Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szab.tam

nagyúr

válasz polonic #2340 üzenetére

(#2340) polonic
    (#2341) AMD_ok

:R

na jó... késő volt már, valamiért azt hittem, az a nyomvonal segédlet.... :D

setup-olás. odáig még el sem jutottam. ráadásul mindig a spa a kezdő, tesztpályám, és arra még nem írtatok semmit. én meg hülye, (lusta?), vagyok nekiállni. majd lekoppintom a kijárt utat.

meg az érdekelt főként, hogy a 285.27 beta driver-rel tényleg nem fagy-e load/save-kor 2 dx11-ben. így csináltam sok futamból ki-, belépést. és valóban jónak tűnik végre...

olvastam máshol más véleményeket, de szerintem idáig az induláskor legjobban optimalizált ego engine-es játék. néztem a cpu görbéket. a 2010-ben sokkal asszimetrikusabbak. ott nálam az egyik mag majdnem kiakad. az okozza a sok autónál, némely kiritikus helyeken az fps eséseket, 3.6 ghz alatt a zavaró microlaggokat.

ezeken a kritikus helyeken nézve a 2011-ben tökéletesen folyékonyan megy a kép.

konkrét ilyen hely:
    spa, 1. kanyar után elég tünetes.
    majd 1. padlógázas szakasz után jobb-bal s, majd jobb, egyenes, majd jobb. és ebből a kanyarból kijőve az 1. körben, ha benne van az ember a bolyban, katasztrófa a 2010-ben. szabályosan micro és nem micro ugrálnak a fák és a domboldal. 3.6 ghz alatt. a 2011-ben tökéletes.
    néztem 22-es monitoron is, de ott nem anyira zavaró. de ha 80-90 centire van egy 32-es tv, ott egy ilyen lagg-tól behány az ember...

de mondom: a 2011 ilyen szempontból szerintem tökéletes.

• Steady74

addikt

válasz polonic #2340 üzenetére

arra is figyelj tovabba, hogy a hatso egyenesben van egy bal tores a buszmegallo elott. azt nyitott hatso szarnnyal nem tudod bevenni amig.nincs kello rutinod, meer kiforgatja aza autot.

szabtam: az optimalizalasrol annyit, h cf-et a jatek annyira hasznalja ki mint en a vaniliascukrot marhalabszarporkolt fozesekor.. 6990-nel kapok 40-45 fps-t...

Új hozzászólás Aktív témák