Új hozzászólás Aktív témák
-
Trihorn
tag
Amikor felraktam a patch-et egyből az első indításnál leállt .exe hibával, ha a kormánnyal akartam indítani(Press Enter feliratnál). Enter-el elindult de újra be kellett állítani.
A következő dolgokat vettem észre a patch után ma este:-TT-nél megszűnt a gumiválasztó bug.
-Sokkal folyamatosabb lett a spectator mód(nem szaggat, ugrál, repked az autó).
-Üzemanyag jobban kihasználható(végre nem fogy el Standard mix-nél sem és a szegény keverékkel is kevesebbet fogyaszt, viszont a RICH mód mintha még jobban enné, mint eddig).
-Láthatatlan falak nagyrésze eltűnt.
-Fejletteb kanyarlevágás-ellenőrzés(Maradt azért még bőven hiba)
-Jobb linearity beállítás a gáz és a fékpedálnak(nem adja olyan hamar rá a gázt és finomabban blokkol a kerék is fékezésnél)
-Gumiszimuláció javítása, korrekciója(nagyobb lett a kontraszt, finomabban lehet bánni a gumival, de akár el is lehet koptatni nagyon hamar).Nagyon apró mértékben változtaták csak a dolgokat, éppen, hogy csak észre lehet venni a különbséget. Nekem arra elég egyenlőre, hogy benzinszimulációs Gp-t tudjak gond nélkül játszani..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- EVGA Geforce RTX 3070 Ti FTW3 Ultra Gaming
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest