Hirdetés
- SSD kibeszélő
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Egy órával később mész, simán összefutottunk volna

-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Ez a Temus hűtőszatyor jó nagy lehet. És nem mellesleg hűtve tudod vele tárolni a palackokat mielőtt visszaviszed XD
Hánykor jártál a Tescoban? mi is jártunk barátnőmmel, paprikás coated mogyiért meg pogácsáért. -
KROK640
nagyúr
-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640
üzenetére
Mai Mohu kaland.
Volt melóhelyen 6db flakonom, kolléga épp Tesco fele ment, elvitt. Leadtam, csippant, örültem. Egy Temus hűtőszatyrot használok melós flakonokhoz, (9*2L belefér, és nem hivalkodik a buszon, hogy MOHU-zni megyek) mivel ezen esemény miatt kiürült, így irány a szomszédos dohánybolt, és televettem a havi nikotinfüggőség kielégítéséhez szükséges majdnem mindenfélével. -
KROK640
nagyúr
Mohus ital csomagolás visszavevő repont automata kalandok 78 : (10:35 2026. 03. 31.)
Még itthon lekértem a QR kódot. Aztán összeraktam a szállítmányt, ami ezúttal 4db 2L-es műanyag üveg volt, az ötödik sehogy sem fért a táskámba.

Ahogy megérkeztem a visszaváltóhoz, akkor láttam, hogy egy lerobban erősen alkesz kinlézetű ürge dobál be dobozokat, persze nagyszatyrokkal, már épp 9-nél tartott. Nem volt túl gyors, és 25-nél kikérte a bolti bónt, majd dobálta tovább. (Ezt sokaknál látom, hogy menetközben több bónra osztják). Még további 13-at tudott bedobni, a végén már olyan horpadtak voltak, hogy mondtam neki h hagyja a francba, meg haladjon már. Jah és az összes HELLes/XIXO-s doboz volt, pedig az arc nem úgy tűnt mint aki ezen élne.
Különben enyhe kocsmaszag sem volt, cska az ürgének volt erősen piás szaga. Mikor végre eloldalgott, akkor : gyorsan lehúztam a QR kódot és már dobáltam is bele talppal az üvegeket.
Mindet elsőre bevette. Kifizetés, megköszönte, hogy papírmentes vagyok és 200ft-al gazdagabban távoztam.Mentem be a boltba, és látom, hogy az előttem lévő csávó épp az italos részlegről viharzik ki egy Szilvás jellegű laposüveges szeszes itallal. Odaadta mindkét bónt még valami aprót is ráfizetett, aztán kiment a boltból, és az első az volt, hogy felbontotta és meghúzta.
-
KROK640
nagyúr
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Ezt a próféciát még nem adtam át a tanítványaimnak, hogyan került hozzád?
A fene ezt a sok titkosszolgálatot, sehol sincs biztonságban az ember....
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
/Internet könyve/
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Nekem? Teljesen képben vagyok a dologgal.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Na igen, hátha tanulnak belőle.
Nekem sajnos ott az volt a rossz, hogy olyan járda szakasz volt, hogy hiába voltam biciklivel, egy biciklivel és két emberrel (persze a zsákot is jól kilógatva) tökéletesen lezárták a járdát, és nem tudtam őket megelőzni. Aztán hiába látták, hogy nekem csak pár palack van a gyerek gyorsan direkt bedobott egyet, jelezvén, hogy "akkor sem mész előre". Ami érdekes volt, hogy utána álltak neki még szarakodni a gumikesztyűvel (Addig lehúzhattam volna a QR kódom
csak kár h nem fértem oda), amit már csak azért sem értek, mert egyik üveg sem volt koszos, a sajátjainak néztem, nem ilyen talált meg kukázott cuccnak, így pláne nem értettem. -
EmberXY
veterán
Fándrükkgábe (∞+1)(∞-1)+1
Ma is volt egy jó sztori, ahonnan végül elégedetten távoztam. 3 flakont vittem, de ennek semmi jelentősége.
Előttem volt egy faszi, jó nagy zsákból egyesével, szépen nyugodtan pakolászta be az üvegeket, látta, hogy várakozok, akkor se lett gyorsabb. Rengeteg alkoholos üveg és doboz, a faszi látszólag is elég erősen alkesz volt. Gondoltam, rendben, kivárom a sorom, így is lett.
Aztán a boltban ismét összefutottunk, és úgy hozta az élet, hogy a zöldséges pultnál is és a pékáru pultnál is direkt úgy feltartottam, hogy azt tanítani kéne, utóbbi esetben a végén még meg is fordultam, kényelmesen, lassan bekötöttem a zsemlés zacskót, közben belenéztem a szemébe, és látszott rajta, hogy pontosan érti, hogy miről van szó.
Ez is egy jól sikerült visszaváltás volt, és valójában nem is a visszaváltás ténye volt a fontos, hanem az, hogy kölcsön kenyér visszajár.
-
KROK640
nagyúr
Mohus ital csomagolás visszavevő repont automata kalandok 77 : (09:40 2026. 03. 28.)
Még itthon lekértem a QR kódot, ami jó is volt, mert valamiért kidobott az appból, pedig most nem is frissített. Aztán összeraktam a szállítmányt, ami ezúttal 4db 2L-es műanyag üveg, és 4db 0,5L volt.
Mikor mentem a visszaváltóhoz, akkor láttam, hogy egy anya fia páros elém vágott, nagy zsákokkal, hiába peróbáltam őket bicikllivel megelőzni (szerintem direkt) elfoglalták az egész járdát.
Gyorsan be is vágódtak elém, a srác bedobott egy üveget gyorsan, hogy jellezze ők vannak itt. majd szépen lassan felvették a gumikesztyűt, és jó lassan bedobáltak 73db a palackot. A végefelé az volt az érzésem, hogy tuti mindjárt megtelik, na nem náluk, hanem majd nálam. mire végre végeztek, szó nélkül eltolták biciklit (szó szerint).
enyhe kocsmaszag sem volt, gyorsan lehúztam a QR kódot és már dobáltam is bele talppal az üvegeket.
Ugyan votl amit visszadobott vonalkód hibával, sőt az egyikre jött, hogy óvatosan tegyem be az ép palackokat, de valamiért csaka 2 literesekkel szenvedett a kicsikkel nem.
Kifizetés, megköszönte, hogy papírmentes vagyok és 400ft-al gazdagabban távoztam. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Sejtettem

-
RandomName
senior tag
válasz
RandomName
üzenetére
Állítólag.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Legalább nem éhségsztrájkkal

-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Nem lehetett könnyű...
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
És mivel tudtad rávenni, hogy ne azzal válaszoljon?
-
-
EmberXY
veterán
Fándrükkgábe (∞+1)(∞-1)
Előttem volt egy nyugdíjas bácsi egy zsák flakonnal. Nálam csak 3 db flakon volt, már épp mérgelődni kezdtem volna, hogy megint rosszkor mentem, amikor megláttam, hogy Tiszás pulcsi van rajta.
Odaadtam neki a 3 flakonomat, hogy váltsa vissza, mert én sietek.
Így kell ezt csinálni.
-
KROK640
nagyúr
válasz
kenwood3
üzenetére
Nem hangzik túl jól ...
Én ma nagyon narancsos kedvemben vagyok (nem, nem rájuk akarok szavazni XD ) hanem már három narancsot megettem és a negyediken gondolkodok. Van "choklete" narancsom, aminek zöld a héjja és kicsit annaászos szerű az íze, van sima és vérnarancsom is

-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Akkor nem is tudom minek szomorkodsz ...
Ez olyan lenne, mintha mikor barátnőmmel dartsozunk szomorkodnék mikor kikapok. (inkább csak büszke vagyok rá, mert én tanítottam). nem érdekel, hogy nyerjek
Egyébként ahhoz már jó sok dobozt össze kellett szedjél az út mellől ...

