- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommee
aktív tag
Verseny közben a beállított menü gombok segítségével meg tudod határozni, hogy a következő kiállásnál milyen gumit tegyenek fel. Nézd meg az irányítási beállításokat, melyek a menü irányítógombjai.
Továbbá ezen gombokkal tudod állítani az üzemanyag-keveréket is verseny közben. -
Tommee
aktív tag
Ha megy DX9-ben, akkor használd úgy, nem sok a különbség és jobban is fut úgy, örülj neki.
Ha kormánnyal v más játékvezérlővel játszol, akkor próbálj enter-el belépni, nálam is többször kifagy induláskor kormányról start-ot nyomva, ilyenkor kell a billentyűzeten enter-el belépni és ujra beállítani az irányítást.
Bug az van dögivel, szerintem próbálgasd dx9-ben amíg kijön a következő patch, az F1 2012 -
Tommee
aktív tag
válasz
dangerzone #8338 üzenetére
Szerinted "realisztikusabb" ha 50%-os távú versenyt 3 kiállással 4 szett gumin kell lefutni?
Jó a legtöbb pályán 2 kiállás/3 szett száraz körülmények között. -
Tommee
aktív tag
-
Tommee
aktív tag
válasz
Syrius XIX #8269 üzenetére
Szerintem már a legtöbben kiismerték a programban rejlő lehetőségeket...a másik fele pedig nem szeretné ezt...mindenki az uj patch-re vár,melynek a neve F1 2012
Mondom ezt ugy h most is bajnokságban megyek, de ugye nem Live-on keresztül, s nem hibáktól mentesen... -
Tommee
aktív tag
válasz
gaben82 #8224 üzenetére
Köszönöm válaszaitokat!
C ligában megyek 1ébként "ftkv" néven ismerhettek, sztem belefér assist off.
Előző B ligában bekapcsoltam a TC-t, ABS-t de még úgy is kevés volt
Mondok ellenben 1 extrém példát: esős időmérő Catalunya TC on: 25:8 TC off 25:0
Viszont most jön Monaco és még nem gyakoroltam, lehet bekapcsolom.Ja gaben82: várjuk a Youtube-ra a sorban következő pályára a gyorsköröd és a setupot!
-
Tommee
aktív tag
válasz
Steady74 #8220 üzenetére
A kérdésem arra vonatkozott hogy tizedmásodpercekben mérve mekkora különbség lehet TC-vel ill. anélkül egy adott játékos esetében.
Ugyanis all assist off megyek ligában, érdekelne h hozna-e vmit ha bekapcsolnám a TC-t.
Stabilitásban és eredményekben sokat segítene, de rontana a játékélményen, de ezt lehet beáldoznám, nem vagyok vérprofi. -
Tommee
aktív tag
válasz
Motion_Blur #8218 üzenetére
Mekkora időkülönbséget tippelsz egy profi/átlagos játékosnál TC-vel illetve anélkül?
-
Tommee
aktív tag
válasz
gaben82 #8051 üzenetére
Mi van itt emberek? Mindenki kihátrál a GoLigából?
Csak nem féltek az új kihívóktól?
Csak viccelek...de tényleg nem lehet tudni milyen lesz az új brigád, sokkal több a jelentkező. B ligában NAGYON jó volt, kitartott mindenki és (szinte) kivétel nélkül mindenki nagyon korrekt volt. Nem tudom következő(k)ben lesz-e ilyen, s melyik csoportban. -
Tommee
aktív tag
válasz
gameresboy #7882 üzenetére
Technogods kell valószínűleg h ne dobáljon le(elvileg direkt ilyen gammákhoz készítették és nélküle igen ledobál).
Az előbb említett oldalról le tudod tölteni regisztráció után. -
Tommee
aktív tag
válasz
gameresboy #7879 üzenetére
-
Tommee
aktív tag
válasz
--Lorant-- #7762 üzenetére
Nálam a proci van tuningolva, megpróbálom alapon is.
Ha nem szűnik, akkor Gocompete liga úgyisEgyébként aláírásod mi alapján?
-
Tommee
aktív tag
Látom nagy a pangás. Ennyire flottul megy a játék?
A kérdésem az lenne, melyik Catalyst drivert ajánlanátok F1 2011-hez HD 5850 videokártyához?
Továbbá nem tudom h ezzel összefügg-e, hogy Live-on játszva többször megakad másodpercekre és ez tönkre is teszi az addigi játékot. Ez a december óta jelenlévő Live probléma lenne továbbra is? -
Tommee
aktív tag
válasz
--Lorant-- #7435 üzenetére
Win 7 tartalmazza a Dx9-et is alapból.
Ha az F1 2011-el kapcsolatban kérdezed, elvileg átállítható a grafikai beállításoknál, hogy DX11-et vagy DX9-et használjon a játék. Utóbbival jobban fut-elvileg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest