- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sikerült valahogy felpakolni a patcheket, futott is. De folyamatosan kifagyott, mehet most a reinstall megint... Kormánnyal játszom, egy Trust GM-3200-zal, ami nem támogatott, szóval bármit nyomok rajta, nem fogadja el Start-ként. Van erre valami megoldás, regedit dolog? Mert az OEM Name-t átírtam, de a Windows 7 eszközöknél ugyanúgy USB Steering Wheel szerepel.
Amúgy nem tudom mi legyen, az 1.2 patch-et biztosan nem fogom felrakni, az 1.1 is lehet hogy fagyogat. Van valami mod hozzá, amit egyszerű felhasználók csináltak és javít pár bugot? -
gaben82
tag
Én pl sokat játszom tc-vel
és most már sokat gyakorlom nélküle.Konkréttan Montreal legjobb időmérőm kemény gumin:
tc on: 1:07.675
tc off: 1:08.265Nálam egyértelműen tc on a gyorsabb, mivel ahhoz szoktam, de pl Vixen megfutja off
is ugyanazt, mert ő mindig úgy tolja.
Szerintem ennél a játéknál a segédletek nem lassítanak nagyon, sőt
ha kezdő vagy akkor gyorsítanak -
makkai
aktív tag
Én is TC nélkül kezdtem, azután kormány gond miatt váltottam TC-re, és utánna a legszembetűnöbb különbség az lett, hogy kisebb koccanásoknál nem forogtam ki.
előtte 1 kis kocc és már pörögtem is, a TC-s kolléga meg vígan ment tovább.
De amúgy picit gyorsabb voltam TC nélkül, de viszont gumikopás előrehaladtával többet lassultam, mint TC-vel, szóval nálam kb. versenytávon kiegyenlítődik. -
--Lorant--
aktív tag
Az egy időszakba brutálisan rossz volt,Tönkretett egy(többet) nagyon jó kis bajnokságot,de mostanság már türhető,azaz ha felmegyek LIVE-ra akkor max 1x dob le. (külföldiekkel gurulás) ha szerveznénk magyar szervert azt nem tudom. Minden esetre marad az aláírásm ,mert nem felejtem el egy könnyen azt az időszakot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest