Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KFORboy
senior tag
válasz
Tomi881 #15905 üzenetére
Igazából lehet bármi okán... puszta igénytelenségből, szivatásból is, ahogy ez bevett marketing stratégia a gyártónál... de lehet abszolút mindfuck irányba is menni és átgondolni, hogy valóban legit adatokat kapsz-e (?) a másik két készüléken és nem csak valami pluszban kitömött üresség amivel rád sózzák a készüléket. 💁🏼
-
Tomi881
tag
Mi az oka annak, hogy az S24, és az S24+ kijelzi az akku töltési ciklusszámot, és egyéb infót az akkumulátorról, ez meg nem tudja továbbra sem? Nem voltak képesek ezzel a frissítéssel ezt a funkciót sem beletáplálni. Semmi extra nincs az új fw települése óta. Ugyanaz, mint az előző stabil.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Dilikutya #15903 üzenetére
Ha azt se tudod, hogy miről beszélsz, akkor miért beszélsz róla?
Értő olvasás elég lett volna. Leírták, hogy nincs mókolás, mert azzal a szoftverrel jön az összes (hivatalos) magyarországi készülék. Tehát nincs különbség a Telekomos, Yetteles, a MM-os, Samsungos, stb vásárlások között.
-
Dilikutya
félisten
-
pg1966
senior tag
Eddig kint volt nekem egymás mellett 1 sorban 5 rutin, mindegyik alatt a neve. Most nem találok ilyet, se egyesével, se 5-öt nem lehet kirakni, csak 2 vagy 4-et, de a nevüket nem írja ki, vagy csak nekem nem sikerül?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Leslie1966 #15897 üzenetére
Nincs, mert az, itt, eddig is az OLE firmware -ben volt/van. S25U -nál OXM -ben van, de azt Te is tudod .
-
Leslie1966
senior tag
válasz
Leslie1966 #15890 üzenetére
Nincs benne, Odinnal feltettem az EUX-et, maj ILO-ra váltottam a CSC-t. Ha jön az XID-re megy fel az.
-
Dilikutya
félisten
Na, érkezik ide is a 15/7.0. Telekomtól vett.
-
Leslie1966
senior tag
Szerintem ebben a frissítésben minden CSC benne van.
-
KFORboy
senior tag
válasz
axlfsi #15880 üzenetére
Aucs...
Dehogyis
Éltem egy mára már mém kategóriás szálóigével, de nem, nem érzem magaménak az apple ökoszisztémát.Viszont Xiaomin soha nem voltak ilyen jellegű panaszaim... ami még szomorúbb, hogy egy 5 éves középkategóriás Redmi Note 10 Pro is behasaltatja egy csomó mindenben az S24U-t.
Kezdve egy mezei csoport szelfivel szórakozóhelyen/rossz megvilágításban... -
One UI7 - Április 1. Biztonsági frissítés tölthető (460MB)
-
KFORboy
senior tag
válasz
qltsar #15878 üzenetére
A 6.1-től még nem lesz használható a kamera minősége.
Sőt, igazából akkor már 6.0 kellene, mert abból még nem szedtek ki dolgokat amik műkődtek.
Gyorstöltés se lesz, vagy legalábbis ez a 45W-nak hazudott 25W eléggé hagyjukmár kategória.
A vezetéknélküli töltés is bőven hagy maga után kívánnivalót, erre is lenne igényem, jó tekercs pozícióban egy használható sebességűre, mert 2 év után a telóban elég rendesen megszoktak kopni a TypeC aljzatok és az komplett modul csere.
A kijelző 8bit-jét igaz csak egy másik pl xiaomi 10-12 bites panel mellett veszem észre igazán, de talán megérted ezt is, hogy inkább legyen több mintsem kevesebb.Csak így egyszerűen belemarkoltam a probléma kosárba egy kicsit, és látod, hogy ezekkel nem fog jól szerepelni a samsung még a S30U esetén sem...
Ezt a OneUI hájpot is úgy látom, hogy valamikor 10 éve volt igaz, semmivel sem több mint bármelyik android UI de Xiaomi MiUI/Hyper OS esetén végképp inkább kevesebb.
Azt még elfogadom, hogy valakinek ez tetszik, ez kell neki, de ha objektív érveket hozunk le a készülék mellett, instant elvérzik.
Én is valahol a forma meg a márkanév és a szoftver támogatás triumvirátusában vesztem el mikor választottam... ebből kettőt maga a samsung döntött be pár hónap alatt. -
qltsar
veterán
válasz
KFORboy #15877 üzenetére
Persze, teljesen érthető, nekem is iskerült elpazarolnom 2 órát erre, ebből 1 óra ODIN fail volt, úgy, hogy elvileg minden adott volt a környezethez, aztán egy régi laptoppal sikerült végül, majd backup visszahúzás, és persze mindent még beállítgatni amit nem húzott vissza.
Azért gondolj arra, hogy ezt a kört egy új telefonnál sem fogod megúszni, szóval, amennyit a visszarakással elpazarolsz, azt az új belakásával is el fogsz tölteni.
A "babrálást / ROM-olást" nem gondolnám kor függőnek, inkább szükség(helyzet)szerűnek, persze én is szerettem volna elkerülni, de ugyanazt vázoltam fel, amit leírtam. Ha váltok, mondjuk OP13-ra, akkor ugyanúgy el fogok barmolni 2 órát az életemből erre - legalább -, ráadásul 6.1 alatt tudom, hogy mi működött ami másik gyártó telefonjánál erősen valószínű, hogy nem úgy működne, főleg Good Lock miatt...és ezt úgy írom, hogy boomerebb vagyok, mint te
.
-
KFORboy
senior tag
válasz
qltsar #15874 üzenetére
Azért mert egy felnőtt ember vagyok, ami tökre elcseszett dolog, mert tele van mindenféle kényelmetlen meg felelősségteljes szarsággal az életem, 7-8 óra intenzív munka mellett naponta intenzív edzés mert 32 éves fejjel azthiszem, hogy még bírom a 27 éves korom BB kompetícióit, meg lesz újra ugyanolyan Beach Body, majd meggebedek, 24-ből 28 óra kellene és nap végén, elején vagy közepén mikor remegő kézzel amivel épp, hogy fogni tudok, megrogyva,(de persze hihetetlenül szép testtel
) majdnem összecsuklok mint egy kempingszék, nincs kapacitásom romokkal babrálni meg előszedni a tinédzser HEKK.EXE énem.
Valamennyien azért veszünk prémium flagship készüléket, mert kényelmes f@szok vagyunk, és igényünk van arra, hogy "It's just works"Eleget borzoltam a szemöldököm már a 7.0 miatt is egyébként.
Hagyom a francba az egészet és veszek másik telefont, csak a háztartásban van egy nagyon jó barátnőm aki finoman szólva agyvérzést kap tőlem, hogy 23U után ez lesz a harmadik készülék 4-5 hónapon belül.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
jimmedly #15844 üzenetére
Ha egy őskövülethez hasonlítod, hogy bezzeg azon működik, akkor mit csinálsz, ha nem bizonygatod, hogy sz*r? Nekem ugyanmindegy, hogy mit csinálsz vele, ezért is írtam, hogy még senkit se láttam ilyen problémával, egyedi eset lehet, valószínűleg gebasz van az érzékelővel. Azt meg személyre szabottan nem fogják szoftveresen megoldani.
Szívesen, rám mindig számíthatsz.
-
KFORboy
senior tag
Majd mesélje el minden frissítő, főleg aki előző 7.0-ra hozta le, hogy most épp mit szabtak el, szedtek ki ezzel a frissítéssel... én személy szerint bottal se nyúlok hozzá... elég volt a meglepetésekből, szeretném elpasszolni a brébe míg elhiszi valaki, hogy ér ez 1000€ környékén.
-
Tomi881
tag
Telepítve az új frissítés. Az akkuadatoknál a töltési ciklust továbbra sem mutatja.
-
Leslie1966
senior tag
XID-re még semmi.
-
püki
aktív tag
-
ToniSlow
senior tag
Megjelent a BYD9-es frissítés nálam is OTA-n. EUX a készülék.
-
gerner1
nagyúr
válasz
ratcache #15857 üzenetére
"ez van már EUX régióban is?"
- EUX -ra még nem került osztásra. Addig, marad az az opció, amit rstwingo már felvázolt."szóval most vissza lehet állni egyéb variálás nélkül ILO-ról és innentől továbbra is jön OTA?"
- Szerintem, most is (a főverzió váltásnál), azonos release -t osztanak mindegyik régiókódra (OXM -en belül) . Utána pedig (ha nem is azonnal), de visszaállnak az eltérő release -ek kiadására ILO, INS, stb -re. -
rstwingo
tag
Ha esetleg valaki szeretné az A15 BYD9 romot feltenni az a Frijaval az MWD csc-vel letudja tölteni.
Ebbe van javitva az a belépési hiba és még egy két dolog.
SM-S928B
MWD
S928BXXU4BYD9/S928BOXM4BYD9/S928BXXU4BYD9 -
MadMancs
veterán
-
qltsar
veterán
válasz
MadMancs #15850 üzenetére
Elorendeles ota van meg, es igy kellett beraknom mar akkor is (eSIM-et szerettem volna elsodlegeskent, de nem lehetett), de most megneztem neked, hogy ne mondjak hulyeseget, de most sem engedi.
Fura, hogyha ez tenylegesen szoftveres limitacio eredmenye.
#15851: Igen, ez elso korben S24-nel jott be, hogy mehet egyszerre 2 eSIM
.
-
MadMancs
veterán
Történt egy komoly visszalépés OneUI 7 ben. Ezt sajnos csak most fedeztem fel.
Mikor megvettem telót örömmel tapasztaltam hogy simek és esimek végre bármilyen kombinációban használhatóak voltak. Hát sajnos visszaállt a régi "rend" fizikai 2 és esim páros újra nem működik egyszerre.
-
qltsar
veterán
válasz
gyuri81 #15845 üzenetére
Nemreg neztem en is meg, persze nem volt kerdes az S24U, viszont ez elegge wtf S25-re nezve.
Siman el tudom kepzelni, hogy valamilyen indokkal majd "visszalassitjak" S25-hoz kepest.
Azert korrektebb lett volna, ha valami generic videoval csinalja, es a vegeredmenyt legalabb letoltheto formaban linkeli (mert ugye sajat gyereket vette fel), mert igy latatlanban ra lehet fogni, hogy azert gyorsabb, mert az S24U "nem csinalt semmit", vagy "nem olyan jol".
-
jimmedly
senior tag
válasz
LosBlancosRM #15836 üzenetére
Nem mondtam hogy szar, megkérdeztelek titeket. Nem kell letolni azért mert kérdezni mertem valamit. Nem vagyok azért hülye mert mergpróbáltam tesztelni, összehasonlítani. De ha úgy érzed legyél vele boldog.
Azért is kérdeztem mert nem akaroj azonnal szervízbe rohanni, rajta van a fél életem.
Nem bizonygattam hogy szar.
Kösxönöm a kedves, értékes megnyílvánulásod. -
MadMancs
veterán
válasz
LosBlancosRM #15842 üzenetére
Ja nekem nem baj, csak ilyen még nem volt.
-
qltsar
veterán
Koreaban kijott a "stable" One UI 7 S23-ra, mintha ott nem lett volna 6 beta
...vicces, hogy S24-re is csak Koreaban elerheto jelenleg a One UI 7, szep kis shitshow lett ez
.
-
-
Leonardo91
őstag
Lehet hogy volt már ilyen kérdés , elnézést ha igen. 7.0nál hogy lehet az értesítéseket középre az óra alá beállítani az AODnál, ahogy régen is volt?
-
kanyi51
senior tag
Sziasztok. Hivatalossan használom a Bitdeffender appot
Amire még nem jöttem rá miért van hogy gondol egyet random, és a Web védelem + Csalás riasztás + Alkalmazás anomália vizsgálat -kikapcsolódik. Mit kellene még állani, szerintem minden be van lőve már. Samsung Galaxi S24 Ultra a telom.
Hogyan kellene lelakatolnom, mint PL. a Xiaomikon lehet? -
Vikooo
addikt
válasz
milkabrams #15794 üzenetére
Nem látom az exif adatokat de tippre nagyon alacsony iso -t állítottál be -nem a becsillanas végett írom, hanem, hogy semmi nem látható szinte a képen.
-
jimmedly
senior tag
Köszönöm a választ mindenkinek. A bal fül felemlítése félig meddig vicc akart lenni, gondoltam h oly mindegy neki.
A fóliára gyanakszom.
Ezek szerint rosszul emlékeztem, tehát van a redmi note 10 proban közelség szenzor. -
KFORboy
senior tag
válasz
jimmedly #15820 üzenetére
A Redmi Note 10 Pro pont, hogy kapott dedikált közelségérzékelő szenzort és fényérzékelő szenzort is (rgb színhőmérséklet érzékenyt mellesleg)
Üveg illetve fólia, akár csak rosszul ragasztásból is, okozhat ilyen anomáliát
Például parazitív indukció, a szenzor összezavarása, pl zsebben hordástól párás nedves réteg kiképződik az üvegfólia és a kijelző közötti mikrohézagokban, majd ez anomáliát okoz a fejedhez emeléskor érzékelendő kapacitív indukciós eltéréseket ami alapján a szenzor reagálna.A szenzor nem tudja, hogy jobb vagy bal füledhez emeled, az egy kis túlzással egy érintő kapcsoló ami olyan érzékeny, hogy a testedhez emelve érzékeli a közelséget mert a tested egy nagy kondenzátor és induktor, saját mágneses térrel.
Persze a többi más szenzorból szerzet adatok alapján dönti el a készülék, hogy zsebben, kézben, fejnél vagy akár táskában van a készülék, de nincs ilyen szivatás, hogy jobb vagy bal kezes user friendly.
Persze minden másban egy szar, meg úgy ámblock egy vicc a készülék, és semmiben sem tud felmutatni többet mint egy kínai Xiaomi (nem, one ui nem tud semmivel se többet, csak kevesebbet) de telefonálni szerencsére még lehet vele probléma mentesen -
jimmedly
senior tag
válasz
jimmedly #15817 üzenetére
Válasz magamnak. Közben teszteltem hívással is, nem csak appal. Hívás közben szépen működik. Ezek szerint a samsung jobb fülre optimalizálta, én pedig a bal fülemhez emelem ha beszélek. Tehát rosszul tartom. (-:
Azért is zavar mert ilyet legutoljára a redmi note 10 pron tapasztaltam, amiből ki is spórolták a közelség érzékelőt.
De ez a telefon nem az a kategória. -
jimmedly
senior tag
A közelség érzékelőnek mennyire kell érzékenynek lennie? Feltünt h telefonálás közben sokszor éled a képernyő és a fülemmel nyomkodok dolgokat. Most néztem, dev check-kel elvileg öt centiig kéne érzékelnie, de gyakorlatilag caak akkor látja hogy letakarom ha ráteszem az ujjam a kijelzőre. Fólia van rajta, a yettelnél rakták rá mikor vettem.
A fényérzékelő viszont szépen dolgozik. -
ACE-
addikt
válasz
milkabrams #15813 üzenetére
Háát, ha hosszú záridő volt, akkor lehet egyszerűen egyes levelekről visszatükröződő fény foltja látszik... Nagyitva is alig észrevehető.
-
Gyula84
veterán
amúgy ez a feloldás hiba egyből frissítés után jött csak elő nem?
-
Dika22
tag
Köszönöm. Meglátjuk.
-
Dika22
tag
Sziasztok! Valakinek jött már EUX-ra a One UI 7?
-
ACE-
addikt
válasz
milkabrams #15800 üzenetére
Nem tudom te mit nézel, de nekem egy full fekete kép látszik egy nagyobb fényfolttal...
Nem lehet hogy koszos a kijelző, amin nézed? Vagy pixel hibás? -
gerner1
nagyúr
válasz
MadMancs #15804 üzenetére
"Ha kikapcsolt állapotban hangerő le és oldalsó gomb egyszerre míg be nem lép."
- Nálam, ez, ennél a típusnál is ODIN MODE -ot ad.Hangerő-FEL... , amellyel a Recovery MODE érkezik.
-
MadMancs
veterán
válasz
axlfsi #15802 üzenetére
Recovery --> Wipe cache.
Ha kikapcsolt állapotban hangerő le és oldalsó gomb egyszerre míg be nem lép.
Viszont kell hogy legyen csatlakoztatva közben egy aktiv eszköz (usb-c füles, laptophoz, pc-hez. Töltő nem jó).
De ez nem újratelepítés. Újra telepítést nem úszol meg gyalulás nélkül. Én inkább azt nézném meg melyik appod meríti ennyire, az lesz a ludas.
Vagy ha van PC-n adb akkor bekapcsolt usb hibakeresés mellett: adb reboot-recovery
-
axlfsi
veterán
válasz
kanyi51 #15801 üzenetére
"... hogyan kellene újra tenni a gépet, de úgy hogy minden megmaradjon rajta..."
Nekem ez eleve ellentmondásos. Sajnos (vagy nem), de a teljes úkratelepítés (főleg, ha ilyen vagy hasonló apropóból történne) azt jelenti, hogy minden gyalu és egyesével visszatelepítgeted, beállítgatod (ahol van online mentés, nyilván abból) a programokat.
wipe cache az más, az nem "gép újratevés"... (de persze, lehet, hogy segíthet az is). -
kanyi51
senior tag
Segítséget kérnék, nem találom, illetve hirtelen nem tudom hogy hogyan kellene újra tenni a gépet, de úgy hogy minden megmaradjon rajta, Recoveribe se sikerül belépnem, mit nem jól csinálok? A Cachet kellene törölnöm, azt hiszem, mert nagyon merül ez a szerencsétlen és még csak 5 hónapos, de ez a frissítés betett neki. Előre is kösz a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az AI árnyékában a kamerák fejlődtek a legtöbbet, ám vannak hardveres kérdőjelek.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest