Hirdetés
-
PROHARDVER!
ReVanced patch-ek és Morphe patch-ek
nyílt forrású megoldások egyes alkalmazások "feljavítására", módosítására.
Rengeteg alkalmazás és patch vagy módosítás van a rendszerben
(jelenleg 5 tucat alkalmazáshoz van valamilyen patch!)
valamint
Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Eredeti, témaindító teljes terjedelmű Logout bejegyzés itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
crok
Topikgazda
válasz
instantwater
üzenetére
Így van, ha a Morphe custom ikonjától eltérőt akarsz azt megteheted de.. a Youtube eredeti ikont eleve beleteszi, egyszer felteszed az apk-t és átállítod akkor a preferáltra (ami neked az eredeti Youtube) utána meg mindegy mit csinálsz mert ha frissíted az apk-t (csinálsz új patch-elt verziót) akkor már mindegy mi van benne mert a beállításaiban az eredeti megjelenítését kéred. Vagy teljesen félreértem mit szeretnél.. nem tom'.
-
-
troller
senior tag
Érdekes, nekem a legalább másfél éve felrakott ReVanced manager folyamatosan frissítgeti magát, mármint nem automatikusan, de flajánja a frissítést, a microG szintén. Valamikor 2 héten belül le is töltetett egy Youtube apk-t, kompatibilitási gondok orvoslására, amit szépen patchelt és azóta is megy.
-
crok
Topikgazda
válasz
instantwater
üzenetére
Ezt hogy erted? Ha a Morphe beallitasaiban (Settings) a General resz alatt az App icon-t atallitod Original-ra akkor.. nem marad ugy? Vagy egy frissites utan nem marad ugy? Ilyeneket en nem tapasztaltam..
-
Egy ideje nem jártam erre, és a régi ReVanced appok is elhaltak egy idő után.
Nagyon tetszik ez az új Morphe megoldás.
Van valami mód az eredeti app ikon megtartására, hogy ne kelljen az app beállításaiban keresni ezt a menüpontot? -
crok
Topikgazda
Morphe féle MicroG-RE frissítés: v6.1.2 - kifejezetten belépési gondok javításait is tartalmazza.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
this is life
üzenetére
Köszi! Akkor lehet csak be kellett volna kapcsolnom.
-
ArthurShelby
addikt
Közben küzdenek a spotify-jal, de nem értem pontosan, hogy ez milyen patch, honnan... [link]
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
this is life
üzenetére
Köszi! Most már működik a letöltés csak az a furcsa, hogy a Gmailből kattintottam rá, nem nyitottam meg Samsung böngészőből, de mégis megy. Igaz amikor nem ment, akkor csak az ADBlock volt fent. Lehet mégis hatással van rá.
Igen, ez Háttérben való lejátszás nem volt bekapcsolva, az Operás letöltés telepítésénél magától megjelent. Nem tudom, hogy lehet, pedig ugyanaz a fájl. Hol is lehet ezt bekapcsolni, mire kellene keresni?
-
válasz
pinnacle
üzenetére
Böngészőben blokkolásra készíts, használj next dns-t, elég jól szűr, havi 300k lekérdezésig működik ingyenes fiókkal.
A morhe-val a 20-40.45-ös verziót patkoltam, hiba nélkül működik.
Módosított app beállításaiban be volt kapcsolva a háttérben lejátszás?
Elérési út: beállítások a menü aljára görgetve ott lesz a háttér menüpont (nálam a morphe és a youzube alkalmazás beállításai külön van választva, erre menüpont, beállítási lehetőség a morphe-n belül van). -
pinnacle
nagyúr
Köszi!
Idáig szívtam a korábban ajánlott verzióval. Mindig leállt háttérben való lejátszáskor. Fontos, hogy csak az a jó verzió, amit a Morphe Manger betölt. Nekem a Chrome, Samsung böngésző lefagyott tőle, nem lehetett letölteni, görgetni sem. Elküldtem a linket magamnak, PC-n uBlock Originak persze nem volt gond. Tudtok valami jó telefonos böngésző reklámblokkolót?
Viszont ezzel a verzióval nem ment a háttérben való lejátszás. Opera böngészővel sikerült végülletölteni. Mondjuk ez meg pont engedett valamit elfogadni, ami a másik kettő böngészőnél nem jelent meg. Ez a verzió 170 647 288 bitre ugyanaz, mint a korábbi, de érdekes módon ezzel működik a háttérben való lejátszás. 
Lehetséges ilyen? Vagy 5x csináltam teljes törlést, újratelepítést. -
Dr.NX
veterán
válasz
pinnacle
üzenetére
Én nem engedélyezném vissza a YT-t.
Korábbi letöröl.
Micro-G-RE.
https://github.com/j-hc/revanced-magisk-module/releases
Innen youtube-morphe-v20.45.36-all.apk
Ikont alkalmazáson belül lehet állítani.Auto-update:
https://github.com/ImranR98/Obtainium?tab=readme-ov-file
vagy
https://wispydocs.pages.dev/revanced-morphe-obtainium/ -
Cs1csó
titán
válasz
pinnacle
üzenetére
Húúú. Először innen leszeded a Morphe-t (Morphe manager) Ezt telepíted. Aztán jöhet a MicroG innen: [link]
Azt is telepíted.
Ezután megnyitod a Morphe Manger-t és jelenleg hivatalosan 3 app patch-elhető:
YouTube, YouTube Music, RedditOtt rámész pl. a YouTube-ra és felajánlja, hogy elnavigál egy olyan oldalra ahonnan a megfelelő APK letölthető, amint letöltötte megint futtatod a Morphe Mangert de már azt az opciót választod, hogy "betallózni a letöltött APK-t" (valami ilyesmi szöveg)
ezután telepítés. Ennyi.
Ami fontos, hogy azt az APK-t kell letölteni amit kér. Nem régebbit nem újabbat. -
pinnacle
nagyúr
válasz
zolikaDB
üzenetére
Köszi zolikaDB, Cs1csó!
Így kell csinálni? Nehogy elrontsam

1. Letörlök mindent, amit idáig telepítettem.
2. Engedélyezem a hivatalos YT-ot
3. Letöltöm a Morphet-t. Nem is említik, hogy kellene a Micro-G.
4. Majd betallózom az almázásokat és ezentúl az automatikus frissítéssem probléma, vagy mindig meg kell patchelni a Morphe-val? -
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
Rengeteg verzió közül, melyik most a leginkább ajánlott reklámmentes YT? Régebben ezt használtam, de nem működött, nem frissült, látom most már más a helyzet, később ezt ajánlották. Akkor még nem volt Morphe. Már nem is tudom melyik van fent nekem, 20.13.41-es verzióm van. Gondolom ajánlott lenne frissíteni, illetve ismerősek is feltenném.
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Lejött ma egy Bravepipe frissítés.
És bedobott egy üzenetet.
A gyakorlatban ez mit fog jelenteni a jövőben nekünk, akik Revanced/Morphe-el patch-elt appokat használunk?
(Jelenleg S23/Android 16/One UI 8-ason vagyok, és egy ideje pl már nincs cache törlés menü sem, és ilyen "készülnek valamire szagú" a dolog - nekem...)
-
meridaharcos
senior tag
Halihó !
Ma találtam, hátha más is kipróbálná. Morphe patch-ek további alkalmazásokhoz.
https://www.reddit.com/r/MorpheApp/s/jAmSd9qG6t
-
svgyula
addikt
Igen tudom! Az lett telepítve! Együtt lett ugyanarról az oldalról letöltve. Nálam a telón műxik. A fiam androidos fejegységén nem. Előtte csak a gyári youtube volt fent.
-
Cs1csó
titán
válasz
zolikaDB
üzenetére
és az oldalon található MicroG -
svgyula
addikt
Üdv Urak! Lenne egy kérdésem hátha valaki ismer megoldást. Pár napja az új telóra felraktam a Morhe cuccot. Egy-két kis korrigálás-beállítás után működik rendesen a régi revanced nem akarta átköltözés után az igazságot. Viszont a probléma a fiam androidos fejegységével van! Neki net kártya van benne és a youtube(reklámosan) működik is! Ezért próbálokozik valami reklámmentes verzióval.Viszont a Morphe+Microg nem működik! A tubular innen kilesett utólsó verzió is működik! Csak ugye nem lehet belépni, így egyedi keresést kell mindíg csinálni ez viszont autóban nem egy szerencsés dolog. Van-e esetleg trükk ami miatt nem indul el? A felegységen "elméletben" android 13 van. Van hely is bőven, a net pedig korlátlan.
-
Cs1csó
titán
válasz
zolikaDB
üzenetére
Kamuzik a ReVanced, sajnos. Mondanám, hogy felejtsd el és térj át a Morphe-ra, amit patch-elsz a ReVanced-del és nem lehet a Morphe-al arra tartsd meg de minden másra pl. a YouTube/Music sokkal jobb, még a Reddit alkalmazást tudja. Nem túl sok, de a két legfontosabb a YT és YT M tudja és ez a fontos.
Anno kezdett már elegem lenni a ReVanced-ből mert BAZI régi build-eket lehetett csak vele patch-elni, és iszonyat lassan tettek bármit is amikor elxaródott, legalábbis a a vége felé, aztán, most hogy a fele banda lelépett és megcsinálta a Morphe-ot HIRTELEN újra aktív lett a fejlesztés.
Úgy érzem, hogy azért fejleszt ilyen gyorsan vagy próbál reagálni az új build-ekre mert kvázi neki ez egy harc lett a Morphe-al ami úgy jobb.
Szerintem nem most kell nyomni a gombot, hanem amikor még kvázi egyeduralkodó volt akkor kellett volna.
Annyi előnye van még, hogy más alkalmazást is lehet vele patch-elni, persze hogy ezek az alkalmazások mennyire fognak működni az már más kérdés. -
Cs1csó
titán
válasz
zolikaDB
üzenetére
Régen nem használom a ReVanced Manager-t jobb a Morphe de igaz, hogy az csak kevés dolgot tud patch-elni - még -
Nem teljesen tiszta, de a patch-elés úgy megy hogy letöltöd valami oldalról az adott alkalmazást pl. APK mirror, vagy APKure jelen esetben a Messenger egy olyan APK-ját amit még tud Patch-elni majd futtatod a Revanced Managert és betallózod a letöltött APK-át és patch-eled.
Te is így csináltad?
- tölts le egy régebbi vagy újabb APK-t a messengerből vagy amit patche-lni akarsz, ha telepítve van a hivatalos áruházból letöltött messenger azt esetleg töröld távolítsd el.
- frissítsd a renvanced manager-tKapásból ennyi jut az eszembe.
-
zolikaDB
veterán
Srácok!
OFF-ban kérdezném.
Revanced Manager legfrissebb verzió, Messenger legfrissebb.
A manager szerint tudja patchelni, de ha elinditom, a javításához érve piros X-et ad és a folyamat jelző hullámvonal hullámzik, de nem történik semmi...
Mi a baj, mit nem csinálok jól?
-
oroszlan12
tag
válasz
oroszlan12
üzenetére
Megvan a probléma oka.Adguard Home volt DNS-nek beállítva reklámszűrés miatt.Átállítottam helyire(Privát DNS) így már jó.
-
oroszlan12
tag
Sziasztok, Morphe-t használok.a 20.45.36 verzió van fennt a YT-ból és eltűnt a videók alatti megjegyzés-ek.Ezt lehet vhol állítani vagy ez most ilyen?Köszi
-
crok
Topikgazda
Megérkezett a BravePipe frissítés is a NewPipe után: v0.28.4-2.8.0
-
zeon.hu
nagyúr
Morphe rávehető, hogy automatikusan nyíljon meg, bármilyen yt linket nyitok?
Vagy ehhez törölni kellene a Revanced-et?
(Mindkettő beállítása ugyanaz, revanced megnyílik, morphe -t fel se ajánlja) -
Dr.NX
veterán
Összefoglalóból vagy keresővel megtalálható információ, rövidebb idő alatt, mint megírni egy hozzászólást:
Youtube Plus - Feltenni sideloaddal a https://sidestore.io/ vagy https://altstore.io/ alkalmazásokkal lehet. -
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Találok-e hasonló megoldást iPhone (16) készülékre, rootolás és egyéb nélkül, csak külső forrásból származó telepítéssel, mint Androidon ismeretes Revanced és társai?
Köszönettel,
zsoltip
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Parfüm topik
- Unigine Heaven DX11 Benchmark-PH! Toplista
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Macska topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim -- Digitális -- 1TB SSD - fekete burkolattal
- Gigabyte 14,1" FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,8-16/256-1TB,Szép állapot
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5800X / AIO / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB SSD / 650W GOLD
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku : 100%
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont ezzel a verzióval nem ment a háttérben való lejátszás. Opera böngészővel sikerült végülletölteni. Mondjuk ez meg pont engedett valamit elfogadni, ami a másik kettő böngészőnél nem jelent meg. Ez a verzió 170 647 288 bitre ugyanaz,
és az