- Bluetooth hangszórók
- Nyomtató topik
- Mégis megkapja a HDMI 2.1-et a Steam Machine?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Analóg fényképezés
- Bemutatkozott a OnePlus Pad 4
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
99914 - 99801
99914 - 99801 99800 - 99701 99700 - 99601 99600 - 99501 99500 - 99401 99400 - 99301 99300 - 99201 99200 - 99101 99100 - 99001 99000 - 98901 98900 - 98801 98800 - 98701 98700 - 98601 98600 - 98501 98500 - 98401 98400 - 98301 98300 - 98201 98200 - 98101 98100 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-07-24 09:20 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
Topikgazda
brazil halas csirkéről tudnék meg mesélni

-
galervin93
addikt
-
Grillo
őstag
-
Grillo
őstag
Lesz melónk Kapuváron rövidesen, mondjuk nem biztos, hogy én is ott leszek, de kitudja. (a Fő téren, a gimnáziumnál)
-
Steady74
Topikgazda
-
Zoli bácsi
őstag
Igen, most ha nem is kisebb, de vékonyabb horgot tettem föl. Ezzel is megfogtam a pici bodorkákat. Azért nem szeretem a nagyon pici horgot, mert hamar benyeli minden hal.
Amit adtál, egész sokáig kitartott, nem ment el a hegye. Az előkezsinór lett viseletes, úgyhogy cseréltem. Azt a méretet én már nem tudnám kézzel megkötni. -
hermanyi
addikt
Azzal a horoggal ami fent volt neked én azt a méretet 5-10 kilós halakra használom . Az akkora ,hogy már szelektál . De adtam neked apró halas horgot megkötve .
-
Zoli bácsi
őstag
Megnéztem ebéd után a KisRábát. Egyik zúgó alá ültem be, fák alá. Egy pickert tettem be pellettel, ezt a szakaszt telepítették meg, mondom hátha maradt még benne ponty, ami nem költözött be egy sporttárs fagyasztójába.
Mellette pinkivel úsztattam. Apróhal, úszóval pinkire, pelletre mozdítás sem. Párszor elakadt az úszós készség, mindig sikerült kiszabadítani, persze azzal a lendülettel fel is csavarodott a fára.....Meguntam a szereléseket, átmentem a tóra. (kb 2km)
Ugyanazokat a készségeket vetettem be, egy 2gr-os cseppúszó a 4,80m-es Benzár Match-Bolo boton, kis horog (Viszonylag, Hermanyi húskampónak nevezte), pinki. Meg a kis Eurostar Picker pellettel. Jött dévér, ponty..ezeket nem fotóztam. Nem tartom kihívásnak tavon a telepített pontyok fogását, persze ez is lehet jó szórakozás..Mondjuk nem ezeknek a 25-30cm-eseknek a fogása, amivel telirakták.
Kora nyári idő, kakukkszó, nyárfaszösz még nem vészes...Meg ez a k. szél.
Ezt a KisRába szakaszt biciklivel akarom majd meglátogatni. Csend van...Nyugalom. Meg csalán, kullancs. Több ilyen zúgó van az erdők közt, mondjuk a halak hol vannak..azt nem tudom.
-
Gyok2
senior tag
-
jézusom
addikt
Kaját nem dobunk ki.
Ha más nem a kutyák megeszik. Malacnak nem tudom adni, mert nincs. Ponty fejet is megetetem a kutyákkal, ha épp nem kell halászlébe.
-
Gyok2
senior tag
-
hermanyi
addikt
-
Gyok2
senior tag
-
hermanyi
addikt
-
csababarca
őstag
Hosszú kihagyás után kimentem a helyi tóra (malév, dabas), sikeres 4 órás horgászat volt, 7 ponty, 2 leakadás (lehet a szakállnélküli horog miatt, nem tudom), két méretesebb is volt köztük.
Nem volt semmi cifra, volt itthon egy zsák ananász-banán haldorádós táp, meg tavaszi pelletet kevertem bele, mangós wafter, aztán had szóljon.
egy boton method, másikon pva-s módszer, mindkettő egyformán működött.Jó volt nagyon visszatérni, főleg, hogy simán csak az érzés miatt mentem ki újra, mondom ha terített betli az se baj, ehhez képest az első 2 óra igen aktívan telt.
Halak természetesen fertőtlenítővel kezelve a horog helyén, aztán gyors fotó után mentek is vissza úszkálni.
-
Zoli bácsi
őstag
Kérdés.....
Volt tíz éve horgászernyőm, egyszer állítottam fel, aztán eladtam. (Sérülten, fillérekért). Az udvaron felállítottam, aztán ez a tavaszi gyenge dunántúli szellő azonnal elhajtotta a szárát....
Múltkor fórumpecán a sporttárstól kedvet kaptam, a nyár beköszöntével hasznos lehet. Anno azt mondta Szákó mester, esztergályossal kell készítetni egy közdarabot, hogy staabil legyen, mert ismerte a problémát.
Nem tudom a mai ernyők milyenek.
Ma reggel kaptam (Vagyis, most néztem mailt) egy Haldorádó 15%-os kupont. Hermanyi kedvéért mégegyszer: KUPONT!
Rá is néztem az ernyőkre, van szuper áras ernyő, igaz erre nem jó a kuponom, de máshol megnézve az árakat, kb egy tízessel olcsóbb most: [link]
Van valakinek tapasztalata vele, esetleg másfajta.....?
Sok elvárásom nincs, árnyékot tartson, meg ne görbítse el a tavaszi szellő a nyelét.... Meg tudtommal PVC a tartósabb, de ez a kék biztosan az....
Köszi!
Más, nem tudom írtam-e. Kapuvárnál megtelepítették a Kisrábát 500kg ponttyal, azt a szakaszt amit nemrég fotóztam. Eddig délutánonként egy-egy pecást lehetett látni....Minap jöttünk a pályán hazafele szolgálati gépjárművel, mutattam is a kollégának, nézd meg...... Végig ülik a partot. Húshorgászok....
Az hagyján, de úgy néztem halásznak is.....
Megint más: Jeleztem Szákó mesternek már, régebben a vásárolt csonti hetekig elállt (Tavasszal egy hónapig is) hűtőben. Idén észrevettem, hogy 1-2 nap, nem lehet félretenni, bebábozódik.Hűtőben.
Fórumpeca (Gyengébbeknek, 04.17) végén Hermanyi mester nekem adta a megmaradt csontit, pinkit, és etetőanyagot. Előtte délután vettem én is csontit. A Szákó mesteres csonti rég bebábozódott, kidobtam, a Hermanyi féle meg tökéletes, tegnap néztem. Ugyanott tároltam, rendszeresített kishűtőben.. Nem mintha drága lenne, csak érdekes......
-
@mriya@
őstag
-
@mriya@
őstag
2. forduló, 196 kiló összfogás.
-
Grillo
őstag
-
PpenoO
őstag
-
Grillo
őstag
-
PpenoO
őstag
sasa311, hogy megy a busázás? Úgy néz ki jó évnek nézünk elébe

-
BlackmMmDog
senior tag
-
313313
addikt
3-kor elindultunk haza, mire kicsoszogtam, be a kocsib, hazaértrn 40-50 perc. Légvonalban a házunktól nem voltam 4-5km-re xd
Tegnap kertipartyban voltunk, meg kicsit taknyodak is vagyunk, úgyhogy ennyi elég volt....
Gyerek nyűgösebb volt, meg még fázogattak a halcskák is, kevés keszeg jött csak, így neki nem volt annyira érdekes.
Meg egy ilyen leakadt partszélben. 2,6kg 44 cm 4 nyaras telepített...
Azért elég jó szolgálatott tesz a bölcső (mondjuk az ára fájt, mikor vettem...), nem ugrik ki a hal, nem lesz koszos, etc... nyugodtan lehet méricskélni közben... -
Steady74
Topikgazda
-
313313
addikt
-
BlackmMmDog
senior tag
Nem vagy meg

15 + ponty meg elment
-
Steady74
Topikgazda
Nem szédülsz ilyen magasan ülni? Mé' nem a víz partjára ülsz, közelebb?
-
313313
addikt
Reggel láttalak, köszöntem is. 7.35 körül, strandkocsival 2 botzsákkal, velem volt egy gyerek is.
Kis pontyot én fogtam, 2,576kg meg egy hasonló leakadt. -
Grillo
őstag
-
BlackmMmDog
senior tag
Én is kint vagyok most
Egy nagy elment, de egy kicsi jött utána (9,3)
-
galervin93
addikt
Valami infót ilyenkor tessen már mögé dobni, vagy én vagyok ilyen régi vágású, hogy link, forrás, némi leírás...?
Utánanézés nélkül sejtem, hogy a kedvenc kavicsbánya tavunkon method ob. selejtező van és ez annak az első fordulójának az eredménye, de ez egy nyílt fórum, nem mindenki ilyen horgász buzi mint én.Az eredményhez: 5 óra alatt methoddal, egy alapvetően pontyos vízen lettek ilyen eredmények. Ha egy víz 5 óra alatt 5 kiló felett tud teljesíteni az szerintem amúgy teljesen korrekt, ott már van hal, de kell tudás, gépészkedni kell a halért. Inkább ez, mint a 80-100-as fogások, ami semmi más csak haltermelés... És nem igazán segíti pl. válogatottjaink felkészülését nemzetközi versenyekre...
-
@mriya@
őstag
Dunakeszi, tegnap.
-
313313
addikt
Görbüljön másnak is 
-
Emu
őstag
-
PpenoO
őstag
-
Emu
őstag
Ezt ha kerestem volna se találtam volna meg
Elsőre "Adria" vagy "tenger" szavak ugrottak volna be. Ezek szerint semmi bonyolult dolog nem kell hozzá.galervin93: úszózás a mólón megvolt 2 éve, sneci méretre számíts, még az úszó sem kell hozzá, mert látod a víz alatt mikor viszi el a csalit

-
Steady74
Topikgazda
de az autóba kell, h eljussak oda

-
galervin93
addikt
Jó de ez a fajta fenekezés az itthoni sárgavégű helyi manifesztációja, én ennél többre vágyok.
Poén akart lenni a feeder kosár, mert a mélység, áramlás stb. miatt nem igazán lenne praktikus a használata, legalábbis a mi édes vízi feeder definíciónk szerint.
Ellenben a bolo kikötőben/mólón tök fain lehet, akár még csúszó úszóval is el tudnám képzelni, ha nagy a mélység.
Őszintén szólva az offshore nagyhalas jigging se annyira vonz, én inkább fogok egy marék apró halat.
Steady
Én ezért veszek villany yachot, abba nem kell dízel ...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Emu
Hallgass PpenoO kollégára, különben teljesen idegzsába lesz.
-
lumpy92
aktív tag
Vaterán vettem őket leharcolt állapotban gombokért, én most csak felcsiszoltam, festettem lakkoztam, visszavágtam ahol kellett, illetve az alsó rögzítőszemek rozsdáját passziváltam. Egynek kellett pótolni a rögzítőszemet, ahol hosszabb rajta a zsugorcső. Biztosítótű lett levágva hozzá. Egyébként ezt cérna bandázsolással szokták rögzíteni, úgy elegánsabb, szebb.
Ajánlom ezt a videót, szerintem minden benne van: [link]
Tervezem majd a jövőben, hogy készítek és is a nulláról, de most egy jó időre el vagyok látva. -
dik
őstag
Profi úszók ezekkel az igazi a peca meg toll úszókkal. Eladó van közte?
Az aljára milyen megoldású karika lett téve(hol lehet beszerezni)? Nekem is van egy nem befejezett projektem toll úszokkal. Ideje lenne már befejeznem. Éetem legjobb pecái voltak toll úszókkal. Igaz akkoriban még volt hal bőven a vizekben. Ami most nem mondható el... -
PpenoO
őstag
-
Emu
őstag
Most röhögni fogsz, de pont ezen gondolkodtam. Július elején megyünk olaszba, van egy régi durung feederem, amit nem használok, meg anno kaptam egy bojlis orsót, amit ugyancsak nem használok...hogyan lehetne bevetni a tengeren...
-
Steady74
Topikgazda
Ha lesz gázolaj még, mi júliusban megyünk, pecabotot viszont a környékre nem viszek
maradnak a tenger gyümölcsei, jó sörök, sok pihenés és pihenés. -
galervin93
addikt
De rózsaszín zsinórjelölő van, meg hát pinki megy a horogra...
Én szerintem ősszel jutok ki horvátba, vinni akarok bolot is mert hát mégiscsak úszós peca, meg persze pergető cuccot.
Amúgy fel kéne találni a tengeri feederezést, megeszem a kalapom, ha a kosárba valami hal darálékot vagy csirke aprólékot tömve nem lehetne odahúzni mindenféle halacskát egy kupacra.
-
lumpy92
aktív tag
Rendbe lett szedve a vert had, régi nádúszók lettek kipofozva. Már csak pecázni kéne velük!
-
PpenoO
őstag
Nem rózsaszínű....
Vérciki lesz versenyen, ha egy nagyobb hal letekeri a főzsinórt és oda a pinky szettnek
Nekem is viszket a tenyerem egy shore jigging szettre.
1. Daiwa Crosscast 3.20m 80-120gr
2. Penn Battle IV 6000Oszt irány Horvátia

-
galervin93
addikt
Én megtaláltam az új kedvenc alátét zsinóromat.
Korábban a Carp Zoom Bulldog volt, de már feltekeréskor képes volt hurkot vetve ledobni magát a dobról, így váltottam, és most ezt az Arno XXL Super Carpot használom. Most éppen 1500 ft belőle 2000 méter, a világ összes dobját alá lehet tölteni kétszer szó szerint fillérekért, mert így métere 70 fillér körül van...
Ez a true fillérbaszás.

-
hegezsolti
tag
-
@mriya@
őstag
-
dik
őstag
Carp Academy Revenge zsinórt ismeri valaki? Van olyan mint a Carp Expert zsinórok? Azok nem egy elveszett valamik az biztos. Nyúlik, de jól bírja. Vagy lehet mondani egy kutyák ezek? Olcsó kategória tudom tudom csodát nem várok tőle...
Nekem kellene valami olcsó kategóriás a Dunára nem épp valami hajszál vékony. 0.25 gonolkodom abban a márkában. Szóval érdemes kinlódni vele vagy sem ez itt a kérdés?
-
Grillo
őstag
-
PpenoO
őstag
Kellemes lehet, ha védelem nélkül az úszó kilövi a szemedet vagy a bot robban bele a pofádba.
-
A Zéé
addikt
-
@mriya@
őstag
-
Zoli bácsi
őstag
-
Poultier
tag
Tegnap végre kijutottunk a nagyobbikkal Dunaalmásra a lángosozó mögötti Által-ér szakaszra, majdnem 2 órát bírt a kishorgász, de végül a viharos szél hazafújt minket idő előtt. Az eredmény: egy jó nagy betli

Láttunk több halat a vízfelszín közelében, de egyáltalán nem kaptak, se a felszínen, se mélyebben
Régebben azért áprilisban már fogtunk bőven halat, lehet hideg van még?
-
jézusom
addikt
-
Szirtimorc
senior tag
-
Grillo
őstag
A Dunán keveset voltam, nem értek a folyóvízhez, időm meg nem nagyon van elmélyedni, majd ha még öregebb leszek.
Közelben Sződligethez, a kikötőhöz mentem jópárszor, az öbölben hideg víznél azért van hal, úszózva, pergetve lehetett szórakozni. Melegedés után kimennek a sodorba, ilyenkor már nem nagyon volt siker, télen meg egy időszakra kíméleti terület. Kicsit délebbre van 1-2 rugany, de passz, csak pergettem rajtuk.
Ősszel mindig tervezek lemenni márnázni, de soha nem jött össze.
Nem élővízre meg Ordas Csörögön, Szakáts-kert Gödön, de utóbbi nagyon keveset van nyitva, meg picike tó.
Szóval ha mennél élőre, írd be, aztán lehet én is elmegyek próbálkozni.Ja,még az Újpesti-öböl, de én ott is csak pergettem, meg a FOKA-öbölben, de sikereim nem voltak.
-
gilfoyle
őstag
-
Grillo
őstag
-
Steady74
Topikgazda
-
galervin93
addikt
Én tegnap voltam kemény 3 órát az Ipolyon, lesz egy úszós versenyünk, aztán megnéztem a pályát. Nagy valószínűséggel snecizés és gébezés lesz spiccbottal, így erről szólt a horgászat. Gébből két méret, 4 cm és 7-8 centi ami fogható, mondanom sem kell előbbire egészen extra élmény a peca...
20-as horog, 1 szem pinki... Nehéz szelektálni méretben, hiába teszi fel az ember a 2 szem csontit, azt is baszogatják a minik, de felvenni nem tudják. Ellenben az 1 szem pinkit néha felveszik a nagyobb gébek is, szóval muszáj ennél a verzsönnél maradni. Sneci akad, egész jó méret, de nem kehet megállás nélkül fogni, abban is vannak hullámok. De alapvetően sneci lesz a célhal, aztán ha megáll akkor fenéken gébezés. Ja meg jött egy bónusz kárász fenéken, olyan 20 dekás, versenyen ez igen sokat érne, de kb. lutri, hogy beesik-e... Snecik közt kis domi, kis balin, levél keszeg ami még jön... 2.5-es bottal is tudtam aprítani őket, jó gyors peca, de szerintem ilyen kiló-másfeles szektor egyekre kell majd számítani, nem lesznek rekord fogások...
-
Grillo
őstag
-
gilfoyle
őstag
Sziasztok! A Dunán Horány környékén hol érdemes horgászni a dkeszi révvel szemben, gyalogos távolságra?
Esetleg a Dunakeszi oldal is érdekes lehet, de az jobban beépített. -
mmdms
addikt
-
Zoli bácsi
őstag
Na végre...
Tudom, sokan nem vagyunk itt akik Győr megye vad vizein horgásznak, de ha valakit érint, megszűnik egy, szerintem eléggé furcsa szabály. Idézem a hivatalos szöveget:
Változik a horgászrend, a pontytilalom ideje alatti szabály módosulJó hír a horgászoknak, hogy a horgászrendből törlésre kerül: „A pontytilalom ideje alatt, az ívó pontyállomány védelme érdekében, a Megyei Szövetség kezelésében lévő vizeken, TILOS csalizni növényi magvakkal, beleértve ezek imitációit is, frissen főtt vagy szárított tésztafélékkel, bojlikkal, pelletekkel egyéb növényi lisztekből készült csalikkal. Csalizni csak élő csalikkal vagy ezek elpusztult változataival lehet: pl. csontkukac, gyűrűsférgek, puhatestűek, csalihalak.”A szöveg helyébe a következő lép: „a pontytilalom alatt célzottan pontyra horgászni és bojlizni, behúzós módszerrel békés halra horgászni tilos” (ahogy amúgy minden esetben a tilalom alatt, a tilalom alá eső halfajra a törvénynek megfelelően célzottan horgászni tilos, a véletlenül fogott egyedet a horogtól való szabadítás után azonnal szabadon kell engedni, ha pedig az adott helyen egymás után 3 tilalom alá eső egyedet fog, akkor köteles helyet változtatni). A bojlizás tilalma a Zátonyi-Dunára és a Mosoni-Duna-holtágra nem vonatkozik, mert ezekre a helyekre a Szövetség a hatóságtól a tilalom alóli felmentésre engedélyt kapott (ennek feltétele a minimum 100 kg/ha telepítés, ami mind a két vízterületen teljesül.) -
Steady74
Topikgazda
-
mmdms
addikt
Mangoaromas kanyeret gyurtam reggel, avval is csak torpet fogok. Borzalmas.
-
Szirtimorc
senior tag
-
Grillo
őstag
-
lakisoft
veterán
-
313313
addikt
-
lakisoft
veterán
ebay-en vagy régi fórumokon szerintem lehet vadászni ilyesmit.

Szerk: 30 évvel ezelőtt úgy örültem egy Silstar hatsó fékes orsónak, azóta kicsit meghaladtuk ezt a technikát. Lehet dobnánk a kukába most. Pedig sok sok pontyot kiszedtem vele egy szezonban.
-
galervin93
addikt
A kérdés jogos.
Természetesen nem a józan ész vezérel.
Rákaptam a régi matchbotokra, és van egy Colmic amit valamiért nem tudok elengedni, csak picit zavar a súlya, ebből akarnék faragni.
Aztán persze lehet ezzel kinyírnám az egész botot, meg amúgyis bűn ilyen szép állapotú öreg bothiz nyúlni, ezért is lenne jó konzultálni valami hozzáértővel. 
Amúgy nagyon pacek darab, olyan szépen kirugózza a keszeg fejrázásait, egy élmény kézbe venni, hogy 30 éve is ilyen jókat tudtak készíteni.
-
lakisoft
veterán
Megér ennyi macerát egy bot? Nem jobb egy másikat venni ami ezeket tudja?
-
galervin93
addikt
Szándékos volt a kérdés, magam sem tudom minek nevezzem pontosan, talán átalakítás a jó szó: van egy súlyozott nyelem amiből a súlyokat eltávolíttatnám, meg új, filigránabb orsótartót és vékonyabb, könnyebb nyél borítást rakatnék... De első körben inkább csak árajánlatot kérnék ezekre, lehet nem is éri meg ezzel szenvedni, pláne hogy egy jó régi, itthon nem túl ismert mathcbotról van szó.
-
313313
addikt
Olyasmi igen, ezt kaptuk. Komplett haslemezt én is elhagytam már meg a hűtő alatti védő lemeztvis visszatörtem... 2,3 tonnát bír csak, mi 2,1-2,2-vel használjuk így kopik mindene, nagybaja nem volt. Előtte egy T4 volt az magasabb volt, motorikusan gyengébb és fapados. Vannak új transzporterek is, azok csak első kerekesek lettek....
Ha választani kellene, akkor egy Toyota Hilux módosított Ironman futóművel, mondjuk ritkán játok terepen, de néha jól jönne...
-
Grillo
őstag
Na, ilyen mercikkel mi is jártunk, ez is 4x4 (Vito Mixto)?
Ezek mekkora szarok voltak terepen mondjuk egy Transporter Mixto-hoz képest. Már csak a hasmagasságot nézve is, előre lejt az autó alja is, kollégák úgy letépték az első hetekben a műanyag haslemezt, meg a fél első lökhárítót, mint a sicc. Mondjuk tény, hogy hülyék voltak, azt hitték, ezzel is elmennek ott, ahol a VW-vel.
Mondjuk az is tény, hogy a merci kényelmesebb volt. -
313313
addikt
-
PpenoO
őstag
-
Steady74
Topikgazda
-
313313
addikt
Ma ismét volt egy Kmét-Solt-Dunavecse-Szalkszetmárton-Szabadszállás-Kmét köröm....
DVCS mellett az át visz ugye az út, Dunavecsénél megnéztem a Fűzvölgyi csatornát is....
-
aladarazurbe
csendes tag
Bolón spiccgyűrűt és csúszógyűrűt csináltattam a Jókai téri emberrel, szép lett. Pergető boton is cserélt nekem spiccgyűrűt arra sincs panasz. A keresőben megleled az elérhetőségét.
Az építés és a javítás rokon műfajok, de nem ugyanaz, az elsőt nem tudom ki vállalja. -
galervin93
addikt
Pesten/környékén botépítő/javító mestert tudtok ajánlani? Finom szerkentyűhöz keresek, barbárhoz nem vinném, annál inkább olyanhoz, akivel van jó tapasztalat.
-
lakisoft
veterán
-
Steady74
Topikgazda
-
Grillo
őstag
-
Zoli bácsi
őstag
Telepítenek bele, de gyakorlatilag a Rába halfaunája van benne, onnan ágazik le a KisRába. Ősszel megtelepítik ponttyal ezt a szakaszt.
Rapszodikus, mint az egész vízrendszer, a betlitől a 10+ pontyig minden benne van a pakliban, ha ide ül az ember. A betlinek persze nagyobb az esélye.
-
PpenoO
őstag
-
hermanyi
addikt
-
Steady74
Topikgazda
gulyásgergely, te vagy az?
mriya: lehet, de az is biztos, hogy ha sokat fogott volna ott is, a Mester megfürdette volna

Egyébként még a fórumpecához tartozik, hogy Zolibácsi meghívott magukhoz otthonra, kaptunk egy finom kávét és egy adag kedvességet, szíves vendéglátást még, igazán jól esett. A Mester persze itt is hozta a formáját, lebaszta a házigazdát, hogy nyírja a füvet

-
@mriya@
őstag
-
vargalex
félisten
-
PpenoO
őstag
Lázbérci víztározó, annál szebb pecás hely nincs szerintem. Egy a bökkenő, a körbevezető útat csak behajtási engedéllyel lehet használni. Megoldás: Minden egyes autóba kell egy rokikártyás horgász, arra kiadják az engedélyt. Hermanyi neked van rokikártyád?

-
lakisoft
veterán
Debrecen - Tiszacsege - Tiszafüred (Tisza-tó) vonalon bármi szóbajöhet.
Ohatot ismerem, de nekem nincs jó tapasztalatom vele. Borzasztó sekély. - nem keszegeztem, lehet azt kellett volna.
A sziki tavat ismerem, de nincs tapasztalatom vele.
Az elő és holt Tisza (Egyek-Tiszacsege-Tuka) nagyon jó víz, egész gyerekkoromat ott töltöttem, bár most nem tudom milyenek az állapotok. -
Steady74
Topikgazda
-
lakisoft
veterán
-
Steady74
Topikgazda
-
lakisoft
veterán
Jujj, de kiülnék most ide.

Ide telepíteni szoktak vagy csak úgy van benne?
-
Grillo
őstag
-
Zoli bácsi
őstag
Ez a hely a múltkori fórumpecától kb 2km-re van, a Hanság-Főcsatorna dicsért része. Hal az volt, dögivel. Mint a minap a Rábcán, küsz és bodorka, de sokkal több. Fenéken pelletre semmi, úszóval kukoricára semmi. Úszóval csontira minden úsztatás egy hal. Kis hal.
Kb 80 cm a legmélyebb helyen, helyi erőkkel beszélgettem, megtelepítették méretes csukával, illetve fognak pontyokat itt, nem csak éjjel, nappal is.
Mondták, a túlsó széle előtt fogják a pontyokat, rakóssal optimális lenne.
A szél hazakergetett, iszonyúan feltámadt.
Maradt etetőanyag, megálltam a Kisrábán, mondom az autó szélárnyékában megpróbálom.....Terv nem vált be, a botot szó szerint ellen kellett tartani a szélnek.
Szélország. (Nyugat-Dunántúl)
KisRába, Kapuvár déli része, autópályától kb 500m-re. Jó a vízállás, kb 1,2m, még megpróbálom ezt a szakaszt. Úgyis készülök bicajos pecára.Csak álljon el egyszer ez a szél.
-
Steady74
Topikgazda
-
Grillo
őstag
Ez se rossz, van mozgás?
-
Zoli bácsi
őstag
Csatorna, Hanság-Főcsatorna.
-
tasiadam
veterán
Mielott bojlis lett jartunk oda sokat. Harcsas terep volt eleinte, utana attertek pontyra. Es rohadt akados lett egy ido utan. Ugyhogy elengedtuk idovel
-
tasiadam
veterán
-
BlackmMmDog
senior tag
-
BlackmMmDog
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
99914 - 99801
99914 - 99801 99800 - 99701 99700 - 99601 99600 - 99501 99500 - 99401 99400 - 99301 99300 - 99201 99200 - 99101 99100 - 99001 99000 - 98901 98900 - 98801 98800 - 98701 98700 - 98601 98600 - 98501 98500 - 98401 98400 - 98301 98300 - 98201 98200 - 98101 98100 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg egy ilyen leakadt partszélben. 2,6kg 44 cm 4 nyaras telepített...
Egy nagy elment, de egy kicsi jött utána (9,3)
Görbüljön másnak is
Aztán persze lehet ezzel kinyírnám az egész botot, meg amúgyis bűn ilyen szép állapotú öreg bothiz nyúlni, ezért is lenne jó konzultálni valami hozzáértővel.