Hirdetés
-
PROHARDVER!
ReVanced és a ReVanced patch-ek
egy nyílt forrású megoldás egyes alkalmazások "feljavítására", módosítására.
Rengeteg alkalmazás és patch vagy módosítás van a rendszerben
(jelenleg 5 tucat alkalmazáshoz van valamilyen patch!)
valamint
Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Eredeti, teljes terjedelmű Logout bejegyzés itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
ArthurShelby #313 üzenetére
Nézd meg újra!
-
joelke HU
senior tag
válasz
ArthurShelby #312 üzenetére
De jó neked. Shuffle gonddal, de ment nekem is eddig. Ma viszont megint eltűnt az összes dal a listákról. Szóval semmit nem játszik. Ehh... A YouTube Music meg nem az igazi. Nálam van ahol kapásból a videót erőlteti a klippel és hiába kapcsolom át zeneszámra akkor is kép nélkül a videót játsza.
Egyelőre a RiMusic-kal vigasztalódom... Aztán hátha gatyába rázzák a Spotify-t. -
crok
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #308 üzenetére
Vagy az összefoglalóból:
Spotube - A Spotify és a Youtube publikus API-ait használó crossplatform Spotify lejátszó - letöltések itt lesznek (Android apk / Linux .deb Flatpak Arch/Manjaro AppImage .tar / Windows .exe Chocolatey WinGet / MacOS .dmg)
soundbound.app ami elérhető a Play Store-ban is (régi SpotiFlyer).
-
vacs
veterán
válasz
Spotify helyett az eSound nem lenne jó?
-
válasz
Pont a Revanced hozta vissza az életbe a moddolt spotify-t, de én nem próbáltam, pont egy 2 hónapos trialt használok spotiból. Néhány embernél a shuffle-el van probléma de sokaknál működik, érdemes kipróbálni.
-
ArthurShelby
addikt
Jájj de jó, hogy van egy ilyen topik is
Nem tudom mennyire off, de az xmanager lehalt. Mármint nem működnek a spoti apk-ik. És most fedeztem fel, hogy a revanced mindent is patch-el, pl spotit is.
Van vele tapasztalat? (bugos pl, vagy tökéletesen jól működik)Meg úgy általánosságban minden revanced patch-ek jók/jól működik? (a yt-ról tudom, hogy igen
)
-
tpeter77
addikt
Szia
ReVanced Managert feltettem, letöltöttem a Pathelővel a YouTube 19.47.53 progit, majd patcheltem és működik a moddolt YouTube.
Ránézésre olyan mint az eredeti.
A régi Vanced Music-hoz hasonló program van? Nagyon jó volt hogy a hasonló zenéket feldobta, szinte váltani sem kellett. Nagyon jól kitalálta stílusban és időben a zenéket. Vezetés közben nagyon jó volt csak hallgatni kellett a slágereket. -
Bár hogy őszinte legyek már a kérdést se nagyon értem hogy hogy lehet az hogy valaki nem tudja mit telepített fel.. IMHO ebből van a világon a legtöbb malware fertőzés nem a Pegazusból, hogy az emberek feltesznek random minden szart, azt se tudják honnan
Letoltes elott tajekozodni meg doksit olvasni... vannak ám elvárásaid komám...
-
crok
Topikgazda
Kb. sehogy.. de pl. meg tudod nézni mi a package ID, abből kiderül hogy a gyári Youtube alkalmazást látod vagy nem (nevében benne van hogy "revanced": app.revanced.android.youtube vagy a gyári az a com.google.androud.youtube. meg akkor a telepítés forrása is általában a Play Store..) vagy pl. próbáld meg frissíteni az említett kettőnek az APK-jával (gondolom nem root-olt Magisk modulos úgyse..) és amelyikkel engedi frissülni azzal egyezett az apk aláírása - onnan már tudod melyik van fent (aminek más az aláírása azt nem engedi majd frissíteni). Letöltések közt megnézni esetleg hogy mit töltött le, ott is látszik az URL (abban meg hogy melyik lehet a két GitHub-os közül). Bár hogy őszinte legyek már a kérdést se nagyon értem hogy hogy lehet az hogy valaki nem tudja mit telepített fel.. IMHO ebből van a világon a legtöbb malware fertőzés nem a Pegazusból, hogy az emberek feltesznek random minden szart, azt se tudják honnan. Meg amúgy ha ennyire ismeretlen akkor alapból le is törölném és feltennék valamit ami megbízható helyről van (és onnantól már ismert..).
-
zsoltip
őstag
Ha nem tudom, hogy adott készülékre milyen verzióett telepitve (gyári, j-ch, Shekhawat2...), hogyan miből tudom ezt kiolvasni, azonosítani?
-
crok
Topikgazda
ReVanced Manager update: v1.24.0
-
crok
Topikgazda
Tessék, j-ch frissítés - egyébként patchfrissítéssel: 5.12.0 -> 5.13.0
-
floratm
senior tag
RVX et használok és nem romlott el hanem lejátszás közben, időnként visszaugrik pár másodpercet rovid gondolkodás utan és megismétli.
Csak a jegyzőkönyv kedvéért...
-
crok
Topikgazda
De inkognítóban pl. mennek (ha nem vagy ezzel a fiókkal belépve), az biztos. Próbáld ki. Az az account blacklist-en van. Másikkal menne. Linkeltem 3 leírást az előzőben, nekem mindegy ha nem olvasod le csak érdekesek a kérdések miután ott vannak a linkek. Mindegy, te tudod.
-
crok
Topikgazda
Feltételezem nincs root így nem Magisk modul kell neked: így neked az non-root APK kell.
Release-ek közt (kiadások közt) megkeresed a legfelső/legfrissebbet és letöltöd a youtube-revanced-vXX.YY.ZZ-all.apk (ebben csak official ReVanced patch-ek vannak) majd feltelepíted. Első startkor majd szól hogy kell mellé GMSCore (ami az ő saját MicroG-jük), oda is dob a letöltőoldalra, azt is leszeded, telepíted, Google fiókba belépsz és mehet a Youtube ReVanced patch-elt alkalmazás használata.
-
joelke HU
senior tag
Akkor lehet az accounod lett büntetve. Nekem is át kellett költözni kb fél éve. A YouTube kiszúrta nálam is, hogy sokat adblockolok. Az új fiókkal viszont azóta is tökéletesen megy. Mondjuk a 600 feliratkozást nem volt könnyű behúzni az új fiókba és remélem emiatt nem kell újra migrálnom a közel jövőben.
-
11hh
tag
Most revanced managerrel csináltam youtube-ot, ugyan úgy nem játszható le üzenet. Bekapcsoltam az inkognitó módot próbaképp, és egyből elindultak a videók, ha kikapcsolom megint nem indul el. Mi lehet a probléma? Youtube blokkolt? Nem értem. Nincs valami log ami megmutatja miért nem indulnak el a videók bejelentkezve?
Szerkesztve: böngészőből se indulnak el a videók ha be vagyok lépve. Ilyen még nem volt....
Várom az ötleteket miért van.
Ezt találtam --> link -
crok
Topikgazda
Az nem tudom honnan van fent neked az a MicroG Services 2.0 (gyanúsan az se official) de azt javaslom mindent pucolj le ami ezzel kapcsolatos, tedd fel újra csak a j-ch-t és induláskor kérni fogja hogy szedd le és telepítsd a GMSCore-t (ez a MicroG kifejezetten Revanced-hez készített változata), lépj be és utána nézd meg hogy hogy megy. Mi az amit nem tud megjeleníteni egyébként? Link vagy valami akár még segíthetne is..
-
crok
Topikgazda
Én akkor neked azt ajánlom amit írtam: összefoglaló -> "Lustáknak - prebuild alkalmazások letöltése" részből amelyik tetszik. Vagy leszeded a manager-t és patch-eled magadnak. De himihumi helyekről nem ajánlom.
-
crok
Topikgazda
Azt el is felejtheted azonnal.. Ennek az elején írtam miért.. szintén onnan akkor mehet amit írtam vagy kb. bármelyik a prebuild-ek közül ha nem magadnak akarod patch-elni.
-
11hh
tag
Nekem most nem megy a revancedes youtube, felraktam az újat, de azzal sem.
-
tpeter77
addikt
Szia!
Huawei P10-en használtam a Vanced, pontosabban a YT Vanced-et. Ugyanezt tettem fel a céges Redmin 8 telóra is. Tavaly decemberig hiba nélkül működtek.
Aztán elromlott a P10, és lecseréltem egy Samsung Galaxy S10+ telóra, de ezen nem indul el a YT Vanced. Folyamatosan azt írja, hogy frissítsem, mert nem támogatott verziót használok (a cégesen az idén még nem volt időm elindítani a progit, sok a meló).
Tudnátok ajánlani egy appot, ami a legjobban erre hasonlít? Nagyon jól ajánlotta a hasonló zenéket. 90-as s 2000-es évek eleji slágereket hallgattam, ha munka közben autóval valahová mennem kell és mindig hasonlóakat stílusban és évjáratban dobált be, rá tudtam bízni automatán a zenelejátszást.
Ugyanilyen kvalitású programot keresek, csak olyat, ami tényleg működik is.
Köszönöm ha válaszolsz. -
zsoltip
őstag
Figyeltétek? A shekhawat2 féle ReVancedYT visszatért.
-
Danecay
addikt
Ugyan, szívesen!
Egyébként amennyiben bárkinek ilyesmire van igénye, arra az esetre megosztanám az AnyUTube alkalmazást, ami van Windows-ra macOS-re és Androidra is egyaránt. Én legalább vagy 5 éve húztam be egy promó során, amiről később kiderült, hogy frissíthető, nem vész el az aktiváció, ill. amennyiben mégis a kapott promó kóddal újra aktiválható.
MP3-t 320 Kbps-os minőségben, videót pedig 4K minőségben lehet vele letölteni. akár komplett lejátszási listákat is. Elvileg tud még további, pl. Facebook, Instagram, SoundCloud, stb. helyekről is letölteni, de ezeket nem nagyon próbáltam.A regisztrációhoz szükséges e-mail és jelszó:
Email: anyutubesept182059633626@sharewareonsale.com
Password: anyutubefree -
crok
Topikgazda
Newpipe frissítés: v0.27.6 - szintén hotfix még csak.. plusz:
"YouTube requests now require device integrity checks, which NewPipe performs through the system WebView. Therefore, if your device does not have a working WebView implementation, NewPipe will have to fallback to other video extraction methods which might incur in HTTP 403 errors when playing." -
Danecay
addikt
-
Cs1csó
titán
Látom adtak már más tanácsot is. Nekem is ezt írta ki először mikor legutóbb akartam hasonlót de aztán frissítettem a legfrissebbre (nem a legfrissebb volt fenn) és utána ment de gondolom te a legfrissebbet telepítetted, így nem tudom mi lehetett a gond.
Azt sem tudom, hogy nálam azért sikerült végül letölteni e, mert frissítettem a programot vagy valami más ok miatt. -
crok
Topikgazda
A világ összes kincséért SE oszd meg a linket csak kizárólag screenshot-ban.. nehogy könnyű legyen reprodukálni a dolgod.. aaahhhh..
Összefoglaló, írtam sok lehetőséget.. a Tubular mellett pl. a ytdlnis is tud mp3-ba menteni (m4a-ban leszedi és át is konvertálja) de a szintén az összefoglalóban levő genyt.net is megbírkózni látszik vele. De ha ezek mennek akkor a többi is megy majd.. max m4a-ból mp3-ba konvertálod aztán jónapot (bár értelmét nem nagyon látom már manapság). -
crok
Topikgazda
Összefoglaló, írtam sok lehetőséget.
-
asr27
tag
Sziasztok! Tud valaki ajánlani működő youtube letöltő oldalt, ahol MP3-ba tudok letölteni?, Tehát csak a hang a fontos.
-
crok
Topikgazda
Fog majd gondolom ha áthúzzák a javításokat.. a Brave NewPipe-ba is most került be: v0.27.2-2.3.2
-
Faby
senior tag
Tubular is frissülhet ezek alapján?
Mostanában nekem azt csinálta, hogy a videókat nem tudta elindítani, és ezt kaptam:
Volt, amikor az "ÚJRA" gombra tapizva 5-6 próbálkozás után elindult.
Elvileg a legfrissebb van fent v0.27.2Olvasva a Github hibajelentéseket, nem vagyok vele egyedül, megoldást eddig nem láttam, de most majd hátha.
-
Cs1csó
titán
válasz
Tothandrea #239 üzenetére
nekem github-os letöltés jött be, az a megbízhatóbb is
-
crok
Topikgazda
válasz
Tothandrea #239 üzenetére
Olvass osszefoglalot meg ennek az elejet, kivaltkepp a .net oldallal es a tobbivel kapcsolatban mert nem a hivatalos forrast hasznalod.. es szerintem epp azert nem megy. Az itt ajanlottak mindegyike jo de amit te emlitesz az pont nagyon nem.
-
castiels
addikt
Revanced Managerrel patchelt Youtube elfelejtette a háttérben történő lejátszást? Ezt be kell valahol állitani?
-
crok
Topikgazda
válasz
Tothandrea #235 üzenetére
Hivatalos managert ésvagy hivatalosan ajánlott apk-ból készített Revanced patch-elt build-et használsz? Nem valami himihumit random Telegram/4pda/satöbbi? Mert ilyet még nem nagyon hallottam.. GmsCore fent van, azzal lépsz be, igaz? Nem lenne egyszerűbb egy megbízható prebuilt-et használnod?
-
crok
Topikgazda
Revanced Manager update v1.23.3
-
Tothandrea
csendes tag
Sziasztok!
A Youtube Revenced app-ot használtam, tökéletesen működött. Majd egyszercsak kezdett akadozni. Frissítettem a revenced managerben, de kiléptetett és azóta nem tudok belépni. Azt írja "ellenrizze a hálózati kapcsolatot", de természetesen wifi-n és mobilneten sem működik. Bejelentkezés nélkül tudom használni, bár sokszor akadozik/nem tölti be a videókat, de kényelmesebb lenne bejelentkezve használni. Már újra le is töltöttem a revanced managert de nem segített.
Van valakinek tippje mit lehet csinálni? Vagy ajánljatok egy másik, hasonló youtube alternatívát a sok közül 🫣
Köszönöm! -
KD6-3.7
őstag
Valami itt volt...letörõltem majd újra felraktam és jó lett.
kösz a tippet!
Másik kérdés, hogy a PiP funkciót hiába kapcsolom ki az android beállítások között a YT-nál marad a funkció!
Ezt hol tudom kikapcsolni? Annyi beállítás van a Revanced YouTube-on belül, hogy elvesztem...
-
crok
Topikgazda
Gondolom az ünnepek meg az év eleje.. leállási hírről nem tudok.. de issue van már nyitva csak triázsolva sincs még mert most nyílt hajnalban (nincs szerencséd ha pont most akartad használni
).
Egyébként hogy a viharba ne lenne letöltésre alternatíva.. összefoglaló "Ha csak Youtube videok (vagy csak a hanganyag) letöltése a cél.." rész teljes egészében erről szól. ytdlnis, Seal, vagy pl. a webes megoldások a szekció felett. -
kidnou
őstag
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok! Kb. 1 éve használom a Revanced appokat. YT video es Music. Ez utóbbi olyan jelenséget produkál, hogy 1 perc zene lejátszás után megall pufferelni hosszú ideig. És ez rendszeres! Más is találkozott már ezzel a jelenséggel? Van rá megoldás? Legujabb verziók vannak fent.
-
blendész
tag
Váá, köszi!!
Nehéz szülés volt!
(Azt hittem, h a meglévő alkalmazást pacheljük. Illetve az újonnan felkerült és elbújt youtube ikonja is természetesen ugyanolyan.)
Talán az utolsó kérdésem: itt is be lehet lépni fiókkal, hogy az előzményeket listázza vagy ilyet ne akarjak/nem lehetséges?
Köszönöm az eddigi segítségeket! -
crok
Topikgazda
válasz
blendész #219 üzenetére
Jó.. és akkor most feltetted a már patch-elt APK-t és a már patch-elt alkalmazást futtatod? Mert szerintem nem
Sőt, szinte teljesen biztos mert pl. azt nem írod hogy az elején még kér hogy töltsd le a GmsCore-t, telepítsd és lépj be a fiókodba. Szerintem még mindig az eredeti Youtube alkalmazást nyúzod.
-
blendész
tag
Sziasztok!
Pixel 8 pro mobilra szeretnék reklámblokkolást, illetve kikapcsolt állapotban lejátszást. Totál új vagyok a témában.
Egyelőre addig jutottam, hogy letöltöttem a Revanced managert (1.23.2), utána leszedtem egy
com.google.android.youtube_19.47.53-1549823424_minAPI26(arm64-v8a,armeabi-v7a,x86,x86_64)(nodpi)_apkmirror.com-ot, aminek az indításával frissíteni akarja a youtube-ot, de "az alkalmazást nem lehet telepíteni az eszközre" hibaüzenettel zárul a dolog.
Jó irányba indultam egyáltalán? -
vacs
veterán
TV-n Smarttube-ot használok, olvastam, hogy az ajánló algoritmus az látványosan elmaradhat az eredetitől!
Ez nem szerver oldalon generálódik?
Igaz lehet ez? -
Lomas
tag
Sziasztok!
Smarttube tegnap reggel óta csak karikázik. Net gond nincs, illetve minden más app fut. Más is tapasztalt ilyet? Amúgy mivel próbálkozzak, hogy lehet ismét működésre bírni? Kényszerített leállítás, áramtalanítás már volt... Köszönöm, ha időt szánsz rám!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 12700K 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest