Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
Az OTA szerverek, elkezdtek osztani egy új, "S" jelölésű OLE frissítést ( *5CZD1 ) : XID régiókódra.
-
Surfym@n
senior tag
Tölthető az áprilisi bizt. frissítés (EUX)

-
pontyos
senior tag
Sziasztok!
Próbáltam keresni, de nem találom. Hol lehet beállítani, hogy én válasszam ki az alapértelmezett kép megjelenítő alkalmazást, pl képernyő mentett kép esetén mikor ráböktem, akkor felajánlott 3-5 alkalmazást. Én választhattam ki, hogy csak most és az adott app. Véletlenül a mindig re nyomtam és nem tudom hol kell visszaállítani 😊
Köszönöm előre,ha tudja valaki! -
-
Tigo
tag
Sziasztok
Play áruház nagyon lassú, szaggat, ha letölteni akarok. Mi lehet az oka?
Köszi
-
gjoco1
addikt
Esetleg ha valakit érdekel . . .
Akár 50% os kedvezménnyel [üvegfóliák] . -
Ferike81
senior tag
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Katasztrófa lett, az biztos. Én azt nem értem miért jobb, hogy a megnyitott lapoknál egységesítették a keret színét. Bölcs döntés volt, így ha sok a megnyitott lap, teljesen összefolyik az egész. Borzalmas...
-
qltsar
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Sokat nem vesztesz, vagy esetleg bealdozod az iPad toltest USB-A-rol, akkor csak mukodik az SFC 2.0 valamelyik portrol, nem?
Pont most vettem csaladba egyet, akorul van, talan 11k volt itthonrol postaval.
A nagy testvere, ami tudja rendesen a 65W-65W leosztast meg 20k volt Amazonrol, pont ma vettem at a masodikat belole
.Olvastam rossz tapasztalatokat anno Baseusrol. Nekem sikerult eddig ezek szerint megmenekulnom toluk, mind kabelekben, powerbankban es toltoben is szerencsere.
-
qltsar
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
5000Ft-ert dobalnak ilyet?

-
LosBlancosRM
őstag
Egyéni szocproblem, de, hogy sikerült tovább rontani a Samsung böngészőt... Menüsoron ki a ******at zavart a kereső ikon, nem tudom felfogni.
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
ToomyC
üzenetére
Az javítható, és a ráfordított szerviz-idő is kevesebb, mint egy display csere, és akkor még az alkatrész/anyag költség különbséget nem számoltuk.
Egyébként, nekem is volt már több garis kijelzőcserém (nem a réteg miatt) is, és a valós okot egyik szerviz dokumentumon se tüntették fel eddig (azt sem, amivel beadtam).
Szóval, ha mégis cserélik, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy találnak olyan más hibát, amellyel az indikált, de plö Te sem vetted észre (és a Te szerviz-doksidon se fog szerepelni..).Persze megpróbálni a garidőn belül lehet (legfeljebb a kieső idő lesz veszteség).
-
qltsar
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem.
Probald meg, hogy 3 eszkozt kotsz ra, S24U USB C1/2 (probald ki mindkettot).
Ha nem megy az SFC 2.0, akkor valoszinuleg levagja a portok maximum kimenetet 3A-ra.
Mivel nincs rendes leirasa, igy csak tippelni lehet, hogy milyen konfiguracioban kepes kihajtani a 65-45-18 ertekeket.
-
qltsar
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
2db C port van a tolton, C1 "felso" (max 100W/ 65W), C2 "also) 35W / 18W-ot tud- ha kst eszkozt rakotsz - a specifikaciok alapjan.
-
ToomyC
aktív tag
Sziasztok, lassan másfél éves a teló, szeretnék kijelzőt meg aksit cseréltetni, szervizzel felvettem a kapcsolatot, javítanak garanciába mivel szlovákiában vásárolt a készülék. Kérdésem az lenne hogy ha az oleofób réteg kopott cserélik e a kijelzőt + ha azt mondom hogy kár az aksi sem az igazi vajon azt is?
-
qltsar
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Oldalán feltűntetik:
USB-C1+USB-C2: 100.0W + 35.0W
USB-C1+USB-A: 100.0W + 18.0W
USB-C2+USB-A: 100.0W + 18.0W
USB-C1+USB-C2+USB-A: 65.0W + 45.0W + 18.0Wkimatekoztam hogy 70-70W elég lesz ☺️ - Sajnos ez trükkösebb ennél. Ahány modell, annyiféleképpen működik a portleosztás.
Katyvasz a portleosztás kicsit, kíváncsi lennék, ha USB-A-ra ha rádugsz mégegy eszközt, S24U USB-C2-n van, akkor beindul e az SFC 2.0, de inkább a nemre tippelnék.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Rosszul írtam, nem 40-45-re hanem max 65W-ra megy fel a töltés ha a két eszköz rajta van.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
qltsar
üzenetére
Sitecom a töltő neve, és 24 ultra mellé egy iPad 11-et dugtam ami papíron 45W-al tölt, gyakorlatilag max 30-35-el. Józan paraszti ésszel anélkül hogy értenék hozzá, kimatekoztam hogy 70-70W elég lesz ☺️
Ezzel szemben ha a két eszköz rajta van, max 40-45W-ra megy fel a töltés. Kábelek mind bírják a 100W-ot.Diagram nincs csak hosszú technikai adatok a különböző portokról.

-
qltsar
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Milyen tolto?
Attol fugg milyen eszkoz.
Pl. a 65W-os Baseus Gan5 Pro-m sem valt le, ha mondjuk a Watch 6-ot rakom a masodik USB-C csatira, de, ha mellerakom az A56-ot, akkor mar igen, vagy barmit az USB-A-ra.
A 140W-os Baseus Enerfillem a Laptopom mellett is viszi az SFC 2.0-at az USB-C 1, vagy 2 porton.
Szokott lenni portelosztasrol kis diagramm az ismertebb gyartoknal, ott nezted esetleg?
-
vadászcsiga
félisten
Vettem egy 140W-os Gan töltőt, adatok szerint a 2 darab pd-s C aljzat összesen 140W-ot tud, telefont rádugva kiírja hogy szupergyors töltés 2.0, de ha mást is töltök akkor rögtön vissza vált gyors töltésre. Technikailag egyáltalán lehet két eszközt tölteni úgy hogy a telefon 2.0-án maradjon? Létezik ilyen töltő jelenleg vagy vigyem vissza?
-
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata olcsóbb magfit-es tokokkal+ezzel a telefonnal? Most egy tech-protect matt magfit tokot nézegetek, de nem tudom élőben hogy néz ki, milyen a széleken, illetve mennyire erős benne a mágnes...
-
-FreaK-
veterán
Nincs valakinek ötlete, hogy honnan lehetne beszerezni a Mouse Limitless Speckle hátlapos tokot? Nem találom sehol már. Hivatalos oldalon a bőr hátlapos van még, de nekem az a pöttyös szövet kéne.
-
Capella
őstag
válasz
gyuri81
üzenetére
Hoppá, tényleg, te voltál az.
[link]
Nemrég néztem is a cikket, most meg pont neked ajánlottam az appot.

Én inkább a töltőről való leválasztástól szoktam nézni, vagy esetleg néha kíváncsiságból az adott pillanattól.
Nálam most ez ilyen. [kép]
App akkuhasználatban pedig csak 0,6 %, de ez nem egy teljes napi adat most nálam.
A Google Play szolgáltatások cache-t érdemes volna törölnöd, hátha. -
-
Capella
őstag
válasz
gyuri81
üzenetére
A telóra telepítsd a GSam Battery Monitor appot.
Add meg neki adb paranccsal a jogot, hogy olvassa a BATTERY_STATS adatokat, és utána nézheted, hogy melyik app hányszor és mennyi ideig csinál wakelockot, mennyi az appok fogyasztása.
Én nemrég raktam rendbe az S23U-t ezzel, igaz nem az óra csinálta a gubancot.
A Samsung Health amúgy viszonylag sokat fogyaszt, a lista elején van, ébresztget is, de nálam annyira nem vészes.
Valahol neked az egyik órás alkalmazással lehet gond a leírás alapján.
Én a Bluetooth helymeghatározás pontosítást kikapcsoltam a telón. A Fejlesztői eszközök alatt a gyorsítótárazott appok végrehajtás felfüggesztését engedélyezettre állítottam az alapértelmezett helyett. -
Az alábbi hibával küzdök.
A W6 Classic-om egy S24 Ultrához van kapcsolva kb már vagy máfél éve. Sajnos az utóbbi hónapokban azt tapasztalom, hogy nagyon merül a telefonom. Ha leválasztom az órát a telefonról ( BT ki a telón), akkor nagyon baráti a 2 éves S24U fogyasztása/ standby üzemideje. De órával viszont a standby baromi rossz. Csináltam már az órán gyári visszaállítást. Mondjuk itt azt a hibát követtem el, hogy biztonsági mentésből tettem vissza a W6C-t.
Hogyan tudom kinyomozni, hogy az órával való kapcsolat miért zabál ennyit?? -
kenguru99
senior tag
Sziasztok!
Lehet bármi esély venni ilyet újonnan még valahol? Nem igazán látom sehol. Az újabb modellek (nem csak samsung) iphone copy szappantartó formatervétől kiborulok.
-
Zsolteeka
tag
Sziasztok
S23 Ultráról váltottam S24 Ultrára, de valahogy a térerő nem az igazi. Ahol az S23 Ultrával volt két csíkom, ott az S24el szinte semmi térerőm sincs. Ez normális lehet, vagy valami esetleg nem 100as a telóval?
-
válasz
dragon1993
üzenetére
Mutatsz róla egy képet?
-
Gyula84
veterán
válasz
dragon1993
üzenetére
Nem hinném, hogy normális az!
-
gerner1
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
UI7.0 óta nincs. Ami van, az legfeljebb valami 3rd-party megoldás overlay -jel.
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Azt be lehet állítani valahogy, hogy az Állapotsoron ne csak 3 értesítési ikon + 1 pötty legyen, hanem többet is mutasson? Régi videókon láttam, hogy van ilyen opció, de már nincs
Esetleg a GoodLock-ban van rá lehetőség?
-
dragon1993
addikt
Sziasztok!
Mennyire normális, hogy a kijelző alatt van egy-egy pötty/porszem szerűség?
Nem zavaró, de ha garis akkor megcsináltatom egyszer.
-
Vikooo
addikt
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
160W -os van 😬
-
-FreaK-
veterán
Van Play Services frissítés is, de ez lehet csak nekem új. Január 1-> Február 1
-
zeon.hu
nagyúr
Megjött nekem is, thx!
-
axlfsi
veterán
válasz
Vikooo
üzenetére
+1
Itt élek a civilizáció közepén, (egyelőre) van villanyáram minden méteren, vagy 4-5 különböző méretű powerbankom is van.... ha meg már (ne adj'sten) nem lesz villanyáram, a telefonnak sem lesz értelme. Addig pedig töltögetem, egyelőre naponta kétszer tuti, de ha majd többet kér és láthatóan/mérhetően nagyobb lesz a degradáció, cserélem az akksit (pláne, ha nem lesz értelmesebb, amire lecseréljem - mert egyelőre NINCS)

UI.: ami viszont NAGYON TETSZIK (és más gyártónál még nem láttam), hogy egy ideje bejött ez ún. PASSTHROUGH töltés, ami abban segít NAGYON, hogy aki játszik a telefonján (én már két korábbi telefont "megettem" a játék miatt; Diablo Immortal), szóval aki játszik és bekapcsolja ezt a featuret, annak NEM az akksit használja játék közben, hanem "kiiktatva" azt, közvetlenül a töltőből veszi a delejt játék közben s ezáltal nem degradálódik az akku - óriási találmány, kár, hogy nem régebb óta létezik ez (mert ha belegondolunk, nem egy nagy csoda, csak valakinek eszébe kellett végre, hogy jusson).
Ti használjátok (akik játszatok esetleg a telefonról)?
-
Vikooo
addikt
válasz
ToniSlow
üzenetére
Szerintem ez a normálisabb, sokan alul használják ezeket a telefonokat, lokáció ki (csak ha kell bekapcsolják) ritkán nyomkodjak tényleg ha kell valamire, sokan a mobilnetet is on demand kapcsolgatjak illetve manuális fényerő szinte minimumra véve, a kijelző teljesen sötét nappali fenyben.
Számomra ez nonszensz és ehhez a felhasználási módhoz nincs szükség ilyen tudású telefonra.
Ne aggódj nincs gond a telefonoddal egyszerűen arra és úgy használod ahogy ki lett találva.
-
ToniSlow
senior tag
Naponta kb 2szer töltöm, úgy hogy két sim-el használom. Ha 3 napot elmenne boldog lennék, de ezt új korában sem tudta.
-
blu79
addikt
válasz
gyuri81
üzenetére
Szia, nem tudom mi a titok, általában 80-90 % töltöm , így 2 naponta szoktam tölteni, ha kirándulunk és fotózok egész nap akkor szoktam aznap visszadugni töltöre, de nagyon ritka ha nap végén töltöm. Egyik nap véletlenül feltöltöttem 100% ra és ez jött ki... már másnap láttam hogy valami fura mert alig merült valamit....
Semmi különös trükköm nincs, sosem csináltam még wipe cache resetet , és ritkán szoktam a gyári optimalizálásra nyomni a beállításokban, kezdettől fogva 2 naponta töltöm mert így jött ki a dolog, nem merült le 1 nap alatt sosem annyira hogy töltenem kelljen, pl 38 % aksival simán elmegyek munkába (csak mobilnet van) mert tudom hogy ki fog tartani. A 0% ra amióta megvan csak 2x vagy talán 3x merült le.
Talán az a "titok" , hogy kezdettől fogva sötét témára van állítva a teló, ezt így szoktam meg előző telómnál is, nem is tudnám a világosat használni már.... de semmilyen trükköt appot stb nem alkalmazok. -
lionshamlet
senior tag
Hasonlóképp, nem látom az évenként kiadások értelmét már, hogy őszinte legyek.
Nyilván ha van kereslet akkor lesz, de látszik hogy a maximumot már elérték.
Újabb proci, esetleg plussz megapixel.
Egyik évben lekerekített élek, másik évben sarkok.De semmi szignifikáns különbség.
Ugyanis a felhasználói szokások nem sokban térnek el a 10 évvel ezelőtti igenyektol.
Böngészés, kamera, support, de
Ezeken csak finomhangolni tudják. -
blu79
addikt
Sziasztok, ez jónak mondható? wifi , mobilnet mindig bekapcsolva.

A másik dolog meg az, hogy megnéztem az S26 Ultrát.... hát nem értem azokat akik minden évben telóért futnak lecserélni. A Samsung hülyének nézi az embereket és sokan ezt be is veszik (már bocsánat). A két telót egymás mellé tettem és semmilyen sebességkülönbséget nem vettem észre a kettő között (pedig az enyémen még az eredeti gyári 6.1 van), egyedül a kamerában láttam hogy vannak plusz funkciók meg árnyalatbeli különbségek vannak.... azért szégyen a samsung részéről hogy semmi lényeges újítást nem tud felhozni, kivéve a telefon kinézetét (nekem ez nem jön be mert az s24 ultra után túl nőiesnek tartom a lekerekítések miatt) És szerintem a Samsung nagyon lassan fog lényeges újításokkal előjönni mivel így is rohannak az emberek megvenni a csúcstelefonjaikat megjelenéskor. Így mindig csak kis apróságok és sok marketinget dobnak be és kaszálnak ezzel is... (lehet én is ezt csinálnám
)
Ha a felhasználók megállnák hogy nem rohannak megjelenéskór a legújabbért, és drasztikusan visszaesne az új telók után a kereslet akkor talán lenne változás, de addig biztos nem lesz és nem is értem azokat akik rohannak megvenni utána meg panaszkodnak... hát pont miattuk van ez, és évről évre megcsinálja ezt a Samsung....
Ez az én véleményem ami ki kívánkozott...
-
Vikooo
addikt
válasz
lionshamlet
üzenetére
Anno volt egy pletyka, hogy szoftveresen brutálisan feljavutjak a kamerákat. Ez nem történt meg és a fórumon azóta szakaszosan ezt felemlegetik.
-
lionshamlet
senior tag
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Mi van beígérve?
-
axlfsi
veterán
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Majd jön, ... mint a behazudozott magyar AI is gondolom...
-
ShadowLac
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Igen jobb lett. Kevésbé élesít ,természetesebb. A színek is .
-
gjoco1
addikt
válasz
jool74
üzenetére
[Notification light for Samsung ] A legjobb . Note 10+ óta ezt használom .
-
jool74
csendes újonc
Be lehet állítani valahogy, hogy az always on kijelzőre is kiírja az üzenet szövegét, ne csak ikont tegyen ki?
-
qltsar
veterán
Ott latszodnak a testbuildek? Gondolom Telegram channel.
Ehh...ez erre akart valasz lenni: #18725

-
dragon1993
addikt
XID-re is megjött
-
Tök jó hogy mindig beírod

Majd esetleg az IlO esetén is írj kérlek -
gerner1
nagyúr
Az OTA szerverek, elkezdtek osztani egy új, "S" jelölésű OXM frissítést ( *5CZC1 ) : THL régiókódra.
-
gerner1
nagyúr
Az OTA szerverek, elkezdtek osztani egy új, "S" jelölésű OLE frissítést ( *5CZC1 ) : XID régiókódra.
-
bezo076
tag
Srácok,további sok sikert a telefonhoz!Vivo x300 pro lett az utódja.Szerettem az ultrát és a Samsung ökoszisztémát,de nem nagyon van érdemi fejlődés.Köszönöm a segítséget.Sziasztok!
-
Memmaao
addikt
válasz
lionshamlet
üzenetére
Két évente cserélem a telefonom. Nálam az s24U már napi 2x töltést kért. Azon dolgozom és sokat hívnak. Bírta volna még, de nálam ennyi a kifutási idő.
-
ADAM1337
nagyúr
Hosszú story, de a lényeg az hogy hiába volt teljes összegű számlás a telefon, a flottában volt 2 havi elmaradás amiben vették és a teljes flottát zárolták míg nem volt rendezve.
Most feloldották minden szolgáltatónál, és majd bemegyünk személyesen a telekomhoz átíratni az én nevemre, így a flottából kiszedik végérvényesen. Remélhetőleg még 1 évig kiszolgál még a telefon. -
Vikooo
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
-
Vikooo
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Szerintem ugyan olyan más ISP ill postprocessing. GSMArena-n elvileg összehasonlítható de szerintem 90% egyezik.
-
Vikooo
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
115mm -es kamera 50Mpixel (10x -->5x)
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Ma került hozzám egy S24 ultra, külsőleg nagyon adja.. S23 ultrám volt már többször, a kamera változott azóta valamit? Még nem laktam be a telefont, azért kérdezem csak..
-
-
Figura89
tag
Nektek is nagyon zabálja a Spotify app az aksit mostanában? Másfél-2 órás használat mellett simán 10-15%-ot is elfogyaszt az összesített statisztika szerint, pedig kikapcsoltam a videókat is benne és csak a háttérben fut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Facebook és Messenger
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, bar fura, hogy 160W-osbol van olyan ami nem PPS-PDs.

)