Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz
romero28 #2319 üzenetére
Az a baj ezzel a megoldassal, hogy ez semmi mas mint az elozo verseny vegetol kezdodo mentes (plusz meg a controller konfigot is bukod), de ha elinditod a kovetkezo idomerot/futamot (ami nalam Suzuka) ugyanugy elofog jonni a profil be nem tolteses bug az idomero/verseny vegenel.
Megoldas annyi van jelenleg, hogy elorol kell kezdeni a karrier modot (amit biztosan nem fogok, es ugyanugy elojohet ez a hiba, lehet meg elobb is), vagy berakom a polcra amig jon patch hozza. (legszivesebben a Codemasters hatsojaba dugnam fel a jatekot)
Hihetetlen mi megy a PC jatekok kapcsan, olyan bugok vannak, hogy az ember a fejet a falba verne legszivesebben, es banja tamogatta a jatekfejlesztoket, foleg ugy, hogy tavalyi verzioban a CM ugyanezt eljatszotta.
PitStop bug ennel meg annyiban kenyelmesebb volt, hogy megvaltoztatta az ember a strategiat es akkor kisebb esellyel ragadt bent a pitstopban, de a 2011-es profil be nem toltos bugon sehogy nem lehet tovabb jutni csak ujra kezdessel, es arra sincs garancia nem jon elo ujra.#2321: Hol torolted ki a setupot?
#2334:Gondoltam mar tul keso van a talalos kerdesekhez
-
válasz
romero28 #2319 üzenetére
Köszi. És ezt mindig meg kell csinálni, vagy ha egyszer már megcsináltam, akkor nem lesz többet gond vele?
(#2322) Rolly Dy07: komolyan mondom, a f@szom kivan már ezzel a szenvedéssel...
. Mindenkinek máshol fagy le, más a megoldás. Én csak menetem egy TT-t és máris nem indult legközelebb. A GRID-et is azért raktma parkolópályára, mert a szerverek lekapcsolása után tök macerás lett az online játék. Gondoltam ezt megveszem, erre tessék....
Ezért nem lehet őket beperelni, hogy egy rakás sz@rért kérnek pénzt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony WH-1000XM5 bluetooth fejhallgató + extra gél fülpára + garancia
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- MacBook Pro M1 Max 14"/32GB/1TB/1-3 hónap gar./Akku 88%/EU Bill./p4434
- MSI Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest