Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
kbszott lúúúúúúúúúúúúúúúúúúzereeeeeeeeeeeek!!!!
-
cyberkind
félisten
válasz
Napfénysüti #226452 üzenetére
Helyes, legalább lesz miért a Madridot szidni ismét.
-
hobizoli
nagyúr
es 1:1
haaaat ez elegge lesnek tunik a visszajatszasbol
szerintem marad a PSG vezetes -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Soulfly842 #226451 üzenetére
Eléggé a pizsi felé hajlik a spori keze.
-
Soulfly842
addikt
az a sárga egyébként mi volt?
Az nagyon nem érdemelt sárgát ott a szöglet zászló mellett. Aztán vezethette volna nyugodtan a kapura…Hé spori, nem vagy te olajos?
-
... in progress!
Ez az okádék eltöri a labdát, gól.
-
hobizoli
nagyúr
hoppp a PSG.... 1:0
-
Richard!
addikt
válasz
Citroware #226447 üzenetére
Gondolom most minden bajod van, hogy ilyen sikeres a világ egyik legjobb klubja a Barcelona.
Férfi kosárcsapatuk Euroliga döntős, a férfi kézi csapat spanyol bajnok és jó eséllyel BL győztes, a labdarúgócsapat ifi BL győztes, a nagycsapat Spanyol Szuperkupa és Spanyol kupagyőztes és még akár bajnok és BL győztes is lehet.
Most pedig túrj bele a zsebedbe, szedj össze pár cent aprót és vegyél rajta 100-as pzst. De valami márkásat, nehogy kicsessze a nózidat 🤡 (Sicc!) -
Ilyen ínséges időkben, amikor nem pusztul a Barca, be kell érnem annak ünneplésével, hogy PL-trófeát kap a Liverpool.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #226445 üzenetére
vagy csak haverok elmentek bebaszni meg ünnepelni:
- hogy találjuk meg egymást a tömegben?
- engem tuti megtaláltok...mindenesetre csak fotózzák az illetőt, nem pedig verik...
...alapjáraton nem olyanok ezek szerintem, mintha itt összeeresztenéd az ute+fradi b-közepet... rengeteg képet látni, ahogy meccs előtt-után vegyülnek és közösen fotózkodnak a szurkolók:
-
DS39
nagyúr
válasz
Peterhappy #226442 üzenetére
Ő nem tudta milyen rendezvényre megy, sárga póló, lila füst.
-
Peterhappy
őstag
Szerencsére vannak még barátságos, jószívű Everton szurkolók.
Akadt pl. aki egészen kedvezményes áron adott el füstgránátot Liverpool drukkereknek -
venember83
nagyúr
Londoni maraton:
-
mephi666
nagyúr
...ügyes gyerek ez az Ondrejka
-
mephi666
nagyúr
válasz
BenHans #226430 üzenetére
...akkoriban nem sok Juve meccset néztem, csak Allegri idejében szoktam rá, amikor altató kellett
Conte csirkéknél eltöltött időszaka maradt meg, hogy nem tett jót az idegrendszerének... (Tuchel-el is örök barátságot fogadtak
)
...most megy a szurkolás a Parma-nak?
eredményeket nézve a helyezésükhöz képest szépet futnak: 2 hónapja kikaptak a Roma-tól és az Udinese-től, azóta x a Fior-al, Inter-el, verték egy hete a Juventust... szép lenne, ha ma is jót alkotnának
-
Soulfly842
addikt
#226404Napfénysüti
1, én nem vagyok többesszám
2, Pihenni? Ehelyett inkább egy 20+ km-es túra volt tegnap a Zemplénben
3, Az Internek nyerni kell. Kész. Pont. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Iramirez #226434 üzenetére
Es azon egy regebbi cimert vettek elo ujra, es varrattak ra minden egyes darabra. Igy a fentebbire is.Majd a klub fennallasanak 75. evfordulojara keszulo mez lesz kulonleges.
Egyelore csak koncepcio, de a kiszivargott kepek alapjan ez lesz a vegleges kozeli. A szin lehet meg kerdeses, szurkeben is felbukkant mar. A legelso OL cimerrel. -
Iramirez
aktív tag
válasz
LyonnaisFan1 #226431 üzenetére
kurvaszép
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Richard! #226432 üzenetére
A mezszponzor az igen, es pont a napokban ujitott az OL es az Emirates egeszen 2030.-ig.
Azon sem dobnek nagy hatast, ha a stadion nevet is nyartol ok vennek at a grupitol, ami lejaroban van. Fix BL indulassal jo targyalasi poziciokbol indulhatna a klub akar veluk, akar masokkal szemben.
-
Richard!
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #226431 üzenetére
Ott is olajos péz van?
-
LyonnaisFan1
őstag
Ma erkezett meg egyenesen Franciaorszagbol. -
BenHans
addikt
válasz
venember83 #226428 üzenetére
De szépen illusztrálja ez az írásod mephiéhez viszonyítva a külső és belső szemlélő közötti különbséget, még érzelmeket kizárva is.
Ne értsétek félre, nincs ebben több mondanivaló, senkit sem minősít, csak egy kis megjegyzés, mert ehhez képest mephinek még így kívülről is szoktak lenni jó meglátásai.
Nem lehet minden csapat ütőerén az ujjbegyünk, és amikor nincs így más lesz a megítélés, kevesebb a naprakész információ.
Ha érdekel egy csapat pontosan ezért nem nso-t meg ilyesmit kell olvasni, mert 3 hét csúszással írják meg a két héttel azelőtt cáfolt hírt - amiről közelebbi források azonnal tudták hogy kamu -, de humoros mód valami clickbait felütéssel is címzik meg.
Van aki a saját csapatához sincs olyan közel mint akár mephi az olaszokhoz és mégis velős véleményt fogalmaz meg, az már inkább problémás. Aki meg vitrint nézett előbb és utána csapatot az annyit is ér. -
Iramirez
aktív tag
válasz
venember83 #226428 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
Iramirez #226426 üzenetére
Nem írtam, hogy dühös lennék rá vagy utálnám. Egyszerűen hidegen hagy. Ahogy őt is hidegen hagyta a csapat, amikor a nyári felkészülés első napjaiban beadta a felmondását egyes játékosok elérhetetlensége, a véleménye szerint nem megfelelő átigazolási politika miatt. Közben meg ugyanaz a csapat BL-döntőt játszott Allegri első évében. Aztán Olaszországba visszatérve első csapata pont az Inter lett, amit megértek racionális okokból, de érzelmileg semmiképpen. Szóval elismerem, nagyon jó edző, de ennyi. Az európai porondon elért eredményeivel és kiszámíthatatlanságával nem szeretném a Juve padján látni
-
mephi666
nagyúr
-
Iramirez
aktív tag
válasz
venember83 #226424 üzenetére
Miért vagy ki Contéra ?
-
grizlisandor
veterán
válasz
venember83 #226424 üzenetére
Igen, szegény P$G sem nyerte meg veretlenül a MCLigue-át!
-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #226423 üzenetére
Mivel legyek elégedett, hogy öten mennek az utolsó BL-helyért négy-öt fordulóval a vége előtt? Nem. DE! Emellett még a bajnoki címért is zajlik a verseny, s ez így messze színvonalasabb, mint a PL, más bajnokságokról nem is beszélve. Ennyit akartam csak kiemelni. Személy szerint olyan nagyon nem tudok örülni Conte sikerének. Elismerem, meg ilyesmi, de ennyi. Hidegen hagy most már a sikere. Remélem, nem is tér vissza a Juventushoz.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #226422 üzenetére
elégedett vagy, mi?..
-
csemege86
tag
válasz
venember83 #226418 üzenetére
"Olyan edző, mint az olasz focisták: későn ért be."
Majdnem 10 éve már, hogy angol bajnok lett, az már smafu? -
mephi666
nagyúr
-
venember83
nagyúr
válasz
Ringman #226417 üzenetére
Látod, ez ki is maradt. Elfelejtettem, hogy az Internél is megfordult, most nézem, hogy Gasp után kellett beszállnia, s márciusig maradt. Olyan edző, mint az olasz focisták: későn ért be.
De amit a Romával most mutat, az egyáltalán nem rossz. Még az is lehet, hogy BL-helyre hozza fel a csapatot ezzel a meneteléssel. Igazán jól mutatja, mennyire balfék volt a vezetőség az előző két edző tekintetében.
Erről az Inzaghi-Atalanta szálról is lemaradtam.
Retegui has equaled Inzaghi’s record for most goals in a single Serie A season for Atalanta:
24 - Mateo Retegui (2024/25)
24 - Filippo Inzaghi (1996/97)
23 - Duván Zapata (2018/19)
22 - Luis Muriel (2020/21)
Still 4 games to go 👏 -
Ringman
félisten
válasz
venember83 #226412 üzenetére
-
Richard!
addikt
válasz
venember83 #226415 üzenetére
Túlságosan is...
-
venember83
nagyúr
válasz
Cs1csó #226414 üzenetére
Egy másodpercet sem láttam a farkasok és a majdnem azt írtam, hogy hiénák, szóval a nerazzurro csapat meccséből. DE! Kedvelem Ranieri papát. Ellentétben egyik-másik klubbal.
Nem tudom, sikerült-e elég diplomatikusnak maradni a mindenekfeletti polkorrektség és burkoltság világában?
-
Cs1csó
titán
válasz
venember83 #226412 üzenetére
Végignéztem a Inter-Róma meccset de én nem így láttam:
- az Inter önmagához képest gyenge volt és igazán szerencséjük sem volt
- a Róma pedig összeszedett, és találtak egy gólt amit az Inter nemInkább a Nápolynak tettek egy kisebb szívességet, persze még nem lefutott ez a meccs amilyen hektikus mindkét csapat.
-
-
Bravo Liverpool!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Creative997 #226409 üzenetére
lol
-
Creative997
őstag
Hatalmas Roma
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #226403 üzenetére
-
Peterhappy
őstag
0-1nél odakapcsoltam, vágott gyorsan hármat a 'pool.
Én ágyúsként ennyit tudtam tenni a bajnoki címetekért.
Szívesen! -
mephi666
nagyúr
...ez pedig nem les... szép gólpassz volt
-
mephi666
nagyúr
Diazt emiatt a flegmázás miatt már most lehoznám
..gólt is róla kapjuk
jöjjön akkor Darwin, úgyse bírja a terhet, most lenne lehetősége bizonyítani
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Soulfly842 #226388 üzenetére
Ma rápihentek a Barca elleni meccsre?
-
DeathAdder
veterán
ppv.land új címe: ppv.wtf
-
Ringman
félisten
így kell elbukni egy bajnokságot, pár nappal az olasz kupából való kiesés után?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPad Pro 11" (3rd gen) 128GB Wifi+Cellular Akku: 93% Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest