Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
válasz
galervin93 #95648 üzenetére
Mondjuk ezt az 1664-et nem bírtam meginni. Mondjuk a whiskey-t sem szeretem. De inkább az utóbbi akkor már.
-
lumpy92
aktív tag
-
Steady74
Topikgazda
válasz
Kunember jelentem jól van, néha beszélünk munka kapcsán.
-
iceQ!
addikt
válasz
Szülővárosom, 22 évig éltem ott
Egs!
-
galervin93
addikt
Umm, nem, ebben sem vagyok vérprofi.
Annyira, hogy 7 évet éltem Dél-Pesten, de egyszer sem voltam se a DTCS-n, se hasonló kis csatikon... Mondjuk ezt bánom is rendesen. KunEmber kolléga járt a XXX-asra, meg a Szunyogi-zsiliphez spiccbottal meg talán feederrel, emlékszem a beszámolóira.
Tényleg, mi van vele?Még csak tippjeim sincsenek csatira, "hegyi" gyerekként.
Nógrádból nekem abszolút ismeretlen a csati peca, ott híre-hamva sincs ilyeneknek. Ipoly, keleten a Zagyva, azon kívül völgy záró gátas tavak + pár bányató...
Ma meló miatt elvetődtem az Alföldre, ilyen csudijó vizeket láttam, mint Gyulán a "Kiskörös", a határban a Fekete, a Sebes, meg persze a Kettős, kicsit feljebb a Hortobágy-Berettyó, meg millió kis csati, hát majdnem behorgásztam tőlük... Most meg ahogy ezt pötyögöm, itt ülök Berettyóújfaluban, kis whiskey jéggel, sörike, madárcsicsergés , virág illat... Szépazélet na. -
iceQ!
addikt
Srácok,
Nyári csatorna pecára ki mit ajánlana itt Pest megyében, de jó Bács és Jász-Nagykun is.
Ervin tudom, hogy vérprofi ebben, hátha lesz pár jó tippje.
Igény nem nagy: Legyen benne halItt most nem bojli a cél, inkább finom szerelék.
-
sasa311
veterán
Végre indulgatnak a halak. Három dobás két busa
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
feelurself #95639 üzenetére
Igen, úgy nézem az.
Amikor nagyon sok volt a szúnyog, füstölő spirállal és Szukuval kombinálva 99,9%-os védelmet adott, önmagában úgy 95% lehetett, hozzáteszem ez arra az időszakra vonatkozik, mikor nem lehetett volna kibírni a vízparton ezek nélkül.
Volt szó arról is tavaly, melyik jó áras lapka jó hozzá, meg a gázt is lehet tölteni. -
feelurself
aktív tag
[link]
31 percnel a ThermaCell szunyogriaszto lathato?
Van valaki aki tud velemenyt mondani rola ?
Alternativat is szivesen fogadok, ugyanis nyakunkon a szunyogszezon es agyzsabat kapok toluk -
Interceptor
addikt
Bucó:
-
PpenoO
őstag
-
Egerszalók ma. Korán keltek a halak, reggel kilencig letudták a kaját. Utána elvétve volt valami.
-
WarninShotZ
tag
-
@mriya@
őstag
-
PpenoO
őstag
Az orrom elött úszkál a busa, menj már légy szíves az úszóhoz, ott porszívozzál!
-
PpenoO
őstag
válasz
WarninShotZ #95622 üzenetére
Le van merülve az elem bennük, pedig most jól jönne, esik rendesen, szívesen hallgatnám a kocsiból.
Csukázni mikor megyünk?
-
Steady74
Topikgazda
válasz
WarninShotZ #95622 üzenetére
ügyes, ügyes fotó!!!
jó a szemed. A hal egyébként szép.
-
PpenoO
őstag
Na mi van kicsi?
(Adony) -
sasa311
veterán
Mekkora forma
[link] -
Zoli bácsi
őstag
válasz
galervin93 #95614 üzenetére
Rossebet dobtam ki, többe kerül az üzemanyag, meg a portalanító mosás utána, ha lemegyek egyszer a Rábára.
Nem tétel, így viszont ha ott hömbölög [link] egy felszerelt pergetőbot az autó ülései közt, esélyes, hogy a kezembe fogom. Pergető táska felszerelve évek óta megvan, egy darabig téphetem a műcsalikat, mire elfogy. Gumihal is van. Rutin nincs. -
sasa311
veterán
válasz
galervin93 #95612 üzenetére
Ah, annyira nem. Ilyenkor a teljes populáció 1%-a ha megdöglött. Egy nap alatt a horgászok többet fognak ki maróti öbölben mint ez a kupac dög (3 köbmétert írták tippre, lehet 2-2,5 tonna). Ráadásul ebből sokat az élő Duna sodorta be. Ennek sokkal de sokkal több a szaporulat.
A busaval az a baj, hogy baromira gyorsan nő, kb 2 nyaras korára már nincs természetes ellensége, még a harcsa vagy kormorán sem veszi fel a 2 kilós busat. Onnantól meg Hawaii dizsi napfény élete végéig.Anno Ordason mondta nekem a tulaj, hogy ők évi 5% tavaszi hullással szoktak számolni egy rossz évet, ez kevesebb, mint a súlygyarapodás év közben . És az egy pici tó ahol azért ilyen magas a szám mert nem mély és rengeteg a hal, nem fér be mind a vermelo gödörbe aztán megfaznak.
-
galervin93
addikt
válasz
Zoli bácsi #95613 üzenetére
Zoli bácsi, ez nem "csak 5ezer" forintodba került, szimplán kidobtál 5ezret az ablakon.
Ennyire a feederrel is tudsz pergetni, ellenben mobdjuk kupon + 5ezerét már egy-két jó wobblert is kaptál volna.
-
Zoli bácsi
őstag
Pár napon belül lejártak volna a vásárlás után összeszedett pontjaim, úgy hogy hirtelen felindulásból rendeltem a pecaplázából, a héten csak éjszakás műszakjaink vannak, úgyhogy nem gond a futár.
Egy ilyen 2,1m-es utazó pergetőbotot rendeltem, került vagy 5e. forintomba: [link]
A kiszállítást számomra új cég, a Fáma futár végezte. Nem is hallottam még róluk....
A 3 órás megadott intervallum utólsó perceiben jött, addigra kicsit rájuk kerestem a neten, nem bizalomgerjesztő a véleményezésük, meg írják, hogy csak kp. fizetés van náluk.
Nekem nincs semmi negatívum, megadott időben jött, előtte telefonált.
A botot azért vettem, mert kicsi. Meg nem tudtam hasznosabbat kitalálni, amire elsütöm a kuponokat. Nagyon kicsi a szállítási hossz, egy kisebb orsóval autó ülése alatt, bicikli oldaltáskájában elfér.
Tényleg kicsire csukható, viszont azért "letyegős" egy kicsit, ennél feszesebbet vártam. Lágy, nagyon lágy, nem tudom egy pár kilós vadvízi csukát ki lehetne-e vele kormányozni, de így szárazon kézbevéve még egy fickósabb domi kivétele is kihívásnak tűnik vele.
Na, de puding próbája......Majd elválik.
Sokszor előfordult, hogy vadvízen feedereztem, aztán valami balin úrfi ott rabolgatott látványosan. Persze pergető cucc sosem volt nálam. Olyan volt, hogy 3,9m-es feeder végszerelékét levágtam, és felkötöttem műcsalit, mert az volt nálam. Hatalmas, nyeletős orsóval, durung feederrel pergetni....ez sportértékkel bír! -
galervin93
addikt
válasz
sasa311 #95611 üzenetére
Hmm, ez még eszembe sem jutott.
Az utóbbi jó 15 tél, ezen belül is az elmúlt 5 kiemelkedően enyhe volt, de az éves átlaghőmérséklet is elég komoly értékeket produkált.
Mivel a globális klímaváltozás nem eg lineáris folyamat, pláne nem területileg egy egyenlő eloszlású valami, így adott esetben, ha teszem azt csak a "régebben megszokott" (90-2000-es évek) telei térnek vissza, lehet hogy a klimatikus viszonyok emberi beavatkozás nélkül i kordában tudnák tartani a busa állományt...?
Persze az adaptáció folyamatos (ld. pl. Hévízi kifolyó trópusi halai), de azért egy erős természetes szelekciónál nagyobb erő nem igen van (emberi legalábbis nem igazán). -
@mriya@
őstag
-
Zoli bácsi
őstag
Mert már úgy is megszoktátok.....
-
Redneck
nagyúr
Ilyen szar pecát mint a mai... Tele volt minden nyárfaszösszel, faágakkal, és mindenféle hordalékkal. 4 jigfej és gumi ment az akadókba. Kapás egész nap semmi, de legalább jól leégtünk, pedig az ernyőt is felraktuk.
Este 6 felé volt egy kis zápor, akkor sikerült fognom egy csukát, így legalább nem lett nullázás.
Ma is tanultam valamit. Előbb meg kell nézni milyen a pálya, és utána érdemes napijegyet venni. -
Zoli bácsi
őstag
Nem tudtam mi hiányzik még, megtaláltam, tessék: [link]
Ibite fékcsillag.....Értem én hogy gőzgép, de mi hajtja...Vagyis mi van ha ejtős kapás van?
Egyszerűbb lenne fékhangosítónak hívni.
Szörnyen néz ki. -
Grillo
őstag
válasz
galervin93 #95600 üzenetére
Lennék nomád Siófokon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Autós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest