Hirdetés
-
111459 - 111401
111459 - 111401 111400 - 111301 111300 - 111201 111200 - 111101 111100 - 111001 111000 - 110901 110900 - 110801 110800 - 110701 110700 - 110601 110600 - 110501 110500 - 110401 110400 - 110301 110300 - 110201 110200 - 110101 110100 - 110001 110000 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoodSpeed
veterán
Ja, hát az a helyzet, hogy az eseményt is a valódi Facebook accomról hoztam létre, szóval ... mert körülményes lett volna, meg kontraproduktív is kamuról. Pl Emesének hallottam csoportban meg sem tudtam volna osztani, meg a Berettyóújfaluban hallottam csoportban, és a Facebook ismerőseim előtt sem.
Ez az a pont ahol anonimitás meg hatékonyság nem jár együtt.😆
Közben nézek egy filmet Netflixen az utolsó ház a címe, azért kezdtem el nézni, mert a ház foglyul ejti őket, és hát a napokban volt téma, mekkora poén lenne ha ellenem fordulnának az okoseszközeim. 😆
Ez meg nem is okos otthon ami a filmben van. Mondjuk eléggé elvont a sztori. 😆. De már olyan 26 éve, hogy az elvont filmek berrobbantak kb... olyan 2000 körül kezdődött terjedni a trend. Addig leginkább az akciófilmek domináltak.
-
KROK640
félisten
-
GoodSpeed
veterán
Beraktam a helyi FB csoportba is.😆 -
GoodSpeed
veterán
Kénytelen leszek...
Izé, három napos hajam lesz... A bőrgyógyra már vagy 3 hónapja van időpontom... "klassz" ez a TVK...
Ja e elnéztem a dátumot, és júliusban már letoltem, hogy augusztus 2-án lesz... szóval már van hajam, csak 1 hónapnyi kopaszságot megspórolhattam volna :XD -
KROK640
félisten
-
I02S3F
addikt
Ejha! Nincs kifogásom ellene, mert ha szüksésges a rövid haj/kopaszság, akkor szükséges
.És szerintem, ha valaki kopaszodik, az természetes! Nincs vele semmi baj!
-
GoodSpeed
veterán
-
I02S3F
addikt
-
KROK640
félisten
Itt meg ebédre : Egy feles mézes pálinka, majd Thai Chef Tomyum leves, aztán spagetti indokolatlanul horribilis mennyiségű reszelt sajttal, hússal és mexikói szósszal, őszi barackkal, és fehérborral. Kísértőnek pedig az 1964-es Le gendarme de Saint-Tropez megy

-
KROK640
félisten
Na klassz, melyikbe?
Egyelőre azért nem írtam be címet, mert gondolom úgy lenne helyes, ha szólunk a helynek előre (pl Berettyóújfaluban a Bögrében így csináltuk) de ha véletlen ketten leszünk csak akkor beégés a hely személyzete előtt. 😆A másik véglet, hogy későn szólunk és leszünk 4 tucatnyian. 😆
Debrecen közelsége miatt, lehet bízni abban hogy onnan jönnek páran. Speciel még kaposvári haveromnak is átküldtem. 😆A Trollok komolyanba. Egyrészt Randomname rendszeresen jár Ebesen, és amúgyis ismerem már, másrészt ott van egy pár tag akivel már amúgyis aktuális találkozó, szóval hátha jönnek ők is
(még a végén új off topic születik, nem lenne egyedi a GSFen volt ilyen, hogy a talin lévők utána egy külön OFF-ot is nyitottak)
Persze a helyet majd 24 órával előtte publikáljuk (nem mintha túl nehéz lenne kideríteni). -
GoodSpeed
veterán
Na klassz, melyikbe?
Egyelőre azért nem írtam be címet, mert gondolom úgy lenne helyes, ha szólunk a helynek előre (pl Berettyóújfaluban a Bögrében így csináltuk) de ha véletlen ketten leszünk csak akkor beégés a hely személyzete előtt. 😆A másik véglet, hogy későn szólunk és leszünk 4 tucatnyian. 😆
Debrecen közelsége miatt, lehet bízni abban hogy onnan jönnek páran. Speciel még kaposvári haveromnak is átküldtem. 😆 -
KROK640
félisten
-
GoodSpeed
veterán
Kroki: ki halt meg az önkormányzatnál?
-
GoodSpeed
veterán
-
KROK640
félisten
Jaj, ezt most csináltam, hogy megláttam Nálad a Win9x-ét... XP óta nem használtam... annyira ronda szegény... :XDDe még 2004-ben is az ME-t használtad?

2005-ben már XP de a ronda 9x classic skinnel?
Ó faxom, nevem megint bent maradt... mondjuk már mindenki tudja
Nem baj kiszerkesztem
Nem egészen : 2001 január 5 óta használtam Win ME-t, 2001 októberétől pedig XP-t. De a WinME megmaradt másodlagos oprendszernek, egészen 2009-ig(!). Bár igaz 2006 után már kb sose bootoltam be.
Igen az XP is ment classic skinnel egy ideig, olyan Win 2000 jelleggel. Aztán később csicsásítottam előbb sima XP kinézet aztán pedig Vista skin.Már fejből tudjuk a nevedet

Nálam most ez a helyzet :

-
GoodSpeed
veterán
-
GoodSpeed
veterán
28GB csak a játéktól? Nem rossz!
(még emlékszem mikor a 20GB-os HDD-m kifejezetten hatalmasanak számított
)32GB mellett esélyesen kevesebbet foglalna, mert azt észrevettem ha több a RAM akkor minden pazarlóbban bánik vele. Pl nekem a Windows 10 csak úgy hogy az asztal van, 32GB-nál 6GB RAMot foglal, ugyanakkor 16GB-nál már 4-el is beéri ...
Hát felmerült bennem, hogy kicsit megborult, ezért ellenőriztettem az EA Appal, szerinte ok, most meg Windowsz-nál futott az SFC /scannow
:Windows Resource Protection did not find any integrity violations.
-
GoodSpeed
veterán
jajj, az ilyen régi screenshootokat én is szeretem
rengeteg van nekem is, még a '90-es évek legvégéről, 2000-es évek elejéről is.
Itt egy 2000-ből
2001 július
2003-ból
2004 március
2004 december
2005 január eleje
2005 január közepe"31 voltam" --- öreg vagy mint az országút
(mondom én aki 1942-ben már BF109-esen repült
)A csajok meg olyanok, hogy amelyik okos annak 16-45 éves kora között van 30 jó éve. De sok elszúrja és annyi sincs. Egy nagy szerelmem itt lakik a közelben, bitang bige volt. Anno letekertünk pár menetet, de azóta férjhez ment, kipottyantott két gyereket, és még most sem rúgnám ki az ágyamból, de már a fénye azért láthatóan megkopott.
Jaj, ezt most csináltam, hogy megláttam Nálad a Win9x-ét... XP óta nem használtam... annyira ronda szegény... :XDDe még 2004-ben is az ME-t használtad?

2005-ben már XP de a ronda 9x classic skinnel?
Ó faxom, nevem megint bent maradt... mondjuk már mindenki tudja
Nem baj kiszerkesztem
-
KROK640
félisten
28GB csak a játéktól? Nem rossz!
(még emlékszem mikor a 20GB-os HDD-m kifejezetten hatalmasanak számított
)32GB mellett esélyesen kevesebbet foglalna, mert azt észrevettem ha több a RAM akkor minden pazarlóbban bánik vele. Pl nekem a Windows 10 csak úgy hogy az asztal van, 32GB-nál 6GB RAMot foglal, ugyanakkor 16GB-nál már 4-el is beéri ...
-
KROK640
félisten
-
GoodSpeed
veterán
-
I02S3F
addikt
Remek, akkor megvan az első jelentkezőnk!
Ha esetleg mégis meggondolnád magad és nem jönnél, akkor átszállítunk a SzUSz-ba, ami jelen esetben nem a Szeged Utcai Szabadidőpark, hanem a "sztrogije uszlovija szoderzsanija" azaz a szigorúan őrzött részleg az IK-2 kolóniában - Mordvinföld, Javasz városka. Darja Trojedirkina azaz Háromlyukú Darja lesza beceneved a fogvatartottak között
Tudjuk, hogy ki vagy, hol laksz, és hol dolgozol.
Bár ha utalsz 100-100 ezrest (euroban) nekem meg Goodspeednek, akkor talán eltudunk tekinteni megkapó társaságodtól, és a Mordvinföldi kirándulásodtól is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Természetesen csak viccelek, és sajnálom, hogy nem tudsz jelen lenni a topictalálkozón, nélküled nem lesz az igazi
)Még így sem bánom, hogy kimaradok! A lyukak közzé a fülemet is beleszámoltad?
-
KROK640
félisten
-
KROK640
félisten
Remek, akkor megvan az első jelentkezőnk!
Ha esetleg mégis meggondolnád magad és nem jönnél, akkor átszállítunk a SzUSz-ba, ami jelen esetben nem a Szeged Utcai Szabadidőpark, hanem a "sztrogije uszlovija szoderzsanija" azaz a szigorúan őrzött részleg az IK-2 kolóniában - Mordvinföld, Javasz városka. Darja Trojedirkina azaz Háromlyukú Darja lesza beceneved a fogvatartottak között
Tudjuk, hogy ki vagy, hol laksz, és hol dolgozol.
Bár ha utalsz 100-100 ezrest (euroban) nekem meg Goodspeednek, akkor talán eltudunk tekinteni megkapó társaságodtól, és a Mordvinföldi kirándulásodtól is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Természetesen csak viccelek, és sajnálom, hogy nem tudsz jelen lenni a topictalálkozón, nélküled nem lesz az igazi
) -
KROK640
félisten
📢 Prohardver fórumos találkozó – Ebes
Sziasztok!
Szeretnénk egy kötetlen Prohardver fórumos találkozót szervezni Ebesen, 2026. szeptember 5-én (szombaton), 10:00 órától.
A cél egyszerű: találkozzunk személyesen is, beszélgessünk egy jót a fórumról, hardverekről, technológiáról és minden egyébről, ami szóba kerül. 😊
📅 Időpont: 2026. szeptember 5. (szombat)
🕙 Kezdés: 10:00
📍 Helyszín: Ebes
A pontos helyszín és cím akkor válik elérhetővé, ha elegendő érdeklődő jelentkezik, ezért aki szívesen részt venne, jelezze a hozzászólások között!
Minél többen összejövünk, annál jobb lesz – várunk minden Prohardver-est! 😊Na így jó?
10 nem korai egy kicsit? én mondjuk 12:00-ra gondoltam és akkor ebéd idő.
Amúgy jó.
-
KROK640
félisten
jajj, az ilyen régi screenshootokat én is szeretem
rengeteg van nekem is, még a '90-es évek legvégéről, 2000-es évek elejéről is.
Itt egy 2000-ből
2001 július
2003-ból
2004 március
2004 december
2005 január eleje
2005 január közepe"31 voltam" --- öreg vagy mint az országút
(mondom én aki 1942-ben már BF109-esen repült
)A csajok meg olyanok, hogy amelyik okos annak 16-45 éves kora között van 30 jó éve. De sok elszúrja és annyi sincs. Egy nagy szerelmem itt lakik a közelben, bitang bige volt. Anno letekertünk pár menetet, de azóta férjhez ment, kipottyantott két gyereket, és még most sem rúgnám ki az ágyamból, de már a fénye azért láthatóan megkopott.
-
Luck Dragon
támogató
-
gerner1
nagyúr
-
GoodSpeed
veterán
Reggelt
Sárkány láttad ezt, nekem most találta:
-
I02S3F
addikt
-
GoodSpeed
veterán
Reggelt. Nemcsak a csajoknak jövök be...
Szerencsére a csávók nekem nem. De mégis nagy elismerés ez.😆 -
GoodSpeed
veterán
Megint elfogyott a helyem a képeknek, ezért kiszedtem

Bakker játék főképernyőjén is 13 GB VRAM :XD -
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Szeretnénk egy kötetlen Prohardver fórumos találkozót szervezni Ebesen, 2026. szeptember 5-én (szombaton), 10:00 órától.
A cél egyszerű: találkozzunk személyesen is, beszélgessünk egy jót a fórumról, hardverekről, technológiáról és minden egyébről, ami szóba kerül. 😊
A pontos helyszín és cím akkor válik elérhetővé, ha elegendő érdeklődő jelentkezik, ezért aki szívesen részt venne, jelezze a hozzászólások között!
Minél többen összejövünk, annál jobb lesz – várunk minden Prohardver-est! 😊Na így jó?
Jó! Én szeretnék jelentkezni a nem résztvevők közé
!Csak viccelni akartam! No offenz!
-
GoodSpeed
veterán
Sziasztok!
-
GoodSpeed
veterán
Na jó lesz ez:
-
GoodSpeed
veterán
-
KROK640
félisten
-
GoodSpeed
veterán
-
KROK640
félisten
-
GoodSpeed
veterán
Krok: Joci a Macit nem ismerted a Debrecen szobából?

Vagy admantitot? Bridzsottot? -
GoodSpeed
veterán
Ja jó arc!

A XX. századi nagy öregek még tudtak fegyelmet tartani

pl, 2011 előtt ki mondta, hogy Mubarak diktátor? Az amcsikkal pacsizott...
Vagy Pinochet-et egyenesen Margaret Thatcher bújtatta... (mondjuk Pinochet egy seggfej volt).Van egy idézet ami a 1950 előtt született, nem írom le, hogy ki mondta, de szerintem tudni fogod: "a nyugati demokráciák dekadensek". Ebben amúgy az ősi ellenségével és egykorfi kényszer szövetségesével Joszif Visszarionoviccsal egyet is érthettek.
Nézd meg mi megy Angolországban (keress elő, egy 1920 előtti magyar nyelvű világ vagy Európa térképet, és Anglia Angolországnak lesz írva, jó eséllyel
). Lizzy Out, az indiai ránézésre kasztszökevény out, Starmer out, a mostaninak meg a nevét sem tudom...Korábban a digóknál volt ez politikai sportszám, hogy az volt ritka amikor 4 évet kihúzott egy... ezzel szemben, a kedves vezető, akinek népe tobozlevesen él, mindet kiikszeli

Ebben lehet, hogy nem fogunk egyetérteni. De 4 éves ciklusokban úgy, hogy az első két évben tervezgetés, meg tökölés van, illetve gyüjtögetés a következő 2 évbeni osztogatásra sikeresen kormányozni nagyon nehéz.
1990-2010 között ez ment. Aztán jött 16 év aminél teljesen világos számomra, hogy csak azért maradtak kormányon, mert nem volt kormányzásra képes ellenzék, mert sütött róluk, hogy nem összefogás, hanem összefosás.
Egy autoriter berendezkedés előnyös lehet, ha az autoriter vezető a népéért él, és a népéért cselekszik. Kevés az ilyen de volt, még a magyar történelemben is.
Szaddám Hussein, és Moammer el Kadhafi is reformerként indultak. Szaddam viszont rossz irányba fordult. Kadhafi: most jobb a líbiai népnek?
De igen, voltak a saját népükre kifejezzen ártalmasak is, mint pl Nicolae Ceaușescu. Szoktam is poénkodni, hogy a legszebb sorozat amit láttam, a Ceaușescu házaspárra leadott volt..
Na és Idi Amin Dada sem egy kifejezett finom fiú volt.
-
KROK640
félisten
-
KROK640
félisten
A volt Szovjet tagállamokat én is eléggé vágom. Tokajevet szoktuk Igla cimborámmal emlegetni még. Apropó, ő vele tuti nagyon jól meglennél

-
GoodSpeed
veterán
-
GoodSpeed
veterán
Nekem a Covid időszak egy elég jó időszak volt az életemben, és nagyon rendhagyó. Ráadásul három különböző országban is átéltem.
Simán blicceltem a buszon, nem érdekelt.Türkmenisztánba viszont nem jutott el (állítólag). Legalábbis a Türkmén elnök azt mondta. (érdemes utánanézni az országnak, Észak-Korea kettő).
Ja Türkménbasi
Az ilyen autoriter országokat kenem-vágom. Meg a SZU egykori tagállamait
Annyira, hogy van aki lekomcsizott... 

-
KROK640
félisten
Jaja, mekkora bohóckodás volt, aztán népességarányos halálozás alapján a mienk volt az egyik legmagasabb (dobogós hely).
De emlékszem eleinte nem túnt annyira súlyosnak, és elkezdtek teóriák terjedni, hogy a BCG oltás miatt immunisak a magyarok. Na ebből aztán sikerült eljutni, a legrosszabb eredményekhez. Majd a degeneratív törzs tagjai "a végén" nyunyókával úgy ölelkeztek : Igen, megcsináltuk, megmentettük a hazát - mintha tényleg az lett volna a helyzet.Azért akkoriban jó volt izlandinak vagy Észak-koreainak lenni
. Bár utólag azt mondták, hogy oda is bejutott.Ja a buszon meg nem lehetett jegyet venni, ugyanakkor nem volt ingyenes az utazás, csak online kellett volna... én meg megvettem a jegyet, csak a sötét a QR kódot nem tudtam leolvastatni, így beváltatlan de megvásárolt jeggyel blicceltem.

A szoboszlói rendőröket bírtam, mert az ellenőrök látványosan nem ellenőriztek senkit, de az utakon karantén idején is ment civil rendőrautóból a pofátlanítás
Nekem a Covid időszak egy elég jó időszak volt az életemben, és nagyon rendhagyó. Ráadásul három különböző országban is átéltem.
Simán blicceltem a buszon, nem érdekelt.Türkmenisztánba viszont nem jutott el (állítólag). Legalábbis a Türkmén elnök azt mondta. (érdemes utánanézni az országnak, Észak-Korea kettő).
-
KROK640
félisten
-
Luck Dragon
támogató
De amúgy klinikailag igazolt, vagy csak felállítottad a diagnózist?
Nekem pl 2005-ben kezdődött, 2007-ben, amikorra végigjártam mindent, hogy a szerviokokat kizárjam, lett diagnmosztizált pánikbetegségem.
Azért ilyen sokára, mert a pánikbetegséget a "vicc rendelőben" kezelgetik, és két évig nem mentem be oda, tekintve, hogy kisváros, és a családom ismert, és elismert volt a városban. Na meg pletykás egy hely.
Szóval amikor kimerítettem nagyjából mindent - amit akkor elérhettem - bementem, majd a pszichiáterasszonynak ezt mondtam: nézze kedves főorvosnő... engem ideküldtek, mert nem találják a szervi okokat. Szóval essünk túl rajta, hogy lelkileg minden oké, és akkor már talán fentebb engednek (Cardio CT pl).
Meghallgatott, majd adott annyi Xanaxot, hogy 2007 tele az úgy telt, hogy egy nap kb 6 órát voltam ébren. Ekkoriban 70 kiló sem voltam.
Aztán jött a Paroxetin reggel 20 mg. Az okozott némi szexuális diszfunkciót...
Szóval gyorsan elszaladtam, és nagyon szépen körülírtam, hogy mi a probléma.Azt mondta maga sovány, nem baj, most majd szed magára.... Mire én... hehe eddig ezt még senkinek sem sikerült elérnie gyermekkoromtól kezdve... pedig a város legjobb gyermekgyógyász főorvos volt a kezelőorvosom....

Estére kaptam 60 mg Mianserint, de csak 30 Mg-ot szedtem be. Aztán elmentem aludni. Éjszaka arra ébredtem , hogy baromira éhes vagyok. Kb kiettem a hűtőt, majd alvás.... másnaptól kezdve ez mindennap így ment. Olyan gyors ütemben híztam, hogy szó szerint kezdett fájni a bőr, ahogy nyúlt

Naponta mértem magam, mint most. 84 kilónál állt be hosszú időre. 2011-től 2013-ig abszolút gyógyszermentes voltam. Úgy voltam vele, hogy meggyógyultam.
Azért 2013-ban sikerült kétszer elvitetnem magamat a rohammentővel. Természetesen visszajött. A mentősök rendesek voltak, bár az egyik azt mondja a szobában, miközbern 140-es volt a pulzusom: na ez sem fog 150 évig élni ...

Nagypapám aki nagyon gyakorlatias ember volt, sosem ismerte el, hogy pánikbeteg lennék. Ő a szervibetegségekben hitt, a többi az hiszti volt.
Szóval 12 évvel ezelőtt így kötöttem ki pszichoterápián. Amiben amúgy sosem hittem. Igazából gyónni jártam. Meg megcsináltam az MMPI teszt (Minnesota Multiphasic Personality Inventory)-et a Rorschach-tesztet.
60 órát töltöttem a pszichológusommal. Ilyen dolgokra szürettem rá, mint: Autizmus, Asperger, Skizofrénia, bipoláris-zavar ezek közül egyik sem igazolódott (szerencsére).
Miután rátértem, hogy mi nincs, megkérdeztem, hogy mi van esetleg? Ekkor ez hangzott el: van bennem némi nárcisztikusság. Nem túl erős. Mire én: ennyi? Komolyan csak ennyi? Igen. Jött a válasz.
Mondom remek, a mértékletesség a fontos, és egyből megvilágosodott előttem, hogy 2000-ben miért mertem az osztályfőnökmre gimiben rábaszni az ajtót!

Ezt amúgy monstanában "sikk" demonizálni. De engem különösebben nem érdekel. Egyfajta ajándék, extra védelmi réteg. Soha nem tudtak megalázni, mert bármikor próbálkoztak, ez megvédett.
Megjegyzem: nekem nincs beírva ez az adatlapomra, csak az F4100

Bár 2015-ben amikor Sinus Pilunidalis műtétre vártam, és tolták belém infunzióban a nyugtatót, volt egy lelkiismeretes nővérke, aki éjszaka a betegek BNO kódjait nézegette... szóval bejön a szobámba és így szól.... hmm... hmm... kedves, maga még fiatal... akire egyszer ráragasztják az F BNO kódot, arról az életben nem veszik le....
Amúgy több féle nárcisztikus van, de alapvetően megkülönböztethető kettő: az egyik titkolja a másik meg büszke rá.

A városban sem járt jól az egyik vendéglátós beképzelt fia, még rendőrt is hívtam rá!

Azóta meg akarnak verni....

De hangsúlyozom: ez nekem nincsen beírva!
Ez van akkor ha tisztelik az embert...
De mint látható simán beszélek róla, hogy igen, van némi beütés valószínűleg, de egyáltalán nem zavar, és nem szégyellem.Csak magamból indulok ki, nincs semmilyen orvosi diagnózis. Bár ehhez felesleges , aki szereti a rendet , ahhoz nem kell.
-
GoodSpeed
veterán
Jééé, egy Ikarus faros. Egyszer a covid alatt Debrecenben - a tóciban szálltam fel - ilyen busz jött. Már sötétedett, menni kellett haza (este 8 után támadt a vírus), és nagy késéssel egy ilyen busz jött. Azzal mentem Ebesig. Nagyon oldschool volt
(Sajna a sötét miatt nem tudtam használható képet csinálni róla az akkori telefonommal
)Jaja, mekkora bohóckodás volt, aztán népességarányos halálozás alapján a mienk volt az egyik legmagasabb (dobogós hely).
De emlékszem eleinte nem túnt annyira súlyosnak, és elkezdtek teóriák terjedni, hogy a BCG oltás miatt immunisak a magyarok. Na ebből aztán sikerült eljutni, a legrosszabb eredményekhez. Majd a degeneratív törzs tagjai "a végén" nyunyókával úgy ölelkeztek : Igen, megcsináltuk, megmentettük a hazát - mintha tényleg az lett volna a helyzet.Azért akkoriban jó volt izlandinak vagy Észak-koreainak lenni
. Bár utólag azt mondták, hogy oda is bejutott.Ja a buszon meg nem lehetett jegyet venni, ugyanakkor nem volt ingyenes az utazás, csak online kellett volna... én meg megvettem a jegyet, csak a sötét a QR kódot nem tudtam leolvastatni, így beváltatlan de megvásárolt jeggyel blicceltem.

A szoboszlói rendőröket bírtam, mert az ellenőrök látványosan nem ellenőriztek senkit, de az utakon karantén idején is ment civil rendőrautóból a pofátlanítás
-
GoodSpeed
veterán
-
KROK640
félisten
Erről csak hármat lőttem, mert a tulajtól nem tudtam engedélyt kérni, de az király volt, hogy nincs rajta rendszám, mert nem kellett eltakarni. .D
Erről viszont van 24 képem. Hátul szerelték... én meg nem tudom, hogy honnan vettem a bátorságot (a sarki fűszeres sem volt nyitva), de felsettenkedtem körbefotóztam aztán angolosan távoztam.
Jééé, egy Ikarus faros. Egyszer a covid alatt Debrecenben - a tóciban szálltam fel - ilyen busz jött. Már sötétedett, menni kellett haza (este 8 után támadt a vírus), és nagy késéssel egy ilyen busz jött. Azzal mentem Ebesig. Nagyon oldschool volt
(Sajna a sötét miatt nem tudtam használható képet csinálni róla az akkori telefonommal
) -
KROK640
félisten
-
KROK640
félisten
Erről csak hármat lőttem, mert a tulajtól nem tudtam engedélyt kérni, de az király volt, hogy nincs rajta rendszám, mert nem kellett eltakarni. .D
Erről viszont van 24 képem. Hátul szerelték... én meg nem tudom, hogy honnan vettem a bátorságot (a sarki fűszeres sem volt nyitva), de felsettenkedtem körbefotóztam aztán angolosan távoztam.
Nem is kell engedélyt kérni. Közteróleten nyilvánosan lefotózhatod. Még akkor is ha ez nem tetszik neki. De általában szokták szeretni. Pl Obermehlerben egy Dodge pickupot lefotóztam úgy, hogy benne ült a nő aki a tulaj volt. Mosolygott rajta, kicsit bezsélgettünk, és napokig akárhol meglátott az utcán integetett és dudált.
De mást mondok : Mikor egy novemberi hétköznap végiggurultam fél pesten az 1963-as Mercury Monterrey-el, akkor is vagy 100-an lefotóztak, meg csomóan integettek. Utána (már alkonyat kezdett lenni) az 1965-ös Impalaval detto ugyanez volt.De biztosra veszem, hogy arról is van valahol pár képe valakinek, hogy KROK egy Lincolnt, Hummert, vagy épp T-birdöt vezet.

Ez ilyen, ha valaki nem akar feltűnni, akkor vegyen szürke Suzukit/VW-t.
-
KROK640
félisten
Nos, lehet.
De szándékosan nem (a Donyeck városa melletti) Mar'inkát írtam. Mai napig emlékszem rá, hogy hol álltunk meg ott pisilni, és még röhögtem is, hogy ennek a városnak még jót is tesz (egy lerobbant poszt Szojvet városka volt).
Ma már szó szerint nem létezik, olyan mint Vovchansk, hogy csak egy törmelékhalom van a helyén. Földig lett rombolva az egész.
De Chasiv Yar-t is sajnálom, nagyon hangulatos városka volt, az egyik a földrajzi elhelyezkedése )a város egyik vége gyakorlatilag egy hegy tetején állt, és jó messzire el lehetett látni onnan) a másik, a főtéren a templom ami panelekkel volt körülvéve. Ezek azok amiket már aligha fogok újra látni... -
GoodSpeed
veterán
-
KROK640
félisten
Nekem tetszik az ötlet kifejezetten

(De még akár Debrecenig is elmegyek ha kell) -
GoodSpeed
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
111459 - 111401
111459 - 111401 111400 - 111301 111300 - 111201 111200 - 111101 111100 - 111001 111000 - 110901 110900 - 110801 110800 - 110701 110700 - 110601 110600 - 110501 110500 - 110401 110400 - 110301 110300 - 110201 110200 - 110101 110100 - 110001 110000 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 845 G9 Profi Laptop Akár Suliba 14" -60% Ryzen 5 6600U (12.Gen Int) 16/256 Iris Xe
- Dobozos ASUS Vivobook 18 hüvelykes Extra Nagyképernyős Laptop -30% AI Ryzen 7 260 32/1TB FHD+ 144 Hz
- AKCIÓ! Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III
- Canon EF 50mm f/1.8 II
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Oppo Reno5 Z 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 I RYZEN 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I 6 hó gari
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15IRH8 FHD Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA FSP 750W
Beraktam a helyi FB csoportba is.😆

.
Mivel hajam nincs...

Bakker játék főképernyőjén is 13 GB VRAM :XD
Ezt a képet csak azért, mert 2013... Win 8...
Szerencsére a csávók nekem nem. De mégis nagy elismerés ez.😆