- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter
addikt
-
koby11h
őstag
Úgy-úgy, ez is egy portable Nero Burning ROM, semmi csicsa, csak írni tud, de azt rendesen.
KROK640: CDBurnerXP-t használtam évekig, aztán a Win10-re hamarabb váltottam (pedig vártam Win7-en pár évet) mint a programozója és a CDBurnerXP egy külső library miatt nem látta a meghajtót. Akkor tértem vissza a Nero-ra és így is maradt.
-
KROK640
nagyúr
Igen, ezekre én is emlékszem, meg fenetebb írtam, hogy rippeltem/grabbeltem is vele. De aztán valahogy átálltam mégis a CD Burner XP-re. Úgy rémlik ez már az I3-asomon volt, Win 7 alá kerestem gyorsan valami író progit és úgy. Aztán később az XP-s lapon Cipruson is már azt használtam.
-
BiP
nagyúr
válasz
KROK640 #44776 üzenetére
Pedig amikor a Nero látta az elbloatware-esedést (valanilyen Suite lett belőle), kiadta külön is a Burning Rom-ot, a többségnek úgyis csak az kellett belőle.
(Én azt szerettem, hogy nem csak írni, hanem ripelni is lehetett vele, elég kényelmesen, és pluginnel még MP3at is csinált belőle. -
-
bambano
titán
válasz
dabadab #44760 üzenetére
"Eddig az derült, hogy te valami istenadta tehetség vagy az mp3-ak meghallásában és erre az összes alap, hogy ... mert azt mondtad.": te meg azt állítod, hogy süket, és erre az összes alap, hogy ... mert azt mondtad.
Mivel jobb a te érvelésed? Semmivel.
Jelzés lehetett volna számodra, hogy nem vagy moderátor. Már nem vagy.
Sokan elkövetik azt a hibát, hogy úgy állítanak valamit a másikról, hogy nincs és nem is lehet információjuk róla. Érezd magad megszólítva. -
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli #44766 üzenetére
Nekem is 32× CD olvasóm volt eleinte. Én mindig maximális sebesség mellett grabbeltem. Igaz én audiograbberrel csináltam. Később a Neronak is volt erre valami tool-ja, azt is használtam. Egy időben nagyon rámentem (5.5-ös Nero körül) hogy amit lehetet a Nero belső megoldásával csináltam meg.
Azt is mindenki ismerte, mára meg ... kb senki sem tudja mi az. Ráadásul a régi változatok messze nem ismerik a mai driveokat, meg túl komplikáltak lettek. Most CD Burner XP-vel szoktam írni(DVD-t és Win10 alatt
)
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Pikari #44765 üzenetére
ott is voltak diffik, hogy melyik kodolo sw csinalta
egyiknel a 192kbps is jo volt, masiknal csak a 256-320kbps szolt ~ugyan
meg, hogy 44.1kHz vagy 48kHz is hallhato
a freeware "CDex"-l csinaltuk grabbelest, alapbol 16x volt a max amivel csinalta, vagy amit a CDolvaso tudott
aztan feltunt, hogy csak villog a LED nem folyamatosan vilagit
32x-s olvasom volt, nezzuk mar meg mit bir...
atallitotam beallitasokban 32x-re, egybol folyamatosan vilagitott a LED, meg kb fele annyi ido alatt vegzett egy lemezzel
igy tizenpar max husz sec volt egy atlagos 3,5-4perces zenefile mp3-ba konvertalasa igy, es nem fuggott a kodolasi sebesseg a bitrate-tol (se), csak mennyivel tud olvasni a CDROM/DVDROM CDRW/DVDRW meghajto
teljes lemez 3-4 perc alatt le volt grabbelve -
Pikari
veterán
A témához annyit tudok hozzátenni, hogy tizenévesen, rendes fülhallgatóval és hangkártyával még hallottam a 128k mp3 és a 192k mp3 között a különbséget, és a jó minőségű wav vagy flac rippet is meg tudtam különböztetni az mp3-tól.
Kb huszonéves korom közepe óta már a 128k és a 160k mp3mat se tudom egymástól megkülönböztetni. És a veszteségmentes változatot sem.
Köztudott, hogy a fiataloknak jobb a hallása, én fiatalabb koromban a magasabb hangokat hallottam ki jobban a veszteségmentes ripekből. De pl a beszédhangokon is fel lehet lelni néha a szörcsögést, amit az mp3 tömörítése okoz.
Mostmár persze mindegy, mert nem hallom meg a különbséget.
Egyébként a zenészek azért használnak nagy mintavételi frekvenciájú, veszteségmentes sampleket, mert ha mixelnek, vágnak, hangszereket összeillesztenek, effekteket raknak, újrakódolgatnak, stb, akkor érezhetően tovább degradálódna a minősége egy már eleve veszteséges samplenek, a minőségromlás hatványozottan jelentkezne, olyan szinten, hogy azt már bármilyen botfülű is meghallaná.
-
válasz
dabadab #44754 üzenetére
Például nem megfelelő illesztéssel és az amiatt kialakuló reflexióval, mint az közismert.
A nagy kérdés igazából az, hogy az átvitel során történik-e olyan adat hiba ami nem visszaállítható. Mert amíg a hibajavítás teljes mértékben reprodukálni tudja az eredeti adatot és azok ütemezése is visszaállítható, addig teljesen mindegy, hogy milyen közegben visszük át.
A gond az, hogy az S/PDIF például nem tartalmaz hibajavítást és a reclock is bajos lehet, mert azt is az átvitt anyagból kellene visszaállítani. Reálisan pertsze a leggagyibb kábeleket leszámítva hiba elhanyagolható mértékben jelenik meg, egy CD lejátszása során több hibát kapunk, mint az átvitelében. Mára a reclocking is elég jól megoldott.
hcl: Meglepődnél, hogy a CD lejátszásnál mennyire be van fogva munkára a hibajavító áramkör.
-
-
totron
addikt
válasz
dabadab #44760 üzenetére
Ezért kérdeztem, hogy mi lenne számodra egy hihető karaktersor? Olyan elánnal jöttél nekem, hogy szerencséd, hogy nem látod magad kívülről. Felesleges és értelmetlen így tárgyalni ezt az egészet, de ez a reakciód, értem, ezzel kell kezdeni valamit, de még csak kezdeni sem lehet, mert saját magaddal vagy hajlandó csak beszélgetni.
Mondhatok meglepőt? A környezetemet megvakteszteltettem, mind hallotta a különbséget. Tudod miért? Mert bődületes kontraszt van a kettő közt. Nagyon sokat komprimál az mp3 szabvány. Még default PC-hangdobozokon is kijött, simán. Nem, nem volt rejtett nonverbális-öntudatlan segítségnyújtás, nem, nem vájtfülűek. Nüanszok már kevesebbeket érdekelnek, de ami ég és föld az kijön más számára is. Leírhatjuk ugyanazt még ezerszer, értem a megélt élményedet, de nem csak az az embertípus, nem csak az a tapasztalássor és kimenet van - ez így elfogadható/elképzelhető számodra vagy teljességgel nem...?Igen, azt mondtam. De mondok mást is: olyanokat látok, amik mások számára ott sincsenek! Mókás, mi? Míg a többség elvan akármilyen alja PWM-szeméttel, nekem percen belül is elviselhetetlen szemfájdalmat okoz a kurva kijelző, de minimum erős szemszárazságot a kevésbé elcseszettek, erőltetés esetén azok is erős fájdalmat aztán. Hát engem egyértelműen be kell zárni (meg is lepődtél volna, ha nem).
Kedves fórumtársam, elővezeted nekem, hogy hogy a retekbe' lehet ezeket mégis kézzelfoghatóvá tenni? Meg hogy miért nem lehet azt felfogni, hogy az érzékelések eltérőek lehetnek... Ami azt jelenti, hogy a magadén/körödön kívül is léteznek érzékelések, kimenetek. Lefogadom, hogy ehhez a vehemenciához társul egyébként valami teljesen földöntúli, istenhit vagy szellemvilág vagy azzal megegyező agykuki, ami persze abszolúte létező és rendben van....
Szerk.: egyébként is, miért kell alapból és eleve mindenkit hülyének nézni? Aki a placebó/önbecsapás és a csoportnyomás foglya alapértelmezetten? Miért nem lehet valamit csak megtapasztalni?
-
dabadab
titán
válasz
totron #44759 üzenetére
Bocs, de ez így egyre viccesebb lesz.
Te hát túl vagy "teszteken". Valameilyeneken - mivel ez akár lényeges is lehetne, nyilván egy szóval se részletezed.
Eddig az derült, hogy te valami istenadta tehetség vagy az mp3-ak meghallásában és erre az összes alap, hogy ... mert azt mondtad.
Oké.
És aki ezt nem hiszi el, az egy kekec alak.
Ühüm.
Mondom, hogy teljesen meglepődtem volna, ha bármi kézzelfoghatóval jössz. -
totron
addikt
válasz
dabadab #44758 üzenetére
Nyilván a spanolás felé viszed a beszélgetést, esetleges félreértést nem tisztázol, moderáció a seggedben, szabadon turbózhatsz bármilyen szituációt. Igazi jellem. Nem, barátom, a gondjaidtól és infantilis kiventillálási módszeredtől függetlenül egy mp3 és egy lossless mindig is ég és föld lesz. És egy alapvetésről kell vitatkozni, gecc... Erre mondd már, hogy rendben vagy. Nem vagy.
Mi számítana érvnek? Hogy lehet veled nem a süketek párbeszédét nyújtani? Ja, hogy olyan opció nincs. Nézd már meg mit csinálsz. Nem kevés "teszten" vagyok túl, nem, nem kell hozzá társaság sem. Mondjuk ebbe sem kellett volna belemenni egy IT-fórumon...
Szerk.: akkor miért olyan fontos a VBR-CBR mp3-mp3 alapod a csatára? Azt sem tudod már mit állítasz.
Illetőleg ha te közel ugyanolyannak hallasz losslesst és mp3-at akkor vagy agyad vagy hallásod nincs hozzá, lesüketültél a sok metrózásban például. -
dabadab
titán
válasz
totron #44757 üzenetére
Igen, ez a szokásos mellébeszélés.
Ismerem.
Magas ló, nulla érv, ad hominem.
Ennyi.Nyilván meglepett volna, ha tényleg nekiállsz ABX-ezni és tényleg van annak (bármilyen is) eredménye. Nem, az teljesen scifi lett volna, teljesen idegen az ilyen nárcisztikus mellébeszélőktől.
Azt sem ártana eldönteni, hogy lossless - mp3 vagy mp3 - mp3 viszonylatban adod elő a vérestorkút.
Nyilván az alap az mp3 - losless összehasonlítás. -
totron
addikt
válasz
dabadab #44756 üzenetére
Éééés előadja ugyanazt. Mert hogy a kommunikációnak így van értelme. Külön üdvözlöm a vitakultúrád. Értem, hogy volt egy élményed. Meg azt is, hogy válogatás nélkül ezt ráhúzod minden tematikus szituációra. Ha te így élsz, így "gondolkodsz"... Lelked rajta. A lossless-mp3 közti apró különbségeinek teóriáját széles körben hordozd körbe, javaslom. Sikert fogsz aratni vele.
Csak hogy legyen esély kilátni a köd mögül, megint: Azt sem ártana eldönteni, hogy lossless - mp3 vagy mp3 - mp3 viszonylatban adod elő a vérestorkút.
-
dabadab
titán
válasz
totron #44755 üzenetére
Nem, arról beszélek, hogy teljesen nyilvánvalóan soha az életben nem próbáltál meg mp3-at ABX-ezni, csak azt gondolod, valamiért, hogy te aztán simán meg tudnád őket különböztetni.
Meg arról is beszélek, hogy láttam, hogy miképpen néz ki, amikor ilyen embereket a végén odaültetnek az ABX elé és akkor valahogy hirtelen ki szokott derülni, hogy hát ez nem is olyan egyszerű.
Egyébként nyugodtan próbálkozz te is: ABX Comparator -
totron
addikt
válasz
dabadab #44739 üzenetére
Hadd ne ismételjem magam. Megvannak a nüansznyi különbségek és a bődület is. És de, van ilyen. Mintha nagyívű, magabiztos kijelentésekben te sem szenvednél hiányt... A VBR-CBR is a komprimálásról-tömörítésről szól, igen, létező különbségekkel, na én nem arról szóltam. Nem másokat kell látni, hallani kell - ahhoz képest jó nagy a mellény. Istenem. Azt sem ártana eldönteni, hogy lossless - mp3 vagy mp3 - mp3 viszonylatban adod elő a vérestorkút.
Mostanában egyébként elég elfuserált irány vesz a fórumozásod. #feedback
#44737qnadam, hallgass losslesst.
#44746qnadam, +1.
#44749dabadab, maradj az informatikánál, oda elég ez a bináris magabiztosság. Az alapokkal lennél tisztában legalább... -
hobizoli
nagyúr
-
dabadab
titán
válasz
qnadam #44746 üzenetére
ha elkezd bejönni a hibajavítás, már tudnak problémák lenni, eleve nem minden lejátszó javít ugyanúgy.
Izé, a hibajavítókód működése szabványban definiált, azt kétféleképpen lehet csinálni: jól meg teljesen rosszul (és nyilván a "teljesen rosszul" nem kapja meg a CD logót).
-
Nordost Odin 2 Ultra Refrence Biwire Jumper set (saru-banán) hangfal átkötők /33 cm/
2 640 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 52 800 Ft
Ultra Referencia saru + banán dugós kábelszett az osztott hangváltóval /mély + magas jelút/ kivezetett hangfalcsatlakozók áthidalóinak minőségi kiváltásához.A tökéletes hifi hangrendszer összeállításához szenvedélyre, türelemre és elkötelezettségre van szükség. Ha évekig tartó összeomlott hangfal, szobakezelések és fejlesztések után létrehozza a komponensek tökéletes kombinációját, és végre képes a zenét a legigazibb formájában megmutatni - ne hagyja ezt veszni. A nem megfelelő minőségű kábelezés, még ha az utolsó néhány centiméterig elszigetelve is, tönkreteheti a hangrendszer teljesítményét.
minden szava arany
-
-
válasz
hobizoli #44744 üzenetére
a digitális valóban digitális, de ehhez az is kell, hogy az a digitális jel jitter, akadás, probléma nélkül odaérjen a túloldalra, amihez pedig stabil fizikai kapcsolat kell.
a cédé is digitális, de ha elkezd bejönni a hibajavítás, már tudnak problémák lenni, eleve nem minden lejátszó javít ugyanúgy. -
hobizoli
nagyúr
válasz
qnadam #44741 üzenetére
ez olyan mint ~15-20 eve keshegyre meno vitak voltak itt PH-n az alaplapi optikai digitalis kimenet meg a rca koax digitalis kozott, melyik szol jobban a hazimozi erositon
digitalis az digitalis, nem jelenhet meg mas jel a kabel masik vegen
foleg hogy meg CRC is van benne -
-
dabadab
titán
válasz
totron #44735 üzenetére
Arra, hogy én - veled ellentétben - láttam ABX tesztet, részt is vettem rajta, láttam, hogy azok, akik ilyen nagyarcú kijelentéseket tesznek, milyen csúnyán elvéreznek, meg azt is, hogy akik TÉNYLEG képesek kiszúrni a 320-as VBR-t is, azok véletlenül sem mondanak olyanokat, hogy "elsőre kihallatszik" meg "bődületes különbség", mert tudják, hogy nincs ilyen, apró, jellegzetes hibákat vesznek észre.
Szóval én ténylegesen tapasztalat alapján beszélek.
Te milyen mp3-akat ABX-eltél? -
-
koby11h
őstag
Fiam 10 perce röhög a 3 milliós tápkábelen.
"Szinte HALLOM, ahogy hülyére veszik az audiofileket!" -
hobizoli
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
Nordost kabelek
kulon "kedvencem" az USB megoldasuk -
bambano
titán
válasz
F.E.K.. #44729 üzenetére
ja, kábel bejárató készülék = fehérzaj generátor
amit írt, hogy a kábel változik, miután beraktad, az valós. csak nem hiszem, hogy bárki képes lenne hallani. a kábel szárad, elkezd oxidálódni, szóval változás van. de ha a kábeled nem olyan gagyi (mint amit nekem sikerült vennem a héten...), akkor nem változik annyit, hogy valós érzet különbség legyen.
megugye az is ott van, hogy azok a zenék, amiket a többség hallgat, agyonkompresszált, szétdigitalizált hulladékok. annak egy kábel már nem tud ártani.
-
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
qnadam #44717 üzenetére
Én is simán, Sőt, anno a Nokia 5510-esem (mp3 lejátszós telefon) csak 64MB zene tárolására volt képes (létezett 96MB-os is, de ritka volt nagyon) így be kellett osztani a tárhelyet. Ezért lejjebb vittem az mp3-ak bitrátáját, amivel kb 30%-al több zenét tudtam felrakni a telefonra. Az utcán sétálva, vagy a buszon ülve, egy olcsó headsettel hallgatva, egyáltalán nem tűnt fel a különbség, az viszont nem volt mindegy, hogy húsz vagy harminc zene fér a telefonra...
-
-
válasz
bambano #44721 üzenetére
Pedig létezik az irányérzékeny kábel, pláne fülesnél egy idő után. Ha így hajtogatom, szól a füles, ha úgy, akkor meg nem
Arról mi a véleményed, hogy az optikai kábel vágásánál, ha óvatlan az illető az üvegszál darabja bőr alá jutva átvándorolhat a véráramba és akár temetés is lehet a vége? Erről vitatkoznak egy másik fórumban, de reddit szálon kívül máshol nem láttam, hogy az érintés is ennyire baj lehet. Gyulladást olvasok legfeljebb, meg hogy tüdőbe-szembe lenyelve nem valami szerencsés, de hogy csak érintésre is ennyire gáz lenne azt nem. -
bambano
titán
válasz
F.E.K.. #44719 üzenetére
A privát magánvéleményem az, hogy aki ezt leírta, annak még a harmadik szomszédja is idióta.
A jelenség ettől még létezik, elvben magyarázható, de jó eséllyel nem lehet hallani, se mérni. A hangfalak bejáratása is létező jelenség.
Amitől teljesen le szoktam hidalni, az az irányérzékeny kábel. Annak semmi fizikai alapja sincs. -
F.E.K..
senior tag
Ugyan kérem, hát egyértelmű: Nem placebo, valós jelenség!
Sóhaj...
-
totron
addikt
válasz
qnadam #44717 üzenetére
Nem, a konnektor mögött dedikált tápösvény van. Lossless és mp3 között dinamikában van bődületes különbség ami azonnal kihallható. Ezen kívül tisztaságban, lecsengésben/kontúrokban. A stúdió se legyen varázsszó. Terhes nők közül is van, aki dohányzik, arra hivatkozva, hogy van, aki egészségesen is beteget produkál. Ugyanígy a munkavégzés helye sem garancia semmire, ami a közhelyek szerint logikus kellene, hogy legyen.
#44713Lenry, a legtöbbeknél azért megállapodik a dolog, már csak anyagiak okán is. A legendák tehetősekről szólnak, akik pechükre a zenével meg pont kevésbé vannak kapcsolatban, a nyúlüregbe való ugrálással ellentétben. Ez egy alréteg, egy sub, nem szép beszennyezni az egész területet velük. A horgászok meg halra vadásznak, amit aztán meg sem esznek, brénfákk.
#44711KROK640, te gépistaként el vagy veszve benne? Vagyonokat költesz és sosem érkezel meg? Bocs, de te hantaföldjéről származol, ott témafüggetlenül szeretnek hülyeségeket költeni az emberek, ez nem a technika bűne és sajátja. -
válasz
KROK640 #44711 üzenetére
a gyenge mp3-at bármikor meghallom, némelyik tévészolgáltató átkódolt hangsávjait is, de van hogy az sbc-t is, ha pont olyan zenével akad össze. a közepes minőségű mp3-akat egy abx teszten viszonylag jó eséllyel kiszúrom, de már nem biztos, a jó mp3-akat nem. ezt valószínűleg tudnám fejleszteni, de nagyon nem akarom
értem, hogy miért lehet jó egy igazán jó hangrendszer, de örülök, hogy elvagyok nélküle, nem látom, mennyit javulna az életem minősége, ha minden más zavarna.ennek ellenére rontottam már el másokat
volt, aki mondta, hogy most már kifejezetten zavarja a laptopról szóló zene, többeknek meg tudtam mutatni, hogy mitől jobb egy pórias bt hangszóró vagy füles hangja, ha beállítom az eq-t, hasonlók, de a tömör ezüst kábelekig nem kellene eljutni.
a kábelfetisizmus meg mindig vicces, miközben a stúdiókban kb annyi az igény, hogy működjön, ne legyen kontaktos, a jelek szimmetrikusan utazzank... és ennyi.
de ugyanígy vidámak a vagyonokba kerülő tápkábelek, miközben a konnektor mögött ugyanaz a bármi van, amit épp olcsón lehetett kapni.ja és a legtöbb könnyűzene 44 khz / 24 biten készült...
-
KROK640
nagyúr
válasz
E.Kaufmann #44715 üzenetére
Szerencsére nekem a kajákkal nincs így, de a zenehallgatás határozottan ilyen nálam is
#44714 szebe : ez így szokott lenni
#44713 Lenry : +1 Egyetértünk
-
válasz
KROK640 #44711 üzenetére
A Hifi-vel az a legnagyobb baj, hogy vehetsz bármilyen drága cuccot, ha a füled is öregszik
Költhetek bármennyit, nem fogom már úgy hallani a Modern Talkingot (, nem röhög, legalább is hangosan nem) mint gyerekkoromban az uncsitesóm Videoton Waltham CD lejátszójáról valami szintén márkás fülessel, amire biztos elköltötte az akkori egy-két havi fizetését
Amúgy az a baj, hogy már a kajákkal is lassan ugyanezt érzem
-
szebe
addikt
válasz
KROK640 #44708 üzenetére
Korábban említett ismerősöknél kaptunk tárlatvezetést a pincében. Lent nem volt semmi baj, nyilván emelkedett a hangulat (megnyíltak olyan ajtók és előkerültek olyan kincsek...), de a kellemes hűvös úgy ahogy kordában tartotta a társaságot. Aztán visszaértünk a késő nyári - kora őszi melegbe. Gatya
-
-
-
KROK640
nagyúr
Megmondom őszintén sajnálom őket.
Ugyanis két eshetőség van :
1. nem hallja különbséget csak így akarja felhívni magára a figyelmet, így próbál valamiben hozzáértőnek tűnni, és kitűnni. Szerintem ezt kategóriát nem is kell tovább taglaljam2. Tényleg hallja. Ez a rosszabbik, ugyanis ha így van, akkor egész életében komoly vagyonokat kell költenie hangrendszerre, fülesekre stb, és utána sem a zenét fogja rajta élvezni, hanem azt, hogy tekeredik a bejáratós kábel.
Nekem egyébként eddig az összes audiofil ismerősöm megbukott a vakteszten, és még a saját hangrendszerüket sem feltétlenül ismerik fel, szóval erősen hajlok az első verzióra ...
-
-
-
-
BiP
nagyúr
válasz
totron #44701 üzenetére
#44601BiP, a 9-11% szakasszal mi van? Könnyed borokból sincs kevés.
Fingom sincs. Gondolom egy kalap alatt van a többivel. Ha nem szeretik a bort, nem fognak válogatni, hogy merre talál 10% körülit.Mi most a Hugora pörögtünk rá. (több gyártó is csinál ilyet) Elvileg bor alapú, de mégis izesitett, 6-7%, enyhén szénsavas. bejön.
Meg Cider. attól se állsz fejre. -
-
totron
addikt
Önmagad közhelygyárává lettél, közben meg azt hitted pálinkát állítasz elő. Ezért nem szabad hírül adni a tevékenységt.
Migrénkeltésben élen jár a "szulfitokat tartalmaz" tényállás. A többi hatásnak meg összetett a kémiája. Hát igen, minőség után kisebb az esély a macskajajra is.
#44684Lenry, többféle eset van. Ez legalább elsüllyedt és nem a Kolonikus szekrénysor tetején poshadt tízévig belépő szintű aszúként.
#44601BiP, a 9-11% szakasszal mi van? Könnyed borokból sincs kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nintendo Switch
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vicces képek
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest