- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- Bluetooth hangszórók
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz xtremist #9201 üzenetére
Ok, sokféle ember jár errefelé is
Egyébként kár, hogy nem ad lehetőséget az olyan hibrid VGA-záshoz saját márkán belül, hogy amíg nincs nagy terhelés, addig az IGP megy és a GPU majdnem teljesen lekapcsol; csak átjátssza a képet. Aztán ha kell erő, akkor meg átvált.
Make Love not war!
-
veterán
A hozza szolasok 90%-a arrol szol hogy 67w vagy 98w eszik a GPU, ertem a problemat de ezen nyavajogni, hajszarito meg 2000w eszik facom
-
jimpo
senior tag
Plusz amúgy itt a fűtési szezon.
Nyáron mikor a szobát fűtöd pluszban, majd ha van klíma rákapcsolod hogy hűts a helységen. Na az úgy más tészta...
Sosem nézem mennyit eszik a kártya magában, főleg nem programról...
Teljes konfiguráció fogyasztás a falból, mert végtére is azért kell fizetni az áram-szolgáltatónál.[ Szerkesztve ]
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
F.B.I.
veterán
BIG (6700XT Nitro) és a VERY BIG (XFX Quick 319 7800 XT):
Nem kell tőle félni, 33.5 cm hosszú és 200 grammal nehezebb a Nitrotól. Teszt később!Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
ricshard444
veterán
Jelentem a Dragon Age -nek címzett driverrel is néha crashel a driver.
Másnál nincs vele probléma?Vannak dolgok...
-
Thunder82
aktív tag
Sziasztok
Nem jártam még erre, mert nem volt még ilyen megoldhatatlan problémám.
Adott egy Gigabyte 7900xtx, ami játék indítás után még nincs vele semmi probléma, majd mikor berakna játékba fekete képernyő és leáll a gép. Újraindítás után viszont eltűnik a kártya a feladatkezelőből, az adrenalinból, és csak rendszervisszaállítás után érhető el megint hogy minden látja. Képet viszont ad, arról megy ugyanúgy a monitor.- [HNT] - ::Hungarian National Team:: # tHUNderKILLLER # tHUNderKILL3R
-
F.B.I.
veterán
válasz Thunder82 #9215 üzenetére
Ugyanilyen (sőt problémásabb) szituban vagyok, csak egy kis RX6600 - al, ma már oda jutottam, hogy táp lesz, pedig ez nem egy nagy fogyasztású kártya. Már asztalra érkezéskor fekete kepernyő és onnan semmi. Egy régi, tápcsati nélküli kártyával megy a rendszer. Szóval, feltehetően, itt is a táp csatlakozója csinálja a gondot, mert azon kívűl, minden új a gépben. Majd este írok, mire jutottam.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
ricshard444
veterán
Nálatok hogy eszi a procit a Dragon Age?
Itt valami elképesztően, nem érzem indokoltnak.Vannak dolgok...
-
jimpo
senior tag
válasz ricshard444 #9219 üzenetére
Sehogy!
Én a topikban nem érzem indokoltnak a kérdést.
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
jimpo
senior tag
válasz ricshard444 #9221 üzenetére
Okés, ez esetben túl erős a videokártya!
Isten tudja milyen felbontáson és grafikai beállításokkal...
Vagy, a Processzor gyenge. De a vagy az biztos.Egyébként szép a kijelző fotó.
[ Szerkesztve ]
-
gulupeti
senior tag
válasz ricshard444 #9219 üzenetére
5700X / 7800XT-vel ugyanez a szituáció. Sosem tapasztaltam még ilyet, hogy az 5700X 94-95%-ra legyen terhelve az összes szálon, valamint olyat sem, hogy 82 fokos legyen ez a proci, üvöltött a Brocken 3 ventije, amíg építette az elején a shader cachet, pedig amúgy nem egy hangos darab. Kicsit utánanéztem és azt olvastam, hogy ez a Frostbite engine ez ilyen, így kell szeretni.
-
F.B.I.
veterán
Meg lehet húzni a 7800XT - t, 7900 GRE alap szintjére?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
válasz Gebriel #9225 üzenetére
Semmihez, csak egy kérdés volt….4K TV-hez egyébként ultrán, 60 fps-hez natívon kevés.
Jacek : ha már neki állok egy kis tuningnak, tudjam mi lehet a vége a legolcsóbb 7800 XT - nek.
[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
válasz Thunder82 #9212 üzenetére
Ha nincs cseretápod, akkor limitáld a fogyasztás:
Adrenalinban húzd le mondjuk 300-500 MHz-vel az órajelet.Egyébként érdekes ez a tápkérdés: nem csak a retek noname tápokkal van ilyen gond?
RX 6700 XT-t és most a 7800 XT-t is egy BE QUIET! System Power 10 550W szolgálja ki
Hosszú távon passz, mert az első pár teszt után alulfeszeltem és így 200w fölé biztosan nem megy, de AMD oldalán a minimum követelmény 750wMake Love not war!
-
veterán
Thepowerup oldalon ha megnezel egy 7800xt tesztet akkornegy tablazatban latod mire mentek az osszessel. Igyan igy megnezheted a GRE-is. Ez ossze er tehat eleri az alap GRE, de ezek bench tesztek franc tudja mennyire stabil.
Igaz en alltalaban tobbet erek el stabilan, de ugye valszeg tobb odot szanok ra. -
jimpo
senior tag
A
Tuskeket
én fogyasztani szoktam.A táp ventilátorait meg nem tudom teljes terhelésen ki hallja
Itt is csak 550W és nincs UV.A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
xtremist
senior tag
-
veterán
válasz SirRasor #9237 üzenetére
Lehet behaluztam, de amikor neztem megakadt a szemem a "spike" feliraton, a magyar itt naon gaz
De szerintem ott alatta az a "rovid" ami magasabb , de nem sokkal.
Ez a vissza vett vagy alap, vagy OC?Plusz ez az RDNA2 nel volt jelentos problema a 6900 az brutal tuskeket nyomott azert volt magas az ajanlott, lehet hogy a 3 mar nem vagy a jo eg tudja. Megnezem majd a 7900XT jol meghuzva.
Nem tom megnezi kint vagyok svedben haza erek chekkolom.
[ Szerkesztve ]
-
xtremist
senior tag
válasz SirRasor #9237 üzenetére
Nézz meg egy tesztet ahol egy komoly oszcilloszkóppal mutatják, spéci eszközök nélkül nem pontos az érték, a gép maga sem látja pontosan a pillanatnyi tüskéket. Bár ennél a generációnál már nem vészes a jelenség.
-
Thunder82
aktív tag
válasz arnoldito #9216 üzenetére
Szétkapom akkor.
#9217F.B.I. mindenképp megnézem, van csere tápom bár ennek sem kellene baja lennie, SilverStone SX1000 80+plat.
Lap: Asus B650i - 7900X.
#9218xtremist A hétvégén meglesz.
#9228SirRasor Okés- [HNT] - ::Hungarian National Team:: # tHUNderKILLLER # tHUNderKILL3R
-
Norbika88
senior tag
Sziasztok!
Monitor :1080P, 144Hz
Lap: Asus Tuf B650-Plus
Proci: AMD Ryzen 7 7800X3D
Táp: 1200w bequiet straight power 12
Ram: 32gb DDR5 Cl30Vacilálok két kártya között;
-Asus Tuf RX 7900 Gre
-Sapphire RX 7900 Gre Nitro+Melyiket ajánlanátok? (hosszú távra tervezek vele)
Mintha tesztek alapján hűvösebb lenne az Asus.
Köszönöm.
-
xtremist
senior tag
Itt leírtam részletesen;
1,
2,
3,
TLDR; Az asus hozzácsapott a meglévő dual névhez egy evo tagot, a hűtők 2/3 akkorák lettek mint azelőtt, változatlan áron, a kártya meg üvölt 3000 rpm-en mert nincs hőleadó felület meg hőkapacitás. A tesztek meg mind az eredeti dual-okról szólnak, és mindenki pofára esik.[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
Újratervezték a hűtőt. Csökkent a hőcsövek és a lamellák száma a bordán. Amolyan "PC ipari kasztrálást" követtek el. Természetesen a korábbi verzió árán kínálják. Max. annyi előnye van, hogy kompaktabb így a kártya.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
-
mmdms
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- ASRock AMD Radeon RX 7800 XT Steel Legend 16GB
- Gainward RTX 2080 Ti Phoenix 11G videokártya garanciával
- Acer RTX 3060 Ti Predator Orion 8G videokártya garanciával
- MSI AERO ITX Rx 6400 garanciális 2026.2.11-ig
- ASUS GEFORCE GTX 760 DIRECT CU II OC 2GB DDR5 PCI-E DUAL DVI HDMI DP hibásan, bontásra eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest