- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
Aki CN verziót használ, a főképernyő, zárképernyő és stílusnál - továbbiak - perem kivilágítása, miért nem lehet kikapcsolni ? Mindig visszaugrik a kékre... Ez egy bug vagy miazisten ?
-
mrThomi
addikt
válasz
szabochris
üzenetére
Muszáj nekik, különben rengeteg alkalmazás nem működne és semmi értelme nem lenne úgy
-
szabochris
aktív tag
válasz
szabochris
üzenetére
A gshopper visszazárja a bootloadert miután felrakta rá az Oxygen OS-t?
-
fuzaco
tag
Itt van egy jó weboldal ami követi, hogy melyik verziókban van ARB:
OnePlus ARB Checker15-ös szériát egyáltalán nem érinti. Amúgy meg a felhasználók 99%-t nem érinti még ha be is rakják az ARB-t.
-
gabo01
őstag
válasz
szabochris
üzenetére
Gshopper oxygenOs-el!
-
gabo01
őstag
Az alábbi képen látható frissítést találta a telefon! Akkor ezt most telepíthetem vagy várjak még vele?
-
fuzaco
tag
Kamera összehasonlításhoz még mindig a GSMarena a legjobb szerintem mert minden telefonnal (nagyjából) ugyan ott fényképeznek.
Oppo Find X9 Pro review: Camera, photo and video quality
OnePlus 15 review: CameraOppo nyilván szebb, élesebb és részletesebb, de igazából ha nem nagyítod ki maxra akkor nem sok különbség látszódik.
-
-
mrThomi
addikt
Ja hát ha elfogy akkor elfogy. Annyira nem sürgős, nekem ami megvett az a prémiumabb dizájn mint a oneplus és az a fehér szín... Ha a cn op 15-tel nézem össze, kamera amiben picit jobb az oppo(tele+főkamera itt ott), a kezdő tárhely, teljes globál támogatás esimmel, a többi kb mind kottára ugyan az. Annyival többet nekem nem ér az oppo, 1 év garival van az is. 800€-ért már venném
-
-
szabochris
aktív tag
Tegnap rendeltem Gshopper-ből egy OP 15-öt, kinai verzió, Oxygen OS-el. Van egy OP watch 3 órám, remélem nem lesz gond az együttműködéssel. Én a kinai újévet úgy olvastam, hogy február 17-én kezdődik. Nem bánnám.
-
mrThomi
addikt
Azt az opciót kivették az akkumulátor töltési beállításainál, hogy feltölt 100-ra, majd akkor folytatja, ha lemerül 95-re ? Sehol nem találom.
-
artos
tag
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Én 26.-án rendeltem, 2.-án adták át a szállító cégnek, tegnap ért a Hongkongi reptérre. Expressone volt megadva mo. szállítónak, de menetközben módosították GLS-re.
-
mrThomi
addikt
Aki január végén rendelt, jó ha március közepére megkapja
-
Cruzolka
aktív tag
Holnap estére már remélem nálam lesz, és belakom, kipróbálom a FB Messenger videohívást, és jelzem, hogy nálam hogy alakul(...persze, lehet addig más segít
)
Valaki használja a 1+ w3 43 mm-t, van rajta magyar menü?
Esetleg bypass charging-ról van tapasztalat.
Engem leginkább az utóbbi frissítéssel bekerült más applikációk támogatása érdekelne, azon belül is a navigació ( elég sokat vezetek)
Előre is
-
artos
tag
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Mikor rendelted, és melyik színt? Én január 26.-án rendeltem sandstorm-ot, és a nyomkövetés szerint még mindig Hongkongban van a csomag.
-
kb00
csendes tag
válasz
Cruzolka
üzenetére
Én is nemrég vettem, ugyanilyen paraméterekkel. Próbálom megszokni, idáig Apple telefonokat használtam, és nehéz lejönni az iOS szolgáltatásairól (Find my, FaceTime hiányzik főleg)
De ezeket leszámítva elégedett vagyok vele, nagyon jó készülék. Egy nagyobb problémám van csak: FB Messenger videohívásál botrányosan rossz az átvitt kép minősége. Sötét, színek nulla. Pedig ha a kamera appban nézem akkor nem olyan rossz a szelfi kamera képe. Esetleg valaki találkozott már ezzel, van rá valami megoldás?
-
HUNNIA1920
őstag
Nekem 3 napja van meg, idáig elégedett vagyok vele. Gshopper rendelés, 10 nap alatt megjött, kaptam mellé kijelzővédő fóliàt (egy a kijelzőn + egy újat), átlátszó szilikon tokot, 67W-os EU-s gyors töltőt (plusz a dobozában a nem EU-s gyári töltő).
Azonnal frissült a januári biztonsági csomagra (laza 8,5GB), tetszik a szoftveres oldala is (Xiaomi/Poco vonalról váltottam).
Hosszú évekre tervezek vele, remélem bírni fogja.
-
Cruzolka
aktív tag
Több hónap agyalás, tétovázás után döntöttem, és ma megrendeltem az alzáról a 1+ 15 sandstrorm 16/512/ ajándék 1+ w3 óra párost.
Remélem jól döntöttem.
(Tudom, lehetett volna olcsóbban TS-ről, de jó lesz ez így nekem)
Az első 1+ -om, eddig samut és szifont nyüstöltem, de nagyon adja ez a telefon.
-
Th3Ac3
tag
Sziasztok!
Volt már pár OnePlus-om az évek alatt (6, 7T és 9), jelenleg egy S23-at használok, nagyon nem vagyok melegégedve az akksival, meg a kisebb kijelzőméret sem jött be. Úgy döntöttem most visszatérek egy 15-össel. Gshopperről rendeltem 16/512-est, az eSIM hiánya, az L3 és a kamera nem különösebben izgat. Meglátjuk mit tud és tényleg képes e kibírni két napot nálam.
-
fuzaco
tag
válasz
szabochris
üzenetére
Nem hiszem hogy sokaknak lenne tapasztalta a Honor Winnel, mivel csak Kínában jelent meg és nagyon tesztet se találni még róla. Játékra biztos jobb a ventilátor miatt, meg ugye az akksija is jó nagy, de amúgy passz.
-
szabochris
aktív tag
Sziasztok! Most tervezek ilyen telefont venni.
Illetve még a Honor win jöhetne szóba. Melyiket ajánljátok? -
Vladislav
tag
válasz
DougButabi
üzenetére
Köszi!
W3 órám van, ha a W2-vel azonos rendszer van rajta akkor lehet, hogy működik.
-
Oldfoksz
tag
Nem ide
-
fuzaco
tag
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Ha Hardverapróra gondolsz, abból a 7-ből kb. 5 nem használt, csak megvette az eladó TS-ről és próbálja eladni egy pár tízezerrel többért, persze elfelejtve megemlíteni hogy milyen verzió.
Kettőt látok ami használt, egyiknél írja az eladó rendesen hogy ColorOS, a másik meg hivatalos EU verzió képek alapján. Van még egy ami képek alapján használtnak tűnik, de Kínainak. Az összes többi "bontatlan".
-
HUNNIA1920
őstag
Nekem holnap jön meg a CN verziós 15, de kicsit aggaszt, hogy tele van a használ piac eladó 15-ösökkel. Jelenleg is 7db van eladó, amitől elég hamar szabadulnak az emberek. Remélem az enyém nem ott fog kikötni 1 hónapon belül.
eSIM nem kell, Netflix és társai nem érdekelnek, ahogy a csúcs kategóriás fotózás sem, viszont az 5G, röccenés mentes rendszer, jó akksi, tényleges 6 éves szoftver támogatás annál inkább.
-
Vladislav
tag
Sziasztok! Ez engem is nagyon érdekel, mivel OP W3 órám van és CN verizós Oxygen OS O15 vásárlását tervez(t)em.
-
leslien
nagyúr
aki rendelt a TS ről vagy bármely másik webáruházból OP15 és global rom került fel rá..
OnePlus Watch 3 vagy korábbi tipus csatlakozik hozzá? -
Azt azért figyeljétek, hogy ez nem sima watch 3, hanem a 43 mm-es verzió. Tehát EKG nincs benne, és az akkumulátor is gyengébb, mint a sima watch 3. Ettől még persze nem rossz óra, sőt, de így tudásában inkább egy watch 2R-nek felel meg, elegánsabb külsővel.
-
mrThomi
addikt
De ja, ezeket mindenképp megnézném élőben, ki tudja mennyire ellenőrzik a visszavitt termékeket, és trükköznek-e az emberek, hogy berakják a Kínai OxygenOS-es verziót a dobozba és azt küldik vissza, megtartva az EU-sat.
azért az meredek lenne... Külsőre annyi különbség van eu vs cn között, hogy hátul a cn verzióba nincs beleglavírozva hogy cph2724 -
fuzaco
tag
Szerintem itt nem IMEI-alapján megy, legalábbis én ha el akarom indítani a garanciás folyamatot a OnePlus weboldalon, azt írja az IMEI számomra, hogy ehhez nem elérhető. B-telről vettem, EU-s verzió.
OnePlus.com is ezt írja:
6.1 Az alábbi 6.8 részben meghatározott, oneplus.com weboldalról vásárolt telefonokat és a tartozékaikat fedezi a OnePlus korlátozott garanciája, amely a szállítási dátumtól érvényes (a „ korlátozott garancia”).
Úgyhogy ja, ugye ezeknek a random GSM-eknek is kötelező adni a 3 év garanciát, de hogy tényleg tartják-e az zsákbamacska. Azért választottam a B-telt, mert már 20 éve van, van elvileg saját szervizük, viszonylag megbízhatónak tűntek, de persze ez sem jelent semmit.
Az tuti, hogy az Alza a legmegbízhatóbb, vagy direktbe rendelni a OnePlustól, de persze 100k+-al drágább, mint a GSM-ektől.
Itt van amúgy az Alzás:
OnePlus 15 16GB/512GB Sand Storm - Mobiltelefon | Alza.huDe ja, ezeket mindenképp megnézném élőben, ki tudja mennyire ellenőrzik a visszavitt termékeket, és trükköznek-e az emberek, hogy berakják a Kínai OxygenOS-es verziót a dobozba és azt küldik vissza, megtartva az EU-sat.
-
Cruzolka
aktív tag
Üdv
Valaki vásárolt már Alzáról Felbontott készüléket?
Most 35-ezerrel olcsóban kínálják a 1+ 512/sand srorm-ot ajándék watch 3-al, és ez így nekem elég jó ajánlat.
A válaszokat előre is köszönöm
-
dhszabi
csendes tag
válasz
Vladislav
üzenetére
Tökmindegy hogy GS vagy TS ugyan azt kapod.
Nem régebbi vagy újabb attól hogy Oxygen vagy ColorOS, az egyik a kínai a másik Global mindkettő folyamatosan frissül.
Mindkét webshop CN verziót küld amiben a dobozban bennevan a 120W gyári töltő alapjáraton. Nincs 67W töltő sehol semelyik verzióhoz, az egy félrefordítás.
A Sandstorm kevlár hátlapos a másik kettő üveg. Ha tokba teszed teljesen mindegy a szín, viszont a kevlár nem lesz pókhálós ha leejted. A másik kettő nyilván üveg, törhet. -
mrThomi
addikt
válasz
Vladislav
üzenetére
Szemből szerintem szebb a homok, mert elüt a fekete kávától. De ezek ízlések már, kinek mihez szokott a szeme, stb. Nekem a homoknál a keret ami kicsit bántóan gagyi. Olyan mint az az újrahasznosított műanyag amikbe ilyen színek vannak vagy ha valami papírral lenne keverve. De nem csúszik legalább kézbe véve. Tok meg szerintem mindegy, talán a pirosom kívül bármi passzolhat hozzá. Kár hogy magyarba nincs kiállítva sehol, mert ezt kézbe véve kell érezni.
-
Vladislav
tag
Igen. Az is szempont lehet, hogy a bézshez - szerintem - nehezebb szép tokot találni, mivel nem lekerekített a kijelző, és a tokból kilátszik a bézs káva, egy vékony csíkban.
A melegedéssel kapcsolatosan az a véleményem, hogy jobb a hővezetés.
Ennek ellenére lehet mégis a bézst választom, kár, hogy Magyarországon nem lehet megnézni élőben sehol a telefonokat.
-
Vladislav
tag
Köszönöm szépen az infókat!
A cikkből én úgy értelmeztem, hogy az Oxygen Os egy frissebb verzió:
,,Ehelyett úgy döntöttek felül, hogy mehet a levesbe nem csak az OxygenOS vegytiszta Androidot OnePlus identitással keverő köntöse, sikerült a ColorOS jegyek mellett az iOS 26 stílusát is lenyúlni, ha nem is olyan nyílt folyékony üvegezéssel, mint ahogy azt a MagicOS 10 teszi."
Igen, fényképek alapján kb én is arra tippeltem, hogy a bézs színű, de akár még a lila is szebb, mint a fekete, a fekete viszont minőségibb. Sanszos, hogy elengedem a bézst. :-) -
fuzaco
tag
válasz
Vladislav
üzenetére
A európai verzióban az Oxygen Os-t telepítették a készülékre, míg a kínaira a Color Os-t. Ha jól értem - a cikket is átolvasva - az egy régebbi verzió, és azon kívül, hogy L1-es rajta a biztonsági védelem, egyéb előnye nincs. (Ok, Ok emiatt hd-ban megy a stream, netflix stb. és a későbbiekben garantáltan megkapja az összes frissítést, mivel itt kisebb a ,,buhera".) Ellenben a Color Os -ben nincs magyar nyelv.
Nem régebbi verzió, csak Kínai (de van benne angol nyelv is). Kínában a ColorOS-t használja a telefon, mindenhol máshol az OxygenOS-t.
Még egy kérdés: a lila és a bézs színű változat üveg hátlapos vagy megegyezik a fekete verzióval?
Speciel a feketére hajlok, de elgondolkodtam a bézsen és a lilán is.
A lila és a fekete üveg, a bézs műanyag.
-
fuzaco
tag
Próbáld meg kikapcsolni az 5G-t, megnézni úgy is csinálja-e. Beállítások - Mobilhálózat - Sim és eSIM beállítások - SIM1 - Preferált hálózat típusa - 4G.
Illetve megéri megpróbálni egy hálózat resetet:
Beállítások - Rendszer és frissítés - Biztonsági mentés és alaphelyzetbe állítás - Telefon visszaállítása - WIFI-hálózat és Bluetooth-beállítások visszaálítása. -
Vladislav
tag
Sziasztok!
Köszönöm szépen az észrevételeket!
Ismételten átlapoztam az összes hozzászólást, a 399-es az egyik legfontosabb.
Kezdek tisztábban látni, de 1-2 kérdésem még van, bár inkább csak megerősítést kérek:
A európai verzióban eredetileg is az Oxygen Os-t telepítették a készülékre, míg a kínaira a Color Os-t. Ha jól értem - a cikket is átolvasva - az egy régebbi verzió, és azon kívül, hogy L1-es rajta a biztonsági védelem, egyéb előnye nincs. (Ok, Ok emiatt hd-ban megy a stream, netflix stb. és a későbbiekben garantáltan megkapja az összes frissítést, mivel itt kisebb a ,,buhera".) Ellenben a Color Os -ben nincs magyar nyelv.
A két webáruházzal kapcsolatosan milyen a tapasztalat?
Jelenleg a Gs - kuponnal - 548,8 Euroért, míg a Ts - kupon nélkül - 547 Euroért kínálja a 12/256 Gb-s verziójú telefont. A Ts-nél, ha feliratozol a hírlevélre kapsz még egy 10 Euros kupont. Az kérés, hogy ezt be lehet-e váltani a OP 15-ös megvásárlására. Valaki esetleg ezt próbálta? A Gs-nél ingyenes a szállítási költség, míg a Ts-nél 16 Euro
A fentiek alapján úgy látom, hogy árban jobban megérné a Gs.
Tartozékok vonatkozásában mi a tapasztalat?
A Gs-nél azt látom, hogy tokot, képernyővédőt és egy 67 W -s Eu szabványos töltőcsatlakozót is biztosítanak. A Ts-nél, ha jól látom tokot, töltőt adapterrel (teljesítményt nem írják) biztosítanak + OVP-t. Mi ez az OVP??? A töltő 120 W-s?
Még egy kérdés: a lila és a bézs színű változat üveg hátlapos vagy megegyezik a fekete verzióval?
Speciel a feketére hajlok, de elgondolkodtam a bézsen és a lilán is.
-
spect80
őstag
Alzás, CPH_2747_16.0.3.501 sw.
Pár hete frissült, azóta stabil, 5g térerőnél is helytől és hívás hosszától függetlenül, folyamatosan bontja a vonalat, mindegy hogy én hívok vagy engem hívnak. Fizikai sim, yettel.
tapasztalt valaki ilyet? -
Nagya21
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Hali!
Tettem fel esti zoom képeket a vivo x200-hoz viszonyítva milyet csinál keress rá a hozzászólásaimban.
Meg néztem a youtubon valami csaj tesztelte iphon ellen és ott se volt rossz.....
Üdv Nagya -
fuzaco
tag
válasz
Vladislav
üzenetére
Az e-sim hiánya miatt miben érhet hátrány? Miért lenne jobb egy e-simes készülék?
Az a hátránya, hogy nem tudsz eSIM-et használni.
Az eSIM azt jelenti, hogy nem kell fizikai SIM-kártyát berakni a telefonba, csak letölteni egy "kódot" a szolgáltatódtól. Igazából nem nagy dolog, ha nincs.Az L3 biztonsági szint az SD minőségű Netflix-en túl milyen hátrányokat okoz, pl banki appok, levelezőm instabilitása?
Csak video streamelésre van hatással.
A gshopperen lévő hirdetésben az is szerepel, hogy az android rendszer automatikusan frissül, ez azt jelenti, hogy nem én dönthetem el, hogy mikor akarok váltani?
Csak annyit jelent, hogy ugyanúgy megkapod a frissítéseket, mintha hivatalos telefon lenne, nem kell manuálisan letölteni és telepítgetni őket.
Lehet álomszerű a kérdésem, de garancia érvényesíthető majd a készülékre (nem Magyarországon, nem nálunk illetékes cégtől vásárolom meg, így nyilván nem a magyar jog alkalmazandó, de mi a gyakorlat) ?
Az tuti, hogy semmiféle hivatalos garanciát nem fogsz kapni, de TradingShenzen asszem vállal valamennyit. Gshopper passz.
Egyáltalán mi értelme egy átlagos user-nek egy ilyen készülék, ha nem játszok, nem filmezek rajta?
Igazából azt te tudod, hogy kell-e, de minél erősebb a telefon, annál később fog elavulni.
A telefon kamerája eléri az agyondicsért P30 Pro szintjét?
Passz, gyanítom, hogy igen, de nézz meg képeket pl. GSMarenán, hogy milyen képeket csinál.
OnePlus 15 review: CameraA kínaiak alapból 67 W teljesítményű töltőt adnának a készülékhez, de feláron 120 W -s töltőt is lehet hozzá kérni, megéri, annyival jobb?
Hát gondolom majdnem 2x olyan gyorsan tölt.
Ez igazából attól függ, mennyire számít neked a gyorsaság, ha éjszakánként szoktad tölteni, akkor teljesen mindegy. -
Vladislav
tag
Sziasztok!
Szemezgetek a telefonnal, mivel időszerű lenne a Huawei P30 Pro-m cseréje. Ráadásul a gshopperen 210 k körül mozog az ára. A hosszú akkus üzemidő is elég parádésan hangzik számomra.
Az előző mondatban leírtakból látszik (egy 2019-es modellévű készüléket használok), hogy nem vagyok egy telefonmániás. Próbáltam végignyálazni a topik anyagát, a 399-es hozzászólás különösen hasznos volt, de van néhány kérdésem, mivel (nyilván) a CN verziójú telefonokat nézegettem.:
Az e-sim hiánya miatt miben érhet hátrány? Miért lenne jobb egy e-simes készülék?
Az L3 biztonsági szint az SD minőségű Netflix-en túl milyen hátrányokat okoz, pl banki appok, levelezőm instabilitása?
A gshopperen lévő hirdetésben az is szerepel, hogy az android rendszer automatikusan frissül, ez azt jelenti, hogy nem én dönthetem el, hogy mikor akarok váltani?
Lehet álomszerű a kérdésem, de garancia érvényesíthető majd a készülékre (nem Magyarországon, nem nálunk illetékes cégtől vásárolom meg, így nyilván nem a magyar jog alkalmazandó, de mi a gyakorlat) ?
Egyáltalán mi értelme egy átlagos user-nek egy ilyen készülék, ha nem játszok, nem filmezek rajta?
A telefon kamerája eléri az agyondicsért P30 Pro szintjét?
A kínaiak alapból 67 W teljesítményű töltőt adnának a készülékhez, de feláron 120 W -s töltőt is lehet hozzá kérni, megéri, annyival jobb?Elnézést, ha sok helyen nem szakszerűen fogalmaztam, és olyan kérdéseket tettem fel, amire a válasz másoknak teljesen nyilvánvaló, de nem vagyok egy ,,telefonguru".
-
fuzaco
tag
Nem nagyon, kipróbáltam egy párat, de nem nagyon találtam ami tetszett. Maradtam végül az alap Google óránál. Amúgyis azt használom ébresztésre, nem a OnePlus-osat, úgyhogy olyan kellett ami azt nyitja meg nyomásra.
Amúgy nem nagyon értem, miért van a telefonon Google-s és OnePlusos óra is (meg számológép, meg galéria, meg ki tudja még mi). Legalább törölhető lenne valamelyik.
-
thebiker
tag
Esetleg a Swiftkey alias Microsoft Swiftkey-t.
-
gabo01
őstag
Van néhány apró probléma amire nem találom a megoldást.
Hol tudom kikapcsolni a helyesírás javítást mert csomószor átjavít általa hibásnak vélt szavakat valami teljesen másra ha üzenetet írok weboldalakon vagy Messenger-en?
Az alábbi képen láthatóan lezárt képernyőn és normál háttérnél is az óra 1-es számjegyét pirossal írja akarom ellenére.
-
cstom
aktív tag
Azt meg tudná mondani valaki, hogy always on display használatakor, a zárolt képernyőn meg lehet jeleníteni zenei streaming lejátszót (pl: youtube music, spotify, stb.) hasonlóan az iphone-hoz?
-
thebiker
tag
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Nekem a DPD hozta és ott volt lehetőség módosítani akár a szállítási címet. Viszonylag gyorsan 2 hét alatt az ünnepek előtt. Amikor a DPD is letérdelt
OGS oldalon ki fogják írni, hogy melyik cég kézbesíti. Ott is be tudod állítani a csomagkövetést. Majd ha már náluk lesz akkor és bekerül az adott cég rendszerébe akkor tudod módosítani az adatokat. -
Nagya21
addikt
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Hali!
Nov 12 rendeltem, és dec 3.-án érkezett.
GLS hozta Tatabányáról a Szarkalábtól.
Üdv Nagya -
gabo01
őstag
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Nekem pontosan 2 hét alatt jött meg és a DPD szállította itthon!
-
HUNNIA1920
őstag
Aki gshopper-ről rendelt, annak mennyi idő volt a szállítás és melyik futár cég szállította ki?
Sikerült elütnöm a tel.számot, az eladó meg nem tudott mit tenni, fel kell majd hívnom a futárt.
Köszönöm!
-
leslien
nagyúr
egyébként ez is jó vétel és hasonló kaliber mint a OP15... sőt...
ma kérdezem meg a TMX elfogadja a számlát garancia érvényesitéshez.. -
_Lufibohoc_
tag
Köszönöm szépen mindenkinek az összefoglalást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BestBuy topik
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Windows 10
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Amúgy igen, nekem hivatalos EU verzióm van, de szerintem globalra flashelt kínaiban is ott kéne ennek lennie.

Az eSIM azt jelenti, hogy nem kell fizikai SIM-kártyát berakni a telefonba, csak letölteni egy "kódot" a szolgáltatódtól. Igazából nem nagy dolog, ha nincs.