Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Egyetértek.
Sokkal jobbá, élethűbbé lehetne tenni egy kis odafigyeléssel.Én leginkább azt hiányolom, hogy a törésanimálás egy kalap szar, meg az ai is elég szégyen. Azt meg már nem is említem, hogy a számítógép által vezérelt autók soha nem ütköznek, semmi bajuk nem lesz. Pedig ezt még a 94-es Nascar-ban is megoldották anno.
Semmi ilyen véletlen effekt nincs az időjáráson kívül.Jó, persze netes játéknál ez nem fontos. De azért néha jó otthon kiereszteni a gőzt, és körözni párat.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
A végén kiderül, hogy ezzel a játékkal csak a szívás van

Sikeresen leszedtem a Momo kormányhoz a logitech profilert. Installálás után pár funkció elérhető lett a játékban, meg is lepődtem, hogy a momonak ilyen erős a ffb-je. Az viszont szívás, hogy azóta mióta ez a progi fut, beállnak az első kerekek, ergó vmi a fékkel van elállítva. Nem tudom hogy a momo típus hiba jött-e elő így hirtelen vagy csak vmit nagyon nem jól állítottam be.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Szingapúrban a legdurvább a helyzet, ott 20mp-el lehet jobbat menni mint az idei pole...
És ezt a problémát semmilyen patch nem fogja megoldani sajnos.
Vixen: ezt nagyon szomorúan olvasom, de megértelek! a legtöbb pályán igencsak feltetted a mércét, szóval egy darabig meglesz a motivációm
sok sikert mindkét területen 
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
"akik első körben megvették, ingyen tesztelnek a codemastersnek"
Nemhogy hogy ingyen... még mi fizettünk!!!

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
(#2288) [CS]Blade2: Tegnap megnéztem és kiderült, hogy rosszul emlékeztem: Suzuka - DRS mérési pont: 130R; DRS-zóna: rajt-célegyenes...
Elnézést, a rossz infoért!

--
(#2336) makkai: EZEN AZ OLDALON találsz néhány setupot, a hiányzók is hamarosan felkerülnek.

--
(#2300) Trihorn: Nem tudom, nekem nem lett jobb a Spectator mód, úgyanúgy szaggat, füstöl, repked az autó, a hangja pedig továbbra is kritikán aluli...

-
Steady74
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
hat ennek orukok

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Ahogy írtam is: "asszem" a Spoon után... Nem tuti biztos...

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Asszem Suzukában a Spoon után van, a többit nem annyira néztem...
-
törölt tag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
jó mondjuk otthon a székben ülve nem fáraszt a gravitáció, meg minden és verseny közben kimehetek pisilni is

valakit meg kell kérni hogy rázza az fejemet közben
még nem állítgattam a kocsit annyira nem akartam belefolyni
Új hozzászólás Aktív témák

- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Metal topik
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Gigabyte B450 Aorus Elite - Leírást olvasd el -
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Semmi ilyen véletlen effekt nincs az időjáráson kívül.
sok sikert mindkét területen