Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CP111
aktív tag
válasz
martongunar #66075 üzenetére
Én nem kaptam anno sms-t. Hívni hívtak, hiába volt letiltva a megkeresés...... Szóval bullshit ez a kapcsoljuk ki és nem keresnek!!!
-
4Grider
nagyúr
válasz
martongunar #66073 üzenetére
Véletlenül nálad nincsenek letiltva a szolgáltatói megkeresések? Mert akkor nem annyira érdekes, hogy nem próbálnak drágább csomagokba átterelni...
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Édesanyamnak keresek csomagot. Ami kellene neki: Telekom irányban korlátlan beszélgetés és legalább 4Gb internet. Melyik flotta tudja ezt a legolcsobban?
-
SztiviVander
addikt
válasz
ssarosi #66063 üzenetére
Eleve nincs ilyen fogalom hogy "atsorolas". Aki meg hivott az nem yetteles ugyintezo hanem csak egy gatlastalanul hazudozo, a yettellel valoszinuleg csak szerzodott uzletkoto (vallalkozo). Majd ha a yettel maga kozli irasban hogy megszunik a csomagod akkor foglalkozz vele, addig kuldd el a p..ba az ilyen mindenkit hulyenek nezo legalja formakat.
-
ssarosi
tag
Üdv. Én is a régi KÜF-ben vagyok még, de 2 héten belül már 3x is hívtak a Yetteltől, hogy váltsak csomagot. Azt mondta az ügyintéző, ha nem választok másik csomagot, akkor átsorolnak ők. Mennék a Tarrhoz, de mint kiderült, csak magán előfizetőket fogadnak, nekem meg 4 vállalkozói előfizetésem van. 2 hét múlva megyek külföldre, és addig valószinűleg nem tudom elintézni a 4 telefon átírását magán kártyásra (Yettelnél hivatalos határidő max 15 nap), plusz a számhordozást a Tarrhoz. Azt hittem csak írásban mondhatják fel a meglévő csomagot 60 nap határidővel. Ennyi idő már elég lenne. Megtehetik, hogy átsorolnak, vagy megszüntetik azonnal a 4 előfizetésem?
-
Baltazár123
őstag
válasz
guftabi96 #66058 üzenetére
Most, hogy a yeti flottakínálat beszűkült, a küf lesz megint a sztár
Pedig ősszel át akarom én is kicsit kavarni és a fogyasztáshoz igazítani a meglevő csomagokat, de alig maradt ajánlat a yetinél én meg maradnék a yetinél, ha lehet.
A bestfleetnél van 275perc + 13gb, yettel hálózat, 4905ft, de ide nem lehet yetteles számmal menni, nem írod, hogy milyen van neki most. Picit drágább, mint a küf/tarr és kb ugyanazt tudja, de ha preferálod a yeti hálózatot és most nem yetinél van édesanyád, akkor jöhet szóba.
A te mostani igényedre nem lesz olcsó megoldás, főleg ha a közel 2e forint különbségre azt írod, hogy nem jelentős. Az auchannél össze tudsz legózni 220 perc beszéd +101GB net, de ez már kb 8e forint és jóval kevesebbet tud ez a csomag, mint a mostani küfös, ami van neked.
Úgy néz ki, a legjobb döntés, ha maradsz a mostani küf csomagban, amíg erre lehetőséged van.
-
-
válasz
guftabi96 #66058 üzenetére
Én nem bántanám a régi Yetteles KÜF csomagot a helyedben, jó lehet az majd később.
Nekem csak a Bumm van, de azt ajánlották többen is, hagyjam amíg csak meg nem szüntetik, nincs jobb náluk sehol máshol ilyen csomag.. Pedig én sem használom ki a korlátlan beszédet-de ez bármikor változhat, ha meg beszélnem kell, nem aggódok, hogy meddig lehet még elég. -
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Édesanyámnak keresek flottát/csomagot. (Vodafone-nál van, valamilyen nagyon alap csomagban), de kevés neki az internet és a lebeszélhető perc is, többre lenne szüksége.
Jelenleg a KÜF 12GB-os Aktív Tarr csomagja tűnik a legjobb opciónak.
12GB net, 275p lebeszélhető, 4510Ft-ért.
Ennyi net azért kellene. Van más flotta, ahol ezért az 5000Ft körüli árért többet kapna?Illetve én még az ex-KÜF-ös korlátlan Yetteles csomagomat használom.
Havi 9300Ft körül van a havidíj. Kb 50-60GB havi adatforgalmam van, viszont a korlátlan hívás nagyon nincs kihasználva.
250p körül már bőven elég lenne. Érdemes lenne valamilyen más flottának a csomagjába átmennem? (nyilván érezhetően olcsóbb havidíjért)?
Látom van Aktív Tarrból 100GB-os csomag, 7450-ért, de félek a Voda hálózatától és az árkülönbség sem annyira nagy.
Számunkat mindketten meg akarjuk tartani, tehát csak a számhordozás+szám saját néven az opció.
Válaszokat előre is köszönöm -
Zssom
tag
válasz
robag93 #66048 üzenetére
Nem kell túl spilázni, megy az, csak határozottak kell lenni. Nekem simán kettőt is sikerült egyszerre hordozni, engem csak azzal bágyasztottak, hogy nem éri meg, mert kártyánként 4 ezer az ára. Kitartottam végig az ügyintézés során, mondtam, hogy nem baj, nekem fontosak a számok. A végén persze kiderült, hogy csak 990 Ft darabja. Valóban, sokmindennel próbálkoznak, arra mennek rá, hogy hagyod, merr sok a macera vele. Ki kell tartani. Nekem a maglódi auchanban sikerült elsőre
-
robag93
aktív tag
Naív kérdés: nem lehet csak itt megrendelni ingyen és átvenni, majd utólag kérni rá számhordozást?
Ja látom, a számhordozás eszerint csak személyesen mehet?Számhordozás
Hívószámod megtarthatod, ha új Domino feltöltőkártyás ügyfelünk szeretnél lenni. Keress minket személyesen üzleteinkben
-
kbela365
tag
Vajon ha X üzletben hazudnak esetleg akkor az feljogosít-e engem is arra hogy hazudjak? És ha igen akkor csak ott vagy máshol is esetleg, feltételezve hogy mindenhol hazudnak. És ha már így teszek akkor vajon meg kell-e lepődni azon ha valaki más hazudik nekem? Mondjuk az X üzlet ügyintézője. És vajon mivé lesz a világ ha mindenki hazudik? Nagy filozófus kérdések ezek.
Manapság hasonló látható a politikai életben. X volt vezető valamit csinált amit mi rohadtul elítélünk és ezért megvetjük őt. Például hazudott. Utána mi is hazudunk, de úgy gondoljuk hogy erre megvan az erkölcsi alapunk, hiszen a másik is ezt tette. Pedig ezzel semmi mást nem teszünk mint 1) szembe köpjük magunkat mivel olyat tettünk amiért mást meg ettünk, lesüllyedünk az ő szintjére és eggyé leszünk vele mindörökké. Még nagyobb filozófikus kérdések... -
Soma01
veterán
Szerintem az is elég ha megkérdezed hogy tudsz e most itt Dominó előfizetést kötni. Aztán hozza a kártyát, te meg mondod, hogy számhordozással kéred. Vagy ez így nem jó? Legalább nem kell hazudni.
-
vacs
veterán
Telekom Dominó kártyát nem szeretnek az ügyintézők adni (azt hazudják, hogy nincs), mert arra nem kapnak jutalékot (ezt többen írták Telekom topikban)!
Megoldásra egy tipp:
Bemész a boltba. Azt mondod van egy domino előfizetésed és dobálja a hálózatot a sim, több telefonban is. Hátramegy, hogy hozzon egy "nyers" domino sim-et a hiba orvoslására. Ezt követően közlöd, hogy annyira nem is fontos az a szám, mert csak másodlagos. De ha már van "nyers" domino sim, akkor inkább csináljanak erre egy számhordozást.
Tátva fog maradni a szájuk...hogy nem tudnak hazudni arról, hogy nincs "nyers" sim. -
kutyko
újonc
Tegnap próbáltam az Auchan flottához csatlakozni, de a Pólusban lévő Yettel üzletben kijelentette az ugyintezo, hogy lejar a szerzodes es most nem lehet. Valakinek volt hasonlo tapasztalata?
-
Bitlisz
aktív tag
exKÜF Yetteles vehet/aktiválhat roaming adatjegyet? 2-es kéne Törökországra.
(utazó Net Balkán-félsziget... adatjegy 2GB/3nap): 2990.-, vagy 5GB/7nap: 5990.-)3 is lenne ezekhez:
1x
BUMM!: Korlátlan+50GB (Flotta 1400): 6621,35 Ft
2x
Aktív 13GB:: 275perc+13GB (Flotta 1100): 4414,01 Ft -
AnonymusX
őstag
válasz
robag93 #66035 üzenetére
2)
Lehet szerencséd lesz, mint ahogy 1 hónapja Gloob fórumtársnak. A telefonos ügyfélszolgálat 5000 Ft-ot átírási díjat említett, amit végül tőle nem kértek el személyes ügyintézéskor (mindkét félnek jelen kell lenni, aki átadja és aki átveszi az előfizut). Itt 4790 Ft-ot írnak pontosabban.Ha számhordozáson töröd a fejed, akkor a Telekom és a One oldalán megtalálod a feltöltőkártyás SIM árát. Ezt minimum ki kell fizetned SIM-enként.
Feljebb írta #66030 Zssom, hogy Tekekomnál 990 Ft a SIM díja, viszont számhordozás csak személyesen lehetséges. One-nál 1500 Ft, de online is intézhető a hordozás (illetve utólag is telefonon). -
robag93
aktív tag
Akkor, ha jól értem Auchanhoz a saját számom be tudom vinni minden gond nélkül. Beballagok a meghatalmazással a Yettelhez, kérek egy csomagot. Eddig világos. Tegyük fel, hogy 2 hónap múlva szeretnék csomagot váltani.
1) Ezt tudom intézni már online, vagy minden ilyen egy út a Yettelbe?
2) Van még 3 Yetteles szám, amit majd be kellene vinnem, jelenleg mind az én nevemen. Ha jól értem két út van. Vagy átiratjuk mindenkinek a saját nevére, vagy mindet hordozni kell egy feltöltőkártyára máshová, majd onnan vissza. Egyáltalán nem vagyok tisztában ezekkel, melyiknek milyen díja van? -
axioma
veterán
válasz
Cs.Tibor #66031 üzenetére
Nem tudom, mert most lesz telepitve (telek-epitkezes felugyelete, ezert kell mobilos megoldas)
De alapvetoen helyi eszkozre ment, es a net az csak arra kell, hogy ra tudjunk nezni (ha nem feltetelezett helyen mozgas van).
Lehet, hogy akkor ez jobb elsore, es ha gyorsan elfogy me'g mindig lehet valtani, koszonom! -
Cs.Tibor
kezdő
-
Zssom
tag
válasz
axioma #66029 üzenetére
Ha feltöltősbe viszi, ott nem kell hűséget vállalni. T-hez hordozásnál 990 Ft-ot kell kártyánként fizetni, azért kap 80 percet és 1Gb netet +5 SMS-t, a másiknál nem tudom, hogy van. Amint megvan a hordozás, egy két nap múlva érdemes megpróbálni visszatérni, az ügyintéző azt nézi, hogy éppen melyik szolgáltatónál van a szám. Ha a rendszer átvezette, akkor onnan tud hordozni és megvan.
-
axioma
veterán
válasz
4Grider #66028 üzenetére
a ketszeri hordozasnal meg nem tud atmenetileg kedvezmenyes husegest kotni csak rosszabbat, plusz addig mindket fel tobbet fizet ha hivjak egymast, de persze mindenki a sajat hasznalata alapjan szamolja ki... en tuti megcsinalnam ha ezen mulna, mar csak az egyszerubb adminisztracio es a valodi allapotok papirositasa miatt is, ha anyagilag nem is erdemi elony
-
Tomi0703
addikt
válasz
adika4444 #66009 üzenetére
Koszi utanakerdezek.
---
Nekem is kellene mobilnet. Jelenleg 4 gigas iqprot hasznalok, legtobbszor 3 het alatt elfogy (szerencsere csak lassitanak) igy valtanek nagyobbra.
Flottatelefonos 10 giga 1870-ert nagyon jonak nez ki, csak szunetelnek. Errol nincs valakinek infoja, hogy meddig? -
axioma
veterán
Kamera eleresehez kellene mobilnet, nyilvan nem feltetlen flottas, es nem kell vegtelen [ha kritikus lenne es odamenni se tudunk, tolok ra bovitot]. A prepaid 3ho 5500 koruli sim-et emlegette valaki, de nem talaltam meg hogy mi volt az a csomag es melyiknel? Bp nem tul kulso kerulet, felteteleznem hogy mind1 a szolgaltato.
-
kbela365
tag
Bocs, én a Yettellel kapcsolatban idéztem. Azt nem tudom hogy a One környékén hogy mennek a dolgok. De nem kell mindent elhinni amit a TV-ben mondanak, az számít amit leírnak. Ha az az írás hogy "lakossági csomagok" akkor abba a flottás nem tartozik bele, legyen bárki is az előfizető.
-
robag93
aktív tag
Ex-KÜF károsultként mi a legjobb módszer Auchanba átmenni? Muszáj még számhordozni kétszer?
-
válasz
mucsgyver70 #66010 üzenetére
Hogy működik?
-
adika4444
addikt
válasz
Tomi0703 #65996 üzenetére
Az Auchann-nál Flexi tarifák vannak. Az hangalapú előfizetés, a korlátlan net napi maximum 108 GB forgalmazást tesz lehetővé. A Bestfleet-et nem tudom, rá kell kérdezni, adatkártya-e amit adnak.
A Triconnect-nél viszont tudtommal adatkártyát adnak, ténylegesen korlátlan forgalommal (ha csak nincs más kitétel az oldalukon). Adatmegosztó nincs korlátlan csomaghoz, ezt még anno a Telenor elég hamar bezárta, mert túl jó deal volt. Aki jókor igényelte, kb. 8000 forintból van két korlátlan kártyája.
-
válasz
kbela365 #66007 üzenetére
Nekem ezt küldte a one:
Ennek értelmében 2026. július 1-ig nem érvényesíti a 2025. májusától tervezett, 3,5 százalékban meghatározott inflációkövető díjkorrekciót lakossági ügyfelei esetében. Továbbá...
Attól, hogy flottás csomagom van, még lakossági ügyfél vagyok, mivel én szerződtem a céggel. -
Cyberbeni
addikt
válasz
snooze #66000 üzenetére
Nem jött ilyen sms?
Kedves Ügyfelünk! Az ASZF 7.1. pontjàban foglalt fogyasztòi àrindex mértékéhez igazodò dìjkorrekciòra 2025. àprilis 9. napjàval kerül sor. Ekkortòl a jelen hìvòszàmhoz tartozò, az ASZF 7.1. fejezet III-IV. pontjàban leìrt dìjak a KSH àltal 2024. évre megàllapìtott 3,7%-os inflàciò mértékével megegyezöen növekednek. Az ìgy korrigàlt dìjak és azok pontos összege megtalàlhatò a https://dijkorrekcio.yettel.hu/flotta/inflacio-mertekevel-modosulo-dijak weboldalon. Üdvözlettel: Yettel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- PlayStation 4
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest