- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.03.11.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
-
válasz
mucsgyver70
üzenetére
ha egy "vonal" van mögötte, akkor sok lehetőség nincsen.
-
vegyszer
addikt
válasz
Baltazár123
üzenetére
Én azt várom, hogy olyat lehessen csinálni, hogy egy sim kártya több logikai számmal is együtt tud dolgozni. Azaz vannak alias számaid. De a szolgáltatás csak egy mögötte.
-
válasz
Baltazár123
üzenetére
akinek fontos, hogy ne veszítse el a telefomszámát, az könnyen tud tenni ellene, akinek nem, annak meg ne legyen már kötelező.
-
zzola
titán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Ekkora b@romságot már rég olvastam, na de nem vagyunk egyformák.
-
Baltazár123
őstag
Az nagyon nem mindegy, hogy melyik üzletbe megy be az ember. Hajajj, erről mennyit tudnék mesélni

Tkom esetében a dunakeszis madaras áruházban levő üzletbe mentem be, mert én is olvastam, hogy elhajtanak a kisebb üzletek a halál nemes szervére, ha feltöltő kártyát akarok számhordozással. A nagyobb üzletben bíztam és simán kiadták a feltöltő kártyát.
Amúgy volt már erről szó párszor, csak mindig elsikkad valahogy, hogy amikor megszületik az ember, kapjon ne csak adószámot, hanem egy telefonszámot is, ami csak az övé és nem lehet elvenni tőle soha, maximum inaktívvá tenni átmenetileg, de visszakérhetné és amíg él, másnak nem adható oda meg halála után is x ideig nem adható ki újra. Úgyse lehet már tudni biztosan a körzetszám alapján, hogy melyik szolgáltató, akkor meg miért ne lehetne egységes? Aztán mindig ott akad el a dolog, én úgy tudom, hogy így túl fontossá válna a szám és pl ha valakit már nagyon zaklatnak a telemarketingesek, akkor tehetetlen lenne ilyenkor. Meg hogy a zembereknek még több paranoid gondalata lenne a megfigyelésről, meg hasonló érvek. Szerintem pedig nem lenne ez rossz dolog.
-
andrás47
senior tag
Üdv! Tudtok ajánlani olyan mobilnetet amely korlátlan és elfogadható a sebessége routerrel wifikent tudom használni,6 hónapig kellene előfizetéses így nem igazán jó, bármelyik szolgaltato lehet amely megfelelően működne sebesség terén. Köszönöm
-
4Grider
félisten
válasz
storm3
üzenetére
Nem mindenütt rossz, van ahol pl. a One a legjobb. De ennek a valószínűsége a legkisebb. És nem csak a lefedettséggel van probléma, hanem azzal is, hogy a legtöbb helyen még mindig csak max. három frekvenciablokkot használnak, miközben a konkurencia már 4-5-nél tart.
Szerk.:
Nyilván az lesz a legolcsóbb, aki a legtrébb. A fejlesztések ui. sok pénzbe kerülnek. Most ár/érték arányban a könnyen elérhető flották közül az Auchan flottát ajánlanám. -
storm3
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Tehát ha jól értem, akkor igazából a lefedettség egy sz*r?
Melyik a most ajánlott flotta egy kb 50 gigás nettel és értelmezhető percdíjakkal, havi kb 6-7k díjjal?
A táblázatot látom, viszont az nem írja, hogy milyen a lefedettség meg az user experience, a Netfone is az alapján lett választva és most én kapom az ívet, hogy ezt ajánlottam. :/ -
4Grider
félisten
Igen, ezzel pattintják le az embereket. A számhordozásnak van egy 5-10 perces adminisztratív munkája, viszont a feltöltős üzletkötésekért filléreket kapnak a boltok. Ergo ráfizetés vele foglalkozni, ezért egyrészt nem tartanak domino sim-et a boltok, másrészt ha van is egy-egy db, inkább letagadják.
-
spe88
senior tag
Hali
Mobilnetet szeretnék csupán. Találtam a MAMKE-t, illetve a táblázatban a KÜF Tarrt. Rákerestem itt a fórumon, de inkább csak kérdések jöttek fel velük kapcsolatban. Van azóta valami tapasztalat? Minimum 10 GB kellene és a 2750 a KÜF és 2800 a MAMKE 12 GB csomagja. Megbízható cég, jó szolgáltatás stb.?
Persze más tippet is szívesen fogadok. Tx
-
oszy
veterán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Ez is eszembe jutott. Mi lsz majd a flottával azután.
Lehet megvárom a 12-ét. Ha bedőlnek, akkor lehet ezt is beszántják. -
-
vegyszer
addikt
Egyik cimbi körbe járatta a számát jópár évvel ezelőtt.
Vodás volt, de a kívánt vodába nem lehetett akkor meglévő Vodás számot vinni, csak külsőset.
Így lett Telenoros, de ott volt olyan fenforgása, hogy valamiért nem lehetett x időn belül vissza vinni oda, ahonnan előzőleg elvitted. Akkor lett Telekomos, majd onnan megint Vodás. Ott már nem volt gond.
Ezt mind a lehető leggyorsabban intézte, de egy-két hét alatt révbeért vele.Ha akkor ez működött, szerintem most se gond.
-
oszy
veterán
Gondolkodom a csomagváltáson. Segítsetek, hogy ki hogyan oldotta vagy oldaná meg?
Van egy nagyon régi telefonszámom, ami egészen egyszerű és rímel is.

Dpi-ben vagyok. Nem sok a telefonszámlám, de nem mindig elég az internet. A médium csomag új felhasználóként 5000 Ft lenne havonta. Ebbe viszont csak úgy tudok belépni, ha választok egy új számot és új SIM kártyát. Így viszont bukom a telefonszámom...
Remélem érthetően foglamaztam.
Milyen lehetőségekben gondolkodnátok?
Köszönöm!
-
Adee_91
aktív tag
Üdv!
KÜF Bumm flottában vagyok, még a Yetteles-ben.
Jól gondolom,hogy Angliában nem lesz mobilnetem,mert nem EU?
Köszönöm. -
jack982
senior tag
ez azt jelenti, hogy megszűnnek?
-
zzola
titán
-
Papix
tag
Arról lehet tudni vmit,hogy a ONE meg akarja venni a Netfone-t?
Állítólag folynak a tárgyalások erről.
-
kano
nagyúr
válasz
qnadam
üzenetére
Nekem is volt ilyen a One-al. Net+tv+telefon (telefont nem használjuk). Hívogattak, hogy régi a csomagom, lejárt a hűségem, váltsak. Nem tudtak soha kedvezőbbet. Egyszer felhívott egy csaj és mondta, hogy Ő tud. A régi díjért még raktak bele RTL+ prémiumot is. Az első számlán persze már nem az az ár szerepelt amiben megállapodtunk. Reklamálás, kivizsgálás. Kedvezmény. Így most a régi áron van egy új csomagom. De hogy meddig ... azt nem tudom... Folyamatosan figyelni kell a számlát mert még most is többet számláznak. De felhívás után azonnal jóváírják a különbséget. Nem tudják javítani gyorsan a számlázást szerintük...
-
Kevin8997
tag
Nem akarok teljesen feleslegesen 10-15 ezreket fizetni számonként. Régóta nem tőlük veszek telefont sem, mert drágább mint az alza vagy mm, és ott sokszor van 24 havi kamatmentes áruhitel ha épp nem menne egy összegben.
Ha meg ez a yetteles véget ér majd nézek új flottát vagy más megoldást. -
válasz
Dr Bubo
üzenetére
a one a vezetékesen próbálkozik aranyosan, felhívtak, hogy új csomagot ajánljanak.
teljesen átlagos mobilszámról hívtak, megkérdeztem, miért is kellene nekem elmondanom így a személyes adataimat. a hölgy önérzetesen közölte, hogy kint van a honlapon, milyen számokról hívnak ők
az ajánlat gigabites csomag + netflix volt, elmondtam, hogy ez így csak kicsivel drágább, mintha a mostani csomag mellé fizetnék netflixet magamnak. megnézte, azt mondta, hogy jé, tényleg.
persze kezdhette volna rögtön ezzel, és akkor fel se kell hívnia... -
Baltazár123
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Én nem írtam 22 hónapot, arról írtam, hogy sokan panaszkodnak arra, hogy lejár a hűség és növekszik a díj, ami elméletben nem szabadna, de ha ennyien panaszkodnak, akkor valami lehet benne. FB-on nem egyszerű keresni, de ennyire emlékszem, hogy valami időkorlátos kedvezmény volt benne és az lejárt, a csomag meg visszaállt neki az alapdíjra, ami magasabb.
Nekem simán tovább ment csomagom változatlan áron, amikor lejárt az 1 év hűség, de ha mégis váltani akarok, akkor alaposabban meg kéne nézni a szerződést. Mert annak nem örülnék, ha csak 1 évre kapnám a kedvezőbb díjat. Mondjuk ez a veszély nem fenyeget, még csak hasonló árut se tudnak ajánlani se a vezetékes se a mobil előfizetéseimre jelenleg.
Pl itt van egy beszélgetés hasonló témáról a redditen, érdekes dolgokat mondanak: [link]
-
4Grider
félisten
válasz
Baltazár123
üzenetére
Melyik ez a 22 hónapos cég? Eddig csak a Netfone esetén volt átverős a hűségidőszak árazása. A tőle kicsit jogszerűbben működő többiek többnyire csak az első néhány hónapból adtak kedvezményt, hogy ne a vége felé kelljen emelni.
-
válasz
Baltazár123
üzenetére
Sajnos ez létező trükk. Aláírsz 2 év hűséget és kapsz 22 hónap díjkedvezményt. Így mire lejárna a hűség, addigra már magasabb a havidíj.
-
Baltazár123
őstag
Mióta van IKÁ (ok, most "önként" eltekintettek tőle a választásokra tekintettel, meg mert a minyiszter ezt kérte
, bár nem teljeskörűen, de a legtöbb csomagnál) rájöttek, hogy nem kell versenyezni. Az IKÁ abszurd módon biztosítja nekik az évről évre növekvő bevételt úgy is, hogy a kisujjukat nem kell megmozdítani. Most lehet persze érvelni, hogy őket is érinti az infláció, de milyen mértékben? Mert ugye erről nincs információ és nem a specifikus telekommunikációs területen tapasztalható inflációt veszik alapul, hanem az általánost.kevin: engem is gyakran hívógatnak, már nem a küf miatt, azok helyett találtam jobbat, a testreszabás után, mert a küfnél és fel-le szoktam variálni a net mennyiséget és bent ragadtam egy olyanban, ami az év kisebb részében illeszkedett az igényeimhez. A voda is hívogat a vezetékes net miatt, régi csomagom van 500-as net + valami tv, de tv-t nem nézünk, 5870ft és persze ki akarnak innen rántani. Minden ilyen yetteles vagy voda/one megkeresésre azt mondom nekik, ha tudnak ajánlani jobbat, akkor beszélhetünk tovább. Nem tudnak.
Egy dologra kell figyelni, de ezt csak olvastam én magam nem találkoztam vele. Van egy új trükk állítólag, hogy megkerüljék vele a törvényt. Ugye ha neked van egy előfizetésed X forintért és lejár a hűség, akkor változatlan áron kell tovább szolgáltatni, inflációval emelhetnek, de amúgy is emelnének az IKÁ miatt. Sajnos nem tudok részletet, csak hogy erre is figyelni kell, ha a szerződés valami időkorlátos kedvezményt tartalmaz, akkor a hűség után emelkedhet az előfizetés és nem X hanem X+Y áron megy tovább. Elméletben ezt nem engedi a törvény, de többen panaszkodtak ilyesmire FB-on. Szóval még erre is külön figyelni kell, ha mégis váltana az ember.
-
válasz
Kevin8997
üzenetére
Nekem a feleségemet hívták már a héten kétszer, 2 különböző számról. Csak nem vette fel. Igaza is van, hisz minden számunk az én nevemen van, szintén Yettel KÜF.
A szakítás után hívtak engem, akkor talán 30% kedvezményt ígértek a Prime csomagok árából.
Most már mindenképpen kivárom a vezetékes lábuk indulását. Kiváncsi vagyok milyen ajánlatuk lesz. Ha elég jó, akkor egy Full csomagot összeraknék, mert a One nagyon igyekszik a Digi csomagok felszámolásán. -
Kevin8997
tag
Újra hívtak a yetteltől egy héten már kétszer. Régi küf 50gb+korlátlan beszéd előfizum van kettő. Szeretnék ha váltanék pubilkusra kedvezménnyel, és jönnek a szokásos flottaszerződés megszűnésével. Amire ha visszakérdezek, hogy de a tarifacsomagot még nem vezették ki? Arra jön valami honályos válasz vagy gyors elköszönés.
Egyébként átmennék publikusba, de nem tudnak jó ajánlatot tenni mert nincs hozzá tarifacsomagjuk. A korlátlan netest akarják erőlterni de nem kell kb 10500ft-ért, mert az már számonként vagy 3000 ft-al így is drágább mint a mostani. Kíváncsi leszek ha kivezetik majd lesz-e jobb ajánlatuk. Vagy a yettelnek lesz-e jobban a felhasználók igényeire szabott tarifacsomagja. -
zzola
titán
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Nem lehet monopólium (ebben a formában). A CETIN-ben nem szerez többségi tulajdont a 4iG illetve a 2Connectben sem szerez többségi tulajdont a PPF Telecom Group (csak 38%-ot + 11% opcionális vásárlási lehetőséget). A One hálózat marad úgy ahogyan volt illetve a Telekom is. A One használja majd a Yettel hálózatát, bázisállomásait, cserébe a Yettel vezetékes fronton tud bővíteni. A PRO-M állami cég (és nem a haveroké (4iG)), RDR/TETRA rendszere van, ami nem publikus mobilhálózat. Igaz, ~1 éve elindult az LTE hálózat is, de az az ország teljes működése szempontjából kritikus infrastruktúrát biztosít. Szóval nem mondható az, hogy egy nagy cégbe és hálózatba lesz belegyúrva az összes szolgáltató szolgáltatása, szerencsére.
-
Mate
nagyúr
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Vannak országok, ahol alapból közösen építenek hálózatot és azon több szolgáltató szolgáltat. A költségek megoszlanak. Gyorsabban, nagyobb lefedettséggel épül ki hálózat. Cserébe a verseny ugyan úgy megmarad. Nem feltétlen rossz dolog.
Jelenleg szó sincs arról, hogy a yettel és a one egyesülne. A verseny tud nőni, mert a yettel is tud mobil+otthoni előfizetést árulni.
-
dzf007
senior tag
Ahogy a videóba mondta 3 (4 Pro-M zrt.) szolgáltató, 3 (4) külön hálózata sok ilyen kis országnak. Ezért lenne jó összevonni a 3- at egymás hálózatát használhassák vagy az infrastrukturáit (tornyait). A Yettel elkezdi használni az one(2Connect) vezetékes hálózatát, majd az one a yettel mobilhálózatát, úgy mint a Tré és a Yeti (4G; B20, 2G)
-
-
trec12
addikt
válasz
dzf007
üzenetére
Az még csak egy nem kötelező érvényű szándék az együttműködéről a két cég részéről (4iG/One Mobil - CETIN). Akit érdekel pár szóban itt van róla infó 15:55-től...
Lesz vezetékes együttműködés is 2026 második felétől a 2Conncet/One és Yettel között (vezetékes Yettel szolgáltás a One hálózatán) de az viszont már fix. -
Mesitaki
újonc
Neked is mondom: Kedvező Netfone előfizetés - mire jó a Netfone? Én ezt mostanában láttam meg. És mint kiderült, jó pár ismerősöm Netfone-os már és szereti.
-
Mesitaki
újonc
válasz
kezman
üzenetére
Én itt találtam egy nem-flottás ajánlatra, ha még - vagy épp már megint - érdekes lehet: Kedvező Netfone előfizetés - mire jó a Netfone?
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm számára keresek flottát. Korlátlan hívás és 100gb net bőven elég lenne. A kedvezoflottas netfone bumm+ jó megoldás lehet? A telefonszáma a saját nevén marad? Számhordozás esetén (telekom-feltöltős) mennyi idő amíg megkapja az új sim-et és végbemegy a folyamat?
Mi a véleményetek?
-
axioma
veterán
válasz
ttamas
üzenetére
Lehet hogy ezzel se jobb, de nem jol van osszevalogatva, en csak auchant neztem:
korlatlan/korlatlan: basic + 3000 + 5999 = 10490 Ft
keves beszed sok net: ezeknel nem ertem a pluszt, ha nem beszel fixen flottan kivul(!) havi 60 percet, tuti basic + 8 ill. basic+32 probalnam
megmaradjon a szam - uzsgyi ki prepaid-re - havi 250 Ft az eves 3ezer feltoltes, ha nem tudja elhasznalni (ha megmaradjon + flottassal beszeljen ingyen, akkor nyilvan jo a basic magaban)raadasul a huseg igy a basic-re van, arra ervenyes hogy csak felfele valtoztathato, a net meg alakithato ahogy kell
-
ttamas
tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
ha van, hasznaljuk. Toltsontablazatkeszitessel az sok idot, akinek van ra.
Flotta gyilkolas lassan eleri a celjat, mar csak minimalis kulonbsegek vannak a publikus flottak es a kedvezmenyes elofizetesek kozott. Kiveve talan tkom. -
djfantom
tag
válasz
sicc_innen
üzenetére
Nem vagyok Auchan dolgozó. De még csak Auchan sincs a környékem. S még is megoldották. Pénteken érkezik a sim-kártya.
-
ttamas
tag
4 elofizunk van, elmult egy evben auchan flotta volt, ma hivtak yetteltol prime csomag ajanlattal. gemini osszehasonlitotta nekem a meglevo auchan szamlat, a prime-ot, uj auchan csomagokat, es elso hszbol bemasoltam neki a tablazatot.
Prime jott ki legolcsobbra a mi szokasainkal.A 4 szam
1. szam korlatlan beszed, korlatlan net
2. keves beszed sok net 6gb keves
3. a legminimalisabb , csak hogy megmaradjon az elofizetes
4. keves beszed, sok net 6gb kb elégket kolok csomag

ajanlat 4 szamra:

-
weres00
csendes tag
Sziasztok.
Többször szóba került a bestfleet.
Van tapasztalata velük kapcsolatban valakinek? -
yanna
addikt
válasz
Baltazár123
üzenetére
-
Baltazár123
őstag
válasz
sicc_innen
üzenetére
az önkielégítő kasszát használom, tehát dolgozok nekik

-
qwertly
addikt
Sziasztok! T-mobilnál flottás csomagok 5G mobil netes? Mivel azt nem tudtam eldönteni a papír alapján. És a titkár nő meg nem tudja. Magyar Katolikus Püspöki Konferencia flotta lenne a flotta kezelő.
-
djfantom
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem kell bizalomkártya sem. Most intéztem magamnak Auchan flottát. Nekem itt segítettek.
-
djfantom
tag
Az EQ flotta korlátlan mobilnet már megszűnt? Régen az volt a legolcsóbb.Tudni lehet róluk valamit?
-
-
4Grider
félisten
válasz
sicc_innen
üzenetére
Bizalomkártyát bárki igényelhet, az alapján pedig flottaengedélyt is.
-
sicc_innen
tag
Az Auchan mobilflottának tagja lehet az is, aki nem vásárol az üzletben, mert nincs a településén? Bizalomkártyát igényelhet a belépéshez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Asus Zenbook 14 UX3405MA, I7 Ultra 155H, 16GB Ram, 1TB SSD, OLED kijelző, garanciás
- Dell D800 23-éves , jó aksi , full-HD , dedikált vga , retró csemege !!!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 // AMD Ryzen 3 7320U // 8GB RAM // 240GB SSD // magyar billentyűzet //
- GAMER PC // AMD Ryzen 5 3600 // 16GB RAM // 512GB SSD // RX 6700 XT
- ASUS RT-AX92U AX6100 Tri-band WiFi6 gigabit AiMesh (2-Pack) Wi-Fi router
- 27% - MSI G255PF E2 Monitor! 1920x1080 / 1ms / 180Hz / FreeSync !
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket

MADcat