Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dino_m
őstag
-
dino_m
őstag
Egy kis nosztalgia.
-
JulesTS
addikt
válasz
trialboj
üzenetére
Főleg pályaautózás megy nálam, rallyval csak kikapcsolódni szoktam. Nem érzem ezt se a maga kategóriájában nehéznek, a többi se tágasabb pályákkal megy, szakadék, ugrató érkezési helyének közepén fa, betonkaktusz stb. megvan a többi rallyban is. Nem vagyok nagy rally menő, de arra rájöttem, hogy itt alulról kell építkezni és nem megbocsátó ez a verseny ág, ha hibázol, akkor könnyen vége is...
-
zsozsa74
őstag
-
adrian360
őstag
válasz
trialboj
üzenetére
itt látszik, hogy kinek mi az igénye. nálam pl az első dolog hogy minden menüben azonnal kikapcsolom a zenét, ha jó ha rossz. én sem vagyok nagy rallis, de azzal semmi bajom, hogy nehéz a pálya vonalvezetése, szerintem ehhez a kategóriához pont ez illik.
Én nem élvezném ha padlógázon végig lehetne menni egy ralli szakaszon, nálam pont akkor tünne el a varázsa. Mondom ezt úgy hogy szoktam oválozni is, ott van hogy fél órán át csak a gázt nyomod, de az megint más kategória, ott ez van. -
fatal`
titán
válasz
trialboj
üzenetére
Pedig egyáltalán nem random, hogy mikor tapad, tök jól érezni. Ettől függetlenül kicsúszok aszfalton, mert béna vagyok, de az nem a játék hibája.
Van még javítani való, de nem véletlen Early Access.
A pályák lézer szkenneltek, ilyen egy rally szakasz és ez egy szimulator. Update havonta lesz, lesz majd multi/online, de itt egyedül mész, csak a körülmények lesznek azonosak.

Isten mentsen az AI generált "zene"-től.
Ha túl nehéz a játék és idegesít, akkor kezdj árkádabb rally játékkal, EA WRC vagy DiRT Rally 2.0
Nekem sem megy egyelőre jól, de ez a sim mégis elrontotta a többi rally címet

-
trialboj
őstag
Megvettem mindkét AC címet, hogy támogassam a munkásságukat. Evo-val 4 órát szenvedtem, nem volt semmi fun benne, most barátkoztam a Rallyval, ez előre impossibru challenge volt, most 200km után már kicsit könnyebb, de még mindig nagyon randomnak tűnik mikor tapad, és mikor száll el. Illetve millió apró gond van a menüben is, de a legzavaróbb mindkét címnél az a zene. Manapság Ai-val fél óra alatt kész egy hallgatható album bármilyen stílusban, nem értem miért csak 1 számot sikerült belerakni.
-
Rallynál továbbá elég mocsok dolog, hogy ilyen nehéz pályákat raktak bele. Eleve nincs sok, de semmiképp sem barátságos egyik sem, keskeny is, szakadék meg minden szar mindkét oldalon. Értem én hogy szimulátort akarnak, de hány maréknyi komoly szimmer van egy országban? Abból fognak megélni hogy pár tízezer ember megveszi? Az elején nem lehetne kicsit úgy fejleszteni hogy annak is lehessen sikerélménye aki nem moza r9 szettel állna neki kipróbálni.
A kérdésem annyi lenne hogy milyen sűrűn jönnek fejlesztések, és hogy itt lesz valami multiplayer, vagy online mód? Nem rallyztam sokat szóval nem tudom hogy van más címeknél. -
psion2101
tag
Köszi a segitséget srácok.Igen gondoltam már váltasra en is.De eléggé casual játékos vagyok.Előbb gép csere lesz
-
-
psion2101
tag
Sziasztok!
Logitech G 25 kormányhoz esetleg tudtok egy jó setupot amivel jó lenne a játékban?Vagy ez már túl öreg kormány?
-
jlaci74
senior tag
Az aszfalt fizika valóban javult, már tovább jutok az első kanyarnál
, egy kis esettanulmány. Belülről pont ilyen volt, megúszik, korrigál, átcsap, meglassít, összeszed, visszavált, gyorsít ...
Murva nekem szimpatikusabb, ez is jó lesz, bár a setupok qrva sokat fognak számítani, de végülis ez a szimulátorozás lényege, csak legyen rá ideje a usernek...Másik kis nyűanysz, amit lassított videonál vettem észre,
a hátsó gumit kell nézni.
Azért tesznek bele munkát rendesen a fejlesztők... -
Joshi
titán
Bocs ha már volt, de tudnátok írni a játékon belüli FFB beállítást? Nekem egy TM T300RS kormányom van. Előre is köszi.

-
jlaci74
senior tag
válasz
PapírVilla
üzenetére
pl. ha Tóth Imi feldiktálná ...

-
PapírVilla
aktív tag
Jó lenne, ha ehhez is lenne majd profi magyar navigátor hang.
-
fatal`
titán
-
biker
nagyúr
amúgy de, változott, eddig +- 10klikk-nyit lehetett előre hátra mozgatni, most 30-at lehet minden irányban.
De ekkor is rossz a sebesség érzet, próbáltam 75-95 fov közt distance -20 +30 közt mindent, de borzalmasan lassúnak érzem, 100-as tempónál is mintha 50-el mennék. egyedül motorháztető nézetben van meg a jó sebesség érzet. -
Ratrak
aktív tag
Nem is mentem még ebben a játékban aszfalton, LOL

Én a kisFiat-ot próbálom megszelidíteni, több-kevesebb sikerrel. Valahogy sokkal nehezebb vezetni, mint bármi más hasonló RWD-t a játékban (az új Alpine egy álom, de az Alfa is nagyon élvezetes, a Stratos se rossz, de szegény Fiat valahogy nem adja magát nekem, én meg túl konok vagyok hozzá, hogy föladjam, és próbálok valamit heggeszteni a setuppal, hátha...
)Nekem a fékkel (murván) az tűnt fel, hogy a legtöbb autó úgy reagál most, mintha blokkolna az első kerék (direkt megnéztem külső nézetből, elvileg nem teszi), "Newtonilag" mennek tovább bután (egyenesvonalú egyenletes mozgással - jó, nyilván nem egyenletes, mert lassul, de na), nagyon furcsa. Viszont fékerő-mozgatással hátrafele remekül kompenzálható, és nem is minden autó csinálja.
Ami még feltűnt, hogy sokkal-de-sokkal jobb lett a gáz-kezelés. Korábban nagyon hirtelen "harapott" a gáz, bármit állítottam is (pl. üresben "túráztatod" az autót, tudsz-e olyat csinálni, hogy 1000 fordulatonként mész fel tiltásig, minden 1000-esen tartod pár másodpercig - na, ez korábban kb. lehetetlen volt számomra, most meg simán megy). Részben emiatt is, sokkal jobb lett a diffi érzése is, tehát kevésbé snap-oversteereznek a RWD-k. Az új jeges-havas pálya remek ennek tesztelgetésére amúgy. Még mindig nem vagyunk ott, hogy olyan élvezetesen lehessen őket gázzal játszva kanyarítani mint a DR 2.0-ban, de jobb lett, mint volt.
-
biker
nagyúr
Kipróbáltam, de nagyon furcsa érzésem lett...
Eddig ugye mondtam, hogy nagyjából megvan a sebességérzet széttolt fov meg camra settingsel, na az elment. nem érzem a sebességet, nem érzem az autót, bárhogy állítom
A kocsiban is az a bajom, hogy 3x egymás után ugyanazt nem tudom reprodukálni. hol fog a fék, hol nem, hol tapad a gumi hol álló kerékkel csúszok száz métereket. egy órát küzdöttem, aztán beültem EA wrc-be, és toltam egy PB-t lettország egyik pályáján. pedig fél éve nem ültem benneEnnyi minden változhatott a 0.2-ben?
-
fatal`
titán
Nem on-off kézi van (Fana v2), de lehet, hogy van ahol nem ismer fel analóg axist rendesen. De a HUD-on mutatja mennyire van behúzva.
Viszont overtaken van erre egy app, esetleg tegyetek egy próbát vele:
Digital to Analog Handbrake APP for Assetto Corsa Rally 1.0
Egyébként szerintem a patch-csel baromi jó lett a fék, meg az aszfalt is

-
Én nem értem, hogy a márkás kézifékek hogy nem mennek nálatok normálisan.
Nekem egy sima LC-s Alis van, és tökéletesen érzékeli. Drivert felraktam hozzá, és minden játék tökéletesen érzékeli.Idővel remélem javítani fogják, mert biztos van egy pár ember akiket ez érint, és ők jelzik is a hibát, így foglalkozniuk kell a fejlesztőknek.
-
GalaHU
addikt
Minden más szimben működik, ennél egyszerűbb konstrukció talán nincs is, össz-vissz 2 gomb…

Biztos bôvítik még a kompatibilitàsi lehetőségeket, pont a rallysok használnak leginkább mindenféle aftermarket kèzit és vàltókat.
Egyelőre elvagyok, de az R5-öshöz nagyon jó lenne. -
GalaHU
addikt
Nekem gyári Simagic kézim van, full Simagic ökoszisztemmel, Simagic HUB-on keresztül összekötve a PC-vel.
A játékon belül a beállításoknál mint tengely jelenik meg a kézi, szép analóg módon. A játékon belül érzek különbséget hogy mekkora mértékben húzom meg a kart, szóval érzetre nem on-off…

Persze a legjobb egy visszajelző lenne…
Nekem az a bajom, hogy semmilyen más kontrollert nem tudok beállítani, jó lenne másodlagos szekvenciális váltónak belőni az Ailogs váltómat, de nem érzékeli.
-
biker
nagyúr
így van, van olyan is a forrásban, amik terjednek githubon, hogy egy gombot is nyom mellé, na azt ki kell kommentelni
Én saját sorokat írtam inkább, de ahogy az acr DC-n is írta egy srác, lásd kommentelt sorokvoid loop() {// --- Érzékelés és Matek ---int sensorValue = analogRead(ANALOG_PIN);sensorValue = constrain(sensorValue, MIN_VAL, MAX_VAL);int outputValue = map(sensorValue, MIN_VAL, MAX_VAL, 0, 1023);if (INVERT_AXIS) {outputValue = 1023 - outputValue;}// --- KÜLDÉS ---// Analóg jel (Csak Z-Tengely)Joystick.setZAxis(outputValue);// Gomb szimuláció (Button 0)//if (outputValue > 270) {// Joystick.setButton(0, 1);//} else {// Joystick.setButton(0, 0);//}delay(1);} -
-
biker
nagyúr
Sajnos a kézifékem továbbra sem ismeri fel. Tudom, hogy a gond onnan ered, hogy irgalmatlan sok axis meg slider van a controllerekben, de a valós választ végül discordon kaptam
Az AC Evo ugyanis kezeli, meg minden más, de ACR nem. És mint kiderült, valaki súgott, az AC Rally csak az első 6 axis-t képes detektálni, nekem meg a throttle rudderen volt eddig a kézi (van ugye X Y Z tengely X Y Z forgás és két vagy 4 rudder/slider jellegű tengely a joy-ok és controllerek terén +64 gomb)
Nos mivel nem akartam az összes többi játékot szétbarmolni emiatt, és nem akartam vjoy-t és társait sem telepíteni, a forrást írtam át úgy, hogy az eredeti throttle rudder mellé az X rotation axison is jöjjön ki jel (mintha két kart húznék) és így a régi játékok ugyanazt látják mint eddig, az ac rally meg látja a kézitÉs itt jön a DE! miért "kattan" egy hang a kocsiban mikor meghúzod a kéziféket? Hallgassátok meg, kb 2-3%-nál már kattanó hang jön, mintha szimulálnák a ki6be kattanását a kézinek. Ugye nem on-off kézi van benne? Mit akar hangsúlyozni ez a hang?
na mindegy, van kézi, hamarosan nekiállok tesztelgetni
-
KINIZSI
tag
Szerintem a javított aszfalt fizika tùl tapadós lett, a fék viszont sokkal jobb lett.
-
biker
nagyúr
én az ünnepekre tartogatom a tesztet, hátha lesz kézifékem már a patch után
most még az iracing szezonzáróra gyúrok
-
-Solt-
veterán
A CS VB miatt nem volt időm játszani az elmúlt hetekben, de remélem a hétvégén lesz időm kipróbálni... titkon azért reménykedtem a hivatalos VR támogatásban, jó lett volna Karácsonyi ajándéknak!

-
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Picit játszogattam vele ma. Szerintem egyre jobb élmény. Pl ezen a havon már egész jól sikerült mennem.
-
JulesTS
addikt
Nekem is az A110-et kellett kipróbálnom havon. Drifteltem is egyet:
https://youtu.be/pGDWK-tzfe8 -
Hummin
tag
Meglepődtem a körpályán, szakaszra számítottam. De tetszik, jó kis tréning pálya. Elsőre az A110-et próbáltam ki. Gyorsan feltettem a kerek perecet, mert a Neo-val körülményes volt, hiba volt így váltóm is. Automata ezen egész jó, nem igen kellett váltogatnia.
A110 után betöltöttem a i20-at. Meglepődtem, a kis Hyundai szinte magától fordult. Kilinccsel előre tök jó érzés volt rámenni a következő kanyarra.Más időpontot is ki kell majd próbáljak, mert a hegyek árnyékolták a pályát, és csak a visszafordító kanyar volt fényárban alap beállításban.
-
PapírVilla
aktív tag
Ferjáncz Attila

-
Tegye fel kezét aki többre számított mint egy jeges körbe-körbe...
-
macy
addikt
A francba, nincs már kerek percem.
-
válasz
Steve1207
üzenetére
Teljesen gépi fordítás, de hátha hasznos:
Ez a frissítés izgalmas újdonságokat hoz az Assetto Corsa Rally korai hozzáférésű változatába. A legfontosabb tartalom az ikonikus, 1973-as Alpine A110 Group 4, amely a WRC történetének első bajnok autója volt, valamint a havas-jeges Ghiacciodromo Livigno versenypálya az olasz Alpokból. A v0.2-es verzió bevezeti a hó-fizikát és a szöges gumikat, jelentősen javítja a kormányok (perifériák) támogatását, és finomítja a Force Feedback (FFB) és a fékrendszer működését a még valósághűbb rallyélmény érdekében.
Íme a changelog (változásnapló) magyar fordítása:
Assetto Corsa Rally v0.2 – Teljes változáslista
ÚJ TARTALOM
Hozzáadva: Alpine A110 Group 4 1973
Hozzáadva: „Ghiacciodromo Livigno” jégpálya
Hozzáadva: 2 új ACR eseménycsoport, összesen 25 új ACR eseménnyel
Hozzáadva: Hó-fizika és szöges hógumik
SZAKASZOK ÉS PÁLYÁK
Hozzáadva: Ghiacciodromo Livigno jégpálya
Hozzáadva: Hiányzó fák pótolva a háttérterületeken Saverne és Wales helyszíneken
Javított ütközésmodell néhány rönkrakásnál Saverne-ben és Wales-ben
Javítva: Az a bizonyos közlekedési tábla oszlop Saverne városában
AUTÓK
Hozzáadva: Alpine A110 Group 4 1973
Hozzáadva: Szöges gumik
Javítva: Kerék-eltolással (offset) kapcsolatos hibák
Javítva: Hiányzó textúrák egyes felniken
Mérsékelve: Pixeles fényhatások az autó lámpáinál
Hozzáadva: Támogatás az összes országzászlóhoz a légbeömlőkön
Javítva: Felfüggesztési hibák
Javítva: Gumiabroncs oldalfal-hajlási (flex) iránya
BEVITELI ESZKÖZÖK (INPUT)
Javított általános kormánytámogatás. A kódalapot folyamatosan fejlesztjük, amíg minden kormány és szimulátoros periféria teljes mértékben támogatottá nem válik
Hozzáadva: Hat Switch (pl. iránygombok) támogatása kormányokon
Hozzáadva: Dupla fel/le váltás bevitelének lehetősége
Hozzáadva: Üres fokozat (Neutral) kiosztásának lehetősége a kormányokon
Hozzáadva: Ablaktörlő gombkiosztás
FIZIKA
Javítva: FFB következetlenségek egyes autóknál
Javított FFB fékezés közben
Javítva: Egyes FFB effektek, amelyek rossz irányba tolták a kormányt
Javított gázadás: lineárisabb működés a gázpedállal
Javított fékerő egyes féktárcsák és nyergek esetében
Javított murva- és aszfaltfizika, valamint gumiabroncs-modellek az új adatok alapján (rallyversenyzők által hitelesítve)
Bevezetve: Hó-fizika és szöges hógumik
Javított gumiabroncs-viselkedés extrém sodródási szögeknél
Újrahangolt differenciálművek és gyári beállítások (setup presets)
AUDIO
Hozzáadva: Alpine A110 Group 4 1973 motor- és kipufogóhangok
Hozzáadva: A hógumik felületi hangjának első implementációja
Livigno jégpálya környezeti hangjainak beállítása
Javított reakcióidejű aszfalt-csúszási hangok
Javított jármű-karcolódási hangok
Eltávolítva: Lassítási UI hangok visszajátszáskor (replay)
Javítva: A falakról visszaverődő hang (reverb) hangosabb volt a fülkében, mint külső nézetben
A hátsó motorhang-források előrébb kerültek a térhangzás (surround) keverésében
Számos apró hangkeverési finomítás az egész játékban
JÁTÉKMENET ÉS UI
Hozzáadva: 2 új ACR eseménycsoport és összesen 25 új ACR esemény
Javítva: Gyakori összeomlás a ranglista oldalról való kilépés után
Javítások a kínai nyelvhez
Növelt tartományok a kamera testreszabási beállításainál
Csökkentett memóriafoglalás verseny közben
Hozzáadva: AI gumiabroncs-menedzsment a pontosabb AI idők érdekében a versenykörülményektől függően
Javítva: A felhasználók által talált rajt-szekvencia csalási lehetőség
Javított sisakkamera mozgások
Javítva: Francia navigátor hiba (helyenként felcserélt Bal/Jobb utasítások)
Javítva: Számos szöveghiba és elírás
Javított leírások a differenciálmű és váltófokozat beállításokhoz
Javítva: A felhasználói felület (UI) nem rejtődött el megfelelően visszajátszáskor és a főmenüben
Javítva: Litván zászló
Javított napszakok minden helyszínen az évszakok jobb tükrözése érdekében
Új nyitóképernyő (splash screen)
Javítva: Néhány útjelző tábla Wales-ben és Saverne-ben nem reagált a fizikára
Itiner (pace notes) revízió Wales Hafren North és Saverne fordított szakaszain
Hozzáadva: Hiányzó díszítőelemek egyes kereszteződésekben Wales-ben
Javítva: A pályabírók nem működtek megfelelően a Hafren North Reverse Cut 1 szakaszon
Javítva: Egymásba érő korlátok Munsterben
Javítva: Néhány hiányzó karakter a játékosprofil neveknél
Javítva: A szervizpark ideje nem nullázódott le az első szervizelés után egy rally hétvégén
Hozzáadva: HUD elrejtése/megjelenítése opció
Time Attack „Ajánlott Idő” funkció: a játékosok mostantól referenciaidőket választhatnak a ranglistáról, és azok ellen versenyezhetnek
Gyorsabb ranglista letöltés
Gyorsabb „legjobb játékosidő” letöltés
Gyorsabb időfeltöltés
Javított bejelentkezés-visszaállítási mechanizmus
Javítva: Hitelesítési hiba, amely megakadályozta a játék online visszatérését
Javítva: Profil API hiba, amely megakadályozott bizonyos kéréseket
Migrálás új szerverszolgáltatóhoz
Javított klaszter-beállítások
Csökkentett mennyiségű technikai telemetria rögzítése
A megjelenített név mostantól szinkronizálva van a Steam névvel
VFX, VILÁGÍTÁS ÉS GRAFIKA
Új jármű-részecskeeffektek (particles) havas felületeken
Új, tartósabb por-effektek
Új részecskerendszer a hóval való ütközésekhez
Subsurface scattering (felszín alatti fényszóródás) támogatása a környezeti elemeken
Pálya-shader fejlesztések a hóanyagok és különböző útviszonyok jobb támogatásához
Általános shader-optimalizálás a GPU és memória terhelésének csökkentése érdekében
Javítva: Hiba, ahol a pálya anyagai néha aszfalt paramétereket használtak minden felülettípuson
Javított részecske-világítás a fényszórókból és hátsó lámpákból
Új égbolt-beállítás Livigno földrajzi koordinátáival
Időjárási sablonok (presets) havas körülményekhez
Frissített égbolt-rendszer a légkör jobb vizuális megjelenítéséhez
Egyedi világítási beállítások a Livigno jégpályához -
Steve1207
veterán
válasz
PapírVilla
üzenetére
Már telepíthető, itt egy changelog is gyorsban: [link]
-
PapírVilla
aktív tag
-
Elkezdtem ezt hallgatni aztán gondoltam írok egy rövid összefoglalót az angolul nem annyira magabiztos érdeklődőknek, aztán rájöttem hogy van erre egy tool

Megkértem hogy úgy foglalja össze hogy a pályamennyiség, és a fizika/realizmus főszerepet kapjon lévén hogy arról értekeztünk itt a legtöbbet. Azért én meghallgatom amiket beszélnek, ha bárkit még érdekelnek részletek akkor szóljatok

A YouTube videó az Assetto Corsa Rally (ACR) első közösségi kérdezz-felelek eseményének összefoglalója, ahol Vin Zona, a Supernova Games kreatív és játékszigazgatója válaszolt a játék korai hozzáférésű verziójával kapcsolatos legfontosabb kérdésekre.
A hallgatókat különösen érdeklő témák összefoglalója:
Pályák mennyisége (Stages / Kilometers)
A közösség aggodalmával kapcsolatban, miszerint a lézerszkennelési folyamat lassíthatja a tartalom bővülését, a következőket közölték:
Pályaépítés folyamata: A fejlesztők megerősítették, hogy a lézerszkennelési felmérést külső partner (VJ) végzi, és ez a folyamat nem okoz szűk keresztmetszetet a fejlesztési ütemtervben [27:43].
Early Access cél: A Korai Hozzáférés (Early Access) fázis végére a cél, hogy legalább 130 kilométer lézerszkennelt pályaszakasz álljon a játékosok rendelkezésére [30:30].
Teljes elérhető szakaszok: Mivel ezek a szakaszok két irányba is vezethetők lesznek, ez összesen 260 kilométer vezethető tartalomnak felel meg [30:45].
Jövőbeli tervek: A csapat elkötelezett a tartalom további bővítése mellett az Early Access lezárása után is, mivel az ACR egy hosszú távú, szenvedélyes projekt [31:02].Fizika és Realizmus
Gumiabroncs és Fékdinamika: A fizika folyamatos fejlesztése érdekében a Supernova Games együttműködik a Megaride nevű partnerrel (a Nápolyi Egyetem része), akik valós adatokkal és terepi tesztekkel segítik a gumiabroncsok dinamikájának modellezését [12:53].Fékproblémák javítása: A közösségi visszajelzések alapján vizsgálják a fékérzet és a féktávolságok lehetséges javítását. Többek között ellenőrzik a fék hőmérsékleteit, a fékhatást és a gumik fékdinamikára gyakorolt hatását [11:04]. A megoldások a havi frissítésekkel érkeznek [12:36].
Kontroller Kezelés: Tervben van a kontroller beállítások javítása (pl. az input szűrő optimalizálása), hogy a játékosok könnyebben tudjanak játszani gamepad-del. Hosszú távon fontolgatják egy olyan részletes beállítási oldal bevezetését, ahol a játékosok finomhangolhatják a paramétereket [03:02], [04:37].
Dinamikus Körülmények: Megerősítették, hogy érkeznek a téli körülmények (hó és jég), valamint a dinamikus útfelület változás. Például egy szakasz indulhat esős, nedves aszfalton, ami az emelkedőn haladva hóvá változhat, így a pálya felszíne folyamatosan jégessé/havassá válik [23:34], [24:20]. Ez a változás új szintre emeli a versenystratégiát, például a szöges és a nem szöges gumik kombinálásával [24:55].
Egyéb fontos bejelentések
Frissítések: A jelenlegi terv szerint havi frissítések érkeznek, melyek új tartalmat, funkciókat, javításokat és hibajavításokat tartalmaznak [01:39].
Új Autók: Megerősítést nyert, hogy hamarosan érkezik a Skoda Fabia Rally 2 (az egyik legújabb modell) [15:10].
Multiplayer és VR: A többjátékos mód és a VR implementáció a legfőbb prioritások közé tartozik (a hardver és a fizika mellett). A többjátékos mód egy online versenyzési móddal indul, ahol a játékosok egyszerre versenyezhetnek a szakaszokon [21:38].
A videó linkje: Assetto Corsa Rally - Community Q&A #1
-
dino_m
őstag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Rally?
-
dino_m
őstag
-
Hummin
tag
Ma került elém, és hallgattam meg ezt Q&A-t. Havi frissítéseket terveznek, Skodával való együttműködés kapcsán jön a Fabia Rally 2-es autó, nem most, ha jól emlékszem januárt mondtak. Nem mondták ki a Monte szót, de lesz vizes pálya. és magasabbra érve megjelenik a hó és a jég is.

Érdemes meghallgatni, nem egy PR beszélgetés. Nagyon tetszett a fejlesztők alázata, hozzáállása a simhez. -
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Holiday season előttre írták. legalábbis az overtake.gg cikkében:
The original Alpine A110 and either Sweden or Norway are due to make their way to Kunos Simulazioni's and Supernova Games Studios' Assetto Corsa Rally this festive season.
De szerintem ez valami tréning pálya lesz csak (ez biztos, hogy nem Svédország a hegyek miatt), később meg (a fájlok alapján) jön Monte Carlo. -
JulesTS
addikt
-
bardi
senior tag
Most már jó.
Leghosszabb murvás szakaszon mentem a fiattal, ez határozottan jobb, mint az ea wrc.
Azt főként az itteni versenyek miatt indítottam el, ezt viszont csak úgy, funból is nyomni fogom iR mellett.
Ott a hátsó kerekes autók murván érdekesek voltak, egy bizonyos csúszás szög fölött csak elszállt a seggük, mindegy hogyan kormányoztam, itt viszont ez nincsen meg. Beállításokat és hasonlót még nem is néztem.
Nameg laptop után pc-n végre jól fut. -
bardi
senior tag
Mi lehet az oka annak, hogy sehogy se akar a játék csatlakozni a szerverhez? Így nem látom sehol milyen időket mentek mások.
-
JulesTS
addikt
válasz
Találtgyerek
üzenetére

Igen, Racewerk pedál kapott 1.5-ös vezérlőt. Azon van 6 analóg bemenet. Gyorsan rá is kötöttem a kézifékem:
https://4utem.blogspot.com/2025/12/diy-loadcell-kezifek-racewerk-s15.html -
JulesTS
addikt
Jöhetne egy jó autó is, modjuk 130 RS, vagy 130 LR...
https://www.youtube.com/watch?v=ZX59jVyOb74 -
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Én sem, de az infok alapján a vizes felület még nincs kész.
Attól, hogy valami nehezebb, nem feltétlen realisztikusabb, ráadásul egy 0.1-es verzióról beszélünk.
Az RBR nem feltétlen a szent grál, csak mindenki ahhoz szokott a 20 év alatt (ráadásul agyon van moddolva). Az, hogy ez árkád lenne még viccnek is rossz.
@petikeh Több, mint 100 autónak van slotja a fájlok között (persze valszeg a Skoda előrébb tart), ezeknek fenntartják a helyet gondolom. De 1.0-ra 30+ autót terveznek, legalábbis a steam page alapján.
-
petikeh
tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Van egy X (twitter) profil, ahol próbálják a kódokat böngészgetni és ott találtak valamit ami utalt arra, hogy vannak benne az RS Fabiara utaló jelek és hogy a legelső kiadásban az lett volna benne, de valamiért végül a Hyundai lett a befutó.

-
petikeh
tag
Azt tegyük hozzá, hogy ez egyelőre egy 0.1-es, max. 0.2-es earyl access kiadás (ha harsány szeretnék lenni, akkor inkább azt mondanám, hogy ez egy hotlapolásra tökéletes tech demo)... Az RBR sem az első kiadással lett jójáték, hanem eltelt 20 év és rommá lett moddolva és így értünk el oda, ahol jelenleg tart.
-
KINIZSI
tag
Megvettem, kipróbáltam nem rossz de az a véleményem, hogy eléggé arcade jellegű az rbr ngp7-hez mérve. Vizes murván olyan féktávokat tudsz venni , mintha száraz aszfalton mennél. Van benne potenciál, de sokat kell még rajta dolgozni. Ti hogy látjátok?
-
fatal`
titán
Assetto Corsa Rally to receive “monthly updates”
- Assetto Corsa Rally to get monthly updates from December
- Škoda Fabia RS Rally2 confirmed for 2026
- ‘Wintry mountain road’ teasedGondolom Wintry mountain road = Monte Carlo
-
Mondom majd neki, nincs vacsora amíg nem hoz egy "háromhuszonkettőt"
-
Kicsit feltornáztam az időt, mert láttam, hogy kezdtek közeledni

(Csak, hogy legyen egy kis kihívás)
Szektor idők szerint még 1 secet lehetne találni, de ahhoz agyilag most nem tudok koncentrálni. Utolsó szektort nagyon elrontottam.
Középsőben kaptok sokat, az a gyors sok kicsi jobb-ball ott kegyetlen nagy tempót lehet átvinni, csak nehéz

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - i5 13400f, RTX 3080ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest