-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
gyuri81 #16374 üzenetére
Én nagyon meg vagyok vele elégedve, szerintem az ezüst telefonon kifejezetten szép.
A kamerákat körbe öleli, kicsi túl is lóg rajtuk, így ha lerakod valahova védi a lencséket. Én konditeremben dobálni szoktam a földre háttal lefele, sosem volt még gond belőle.
Oldalt kb a kijelző szintjéig jön fel a perem, így nem akad meg benne az ujj / ceruza. Remekül használható a gyári fóliával együtt is. Különösebb védelmet szerintem ne várjunk egy aramid toktól. Jó fogást biztosít egy minimális méret / súly gyarapodásért cserébe.
Jó minőségű termék, 1 év használat / dobálás után is teljesen újszerű állapotú.Képet majd küldök róla, de a termékoldalhoz képest nem tudok sok újat mutatni.
-
mldigital
tag
Lehetséges? hogy WhatsApp -os hangüzenet küldésére headsetet szerettem volna használni. De csak a telefon csak saját mikrofonját hajlandó használni és nem engedi a headsetet mikrofon ként aktiválni.
A hangüzenet meghallgatható rajta. -
milkabrams
őstag
Ringke alles tokot ne vegyetek, egy rakás sz@r. Nem illeszkedik az oldala pontosan a telefonhoz, csúszós és a gombokat nagyon nehéz benyomni. Baromi messze van a spigen tough armor minőségétől.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Capella #16363 üzenetére
Bevallom, az motivált, hogy valahogy elkerüljem azt, amit itt S24U -n, a 7.0 -ra váltáskor kellett végigcsinálnom. Lehet bénázásból, de nekem, itt úgy lett a legjobb eredmény, hogy a teljes GL -ot leszedtem. Majd mindenét újra raktam, de akkor már 7.0 -ás modulokkal kezdte .
-
gerner1
nagyúr
válasz
Capella #16361 üzenetére
Az a HOME_CSC-s csavar, az már egy ideje kellett 6.1 -en is, bizonyos esetekben. Itt is voltak többen olyanok, akiknek még 6.1 -en, ugyan ilyen: LINK lett a gége, amikor az eddig ismert módon próbálták megőrizni a belakott állapotukat .
" Törölni a Good Lockot, előtte vagy utána? "
- Flip6 -on, én előtte leszedtem az egészet. Más módon, eddig nem próbáltam. -
Capella
senior tag
válasz
gerner1 #16334 üzenetére
Most eszembe ötlött még egy probléma, kérdés ezzel a 7.0=>6.1 downgrade-del kapcsolatban.
Hogy ne kelljen FR, akkor HOME_CSC és *.pit fájl. Ez oké.
De ha már frissítettünk 7.0-ra, akkor programok is frissülnek, pont pl. a Good Lock modulok, amik a 6.1-en nem is frissülnek, nem települnek, csak 7.0 alatt. Ha ezekkel végeztünk néhány beavatkozást, gondolok itt a DIY Home-ra, de akár másra is, ha az másképp működik vagy nincs a 6.1-en, akkor hogyan lesz itt sima FR nélküli downgrade, ha ezek az appok, beállítások ott vannak a rendszeren?
Vissza kell vonni előtte minden módosítást? Törölni a Good Lockot, előtte vagy utána? -
gerner1
nagyúr
válasz
mldigital #16358 üzenetére
Megfelelő külső-házzal, majdnem bármelyik megfelelhet.
Arra érdemes figyelni, hogy a ház & az SSD együttes legmagasabb tápigénye ne haladja meg a ~0,7A -t.
Ez körül van a max, amivel a telő kitudja szolgálni. Ez miatt, régebbi NVMe SSD -k okozhatnak gondot, ha magasabb a max igényük, mert akkor terheléskor lefagyás van. -
qltsar
veterán
The Android Show: I/O Edition 2025
...so watch out for updates [Android 16] coming to your Pixel devices starting next month [June]; with Samsung and many others this summer.
-
mldigital
tag
Hátha valaki használ külső SSD -t a készülékhez,szeretnék kérni ajánlást tőletek.
-
Capella
senior tag
válasz
LosBlancosRM #16346 üzenetére
Nálam úgy tűnik, hogy simán kisöpörtem balra az értesítések közül a szoftverfrissítést, és egyelőre még nem abajgat újra.
Igaz ez S23U és a WiFi automatikus frissítést kikapcsoltam, még a frissítés megjelenése előtt. Ha ez jelent valamit ehhez.A napi használt telón egyelőre nem frissítek, de talán leszek mégis annyira kíváncsi, hogy egy S21U-n bepróbálok egy 7.0-at hogy lássam a nyűgjeit, meg mi az amit meg lehet oldani, és hogyan.
Volt egy hír korábban, hogy a Google azon dolgozik, hogy azokon a telókon, amelyeket nem frissítenek sokáig, a nem megfelelő biztonság miatt a banki appok, meg talán még pár hasonló kategória már ne működhessenek. Egy év körüli időszakra emlékszem. Persze ez még nincs. Ha tényleg lesz, akkor jobban kapacitálva leszünk a frissítésre, egy idő után tuti.
-
gerner1
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #16351 üzenetére
" Egy csc csere is megoldhatná? "
- Jelenleg nem, mert a firmware komponensei, a jelen release -en belül: nem változnának.Gondolom, most EUX régiókóddal hívtad le a legutolsó 6.1 -es *4AYB6 -os OXM firmware release -t.
Ehhez(⇑), kellene mondjuk feltenned egy másik, de eltérő OXM firmware release valamelyik komponensét.
- Mondjuk, plö ILO régiókóddal, ha lehívod az arra kiadott , és eltérő utolsó 6.1 -es *4AYB8 OXM firmware release -t. Akkor abból, csak az egyik komponenst használva elérhető, hogy a készüléken mixed legyen a firmware . Valamelyik, a kisebb méretűek közül is megfelel, nem kell feltétlen az AP .Ebben a topikban is voltak többen is korábban, akiknek azért nem érkezett OTA frissítés, mert valamikor a múltban, ilyen állapotot (mixed) hoztak létre.
-
-
Vnandesz
csendes tag
Kinek milyen tapasztalata van a kamerával frissítés után?Változott e az elkészült képek minősége ,és ha igen akkor jobb vagy rosszabb?
-
gerner1
nagyúr
válasz
" Frissítés értesítését csak külsős appal lehet kikapcsolni? "
- Mixed firmware -t csinálsz rajta ODIN -nal, és akkor sem fog frissíteni, a nem egymáshoz tartozó release komponensek miatt . -
qltsar
veterán
válasz
Harmadik nap mar izommemoriabol huzod el, engem ennyire erdekelt
.
Amugy elvileg adb pm uninstall -k -val lehet tiltani, ket apk-ra kell raereszteni.
-
LosBlancosRM
őstag
Azt kell, hogy mondjam... Felüdülés a 6.1
Frissítés értesítését csak külsős appal lehet kikapcsolni?
-
vata666
tag
Jött ma Google play update. Keresés után feldobja. 40x mega. Április 1.
-
twenty17
tag
7.0 hasonlókat produkál a teló
érdemes lenne factory resetet tolni?
-
qltsar
veterán
válasz
gerner1 #16328 üzenetére
Annyira nem bánom, csak kipróbáltam, hogy wipeolnom kell e vagy sem, de annyira megkavarodott volna, jobb, hogy inkább volt FR. Felfelé sosem szoktam, de fel, majd le majd rá-bootoloopolt, nem akartam szórakozni pluszban.
Lényeg, hogy megy a downgrade, csak a visszaállítás gCloudból meglepett
.
-
qltsar
veterán
válasz
LosBlancosRM #16325 üzenetére
Sammobile-os verzióval nálam nem ment, nálam így sikerült:
SamFW-ről Odin 3.14.4: [link]
Én BYCG-ről mentem vissza, de gondolom BYD9-ről is ugyanaz AYB6-ra: [link]Nálam HOME_CSC-vel bootloopolt, és csak egy régebbi laptopról ment le rendesen az egész, pedig a "modern" asztalimon is van még 2.0-s USB port, és eredeti Samsung kábelt használtam.
Mindenképpen készíts backupot valamivel ami Samsung megoldás, mert Google Cloud-ból nem fogod tudni visszahúzni.
Sajnos később jöttem rá (bár volt pár napos teljes backup szerencsére), hogy Google Cloud abban a pillanatban ahogy Android verziót váltasz felfelé, letol egy újabb backupot, és a régi verziót kitörli, amivel nem lenne gond, de, ha downgrade-elsz nem fogod látni és visszaállítani az újabb Android verzión készített backupot.
-
gerner1
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #16324 üzenetére
Nem tudni, milyen verziót birtokolsz. Én évek óta azt használom, amit plö sammobile is ad, amikor ott , annak letöltésére kattint bárki (v3.14.4) .
A belakott állapot megtartása változott némileg a 6.1.1 kiadása után . De, az FR -s rész ua .
-
MadMancs
veterán
válasz
LosBlancosRM #16318 üzenetére
6.0 és 6.1 nél is jelentkezett ez a bug elég sokszor, és nem csak s24 el. szóval nem biztos hogy előrébb leszel.
-
-
-FreaK-
veterán
Biztos én vagyok a béna, de nem úgy van a recovery mód, hogy telefon kikapcs, majd bekapcs nyomva tartott power+volume up gombokkal amíg a recovery menü megjelenik? mert nekem csak simán elindul a telefon normál módon.
szerk.: olvasom, hogy a februári frissítés óta nem megy, remek. Csak kell a pc meg az adb hozzá.
-
gerner1
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #16318 üzenetére
"6.1-re Odinnal lehet visszatérni?"
- Persze. Semmi akadálya ... -
LosBlancosRM
őstag
Ez a hang bug nem tréfa... Hangszórón bt-on keresztül hallgattam a zenét, volt egy hívásom Messenger-en, majd amikor véget ért, nem reagált a telefon a hangosításra, se a halkításra, a zene pedig a felsó hangszóróból szólt halkan. BT ki-be se oldotta meg, csak az újraindítás.
6.1-re Odinnal lehet visszatérni?
-
arcitec
addikt
Igaz S23U de ez talán ide is vonatkozik ...
A One UI 7.0 új üzenet értesítések(fentről lenyíló) az miért olyan olvashatatlan, illetve ha már olyan, hogy lehet átállítani? Tiszta maszat az egész. Szürke a háttér a betűknek van külön fehér hátterük, de mint egy árnyék, olvasásra használhatatlan. (Kivéve akinek nagyon jó a szeme) Minta, nyilván ez nagyítva : [kép]
Valamint előkerültek olyan betük ami a bold betűtípus hasonlók, csak épp fekete a betűk keret színe és a belső meg fehér. Nos ez fehér hátéren csak sejthető és vannak még a beállításokban is ilyen betűk, mint menü pontok nevei. Az OTP appot is sötét háttérre kellett állítanom, mivel ott is feltűntek az ilyen betű típusok. Agyament őrül volt aki ezt a betű típust ide rakta. Mert amúgy nem szeretem a sötét módot. -
MadMancs
veterán
válasz
Leonardo91 #16311 üzenetére
Igen.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Leonardo91 #16311 üzenetére
Igen.
-
Leonardo91
őstag
Nektek megy a wifi hívás?
-
milkabrams
őstag
válasz
LosBlancosRM #16295 üzenetére
En is olvasgattam az agyon ajnározó teszteket meg hozzászolásokat, aztán koppantam mikor láttam, hogy murás a kijelző meg sávozódik is és ott ahol az előző telefon éles képet készített, ez nem tud. Persze nem olyan rossz telefon ez, de amint tudok lépek és soha többé Samsung.
-
busman
veterán
válasz
LosBlancosRM #16305 üzenetére
Nem kell tùl dramatizálni....
-
jimmedly
senior tag
Nekem se lett rosszabb az üzemidő a nagy frissíréssek. Nem volt se reset, se semmi. Az akku ikont rühellem, egyébként meg vagyok elégedve a telefonnal.
Csak hogy legyen akkor pozitív vélemény is. -
busman
veterán
Mit hallani az One UI 8 ròl?.Az biztosan meghozza a várt csodát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az AI árnyékában a kamerák fejlődtek a legtöbbet, ám vannak hardveres kérdőjelek.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gyúrósok ide!
- Politika
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest