Hirdetés
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Creative997
üzenetére
Bizonyára trollkodás a kolléga idézete.
Én nem hallottam ilyet a meccs utáni nyilatkozatában. -
Creative997
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nem csodálom, ha ez a szezon is megy a kukába ha Artetanak a 2. hely a cél

A Juvenak is kellett volna bl trófea 2015 2017ben
-
venember83
nagyúr
válasz
Phoen|x
üzenetére
Szerintem minden csapat kellene érmet kapjon. Mint a futóversenyeken az általában igencsak gálánsan megszabott szintidőt teljesítők.

Szegény Gasp jó nagy fába vágta a fejszéjét.
Gian Piero Gasperini jelezte az elnöknek, csak akkor marad a Roma edzője, ha az alábbi 4 kérést megkapja:
1. 100M€-t a nyári piacra, Malen megvásárlásán (25M€) kívül.
2. Massara távozzon.
3. Ranieri maradhat, de nem szólhat bele az edző munkájába.
4. teljes hatalmat (főképp az igazolásoknál).
- RomaPress -
válasz
venember83
üzenetére
Anyagilag jó eredmények ezek, de hol marad a dicsőség...
-
válasz
venember83
üzenetére
Ezüst kupát?
-
venember83
nagyúr
válasz
Creative997
üzenetére
Ne már, hogy számodra ennyire értéktelen a második hely a világ legszupibb labdarúgóbajnokságában... Arteta szerint a második helyezett is trófeát/kupát érdemelne.
-
válasz
Creative997
üzenetére
Afelé haladunk+ talán egy bukta Budapesten.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997
üzenetére
...fry emirates?

-
Creative997
őstag
Ha tetves Arsenal ekkora elonybol bajnokot csinál a szitibol, jobb ha beszantjak sóval az Emirates stadiont

-
Iramirez
senior tag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Naaah beérett Paulo Fonseca....

-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Végül 1 megmaradt a kettőből, és a győzelem is meglett. Még versenyben a Bajnokok Ligája helyekért a csapat.
De ez a győzelem is akkor fog bármit is majd érni ha a maradék 4 nyerhetőbb meccset is lehetőleg egyaránt megnyerik, és kimaxolják a lehetséges megszerezhető pontok számát. -
Hatttalmas Lyon!
-
Iramirez
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
R.I.P.
-
venember83
nagyúr
-
Iramirez
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
jó kérdés,mai pletyka ..akit lehet eladni,Max is megy..
Rabbiot arabok -
Cs1csó
titán
válasz
grizlisandor
üzenetére
A Donnarumás bakit láttam, mikor ott hátul ment a passz nem is értettem miért ez a veszélyes játék és pákk gól is lett.
-
-
Cs1csó
titán
Na már csak az egyetlen elmaradt meccs az előnye az Arsenalnak! nem gondoltam volna.
Ezt az Arsenak baxta el vagy a City jó?
-
Spanom megfejtette mi történt az Ágyúval és csúnya párhuzam van Hafertz felépülése között!
-
Zsohi
őstag
Innentől kezdve meg kell nyernie minden meccset az Arsenalnak és ki kell tömni az ellenfeleket. A maradék meccsek alapján szerintem még nincsen ez lefutva, elég szopatós meccsei vannak még vissza a citynek.
Amúgy meg rohadt jó meccs volt ez, végig benne volt a levegőben, hogy valami történni fog. A Haaland Gabriel páros is szépen lépdel a legendák közé.

#238738: Tibiajax A Palace ellen maradt el a meccsük.
-
IreN!CuS
őstag
Hihetetlen , hogy megint besült ez a kurva agyú
-
mephi666
nagyúr
...ezt pedig Trossard mérnöki pontossággal odarajzolta Havercsótány fejére...
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
...ganajtóni téjlor, mit vársz tőle?

...azért kapott bárki is lapot, hogy rövidre szabta Haaland felsőjét? ...csoda, hogy ott nem a norvég kapott sárgát mezlevételért

-
Kókler megtanulta Gábrieltől, hogy kell szétfejelni az univerzumot, sárgával jutalmazták a titkos tanok elsajátítását.
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
...meccs után lehetne egy gyors visszavágó mma-ban

...hopp egy Gabriel fejelés... piros?
....haha, amikor beugrik Trossard a fejjel magasabb Gabriel meg Haaland közé csitítani
-
-
BaJaZo
aktív tag
Na, erre most kiváncsi leszek: az Arsenalnak kockáztatnia kell...
-
BaJaZo
aktív tag
Ne feledjük, hamarosan kezdődik a magyar szuper rangadó!
Egy kis kedvcsináló: Rába ETO - Ferencváros 3-3 (1983) [link]
Nem a két kamu 11-es a lényeg, hanem Nyilasi első gólja. Elképesztő az a ritmusváltás, labdavezetés, labdafedezés, ahogy pillanatok alatt a teljes győri védelem mögé kerül! Ilyesmit hiányolok például Szoboszlainál, de lehet,hogy képességei nem teszik ezt lehetővé.
Nyilasi méltatlanul alulértékelt, általában Törőcsiket szokták emlegetni ebből a korszakból, holott Nyilasi sokkal jobb, hasznosabb volt. Középpályás létére 0,56 a gólátlaga, válogatott meccseket is beszámítva! Ebben benne vannak az Austria Wien csapatában játszott mérkőzései, ahol még hatékonyabb volt (0,67), mint itthon, ami azt mutatja, nem volt olyan gyenge a magyar bajnokság akkoriban... Milyen kár, hogy nem engedték ki anno a Barcelonába, ott se vallott volna szégyent.
Megkérdeztem a MI-t, mely játékosok termelték olyan hatékonysággal a gólokat középpályásként, mint Nyilasi? Két ilyen játékos volt, Zico és Platini.
Mellesleg Messi gólátlaga jelenleg 0,88, C. Ronaldo 0,77-nél tart, csak ők ugye csatárok...
Nem véletlenül mondta róla Sebes Gusztáv a 70-es években, hogy Nyilasinak bérelt helye lett volna az Aranycsapatban csatárként és fedezetként is. Márpedig Sebes értett a futballhoz keveset...
[link] -
Csak megérte gyúrni azt a sok tésztát pékségben!
-
Tibiajax
nagyúr
gyerünk Arsenal!!!!
-
mephi666
nagyúr
válasz
BaJaZo
üzenetére
...ez szerintem komplexebb: normál esetben passzolgatnak, pihentetik magukat, húzzák ki az ellent és keresik a rést és megfelelő pillanatot, amikor meg lehet indulni... pihenni kell, mert nyélgázon képtelenség teljes meccset letolni... Kloppnál is meg lehetett figyelni, hogy volt egy hullámzás az intenzitásban, ami abban teljesedett ki, hogy 80. perc után ami a csövön kifér... ott halt meg az ellenfelek nagy része... emberhátrányban is képesek voltunk fordítani...
...csak hát amit mindenki láthat: Klopp értette a játékot és tudta, mikor-hogy kell belenyúlni... első félidőkben sokszor csak kerestük a fogást, majd elsőként rohant az öltözőbe, hogy utána a folytatásban teljesen más csapat legyen a pályán
Slotnál ilyet nem látok: ő mintha csak cserékben gondolkodnak, hogy kit-kire cserél, de mélyebben képtelen belenyúlni a játékba... ebben az nekem a szomorú, hogy közben kurvajó játékosok válnak demotiválttá a szar eredmények miatt... lehet jobb lett volna ma 5:0ra kikapni, hogy holnapra kibasszák végre a temus kóklert
-
cami][us
őstag
Szóval ez a bolhacirkusz lenne a klubfoci csúcsa...
-
BaJaZo
aktív tag
válasz
mephi666
üzenetére
Na, ebben nem értünk egyet. "Kockázat nélkül nincs győzelem". Ezt nem én találtam ki, hanem a bölcsek már régen. A lényeg, nekem jobban tetszik a kockázatosabb, bevállalósabb játék. Egyébként sokszor az az érzésem, azért passzolgatnak feleslegesen, kockázat nélkül, hogy javítsák a statisztikát...

Na, bumm! Spíleren, a szünetben a szakértő első mondtata: "Kevés kockázatot vállalnak".
De miért lenne más amikor két rövid passzos pápa irányitja a két csapatot? -
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
...fb-t páran telefosták azóta ezzel... csak a meccset nem látták hozzá
...na a cserkópálesz le is csúszott
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
BaJaZo
üzenetére
...miért kéne kockáztatni? ...legjobbak akkor voltunk, amikor 90% fölött volt a pontosságunk és ebbe a kockáztatás nem fér bele... sok gyors, pontos rövid passz, miközben rohanunk felfelé... vagy 1-1 pontos hosszú indítás Ali/TAA/Robertson irányából (ami teljesen eltűnt, pedik Kerkez és Szoboszlai képesek rá... csak a kókler nem gondolkozik szerintem ilyenben)
-
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Még Kyle Walkerrel is jobban járnának a kapuban.
A BL után a PL is a pékbalfaxon megy el... -
BaJaZo
aktív tag
válasz
mephi666
üzenetére
Labdavezetésre, cselezésre gondolok. Gyorsan szabadul a labdától, nincsenek megindulásai, kockázatos passzokat se vállal be. Mindíg a hozzá legközelebb állóhoz passzol vagy ivelget az ötös magasságába, korántsem olyan hatékonyan, mint szögletből. Az, hogy fut megállás nélkül, nem számít, ez ma alap elvárás.
-
atee_13
őstag
Milyen jó ötlet volt a wiccért 117 millát adni, mikor a kopasz tele van csak kókler játékosokkal akikkel nem lehet meccset nyerni...
-
-
Cserkész!
Balfax pék lófax
-
BaJaZo
aktív tag
Így már meglehet a BL a Poolnak. Kétségtelen, hogy Szoboszlai pontrúgásai kiválóak. Mi lenne, ha egyéb képességei is ezen a szinten lennének?
-
venember83
nagyúr
Szépen menetel a Milan a BL felé. Hány pont kell még, mit mondott a mester?
-
mephi666
nagyúr
...na ha most a 100. percben szerezzük a győztes gólt, kapni fogjuk, hogy "addig húzta a bíró, míg nem nyertünk" ...aztán közben már 2 játékost tepsiben vittek le ezen a roncsderbin
-
Zsohi
őstag
Úristen, Gyökeres végre a padra került.
Már kicsit pozitívabban állok a meccshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Tőzsde és gazdaság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- Mikrotik routerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest