Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #2345 üzenetére
Én is tudok jönni pénteken.
Ha pályákról van szó, Kuala Lumpur és Monaco kivételével igazából bármi jöhet... Egyik pályán sem vagyok túl jó...
(#2348) makkai: Igen, sajnos sokszor előfordul, hogy mire valaki csatlakozik, már elindították a szervert így lecsúszik a futamról... Szerintem az lenne a jó megoldás, hogy - ahogy írtad - megbeszélt időben gyülekezni, illetve kihasználni a "READY / NOT READY" lehetőséget.
-
makkai
aktív tag
válasz
Steady74 #2345 üzenetére
Én valószínűleg leszek. tegnap is voltam, hívtál is, de mire elfogadtam az invitálást, adddigra már elkezdtétek, Én meg beléptem másik játékba, így szépen pont mindíg fedésben játszottunk máshol.
Valahogy pontos időt kellene megadni, a futam kezdésre, ha elég sokan lennénk.
Pl. ha megeggyezünk, hogy 21:00, akkor 20:50 kor létrehoznád a szerót, és 21:00-ig lehet gyülekezni. A liveban ott mutatja az órát, úgyhogy azzal sem lenne gond, hogy kinek éppen hogy jár az órája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest