle országból 2 nap alatt, előtte-utána alig egy-egy ip van ... vki megtalálta és próbálkozott, mikor megláttam később bekapcsoltam h csak Magyarország meg pár Eu ország jöhessen be, ha szükségem van rá mikor kiurgok Kínába (nem volt még ilyen
) , max vpn-en belépek (az nem a nason van) és bekapcsolom 
Köszi. A bannolás ip-re sikerült, de az ország beállítást nem találom. Lehet azért, mert DSM 6-on vagyok még?
-
boborján2
őstag
Semmit nem kell tenned ,nem kell aggódni , a tűzfal tette a dolgát.
Annyit változtass ,hogy 2-3 próba után kapjon örök bann-t, vagy tűzfalban az elérés csak magyarországról. -
Magnat
veterán
Nekem a logban évekkel ezelőttről van vagy 50 cím kitiltva mindenféle országból 2 nap alatt, előtte-utána alig egy-egy ip van ... vki megtalálta és próbálkozott, mikor megláttam később bekapcsoltam h csak Magyarország meg pár Eu ország jöhessen be, ha szükségem van rá mikor kiurgok Kínába (nem volt még ilyen
-
Borisz76
nagyúr
Persze.
Ha szinte csak kizárólag Magyarországról lépsz be, használod a NAS-t , akkor tilts le minden más országot a túzfalban.
Nálam így megy. -
curmpli
tag
Az elmúlt hetekben, háromszor is blokkolt egy ip címet a rendszer sikerteln login miatt.
47.155.222.19 - California.Picit aggódok. Szerintetek tudok tenni valamit?
-
Magnat
veterán
Akkor annyi, h sftp-t vagy ftps-t állíts be (ftps nem biztos h van külön, hanem az ftp-nél ssl vagy tls-t kell bepiálni), nason egy helyen kell beállítani mindet meg a portokat kinyitni nekik (passzív ftp-nél és ftps-nél többet is ki kell). A titkosítás nélküli ftp-t ne engedélyezd.
-
Balázs_a_laz
aktív tag
FW-t már frissítettem alaplapon ( Bios ) , Videókártyán ( VBios ) , Samsung SSD-n ( Magician ) , Routeren , Acces Point-on és talán a nemrég vett robotporszívóhoz is érkezett.....
de HDD-n még sosem csináltam.
Szerintem nem is kell.....kivéve, ha a gyártó honlapján megjelenik egy figyelmeztetés, hogy XY dolog nem jó rajta és erősen ajánlott a FW frissítése.A lényeg, hogy az új lemezek CMR megoldással menjenek....főleg ha RAID , SHR tömb lesz belőlük összerakva.
Az infókat a GYÁRTÓ weboldalán elviekben meg lehet találni.
Synology nem gyárt lemezt....csak átcimkéz.
Köszi, lemezt lehet, hogy nem gyárt, de saját kompatibilis firmware-t ír hozzá, ezzel kapcsolatban érdekelne tapasztalat. Szívesen kifizetem a felárat a WD-hez képest, ha valóban van előnye.
-
Balázs_a_laz
aktív tag
Sziasztok, egy régi Synology 216se NAS-ban használok egy WD Red 4TB-os és WD Red 2TB-os HDD-t tükörben (összesen 2TB hellyel gazdálkodom. Korábban össze volt adva a két HDD, nem RAID-ben voltak, de a 4TB-os lehasalt, így inkább átalakítottam a struktúrát). A kisebbikben 92.000, a nagyobbikban 69.000 óra van, utóbbit az összeomlás miatt cserélném. Ezt a két HDD-t néztem ki: Synology és egy WD . Mivel a WD igencsak bevállt és 5 év garancia van rá a Synology 3 évével szemben, efellé húzok, de kicsit izgat, hogy a NAS, amit szintén cserélni fogok hamarosan és szintén Synology lesz, tudná frissíteni a Synology HDD firmware-jét automatikusan. Van ezekkel a HDD-kel tapasztalata (hosszútávú) esetleg valakinek?
Van esetleg valakinek tapasztalata Synology HDD-vel, azon belül is firmware frissítéssel?
-
melan
senior tag
Nem probléma az ftp beállítása, csakis a telefon my files appjában a hálózati tároló megadásánál. Külső appal elérem, csak azért szeretném ott megadni, mert ha mentek egy doksit, akkor ott lenne mentési helyként...
(úgy szeretném használni a Nas felhőtárhelyét, mint pl. a onedrive-ot) -
Magnat
veterán
-
boborján2
őstag
-
Magnat
veterán
Pont azért írtam, h van ftp, sftp és ftps is ...

WG meg konkrétan nincs Synologyra hivatalosan ha jól tudom, de ettől függetlenül is a tls/ssh is elég biztonságosak sztem. -
ekkold
őstag
Az sftp ≠ ftps, ne keverjük! Az sftp egyszerűbb/jobb, és bár nagyon nehezen törhető, a VPN használata a jobb megoldás. A wireguard-ban tudtommal pl. a mai napig nem találtak biztonsági rést!
-
Magnat
veterán
-
s7evcsenko
addikt
-
melan
senior tag
-
ekkold
őstag
Sziasztok! Samsung eszközökön meg lehet valahogyan adni távoli elérésként a Nast a saját fájlokon belül hálózati tárolóként? Hiába adom meg az Ftp adatokat, nem tud csatlakozni. (De mondjuk a telefonon futó fájlkezelő alkalmazásból ugyanazokkal a beállitásokkal elérem). Azt szeretném, ha ott lenne a Nas a onedrive stb alatt elérhető tárhelyként...
Az FTP titkosítás nélkül küldi az adatokat, manapság ez nem túl biztonságos megoldás...
Manapság minden eszközre lehet pl. wireguardot telepíteni, ill. lehetne sftp-t is használni ftp helyett -
Multibit
nagyúr
Sziasztok! Samsung eszközökön meg lehet valahogyan adni távoli elérésként a Nast a saját fájlokon belül hálózati tárolóként? Hiába adom meg az Ftp adatokat, nem tud csatlakozni. (De mondjuk a telefonon futó fájlkezelő alkalmazásból ugyanazokkal a beállitásokkal elérem). Azt szeretném, ha ott lenne a Nas a onedrive stb alatt elérhető tárhelyként...
Ehhez én VPN-t használok.
-
melan
senior tag
-
tobias40
veterán
Ha elég okos a routered, akkor azért profi védelmet össze lehet rakni ... pl egy Miktorik routeren kb bármit meg lehet ...
Ha nagyon szigorú vagy akkor lehet pl olyat csinálni, h ha egy adott ip-ről a router adott portjára (ami pl a védendő szolgáltatás default portja) jön egy kérés, akkor tiltod a forrás ip-t és onnantól semmire sem fog válaszolni, ezt hívják honeypot (mézesbödön) technikának (persze a szolgáltatás egy másik porton legyen) ... pl az ssh-t elteszed a 49155-ös portra, nagy eséllyel először a scannner a 22-es portot pingeti meg, aztán ott vége is a dalnak, mert onnantól semmire nem fog válaszolni a router...
Vagy csinálhatsz olyat (ehhez már kell egy webszerver a lanon, a Syno pont megteszi), h egy jelszavas autentikáció után távolról adott időre nyisd ki a portot amit használni szeretnél ...
Vagy használhatod a Mikrotik saját psd-jét (port scan detector), amit be tudsz állítani h hány mp-en belül hány port scannelése esetén mi történjen (pl tiltod a forrás ip-t).
De kétségtelen, h ezekhez kell némi tudás, a legegyszerűbb ha az ember nem akar sokat szórakozni, akkor amit csak lehet, be kell tenni vpn mögé, Wireguard mobilon sem fogyaszt sokat, nekem pl a kamerák és az nvr teljesen tiltva vannak internet felé (tehát mégha az eszköz maga akarna kimenni a netre, az sem fog sikerülni), ha meg akarok kamerát nézni, WG-t indítom és utána kvázi mintha lanon lennék, elérek mindent. Csomószor úgy felejtem, nem is veszem észre h gyorsabban merül a telefonom.
Kipróbáltam hogy a H.View 4CH CCTV System 720P HDMI AHD CCTV DVR-t letiltottam a net elérést de így nem érem el a telefonoról.tabletről a mobilneten keresztül úgy hofy a wg be van kapcsolva.
Más eszközöket-programokat elérem így csak a kamera rendszert nem a CMS programmal,de ha beírom a tablet chrome böngészőbe a kamera ipjét,akkor sem jön be...
Tudom ez már nem nas probléma csak itt ajánlottad ezt a megoldást csak nálam vmiért nem működik... -
Magnat
veterán
"Azt kell elérni, h ne érje meg a befektetést, amennyi munkába kerül hozzáférni az adott szolgáltatáshoz"
Ez sem rossz ötlet , viszont egy alap júzernek ez épp annyi idő, hogy töredékét nem fogja megcsinálni.
Vagy bízni a gyártóban,,hogy az 1-2-3-4 százezres nasod nem nem lesz törhető. Főleg úgy hogy erősem arra van felépítve a DSM ,hogy neten kint legyen.
Általánossságban írtam, de egyébként igaz amit mondasz, szerencsére azért egy frissen tartott rendszer elég biztonságosnak mondahtó.
-
Borisz76
nagyúr
Sziasztok, egy régi Synology 216se NAS-ban használok egy WD Red 4TB-os és WD Red 2TB-os HDD-t tükörben (összesen 2TB hellyel gazdálkodom. Korábban össze volt adva a két HDD, nem RAID-ben voltak, de a 4TB-os lehasalt, így inkább átalakítottam a struktúrát). A kisebbikben 92.000, a nagyobbikban 69.000 óra van, utóbbit az összeomlás miatt cserélném. Ezt a két HDD-t néztem ki: Synology és egy WD . Mivel a WD igencsak bevállt és 5 év garancia van rá a Synology 3 évével szemben, efellé húzok, de kicsit izgat, hogy a NAS, amit szintén cserélni fogok hamarosan és szintén Synology lesz, tudná frissíteni a Synology HDD firmware-jét automatikusan. Van ezekkel a HDD-kel tapasztalata (hosszútávú) esetleg valakinek?
FW-t már frissítettem alaplapon ( Bios ) , Videókártyán ( VBios ) , Samsung SSD-n ( Magician ) , Routeren , Acces Point-on és talán a nemrég vett robotporszívóhoz is érkezett.....
de HDD-n még sosem csináltam.
Szerintem nem is kell.....kivéve, ha a gyártó honlapján megjelenik egy figyelmeztetés, hogy XY dolog nem jó rajta és erősen ajánlott a FW frissítése.A lényeg, hogy az új lemezek CMR megoldással menjenek....főleg ha RAID , SHR tömb lesz belőlük összerakva.
Az infókat a GYÁRTÓ weboldalán elviekben meg lehet találni.
Synology nem gyárt lemezt....csak átcimkéz.
-
boborján2
őstag
HDD firmware frissítés? Ez újra divatba jött?
Én utoljára15-16 éve csináltam egy 2.5" HDD esetén, hogy ne akarjon olyan sokat energiatakatlrékoskodni folyamatosan. Persze ez is csak valami hegesztett firmware volt és nem gyári.Amennyire emlékszem ilyen távlatból -
Balázs_a_laz
aktív tag
-
boborján2
őstag
+ @tobias40
Igen,
természetesen a nyilvános szolgáltatásokat nem tudod vpn mögé tenni, azért írtam, h amit lehet, de a haveroknak+ családnak feltöltött képeket pl nem lehet, ezt igaz. Paranoia és hozzáértés (tanulás) kérdése minden sztem, ha mondjuk nagyon paranoid vagyok és ilyet kell csinálnom, akkor tehetem az elérendő webszervert egy külön vlanra a hálózatomban, hogy ha van vmilyen sérülékenysége és megtörik, akkor se férjenek hozzá a többi eszközhöz lanon ... vagy tehetek elé egy nginx reverse proxyt, ahol beállíthatok az access listben jelszavas autentikációs és ip alapú szűrést is ...
A forrás ip szűréséhez szintén valami okosabb tűzfal kell (Mikrotik, OpenSense), sajnos az egyszerűbb routerek nem tudják.
100%-os védelem nincsen, mármint abban az értelemben legalábbis, h ha van egy drága autód, abba is tehetsz bármit, ha akrják akkor felemelik és elviszik, ha atombunkerbe zárod akkor bunkerrombolóval ledurrantják a tetejét és kiemelik helikopterrel (na jó, akkor már az autó sem lesz egészben)
Azt kell elérni, h ne érje meg a befektetést, amennyi munkába kerül hozzáférni az adott szolgáltatáshoz. Ha államtitkokat őrzöl a home szervereden, tuti be fog menni az NSA vagy valamenyik titkosszolgálat, ha nem tudnak interneten, akkor mennek személyesen
"Azt kell elérni, h ne érje meg a befektetést, amennyi munkába kerül hozzáférni az adott szolgáltatáshoz"
Ez sem rossz ötlet , viszont egy alap júzernek ez épp annyi idő, hogy töredékét nem fogja megcsinálni.
Vagy bízni a gyártóban,,hogy az 1-2-3-4 százezres nasod nem nem lesz törhető. Főleg úgy hogy erősem arra van felépítve a DSM ,hogy neten kint legyen.
-
Syl
nagyúr
Azért a dsm tűzfala nem egy nasa vizsga.
Csak a működését kell megérteni és lényegében utána azt csinálsz amit akarsz.Nálam nagyon régóta annyi van beállítva, hogy az a 4-5 szolgáltatás aminek default el van rakva máshova és ki van engedve a netre az csak magyarországrol elérhető.
Az elmúlt egy évben ha volt 3 próbálkozás ,akkor lehet sokat is mondtam. Azokat meg a tűzfal örök ip bann-ra tette.@Magnat
Nyilvan a wireguard egy kézenfekvő megoldás a biztonságra, de azt is szem előtt kell tartani minél jobban elzárod ,annál több jó szolgáltatását is elbukod.
pl én családi eseményekről vagy haveroktól szoktam fotókat begyűjteni fájl kéréssel a file stationban. (vagy épp megosztani) VPN mögött ez bajos lenne. Azt meg megint nem tehetem meg ,hogy xy napon xy időpontban lesz nyitva a port most kell feltölteni , mert abból nagyjából semmi nem lesz, vagy még ki is röhögnek és megkérdezik mi bajom van?> Azért a dsm tűzfala nem egy nasa vizsga.
> Csak a működését kell megérteni és lényegében utána azt csinálsz amit akarsz.Éppen csak a dsm tűzfal működésének a megértése Nasa vizsgás...
Én 25 éve is játszadoztam már különféle tűzfal-programokkal, de ezt a Synology förmedvényt bottal sem piszkálom!
Nem az átlagos, 'just works' szemlélettű embereknek készült, az tuti. -
Magnat
veterán
Azért a dsm tűzfala nem egy nasa vizsga.
Csak a működését kell megérteni és lényegében utána azt csinálsz amit akarsz.Nálam nagyon régóta annyi van beállítva, hogy az a 4-5 szolgáltatás aminek default el van rakva máshova és ki van engedve a netre az csak magyarországrol elérhető.
Az elmúlt egy évben ha volt 3 próbálkozás ,akkor lehet sokat is mondtam. Azokat meg a tűzfal örök ip bann-ra tette.@Magnat
Nyilvan a wireguard egy kézenfekvő megoldás a biztonságra, de azt is szem előtt kell tartani minél jobban elzárod ,annál több jó szolgáltatását is elbukod.
pl én családi eseményekről vagy haveroktól szoktam fotókat begyűjteni fájl kéréssel a file stationban. (vagy épp megosztani) VPN mögött ez bajos lenne. Azt meg megint nem tehetem meg ,hogy xy napon xy időpontban lesz nyitva a port most kell feltölteni , mert abból nagyjából semmi nem lesz, vagy még ki is röhögnek és megkérdezik mi bajom van?+ @tobias40
Igen,
természetesen a nyilvános szolgáltatásokat nem tudod vpn mögé tenni, azért írtam, h amit lehet, de a haveroknak+ családnak feltöltött képeket pl nem lehet, ezt igaz. Paranoia és hozzáértés (tanulás) kérdése minden sztem, ha mondjuk nagyon paranoid vagyok és ilyet kell csinálnom, akkor tehetem az elérendő webszervert egy külön vlanra a hálózatomban, hogy ha van vmilyen sérülékenysége és megtörik, akkor se férjenek hozzá a többi eszközhöz lanon ... vagy tehetek elé egy nginx reverse proxyt, ahol beállíthatok az access listben jelszavas autentikációs és ip alapú szűrést is ...
A forrás ip szűréséhez szintén valami okosabb tűzfal kell (Mikrotik, OpenSense), sajnos az egyszerűbb routerek nem tudják.
100%-os védelem nincsen, mármint abban az értelemben legalábbis, h ha van egy drága autód, abba is tehetsz bármit, ha akrják akkor felemelik és elviszik, ha atombunkerbe zárod akkor bunkerrombolóval ledurrantják a tetejét és kiemelik helikopterrel (na jó, akkor már az autó sem lesz egészben)
Azt kell elérni, h ne érje meg a befektetést, amennyi munkába kerül hozzáférni az adott szolgáltatáshoz. Ha államtitkokat őrzöl a home szervereden, tuti be fog menni az NSA vagy valamenyik titkosszolgálat, ha nem tudnak interneten, akkor mennek személyesen
-
Essejó
veterán
Részben igazat adok.
Ugyanakkor egy valamire való port szkennernek lényegtelen a port száma, ugyanis mindet megnézi.
Max annak van értelme ,hogy az alapértelmezett portokat kell eltenni, de hogy ez 20000-30000 tartomány vagy 50000-60000 az teljesen lényegtelen.
Egyik sem biztonságosabb a másiknál , sőt pont ugyanaz.
Illetve ha valaki eljut odáig ,hogy egy nemkívánatos kártevő van a rendszerében,akkor az upnp kikapcsolása nem fogja megmenteni.A kártevőnek az upnp csak hab a már meglévő tortán.
Ezért kell a Tűzfalban beállítani hogy adott IPről 3 próbálkozás x percen belül blokkolást váltson ki.
-
Multibit
nagyúr
Nekem Asus ExpertWiFi EBM68 van és azon nincs pl. psd és nem olyan okos mint a Mikrotik.
A wiregardot én is használom néha,a kamerákat átfogom tenni én is így mint ahogy te de akkor megint az van hogy az asszony meg a gyerekek hogyan használják.
(tudom ,állandóan menjen a wg...)De pl a torrentet hogyan oldod meg hogy biztonságosan menjen a seed ha nem nyitsz port-ot?
Még átgondolom ezeket az alapértelmezett portok elrakását is,ilyenkor pl a 22-es portot hogyan irányítod át a pl. 54321-re? És hogyan kell tiltani azt a forrás ip-t ahonnan jött a kérés?(tetszik ez a "mézebödön" megoldás csak hogyan kell beállítani?

boborján2: Ez nálam is így van : "Nálam nagyon régóta annyi van beállítva, hogy az a 4-5 szolgáltatás aminek default el van rakva máshova és ki van engedve a netre az csak magyarországrol elérhető."
De pl a torrentet hogyan oldod meg hogy biztonságosan menjen a seed ha nem nyitsz port-ot?
Ha ennyire aggódsz, torrentezhetsz passzívan is. A port nyitás nem kötelező, csak lehetőség
De a tapasztalat az, hogy legtöbbször a torrent isten győzedelmeskedik a paranoia felett
-
boborján2
őstag
-
tobias40
veterán
Igazából nálam a 22-es port alapból tiltva van kintről,csak a belső hálózaton szoktam használni a 22-es ssh portot ha kell néha.

-
boborján2
őstag
Nekem Asus ExpertWiFi EBM68 van és azon nincs pl. psd és nem olyan okos mint a Mikrotik.
A wiregardot én is használom néha,a kamerákat átfogom tenni én is így mint ahogy te de akkor megint az van hogy az asszony meg a gyerekek hogyan használják.
(tudom ,állandóan menjen a wg...)De pl a torrentet hogyan oldod meg hogy biztonságosan menjen a seed ha nem nyitsz port-ot?
Még átgondolom ezeket az alapértelmezett portok elrakását is,ilyenkor pl a 22-es portot hogyan irányítod át a pl. 54321-re? És hogyan kell tiltani azt a forrás ip-t ahonnan jött a kérés?(tetszik ez a "mézebödön" megoldás csak hogyan kell beállítani?

boborján2: Ez nálam is így van : "Nálam nagyon régóta annyi van beállítva, hogy az a 4-5 szolgáltatás aminek default el van rakva máshova és ki van engedve a netre az csak magyarországrol elérhető."
Még átgondolom ezeket az alapértelmezett portok elrakását is,ilyenkor pl a 22-es portot hogyan irányítod át a pl. 54321-re?
Routerben a port átirányításnál belső port 22 <---> külső port XYZ
Így kintről a belső 22 port az XYZ porton érhető el.
-
akosxyz
senior tag
Nálam ezt akkor csinálta, ha itt rosszul volt beállítva.
Alapból aszem ez úgy volt nálam is, ahogy nálad, zöld pipára váltott egyből, aztán miután ezt beállítottam így, utána elindult a seed automatikusan.Egyet próbáltam és ez úgy tűnik meg is oldotta. Ha nem, akkor próbálom az újratelepítést is.
-
tobias40
veterán
Ha elég okos a routered, akkor azért profi védelmet össze lehet rakni ... pl egy Miktorik routeren kb bármit meg lehet ...
Ha nagyon szigorú vagy akkor lehet pl olyat csinálni, h ha egy adott ip-ről a router adott portjára (ami pl a védendő szolgáltatás default portja) jön egy kérés, akkor tiltod a forrás ip-t és onnantól semmire sem fog válaszolni, ezt hívják honeypot (mézesbödön) technikának (persze a szolgáltatás egy másik porton legyen) ... pl az ssh-t elteszed a 49155-ös portra, nagy eséllyel először a scannner a 22-es portot pingeti meg, aztán ott vége is a dalnak, mert onnantól semmire nem fog válaszolni a router...
Vagy csinálhatsz olyat (ehhez már kell egy webszerver a lanon, a Syno pont megteszi), h egy jelszavas autentikáció után távolról adott időre nyisd ki a portot amit használni szeretnél ...
Vagy használhatod a Mikrotik saját psd-jét (port scan detector), amit be tudsz állítani h hány mp-en belül hány port scannelése esetén mi történjen (pl tiltod a forrás ip-t).
De kétségtelen, h ezekhez kell némi tudás, a legegyszerűbb ha az ember nem akar sokat szórakozni, akkor amit csak lehet, be kell tenni vpn mögé, Wireguard mobilon sem fogyaszt sokat, nekem pl a kamerák és az nvr teljesen tiltva vannak internet felé (tehát mégha az eszköz maga akarna kimenni a netre, az sem fog sikerülni), ha meg akarok kamerát nézni, WG-t indítom és utána kvázi mintha lanon lennék, elérek mindent. Csomószor úgy felejtem, nem is veszem észre h gyorsabban merül a telefonom.

-
boborján2
őstag
OK,és akkor mi a biztonságos ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha nem nyitunk portot akkor tuti nem jönnek be hozzánk,vagy hogyan?
Tudom a jó beállított tűzfal és stb,ahhoz még jobban kell érteni sztem mint a port nyitáshoz,de eggyezik a véleményünk...

A nagyon profik meg úgy is bejönnek ha akarnak,abban bízhatunk hogy nem ránk fecsérlik az idejüket és energiájukat hanem arra ahonnan sok pénzt vagy adatot-információt remélnek...Azért a dsm tűzfala nem egy nasa vizsga.
pl én családi eseményekről vagy haveroktól szoktam fotókat begyűjteni fájl kéréssel a file stationban. (vagy épp megosztani) VPN mögött ez bajos lenne. Azt meg megint nem tehetem meg ,hogy xy napon xy időpontban lesz nyitva a port most kell feltölteni , mert abból nagyjából semmi nem lesz, vagy még ki is röhögnek és megkérdezik mi bajom van? -
ekkold
őstag
Tudom a jó beállított tűzfal és stb,ahhoz még jobban kell érteni sztem mint a port nyitáshoz,de eggyezik a véleményünk...

A nagyon profik meg úgy is bejönnek ha akarnak,abban bízhatunk hogy nem ránk fecsérlik az idejüket és energiájukat hanem arra ahonnan sok pénzt vagy adatot-információt remélnek...Az upnp portnyitás engedése a routeren azért kevésbé biztonságos, mert illegitim programok is nyithatnak portot maguknak.
-
Magnat
veterán

A nagyon profik meg úgy is bejönnek ha akarnak,abban bízhatunk hogy nem ránk fecsérlik az idejüket és energiájukat hanem arra ahonnan sok pénzt vagy adatot-információt remélnek...Ha elég okos a routered, akkor azért profi védelmet össze lehet rakni ... pl egy Miktorik routeren kb bármit meg lehet ...
-
tobias40
veterán
Részben igazat adok.
Ugyanakkor egy valamire való port szkennernek lényegtelen a port száma, ugyanis mindet megnézi.
Max annak van értelme ,hogy az alapértelmezett portokat kell eltenni, de hogy ez 20000-30000 tartomány vagy 50000-60000 az teljesen lényegtelen.
Illetve ha valaki eljut odáig ,hogy egy nemkívánatos kártevő van a rendszerében,akkor az upnp kikapcsolása nem fogja megmenteni.A kártevőnek az upnp csak hab a már meglévő tortán.

A nagyon profik meg úgy is bejönnek ha akarnak,abban bízhatunk hogy nem ránk fecsérlik az idejüket és energiájukat hanem arra ahonnan sok pénzt vagy adatot-információt remélnek... -
s7evcsenko
addikt
Mint korábban is írták ez a megoldás nem túl biztonságos,csak a végső esetben használnám.
Helyesen nyitott és beállított port forward a routerben(pl 30000 feletti port) sokkal biztonságosabb és nem nyitjuk ki a hálózatunkat minden porton a világ felé.(ha van erre mód és olyan a router)
De persze mindenki azt csinál amit akar és tudom hogy te is csak segítőleg írtad be,ez csak az én véleményem erről a megoldásról!
Bocsánat, rossz helyen ollóztam a képet, a tetején az a pipa tök irreleváns, a "Megosztás automatikus leállítása" a lényeg.
Mert nálam alapon aszem 0 volt az érték és így kapásbol leáll a seed, mielőtt elindulna és csak a zöld pipa lesz ott. -
boborján2
őstag
Mint korábban is írták ez a megoldás nem túl biztonságos,csak a végső esetben használnám.
Helyesen nyitott és beállított port forward a routerben(pl 30000 feletti port) sokkal biztonságosabb és nem nyitjuk ki a hálózatunkat minden porton a világ felé.(ha van erre mód és olyan a router)
De persze mindenki azt csinál amit akar és tudom hogy te is csak segítőleg írtad be,ez csak az én véleményem erről a megoldásról!
Részben igazat adok.
-
tobias40
veterán
Alapból aszem ez úgy volt nálam is, ahogy nálad, zöld pipára váltott egyből, aztán miután ezt beállítottam így, utána elindult a seed automatikusan.Mint korábban is írták ez a megoldás nem túl biztonságos,csak a végső esetben használnám.
-
s7evcsenko
addikt
Ez működött régebben, de nekem mindig rá kellett mennem, hogy feladat folytatása. Vagy ez nem is szükséges, pl ez akkor seedben van?
Eddig azt csináltam, hogy amikor ilyen pipával volt, akkor rámentem, hogy folytatás és akkor beállt feltöltésre. De pár hónapja megy a szarakodás, hogy kiírja a dupla torrent fájl hibát. RSS-t használok bithumenen és ncore-on.
Alapból aszem ez úgy volt nálam is, ahogy nálad, zöld pipára váltott egyből, aztán miután ezt beállítottam így, utána elindult a seed automatikusan. -
akosxyz
senior tag
Van , hogy "bekattan" a DS.
Nálam is előfordul.
Olyankor a csomagkezelőben eltávolítom a DS-t.
NAS újraindítás után a DS-t visszatelepítem.
Eddig ez a megoldás mindíg bevált....bár volt rá példa, hogy egymás után 2X is el kellett játszani.
Mondjuk nálam már közel 4000 torrent fut és lehet, hogy én voltam türelmetlen.....elég lett volna 1X eljátszani....mert a DS-nek is kell idő mire ennyi anyagot átnéz stb...Köszi, megpóbálom akkor ezt.
-
Borisz76
nagyúr
Ez működött régebben, de nekem mindig rá kellett mennem, hogy feladat folytatása. Vagy ez nem is szükséges, pl ez akkor seedben van?
Eddig azt csináltam, hogy amikor ilyen pipával volt, akkor rámentem, hogy folytatás és akkor beállt feltöltésre. De pár hónapja megy a szarakodás, hogy kiírja a dupla torrent fájl hibát. RSS-t használok bithumenen és ncore-on.
Van , hogy "bekattan" a DS.
Nálam is előfordul.
Olyankor a csomagkezelőben eltávolítom a DS-t.
NAS újraindítás után a DS-t visszatelepítem.
Eddig ez a megoldás mindíg bevált....bár volt rá példa, hogy egymás után 2X is el kellett játszani.
Mondjuk nálam már közel 4000 torrent fut és lehet, hogy én voltam türelmetlen.....elég lett volna 1X eljátszani....mert a DS-nek is kell idő mire ennyi anyagot átnéz stb... -
akosxyz
senior tag
Elviekben ha letöltesz valamit, akkor az magától beáll seed-be, azaz lesz feltöltésed is.
Viszont csak akkor tudsz érdemben feltölteni, ha portot nyitsz a routeren a kliens számára.
A routeredben kell Port Forward-ot állítani.Dupla torrent esetén az eggyiket törlöd a DS-ből.
A másikat indítod.Vagy törlöd mindkét feladatot....
Letöltöd újra a torrent fájlt.
Beadod a DS-nek....figyelve, hogy a meglévő anyag melyik mappában van....és elindítod.
Ekkor a DS érzékeli, hogy azon a néven már van egy mappa....és elkezdi ellenőrizni , hogy ténylegesen megvan e az anyag 100%-ban.
Ha végzett és megvan a teljes anyag, akkor beáll seed-be.
Ha bizonyos szeletek, részletek hiányoznak az anyagból, akkor előbb azokat letölti majd beáll seed-be.Ez működött régebben, de nekem mindig rá kellett mennem, hogy feladat folytatása. Vagy ez nem is szükséges, pl ez akkor seedben van?
-
Borisz76
nagyúr
Elviekben ha letöltesz valamit, akkor az magától beáll seed-be, azaz lesz feltöltésed is.
Viszont csak akkor tudsz érdemben feltölteni, ha portot nyitsz a routeren a kliens számára.
A routeredben kell Port Forward-ot állítani.Dupla torrent esetén az eggyiket törlöd a DS-ből.
A másikat indítod.Vagy törlöd mindkét feladatot....
Letöltöd újra a torrent fájlt.
Beadod a DS-nek....figyelve, hogy a meglévő anyag melyik mappában van....és elindítod.
Ekkor a DS érzékeli, hogy azon a néven már van egy mappa....és elkezdi ellenőrizni , hogy ténylegesen megvan e az anyag 100%-ban.
Ha végzett és megvan a teljes anyag, akkor beáll seed-be.
Ha bizonyos szeletek, részletek hiányoznak az anyagból, akkor előbb azokat letölti majd beáll seed-be. -
dancsuri
veterán
-
akosxyz
senior tag
Van megoldás a Download Stationra, hogy mikor indítanám, hogy töltsön vissza, akkor dupla torrent fájl hiba miatt hibára áll?
-
Patice
Topikgazda
-
Jim74
nagyúr
-
csomi1977
aktív tag
Tudom nem ide tartozik de a frissítés után másnál se látszódnak a Xiaomi zigbee eszközök ? HA OS van virtuális gépben . Se a kapcsoló se a mozgásérzékelőt nem látja
-
Jim74
nagyúr
Gondolom minimum feleennyibe kerül. Viszont én nem nagyon értek hozzá (jó adattáblákat össze tudnám hasonlítani), illetve nem szeretnék napokig keresgetni, így megveszem aranyáron... A tudatlanságnak és a lustaságnak ára van.

Ha tudsz megbízható, olcsó alternatívát, akkor ne tartsd magadban.
-
Essejó
veterán
Nem kell átbumliznom a városon a tesztelés miatt. Kivettem a HDD-ket és úgy elindult a NAS. Viszont nagyon halk cicergő hangot is hallat a táp (álmoskönyv szerinte ez sem jó jel
). Visszaraktam a két 20TB-os EXOS-t, mindjárt nem indult el és a tápon is kialudt a zöld lámpa.Szóval ez nekem 100% táphiba. Ugye?
Ezt rendelhetem hozzá? [link]
Érdemes plusz garanciát venni rá? (+3 év 4000 Ft)Egy ugyanilyen tudású táp Synology madrica nélkül vajon mennyi?
-
Jim74
nagyúr
Mindkét HDD-t beraktam egy külső tápos dokkolóba. Szépen felpörögtek, úgyhogy továbbra is azt gondolom, hogy a HDD-knek semmi bajuk.
-
Patice
Topikgazda
-
Jim74
nagyúr
-
Patice
Topikgazda
-
Jim74
nagyúr
Szerintem, ha HDD hiba lenne, attól még talán elindulna, legfeljebb nem látná a NAS a hibás HDD-t.
-
Jim74
nagyúr
-
Patice
Topikgazda
Nem kell átbumliznom a városon a tesztelés miatt. Kivettem a HDD-ket és úgy elindult a NAS. Viszont nagyon halk cicergő hangot is hallat a táp (álmoskönyv szerinte ez sem jó jel
). Visszaraktam a két 20TB-os EXOS-t, mindjárt nem indult el és a tápon is kialudt a zöld lámpa.Szóval ez nekem 100% táphiba. Ugye?
Érdemes plusz garanciát venni rá? (+3 év 4000 Ft)Veheted…
Durva az ára!
Szerintem felesleges a plusz gari. -
Tyson5
tag
Érdemes plusz garanciát venni rá? (+3 év 4000 Ft)Halk cicergő hang a tápból az a kapcsoló üzemű tápegység sajátosságaiból adódik. Ha HDD nélkül elindul a NAS, akkor inkább a HDD-re tippelnék

Ki tudod próbálni másik HDD-vel? Amúgy lehetséges ettől még hogy nem bírja felpörgetni a táp a HDD-ket -
Jim74
nagyúr
Érdemes plusz garanciát venni rá? (+3 év 4000 Ft) -
Tyson5
tag
Egyérszt ha már van egy 500Gb-os, akkor nem "dobnám ki", másrészt egy 1Tb-os és egy 2Tb-os lemez között még használtan is van 10k különbség + a tok, amit meg kell venni, illetve nem tudom a táp elbírja-e, nem kell-e esetleg aktív usb hub.
Axagon ADSA-D25 USB 3.2 Gen1 SATA fekete dual dokkoló állomás | pcx.hu
ilyesmire gondoltam, hogy ez jó lehet-e, vagy van szebb/jobb/profibb megoldás -
Jim74
nagyúr
Köszönöm

Nincs multiméterem.
Meg annyira nem akarom szétszedni minden takarításkor.Nagyon remélem, hogy csak táp. 27ezret még el tudok viselni.
-
AiRLAC
veterán
-
AiRLAC
veterán
Köszi, átugrom haveromhoz, neki van DS918+, annak a tápjával megnézzük. Elemcsere esedékes lehet 6 év után?
Égésnyom elvileg nem szabadna, hogy legyen, mert szünetmentesen van és a többi eszköznek kutya baja. Bár az elektronikában bármi lehet.
Az elem sima CR2032, vagy valami forrasztott verzió.
Ugyanaz a táp igen. Elemcsere akár 2-3 év után is esedékes lehet, sima CR2032, én takarításkor mindig rámérek és 3.0V alatt cserélem.
-
atees
őstag
Mi a helyes módja egy ds224+ nashoz külső meghajtót (meghajtókat esetleg) csatlakoztatni?
benne van a nasban 2db 2TB lemez, amin vannak az adataim, valamint egy 500GB-os külső ssd, amin a pótolható fájljaim vannak, jellemzően filmek, sorozatok. Sajnos ez elég gyorsan be szokott telni, így ezt bővíteném. Az lenne a legjobb ha vennék egy pl 1Tb-os külső meghajtót és azt rátenném, de egyrészt most így fejből nem tudom van-e annyi port a nason, másrészt pedig elbírja delejjel?
Vagy van valami külső bővtőegység? Hogy érdemes ezt rendesen csinálni?miért nem cseréled nagyobbra a belső 500Gb--ost?
-
boborján2
őstag
-
Jim74
nagyúr
Köszi, átugrom haveromhoz, neki van DS918+, annak a tápjával megnézzük. Elemcsere esedékes lehet 6 év után?
Égésnyom elvileg nem szabadna, hogy legyen, mert szünetmentesen van és a többi eszköznek kutya baja. Bár az elektronikában bármi lehet.
Az elem sima CR2032, vagy valami forrasztott verzió.
-
AiRLAC
veterán
Bár a tápon ég a zöld led ettől még lehet a táp szar. Akkor szerencséd van, ha nincs akkor alaplap valószínűleg. Szedd szét és nézz rá a tápcsati környékére van-e esetleg égésnyom. Ha már szét van szedve a CMOS elemre is rámérhetsz, az is tud furcsa dolgokat okozni ha lemerül.
-
AiRLAC
veterán
Download station + RSS kérdés.
Ha a virágboltban könyjelzőzök egy anyagok ,akkor azt letölti, viazont ha már nincs rá szükség és törlöm a seedből valamint magát az adatot is, akkor újra le fogja tölteni, amíg a boltban a könyvelzőben szerepel vagy nem veszi mégegyszer figyelembe ,mert tudja hogy az már egyszer megvolt?
A már letöltöttet "olvasottnak" jelöli és nem tölti le még egyszer ha az anyagot letörlöd. Amúgy is érdemes a könyvjelzőket rendszeresen üríteni.
-
Jim74
nagyúr
Sziasztok!
6 éves DS920+ készülék a mai napon egyik pillanatról a másikra kikapcsolt. Bekapcsoló gombra nem reagál. A tápon ég zöld a led.
Első blikkre mi lehet a gond? Mire számítsak?Köszönöm
-
kress
aktív tag
Ha a virágboltban könyjelzőzök egy anyagok ,akkor azt letölti, viazont ha már nincs rá szükség és törlöm a seedből valamint magát az adatot is, akkor újra le fogja tölteni, amíg a boltban a könyvelzőben szerepel vagy nem veszi mégegyszer figyelembe ,mert tudja hogy az már egyszer megvolt?
tudnia kéne, a rss alatt látod is a listát amiket már kezelt, ha nem űríted akkor nem szedi le újra
-
boborján2
őstag
-
boborján2
őstag
Mi a helyes módja egy ds224+ nashoz külső meghajtót (meghajtókat esetleg) csatlakoztatni?
benne van a nasban 2db 2TB lemez, amin vannak az adataim, valamint egy 500GB-os külső ssd, amin a pótolható fájljaim vannak, jellemzően filmek, sorozatok. Sajnos ez elég gyorsan be szokott telni, így ezt bővíteném. Az lenne a legjobb ha vennék egy pl 1Tb-os külső meghajtót és azt rátenném, de egyrészt most így fejből nem tudom van-e annyi port a nason, másrészt pedig elbírja delejjel?
Vagy van valami külső bővtőegység? Hogy érdemes ezt rendesen csinálni?Mielőtt bármit is csinálsz, a pótolhatatlan adatokból legyen külső meghajtóra is mentés.
-
Tyson5
tag
Vagy van valami külső bővtőegység? Hogy érdemes ezt rendesen csinálni? -
AiRLAC
veterán
Nem, másodpercek alatt felmegy.
DSM7-re, spk7.imnks.com csomagforrásból vagy .spk ból lehet telepíteni.
DSM6-ra már csak spk-ból, mert azt már nem támogatja az imnksGui lehetőségek:
Böngészőben a webfelület oprendszertől függetlenül jól működik.
Windowsra van távvezérlő program is hozzá (külső fejlesztőtől elérhető) ami olyasmi hasonló Gui-t ad mint a windows-os qBittorrent. Próbáltam, jól működik.
Mobilra nem tudom mi van hozzá, nem néztem utána, de...
Ha megy az RSS akkor nem igazán kell hozzá külön Gui, csak kattintasz a torrentoldalon (könyvjelzőre), a többit intézi a qBitorrent.Androidra ott a qbRemote Lite (ingyenes) és a qbRemote nagytestvér (fizetős), én azt használom. [link]
-
ekkold
őstag
Nem, másodpercek alatt felmegy.
DSM7-re, spk7.imnks.com csomagforrásból vagy .spk ból lehet telepíteni.
DSM6-ra már csak spk-ból, mert azt már nem támogatja az imnksGui lehetőségek:
Böngészőben a webfelület oprendszertől függetlenül jól működik.
Windowsra van távvezérlő program is hozzá (külső fejlesztőtől elérhető) ami olyasmi hasonló Gui-t ad mint a windows-os qBittorrent. Próbáltam, jól működik.
Mobilra nem tudom mi van hozzá, nem néztem utána, de...
Ha megy az RSS akkor nem igazán kell hozzá külön Gui, csak kattintasz a torrentoldalon (könyvjelzőre), a többit intézi a qBitorrent. -
dancsuri
veterán
-
ekkold
őstag
Válts qBittorrentre.
-
Gardaai
senior tag
Lehet én állítottam el valamit, de szerintem a DSM 7.4 frissítés akasztotta meg az AutoBlockIPList scriptet.
Aki használja, nézzen rá a "View Result"-ra hogy nem-e fut hibára.
Ha igen, akkor:
1) Keresd meg a "AutoBlockIPList.py" fájlt.
2) Nyisd meg valamilyen szövegszerkesztővel pl. Notepad++, de akár W10/W11 Notepad is jó.
3) A 6. sorban (import validators) töröld ki, vagy kommenteld* ki (#import validators).
4) A 74-77. sorban cseréld a kódot erre (töröld az eredetit, vagy írj minden sor elég egy #-t a kommenteléshez*):def url(link):
if not link.startswith("http://") and not link.startswith("https://"):
raise argparse.ArgumentTypeError(f'"{link}" is not a valid URL.')
return link
5) Ments el, készen vagy!
+) Azért én csinálnék egy manuális "Run"-t és nézz rá hogy most hibátlanul lefut-e (View Result).
Mivel a Task Scheduler csak ezt a fájlt hívja meg, ezért nem kell mást állítanod.*Kommentelés az amikor ott maradhat akár a hibás kód is, futás közben nem fogja figyelembe venni.
Már nem tudom szerkeszteni.
Most néztem hogy a fejlesztő DSM frissítések után ajánlja hogy telepítsük újra:Connect to your NAS though SSH and execute following commands:
sudo python3 -m ensurepip
Go to AutoBlockIPList folder and runsudo python3 -m pip install -r requirements.txtÉn mindenesetre meghagyom a fenti puritán javítást, mert csak az átadott paraméterben megadott linket vizsgálja. Így DSM update után nem kell ezzel már foglalkoznom.
A profi megoldás a re-install! -
Gardaai
senior tag
Lehet én állítottam el valamit, de szerintem a DSM 7.4 frissítés akasztotta meg az AutoBlockIPList scriptet.
Aki használja, nézzen rá a "View Result"-ra hogy nem-e fut hibára.
Ha igen, akkor:
1) Keresd meg a "AutoBlockIPList.py" fájlt.
2) Nyisd meg valamilyen szövegszerkesztővel pl. Notepad++, de akár W10/W11 Notepad is jó.
3) A 6. sorban (import validators) töröld ki, vagy kommenteld* ki (#import validators).
4) A 74-77. sorban cseréld a kódot erre (töröld az eredetit, vagy írj minden sor elég egy #-t a kommenteléshez*):def url(link):
if not link.startswith("http://") and not link.startswith("https://"):
raise argparse.ArgumentTypeError(f'"{link}" is not a valid URL.')
return link
5) Ments el, készen vagy!
+) Azért én csinálnék egy manuális "Run"-t és nézz rá hogy most hibátlanul lefut-e (View Result).
Mivel a Task Scheduler csak ezt a fájlt hívja meg, ezért nem kell mást állítanod.*Kommentelés az amikor ott maradhat akár a hibás kód is, futás közben nem fogja figyelembe venni.
-
boborján2
őstag
Download station (dsm része) vagy qbit (dockerben vagy spk-ból)
-
melan
senior tag
Sziasztok! Sok éve használom a Transmissiont, és mióta a Syno nasom megvan, azon is ez fut. Most felmerült az RSS elérhetőség igénye, amit ugye a Ts nem támogat natívan. Akár váltanék is másik programra, ami fontos, hogy legyen Gui winre és androidra. Tud valaki egy megoldást erre?
-
Varszegig
veterán
Má rnem DS Photo, hanem Photos Mobile. Nekem hetente egyszer pushol, hogy már egy hete nem léptem be, és lépjek be, hogy backupolhasson.
-
Bence_
tag
Sziasztok!
Külföldön élő, idős embereknek, Iphone alatt, mit kell beállítanom, hogy mondjuk ds photo mindig szinkronizáljon a nas-al? Tudomásom szerint, az iPhone egy idő után, lelövi az alkalmazást.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
-
102192 - 102101
102192 - 102101 102100 - 102001 102000 - 101901 101900 - 101801 101800 - 101701 101700 - 101601 101600 - 101501 101500 - 101401 101400 - 101301 101300 - 101201 101200 - 101101 101100 - 101001 101000 - 100901 100900 - 100801 100800 - 100701 100700 - 100601 100600 - 100501 100500 - 100401 100400 - 100301 100300 - 100201 100200 - 100101 100100 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- LG UltraFine Evo 32U990A-S 32 -os UltraFine evo 6K Nano IPS Black Monitor
- Apple iPad 8 32GB Wi-Fi Silver / Ezüst gyönyőrű állapotban
- DJI FPV Fly More Combo drón szett kofferben - VADONATÚJ, 0 kilométeres
- Dell Pro 13 Premium PA13250 Intel Core Ultra 7 266V 16Gb DDR5 500Gb NVMe W11 4 napot ment,33hó gar
- MSI GP65 Leopard 10SEK gyönyőrű állapotban RTX2060 6GB 32GB RAM i7-10750 1TB HDD 512GB SSD
- Bontatlan! Lenovo Idea Tab Plus TB361ZU 8 / 128 GB 2027.12-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Add el nekünk!Apple iPhone 16e/16/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ASUS TUF Gaming A15 Ryzen 5 4600H RTX 3050 16GB 512GB SSD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2026 M5 Pro 24GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
(úgy szeretném használni a Nas felhőtárhelyét, mint pl. a onedrive-ot)

De a tapasztalat az, hogy legtöbbször a torrent isten győzedelmeskedik a paranoia felett
Nálam ezt akkor csinálta, ha itt rosszul volt beállítva.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)