Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
(#2340) polonic
(#2341) AMD_ok
na jó... késő volt már, valamiért azt hittem, az a nyomvonal segédlet....

setup-olás. odáig még el sem jutottam. ráadásul mindig a spa a kezdő, tesztpályám, és arra még nem írtatok semmit. én meg hülye, (lusta?), vagyok nekiállni. majd lekoppintom a kijárt utat.
meg az érdekelt főként, hogy a 285.27 beta driver-rel tényleg nem fagy-e load/save-kor 2 dx11-ben. így csináltam sok futamból ki-, belépést. és valóban jónak tűnik végre...
olvastam máshol más véleményeket, de szerintem idáig az induláskor legjobban optimalizált ego engine-es játék. néztem a cpu görbéket. a 2010-ben sokkal asszimetrikusabbak. ott nálam az egyik mag majdnem kiakad. az okozza a sok autónál, némely kiritikus helyeken az fps eséseket, 3.6 ghz alatt a zavaró microlaggokat.
ezeken a kritikus helyeken nézve a 2011-ben tökéletesen folyékonyan megy a kép.
konkrét ilyen hely:
spa, 1. kanyar után elég tünetes.
majd 1. padlógázas szakasz után jobb-bal s, majd jobb, egyenes, majd jobb. és ebből a kanyarból kijőve az 1. körben, ha benne van az ember a bolyban, katasztrófa a 2010-ben. szabályosan micro és nem micro ugrálnak a fák és a domboldal. 3.6 ghz alatt. a 2011-ben tökéletes.
néztem 22-es monitoron is, de ott nem anyira zavaró. de ha 80-90 centire van egy 32-es tv, ott egy ilyen lagg-tól behány az ember...de mondom: a 2011 ilyen szempontból szerintem tökéletes.
-
Steady74
addikt
válasz
polonic
üzenetére
arra is figyelj tovabba, hogy a hatso egyenesben van egy bal tores a buszmegallo elott. azt nyitott hatso szarnnyal nem tudod bevenni amig.nincs kello rutinod, meer kiforgatja aza autot.
szabtam: az optimalizalasrol annyit, h cf-et a jatek annyira hasznalja ki mint en a vaniliascukrot marhalabszarporkolt fozesekor.. 6990-nel kapok 40-45 fps-t...
Új hozzászólás Aktív témák

- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest