Hirdetés
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
van egy másik problémám is, az androidos topikban nem válaszoltak, hátha ti tudtok segíteni:
normális tárcsázót tudtok ajánlani? a google névjegyeket akarom beolvasni, sajnos elég nagy a katyvasz, vezetéknév/keresztnév sorrend nem rendesen lett rögzítve, de nem szeretnék 1100 névjegyet átírogatni, meg egyébként is, a google névjegyek alkalmazásban be tudom állítani őket úgy, hogy jó legyen a sorrend. az 1100 névjegyből 800 telefonszámos, azok külön vannak címkézve. a korábbi telefonom gyári tárcsázójánál simán meg tudtam csinálni, hogy csak a telefonszámos névjegyek jelentek meg, a sorrendet is be tudtam lőni vezetéknevekre, viszont a oneplus gyári tárcsázóján ez nem igazán megy, külön rá kell kattintanom az "összes névjegyre", hogy egyáltalán megjelenjenek a névjegyek, de onnét meg egyáltalán nem tudok továbbmenni a telefonszámos címkével ellátottakra. de amúgy sem akarnék 2-3-at kattintgatni minden egyes hívás előtt pluszban.
nem gondoltam volna, hogy a nagy ai forradalomban még egy nyomorult tárcsázót sem sikerül összehoznia a oneplusnak.egyébként sokkal inkább az a baj, hogy nem jelenik meg az állapotsoron a nem fogadott hívás ikon. csak akkor látom az értesítést, ha lehúzom a redőnyt. right phoe-nál és true dialernél sem.
minden beállítást megpróbáltam, de semmi. google tárcsázónál működik. -
ginola
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek!
-
spect80
őstag
-
Nagya21
addikt
-
ginola
addikt
Sziasztok
A gesztus sáv kikapcsolható, hogy ne jelenjen meg a képernyő alján a vonal? -
ginola
addikt
Sziasztok
Milyen tok ajánlott hozzá, ami olcsó, de jól védi akamerákat?
Illetve kijelzővédő üvegbő mi a bevált típus?
Köszi előre is! -
kammler
senior tag
-
benfolds
őstag
ha nem akarsz nagy fejfájást magadnak, akkor a legjobb ha számítógépen írod át. Ott belépsz a google-ba és a névjegyeket ki tudod választani. Utána a telefonnal tökéletesen leszinkronizál. Ha nincs rá lehetőséged keress rá a Fossify programjaira a play áruházban és van neki a contacts, az olyan mint régen volt a kapcsolatok (van neki tárcsázója is, galéria, naptár stb, mind ingyenes) azzal meg tudod csinálni.
igazából a sorrendet be tudom lőni jól a névjegyekben és a "telefon" appban is. a gond az, hogy nem tudom külön behívni a "telefonszámmal" megcímkézetteket (de egyébként a névjegyek alkalmazásban címke nélkül is külön lehet venni a telefonszámmal rendelkező kapcsolatokat). max annyit tudok összehozni, hogy a névjegyek alkalmazásból indítom a hívást, de ott is minden egyes alkalommal két plusz kattintás, amíg eljutok a megfelelő kontaktig. az egy nap plusz 20 kattintás, egy évben 7300, 10 év alatt 73000, 100 év alatt 730000 kattintás. kinek van ehhez kedve? de komolyra fordítva, röhej, hogy az ai már azt is előre tudja, hogy mikor fogok fingani, csak éppen arra nem képes, hogy feltételezze, hogy telefonálni telefonnal rendelkező kapcsolatokkal szeretnék.
-
warezxts
senior tag
van egy másik problémám is, az androidos topikban nem válaszoltak, hátha ti tudtok segíteni:
normális tárcsázót tudtok ajánlani? a google névjegyeket akarom beolvasni, sajnos elég nagy a katyvasz, vezetéknév/keresztnév sorrend nem rendesen lett rögzítve, de nem szeretnék 1100 névjegyet átírogatni, meg egyébként is, a google névjegyek alkalmazásban be tudom állítani őket úgy, hogy jó legyen a sorrend. az 1100 névjegyből 800 telefonszámos, azok külön vannak címkézve. a korábbi telefonom gyári tárcsázójánál simán meg tudtam csinálni, hogy csak a telefonszámos névjegyek jelentek meg, a sorrendet is be tudtam lőni vezetéknevekre, viszont a oneplus gyári tárcsázóján ez nem igazán megy, külön rá kell kattintanom az "összes névjegyre", hogy egyáltalán megjelenjenek a névjegyek, de onnét meg egyáltalán nem tudok továbbmenni a telefonszámos címkével ellátottakra. de amúgy sem akarnék 2-3-at kattintgatni minden egyes hívás előtt pluszban.
nem gondoltam volna, hogy a nagy ai forradalomban még egy nyomorult tárcsázót sem sikerül összehoznia a oneplusnak.ha nem akarsz nagy fejfájást magadnak, akkor a legjobb ha számítógépen írod át. Ott belépsz a google-ba és a névjegyeket ki tudod választani. Utána a telefonnal tökéletesen leszinkronizál. Ha nincs rá lehetőséged keress rá a Fossify programjaira a play áruházban és van neki a contacts, az olyan mint régen volt a kapcsolatok (van neki tárcsázója is, galéria, naptár stb, mind ingyenes) azzal meg tudod csinálni.
-
benfolds
őstag
nem gondoltam volna, hogy a nagy ai forradalomban még egy nyomorult tárcsázót sem sikerül összehoznia a oneplusnak. -
benfolds
őstag
Nekem is van Ikeás 65W pd töltőm, ikeás kábellel szerintem is nagyon jó. Nem hinném, hogy ezzel a csak 80% ra töltöm az akksimat dologgal bármit is növelsz az élettartamán mivel eleve soha nem engedi 0% ra esni az akkut és 100% ra sem. Attól még hogy azt látod 100% az valójában az akksi kb. 90% kapacitása és nulla jelzésnél is marad benne min. 10%. 1400 teljes töltési ciklust bír az akksi mielőtt 80% ra esne, ha naponta töltöd 0-100 akkor 4 év. Most töltöm 1.5-2 naponta, akkor az kb. 6 év ....... van értelme ennek 80%-os töltögetésnek???? az ég világon semmi.....6 év múlva nem lesz rá több frisstés amúgy is csere, ha kibírja addig.
nem hit kérdés, tapasztalat. a most leváltott telefonomat több mint 8 évig használtam főtelefonként, naponta töltöttem, általában sikerült 40-80% között tartani az akksit erőlködés nélkül. 20% alá nagyon ritkán mentem vele, 80-85% körül mindig levettem töltőről. és igazából csak az utóbbi 1-2 hétben degradálódott le annyira, hogy már biztos cserélném az akksiját, ha maradna főtelefonnak, de leváltotta oneplus. előtte volt egy htc one-om, akkor még nem figyeltem az optimális töltésre, 2 év után vállalhatatlan volt már az akksija. 10%-ról kikapcsolt meg ilyenek, az előbb említett utódja még több mint 8 év után sem csinál ilyet. valószínűleg az sem volt mindegy, hogy egy 1A-s huawei töltővel töltöttem mindig, szóval alig melegedett. a telefonhoz kapott gyári huawei gyorstöltőt kb. 5-ször használtam, amikor nagyon gyorsan kellett szufla.
szóval igyekszem a oneplus akksiját is kímélni, mert tudom, hogy érdemes, ezért érdeklődtem. amúgy is olyan vagyok, hogy vigyázok a dolgaimra, így neveltek, és mégiscsak egy 300 ezer ft-os telefonról van szó. -
stuka20
senior tag
Én naponta töltöm 30-ról 90-re. Tavaly november óta . Eleinte kibírta két napig is. Az akksi még 100%-os.
Kíváncsi lennék, hogy a oneplus 16-ot úgy csinálják e majd neg, hogy lehessen használni az eu-ban is, problémák nélkül .
-
Busterftw
nagyúr
-
fuzaco
tag
Én nagy változását nem vettem észre frissítés után, ugyanúgy kibírja a 2 napot.
-
warezxts
senior tag
Most akkor engedjem a frissítést vagy ne?
nem akarom az akkut hogy jobban merüljön. Egyébként valakinek van azzal problémája (99%-ban ha kint vagyok) hogy eldobja a SIM kártyát és kéri a PIN kódot. -
spect80
őstag
-
-=Vacsek=-
senior tag
köszi. én is 80%-ra állítottam, hogy kíméljem az akksit. csak a töltővel kapcsolatban vagyok bizonytalan, mert a gemini azt állítja, hogy a supervooc jobb a oneplus akksijának, a chatgpt meg egy kisebb teljesítményű USB-PD/PPS 30–45 W-os GaN töltőt ajánl. mondjuk ebben a kérdésben szerintem segg hülye a chatgpt, mert azt hiszi, hogy sima li-on akksi van a oneplus13-ban és azzal sincs tisztában, hogy a supervooc technológia inkább a töltőre teszi terhelést, az melegszik, nem az akksi. de általános tapasztalat, hogy a gemini jobb válaszokat ad.
egyébként a 15-ben is ugyanaz a kémiájú akksi van, mint a 13-ban?
igen ugyan az a technológia mind2 modell akksija silicium-carbon. szerintem sincs sok ertelme 20-80 között tartani. én iponról vettem a 120as gyári töltőt. ma reggel 9% on raktam fel 16 perc alatt 60%on vettem le.
-
ginola
addikt
Sziasztok
Az LTPO kijelző milyen frekvenciákkal frissít?
-
xcsabo
őstag
Valaki csinált tesztet YouTube-on, nagyon minimálisan növeli a 80% az élettartamot, igazából észrevehetetlen. Sokkal jobbat tesz az akksinak 100%-ra és 2 naponta tölteni mint 80%-ra minden nap. Persze ha 80%-on is kibírja valakinek 2 napig, akkor mindegy.
Január óta van meg a telefon, még mindig 100% az akkumulátor állapota, 2 (néha 3) naponta töltöm 100%-ra.
Az is kérdés itt, hogy gyári - azaz sopervooc töltővel, azon belül melyikkel, illetve milyen egyéb töltővel tölti az ember. Mert ugye elvileg a melegedés nyírja ki az akkut. Igen hamar. Nagyon nem mindegy, hogy mivel töltjük. Nekem a kínai belpiacos 120w-os van (átalakítóval), otthon azzal töltöm (nem tudom, hogy belül különbözik-e az EU-s verziótól), egyébként meg van egy BASEUS 65w-os töltő mindig nálam és azzal tolom tele. Bár van otthon kettő régebbi supervooc töltő is a 9 pro mellől. Lehet, hogy ha azt használom kevésbé degradálom hosszú távon.
-
fuzaco
tag
Nekem is van Ikeás 65W pd töltőm, ikeás kábellel szerintem is nagyon jó. Nem hinném, hogy ezzel a csak 80% ra töltöm az akksimat dologgal bármit is növelsz az élettartamán mivel eleve soha nem engedi 0% ra esni az akkut és 100% ra sem. Attól még hogy azt látod 100% az valójában az akksi kb. 90% kapacitása és nulla jelzésnél is marad benne min. 10%. 1400 teljes töltési ciklust bír az akksi mielőtt 80% ra esne, ha naponta töltöd 0-100 akkor 4 év. Most töltöm 1.5-2 naponta, akkor az kb. 6 év ....... van értelme ennek 80%-os töltögetésnek???? az ég világon semmi.....6 év múlva nem lesz rá több frisstés amúgy is csere, ha kibírja addig.
Valaki csinált tesztet YouTube-on, nagyon minimálisan növeli a 80% az élettartamot, igazából észrevehetetlen. Sokkal jobbat tesz az akksinak 100%-ra és 2 naponta tölteni mint 80%-ra minden nap. Persze ha 80%-on is kibírja valakinek 2 napig, akkor mindegy.
Január óta van meg a telefon, még mindig 100% az akkumulátor állapota, 2 (néha 3) naponta töltöm 100%-ra.
-
Zigi
senior tag
sziasztok! hol tudnék megbízható forrásból oneplushoz töltőt és kábelt venni? jó lenne nekem egyébként lassú töltő is, sőt, az elsődleges szempont az lenne, hogy kíméljem az akksit, de gemini szerint paradox módon a gyári gyorstöltő talán a legkíméletesebb az akksival a supervooc technológia miatt.
-
Exquisito
tag
köszi. én is 80%-ra állítottam, hogy kíméljem az akksit. csak a töltővel kapcsolatban vagyok bizonytalan, mert a gemini azt állítja, hogy a supervooc jobb a oneplus akksijának, a chatgpt meg egy kisebb teljesítményű USB-PD/PPS 30–45 W-os GaN töltőt ajánl. mondjuk ebben a kérdésben szerintem segg hülye a chatgpt, mert azt hiszi, hogy sima li-on akksi van a oneplus13-ban és azzal sincs tisztában, hogy a supervooc technológia inkább a töltőre teszi terhelést, az melegszik, nem az akksi. de általános tapasztalat, hogy a gemini jobb válaszokat ad.
Nekem van Oneplus és Oppo töltő is, az Oneplus tudja a PD és a PPS töltést is, így más telefonhoz is jobban használható.
-
benfolds
őstag
-
Nagya21
addikt
sziasztok! hol tudnék megbízható forrásból oneplushoz töltőt és kábelt venni? jó lenne nekem egyébként lassú töltő is, sőt, az elsődleges szempont az lenne, hogy kíméljem az akksit, de gemini szerint paradox módon a gyári gyorstöltő talán a legkíméletesebb az akksival a supervooc technológia miatt.
Hali!
Lidl asztali tartó + Ikea töltőfej, a tartó 15w-al tölt, a töltőfej tud 65w PD-t.
Este beleállít, reggelre feltölt.
A teló 80%-ra állítva.
Nekem az aliexpress-ről van astrali tartó, teljesen jó.
Üdv Nagya. -
benfolds
őstag
-
vasi79
aktív tag
A kompatibilitást azért nézd meg. Én is akartam venni egy Nothinghez, de nem támogatja a készülék hardvere az adapteres megoldást.
-
stuka20
senior tag
-
fuzaco
tag
Én még nem használtam ilyet, de lehet venni eSIM adaptert (pl. 9eSIM), elvileg jól működnek.
-
Nagya21
addikt
Hali!
Veszünk bele fizikai sim-et.....
Üdv Nagya -
stuka20
senior tag
Szoftverben mindegyik cph2747-et fog írni mert global szoftver van ráflashelve. Esimet konkrétan nem tudom hogy tudsz tesztelni, de amúgy a telefon hátlapjából könnyen meg tudod állapítani a modellt - rendes cph2747-nek bele van gravirozva, hogy cph2747, alatta meg CE és kuka jel. Ez itt a tesztben lévő fotón is látszik. Átflashelten nincs semmilyen gravírozás.
Eh, köszi szépen az infót. Nincs gravírozás, akkor nincs esim gondolom :/
A beállításokban ott van az esim opció, gondolom az nem jelent semmit.
Hogy lehet megoldani az esim problémát? Ha mentek utazni eu-n kívülre hogyan oldjátok meg? -
xcsabo
őstag
Nálam is érezhető a merülés az új updattel, sokkal gyorsabban merül mint eddig.
Nálam beállt. Volt olyan hogy 2 nap 8 óra Sot és még 38% akku.
-
fuzaco
tag
Szoftverben mindegyik cph2747-et fog írni mert global szoftver van ráflashelve. Esimet konkrétan nem tudom hogy tudsz tesztelni, de amúgy a telefon hátlapjából könnyen meg tudod állapítani a modellt - rendes cph2747-nek bele van gravirozva, hogy cph2747, alatta meg CE és kuka jel. Ez itt a tesztben lévő fotón is látszik. Átflashelten nincs semmilyen gravírozás.
-
stuka20
senior tag
Helló!
TS-ről rendeltem a oneplus 15-öt, global verzió, modellszáma: cph2747, ami elvileg ugyanaz, amit itthon is forgalmaznak.Hogyan tudnám leellenőrizni rajta, hogy tuti működik e az esim, anélkül, hogy vásárolnom kellene egyet?
-
SaMURaIDrAkE
tag
Nálam is érezhető a merülés az új updattel, sokkal gyorsabban merül mint eddig.
-
Busterftw
nagyúr
-
Timer
veterán
Nem tudom megmondani, szerintem a magyar nyelvet alapból sem tudja az OP watch sorozata. Nekem legalábbis Watch 2R-em van, hivatalos beszerzés, és abban sincs magyar nyelv. Fülhallgatóból vettem már aliról, az pont ugyanaz volt, mint az, amit direkt a gyártótól szereztem be.
-
betyarr
veterán
-
Timer
veterán
kb a felsoroltakért vettem meg én is
illetve a 6-os óta ez lesz a 4. op telóm, tehát nem örülök, hogy kivonulnak.
de bármi előfordulhat. ismered a mondást: ami elromolhat, az rendszerint el is romlik. előbb-utóbb. mindenesetre remélem a legjobbakat. már csak egy 46 mm-es ezüst watch 3 kellene mellé zöld szíjjal, de úgy látom a hivatalos webshopból már reménytelen. itthon meg meglepően drága.Aliexpress, certified original jelölést keresd. Képernyőfotó, ha mégsem az, akkor refund.
-
betyarr
veterán
kb a felsoroltakért vettem meg én is
de bármi előfordulhat. ismered a mondást: ami elromolhat, az rendszerint el is romlik. előbb-utóbb. mindenesetre remélem a legjobbakat. már csak egy 46 mm-es ezüst watch 3 kellene mellé zöld szíjjal, de úgy látom a hivatalos webshopból már reménytelen. itthon meg meglepően drága. -
Nagya21
addikt
Hali!
Nejemnek október óta, sógornőmnek április óta van.
Frissitések jönnek, akku kurva jó, telefon nagyon jó, fényképező része ezen az árszinten szintén nagyon jó, mi baj lehet.....

Üdv Nagya -
betyarr
veterán
-
Nagya21
addikt
Hali!
Az hogy az EU-ból kimegy az nem azt jelenti, hogy ha a saját oldalukról rendelsz akkor nem lesz gari rá....
Sztem marad a 2 év.....
Üdv Nagya -
betyarr
veterán
üdv!
valaki tud bővebben arról, hogy marad-e a 2 év gari a oneplus webshopból rendelt telókra annak ellenére, hogy kivonulnak európából? van hivatalos álláspont? vagy bizonytalan hogy mi várható?
-
kammler
senior tag
-
xcsabo
őstag
-
kammler
senior tag
-
HUNNIA1920
őstag
-
xcsabo
őstag
Igen volt. De nem global. Elment. Mintha gyorsabban merülne. De persze ilyenkor ez szokott lenni.
-
kammler
senior tag
-
xcsabo
őstag
Most gondolkodok, hogy kell-e olyan telefon, ami alól nem húzzák ki a talajt oké, jön hozzá támogatás, csak milyen sűrűn. Még a főverziók annyira nem is zavarnának, de ez a tetvészkedés eddig is a köztes frissítésekkel. India mánia volt már szerintem évek óta. Eddig se kapkodtak az EU vagy globállal. Ezentúl meg ki tudja nem-e épp amikor kedvük lesz majd egyszer. Nem az kell nekem, hogy azonnal mindig mindent, de ha még jobban nem érdekliőket az érdekes lesz. Igaz, nekem még tizes van, az meg már régi, nyilván leghátul van prioritásban.
Most töltöm a legújabb frissítést. Elég sok változás lesz benne. Több oldal.
-
kammler
senior tag
Most gondolkodok, hogy kell-e olyan telefon, ami alól nem húzzák ki a talajt oké, jön hozzá támogatás, csak milyen sűrűn. Még a főverziók annyira nem is zavarnának, de ez a tetvészkedés eddig is a köztes frissítésekkel. India mánia volt már szerintem évek óta. Eddig se kapkodtak az EU vagy globállal. Ezentúl meg ki tudja nem-e épp amikor kedvük lesz majd egyszer. Nem az kell nekem, hogy azonnal mindig mindent, de ha még jobban nem érdekliőket az érdekes lesz. Igaz, nekem még tizes van, az meg már régi, nyilván leghátul van prioritásban.
-
kammler
senior tag
-
xcsabo
őstag
Nincs összehasonlítási alapom, de pont tegnap próbáltam az 5g sebességet. Nem belváros Budapest. Utcán 5-600 mb, lakás közepén 150....
-
rin33
senior tag
Sziasztok!
Az OnePlus-t 360 fokos antenna rendszerrel reklámozzák.
Milyen a térereje más márkákhoz képest? (iPhone, Samsung csúcsmodellekhez képest). -
fuzaco
tag
Én bteltől vettem, akkor mondjuk még 350-ért, hivatalos EU verzió. Azt mondjuk em tudom hogy ezek a GSM-ek honnan szerzik be ezeket, de legit.
-
kammler
senior tag
Az miféle lehet, hogy pl. btel, van 400-ért hivatalos gyártói garancia, meg forgalmazói, ami meg 290. De máshol is látom igy olcsóbban, ismert nagy boltokba. Értem a különbséget, de attól még globál/EU verzió?
-
hargitomi
tag
Sziasztok! Kulfoldrol rendelt oneplus 15 eseten (kinai verzios, de OxygenOS-es) valaki ki tudna kerlek probalni a One TV-t? Az az egy "streaming" app amit hasznalok, az adast TV-re megosztom, fontos lenne, hogy megy-e. Nagyon koszi!
-
xcsabo
őstag
2 nap, 6 óra sot, és még 37% akku. Nagyon durva.
-
warezxts
senior tag
pénteken reggel töltöttem fel a telefont 100%-ra és most hétfő reggel 19% volt, brutál az akksi.
Ez ilyen

Én 20% és 80% között tartom az akkut. Miért? Mert megtehetem! Úgy sem kell hozzá nyúlni 2 napig a töltőhöz. Múltkor 50%al mentem el egész napra, másnap 18%-al jöttem haza, pedig szarrá nyomkodtam a telefon.
Más érzés hogy nem kell számolgatnod vajon ki bírja az aksi vagy vigyek töltőt esetleg powebankot? -
-=Vacsek=-
senior tag
pénteken reggel töltöttem fel a telefont 100%-ra és most hétfő reggel 19% volt, brutál az akksi.
-
-=Vacsek=-
senior tag
én b-tel-ről vettem fekete 16/512 271ezer volt nettó szállítással töltő tok nélkül. 1 hét volt amíg megérkezett (szerintem lengyelből). 10ért aprón vettem hozzá egy carbon tokot meg egy töltőt iponról 18ért ami szintén 1 hét volt (valazeg az is lengyelből).
a vége kereken 300ezer lett és elvileg van 3 év garim.
-
Nagya21
addikt
-
thebiker
tag
Még az se biztos, hogy kivonul, hivatalos infó nincs. De ha ki is vonul, akkor csak az értékesítés része, frissítések stb tuti ugyanúgy fognak jönni.
Venni Tradingshenzenről vagy Gshopperről érdemes, ha nem zavar hogy átflashelt kínai a mobil. Ennek igazából az egyetlen hátránya hogy nem lesz Widevine L1, szóval a streaming (Netflix, stb) csak SD-ben fog menni. Meg persze garancia se lesz. Cserébe fele annyiba kerül mint a hivatalos EU verzió.
Másik lehetőség GSM-ből venni, 50-100 ezerrel olcsóbb mint hivatalos eladótól, EU verzió, de garancia vagy lesz vagy nem.
Hivatalos eladó az Alza, Media Markt, OnePlus weboldal, meg biztos van még más is. OnePlus weboldalon rendelve kapsz hozzá egy töltőt meg egy tokot ajándékba.
Valamint E-SIm sincs benne
-
Busterftw
nagyúr
A legutobbi info az, hogy beleolvadnak az Oppo altali Realme markaba.
Vagy azzal egyutt. -
nobiand
aktív tag
Még az se biztos, hogy kivonul, hivatalos infó nincs. De ha ki is vonul, akkor csak az értékesítés része, frissítések stb tuti ugyanúgy fognak jönni.
Venni Tradingshenzenről vagy Gshopperről érdemes, ha nem zavar hogy átflashelt kínai a mobil. Ennek igazából az egyetlen hátránya hogy nem lesz Widevine L1, szóval a streaming (Netflix, stb) csak SD-ben fog menni. Meg persze garancia se lesz. Cserébe fele annyiba kerül mint a hivatalos EU verzió.
Másik lehetőség GSM-ből venni, 50-100 ezerrel olcsóbb mint hivatalos eladótól, EU verzió, de garancia vagy lesz vagy nem.
Hivatalos eladó az Alza, Media Markt, OnePlus weboldal, meg biztos van még más is. OnePlus weboldalon rendelve kapsz hozzá egy töltőt meg egy tokot ajándékba.
Köszönöm!
Maga streaming nem zavarná, de a garancia igen. -
Timer
veterán
"Másik lehetőség GSM-ből venni, 50-100 ezerrel olcsóbb mint hivatalos eladótól, EU verzió, de garancia vagy lesz vagy nem."
Ők amúgy honnan veszik, ha maga a gyártó drágábba nárulja az EU verziót?
-
fuzaco
tag
-
nobiand
aktív tag
Sziasztok!
Ezt a készüléket nézte ki egy ismerősöm, viszont olvasta, hogy kivonul a márka..
Ez mit jelent pontosan? Csak az értékesítés része, vagy ebben az esetben más készüléket nézzen?
Ha vehető hol érdemes?
Köszönöm. -
xcsabo
őstag
Nekem a kínai 120w-os töltő kb egy reggelizes alatt telepumpálja. Appal nem lehet hitelesen mérni. Usb-s mérő kell hozzá.
-
vasi79
aktív tag
reggel szoktam tölteni 10-15 percem van ilyenkor és kell hogy maxon tolja bele a naftát. ahogy néztem 40-50% ot simán beletol amivel kihúzom a napot. ha meg fel nyomja 90% körülire akkor csak 2 nap múlva töltöm újból.
Akkor sem tölt maxon. Majd nézd meg egy erre alkalmas alkalmazással. PD-vel 14 perc 32-t tölt bele, miközben a háttérben ment a BT zene streamelve. Egyébként este felteszed, ébresztőre feltölti. Az intelligens töltésnek pont ez a lényege.
-
Nagya21
addikt
HAli!
A Zasszony este felrakja a Lidis töltőpadra, reggel leveszi a 80%-ra beállított töltéssel, ennyi, nem kell ezt tulspilázni, hameg nagyon kell rádugja dirktbe, oszt gó.
Üdv Nagya -
-=Vacsek=-
senior tag
reggel szoktam tölteni 10-15 percem van ilyenkor és kell hogy maxon tolja bele a naftát. ahogy néztem 40-50% ot simán beletol amivel kihúzom a napot. ha meg fel nyomja 90% körülire akkor csak 2 nap múlva töltöm újból.
-
mrThomi
addikt
megjött a 120w-os supervooc töltő. az inteligens gyorstöltést hagyjam bekapcsolva akkor tölti maxal?
80w is bőven elég
-
vasi79
aktív tag
megjött a 120w-os supervooc töltő. az inteligens gyorstöltést hagyjam bekapcsolva akkor tölti maxal?
Sosem fog 120szal tölteni. Ha megnézed pl a GSMArena tesztjét, ott a 120as és az 55ös PD között néhány perc a különbség. Nincs jelentősége. Az intelligens töltés a felhasználói szokásodból tanulva nem tölti tele, csak amikorra a tanult folyamat szerint levennéd a töltőről.
-
Litván Zongora
aktív tag
-
-=Vacsek=-
senior tag
-
vasi79
aktív tag
Úgy tűnik beragadt valamelyik alkalmazás az utóbbi telepítések közül. Mióta kilőttem a háttérben futásukat, 0-1%-ot merül éjjel.
-
xcsabo
őstag
Jött frissítés.
-
Busterftw
nagyúr
Nagyjabol nalam is, nap vege kb 55-60%-al zarul, masnap ejjelre van hogy 25-%-el teszem fel tolteni. Eszmeletlen.
-
-=Vacsek=-
senior tag
4 éves 9pro után fura hogy nem kell sakkozni a töltővel mikor hova megyek figyelni hogy 80% felett legyen. az most sim nélkül repülőgép módba van két nap alatt 20%-ot se merült.
-
xcsabo
őstag
Már nem emlékszem, hogy a 9 pro vagy a P30 pro volt, de megtanulta az alvási szokásaimat és addigra töltötte tele mire szólt az ébresztő. Így nem töltődött egész éjjel.
-
Zigi
senior tag
Talán ez az első olyan telefon aminél semmit nem számít mennyit merül éjjel. Végre eljutottunk oda, hogy nem is nézem mennyi van az akksiban, 50%-on is lehozza a napot simán.
-
Busterftw
nagyúr
Nekem meg most egesz ejjel csak 65%-ig toltott

Majd megnezem valami "smart toltes" lehet bezavar.En csak 2 naponta toltom, barmilyen felhasznalasnal birta, de ilyenkor tolja mar tele
-
Nagya21
addikt
Hali!
Hát sztem a rossebb nézi....
Be van állítva a max 80% töltés, mikor este felteszi tölteni ( a Zasszony) van még 45-50%, és ennyi.
Üdv Nagya -
vasi79
aktív tag
A kezdeti 1 százalékos éjszakai idle fogyasztás felugrott 4re. Az utóbbi időben telepített appok háttértevékenységét letiltottam. Kíváncsi leszek a változásra. Másnál hogy alakul az éjszakai fogyasztás? Mindig repülőn alszik és az energiatakarékos módban is ugyanez a helyzet.
-
xcsabo
őstag
-
xcsabo
őstag
Ez az egész képernyőt felénbreszti. Eddig nekem ki volt kapcsolva, de az értesítés felugrottak. Csak az értesítés világít olyankor, a többi rész fekete.
-
fuzaco
tag
Értesítések és gyorsbeállítások - képernyő felébresztése értesítés fogadásakor. Ujjlenyomat animáció nem hiszem hogy befolyásolja, de lehet valami be bugolt, próbáld meg ezt be és kikapcsolni.
-
xcsabo
őstag
Azaz beállítás merre van, hogy a zárképernyő értesítés csak fel villan, ne az egész kijelző kapcsoljon be? Eddig jó volt. Most meg semmi nem látszik. Asszem.
Osszefügghet az ujjlenyomat animációval? Azt változtattam meg.
-
Litván Zongora
aktív tag
-
Nagya21
addikt
-
Land
veterán
Használ valaki Mi Fitness appot?
Mit kellene állítanom, hogy az Óra kapcsolatvédelme rendben legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Metal topik
- Motoros topic
- Balu77: MS365 home family (6usr) kalandok, miért nem ér semmit az 5 csillagos értékelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AliExpress tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Apple Watch
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- TELJESEN ÚJ - 0 CIKLUSOS iPhone 17 Pro 512GB BLUE // GYÁRI FÜGGETLEN // EU MODELL //
- TELJESEN ÚJ - 0 CIKLUSOS iPhone 17 Pro 256GB BLUE // GYÁRI FÜGGETLEN // EU MODELL
- TELJESEN ÚJ - 0 CIKLUSOS iPhone 17 Pro 256GB ORANGE // GYÁRI FÜGGETLEN // EU MODELL
- Samsung Galaxy A55 128GB Normál Állapot,1 Év Garancia
- Moto G86 5G 8/256GB 0-perces Bontatlan 1 Év Garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/1TB SSD megkímélt 88% akku 153 ciklus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Gen 1 i5 10210U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
minden beállítást megpróbáltam, de semmi. google tárcsázónál működik.

nem akarom az akkut hogy jobban merüljön. Egyébként valakinek van azzal problémája (99%-ban ha kint vagyok) hogy eldobja a SIM kártyát és kéri a PIN kódot.