- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citizen05
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mostanában letöltötte e az Auchan flotta adatlapját valaki ? Mert nekem sem telefonra sem PC. - re nem sikerült. Pedig több böngészőt is kipróbáltam. Hol hibáztam? /Természetesen regisztráltam magam bizalomkártyára./ -
Maladar
tag
válasz
szilvaspet #66439 üzenetére
Szia !
Sötétek az ügyintézők.
Személyesen voltam yettelnél, elkezdte az üi. , hogy ilyen olyan igazolás kell.
Mondtam neki hogy nem kell semmi, nézze meg a saját honlapjukat, csak az auchanos bizalomkártya.
Marika elment megkérdezte Gizikét stb, majd jött vissza , hogy tényleg.Tehát papír sem kell semmi. a személyi lakcímkártya és az auchanos bizalomkártya kell.
10 perc múlva kész volt, elhoztam, azonnal működött.
(Yettel Dunaújváros) -
Hzoli1977
csendes tag
Sziasztok! mamke.hu -ról van valakinek tapasztalata? Köszönöm!
-
papi77
addikt
válasz
szilvaspet #66443 üzenetére
Ment pü!
-
simpley
őstag
-
DX
friss újonc
válasz
Én nem mentem be hozzájuk, hanem online mindent el tudsz intézni itt: [link] A lap alján be tudod csatolni a flottaigazolást amit korábban letöltöttél és 1-2 napon belül felhívnak és elintézik.
-
zzola
titán
válasz
AZ a gond, hogy nem kell flotta kód, csak az igazolás. Biztos kifogtál egy lelkes f@szlámát.
-
szilvaspet
tag
Üdv!
Yetteles hűségem június 14-én lejárt.
Ma bementem az auchanos hűségkártyás igazolásommal, hogy belépnék. A yettel ügyintéző szerint ez az igazolás neki nem elég, flottakódot tartalmazó engedélyezési szerződés kell hozzá (amilyen pl. az IT Services-nél is).
Én bemondtam az auc500 kódot de azt nem fogadta el a rendszer. Mi lehet a gond? -
csacsi67
addikt
válasz
bodrikutya20 #66436 üzenetére
De minek lenne ugyan az a szolgáltató és a Tarr 100 jobb.
-
korfa
aktív tag
válasz
bodrikutya20 #66436 üzenetére
vagy az üzletkötő nem örül hogy más is árulja a termékeket.
-
bodrikutya20
kezdő
Netfone fórumban most olvasom egy Netfone üzletkötő hozzászólását, hogy nem lesz Netfone küf flotta.
Senkivel nem szoktam kötekedni, de ha ez tényleg így van, akkor miért kell hülyíteni az embereket? Talán ebből is pénz jön be Petikének?
-
vacs
veterán
válasz
Csuklósbusz #66433 üzenetére
A tűzoltóságon februárban még Yettel volt, de drágább mint az Auchan-os Yettel csomag!
-
adika4444
addikt
válasz
Csuklósbusz #66430 üzenetére
Az XXL-en elég erős QoS van, a Tarr-os KÜF-ös korlátlant ennyire elvileg nem priorizálják hátra a sorban.
-
Csuklósbusz
tag
válasz
Baltazár123 #66432 üzenetére
Senki nem dolgozik kormányzatnál sajnos.
Amúgy most a nagy állami cégek melyik szolgáltatóval dolgoznak?
Máv wifi régen a telekommal ment, meg a rendőrség is telekom volt, de állítólag most meg one lett a kormányhivatalok cége? -
Baltazár123
őstag
válasz
Csuklósbusz #66430 üzenetére
A kormányzati flottákban van olcsóbb, jóval olcsóbb, de oda kell engedély. Gondold végig, hátha ismersz valakit, aki be tud vinni vagy kér a saját nevére. Nyilván közeli ismerős, rokon jöhet szóba csak.
Illetve nekem ajánlottak tavaly egy olyant, hogy a voda/one vezetékes netet upgradelik egy egy 6-7e forintos csomagra (több választható elem is volt benne) és mellé kb 4e forintért adtak volna korlátlan netet, de 5 mbit/s-re korlátozva. Csomag ár volt, kedvezménnyel, kb 4e ft volt ebből a net ára.
Valószínűleg elég lett volna az 5mbit/s is, amire nekem kell mobilon net, de aztán úgy voltam vele, hogy most elég jó áron van vezetékes előfizetésem, nem akartam bolygatni. Meg aztán a plusz, amit adtak az a tv csomagban jelentkezett, arra meg igazán nem volt szükségem, tehát akkor mindjárt ugrott volna a mobilnet effektív ára is.
Ettől függetlenül másoknak mások az igényei, lehet, hogy neked meg pont illeszkedne és akkor kaphatsz mellé egy mobilnetet, igaz az 5mbit korlát néha kellemetlen tud lenni. Pl streamen a filmeket érdemes előbb letölteni és úgy nézni. Nem igazán lett volna probléma, csak nekem az össz csomag nem illeszkedett az igényeimbe, mert nem nézünk tv adást már sok éve. Appban nézünk néha TV adást, meccseket, ilyesmit.
külföldi simet kipróbálhatod, de ott lehet, hogy elkezdenek pampogni a roaming miatt, viszont eldobható a szám, sokat nem veszítesz -
Csuklósbusz
tag
Külföldi simes itthon is használható flotta esetleg?
-
endrúdí
tag
válasz
Csuklósbusz #66415 üzenetére
Az Auchanos Yettel flottával 32GB 5900huf, 16GB 5300huf. Ha beszélnél hagyományos módon az 10Ft percenként.
-
4Grider
félisten
válasz
bodrikutya20 #66423 üzenetére
MVNO-t nincs értelme hátra sorolni, hiszen igénybe vett adatforgalom alapján fizet a One-nak. Ha nem így lenne, a Tarr és a Netfone is olcsón tolnák az arcunkba a korlátlan adatforgalmú díjcsomagokat.
-
trec12
addikt
válasz
bodrikutya20 #66423 üzenetére
Akár hogyan is van el kell ismerni, hogy jó alternatívát jelent sokak számára a Tarr-KÜF. Fene tudja nálunk van a családban Netfone is meg van One is - régebbi flotta csomag ami még sebesség limit nélküli - hasonló sebességeket mértem egymás után többször is. Így ott akkor én igazából semmi különbséget nem érzékeltem. Persze lehet az is a cella nem volt leterhelve éppen akkor így a Netfone-t sem sorolta hátra...
-
bodrikutya20
kezdő
Meglátjuk. Én nem hiszek Petikének. Túl sokat hazudott már. Azt sem értrm, a Tarr miért hagyja ezt szó nélkül.
Jövő héten kiderül. Viszont a Netfone-nál sokkal gyatrább lesz a net sebessége szerintem. -
trec12
addikt
válasz
bodrikutya20 #66418 üzenetére
Most annyiban azért más, hogy konkrétan tudni lehet melyik szolgáltató lesz. Így talán készen áll minden és esélyes, hogy tényleg elindul nem hetek, hónapok múlva.
Mondjuk a Tarr Online Tv-t is beharangozta hetekkel ezelőtt aztán azóta is semmi....
Azt én sem igazán értem ebben mi a jó így?
-
Jubejo
csendes tag
válasz
bodrikutya20 #66418 üzenetére
A tarr ügyfélkapu appot én is olvastam de az miben lessz más mint a reszponziv webes tarr ügyfélkapu? Jo nyilván kényelmesebb, de azon kivül?
-
bodrikutya20
kezdő
válasz
snooze #66417 üzenetére
Arra leszek én kíváncsi. KÜF Petike nem az őszinteségéről híres, igen csak ferdíti a dolgokat.
Minden infó ami tőle származik, hamarosan, egy héten belül, órákon belül igérettel bír. Csak kérdés, hogy ezeket honnan jell számolni.
Ígéri az appot, a Tarr nem tud ilyenről hogy órákon belül ki lesz adva. Talán július-ban. De ez is csak talán. Az esim? Tervbe sincs a Tarr-nál. Akkor miről is beszélünk? -
snooze
veterán
Küf netfone indul,és nem pénteken,hanem szerdán..😀😀😀😀
-
simpley
őstag
válasz
Csuklósbusz #66415 üzenetére
mennyi a keret?
6000 ft körül már vannak jó ajánlatok...
-
Csuklósbusz
tag
Sziasztok!
Havi 20Gb internet elég lenne telefonra, vagy mint a telekomos okosóra sim, 1/1Mbps sebességgel is akár.
Hívás nembaj ha nincs, min 20GB net vagy több minnél olcsóbban, szolgáltató sem számít.
Tudtok tippet adni? -
simpley
őstag
Üdv!
Az Auchan flottáról lenne kérdésem: ugye a flottában Flexi csomagok érhetők el. A kérdés, hogy kérhető-e az alap csomagban foglalt adatmennyiség mellé még plusz adat, ami megújuló, tehát állandó?
Muszáj vállalni 11 hónap hűséget?
-
Baltazár123
őstag
Ennél durvább az IKÁ szerintem, a rendszerbe kódolt áremelés. Dolgoztam még a 2000-es években egy helyen, ahol a külföldi cég úgy határozott, hogy legyen inflációkövető béremelés mindenkinek és azon felül egy viszonylag csekély teljesítmény alapon szétosztható. Az 5. év után megszüntették, ugyanis annyira tolta fel a béreket, persze ez komoly elvándorlással is járt utána.
Csak azt akarom mondani, hogy nem tűnik soknak az évenkénti emelgetés, de ezek egymásra rakódnak és már 5 év távlatában is csúnyán megemeli a szolgáltatás árát. Előtte amikor tényleg volt valamiféle verseny, akkor évekig tudtak menni ugyanazzal a díjjal, mindenhol a távközlési cégek reklámjait lehetett látni, voltak kampányok, új termékek folyamatosan. Most sokkal kevesebb a kampány vagy az új termék, talán a yeti yepp az egyetlen, ami eszembe jut, mert belekényelmesedtek. Az IKÁ nekik örök zöld legelő, semmit nem kell csinálni és dől a lé. A verseny meg egészen minimális szintre lett sorvasztva.Most megpróbálják a flottákat is kicsinálni, hogy ne legyen menekülőút a brutális árak elől. Nem jó az irány, ha finoman kéne fogalmazni.
-
CP111
aktív tag
válasz
bodrikutya20 #66391 üzenetére
Van egy csomó, csak keresgélni kell. Google mindenki barátja! Anno sokat bújtam a netet hogy milyen ajánlatok vannak. És láss csodát.....találtam is többet.
Pl. van Auchan mint Yettel és van Magyar Autóklub mint Yettel........van MOHOSz mint Telekom.-........
De hajrá és keresni kell! -
yanna
addikt
válasz
szucs.krisz #66400 üzenetére
C vágány nálatok mikor várható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged