Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
Ez mi tzd, , ha jól emlékszem elég régi konstrukció.. [link]
-
kovsol
titán
Anno én is tök rá voltam feszülve az FF -re. A7III akkor jött ki mint újdonság. Meg is léptem.
Mondjuk imádtam azt a gépet. Nagyon szerettem az A6300 után. De szerintem inkább a sokkal jobb kezelhetőség volt az oka, nem feltétlen az, hogy FF.
Na mondjuk az is tetszett, hogy az ISO -val kb nem kellett foglalkozni.
-
TCr
veterán
Köszönöm, Uraim!
-
kovsol
titán
Magasabb ISO mellett több dinamika marad egy FF szenzornak, meg kevesebb zaj ezáltal több hasznos infó marad meg a RAW fileban. Persze nem megfelelő kondiciók mellett ez halmozottan számíthat. Viszont ott ahol mondjuk iso100 csinálod az a dinamika/zaj eltérés alig jön ki.
A7III esetében ISO640 nél van egy második base ISO, és ott vissza korrigál a dinamika. Ez több másik FF szenzornál is megvan. -
TCr
veterán
Amikor meglátok ilyen fotókat, olyankor gondolkodom el nagyon erősen, hogy lehet mégis egy A7III kellene 70-200 f4-gyel, meg alatta valami fényesebb Sigma-val.
-
Lac-coo
őstag
Job -bal szem váltó parancsot hol találom a menüben ?Vagy valahol ?
Elvileg egyéni gombra is lehetne rakni de sehol nem találom ....
-
kovsol
titán
Hátha valakit érdekel:
Sony-Zeiss 55 f1.8 vs Viltrox 50 f2 videó [link] ennyi pénzért továbbra is úgy fest a viltrox most a best budget 50mm -
TCr
veterán
válasz
Dolphine #44395 üzenetére
Zárt térben ezzel az átfogással semmiképp.
Nincs sportfotózás, pláne csarnokban.Természetfotózás, madarak, rovarok, mütyürök, elérhetetlen(ebb) helyeken lévő látnivalók, stb.
Természetfotózás... szívesen kipróbálnám, hogy milyen az, amikor a téma jön hozzám, és nem én a témához. Nyugisan kint lenni. -
Taci
addikt
válasz
Dolphine #44390 üzenetére
Német MediaMarkt-nál (mediamarkt.de és saturn.de) szokott lenni évi 2-3 alkalommal ÁFA-mentes nap (-19%), ha nem sürgős, megéri várni rá. Sony és Tamron is elfogadja az EU-n belüli vásárlást, és itthonra is teljes garanciaidőt biztosít. Sigma nem, pedig velük még a japán főhadiszállásra is leveleztem.
-
Dolphine
addikt
Hidd el ez bennem is megfogalmazódott!
Ahogy a többiek is írták az FF előnye kevesebb fénynél jön elő.
Nekem az FF váz közül az A7IIC a szimpatikus. Akkora, mint a 6700, tudásban is ugyanaz, de FF szenzoros.
Viszont a váz közel 1 millió, az FF objektívek sem olcsók!
Én a mostani géphez egy Tamron 70-180 2.8 obit tervezek. Ezzel a három párossal ellennék egy darabig. -
kovsol
titán
Real time tracking pl nincs még A7III-ban. Én pl azt csináltam, hogy zóna autofokuszra raktam, aztán nyomtam neki. Ha nem mozgó célpont volt akkor meg flexible spot M -el oda másztam a szemhez. Az új kameráknál csak rápattintod a trackinget, és oda komponálod ahova akarod, kb a fokusz pontot nem is kell manual mozgasd.
Nincsenek még ezek a fenszi AF algoritmusok benne. Ember szem követés persze van, meg animal AF. De az állatos az inkább csak ilyen kutya, macska, ló ilyesmikre volt használható. -
TCr
veterán
válasz
kovsol #44386 üzenetére
A mérettel ellennék, elfér a táskában.
Nálam nem ez a szűk keresztmetszet.
(Bár lassan elindul a karrierváltás, utána reményeim szerint többet tudok rászánni a hobbimra (időben is, pénzben is))Azt olvastam, hogy az A6700 tud állat- és rovarkövető autófókuszt (ami brutálisan vonzó feature számomra), de milyen egyéb módon nyilvánul meg az, hogy jobb az autófókusz rendszere az A7III-énál?
Visszatérve kicsit a FF = több fény felvetésre... amikor ilyen videókat nézek, én esküszöm nem látok semmi komoly különbséget. Lehet, hogy csak nem áll rá a szemem? (Vagy elveszek a szépségben?
)
Sony A7III vs. Sony A6700 -
TCr
veterán
Nem kekeckedni akartam srácok, hanem megérteni. Köszönöm!
Egyébként még mindig brutális kettősség van bennem azzal kapcsolatban, hogy hogyan tovább.
Ez az irány, ami Dolphine-nek is össze van rakva, vagy valami hasonló átfogás, Sony A7 III-mal... utóbbinál mi lehet hasonló felállás?
Összegben gondolom 2-3x... (használtan).Olvasok, tájékozódok, és mindenhol az jön szembe, hogy a nagyobb szenzor mennyivel fényesebb.
-
TCr
veterán
-
kovsol
titán
A kérdés, hogy milyen fajta madár fotózás. Legtöbb esetben vadmadarak nem fognak elég közel engedni, hogy teljes képet kitöltsd akármivel is fotózod. Főleg ha azok nagyon picik. Valami féle álcázásra lenne szükség.
Ha mégis közel tudsz menni akkor itt van pár 400mm példa A6300 vázon.
400mmHa nagyobb madarakról van szó, pl gém, gólya akkor sokkal könnyebb betölteni a képet értelmes arányban a madárral.
Ez A7III+400mm:
-
kovsol
titán
válasz
FearFmRadio #44372 üzenetére
Amit linkeltél kép az egy Samyang 135mm f1.8 objektívvel készült. A háttér itt meg a világ végén van ami segít az erősebb elmosásban.
-
FearFmRadio
tag
valami ilyesmi eredményeket szeretnék létre hozni (Photoshop és szerkesztés nélkül)
[link]
( szin gondolom itt szerkesztve van )
Néha elö vettem a Photoshopot-ot hogy még jobban el mossam a hátteret .
Naivan azt gondoltam hogy ez a 85mm f1.8 kevés .
Ezért kezdtem el nézni 105 / 135 obikat és gondoltam f1.4 azért sokat segitene ebben.
Nagylátóban volt nekem MF samyand 14mm . Nagyon tetszett csak sajnos a focust valahogy sose sikerült 100%-osan eltalálni. AF verzio esetén ott van esetleg bármi amire érdemes figyelni ? jol látom hogy arra nem lehet elötét lencsét(filtert) rakni ? (lencse védelem miatt ) -
kovsol
titán
-
TCr
veterán
Mi a véleményetek a(z APSC) Sony 70-350 G-ről, van személyes tapasztalatotok?
Nem fényerős, de a 350-es vég miatt nagyon csábító lett számomra a Tamron 17-70 mellé. -
válasz
p_adam #44364 üzenetére
sőt van ps-ben neural filter, ami készít egy depth mapet, és lehet utólag állítani mélységélességet, meg némi párát is hozzá lehet tenni, még maszkolni se kell.
finoman alkalmazva sokszor lehet vele egész jó eredményt elérni.ja igen, mesterséges köddel is le lehet választani a hátteret
-
p_adam
addikt
válasz
FearFmRadio #44358 üzenetére
Gondolom a záridő 1/1000 felett volt. Egy tényező a sok közül, de ilyenkor célszerű hanyagolni az elektronikus első redőnyzárat és teljesen mechanikusra váltani, azzal egy fokkal kevésbé lesz ideges a háttér.
Meg persze az objektív se mindegy, egy 85/1.4 GM (mk1) háttérmosása esztétikusabb akkor is, ha f/2-re le van rekeszelve.
Sony FE 1.8/85 vs. Sony FE 1.4/85 GM – The Big Shootout
Egyébként manapság sokkal könnyebb automatikusan maszkot csinálni a tárgyra és a háttérre, ezáltal utólag is lehet szerkeszteni úgy, hogy ne legyen észrevehető. Sőt, LR-ban van erre külön Lens Blur (24-105/4-en használtam ilyen megoldást, azóta el is feledkeztem róla) -
PNP
őstag
válasz
Nem akarok vitát generálni, de ha ugyanott, ugyanazt az egészalakot lövöd meg, akkor tökmindegy, hogy 50, vagy 200 mm-en, mert közben változik a tárgytávolság. A háttérmosás mértéke felfogható pusztán a rekesz és a nagyítás függvényeként, gyújtótávoltásgtól függetlenül.
-
kovsol
titán
válasz
Fotózás része az is, hogy megfelelő helyszint talál az ember. Ezt ha te f1.4 lövöd meg se lenne érdemi eltérés.
Ősrégi képem, még 2018-ból
amikor meglett az A7III kb két nappal később lőttem a Sony 85 1.8 @f2 -n. (a kidolgozást azt most hagyjuk
) Én teljesen elégedett voltam az ilyen eredményekkel.
-
TCr
veterán
válasz
Mekkora volt itt a rekesz? 1.8?
Ha igen, akkor úgy tudtál volna mosottabb hátteret, ha közelebb mész, de akkor nem lett volna egész alakos, vagy ő jön hozzád közelebb úgy, hogy tőle távolabb legyen a háttér.Itt most lehet 105 vagy 135mm kellet volna és ezért nem lett annyira homályos a háttér? Vagy én nem állítottam be valamit jól?
Inkább pl. 50 mm, közelebb mész a portréalanyhoz = mosottabb háttér.
-
válasz
ha 200 mm-en lövöd meg ugyanezt a kivágást, már mosottabb háttered lesz. de egy egész alak ilyen közeli háttérrel nehéz ügy, lehet egyszerűbb leválasztani világítással
-
FearFmRadio
tag
válasz
kovsol #44355 üzenetére
A7iii gépnél volt nekem egy Sony 85mm f1.8
De valahogy kevésnek éreztem a bokeh-t.. (ember padon ült és szerettem volna még jobban el homályositani a hátteret..) (aztán lehet valamit én rontottam el)
Erről lenne szó :
[link]Itt most lehet 105 vagy 135mm kellet volna és ezért nem lett annyira homályos a háttér? Vagy én nem állítottam be valamit jól?
-
vond
MODERÁTOR
válasz
FearFmRadio #44354 üzenetére
Bőven.
Az egész átfogáson jó lehet, de sok múlik a portréalany-fotós távolságon is.
#44351 qnadam: Na meg még az is.
-
kovsol
titán
válasz
FearFmRadio #44354 üzenetére
Mit értesz otthoni portré alatt? Már egy 70-200 F4 -el is tök jó háttérmosást el lehet érni. Vagy egy 24-70 f2.8 tele végén.
Nem kell f1.4 a háttérmosáshoz.
Ha már ilyen 100mm fölé megy az ember már f4 felett is lehet. Attól is függ milyen távol van a háttér és a téma.
Meg nem mindig jó ha pár mm a dof. Főleg ha több ember is van rajta. -
-
kovsol
titán
Én úgy vagyok vele, hogy a Viltrox meg hasonló gyártok mostanában hoznak sokkal izgalmasabbnak vélem. Az én pénztárcámhoz közelebb áll ez a vonal.
És anno az A7III még újdonság volt, és kihozta a Tamron a 28-75f2.8 -t teljesen felpezsdült tőle minden. Jól látszik, hogy nem a méreg drága objektivek húzzák be az embereket a rendszerbe főleg.Megvolt amúgy a Sigma 35 f2 vs Viltrox 50 f2 vs Sony 85 f1.8 összevetésem.
Azt kell mondjam élességben, meg úgy általánosságban bátran egymás mellé rakhatóak a képek. Én úgy gondolom a Viltrox 50 f2 pl a Sony 50 f1.8 -t teljesen zárójelbe teszi, aki azt választja ezek után nagy bolond. -
gyapo11
őstag
válasz
Lac-coo #44337 üzenetére
Ez volt mondjuk 60 cm 12 mm-es obival 2-es cropos vázon. A polc meg 1 m széles, tehát 2 m-es bútor 1.2 m-ről, 4 m-es bútor 2.4 m-ről, aps-c-n 18 mm, FF-en 24 mm-es obival adja ezt. Ha van több hely távolabb menni, akkor jobb a helyzet hosszabb gyújtótávú obival. De ha egy képet csinálsz, akkor egy szélesebb bútor bármilyen obival ami képes a teljes bútort leképezni a két szélét nagyon nem fogja párhuzamosnak mutatni. Ha az obi 90 fok szélesen lát, akkor a két szélet már 45 fokos szögben látjuk. Ha egy kanapén vannak párnák, akkor esetleg már a karfákat nem lehet látni.
-
kovsol
titán
Van olyan aki szerint meg nagyon jó, és hogy a 105 és 135 -t dobhatja is miatta, és máris nem olyan drága
Meg hogy ez egy olyan objektív ami miatt emberek simán dönthetnek a rendszer mellett annyira el van találva.
Mondjuk aki ebből él egy nyugatabbra országban biztos ki tudja termelni a GM objektívek árát, azért itt nálunk nem igy van.
#44323 kovsol meg is kaptam tegnap az akciós áron a kártyákat.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
kovsol #44338 üzenetére
Én sem nagyon látom értelmét megvenni, nagyon szűk lehet a célközönség. Gerald is ezzel zárja a videót. Ha simán megengedhetsz magadnak 4000 ezer dollár mínuszt és tetszik az obi, akkor vedd, mert nem fogsz csalódni. Minden egyéb esetben jobb befektetés például a Tamron 35-150, vagy az új 70-200 GMII.
Utóbbit használtam pár hétig, főleg sportfotóra. Éles, gyors, és meglepően könnyű is. De nekem ez sem kéne, a 70-es indulót nem tudtam megszokni. Na nem mintha lenne most erre fölös egy millám.
-
PNP
őstag
Új A7CII firmware: [link]
Többek közt: dynamic stabe, auto subject recognition, ftp funkciók, és nem említik, de már működik a monitor & control app is. Ez így elég meglepő. -
kovsol
titán
válasz
FearFmRadio #44339 üzenetére
ott az új 50-150f2 GM
az biztos van olyan éles, mint a 85mm f1.8
-
válasz
lehet olyan minőségű zoomot készíteni, mint a fix, de a képminőség-fényerő-átfogás-ár-méret kupacban mindenképp kompromisszumokat kell hozni.
az angenieux 24-290 például rettentő éles, végig f2.5, csak hát...
és 160e forint. naponta. -
Neck
veterán
válasz
Szerintem f1.8-on is élesebb a 85, mint a zoom. De holnap megnézem neked, van szerencsére mindkettő.
-
FearFmRadio
tag
35-150mm f2-f2.8
Tamron/samyang
Van olyan éles mint a
Sony Fe 85mm f1.8 (f2.0 án)?Valahol anno olvastam hogy ezek a "zoom" Obik sosem lesznek olyan élesek mint a fix.(ez igaz vagy csak duma?)
Sony a7cR - re szeretnék egy objektívet amivel csak portré fotózás lenne hobbi szinten a családnak.
61mp foltokra még jó a sima sony fe 85mm 1.8?
Vagy oda már drágább minőségibb sigma kellene? (g-master egyenlőre még kerülni szeretném az ára miatt)
85mm 1.4 és 105mm 1.4 között töprengek még -
kovsol
titán
Végülis ha terveztél venni egy 50 85 105 135 70-200 -t
akkor ezzel letudhatod nagyjából
Engem az hökkentett meg, hogy nincs benne stabi.Ha ilyenre vágynék szerintem nekem pont elég lenne egy Tamron 35-150 is. És még egy váz ára is kijönne a maradékból.
Ha meg annyira Sony kellene akkor a 70-200GM2 is nagyon príma cucc. Mikor teszteltem az A1-el sportfotózásra eléggé megtetszett.
-
vond
MODERÁTOR
Kijött az 50-150 f/2, szűk 4000 dollárért. Ez mennyi lesz, mire ideér? 2 és fél millió?
Top komment és a válasz:
- Oh wow, I can buy the Tamron 35-150 and the latest Viltrox 35 1.2 lens, take a vacation with my wife, come back home, and still have enough for some Taco Bell.
- Where can i find a wife like that? Would save me so much money" -
gyapo11
őstag
válasz
qnadam #44333 üzenetére
Közelinél az a baj, hogy a középső pont sokkal közelebb lesz mint a két széle, tehát középen nagyok lesznek a dolgok a széleken meg ugyanakkora dolgok sokkal kisebbek. Másrészt a látószög változása is bezavar.
Marad a sík panoráma, amikor ugyanakkora távolságról készülnek a képek a tárgyra mindig merőlegesen tartva a gépet. Így minden ugyanakkora lesz ami a valóságban is ugyanakkora. Két példa: -
válasz
gyapo11 #44332 üzenetére
ha közeli dolgokat akarsz panorámává illeszteni, akkor a nodális pontnál kell forgatni a gépet, amihez olyan állványfej kell, akkor már egyszerűbb valami nagylátó
samyangnál meg viltroxnál nézelődnék elsőre. vagy egy régebbi sigma 12-24 vagy hasonló, csak ahhoz kell adapter is.
-
Lac-coo
őstag
Nagylátószögű, fullframe-re, olyan 14-16 mm körül mik a lehetőségek nem horror árban? Bútorokat kellene fotóztam, néha kell az extra széles látószög, hogy beleférjen. Viltrox 16 mm ert néztem, de meghallgatok bármit....
-
nfsu17
veterán
válasz
norbert1998 #44296 üzenetére
Ne használj mSD-t adapterrel.
Egy ideig jó..aztán nem...aztán lehet megint jó.
Én egy samsung mSD-t használtam, párezer kép után már nem tetszett a gépnek.
Aztán kingston mSD-t...ez jóval tovább bírta, de tök random esetben egyszer csak megkattant....vagyis a képek részben eltűntek róla, adatbázis hiba, stb. Egy format ilyenkor megoldja, aztán párezer képig lehet megint jó.
Szerencse, hogy ezek mindig csak a slot2-ben backup célra voltak használva.
A slot1-ben meg sandisk extreme pro.
Vettem a slot2-be is egy ilyet (ez már SD, nem adapteres) semmi bajuk az ég világon -
válasz
motocoder #44261 üzenetére
egyre barátságtalanabb levelezésben vagyunk, mert szerintük irreális áron nem kell ideadniuk a kártyákat, szerintem viszont ha megkaptam a levelet, hogy a rendelés átvehető, akkor létrejött az általuk is elfogadott szerződés.
és a vásárlói bizalmat, amit annyira emlegetnek a leveleikben, leginkább azzal alapozhatták volna meg, hogy ilyenkor a levéllel együtt a pénzemet is visszaküldik, amiről valahogy eddig nem ejtettek szót -
Lac-coo
őstag
Upsz, elnézést , közben rájöttem mi a hiba... Csak RAW -ra volt állítva., nem RAW + JPEG ...
-
Lac-coo
őstag
Megjott a ket sd kartya, viszont sehogy nem tudom bellitani, hogy az elsore vegye a raw kepet, masodikra pedig jpg-et ( backupra jo lenne az is ...)...
Ha raw/kép rendezésre allitom, akkor az egyes slotba ment rawot es videot..masodikba semmit...
Ha jpeg/raw rendezesre allitom akkor , akkor az elso slotba ment videot, masodikra raw ot... elso slotban levő kartya a gyorsabb ugye, elso slot van bellitva elsobbsegre.. Mi a megoldas ?
Koszi !
-
gyapo11
őstag
válasz
SSJmeszes #44315 üzenetére
Vízzel áztatás szerintem OK. Viszont ha a kötőanyag az üveg és a szemcse között nem oldható vízzel, akkor gond van, mert a mechanikai dörzsölés karcolást okozhat. Esetleg alkohol, meg még van sokféle oldószer, de nem tudom mi fogja a szemcsét meg hogy az oldószerek nem okoznak-e valami bajt, lehet hogy sav kellene a vízoldhatatlan anyag szétmarásához, de az még veszélyesebb már a fém részekre is. Illetve van még a ledörzsölés és utána az üveg polírozása, de ez meg a bevonatot nyírja ki. Ettől még véd, csak kevesebb fényt enged át és lehet az UV kiszűrését is érintené.
-
gyapo11
őstag
válasz
Lac-coo #44312 üzenetére
Nyomd meg a MENU gombot.
Lépj a Camera Settings2 lapra (a második „képes” fülre).
Válaszd ki a FINDER/MONITOR (Kereső/Képernyő) menüpontot.
Itt állítsd be Monitor (Manual)‑ra, ha mindig a hátlapi LCD-t szeretnéd használni, vagy Viewfinder (Manual)‑ra, ha mindig az EVF‑t.
Ezzel a beállítással a gép nem reagál többé a szemérzékelőre, és nem kapcsolgatja automatikusan a keresőt és a monitort. -
SSJmeszes
senior tag
Sziasztok.
Egyik obimhoz volt egy 40.5mm es UV szűrő gyárilag. ( Tehát Sony szűrő )
Na most volt rajta por, le akartam takarítani, de az istenért se sikerül pormentesre letakarítani.. már nagyon finom Sigma törlőkendő, lenspen, és annak az ecsetelőjével, természetesen körtepumpa is van. És nem működik egyik se.. Már lassan ott tartok, benyomom a folyóvíz alá..Valami tipp?
-
Lac-coo
őstag
Még egy gyors kérdés:ez a páros megfelelo lenne a7 iii- ba ?
Txh.
-
Lac-coo
őstag
A kereso erzekelojet ki lehet valahogy kapcsolni? Nem igen latom szemuvegben ,nem latom a szeleket igy nem is hasznalom, viszont idegesit, hogy el- eltűnik az lcd képe....
Thx !
-
brumi1024
veterán
válasz
FearFmRadio #44310 üzenetére
Teljesen működőképes, 1-2(-3) hét alatt megjön, nem szokott rá jönni semmi extra.
-
kovsol
titán
válasz
FearFmRadio #44303 üzenetére
61Mpixelből 26Mpixel marad crop módban.
Gyakorlati tapasztalaton nincs egyikkel se. -
gyapo11
őstag
válasz
Lehet adapter hiba, pontosabban érintkezési hiba. Nekem is volt korábban ilyen, adapter cserével egyből jó lett, azóta SD helyre csek SD-t teszek. Ez se 100 %, de a fényképezőgép gyártók jobb érintkezőket használnak mint az adapter gyártók. Meg persze érdemes a kártya érintkezőket időnként alkohollal letörölni, bármikor rá tud az ember tapizni, és a zsír nem segíti a jó érintkezést.
-
Jack72
aktív tag
válasz
norbert1998 #44304 üzenetére
Nekem csak egy 10 éves kártyám van de eddig nem volt baja még soha.
-
FearFmRadio
tag
Van itt esetleg
A7cR tulaj? Pár pozitív / negatív tapasztalatot szabad kérni?Jól olvastam hogy hamarosan jön az a7V?
Csak ember fotózásra szerintetek melyik lenne jobb választás ha a vázat nézzük.
A7r iv vagy a7iv vagy a7cR?Sigma 105mm f1.4 szeretném használni majd.
(videózni nem szeretnék) csak családi eseményeket fotózni (leginkább portré)A7R iv esetén ha apsc modba váltok akkor a 61mp mekkora értékre fog csökkeni?
-
Sanya
nagyúr
válasz
Fragmentálódott.
-
válasz
akkor is hibázik, ha kamerában formázod, és nem törölsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Olympus OM-1 mark1 fényképező eladó (m43)
- GODOX WITSTRO AD 200 AKKUS VAKU KIEGÉSZÍTŐKKEL ELADÓ!
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest