- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
- Analóg fényképezés
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
polonic #2340 üzenetére
(#2340) polonic
(#2341) AMD_okna jó... késő volt már, valamiért azt hittem, az a nyomvonal segédlet....
setup-olás. odáig még el sem jutottam. ráadásul mindig a spa a kezdő, tesztpályám, és arra még nem írtatok semmit. én meg hülye, (lusta?), vagyok nekiállni. majd lekoppintom a kijárt utat.
meg az érdekelt főként, hogy a 285.27 beta driver-rel tényleg nem fagy-e load/save-kor 2 dx11-ben. így csináltam sok futamból ki-, belépést. és valóban jónak tűnik végre...
olvastam máshol más véleményeket, de szerintem idáig az induláskor legjobban optimalizált ego engine-es játék. néztem a cpu görbéket. a 2010-ben sokkal asszimetrikusabbak. ott nálam az egyik mag majdnem kiakad. az okozza a sok autónál, némely kiritikus helyeken az fps eséseket, 3.6 ghz alatt a zavaró microlaggokat.
ezeken a kritikus helyeken nézve a 2011-ben tökéletesen folyékonyan megy a kép.
konkrét ilyen hely:
spa, 1. kanyar után elég tünetes.
majd 1. padlógázas szakasz után jobb-bal s, majd jobb, egyenes, majd jobb. és ebből a kanyarból kijőve az 1. körben, ha benne van az ember a bolyban, katasztrófa a 2010-ben. szabályosan micro és nem micro ugrálnak a fák és a domboldal. 3.6 ghz alatt. a 2011-ben tökéletes.
néztem 22-es monitoron is, de ott nem anyira zavaró. de ha 80-90 centire van egy 32-es tv, ott egy ilyen lagg-tól behány az ember...de mondom: a 2011 ilyen szempontból szerintem tökéletes.
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #2340 üzenetére
arra is figyelj tovabba, hogy a hatso egyenesben van egy bal tores a buszmegallo elott. azt nyitott hatso szarnnyal nem tudod bevenni amig.nincs kello rutinod, meer kiforgatja aza autot.
szabtam: az optimalizalasrol annyit, h cf-et a jatek annyira hasznalja ki mint en a vaniliascukrot marhalabszarporkolt fozesekor.. 6990-nel kapok 40-45 fps-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest