- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Intel Arc Battlemage B570/B580
-
PROHARDVER!
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #42553 üzenetére
Addig még simán kialszod
Nekem a kölcsönkérős pár ismerőseim az etalonok ebben : kb percre ki van nekik számolva, hogy este meddig és mennyit ihatnak, hogy csúnya fejreállás legyen, de másnap azért eljusson az irodáig, ahol saját bevallása szerint délelőtt kialussza az előző esti viszontagságokat. Havonta 1-2szer nem sikerül, olyankor jön a szabadság/táppénz. -
koshmar
addikt
Na megjöttem a hivatalos válasszal: összenyomja. Már többször láttam Pennys dolgozót üríteni az automatát, ilyen kerekes konténerek vannak benne, dugig összenyomott dobozokkal.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #42549 üzenetére
Szóval crush-olja
Összenyomja. Persze, szétválogatni is kell, pl eleve színek szerint is, de ráadásul még ahogy írtad is a kupak is más.
Kellemes májöntözést, így már értem a félrebeszélést is
Én holnap megyek barátnőmmel dartsozni, ahogy ismerem magunkat egy feles meg 1-2 VBK úgyis kell célzóvíznek, ez úgy kellemesen beállítja a fejcsibe a légkört, hogy pontosabb legyen az irányzék. -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #42548 üzenetére
Ja, a darálást én is úgy értem, hogy összenyomja, egy szóval "kezeli", tehát nem csak simán tárolja.
Rosszul fogalmaztam akkor, tény szerinti darálás biztos nem történik, azt a feldolgozásnál csinálják... Pl a flakonoknál is különböző anyagból van a flakon és a kupak, gondolom ezeket nem egyszerre darálják, szóval az automata ilyesmit szétválogatni biztosan nem tud, csak összenyomni, kisebbé tenni, apróbbá tenni, tehát aprítani, végülis pár pohár bor után mondhatjuk, hogy darálni. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #42547 üzenetére
Én is azt hallom mintha darálna az automatánk, aztán mikor veszik ki a zsákot, akkor csak össze van nyomva a cucc, ledarálva nincs. Ebben a videóban is látszik, hogy csak összegyűrve bálákban érkezik meg, mert még utána szétválogatják.
Igen, egy gyár nagy ügyfél, tuti.
Akkor annál kevésbé lett volna fura a fotó, még ipari kémnek se mentél volna el -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #42546 üzenetére
Hallottam, hogy darált meg zörgött, mármint úgy, ahogy a kézi automata szokta, tehát nem véletlenül van beleépítve a cucc.
Mellette láttam pár konténernyi flakont, azt nem láttam, hogy milyen flakon volt, de egyformának tűntek, és egy kenyérgyár telephelyén volt (ahová a visszárut hordják és eladják szárazkenyérnek), tehát biztos nagy ügyfélről van szó.
A fotóval nem akartam kockáztatni, elvégre én is ott dolgozom az udvarban. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #42545 üzenetére
Tyűűű, hogy mik vannak.
Viszont ebbe csak a boltosok tudják belerakni a cuccot. De az külön meglep, hogy menetközben darálna, bár ezt nem is írja a cikk.
Figyelembe véve, hogy drágább benne a gép mint az autó, szerintem Koshmarnak csak a falusi kisboltnál kell várakozniaSzerintem simán lefényképezhetted volna, legfeljebb utána sajtó tájékoztatót is tartottál volna
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #42540 üzenetére
Ma láttam egy Repont furgont, az egyik itteni cégtől vitt el egy csomó flakont, ezek szerint van az a szint, ami felett már házhoz is mennek érte.
Zörgést, darálást hallottam, szóval a furgonban is volt tuti valami gép, mert a flakonok ugyan be voltak zsákolva, de egészben.
Egy ilyet kéne venni Koshmarnak is, járhatná az országot. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #42539 üzenetére
Tulajdonképpen nincs vele gondom, ahogy mostanság nálunk megy, (jó most eltekintve az adagoló hibától) az már kb úgy megy mint Németben. Csak itt jöhet számlára is a cucc, sóval még menőbb.
Az igazi persze az lenne, ha bármely EU ország palackját bármely EU országban be lehetne váltani, és számlára is jönne a pénzMár várom a következő etapról a beszámolódat
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #42538 üzenetére
A végén még megszereted.
Ahova én járok, az utóbbi időben 2-3 alkalommal én is sikeresnek könyveltem el, ezért nem is írtam le, még elbízza magát a statisztika.
A kocsmaszag is eltűnt, mostanában takarítják, amióta van a boltban 1-2 filippínó munkás is, így erre is jut már idő.
De így, hogy ezeket a pozitív tapasztalatokat leírtam, 100 %, hogy a következő etap anyázással zárul majd, már csak a nagy számok törvénye miatt is. -
KROK640
nagyúr
Elfelejtettem, hogy tegnap megvolt a Pfandrückgabe / Mohus repont automata kalandok 16 :
Miután délelőtt minden ellenem esküdött össze, délután ismét megpróbáltam 15:50 körül. mivel a szelektívbe vittem jó pár nem visszaváltható üveget (befőttes üvegek) így 6db visszaváltató palackot tudtam vinni, de úgy voltam vele most nem is z a fő cél. Elmentem kidobtam a szelektívbe 16db befőttes üveget (közben sajnálkoztam, hogy mekkora baj, hogy ezek nem visszaválthatóak), majd visszafelé ránéztem a visszaváltóra is.
Egy nő volt előttem, épp akkor dobta be a 20-ik üveget, jól látszott a kijelzőn, de szerencsére ment a fizetésre és távozott. Besétáltam, elsőre leolvasta a QR kódot, elsőre bevette a 3 kicsi és 3 nagy palackot, majd megköszönte hogy papírmentes vagyok
Szóval amilyen nem sikerült volt a reggeli kör, olyan simán ment a délutáni.
Elgondolkodtam, hogy vagy én fogok ki jó időket, vagy nem túl nagy itt a forgalom (szerintem mindkettő) de még sosem kellett 1-2 percnél tovább várnom, de a legtöbbször senki sincs. És a más automatáknál tapasztalható átható rothadó kocsmaszag sincs, most sem volt, és a padló sem ragad.
Már majdnem felháborító -
KROK640
nagyúr
Pfandrückgabe / Mohus repont automata kalandok 15 :
Délelőtt 10 körül 13db palackkal indultam el, ebből 6db volt amit május 1 után találtam meg 7db saját, volt benne nagy is vagy 6db, szóval hátizsák tele, és mellé még egy tisztes cigópack szatyor.
Először mégism ajdnem elfelejtettem, leálltam a bolt előtt, akkor jutott eszembe, hogy vissza akarom vinni, tehát a bolt mögé kell navigálnom.
Sehol senki, örülésappban kérném ki a QR kódom (ugye nekem a screenshoot nem műxik, mert levágja a tetejét
). Erre kiírja, hogy biztonsági probléma, lejárt a tanúsítvány. Frissítsem az appot, és akkor rendben lesz. Lefrissítettem a az appot (forgalom korlátos mobilnetről persze). Lépjek be újra ... végre megvan a QR kód. megyek be, leazonosítom magam a QR kóddal, üdvözöl, hogy SZIA, KROK erre a következő üzenet fogad : "Forduljon az Envipco ügyfélszolgálatához - Adagolás vezérlési hiba Oldalsó szekrény terelő meghibásodott". És ezzel kb végeztem is, anélkül, hogy bármit is visszaváltottam volna
Még ez is ott volt gondolom a sok elégedetlenkedő miatt. Én meg fordulhattam vissza, hozhattam haza az egészet. Aztán lehetett visszamenni a boltba... -
somogyib
őstag
Mi a megáltalkodott retkes büdös dágvány folyt itt amíg távol voltam?
-
KROK640
nagyúr
Végülis akkor NYAFFFF
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #42522 üzenetére
Akkor mondhatjuk, hogy felhevültél?
-
RandomName
senior tag
Jött ma csomag közvéleménykutatóéktól.... Telefonálgattunk előtte párat, dohánytermékeket kell tesztelni, pont alkalmas vagyok kontrollcsoportba.
Egy hevítős készülék, és két csomag belevaló dohánytermék van benne.
Elvben ez loot. Simán megtarthatom, ahogy az ÁSZF-t olvasom, és a sikeres teszt utánra be van lebegtetve tizenezer Ft ajándékutalvány, amit elvben bárhol, bármire elkölthetek....
De, majd csak a teams meeting alatt bonthatom ki, addig inkább nézegetni szabad, az meg még 6 nap.... -
KROK640
nagyúr
Úgy látom megint senki sem jut szóhoz, a csodálkozástól
-
KROK640
nagyúr
vagy még akkor sem
Amúgy nincs benne semmi nagyszám, leszámítva, hogy pokoli gyors, valamint, hogy ezt benne ülve nem igazán érzed, hogy milyen gyorsan is mentek (240km/h). De kényelmi szinten, bármelyik másodosztályú modernebb vasúti kocsi tudja itthon is.Szemben a "Svájci villamossal" ahol nagyon is érzed, hogy húz mint állat. Nem mellesleg az ETR-600 se egy luxus szerelvény, de ez a "Svájci villamossal" emlékeztet belülről a legfapadosabb villamosokra (meg belülről tényleg még villamos szerűbb) csak színes csiricsáré. Most hírtelen nincs kedvem képet keresni róla, de valahol tuti van belső képem is, ha esetleg igény mutatkozik rá, megkeresem.
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #42506 üzenetére
Örülök, hogy észrevetted
(Amúgy ha kicsit több időm lett volna még jobban megcsináltam volna). De amúgy a vonat a lényeg most jelen helyzetben. Kezdem azt gondolni, hogy felétek nem ilyenek járnak
Hogyne érteném
De pont az történt amit gondoltam, hogy tele lesz majd ilyenekkel a falu. Már bánom, hogy nem szaladtam el a művház udvarára még kora reggel. (csak gyalog messze volt, a biciklimnek meg épp, hogy jó lett a fékje, tegnap defektes lett a hátsó kereke, ez is lassított mikor Randomname-es talira indultam).
De a történetet átérzem egy német fesztivál kapcsán is, ahol még 2022-ben 48 ezer ftnyi pfandot (ezek a visszaváltható palackok) sikerült összegyűjtenem. Na ... az már nem is Mészáros Lőrinc hanem Jeff Bezos szint voltWOW, a bevásárló kocsival is jól jártál. Lindauban a Pennyben vagy kétszer, és Weiller Simmerbergben egyszer biztosan (szintén Penny) jártam így, csak ott 1 eurossal megy ám a kocsi
-
koshmar
addikt
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #42503 üzenetére
Én tavaly reggelente sokszor ezzel jártam munkába : (SBB ETR-600)
Mégis minden reggel késtem 7 percetde az a menetrend miatt volt.
Kivéve december 18-án, akkor 1 órát sikerült késni, mivel Bregenzben lerobbant a vonatunk (ÖBB Flirt), át kellett szállni egy másikra, aztán az sem indult (ÖBB Flirt) és végül egy harmadik vitt el Lauterachba.
Egyébként meg, hogy-hogy nem jár arra ÖBB? El kell intézni, hogy Ausztria annektálja HB megyét
Vagy : Lényegesen közelebb kell helyezni - akár ideiglenesen is, ahogy én szoktam - Svájchoz a székhelyedet. -
KROK640
nagyúr
Bejött a számításom : Ma a bolt és a házam között 6db 50ft-os üveget találtam szétdobálva a járda mellett. Plot twist : A pfandrückgabe (mohus repont visszaváltó automata) meg zárva, szóval visszaváltani már nem sikerült, hozhattam haza a "zsákmányt".
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #42499 üzenetére
Később jártam az esemény helyszínén, de még rosszabb volt a helyzet
"Meg amikor szivacskarddal ütik egymást a hagyományőrzőknél" - őket pont emiatt 10 éve hanyagolom.
" mert már akkor volt bennem pár sör mire kiértem" - szépen kented, de ezt levágtam mikor találkoztunk is. Oda se neki, megesik
" megkínált pálinkával, (de a kajával meg nem" - ez nekem is fura. Igen, a pálinkát mondtad. Amúgy ha nem siettél volna annyira, otthon volt nekem is páleszem, vagy sok finom fehér borom, igaz kitérő lett volna. Ahogy láttam rajtad, már nem volt érdemes eltéríteni a célodtól. Olyan megállíthatatlan voltál, mint mint itt a teherautó#42498 RandomName : igazából inkább csak mint a kérdést lezárandó mondtam, hogy mi lett a vége. Egyébként pont ez volt a rossz választás, már tudjuk
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #42500 üzenetére
Ez a Lézer (Jani) érában nem meglepő...
Hiába mondtam neked, hogy gyere az ÖBBvel vagy az SBB-vel, te azóta ragaszkodsz a MÁVhoz, mióta egy másodosztályú személykocsi műbőr üléséhez hozzá pillanat ragasztóztak tavaly nyáron! A dolgozók már leltárba vettek, az utasok meg megszoktak. Már senki sem kéri az ország(h) bérletedet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest