Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
customer114
őstag
válasz
customer114
üzenetére
Banán, alma, zab, spenót levél, gyömbér, méz, 5 csepp fekete retek kivonat, mandulatej - turmix.
-
KROK640
nagyúr
válasz
customer114
üzenetére
Spagetti mexikói és milánói mártással, horribilis mennyiségű sajttal, és hússal, fehér borral.
-
RandomName
senior tag
válasz
customer114
üzenetére
Halrudi, majonéz, cola.
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Ha kölykök is voltak, akkor nekünk is akadt annyi. Az első 1-2 körön mi is hamar túladtunk, meg szinte minden körben hullottak is el, de egy idő után itt se kellett senkinek. Akkor jött a fogalmazás gátlás nekik, aztán ahogy ritkultak úgy nem pótoltuk őekt. Az utolsó két macskánk már csak erkölcsileg nem a mi macskáink voltak.
Egyikük pont karácsony napján jött ide, aztám belünk maradt. Még azt is kibírta, hogy félévre itthagytam mikor elmentem Ciprusra. Aztán utána meg 1 hónnapal egy random nap többet nem jött haza. Egy csomó macskánk tűnt el bevetés közben.
A legutóbbi meg nem a miénk volt, bár ő úgy gondolta, hogy mi is az emberei vagyunk, adjunk neki enni, szeressük, de tudtam, hogy kettős életet él, mert csak munkaidőben ért ránk, este 6 fele mindig hazament a másik családjához
Na őt szegényt egyik reggel a kertben találtam elmancsolva
-
koshmar
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Nekünk volt néha 8..

Régebben könnyen voltunk vele, mikor születtek kölykök, 6 hetes koruk után odaadtuk ennek-annak.. viszont pár éve már abszolút nem kell senkinek

Így jobbnak láttuk ivartalaniíti, az nem járja, hogy évente legalább 8-12 kölyök születik akik a nyakunkon maradnak..
Egyiknél f.gátló tablettát adtuk egy nyáron, de azt sajnos hetente kell adni szinte percre pontosan, ha pár órát késel, már gyengül annyit, hogy ha egy kan megtalálja, kész a baj..
Ráadásul kinti macsaka, oda megy ahova akar, egyáltalán nem lehet számítani rá, hogy amikor kell, majd pont ott lesz.. az ivartalanítás a legegyszerűbb -
koshmar
veterán
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Nekem sajnos egy rakás macskám mancsolt már el, ezért egy pár éve nincs
előtte a végefelé is már fogyóeszközként tekintettem rájuk, de akkos is sajnáltam mindet. Na meg ugye most cink is lenne, hogy amikor kimegyek Ausztriába, akkor ki foglalkozik velük? Mondjuk volt macskám amit itthagytam és amikor hazajöttem lazán itt vigyorgott, meg örült nekem két hónap után.
Addig senki nem figyelt rá, 100%-ban megoldotta magának az életet, szerintem még dolgozni is eljárt XDNagyon ravasz vagy ami az ungesalzen kérdés megoldását illeti

oriicot meg alig ismertem meg az új avatarjával, szerencsére a hangja a régi maradt.

-
KROK640
nagyúr
Mohus ital csomagolás visszavevő repont automata kalandok 65 : (10:36 2026. 02. 07.)
Még itthon lekértem a QR kódot, majd útnak indultam. Kilenc műanyag üveg volt nálam, négy 2L-es és 5db 0,5L-es.
Mikor odaértem, akkor meglepődtem, hogy valaki Piroska szörpös üvegekből kiállítást csinált egymás mellé lerakva három (250ft darabja, ha vissza tudod vinni, csak úgy le volt téve), meg több német pfandos(!) doboz.
Azonosítottam magam, lehúztam a QR kódot, "Szia, KROK!". Az első kis üveget visszadobta, de utána az összeset simán bevette. Kifizetésnél megköszönte, hogy papírmentes vagyok és 450ft-al távoztam. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Nekem oldalt ki van tűzve egy csomó kedvenc topic, meg alatta pár itt szóltam hozzá, aztán főleg azokat nézegetem, ezutóbbi úgy szokott gyarapodni ha valami hírhez vagy cikkhez hozzászólok. (az "eleje" meg megy a levesbe egy idő után, de nem is baj)
No most én 24"-os monitoron FHDban böngészek asztaliról általában.
De nekem is van 15,6"-os laptopom, FHD szintén (brutál szép a kép ilyen méret és felbontás kombónál) de még ott sem éreztem helyhiányt, igaz nagyon ritkán fórumozok onnan. -
RandomName
senior tag
válasz
KROK640
üzenetére
Itt? Az utolsó designváltásnál megemlítettem, hogy csak az aktív témákon keresztül használom a fórumot, főoldalt sosem nézek, ha valami cikk népszerű, akkor azt látom a fórumon is, stb. De ha bemégy a privátok közé, ott már nincs aktív témák gomb. Azaz akkor a könyvjelzősávra ki kell tenni. De akkor a könyvjelzősávnak látszania kell. Laptopon, ahol a 15.6" kijelző miatt alapban F11-el böngészel.... Baromi kényelmes.
Kb az volt a válasz, hogy a sok gombtól a userek összezavarodnak. Mert attól nem, hogy egyik helyen létezik egy gomb, máshol meg nem? Kb az jött le, hogy ha többet kattintasz, az több oldallekérés, és az meg jó.... -
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Most hirtelen elakadt az emlékezetem, milyen lehetőségre is gondolsz pontosan?
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Ha jól emlékszem, ezt már évek óta emlegetjük

-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Csak olyan lényegtelen apró cseplőséget, mint a magyarországi TB jogviszonyom rendeződéséről értesít, de ma ez is megtörtént, bár akad némi furcsaság, de a lényeg hogy egyenesben van.
Természetesen a mi bölcs vezérünk újrakoronázási ünnepségének a dátumával élek folyamatosan a fejemben, így arról az értesítő csak formalitás
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Én is, de digitálisan várok más fontos levelet

-
EmberXY
veterán
Elég gyorsan működik az online ügyintézés: megkaptam a választási irodától a névjegyzékbe vételi értesítőt. Átjelentkeztem egy másik szavazókörbe, ami a tartózkodási helyemhez optimális, bruttó 3 mp (!) alatt megérkezett a határozat a döntésről, hogy a kérelemnek helyt adnak, és XYZ. szavazókörbe átraktak. Ha beleszámítom azt, hogy mire ideért a neten, mire a DÁP feldolgozta és értesített (vagy éppen az e-mailek megérkeztek), mennyi idő lehetett a "mérlegelés és a döntés", 1-2 tizedmásodperc?
Legutóbb ez az egész folyamat még beletelt legalább 2 percbe... Vajon az eredmény is megvan már?
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Igen, ma az is megesett.... de nem (csak) ettől jó ez a mai nap

neked ez úgysem mond semmit
-
koshmar
veterán
Esik
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
A Vigneau interaktív lokálblogja is hasonló, bár ott is vannak topiclakók mint itt

-
KROK640
nagyúr
válasz
kenwood3
üzenetére
Nekem a mordori itt kezdődik bár ez spec szerintem qrwa jó
és a csaj is. -
RandomName
senior tag
válasz
RandomName
üzenetére
Az vót mán, hogy mostanában amikor tolok valami game-t, akkor a PS5-ről tolok fel stream-et is?
[link]
Legyen min röhögni.....
-
RandomName
senior tag
válasz
RandomName
üzenetére
Nyitni kellene valami hasonló topicot, mint a Bambano háza tája....
Ilyen kiventillálás jellegű dolgokra....
Mi legyen a neve?
RandomName random dolgai?
RandomName Things....?
Pillanatképek egy vadonélő RandomName életéből?
Random RandomName "valami"?**Random RandomName Rumble? Random RandomName
Rantstb.... -
RandomName
senior tag
Délelőtt voltam boltban, és nem volt a sör amit venni szoktam, így vettem Stella Artois-t.
Néha járok olyan helyen, ahol árulják üvegesben, és azt ott úgy szeretem....
Na akkor nézzük meg milyen ez a dobozos. Olyan szinten más ízű, hogy hihetetlen, annyira paradicsom íze van, hogy az első magyarországon árult alkoholmentes sör, a Schlossgold jutott róla eszembe. Annak volt ennyire ilyen habos paradicsomlé íze, illetve ugyanúgy égett a gyomrom tőle, mint a paradicsomlétől. És ettől is.
Rendesen fel kellett higítanom a még pár doboz itthon lévő Köbányaival, hogy iható legyen.... -
EmberXY
veterán
válasz
koshmar
üzenetére
Melyik acc volt a tiéd?
Ezek szerint működik az a funkció, látszólag évek óta nem működik. Mert a törölt ismerős csak átkerül egy másik csoportba, ahol "visszaigazolásra vár", és az adatlapjukon előtte és utána is ugyanannyi barát van, szóval meg voltam győződve arról, hogy az a funkció totálisan működésképtelen. Ezek szerint mégsem.
Töröltem kb 5-öt, nagy része már halott acc, a többi sem kimondottan social media jelleggel volt az ismerőseim között. 
Sőt, még ha valakit tiltólistára teszek, az is ottmarad, mint aki várja, hogy visszaigazoljam az ismerősnek jelölést...
Mindegy, ez ilyen. -
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Ezekszerint mind a ketten vagytok NCore-on. Én azt a közösségi oldalt nem is ismerem ....

(Egyébként azért törölt, mert akárhányszor Debrecenbebn jársz elfelejtesz szólni nekem jó előre, hogy találkozzunk. Én is töröllek NCorerról
)#44514 koshmar : Hát, akinek összejött az élet és milliók hullanak az ölébe ...
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Most valahogy én is beleuntam, egyiptomban vagyok, idol of ra küldiben.
-
koshmar
veterán
EmberXY törölt az ismerősei közül nCore-on.. így érzem magam!!!
-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640
üzenetére
A Great Circle miatt váltottam XBoX One S-ről Series X-re. Nekem ezek a belső nézetes játékok sosem jöttek be..... Kb 6-7 alkalommal kezdtem bele, és valahogy mindig belehidegültem. Pedig azóta néztem gameplayt, és az sem hozta meg a kedvem. ( Fordítva működök. Ami másnak spoiler, az nekem kedvet ad játszani. A One S-t is egy Jedi: Fallen Order végigjátszás miatt vettem meg.)
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Azt majd én is ki akarom próbálni. Itt meg sem említem, hogy pénteken egy RTX 5070 12GB tulaja lettem, mert Koshmar is csak a 2 csomag Coated mogyit fogná a storyból, amit mellette hoztam.
De a a Ghost of Tshusima meg az új AC is kipróbálásra vár, pláne h az Indy-t kezdem megunni. Az Uncharted 4 a best ebben a műfajban.#44508 kenwood3 : az oszt igen
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Nekem az első bundásat Robi haverom hozta, még Lindauban a Lidlben vette. Annyira finom volt (ő mondjuk mindenféle extrákat szokott venni, kagylót, drága sört stb), de aztán megjegyeztem magamban, hogy nem szabad rászokni mert nagyon drága, 300gr 1 eur (380ft).
Erre jössz te, visszaülteted az agyamba, és most annak örülök, hogy a Tescoban ha kettőt veszek club carddal csak 599ft darabja
-
RandomName
senior tag
Igen komótosan haladtam....
112 óra alatt elértem az after credit-ig a Ghost of Tshusima-ban PS5-ön..... -
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Na, gondolom azt se a Tescoban vetted. Én sajnos ott csak wasabi (felejtős) chillis (max a sima paprikással keverve jó) és sima paprikást találtam. Tegnap vettem két csomaggal hazafelé, szóval most megint 2,5 csomag van itthon belőle, de még van sós mogyiból is 500gr (még németből) meg hajas amerikai mogyoróból is egy nagy zacskóval.
Kár, hogy rászokattál erre a coatedre, azóta nem fogyik a többi
Na igen, jó meglátás, ha a csajozás is így menne, az igen jó lenne

-
KROK640
nagyúr
Mohus ital csomagolás visszavevő repont automata kalandok 64 : (10:12 2026. 01. 31.)
Még itthon lekértem a QR kódot, majd útnak indultam. Mikor odaértem egy 50 körüli fazon fogadott egy szürke Mini cooperrel jött láthatóan, és mire letettem a biciklit, bevágott elém, majd közölte, hogy "tele van". Mondom neki én megnézném. Hát hogy ő most volt szólni, mert tele van, hagyjam, várjuk meg míg jönnek.
Benéztem, látom, hogy az automata rendben működőnek tűnik. Lehúztam a QR kódot, "Szia, KROK!". Ezután 5db palackot dobtam be, 4db 2L-est meg egy fél literest, mindet bevette elsőre. A csávó csak nézett. Főleg mikor mondtam neki, hogy "ennyi volt jöhetsz". Azt mondja nekem : te ennyivel idejössz? Én ennyit még a kocsiba se teszek be, mondta miközben egy hatalmas zsákot vett ki a Mini Cooperből. Megköszönte, hogy "megjavítottam" a gépet, majd leléptem.
Túl voltam a bevásárláson épp a pénztártól indultam kifelé, amikor jött egy nő, hogy tele van a gép. na gondoltam magamban, akkor a következő történehett :
a cooperes csávó elment szólni, mire körbeért, valaki megrázogatta a zsákot a gépben, én be tudtam dobálni, a csávó is vagy valamennyit vagy az egészet, lelépett, és jött a nő akinél betelt.Mindenesetre ahogy elnézem szerencsém van általában, és jó technika ez a keveset viszek vissza, kissebb az esélye, hogy nálam telik meg. Annak meg külön örülök, hogy megnéztem, és nem hittem bemondásra a csávónak, szerintem még most is ott várnánk, hogy jöjjenek üríteni XD
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
TV??? PFF... 2000 óta nem TVzek.
Egyrészt a számítógépes filmezés olyan előnyöket hozott amikről már nem szívesen mondanék le :
1. Azt nézek amit akarok (jó, régen amilyen filmet a haveroktól be tudtam szerezni)
2. Akkor kezdődik mikor én akarom
3. Akkor van benne szünet mikor én akarom
4. Vissza vagy előre tekerhető
5. Nincs reklám
6. (ezzel mostanság élek) nézhető 1,1 vagy 1,2× sebességgel ami néha jót tesz egyes filmeknek, nem mellesleg időt is spórolokMásrészt, néha látom barátnőméknél TV-t, és az van, hogy néha egy kis műsorral megszakítják a reklámot. Egyébként mindenféle filléres szar megy (valóság showk meg x faktorok), régebben az RTL Klubnak legalább volt pár jó saját gyártású sorozata (Mi kis falunk, Drága örökségünk, Keresztanyu, Hotel Margaret), és persze ugyanazok a műsorok mint régen, végtelenítve '90-es és 2000-es évek eleji filmek, esetleg sorozatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Assetto Corsa EVO
- Vallás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest