- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
-
Creative997
őstag
Achievement unlocked: watch the 2nd biggest European competition final between 2 pathetic teams
Gratulalok mindenkinek aki megnezve elerte ezt a nem mindennapi eredmenyt!
Igazi tulelok vagytok!
Sajnos nekem nem jott ossze, talan majd egy Milan-Juve visszavagora az alsobb polcon osszeszedem magam.. -
BenHans
addikt
Méltó lezárása lett az angol házidöntőnek! A futball legjavát mutatták, kevés pénzből, mert ők onnan jönnek ahol az utolsó is megveri az elsőt és akiknek csak a BL számít.
Majd a rejtély rt meg a myth busters együtt vizsgálja a brit tudósokkal, hogy hogyan sikerült eddig eljutniuk. A többiek rosszabbak lennének, aligha, a szerencse állt melléjük, meglehet, de a konkrét választ talán sosem tudjuk meg.
GG Spursy!
A MU kövi szezonban végre tud majd csak a bajnokságra fókuszálni! CR és Anthony volt itt a gond meg a terhelés!A lényeg hogy bemondták, a Fradi a győztestől is kikapott, de csak szűken, ami mindenképpen megsüvegelendő!
-
válasz
DeathAdder #227446 üzenetére
A Toti győzelme értékesebb, mert Kani azt nyerte meg, amire 99%-a volt
-
-
classic B
senior tag
Fos meccsen fos góllal fos csapat még fosabb csapat ellen európai kupát nyer. Grat.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Napfénysüti #227441 üzenetére
Jaja, gyenge ez a MU, cserék nem jöttek időben.
Csirkék megérdemelték.
Hátha Poste nem lesz kirakva... -
válasz
grizlisandor #227440 üzenetére
Hihetetlen, hogy megint egy ilyen okádék xar győzedelmeskedett.
Sejthetitek, hogy mennyire örültem volna a Junájtid győzelmének, de a talicskázott foscht sem kedvelem... -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
grizlisandor #227440 üzenetére
Eldőlt.
-
grizlisandor
veterán
Vicario
Solanke nem tudja átvenni a labdát, vagy egyből durranthatta volna kapura.Egyet kérek, hogy rendes játékidőben dőljön el a meccs, büntetés lenne hosszabbítással szerencsétlenkedni.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #227430 üzenetére
le volt takarva a felirat fele... international bicyles merda volt kiírva a transzparensre
-
grizlisandor
veterán
Shaw és Onana show.
-
classic B
senior tag
Olyan ez a döntő számomra mintha angol másodosztályú meccset néznék.
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #227431 üzenetére
...át is kapcsoltam, mert már kínomban kecskebaszóligát néztem, mert azt hittem nincs más
...épp volt egy olyan gól, amit érdemes megnézni: magas, lassú labdát fejeltek az 5ös környékére, kapusnak mennie kellett volna, majd minimum kiütni ököllel a picsába... erre lomhán kiment a támadóra, aki zavartalanul úgy vette le, hogy azzal a mozdulattal el is gurította a kapus mellett...
ezt a szituációt még Karius is megoldotta volna... komoly a szint
ui: ja és akkor természetesen "hajrá Vardy kedvenc ellenfél csapata"
-
IreN!CuS
őstag
válasz
grizlisandor #227431 üzenetére
Igazi roncsderbi - méltó egy döntőhöz
-
grizlisandor
veterán
Hamarosan EL döntő, akarom mondani PL kiesési rangadó!?
Közel a legerősebb kezdő a MU-nál, csak 2 CB sérült.
Poste is kirakta a legerősebb Csirkéket, 3/3 elérhető középpályásból mind a kezdőben, reméljük bírni fogják végig a srácok.Gyerünk Csirkék, idén az újonc kupagyőzteseké a világ!
-
venember83
nagyúr
Az ember gyanútlanul átkapcsol hogy nézze egy kicsit a Giro d'Italia-t erre tessék..
-
Richard!
addikt
válasz
Creative997 #227420 üzenetére
A színskálából nem lógna ki, az tuti
-
venember83
nagyúr
Ennek vajon örülne Tonio?
Az Il Mattino szerint nagyon komoly követelései vannak a mesternek, mint pl. egy 200 millió eurós mercato, új edzőkomplexum, 8-9 új játékos, bérkeret megemelése 80 millió euróról 110 millió euróra stb. Gondolom, leginkább csak lépni akar. Főleg ha Elkann visszafogadja.
-
Iramirez
aktív tag
válasz
venember83 #227418 üzenetére
neeeem a lové miatt, asszem 6-7 lehet az éves bére..
De neeem.egyszerűen nem akarok rosszat, az agyhalott játéka miatt.
miközbe lehetne a világ legjobbja de nem.
hozzáállás butaság leszarok mindent... -
cyberkind
félisten
válasz
Creative997 #227424 üzenetére
Igazából ez most presztízs ezen a szinten, mert a Barca nagyon akarta\ja, az ára nem sok, és még spanyol is, de igen, inkább hozzanak mást, még védőt, vagy valamilyen deal-lel Enzot.
-
cyberkind
félisten
válasz
Ő mehetne jobbra ki, és a 3-4-3-ban amit Xabi szeret, tökéletes lene bal lábasként, de amúgy jah, én se értem a presztízsen kívül miért kéne ő.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Rodrygo-t becserélitek Enzo-ra 1:1.
Én nem örülnék neki. -
Creative997
őstag
Perez bejelentkezett Nico Williamsert.. úgy kell még egy 4. bal szélső mint egy falat kenyér
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #227418 üzenetére
Bizonyíték:
-
mephi666
nagyúr
most olvasom, hogy büdös city is rá akar moccanni Kerkezre...
remélem jól befenyíti Szoboszlai, hogy nem kéri fel keresztapának, ha oda mer menni
-
Iramirez
aktív tag
válasz
venember83 #227404 üzenetére
szurkolj h theo ne menjen hozzátok.
Tare,majd kiderül,pénz nélkül csak a szart tudja ő is dagasztani.
-
cyberkind
félisten
Ő is meghalna a csapatért, mint Messi, csak csengessenek ki évi 100 misit, jók ezek a klubhűség meg láv sztorik
:
La Ser: “Lamine Yamal’s agency has asked to make him the HIGHEST PAID PLAYER in the squad, with a salary of €35/40M PER YEAR
-
atee_13
őstag
válasz
Phoen|x #227394 üzenetére
+1
Egy hetet voltunk tavaly nyáron, de ha egy hónapot ott tudtunk volna maradni akkor is minden napra jutott volna valami. Abban az egy hétben reggel keltünk (szállodás reggeli miatt muszáj volt
) és este nyolc körül értünk vissza.
Nyilván aki modern városra vágyik nagy felhőkarcolókkal az ne oda menjen, de aki egy kicsit is fogékony a történelemre annak egy élmény szerintem.
-
válasz
Napfénysüti #227396 üzenetére
Írtam egy szép hosszú hszt aztán elveszett az éterben.
De azért röviden...
Feleségemmel voltunk kettesben is és baráti társasággal is. Szvsz már a törióra is elviszi a hátán az egészet, annyi látnivaló van, hogy ha nincs egy bakancslistád akkor tuti hogy kimarad a 80%a (jó ez kis előregondolkodást igényel, akár negatívum is lehet, de az internet korában azért nem akkora dolog megtervezni egy aktívabb nyaralást). Nem vagyok vallásos, de a Vatikán is érdekes volt, van jópár érdekes templom is. Étkezés terén is nagyon jó. Van minden sarkon szinte valami streetfoodos, de ha autentikusabbat szeretnél akkor a Trastevere részen is érdemes körülnézni. Vannak szép nagy parkok is. A tömegközlekedés szerintem elég jó, problémamentesen tudtunk közlekedni, pedig sztrájkoltak orrbaszájba. Az emberek barátságosak voltak (van az a mondás, hogy minél délebre vagy annál jobban vigyázz a cuccaidra, engem meg pont Milánóban akart kirabolni egy feka, de persze ez egyedi eset, nem érdemes belőle általánosítani).
Ha meguntad a töriórát, meg a nyüzsgést akkor meg egy vonaljegy árából egy órán belül lent vagy a tengerparton.
Szerintem elég intenzív és komplex élményt tud nyújtani.Láttam itt hszt a folyójáról, ez olyan dolog hogy szárazabb időszakban kisebb esősben meg megdúzzad, elég sok ilyen van olaszban. Pl.Firenzében az Arno is ilyen. Nekem nem volt vele bajom.
Ha nem szeretnétek leragadni 1 környéken, akkor meg egy toszkán körutat javasolnék egy kis Cinque Terrés hajókázással. Nekem a kedvenc streetfoodom a Firenzében található Pollini féle lampredotto (pacalos szendvics).
A focicsapat sem utólsó, bár ott inkább azért a ködös, esős London felé húz a szívem.
Ui: olasszal nem lehet mellélőni.
-
venember83
nagyúr
válasz
Peterhappy #227408 üzenetére
Igen, Como tán még minimálisan közelebb is van, mint Bergamo. Természetesen Gasp csapata Bergamo városához tartozik.
-
Peterhappy
őstag
válasz
venember83 #227406 üzenetére
Nem feledkeztünk meg. Ezért kettő
Viccet félretéve, az Atalanta bergamoi csapat. Lombardiának, Lombardia, de nem Milánó.
Akkor már a Comót is idevehetném, Milánótól kb. ugyanakkora távolság (jó, ők ma még nem potenciális BL-résztvevők).De lehet, hogy rosszul tudom, a földrajz nem az erősségem (még a magyar sem, pláne nem az olasz)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Peterhappy #227405 üzenetére
igaz, igaz..
csak csapágyasra lettek hajtva, sajnos.. -
venember83
nagyúr
válasz
Peterhappy #227405 üzenetére
Hárommal. Az Atalantáról mindig megfeledkeztek, ti futballsznobok!
-
venember83
nagyúr
Tare románul keményet jelent.
S egy másik érdekes pletyka:
-
Tibiajax
nagyúr
Miláno-t ajánlom nagy szeretettel mindenkinek, kiváló város. Hangulatos, tiszta, európai, és nem utolsósorban egy kiváló focicsapattal.
-
válasz
Creative997 #227399 üzenetére
A Kókler nem balfaxkodja el annyira, hogy semmi lemez ne lógjon idén a nyakukba.
Az eddigi messze legxarabb Szityerója, azt mégezzel is felcsúszhatnak a dobogóra.
Komolytalan egy liga!Ben Stiller: az utolsó lépés a legnehezebb, minden meccsen győzelmi kényszer a top klubokban. Ezt nem tudta megugorni pl. Sabitzer, vagy Konny Laimer sem.
-
csemege86
tag
válasz
Napfénysüti #227396 üzenetére
Mi Nápolyban voltunk pár éve egy hétre. Imádtam, jó kis júliusi klímában is, pedig a Carabineri itt-ott konkrét harckocsikkal képviseltette magát a főbb helyeken. A szállodánk melletti metróállomás például (Toledo) annyira szép, hogy díjakat is kapott*. Felvonatoztunk egy napra Rómába. Vannak nagyon szép történelmi látnivalók, de a folyója az valami kritikán aluli. Alig folyik, bűzölög, olyan, mint valami szennyvízcsatorna.
*According to the British newspaper The Daily Telegraph, this station is the most beautiful subway station in Europe and the world, a recognition echoed by CNN’s rankings.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest