Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KunEmber
senior tag
165-öt használok, meglepően nagyon - nagyon jó. Térkép lehetne benne normális, bár az is igaz, ha előre feltöltöm az útvonalat, akkor legalább mutatja hogy merre vagyok attól.
Saját magam számára, aki itt a falu környéki ismerős helyeken futok terepet, a 165-ből egyedül a zafír kijelző hiányzik.
-
p2pp
őstag
Szia!
Ez már nem a GT6 Pro témája sztem.
Ezért ide is írok.
Gt6 pro gyenge nekem futásra.
Viszont még nem annyira sokt futok, h fél milkás órám legyen.
Nem zavar ha 2 is van a kezemen.
De a Terepfutás is minden más is jó lenne a térképek és a Navi miatt is.
Ezért néztem ma 965.
Vagy elég lenne kezdésnek az FR255?
Előzmények:
Nekem a GT6 Pro akkora nagy csalódás.
Leírhatatlan.
Mint Okosóra tökéletes.
De a 🏃 az amit velem leművel. Na az kuka.
Ha elindul a 🏃 3km után nem tudta hol van.
Mintha jelet vesztett volna. Majd újabb 5 km láss csodát felébredt csipkerózsika álmából és végre megtudta hol van.
Legutoljára el sem indította az edzést.
Nem mindig csinálja. Amikor úgy érzi sokkot kapott. 🤣
Ha félúton kézzel megállítom, amíg frissítek, bizonytalan az újraindulás. Ezt egy ilyen kaliberű órának nagyon nem kéne csinálnia!
Ha vki tud jó Garmint, ami nekem a legjobb lehet futni? -
flash-
veterán
valami yt videó szerint van ha előfizetnék komootra (amit nyilván nem fogok megtenni)
-
MC Pite
veterán
Nem értem teljesen, komoot alkalmazás nincs úgy órára, hogy legyen a nyomvonal alatt térkép is...
Explore segít akkor, ha az kevés.
Fontos: Turn by turn navigálás akkor van, ha connect-el töltöd rá az útvonalat, de ehhez net kell. Explore is rá tudja tölteni, ez megy az erdő közepén is, de nem navigációs lesznek utasítások.Korábbról: [link]

-
flash-
veterán
pár napja használom a venu3-at nekem tetszik, kisebb dolgok hiányoznak csak, térkép szintű navit ugye nem lehet sehogy sem "ráhekkelni?" ( annyit találtam hogy a komootra kellene előfizetni akkor lenne, de az annyit nekem nem ér..)
-
MC Pite
veterán
Valakinél volt ma gps-el probléma? (érvénytelen sebesség, illetve pause akár huszonx km/h-nál)
-
MC Pite
veterán
válasz
5150head
üzenetére
Ezek is jók?
Next, verify the settings within the Garmin Connect app, making sure "Phone Notifications" are enabled for both "During Activity" and "Not During Activity". Finally, check for any settings on the watch that might be causing a conflict, like a Focus Mode or Do Not Disturb setting. -
5150head
senior tag
Sziasztok!
Venu 2s minden értesítést megkap kivéve a hívások.
Minden mindenhol engedélyezve van (appban is és a telón is)
Teljes törlésen kívül már minden volt, leválasztás, hozzáadás, bluetooth ki/be kapcs, eszközök újraindítása, összes BT eszköz eltávolítása a telóról, engedélyek ki/be kapcsolása.
Annyi, h az órához volt párosítva egy JBL füles, de elvileg az is el lett távolítva, az bekavarhatott valamit? Ötlet? Köszi -
waszabi07
aktív tag
Szeretem a mostanit, de androidra váltás után nem tudom használni sajnos, ezért keresek alternatívát és akkor is ha az eddig megszokott dolgokból nem fog minden működni. Csak legyen minőségi, működjön rendesen, legyen strapabíró, akksiban is bírhatna többet. Szóval nem sok gyártó jöhet szóba.
-
bwoay
nagyúr
válasz
waszabi07
üzenetére
jogos. ugyanakkor azt is írtad, hogy néha az órán fogadod a hívást. én konkrétan azt mondanám, hogy az általad leírt dolgokra az az óra a legjobb, amit most használsz. senkinek nem fog fájni, ha nem válik be egy Garmin, csak neked. az üzemidő egyébként brutális az AW-hoz képest (pláne a nem OLED-es modelleknél), ha ez annyira sarkalatos szempont, hogy a többit képes felülírni, akkor hajrá!
-
captainnemo
senior tag
válasz
waszabi07
üzenetére
az epix gen 2 okosóra módban is többet tud mint a venu 2 plus eltekintve attól nincs mikrofon és nem tudok vele telefonálni. pl. az üzenetek egy részénél még képek is vannak.
Szerda este töltöttem fel és 48%-on van, 3 napot jelez még. Éjjel nem viselem de napközben igen aod-al. Ha feltöltöm 6 napot jelez ki, de gondolom feltételezi, hogy éjjel is viselem. Szerintem jóval több lesz 6 napnál. Üzemidő tekintetében elégedett vagyok.
Garmin epix™ (Gen 2) (Slate Steel) Premium active smartwatch (Slate Steel) at Crutchfield
-
waszabi07
aktív tag
válasz
captainnemo
üzenetére
Köszi erre ránézek akkor hogy tényleg mit is tud. Meg nézem róla a teszteket amik vannak.
Tegnap épp énis az epix gen2-t nézegettem amúgy, jól néz ki és annak a tudása is nagyon jó.#182: Ez a nekem nem való dolgot meg szerintem hagyjuk... Attól hogy ez egy sportóra ugyanúgy vannak okos funkciók is rajta amiket ki lehet használni, ez nem segítség ha valaki ezt írja.
-
captainnemo
senior tag
válasz
waszabi07
üzenetére
Én is úgy voltam vele mint te, hogy elsősorban nem sportóra kell, annak ellenére azért sportolok, de nem annyira komolyan egy profi garmin sportórám legyen.
Viszont az szempont volt fizethessek vele, lássam az üzeneteket, reagálhassak is rá, lehetőleg az egészet vagy minél többet, legyen hosszú üzemidő, továbbá azért legyen benne profi jó érzékelő a sport tevékenységekre, monitorozza az aktivitást. Legyen az óra szép, vízálló, lehetőleg egy stabil gyártó álljon mögötte.
A wear os órák egyből kiestek, mert ok ezek komoly okosóra funkcióval rendelkeznek, és a sport funkciójuk is elegendő, de az üzemidejük olyan mint egy apple watch-é. Azaz nagyon gyenge.
A fentiek miatt vettem egy venu 2 plus-t. A tudása elég is volt, de az üzemidő még mindig nem, mert nekem aod-al együtt kell kb. egy hét. Emiatt vettem egy komolyabb garmint aminek sporttudása igazából nem kell, csak a nagy üzemidő. Ez egy epix gen 2. Az igazság az, hogy persze nagyon jól is néz ki.
Viszont.
Láttam egy jó megoldást ami lehet nekem is működött volna. OnePlus Watch 3 amiben az a "truváj", hogy bár wear os-t futtat, de két proci van benne és amikor nem okosóraként van használva, akkor egy kisebb fogyasztású másodlagos proci fut. Ezen a módon kapsz egy igazi okosórát, de hosszú üzemidővel.
Hogy az üzemidő mennyire ténylegesen hosszú az kérdés, de izgalmas koncepció.
-
KunEmber
senior tag
válasz
waszabi07
üzenetére
Hát, nem tudom hogy jegyzeteket melyik Garminon tudnál nézni.
Nekem egy FR165 van, értesítéseket meg tudod nézni, de a képeket már nem mutatja az üzenetben. Hívásnál látod ki hív, de nekem nincs mikrofon így nem tudok rajta beszélni, nyilván más modelleknél ez működik. Fizetés működik, jegyzetek semmilyen formában.Ha nem sportra használod, én nem javasolnám, nem alternatívája _szerintem_ egy rendes okosórának. Sőt, amióta AW-n egész jó a sport funkció is, azóta egyedül nekem az üzemidő a kérdés, minden másban vagy jobb vagy _elég_ jó az AW.
De konkrét kérdés: AW Ultrával FR970 vagy árban a feletti modell állítható szerintem párba. Ha engem kérdezel, erre a felhasználásra iOSen egy Apple Watch a legjobb megoldás. -
waszabi07
aktív tag
Segítenétek egy kicsit?
Jelenleg apple watch ultra 2-m van és nagyon agyalok hogy kipróbáljak egy garmin-t, főképp üzemidő és az ios/android közös kompatibilitás miatt.
Nem sportolok kb semmit, szóval az nem annyira fontos.
Amit aw-on használok az kb értesítések megnézése, válaszolni nem szoktam óráról. Hívásnál lássam ki hív, viszont néha órán felveszem és beszélek. Fizetni is ezzel szoktam de azt megoldom telefonnal is ha kell. Esetleg jegyzeteimet szoktam megmézni de ez sem életbevágó.
néztem a modelleket de nem tudom erre a felhasználásra melyik lenne a legjobb és ésszerűbb. -
captainnemo
senior tag
Tegnap meglehetősen sok városnézés volt, ahol sokat mászkáltam lépcsőn és bekapcsolt a lépcsőzés mint tevékenység. Szóval valami automatizmus van benne.
Sőt megnéztem a tegnapi napot és a move IQ azonosította a sétákat is. Szóval észlel az óra mindent csak nem aktivál automatikusan aktivitást.
-
MC Pite
veterán
válasz
captainnemo
üzenetére
A venu fitness óra, ahol ... kevésbé komolyan kezelik a sportot, és a juzer had örüljön, amikor sétál egyet, hogy automatikusan felismeri.
A body battery diagramon látszik ha sétáltál vagy tekertél, de tevékenységet magától nem indít, neked kell manuálisan. -
captainnemo
senior tag
A venu 2 plus órámat lecseréltem egy epix gen 2-re, meglepődve tapasztaltam, hogy nem létezik, beállítható módon, automatikus tevékenységészlelés. Lehetséges ezt a fajta működést, valahogy másképpen aktiválni?
-
zo-lee
aktív tag
Sziasztok megint!
Az órával (Instinct 2 solar) kapcsolatosan megint problémába ütköztem.
Connect app-ban létrehozott edzés indításakor az óra kezdő adatmezőjén az időtartam nem indul el. A másik 2 mező (körök és pulzus) hibátlanul működnek, de az időnek csak a vonalkái jelennek meg (perc, mp) ahogy a csatolt képen is látható.
Próbáltam egyedi adatmezőt létrehozni, de az sem segített, mert akkor meg a körök számon tartását (1 / 16 , 2 / 16 stb.) nem tudom megjeleníteni, legalábbis nem tudom, milyen név alatt kell lennie.
Ha tudnátok segíteni, megköszönném, mert ezt, hogy egy hónapon belül ennyire elbarmolódjon a rendszer meglehetősen furcsának tartom.
Köszi előre is!
-
_csocso_
senior tag
Fontosabb a Garmin nak a jó híre, minthogy egy óra miatt problémázzanak, drágák valóban, de az árért adnak is valamit ( pl. cserélik, hogy ne mondd azt hogy csak a gond van vele).
-
_csocso_
senior tag
Szerintem az itteni Garmin képviselet elég korrektül áll hozzá, nem zavarnak el alapból. Tennének rá egy friss sw-t , ha megoldja mindenki örül, ha nem akkor csere. Szerintem fuss vele egy kört, ha tényleg naponta fagyogat ahogy mondod, mert akár hw hiba is lehet, néha előfordul. Az ilyen az nem normális működés, nem a Garmin al van a probléma, hanem a te óráddal.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
_csocso_
üzenetére
Instinct 3 solar. Most lekopogom, 3. napja nem indult újra, mondjuk egyre kevesebbet nyomkodom, inkább nézem az app.-ot.
Az a baj, h teljesen random, hogy mikor és hol csinálja, így nehéz lenne reprodukálni a szervizben, és nagy eséllyel visszadobnák, hogy nem tapasztalták. -
captainnemo
senior tag
Lenne egy dolog amit az utóbbi időben realizáltam. GVenu 2 plus-om van ami ugye képes telefon hívásokat kezelni. Én ugye talán ha 2x használtam erre, de be van kapcsolva a lehetőség. A fentivel egy időben, szintén füles is aktív szokott lenni, amivel fogadok/és indítok is hívásokat. Viszont ez hektikusan működik, azzal kapcsolatosan, hogy sokszor képtelen a fülesen szólni, hiába állítom a hívás képernyőjén a bluetooth-t. Észrevettem a gondot az okozza az óra is hívás funkcióval is van kapcsolódva, akkor szerintem ilyenkor oda akar váltani a telefon alkalmazás, ami nem sikerül neki, a füles helyett (két külön bluetooth eszköz nem látszik a választó funkcióban). Kikapcsoltam az órán ezt, és minden ilyen probléma megszűnt. Én örülnék annak ha lehetne valahogy prioritást állítani, mit részesítsen előnyben. pl. nagyon jó lenne, ha csatlakoztatott a füles, és óráról kezdeményezek hívást, a fülest használja ne az órát. Ez amúgy AW-n működött alapból.
A kérdés az lenne mik a lehetőségek itt. Jó lenne ha a fenti működést valahogy be tudnám állítani.
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
captainnemo
üzenetére
Nálam sokkal rosszabb a helyzet, naponta átlagban szerintem 3 percet nem nyomkodom, mégis szinte minden nap van egy respring. Néha megnézem mennyi lux ment bele, indítok egy időzítőt és kb ennyi, amit az órán nyomkodok. És a legjobb, hogyha éppen előtte nem szinkronizált az alkalmazással akkor 3-4 órányi adat megy a levesbe.
Apple watch-ra nem akarok visszamenni, nekem teljesen felesleges, hogy egy “mini mobil” legyen a csuklómon.
Viszont semennyire nem bízok már az órában, félve merek elindítani egy edzést, vagy akár egy hosszabb kerékpártúrán nem merem az órán a gombokat használni, nehogy éppen újrainduljon. Életemben nem gondoltam volna, hogy a Garmin szoftverileg ennyire a nulla alatt van, de legalább foglalkoznának egy kicsit a javításán, de semmi. -
captainnemo
senior tag
Szerencsére véletlenszerű "újra indulás" nálam nincs, helyette van, nagyon ritkán bekövetkező lefagyás, ami abban nyilvánul meg a kijelző érintésre nem reagál. Ebben az esetben indítom újra és akkor helyreáll a "béke". Iphone-om volt amiről váltottam androidos telefonra, és iphone-al jó egy évig apple watch-ot használtam, de a napi töltögetéssel nem tudtam megbékélni, és főleg emiatt váltottam az órát tekintve garminra. Az apple watch valóban atomstabil volt, míg a garmin nem az. De azért azzal a ritka lefagyással együtt tudok élni.
-
Tibee86
nagyúr
Én csak kipróbáltam a fizetést, de nem fogom erőltetni, mert tuti akkor fog újraindulni.
Nevetséges a garmin szoftver apple watch után, hogy bárhol bármikor random újraindulgat. 5-6 év alatt egyszersem futottam bele apple-nél, a garmin 2 hónapos, naponta többször összefossa magát. Amúgy imádnám, de emiatt lehet hamarosan megválok tőle. -
-
MC Pite
veterán
Néha jártam így, van aminél közelebbről megy az órával int telefonnal, meg van amikor nem tudom miért - de ezek a terminálok sokszor a telefont se fogadják el elsőre (pl italautomata, kocsimosónál). Szóval passz.
-
captainnemo
senior tag
Jó ideje kizárólag az "okos" órámat használom fizetésre, amióta a garmint birtoklom azt. Eddig mindenhol működött az érintés mentes fizetés, soha nem volt gond, kivéve, ha az óra lefagyott, ami ritkán de előfordul. Most viszont működött az óra, de ennek ellenére, a terminál nem fogadta el. Ez ebben a formában több hónap után, most fordul elő először. A telefonommal tudtam fizetni. Szerintetek egy újraindítás ebben az esetben is segítene vagy vannak terminálok, melyek nem fogadják el az óra NFC jelét?
-
zo-lee
aktív tag
Sziasztok!
Garmin Instinct 2 Solar az alany.
Kb 1 éve használom minden gond nélkül.
Az elmúlt egy hét alatt viszont többször is belefutottam az alábbi problémába;
A Garmin szoftverrel létrehoztam egy edzést, ismétlésszámmal, pihenőidővel, stb. Egészen mostanáig telejesen normálisan működött is, viszont az elmúlt 1 hét alatt többször is előfordult, hogy edzés kezdetekor, amikor az órán indítottam volna a tréninget, valamiért folyamatosan a kerékpározást dobta be mozgásformaként. Párszor kiléptem a főmenübe, majd újra indítottam az edzést, és kb 4-5. alkalommal mutatta csak azt az edzést, amit szerettem volna.
Más is találkozott ilyesmivel?
Tippet, vàlaszt előre is köszi!

-
Ezustroka
tag
Sziasztok!
Van egy Venu 3s-em. Jól működik, szeretem, eddig egy Google Pixel 4a-val használtam. Nem is volt vele gond, csak akkor csatlakozott le a mobilról, amikor hatotávon kívül került, aztán amikor ujra a telefon közelébe került, szépen visszacsatlakozott. Na most a telefont cseréltem egy Pixel 9a-ra. Össze is párosítottam őket szépen, de az ora folyamatosan lecsatlakozik a telefonról, akkor is, ha egyébként közel van, és nem csatlakozik vissza magától, én tudom manuálisan az appban visszacsatlakoztatni. Van valakinek ötlete, mi lehet a gond? -
KunEmber
senior tag
Sziasztok! Garminnál hogy mennek az akciózások? Szeretnék egy Forerunner 165-öt, ami pl. a németországi MediaMarktban akciós, de idehaza nem nagyon látok akciót. Várható erre bármi az eddigi tapasztalatok alapján, vagy ez teljesen kiszámíthatatlan?
-
captainnemo
senior tag
igazad van a leírás szerint egyértelmű, hogy az aod elképesztően drasztikusan csökkenti a működési időt. vélhetően amikor először elolvastam a leírást, ez valahogy kimaradt és most át kellett volna futnom hátha van a leírásban valami erről. fura a google keresés ezt nekem nem dobta ki, de az is lehet úgy fogalmaztam meg, nem talált szöveg egyezést. kösz!
-
bwoay
nagyúr
válasz
captainnemo
üzenetére
a te órád akkumulátorának állapotát illetően nem igazán lesz releváns mások tapasztalata. ugyanakkor a gyári adatok elég beszédesek.
-
bwoay
nagyúr
válasz
captainnemo
üzenetére
ööö... ezt nem te tudod a legegyszerűbben kideríteni? kapcsold ki az AoD-t.
egyébként köztudott, hogy minimum felezi az üzemidőt. -
captainnemo
senior tag
Garmin venu 2 plust használok amit használtam vettem, a páromnak egy új venu 2s vettem. Aod nélkül 10 napot is elműkodik úgy, hogy éjszaka is a kezén van. Én éjszaka nem viselem de aod aktív, és nekem max 3-4 napot bír.
Szóval az aod rövidíti meg ennyire az működési időt vagy az akku már használtam ennyit tud csak?
-
Nescafé
őstag
üdv
Vettem egy vivoactive 5-öt
-
captainnemo
senior tag
Egyetértek, pl. a venu sorozat amolyan kombinált óra, okosóra és sportóra egyben. Én okosórát akartam, de nagyüzemidővel, és megbízható működéssel, fizetési lehetőséggel, továbbá jó szenzorokkal, azért lett garmin. Szerintem is jó lenne ha ezt az órán lehetne állítani, vagy pl. az aod mehetne akkor is ha nincs a kezemben, de ez utóbbi nem olyan fontos.
-
arcitec
addikt
Már megbocsáss nem magyarázom, vagy úgy tünt? Mert miért is. Egyszerűen csak tényszerűen próbáltam kezelni a problémát, ha nem is a TE izlésed szerint, vagy mi...

Mert ugyan azon lehet morfondírozni, hogy miért nem tudja, amikor tudhatná(bár lehet másnak meg az lenne a baj) szóval azzal kell főzni ami van, nem de?
-
mouzrr
őstag
Wow, erre nem szamitottam ilyen arkategotiaban
koszi Nektek! -
mouzrr
őstag
Vmi megoldas van arra hogy ora levetele utan ne rezegjen az ertesitesek utan? Vivoactive 5
-
MC Pite
veterán
válasz
captainnemo
üzenetére
-
captainnemo
senior tag
az a baj ez sok mindentől függ. attól is milyen széles, mert ha szorul nem tud elfordulni, vagy esetleg keményebb az anyaga. Megnéztem a gyári szíjnál erre kifejezetten ügyelnek, rendesen meg van vastagítva és az anyaga is keményebb. Az amit használok nincs annyira megvastagítva, de nem tud elcsavarodni, és emiatt kioldani.
-
Uher
aktív tag
válasz
captainnemo
üzenetére
Erteni ertem, bar en nagyjabol 30 szijat rendeltem eddig, sosem fordult elo olyan velem mint amit irsz. Cserebe van eternico szijjam is, semmi mas nem dorzsolte ugy a csuklom mint az. Izlesek es pofonok.
-
captainnemo
senior tag
Köszi, de ránézésre ez nem jó sajnos, ilyesmit már kettőt rendeltem. Ha megnézed, akkor ahol a rögzítő rudacska van ott a gumi nem elég vastag. Sajnos ebben az esetben ha megakad az óratest pl. ruha ujj felvétel/levételnél, akkor megcsavarodik és ebben az esetben a gumi anyaga elhúzza a nyitó "gombocskát". Szóval annak ott olyan merevnek kell lennie ne tudjon megcsavarodni. Nem tudom érthető-e.
-
Uher
aktív tag
válasz
captainnemo
üzenetére
-
captainnemo
senior tag
válasz
xy.zsolt
üzenetére
Én szeretnék egy adott típust, ami jobban szellőzik, ami amúgy nem ritka, az apple watch hoz is egy ilyet használtam, de a rögzítése annak sokkal jobb.
Az alábbi típust keresem:
https://www.alza.hu/eternico-sporty-universal-quick-release-20-mm-elephant-gray-and-black-d7248101.htmA fentihez hasonló, de lyukak nélküli verziót használok éppen ami tökéletes. Nem garmin, és nem tudom milyen márka. Akitől vettem az adta hozzá, de már nem tudja honnan van. Simán lehet ugyanaz a márka mint sok lyukkal ellátott csak jól van kivitelezve.
A lényeg az, ahol a rögzítő rudacska átmegy, ott az szíj anyaga legyen vastag ne tudjon megtekeredni, mert akkor elhúzza a kioldó kis gombot, és a szíj leesik. Ez bekövetkezik simán, a fel le veszek egy pulóvert aminek ujja kicsit beakad. Nehéz leírni a problémát, könnyebb lenne megmutatni. Eddig két szijat küldtem vissza ezzel a problémával.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
captainnemo
üzenetére
én temu-n bagóért vettem 255-höz szíjat....érzésre jobb mint a gyári, nem nyúlik annyira.
-
captainnemo
senior tag
Néha az órán megjelennek mindenféle jelvények, awardok, health életkor javulás stb. Hogyan lehet ezeket totál kikapcsolni? Egy részét sikerült valahol, de nem mindet.
-
MC Pite
veterán
Többször csinálta mostanában... a telefon(?), hogy kimarad hajnalban egy rész a szinkronizációból.
Jöttek updatek a connectre, jól tippelem hogy ez az app nem működése miatt van?
Ha igen, azon túl hogy korlátlanra van állítva, van még amivel lehet ezen javítani? Az óra Instinct 3szóval az meg szinte bétás még.
-
7$ / hó, vagy 70$ / év. 30 napig ingyenes
-
captainnemo
senior tag
válasz
captainnemo
üzenetére
-
captainnemo
senior tag
Az órán bizonyos célok teljesülése esetén idegesítő animációk szaladgálnak. Ezt lehet valahogy eliminálni? Keresgéltem a beállítások között, de nem találok semmit erre vonatkozóan.
-
xy.zsolt
őstag
Garmin Forerunner 235-ben kellene akkut cserélni. Egy helyen kérdeztem Pesten, de ott 16k lenne....annyit meg nem szánnék rá

Tényleg ekkora "atomfizika" ez?
Nos, van ötlet arra Győr, Sopron környékén (esetleg Bp), hogy ki lenne megbízható erre a munkára? Jöhetnek az ajánlások privátban. Köszönöm
-
captainnemo
senior tag
Igen, de pont az a lényeg a telefon el van téve, és a füles a fülemben, és hívni akarok valakit és azt szeretném, a füles legyen használva. Ez AW-n "okosan" történt nem az órán akarta a hívást bonyolítani. Az valószínű az órán nincs mit állítani, hiszen az óra nem "tudja" milyen eszközök kapcsolódnak a telefonhoz. Ez vélhetően iphonon kell megoldani, ha egyáltalán meg lehet.
Az androidon amúgy van erre lehetőség?
-
MC Pite
veterán
Nincs, legtöbbünknek nincs hangszóró a garminján.
Ez gondolom a szifon beállításainál lenne, androidon kivenném a hívás pipát előle; vagy ott a híváskor ott a gomb hogy mint menjen a hívás. -
captainnemo
senior tag
válasz
captainnemo
üzenetére
Erre van esetleg tapasztalat?
-
captainnemo
senior tag
válasz
captainnemo
üzenetére
itt kiderült ha a fájl formátumot valamiért nem támogatja az óra os-e (a kiterjesztés ellenére a a belső kódolást), akkor hiába külöm a készülékre, ott amikor leválasztom, törlődik. valami ilyesmi történt.
-
captainnemo
senior tag
Ki akartam próbálni azt ha rámásolok hang tartalmat az órára, azt meg tudom-e hallgatni. A garmin express használva felmásoltam rá tartalmat, és sikeresen szinkronizálta. Viszont nem tudom, hogy kell leválasztani, mert ha lecsatlakoztatom, amit rámásoltam eltűnik róla, az órán nem látom. Ha csatlakoztatva van, és rászinkronizálok valamit a garmin expressen keresztül a fájl látszik, mármint a szinkronizálás alatt, ha kihúzom és újra csatlakoztatom már nem.
-
captainnemo
senior tag
válasz
captainnemo
üzenetére
ha telefonon törlöm akkor törlődik az óráról is. ez megoldva.
-
captainnemo
senior tag
Lenne egy másik kérdésem is. Az órát iphone-al használom. Ha az óráról kezdeményezek hívást, és a telefon fülesen van, akkor is az órára irányítja át, mert az óra is egy bluetooth eszköz és azon szól. Én szeretném ha ilyenkor a fülesen szólna. Félek ezt nem lehet megoldani.
-
captainnemo
senior tag
Sziasztok, friss garmin használó vagyok, lehet valahogy az összes notification-t törölni egyszerre?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magisk
- Házimozi belépő szinten
- Sorozatok
- Óvodások homokozója
- Bittorrent topik
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- LEGO klub
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem egy FR165 van, értesítéseket meg tudod nézni, de a képeket már nem mutatja az üzenetben. Hívásnál látod ki hív, de nekem nincs mikrofon így nem tudok rajta beszélni, nyilván más modelleknél ez működik. Fizetés működik, jegyzetek semmilyen formában.

talált- süllyedt....és persze ez csak a munkadíj lenne.