Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ismerősömnek a google play rendszerfrissítése júliuson ragadt. Hiába keresünk, nem talál frissebbet. Hogyan lehetne megoldani a problémát? Köszönöm!
-
ACE-
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Dehogy, szépen mutatja hol van, és merre járt az elmúlt 1 hétben.
-
nincsnév007
addikt
sziasztok. esetleg akinek van galaxy smarttag2-je ahol van az eszköz azt térképen is meglehet nézni hogy merre tartozkodik vagy csak ilyen íránytűsen mutatja?
-
zeon.hu
nagyúr
Egy általános optimális kamera (fotó és videó is) beállítás elérhető valahol?
Semmi extra igény nincs. -
LosBlancosRM
őstag
válasz
qltsar
üzenetére
Köszi!
Sufniig megörültem, hogy van valami mőkolás...
Ezt a cuccot néztem én is, illetve [link] is. Viszont két gondom is van velük. Nem tudom, hogy mennyire harapna bele az amúgy se túl acélos üzemidőbe, illetve tuti, hogy lenne amikor megfeledkeznék róla és leülnék miközben a zsebemben van. -
Caranita
aktív tag
Sziasztok,
1 éves S24 Ultra 1Tb, most volt cserélve kijelző, keret biztosításban.
Reális 320ért hirdetni?
Céges vásárlás, így gari nincs már, de nem részletes, független.
-
hcs57
addikt
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
-
qltsar
veterán
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Sufnival igen.
Usb C kulso hangkartya, ami bluetotthos, amire a telefon USB-Cn kuldi a hangot, majd az bluetoothon keresztul csatlakozik az eszkozodhoz.
Pl: link
-
LosBlancosRM
őstag
Telefonra rá lehet varázsolni az Aptx Adaptive-ot? Vicces, hogy csak a sima elérhető 600k-ért.
-
kanyi51
senior tag
Valaki esetleg a-17730 ra?
-
qltsar
veterán
-
zeon.hu
nagyúr
Legördülő sávon hogyan lehet fixálni pár kiválasztott értesítést?
(Időjárás, vágólap, Macrodroid, stb)
Vagy eltűnnek reggelre vagy ha törlök mindent, ezek is törlődnek.Alkalmazások rendszerrel együtt indításához miket kellene beállítani?
-
rstwingo
tag
Srácok
Tudnátok linket adni olyan 3.5jack-usb-c DAC átalakitóra ami biztosan muködik a 24 ultrával.
1-2 fajtát már próbáltam amihez azt írták hogy jó hozzá, de még se volt jó.Köszönöm előre is
-
kanyi51
senior tag
A teszt menüben a SENSOR beállításainál a PROXYMITY állandóan valamiért kikapcsolva van. Rákatt és bekapcsol 2x 3x müködik is rögtön, majd újra kikapcsol. Képernyő védő nincsen az üveg nem koszos.Mit kellene tennem hogy működjön rendesen?
-
zeon.hu
nagyúr
Alkalmazások menüt be lehet állítani, hogy ABC sorrendben legyen, de oldalra lapozható?
Vagy az egyik vagy a másik, de együtt nem találom a megoldást. -
$atirka
őstag
Ez egy újabb messenger bug, vagy csak egyedi nálam? Egy chatfejes üzenet néha kiakad/kint marad a kezdőképernyőn. Csak a kényszerleállítással lehet eltűntetni. Sőt ha a billentyűzet felett van, akkor az adott betűket meg sem lehet nyomni.
Régen nem szerettem ezeket a chatfejeket, most kezdtem megkedvelni, de lehet el kéne engedni, csak a gond van vele.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Atish19
üzenetére
Hát ebből mondjuk azon kívül nem sok minden derül ki, hogy egész nap a telefont nyomkodod, vagy inkább nézel rajta valamit, wifin. Ez nem normál használat. Nekem 20+ óra telik el 4 óra körüli SOT-mal, 2 simmel, 80%-ban mobilneten. 240Hz monitor nem tudom, hogy jön ide, főleg ha windowsos a gép.
Az még adalék, hogy én az animációt is gyorsabbra állítottam, lehet, hogy a gyári csigasággal nem akadna.
-
jeni
félisten
válasz
Elementgamer
üzenetére
korábban írtam:
*#0*#
LOOPBACK
azon belül tesztelve tudod melyik mikrofon nem jó. -
qltsar
veterán
válasz
Elementgamer
üzenetére
Akkor menj be az Aradi utcaba (Oktogon) es kerdezd meg, hogy mehet e a javitas, ok hivatalos szerviz, tudtommal vallalnak fizetoset is.
-
Elementgamer
tag
-
zazenke
őstag
válasz
Elementgamer
üzenetére
melyik mikrofon? mert az enyém pont szervizben van a 2-es mikrofonnal. Ez a készülék felső részében található és pl a kihangosítva beszélgetésért is ez felel. Érdekes hogy mikor leadtam megkérdeztem hogy ez típus hiba ? de azt mondta a szervizes szó szerint idézve hogy ez csak az emberek fejében létező fogalom hogy típus hiba mert nincs ilyen a telefonoknál.
-
qltsar
veterán
válasz
Elementgamer
üzenetére
En megprobalkoznek akkor is a fizetos javitassal hivatalos szervizben elso korben, legalabb lenne eselyed, hogy nem 1 perc alatt fog beazni a szetszedes utan,ha elvallaljak.
Budapesten vagy esetleg?
-
jeni
félisten
válasz
Elementgamer
üzenetére
Üdv
Ezért nem szabad GSM boltban vásárolni.
GSM hiányában csak a márkaszervizben,de így elvileg fizetős lesz,feltéve ha elfogadják a számlát. -
Elementgamer
tag
Sziasztok!
Szervízeltetni hol érdemes? Google vélemények eléggé beszédesek. 1 éves elmúlt ,ahonnan vásárolva lett gsm, megszűnt. Mikrofon csere kellene. Ha nincs opció 25 ultra lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt a cuccot néztem én is, illetve

.

!

gyuri81