-
koshmar
veterán
válasz
customer114
üzenetére
Egy Hell magában
-
KROK640
nagyúr
válasz
customer114
üzenetére
Friss sajtos pogácsa, ceddar sajtos kocka sajttal, baracklével
-
koshmar
veterán
válasz
customer114
üzenetére
Egy Hell magában
-
KROK640
nagyúr
válasz
customer114
üzenetére
Sóskifli parizerrel
-
RandomName
senior tag
válasz
customer114
üzenetére
Vajas kenyér, szalámi, főtt tojás, savanyúság.
-
KROK640
nagyúr
válasz
customer114
üzenetére
A szokásos Spagetti, Milánói mártás gombával, darált hússal és indokolatlanul horribilis mennyiségű sajttal
Mellé pedig Duna-Tisza közi fehérbor. -
RandomName
senior tag
válasz
customer114
üzenetére
Vékony kis szeletes sertéscombos, chillis babkonzerves, fodros kockás egytálétel, hozzáadott tört chillivel.... Meg Pepsi....
-
KROK640
nagyúr
Mohus ital csomagolás visszavevő repont automata kalandok 76 : (9:44 2026. 03. 21.)
Még itthon lekértem a QR kódot, majd összeraktam a szállítmányt, ami ezúttal 2db 2L-es műanyag üveg, és 2db 0,5L volt és egy cappys üveg.
Mikor odaértem az automatához, enyhe kocsmaszag fogadott, gyorsan lehúztam a QR kódot és már dobáltam is bele talppal az üvegeket. Az automata pedig földöntúl fémes sikollyal kezdte el bevenni az üvegeket. Komolyan mint amikor egy autót összezúznak, vagy shredderben ledarálnak. Néha átváltott egy kis körmöt húzunk az iskolatáblán hangra, aztán ismét jött a fémes sikoly. Az ötöd a cappay üveg jókedvűan csattant érezhetően egy másik konténerben. Kifizetés, erre kérdi, hogy bón, jótékonyság vagy számal? Há' mi az 'nyádért húztam le az elején akkor a QR kódot? komolyan, tök fölöslegesen csinálom ... Húzhattam le ismét, majd megköszönte, hogy papírmentes vagyok és 250ft-al gazdagabban távoztam. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
LOL, én is épp pepsit iszok, míg ezt olvasom, de azért, hogy kiürüljön az üveg és vihessem vissza a többivel együtt

-
RandomName
senior tag
válasz
customer114
üzenetére
Szalámis-, sajtos-, tejfölös-, lisztes rántotta tegnapi kiflivel, és mellé Pepsi...
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Nagyon helyes, minek válogatni, mikor mindet megihatod. Én ebből a felállásból a sört mindenképp kihagytam volna, de az én vagyok.

A kaja meg nagyon elsőosztályúnak hangzik. Nekem sajna minidg Ausztriában van a szülinapom, egy nehéz nap után hazaesve, másnapi korán keléssel, ezért már 6 éve nincs is ünnepelve gyakorlatilag.
-
EmberXY
veterán
-
KROK640
nagyúr
Olybá tűnik EmberXY ütközetben eltűnt ...
-
KROK640
nagyúr
válasz
customer114
üzenetére
Hát ha ezt reggelinek lehet nevezni ...
Szóval, spagetti, milánói mártással, sok-sok gombával, indokolotlanul horibilis mennyiségű reszelt sajttal és hússal. Előtte egy shot vodka, közben meg valami Duna-Tisza közi félédes fehérbor.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Egész jó ... itt is finomság lesz

Husi nekem is adhatna egy ilyet, be se kell csomagoltassa
-
RandomName
senior tag
válasz
customer114
üzenetére
Pénteken ülök a d-ben, odajön Husi, a hentes boldog péntek13-át, és névnapot kívánni. Majd a kezembe nyom egy szál ilyet. Rendesen elvitte egy virágoshoz becsomagoltatni.
Na most ebből csináltam melegszendvicset vajaskenyér alapra, paradicsommal, sok(k) sajttal, mellé natúr joghurt, tea. -
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Nekem is csak muszájból van. (és több külföldi mint magyar)
De amúgy megnéztem, és légvonalban 31km van a kettőnk faluja között, vuiszont ha csak nem a falud legkeletibb csücskében laksz, mindenképp egy árnyalattal nyugatabbra esel mint én
Nekem a zsákmány a többi cuccal jön a bevásárláskor, a pfandért kapott lecsó meg gyarapítja a számlát, sokszor nem is azt amelyikről vásárolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest